View Full Version : Poveste de viata
In primul rand rog adminii sa nu stearga postul sau sa-l mute , am postat aici in speranta sa-l vada cat mai multi useri si poate o sa si primesc un sfat sau putin ajutor .Despre ce e vb , incep o scurta poveste din 3 randuri .
Cunosc pe cineva mai mic ca mine cu 6 ani ea 14 ani eu 20 , se muta la mine stam 4 ani impreuna la parintii mei un timp apoi am stat si cu chirie , timp de 4 ani ea nu a lucrat a mers la liceu pe care nu la mai terminat fiind in clasa a 12-a toate cheltuielile se faceau din salariul meu , toate bune si frumoase in tot acest timp zi de zi ma stangea in brate si imi punea ca ma iubeste chiar si inainte de a pleca la munca nu-mi mai dadea drumu din brate si nu se oprea cu sarutarile probabil isi lua ramas bun, acum 2 saptamani am vandut masina care o aveam cu gandul de a lua alta , miercuri la ora 5 am plecat la servici fiind de noapte , joi dimineata ajung acasa la 9 jumate gasesc casa goala toate lucrurile luate ale ei ma refer , mie mia luat un aparat foto un telefon si 2000 euro din banii de masina(din 4000 care ii aveam in casa nu stiu de ce nu ia luat pe toti si la care platesc rata inca 9 ani) ca dupa cateva ore sa aflu ca e plecata in Italia cu cine si cum nu stiu tot incercand sa o sun imi raspundea un robot pe italiana noaptea trecuta semn ca a juns in italia. Nu am primit nici un telefon nici un mesaj nici o explicatie , singurele mesaje au fost joi ziua cand am amenintat-o ca ma duc la politie si a zis ca intr-o ora imi aduce banii probabil ca o ora mai avea pana iesea din tara .
Si parca nu era de ajuns numai atat aseara la 2 noaptea cel mai bun prieten al meu ma suna simi zice ca el a duso la autocar dupa care-si inchide telefoanele , ma face sa ma duc pana la el si apoi imi zice ca a glumit.
C e as putea face eu acum ? sa ma duc la politie , sa o dau in judecata sa pot primi banii inapoi ? e posibil daca ea e plecata sa o gaseasca politia si sa o aduca la proces ? sau sa-mi iau gandul de la ea si de la bani?
Poate este cineva avocat sau lucreaza in politie sami dea mai multe detalii va rog mult ca sunt disperat nu am dormit de 2 nopti.
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi pana la capat.
Ai dat peste o "pitipoanca" si imi pare rau pentru tine.Te stiu de pe forumul "vecin si preten" si sincer imi pare rau de ce ti s-a intamplat.Acum e greu sa mai faci ceva,increderea in persoana de langa tine ti-a fost fatala si nu esti singurul pe lumea asta care pateste asa ceva.Chiar nu esti.
Eu zic sa faci o plangere la politie si cam atat.Nu cred ca o vor cauta dar e bine sa fie facuta in eventualitatea in care se intoarce in tara.Incearca si pe http://www.avocatnet.ro/content/forum pentru sfat competent.
mersi frumos o sa merg luni si la politie si la un avocat
Nasol!Bafta si curaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iar daca se va intoarce cu coada intre picioare si vrea sa o ierti, fai vint!
Incearca sa o uiti cit mai repede!
sub nici o forma nu caut sa ma impac cu ea
laleauaneagra
18-10-08, 15:02
din pacate nu mai poti face nimic,e cuvantul ei impotriva cuvantului tau,imi pare rau,capu sus si mergi inainte
multumesc pt sfaturi si pt incurajari
ea a avut o situatie acasa fff rea a ei despartiti au stat cu chirie intro casa vai mama ei , si nu avea decat un rand de haine , daca eu am luato dupa un an de vb cu ea la mine am facut ceva rau ca i-am oferit tot ce ia trebuit , si daca nu eram eu nu continua scoala ca termina acum 12 clase si ca vroia sa dea la fac , oare eu trebuesc impuscat sau parintii care au fost despartiti si care au stat mai mult la politie decat acasa dand delaratii pt ca se bateau, batai zi de zi lua cat statea acasa si ca 4 ani de zile maicasa nu a intrebat de soarta ei si nu ia dat nici macr 5 lei , tot ce sia dorit a aut datorita mie (haine , telefoane , bani de buzunar , excursii la munte la mare) cat despre faptul ca era mica am asteptat pana la varsta de 16 ani jumate sa ma culc cu ea , ca am fost acuzat pe alt forum ca e caz de pedofilie
nu te-a meritat daca a plecat intr-o aventura , in necunoscuta italie
priveste catr viitor si laso , uita totul
stiu ca e greu dar trebuie sa incerci sa privesti catre viitor
altfel nu se rezolva nimic
daca privesti in trecut o sa iti faci rau
nasoala treaba :( ,, dar mai sunt si genul asta de fete\femei ....
