PDA

View Full Version : mare pacat

stal
19-11-08, 23:43
Si totusi ! Nici un user nu poate scri nimic vis -a-vis de asta?

Parerea voastra e absoluta?
Nici macar nu sunteti curiosi daca lumea are alta parere?
Voi decideti cine ce poate spune?
Atunci mai bine stergeti ce am scris si "tacerea e de aur"

stargate
19-11-08, 23:54
Si totusi ! Nici un user nu poate scri nimic vis -a-vis de asta?

Parerea voastra e absoluta?
Nici macar nu sunteti curiosi daca lume are alta parere?

no coment ? ca in justitia americana orice cuvant spus poate fi folosit impotriva ta :lol:

"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."

stal
20-11-08, 00:01
no coment ? ca in justitia americana orice cuvant spus poate fi folosit impotriva ta :lol:

"Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului."

Din respect pt @einstein si@ zmeura si de ce nu @snow cred ca ce am avut de zis e suficient

stargate
20-11-08, 00:17
Din respect pt @einstein si@ zmeura si de ce nu @snow cred ca ce am avut de zis e suficient

nu este usor nici pentru ei sa tina unit acest forum ... intodeauna vor fi nemultumiri si datoria moderatorilor este sa le rezolve cu eleganta si diplomatie pentru a nu crea o stare conflictuala intre membri forumului ... am stat bine si m-am gandit si cred ca am dat prea multa importanta sectiuni shoping si mai putin sectiunilor tehnice :sorry:

laleauaneagra
20-11-08, 00:24
nu este usor nici pentru ei sa tina unit acest forum ... intodeauna vor fi nemultumiri si datoria moderatorilor este sa le rezolve cu eleganta si diplomatie pentru a nu crea o stare conflictuala intre membri forumului ... am stat bine si m-am gandit si cred ca am dat prea multa importanta sectiuni shoping si mai putin sectiunilor tehnice :sorry:

doamne ajuta:drinks:

otheitis
20-11-08, 00:27
@stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal,cu hotarirea asta.Restul de oamenii continua pe activitate fara probleme chiar si la sectiunea shopping.Acuma ma pui sa gindesc sau vinzi ceva engros si e afectata afacerea ta, sau cineva te pune sa faci scandal...Te rog frumos sau esti de acord cu regulament care are forum si continui sau te muti in alt forum sau faci un forum si hotaresti tu ce regulament o sa are.Si eu am vrut sa fac upload key si softcam.key pt receptor ipbox.Dar admin mi-a spus ca nu aceapta asa ceva la forum eu ce a trebui sa fac?Sa deschid 10 posturi si sa fac scandal ca tine?Nu! am hotarit sa urmaresc pe regulament.Daca nu am vrut sa il urmaresc a trebui sa plec din forum asta,sau sa gasesc alt forum sau sa fac eu un forum si ca admin sa am responsabilitate ce fac acolo.

stargate
20-11-08, 00:37
@stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal

orice ingradire de drepturi chiar si justificata duce la scandal nu trebuie sa deranjeze opiniile contradictorii , discutie daca se poarta in termeni civilizati poate fi constructiva ... zic si eu .:drinks:

stal
20-11-08, 00:42
@stal ai inceput sa fii plictisitor!!din 4000-5000 de membri care are asta forum numai tu ,"colegul din forum" si inca un membru faceti scandal,cu hotarirea asta.Restul de oamenii continua pe activitate fara probleme chiar si la sectiunea shopping.Acuma ma pui sa gindesc sau vinzi ceva engros si e afectata afacerea ta, sau cineva te pune sa faci scandal...Te rog frumos sau esti de acord cu regulament care are forum si continui sau te muti in alt forum sau faci un forum si hotaresti tu ce regulament o sa are.Si eu am vrut sa fac upload key si softcam.key pt receptor ipbox.Dar admin mi-a spus ca nu aceapta asa ceva la forum eu ce a trebui sa fac?Sa deschid 10 posturi si sa fac scandal ca tine?Nu! am hotarit sa urmaresc pe regulament.Daca nu am vrut sa il urmaresc a trebui sa plec din forum asta,sau sa gasesc alt forum sau sa fac eu un forum si ca admin sa am responsabilitate ce fac acolo.

