PDA

View Full Version : windows vienna

outcast
30-04-07, 13:34
succesorul lui vista are deja un nume WINDOWS VIENNA.
nu este public calendarul dezvoltarii si lansarii.in 20 ianuarie microsoft a confirmat schimbarea denumirii din BLACKCOMB IN VIENNA!

XVanish
30-04-07, 15:03
succesorul lui vista are deja un nume WINDOWS VIENNA.
nu este public calendarul dezvoltarii si lansarii.in 20 ianuarie microsoft a confirmat schimbarea denumirii din BLACKCOMB IN VIENNA!
Dap, se va lansa pe la sfarsitul lui 2009.
Multumim de info!

outcast
30-04-07, 17:25
este imposibil sa se lanseze in 2009.....

XVanish
30-04-07, 19:03
este imposibil sa se lanseze in 2009.....
Tu ai impresia ca le scot din burta? :D
http://www.windowsvienna.com/
http://gizmodo.com/gadgets/software/windows-vienna-vista-successor-out-in-two-years-235670.php

outcast
30-04-07, 21:10
nu am impresia..sunt sigur!..de la lansarea win xp pina la lansarea win vista au trecut 5 ani....microsoft nu a anuntat nici calendarul si nici lansarea..oi fi tu mai bine informat ca bill gates?!..mmm...nu cred ..

outcast
30-04-07, 21:13
sunt sigur ca stii engleza..si asta e din linkul tau:
May 1st, 2006

Windows codename Fiji, or Vista R2 is now scheduled to deliver before Windows Vienna. Windows Fiji is planned to be released in 2008, while Windows Vienna had its estimated release date in 2010. Due to the recent Windows Vista delay the domino effect could cause these other two versions of Windows to also be delayed, however the schedule disruption will not be significant.

ce spui .. cind se lanseaza?

-minus
30-04-07, 21:45
May 1st, 2006

Windows codename Fiji, or Vista R2 is now scheduled to deliver before Windows Vienna. Windows Fiji is planned to be released in 2008, while Windows Vienna had its estimated release date in 2010. Due to the recent Windows Vista delay the domino effect could cause these other two versions of Windows to also be delayed, however the schedule disruption will not be significant.

Man,ce mai conteaza? ei spun estimativ 2009,poate fi mai devreme sau mai tirziu,stiti foarte bine ca in informatica cifrele referitoare la diverse lansari de programe sunt estimative,daca se gaseste unul cu IQ-ul cit al intregii planete atunci fi sigur ca va aparea peste 2 min iar peste 20 secunde va fi deja istorie, asa ca lasa-ti lucrurile la interpretarea fiecaruia de asta a pus xvanish linkurile ,fiecare cu interpretarea lui

outcast
30-04-07, 21:56
tu spaniolule ce faci? incerci sa dregi busuiocul?in linkul dat de xvanish spune clar ca estimarea este 2010 dar din cauza atitor aminari a win vista si acest termen va fi cu delay...nu poti lasa la aprecierea fiecaruia..se vrea informare sau birfe?sau facem ca romanul..nu e adevarat ce scrie ci ceea ce spun eu?

-minus
30-04-07, 22:08
tu spaniolule ce faci? incerci sa dregi busuiocul?in linkul dat de xvanish spune clar ca estimarea este 2010 dar din cauza atitor aminari a win vista si acest termen va fi cu delay...nu poti lasa la aprecierea fiecaruia..se vrea informare sau birfe?sau facem ca romanul..nu e adevarat ce scrie ci ceea ce spun eu?

Man!! acolo sunt date niste cifre ca estimare deci nimic nu e concret asa ca lasa cum e si mai vorbim despre subiectul acesta cind vor avea si ei o data certa nu estimari,cit despre busuioc lasa asa cum a cazut,din punctul meu de vedere subiectul este inchis ca iar o dam in offtopic si nu ajungem nicaieri,discutam cind vor anunta ei o data sigura pina atunci pentru mine subiectul este inchis!

outcast
30-04-07, 22:13
eu tocmai asta am spus ..nu exista o data anume....