bafta in continuare man
comerciantul
18-10-08, 17:20
daca a facut treburi din astea, va ajunge f rau in italia, pe mana traficantilor de carne vie sau a altor infractori; se gandeste ca acolo sunt cainii cu colaci din coada. isi va da seama ca nimeni n-o tine degeaba acolo, si va vedea ca pretul pe care il va plati va fi foarte mare.
mie imi pare rau ca ti-a luat banii, ca plecatul ei sigur te avantajeaza; imagineaza-ti ce ar fi fost daca ai fi ramas cu ea, faceati copii si facea ulterior chestii din astea...
imi pare rau de situatie...
oricum, du-te la politie si fa plangere, si vezi ce se mai poate face, insa daca nu e in tara, destul de putin probabil sa faci ceva...
ea a avut o situatie acasa fff rea a ei despartiti au stat cu chirie intro casa vai mama ei , si nu avea decat un rand de haine , daca eu am luato dupa un an de vb cu ea la mine am facut ceva rau ca i-am oferit tot ce ia trebuit , si daca nu eram eu nu continua scoala ca termina acum 12 clase si ca vroia sa dea la fac , oare eu trebuesc impuscat sau parintii care au fost despartiti si care au stat mai mult la politie decat acasa dand delaratii pt ca se bateau, batai zi de zi lua cat statea acasa si ca 4 ani de zile maicasa nu a intrebat de soarta ei si nu ia dat nici macr 5 lei , tot ce sia dorit a aut datorita mie (haine , telefoane , bani de buzunar , excursii la munte la mare) cat despre faptul ca era mica am asteptat pana la varsta de 16 ani jumate sa ma culc cu ea , ca am fost acuzat pe alt forum ca e caz de pedofilie
Acuza de dincolo era valabila daca ea era inca minora,cum nu este in acest moment urmeaza-mi sfatul;da-o in judecata pentru furt calificat cere daune morale si materiale 10000E se va judeca in lipsa si la pronuntarea sentintei se va emite un mandat de arestare pe numele ei,mandatul e valabil 5 ani dupa care se prescrie,daca in 5 ani intra macar o data in tara si are si bani....recuperizi toata paguba,daca nu are...te multumesti cu razbunarea,.......si un sfat;pustoaicele sunt bune ocazional,ca partenera de viata ia-ti una apropiata de varsta ta sau mai mica cu 5-8 ani,dar beleste ochii mari.....in special fi atent la buzunare,BAFTA!!!
romeox de ce te plingi acum?
Cum de ai ajuns aici stiind ca tu ai fost cel care i-a pus coarne fetei.Esti chiar funny cand ai zis ca am asteptat pana a implinit tipa 16 ani sa o freci.
Vezi ca deja treaba scartiai nu mai mergea la scoala o alintai in fel si chip si acum de miri ce s-a intamplat?Fata a ajuns la maxim ce putea scoate de la tine si te-a lasat sperand ca isi va face o viata mai buna.
Fii tare si recupereazati banii castigati cu munca grea :) invata din ce ti s-a intamplat si nu mai umbla dupa rupticoase de astea , poti gasi si tu o femeie pe nivelul tau , o femeie pe care o intereseaza persoana ta nu banii tai , care provine dintr-o familie corecta (nu neaparat bogata) care are cei 7 ani de acasa , care vaputea fi mama copiilor tai .Succese in viata!
multumesc tuturor pentru sfaturi nu stiu sigur daca o voi da sau nu in judecata , ma gandesc sa nu ma cuze si maicasa de corupere de minori tinand cont ca era minora cand sa mutat la mine , cat despre faptul ca am asteptat o perioada pana sa fac ceva cu ea a fost pt ai arat ca nu am luato pt sex ci pt o relatie stabila , am zis sa fiu eu mai prost si sa astept atat (nu zic ca am fost lemn de icoana in acest an)
Eu totusi "apreciez" ca ti-a lasat jumatate din bani,nu a tras-o inima sa tii ia pe toti.Bine,asta nu o face mai curata si mai uscata,tot japita ramane.E clar ca planifica treaba asta de ceva timp si iti dai seama ca nu a plecat singura,de capul ei,te sapa pe la spate.