E bun asa !
Voiai sa pui key??:clap: :lol:

Bengosu
20-11-08, 01:07
ebay a fost amendata sute de milioane de euro pentru ca a permis userilor sai sa vanda marfa contrafacuta, acest risc il poate avea si adminul acestui forum.

una e sa vinzi 2,3bucati alta e sa vinzi cu baxu clone.

Einstein
20-11-08, 08:52
orice ingradire de drepturi chiar si justificata duce la scandal nu trebuie sa deranjeze opiniile contradictorii , discutie daca se poarta in termeni civilizati poate fi constructiva ... zic si eu .:drinks:
De acord cu discutia civilizata! Dar cand ti se expica o situatie de mai multi oameni direct pe forum, dar si in privat si tu te faci ca nu intelegi si continui discutia (scandalul) in 3 topicuri separate?
Se vede de la o posta reaua intentie!

PS. Un regulament se poate schimba oricand, dar pentru viitorul imediat acest lucru nu se va intampla pe RSP! (poate mici corecturi)

garyman
20-11-08, 09:06
in '89 poporul striga ca este dictatura ...Ceausescu si CC-ul spuneau ca nu este , atunci poporul s-a suparat si a facut "revolutiunea" iar lucrurile s-au schimbat .

stargate
20-11-08, 10:49
in '89 poporul striga ca este dictatura ...Ceausescu si CC-ul spuneau ca nu este , atunci poporul s-a suparat si a facut "revolutiunea" iar lucrurile s-au schimbat .

nu se pune problema unei revolutii , doar ca tratamentul aplicat lui daniel nu a fost aplicat tuturor care vand clone cu "baxu" in sectiunea shop ... oare de ce ? nu credeti domnilor moderatori ca bate la ochi ?

zmeura
20-11-08, 11:17
Ceilalti au acceptat situatia.

dan2000
20-11-08, 11:28
nu se pune problema unei revolutii , doar ca tratamentul aplicat lui daniel nu a fost aplicat tuturor care vand clone cu "baxu" in sectiunea shop ... oare de ce ? nu credeti domnilor moderatori ca bate la ochi ?

unde vezi tu asta ?

stargate
20-11-08, 11:35
unde vezi tu asta ?

s-a remediat situatia si a fost sters si celalalt magazin online

Snow
20-11-08, 12:11
Incep sa cred ca pe forumul acesta sunt niste dependenti de offtopic.
Singurii vanzatori de clone activi pana de curand au fost daniel si acidu. Cel din urma se pare ca a intes regulamentul fara probleme.
Ca si vanzatori de originale au fost spaniolul si armand25. Topicul s-a inchis si aici.
Practic urmarind cu atentie forumul, pot spune ca exista pana in prezent 6-7 persoane, nemultimite de noile reguli si care au grija sa tina offtopicul intretinut.
N-am nimic impotriva si este dreptul fiecaruia sa fie cum vrea. Noi am fost 3 oameni la inceput cand am pus bazele acestui forum. Sunt absolut convins, ca fiind dublu cat noi veti reusi sa va faceti un forum cum doriti, iar noi care vom dori sa ne inregistram pe forumul vostru, vom respecta regulile gazdei.

comerciantul
20-11-08, 12:23
problema nu a fost regulamentul nou in sine, ci din ce cauza s-a ajuns la el. oricum eu ce am avut de inteles am inteles, mai departe n-are rost sa comentez alte detalii, s-au discutat cat timp am fost eu banat;

garyman
20-11-08, 13:26
1.Incep sa cred ca pe forumul acesta sunt niste dependenti de offtopic.
....................
2. Practic urmarind cu atentie forumul, pot spune ca exista pana in prezent 6-7 persoane, nemultimite de noile reguli si care au grija sa tina offtopicul intretinut.
...................
3 .Sunt absolut convins, ca fiind dublu cat noi veti reusi sa va faceti un forum cum doriti, iar noi care vom dori sa ne inregistram pe forumul vostru, vom respecta regulile gazdei.