XVanish
01-05-07, 02:10
Tu ai impresia ca le scot din burta? :D
http://www.windowsvienna.com/
http://gizmodo.com/gadgets/software/windows-vienna-vista-successor-out-in-two-years-235670.php

nu am impresia..sunt sigur!..de la lansarea win xp pina la lansarea win vista au trecut 5 ani....microsoft nu a anuntat nici calendarul si nici lansarea..oi fi tu mai bine informat ca bill gates?!..mmm...nu cred ..

Probabil esti tu mai bine informat ca si cei care au lansat stirea ca eu sigur nu sunt mai informat ca si Bill Gates.

May 1st, 2006

Acelasi link, de unde ai extras tu text-ul, spune:

February 14, 2007
Now that Vista is on the shelves, Microsoft is focusing on its next major operating system release, Windows Vienna. Even though Windows Vienna is going to be a major release with a totally revised GUI, Microsoft made a bold statement: by the end of 2009 Vienna will hit the shelves.
However, Microsoft needs to keep the buzz on Windows Vista for now and so they are not releasing any Windows Vienna official information to the public yet, expect for the fact that they are working on it.

Nu stiu ce sa mai zic... ori nu vad eu bine ori esti tu prea obosit si nu faci diferenta intre 2006 si 2007...

Eu nu am spus nimic. Au spus-o altii iar eu doar am postat ca si info faptul ca se va lansa pe la sfarsitul lui 2009... sper sa fie pentru ultima data cand faci din tzantar armasar...

Noapte buna!

outcast
01-05-07, 11:16
nu am facut din tintar armasar...
ti-am spus s i m p l u ca imposibil sa fie lansat in 2009...ai sarit ca ars ca adica tu le scoti din burta...
ti-am postat doar linkul tau in care spune negru pe alb ca va fi lansat cu intirziere in 2010...

si ce ? ma ameninti ca speri ca e ultima data??sau ce vrei sa zici?adica imi spun parerea si sunt amenintat? frumos!

Conform PC World, Microsoft ar urma sa lanseze prin 2009 o alta versiune de Windows, poreclita "Vienna". Cum intre Windows XP si Vista au trecut cam 5 ani, 2009 pare a fi un termen naiv...

Ce o sa aduca nou Vienna? Pai... in primul rand ce trebuia sa aduca Vista si n-a adus, ma refer aici al WinFS, HD DVD etc. In afara de acestea noul sistem de operare va mai aduce suport FireWire-B, o mai buna recunoastere a vocii si PC-to-PC sync.

S-ar putea ca unele dintre acestea sa apara odata cu Vista SP1 - nume de cod Fiji. WinFS de exemplu insa, in mod sigur nu va fi implementat pana la Vienna (ma intreb cum aveau de gand sa-l puna pe Vista /:) ).

Despre Vienna, Fathi, un oficial Microsoft, a spus ca va revolutiona modul in care vedem sistemul de operare! Asteptam sa vedem de ce, speram ca doar pana in 2009 cum zic ei.

http://www.webdesignbox.ro/windows-nume-de-cod-vienna

XVanish
01-05-07, 12:17
Buna dimineatza :)

Sunt nevoit sa nu mai zic nimic pt ca orice postez pentru tine suna a "amenintare" si interpretezi total aiurea cuvintele mele... o sa tin cont ca data viitoare sa nu mai aduc argumente sau noutati la topicurile tale...

Inca o data, multumim de info!

outcast
01-05-07, 12:25
Buna dimineatza :)

Sunt nevoit sa nu mai zic nimic pt ca orice postez pentru tine suna a "amenintare" si interpretezi total aiurea cuvintele mele... o sa tin cont ca data viitoare sa nu mai aduc argumente sau noutati la topicurile tale...

Inca o data, multumim de info!

cu placere!
un forum serveste la:
comunicare,
exprimarea opiniilor,
invatarea de lucruri noi,
ajutarea altora ,
nimeni nu detine adevarul suprem,si TOTI sunt supusi greselii......
felul cum ai spus ..sper ca e ultima data...pentru mine suna amenintator....asa sunt eu.....cit despre restul poti completa cu orice info pertinenta ca de asta e forum!
iti doresc un 1 MAI placut xvanish!

XVanish
01-05-07, 12:35
Multumesc. Asemenea iti doresc si tie!