Zi mersi ca ai scapat de ea,ca nu ai apucat sa o iei de nevasta si ca nu aveati copii.
ca mare dreptate ai dar oricum e greu de trecut peste asta usor , e nevoie de zile sa uit cat de cat de ea
ca mare dreptate ai dar oricum e greu de trecut peste asta usor , e nevoie de zile sa uit cat de cat de ea
daca era vorba de un divort ?
in care imparteai casa , masina , copiii
era mult mai nasol
nu esti primul si nici ultimul
bucura-te ca e nu e mai rau :agresiv:
laleauaneagra
20-10-08, 01:07
intradevar va trece greu,dar aici intervin prieteni si anturaju care te pot ajuta sa treci peste asta insa daca gasesti vreo doi sa-ti spuna ce boua ai fost atunci..........
deocamdata parintii , prietenii reali cat si cei de pe forum , colegii ,ma suna , vin pe la mine , ma iau cu forta in oras(ieri de ex plecat o zi intreaga in iasi) am m ai uitat cat de cat dar seara cand ajung acasa iar ma iau gandurile si nu-mi revin,dar sper sa treaca cat mai repede , cat despre bunuri si copii mare dreptate ai ca ar fi si mai greu dar e greu si acum poate nu la fel de greu dar oricum doare , nu ma doare ca a luat banii cat ma doare ca m-a tradat si ma inselat care pt mine e ceva suprem ,dar......capul sus , viata merita traita cu ea sau fara ea,f multi au spus ca o sa regrete si o sa ma caute in max o luna si sa se intoarca , sa vedem si asta ca tare sunt curios mai ales ca nu a dat nici un semn de viata la nimeni din romania ,ma gandesc la n posibilitati ori are bani acum si se distreaza la maxim avand si noul ei prieten langa ea(caruia ii multumesc ca mia deschis ochii dar oricum daca l-as vedea in fata i-as rupe gatu fara remuscari) ori sa nu fie deja pe centura la scos bani sau in vreo retea ceva.....timpul o sa-m arate adevarul cred.
superzeama
20-10-08, 08:47
tot ce sia dorit a aut datorita mie (haine , telefoane , bani de buzunar , excursii la munte la mare) cat despre faptul ca era mica am asteptat pana la varsta de 16 ani jumate sa ma culc cu ea , ca am fost acuzat pe alt forum ca e caz de pedofilie
Cred ca asta este greseala pe care o fac barbatii fac prea multe cadouri.Eu in viata mea nu am cumparat nimic unei femei decit strictul necesar.Cit despre ruperea gitului unuia care pina la urma ti-a facut un bine este o greseala,uit-o si gata.
Daca o dai in judecata s-ar putea sa fii si tu dat in judecata pentru corupere de minori.
Ar putea spune ca ai abuzat de ea de la 14 ani. Nu ai cum sa sa te aperi. Bucura-te totusi ca "ti-a deschis ochii" pana nu a fost prea tarziu. Daca te-ar fi lasat si cu un copil in brate?
Asa fiecare isi vede de viata lui. Banii ai sa-i faci la loc. Mai rau este de ea....sincer.
Multa bafta pe viitor.
si ca o continuare a povestii astazi am fost la taicasu la spital pt ca taicasu e internat la psihiatrie , omul a facut un soc , si mi-a zis ca si mama prietenii mele (sotia lui) a disparut cu 18 mil din casa , si la fel incearca sa o sune si ii raspunde in italiana , concluzia e ca e posibil sa fi plecat cu maicasa
in ce familie m-am bagat ca nici mie nu-mi vine sa cred ......