snow , nu stiu daca si eu sunt catalogat de tine ca fiind dependent de offtopic , dar uite cum vad eu lucrurile :

1 . De cate ori am postat ( foarte putine , treb sa recunosc ) am deranjat pe cineva , chiar de la inceput cand am intrebat daca spaniolul posteaza la "misto" intrebarea despre acrobat reader , apoi imaginile nu au fost " gresit postate " , apoi informatiile au fost eronate "EORNATE" , am fost umilit pe chat ( pe timpul acela era chat-ul oficial al acestui forum ) pentru faptul ca am cerut o linie , am un SS2 fara card local si asta spune multe - sunt negru pe plantatia satelitara si pe campurile de linii ..... si asa am ajuns sa postez numai la offtopic

2. Sunt sarac , nu am acces la sculele cu care multi membrii se lauda ca le au , nu am vazut un dream sau mai stiu eu ce alte tipuri de receptoare . Citesc ceea ce scriu ei pe forum si incerc sa inteleg si eu cate ceva, neavand cu ce sa fac teste este normal sa nu am ce posta la partea tehnica a forumului . Nu sunt nemultumit de reguli , doar ca ar trebui sa priviti mai cu atentie ca tot ceea ce este postat de alti useri in afara de cei considerati "elita" va deranjeaza , asta incercam sa spunem pe aici

3. referitor la alt forum , uite aici http://sateliti.info/showthread.php?p=13625#post13625 ce spuneam acum ceva timp ....

stiu ca puteti spune : da-i ma ban sa nu mai intre pe aici , nu pierdeti un user important , dar incet , incet incepeti sa pierdeti , aveti 5000 de useri , dar multi din ei nici nu mai calca pe acest forum , ca si pe canalul de IRC vin doar cand se schimba ceva ....deci si noi , astea " de umplutura" suntem buni la ceva - ridicam statistica .

stal
20-11-08, 14:26
Nu e asa o tragedie ,oamenii mi-au explicat cum sta treaba,eu nu am inteles(recunosc nici acum)
dar nu sunt genul sa imping lucrurile aiurea!
Ajunge!
?Voi intinde intotdeauna o mina celui nedreptatit (cel putin asa am crezut)
pe de alta parte @dannielghi nu -ti poti vinde tigaile fara asa meci?
Pune frate un singur anunt si atit !
Daca esti bun ,piata te va ajuta sa ai succes !
Multumeste oamenilor ca ti-au dat sansa,fii onest si restul discutiilor cu clientii tai pe privat
Cer scuze tuturor ca am plictisit,nu mai insist si din punctul meu de vedere cred ca daca nimeni nu are obiectii se poate inchide

laleauaneagra
20-11-08, 14:40
Nu e asa o tragedie ,oamenii mi-au explicat cum sta treaba,eu nu am inteles(recunosc nici acum)
dar nu sunt genul sa imping lucrurile aiurea!
Ajunge!
?Voi intinde intotdeauna o mina celui nedreptatit (cel putin asa am crezut)
pe de alta parte @dannielghi nu -ti poti vinde tigaile fara asa meci?
Pune frate un singur anunt si atit !
Daca esti bun ,piata te va ajuta sa ai succes !
Multumeste oamenilor ca ti-au dat sansa,fii onest si restul discutiilor cu clientii tai pe privat
Cer scuze tuturor ca am plictisit,nu mai insist si din punctul meu de vedere cred ca daca nimeni nu are obiectii se poate inchide

inca o data doamne ajuta:drinks:
frumos gandit,ca si stargate mai sus
ma bucur ca sa inteles
deci se poate
caz clasat