Log in

View Full Version : ati auzit de taxa lu' tranticeanu ptr masinile sh?

comerciantul
04-12-08, 18:15
http://www.antena3.ro/stiri/rutier/guvernul-a-decis-majorarea-cu-pana-la-de-trei-ori-a-taxei-auto-pentru-vehiculele-second-hand_59480.html

se vehicula ca din ianuarie pica taxa de tot, vad ca acum nu numai ca n-o scot, dar vor sa o si tripleze...
nu-l mai pot rabda pe individul asta...

delta2k2
04-12-08, 18:21
Nu esti singurul.
La sfarsit de mandat spera sa mai traga un tun , poate-poate cresc vanzarile la renault (este actionar acolo).

comerciantul
04-12-08, 18:46
Nu esti singurul.
La sfarsit de mandat spera sa mai traga un tun , poate-poate cresc vanzarile la renault (este actionar acolo).

nu la renault, la citroen
este presedintele APIA (asociatia producatorilor si importatorilor auto)

Einstein
04-12-08, 18:58
Se foloseste de asa zisele probleme de la Dacia! A uitat ca Renault plateste impozit pe profit doar din 2007, dupa ce timp de 7 ani au fost scutiti! Trebuia sa le impuna pastrarea locurilor de munca ca au de unde, nu o taxa care sa ii favorizeze pe francezi si nu numai!

mondo
04-12-08, 19:28

...numai pe el???...pe toti ar trebui sa-i urasti,pe toti care lumea ia votat.Acum sa vadem cand se va forma noul guvern cine va mai micsora taxele si impozitele cum au promis???Iti spun eu NIMENI.Din contra suntem printre cei fruntasi cu taxe multe si de acum si mai mari.

delta2k2
04-12-08, 19:31
Corect , la citroen . Fiind "cuprins de fericire" am incurcat firmele.
Sa se spele cu cap cu masinile autohtone. Totul e pe interes , i se rupe de poluare si alte chestii.

zappa
04-12-08, 19:37
nu la renault, la citroen
este presedintele APIA (asociatia producatorilor si importatorilor auto)
Tariceanu nu este presedinte APIA. Si nici Valmar Brent. Ci Ernest-Virgil Popovici.
http://www.businessmagazin.ro/afaceri/valmar-nu-mai-este-presedintele-apia.html?5846;1032083

Einstein
04-12-08, 19:43
Tariceanu are firma Automotive Trading Service care pana in 2007 a avut exclusivitate la import Citroen.

deidei
04-12-08, 19:47
citroen bx19:wellcome:

comerciantul
04-12-08, 19:51
ati citit comentariile cititorilor de la articolul respectiv?:D

comerciantul
05-12-08, 08:16
Taxa, mai mare decat preţul maşinii
In cazul maşinilor vechi, noua taxă auto ajunge mai mare decat preţul maşinii. Luăm, spre exemplu, cazul unui Volkswagen 2, din 1998, de 1,6 litri, neinmatriculat, pentru care se cer maximum 4.000 de euro (maşina este adusă in Romania). Vechea taxă era de 1.400 de euro, deci noua taxă va fi de 4.200 de euro.

zmeura
05-12-08, 10:55
Mi se pare ca asta era un punct de discutii cu UE,legat de faptul ca taxa depasea de multe ori pretul de achizitie la masinile second.
Sa vedem ce vor face cei care vin la putere.Eu zic sa scoata taxa,imbuibatii de la Renault sa-si reduca profitul ca doar pana acum au scos de cel putin 4 ori cat au investit.Noi sa avem posibilitatea de a alege ce dorim noi sa ne cumparam.Cand am intrat in UE se vorbea despre libera circulatie a marfurilor,acum chiar liberalii ingradesc asta.
Sa puna impozit anual pe masini in functie de norma de poluare si de capacitatea cilindrica,asa ar fi corect sa lupte pentru mediu.Sa vedem dupa aceea cate masini tip "tractor de Chelsea" care consuma "3 galeti la suta" vor mai circula in romanica.Asa ar fi corect si masinile non-euro ar disparea in cateva luni.Poluarea nu o face vechimea automobilului ci consumul lui.Dar pe baieti nu ii doare de fapt de poluare,interesul lor este sa nu se aduca masini la mana a doua deoarece le fura din clientii importatorilor de masini noi.Tara de doi lei.