Salut, parerea mea : cu cat te gandesti mai mult ''in urma '' , cu atat , iti faci mai rau tie , fa un efort si sterge cu buretele ( stiu ca e greu , dar nu imposiobil ) , dupa o perioada de timp, vei putea sa te ''judeci '' , ce ai facut bine si ce rau in aceasta relatie , cauta sa iti umpli timpul cu alte pasiuni ( profitabile pentru suflet si minte :) ) . Multa bafta si capul sus .
chiar daca o sa para ca sunt un prost , si cu toate ca am vb in seara asta cu un avocat si care mi-a garantat castigul procesului , nu o sa o dau in judecata , mai bine sa o judece dumnezeu , daca ma uit in urma toti acesti 4 ani si ceva pentru mine au fost frumosi alaturi de ea , si pentru asta ii multumesc , asa ca mai bine sa las lucrurile asa cum sunt si o sa vad ce-mi rezerva viitorul , sunt curios daca o sa mai sune vreodata sau daca ma va cauta vreodata .....daca nu ma multumesc cu ce a fost si o sa incerc sa o uit si sa deschid de data asta de 2 ori cand o sa ma bag intr-o relatie , sa nu mai patesc la fel , multumesc tuturor pentru sfaturi
chiar daca o sa para ca sunt un prost , si cu toate ca am vb in seara asta cu un avocat si care mi-a garantat castigul procesului , nu o sa o dau in judecata , mai bine sa o judece dumnezeu , daca ma uit in urma toti acesti 4 ani si ceva pentru mine au fost frumosi alaturi de ea , si pentru asta ii multumesc , asa ca mai bine sa las lucrurile asa cum sunt si o sa vad ce-mi rezerva viitorul , sunt curios daca o sa mai sune vreodata sau daca ma va cauta vreodata .....daca nu ma multumesc cu ce a fost si o sa incerc sa o uit si sa deschid de data asta de 2 ori cand o sa ma bag intr-o relatie , sa nu mai patesc la fel , multumesc tuturor pentru sfaturi
UPS!!!! esti indragostit lulea de ea............problema mare la tine acest aspect,e clar..daca se intoarce o primesti cu bratele deschise.....mare greseala,asculta ce iti spu;UIT-O!!!!!! si da-o in judecata!!! merita din plin.
PS!! in 4 ani aveam 10000 de femei,deci mare lucru in 4 ani nu ti-a oferit,decat un pat cald si o pasarica fierbinte,NU MERITA sa o ierti,tu o IUBESTI cu adevarat!!! ea doar sa PREFACUT ca te iubeste,ma rog e alegerea ta dar din start iti spun ca e gresita!
Mda!@romeox am citit povestea ta in intregime si sincer imi pare rau ce ti s-a intamplat.Ca si colegii mei de pe forum iti dau un sfat "UIT-O" si iti va fi bine mai tarziu.Gandeste-te ca daca ea se va intoarce si tu o vei primi inapoi se va crea un precedent.Ea va face acelasi lucru,sa stea cu tine din interes si sa plece oricand de acasa ca doar nu e prima data.Daca o vei da in judecata trebuie sa sti ca acesta este "drumul pasilor pierduti".Vei pierde timp si bani pe care sincer nu cred ca-i vei mai recupera vreodata.Banii se fac,femei sunt 4-5 la 1 barbat,viata este frumoasa,esti tanar,traieste-o din plin!!!Sper sa-ti fi dat un sfat bun.
de primit nu o mai primesc cu siguranta inapoi , spun asta nu ca sa ma laud ci pentru ca asta e adevarul , nu spun ca nu o iubesc , ba dimpotriva o iubesc ca inainte poate si mai mult dar pentru ce mi-a facut o sa pun stop aici , cu toate ca imi este f greu sa fac asta , ce pot face daca e ceva incontrolabil cu ceea ce simt , stiu ca nu e bine dar ...... ce mama naibii sa fac.Am zis asa decat sa caut sa ma impac cu ea mai bine caut pe alta,sanse am mai multe la a doua varianta si poate indiferenta mea o va durea zic poate (nu prea cred sa o doara)si peste ceva vreme ma va cauta si poate o sa-mi dea macar nishte explicatii , de ce a facut toate astea .....in fine va mai tin la curent cu evolutia si va multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoase , sa stiti ca m-au ajutat sa merg mai departe
Eu zic asa:
1.Nu te va mai cauta,nu a tinut la tine,e tanara si are multe variante,peste 10 ani daca e sa va intalniti va fi din intamplare.
2.Iti va fi greu cam o jumatate de an,dar dupa aceea ai sa spui ca si noi: Doamne,iti multumesc ca am scapat de ea.
3.E corect:nu poti sa o uiti in 2 zile,mai stam de vorba pe aici,mai vezi un film pe satelit,mai la o bere si se vindeca rana.Nu mai zic cum ti-o poate vindeca alta,dar fara graba.Si cu mai multa implicare din partea capului de sus.:)
la un moment dat o sa intervina si celalalt de jos si iar o sa fac legatura cu ea ......
kristaprim
21-10-08, 12:33
Sal romeox.........."un sut in fund e un pas inainte"..intotdeauna nu dispera timpul rezolva totul in viatza ta;)
Sal romeox.........."un sut in fund e un pas inainte"..intotdeauna nu dispera timpul rezolva totul in viatza ta;)
UPS! blonda de la drepturile femeilor a......aparut,interesat!
Sunt_Oltean74
21-10-08, 20:06
Romeox eu daca eram in locul tau mai cheltuiam inca 1000 de euro sa ma duc dupa ia si sa ii rup capul.Pentru ca a fost o parsiva
superzeama
21-10-08, 23:52
la un moment dat o sa intervina si celalalt de jos si iar o sa fac legatura cu ea ......
Fii barbat...non_public_img combinat cu o papusa gonflabibila.Crede-ma ca nu ai sa te mai gindesti la ea...
Si povestea continua.......
In cele din urma miercuri seara reusesc sa vb cu ea 18 min dupa lungi incercari de a da de ea (unii o sa ma creada prost si nebun) am vb cu ea de ce a facut asta si de ce nu a luat toti banii , raspunsurile au fost ca nu se mai putea trai cu mine cica eram rau si bani nu a luat mai multi ca nu iau trebuit , asta era in jur de ora 8 , pe la 10 iar beep-uri repetate , ii trimit mesaj daca vrea sa vb , imi da beep sa inteleg ca da , iar pun mana si transfer credit , o sun iar dupa abia vrep 30 min raspunde , incepe sa planga la tel ca ii pare rau ca ar vrea sa vina dar nu mai are bani si ca e f nehotarata si nu stie daca ar face bine daca se intoarce , o intreb de bai ca ce a facut cu ei , imi spune ca in prima faza nu e in Italia si ca e in Bucuresti si banii i-a dat pe chirie si unei persoane pt ai cauta loc de munca , dupa ce am mai vb si mi-a recunoscut ca e in Italia , cica banii ia-a dat pe avion(600 euro) probabil ca inchiriase unu , si pe chirie ....in fine ii zic eu hai ca iti platesc eu de aici transportul ....e bine asa? pai sa se mai gandeasca si se intereseaza ea de autocar....a doua zi nici un semn cu toate ca am incercat sa o sun de n ori si mesaje cu zecile , primesc abia seara un mesaj ca e bine sa lasam lucrurile asa cum sunt si ca e bine sa punem punct ....asta era joi seara (disperam nu alta) mai ales ca-i transferasem iar credit cu gandul de a vb , incerc si vineri sa dau de ea nimic pana pe la 1 , ii trimit eu un mesaj ca , daca ea asa a hotarat ii respect hotararea si ne vedem fiecare de drumul sau , seara pe la 6 beep-uri repetate o sun , raspunde si vb cam 15 min si iar imi spune ca ar vrea sa vina acasa si ca vb un pic mai tarziu , iar ii transfer credit mai tarziu iar nu raspunde ...... primesc un mesaj ca nu poate vb si ca vb dimineata sa vedem cum facem , a doua zi iar incerc sa dau de ea telefoane si mesaje abia pe la 1 raspunde si cica iar nu vrea sa mai vina , mai pe la 4 vb pe mess , imi reproseaza tot felul de lucruri unele adevarate unele la mishto , si ca din cauza mea sa intamplat ce sa intamplat , si ca la fel nu vrea sa vina acasa ca ii e frica de mine sa nu o omor ca asa i-am promis in primele mesaje trimise si ca ii frica sa ma vada , in fine aseara iar imi da beep-uri iar o sun si cica i-a trimis un mesaj unu sau una si a facut-o in tot felul si cica abia asteapta sa vina in tara marti -exact asa cum i-am zis si eu , si imi spune ca eu i-am trimis mesaj , o sun ii cer numarul mi-l da , incerc sa sun imi raspunde pe italiana chiar daca e pe orange , mai incerc o data si pe urma sa aflu ca baiatul e soferul de autocar care a dus-o pe ea si pe masa in italia Milano ca am aflat si unde sta , si ca fosta mea prietena tot ii trimitea mesaje .....din banii mei
Cine a zis ca e bine ca am scapat de ea bine a zis .........si i multumesc
Bai frate nu ii mai reincarca cartela.Fatuca a gasit o metoda prin care te fraiereste sa i-o incarci,se face ca se gandeste sa se intoarca.Nu mai arunca banii pe asa ceva,doar vezi si singur ca minte de rupe.Te minte vorbind cu tine la telefon fara nici o jena.Nu te mai agita,e gata,iar daca o primesti inapoi ai sanse 99% ca in maxim 2-3 ani sa-ti traga iar teapa.O are in sange si nu poate trai altfel,se va calma doar cand barbatii nu se vor mai uita dupa ea,undeva dupa 35 de ani.