Cena133
05-12-08, 13:46
http://www.antena3.ro/stiri/rutier/guvernul-a-decis-majorarea-cu-pana-la-de-trei-ori-a-taxei-auto-pentru-vehiculele-second-hand_59480.html

se vehicula ca din ianuarie pica taxa de tot, vad ca acum nu numai ca n-o scot, dar vor sa o si tripleze...

Aceasta este Romania in care traim:!::agresiv:

comerciantul
13-12-08, 14:19
http://antena3.ro/stiri/romania/manifestatii-impotriva-taxei-auto-protestatarii-au-blocat-dn1-in-zona-oradea_60132.html
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/832236/Proteste-fata-de-triplarea-taxei-auto/

comerciantul
15-12-08, 14:50
care era partidul care tot zicea sus si tare ca vor scoate taxa de prima inmatriculare de la 1ian 2009/ nu era cumva pdl-ul?
vad ca stolo s-a sucit, oare boc ce parere are de taxa asta?

zmeura
15-12-08, 16:47
Taxa cred ca ramane pana catre alegerile lui Base.

staric
16-12-08, 07:07
care era partidul care tot zicea sus si tare ca vor scoate taxa de prima inmatriculare de la 1ian 2009/ nu era cumva pdl-ul?
vad ca stolo s-a sucit, oare boc ce parere are de taxa asta?

http://www.romanialibera.ro/a116550/boc-cere-guvernului-sa-renunte-la-taxa-de-prima-inmatriculare-video.html

Asta zicea pe 28 Ianuarie 2008 .... dar acuma cred ca a uitat ... mai speram ... EI CU EI ... bla ... bla ...

comerciantul
16-12-08, 09:22
tare's curios ce-o sa faca boc referitor la taxa, acum el e "tatic", nu mai e tranticeanu...

delta2k2
16-12-08, 18:02
Boc o sa faca exact ce-i spune Basescu

comerciantul
16-12-08, 19:08
Boc o sa faca exact ce-i spune Basescu

chestia e ca pana acum eu nu l-am auzit pe base sa aiba vreo parere despre asta...

delta2k2
17-12-08, 10:28
Nici nu are cum , e prea ocupat sa starpeasca coruptia ...sau cel putin asa spunea. Desi cred ca a si uitat intre timp ce-a promis , la fel ca si restul clasei politice.

mondo
17-12-08, 19:39
Hehe!Deja romanii au si gasit solutia.Masinile se inmatriculeaza in Bulgaria.Cu 1000 euro iti poti inmatricula masina in Bulgaria.Sau cu 1200 euro in Ungaria.Exista deja cateva zeci de firme care se ocupa de tot ce trebuie.:clap:

comerciantul
18-12-08, 15:57
r12

in bulgaria o poti inmatricula in general pe 600 euro cu toate taxele incluse (inclusiv asigurare pe 1 an); eu nu mi-am inmatriculat masina in bulgaria asta toamna tocmai din cauza ca am mers pe ideea ca taxa dispare din 1 ian. acum vad ca mi-am luat teapa...

stal
28-12-08, 20:26
r12

Nu dragule ..nu ti-ai luat nici o teapa ci ai dat una (numai?:) )statului roman
De exemplu poluezi aici freci asfaltul patriei moca si nu mai adaug faptul ca nu dai nici un sfant un impozit
Nu te invinovatesc..nici pe departe
Vina e a nenorocitilor care ne guverneaza pe munca noastra. Asa stiu ei sa faca bani,,jefuind la drumul mare in timp ce managerii companiilor de stat is platiti cu zeci de mii de euro lunar

stal
28-12-08, 20:40
tare's curios ce-o sa faca boc referitor la taxa, acum el e "tatic", nu mai e tranticeanu...

ei peste de trei ori taxa i-a mai tras ceva procente asa de diferenta de curs