am zis sa o fac si pe asta sa vad daca vine sau nu , sa vad ce fel de om este , dal dracu de mil dat pe cartele , nu dau eu inainte cu banii astia
laleauaneagra
26-10-08, 14:04
romeo tata n-ai cu cine:)
am vazut asta , dar cam tarziu
am vazut asta , dar cam tarziu
e bine si asa mai tarziu decat niciodata
skycleaner
26-10-08, 19:50
@romeox nu stiu ce sa zic... esti acelsai romeox ala pe care il stiu de altundeva? Ba povestea ta este oarecum asemanatoare cu a mea. Numa ca eu am trait cu ea 14 ani si am si un copil. La fel m-am amagit si eu. Cand era copilul in clasa a 4-a gagica a taiat-o in Germania si dusa a fost. Am dat divort desi ma durea sufletul de numa. Acum baiatul mai are un an si termina liceul. Nu i-a trimis nimic de acolo in toti acesti ani. Doar ca anul trecut mi-a cerut sa-l las in vizita la ea. Cand a venit copilul inapoi mi-a spus ca in veci nu se mai duce. A mai fost maritata cu un neamt acolo dar omu s-a prins cu cine sta de vorba. Acu e iar singura si cum merita. Incearca fel de fel de tertipuri sa ma desparta de sotia actuala. Nu are nici o sansa. Acolo sa se ingroape.
Ia-o incet....povestile noastre seamana izbitor....
Acum 12 ani ne-a parasit ,pe mine si pe fiul nostru ,in varsta de 7 ani atunci,
si a optat pt. un tip "brunet" si mai tanar ca mine cu 20 de ani si cu 10 ani mai tanar decat ea...Am inteles ce era de inteles atunci....Aproximativ 5 ani nu a participat cu nimic material la cresterea copilului...Apoi m-a rugat sa nu trec la procedura de divort pt. ca vrea sa plece in strainatate(italia) si un divort i-ar crea probleme....I-am facut pe plac si la scurt timp dupa plecarea in Italia a inceput sa trimita bani copilului...Acum copilul are 19 ani si divortul e pe rol doar de o luna(platit de ea si dorit de ea ).....Eu sunt cel fericit pt. ca am avut atatia ani copilul aproape....Ea e cea cu bani multi facuti in Italia si sper ca sa-si gaseasca fericirea in acesti bani...Oricand as alege acelasi drum.....
"Nu ii cauta pe cei ce nu te cauta si nu duce dorul celor ce nu te doresc..."
Fii tare !
Cred ca e unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am auzit.
Cu stima!
laleauaneagra
26-10-08, 21:47
mda puncte de vedere bune dar din pacate in viata nici o peveste nu e asemanatoare asa cum nici un om nu e asemanator
nu pot sa spun decat 10+
Dupa toate astea , ieri seara pe la 9 , ora pana la care eu nu am dat nici un semn de viata , imi da ea vreo 4 bep-uri repetate , ii trimit mesaj , daca a luat o hotarare sa vina acasa sa imi mai dea cateva beep-uri , in fine imi da beep-urile , incerc sa o sun , mesaj ca nu are credit de la ea , iau o cartela de 3 euro , o trimit , incerc sa o sun si nimic , ii trimit un mesaj si ii spun daca intradevar vrea sa vb sa rasp de creditul care il mai are sa dea beep , raspunde vb 2 min ca vrea neaparat sa ajnga acasa , si sa o sun maine dimineata sa vb sau se duce ea la net , azi dimineata nici un semn de la ea , incerc sa o sun , imi respinge apelul , ii trimit mesaj si ii spun daca nu a primit creditul de aseara sa-mi respinga si sa iau o alta cartela , imi respinge(cartela de aseara o aruncasem si nu aveam cum sa verific daca mai e valida sau nu , de la cosmote mi-au cerut codul) azi la 10:25 mai trimit o cartela iar nu raspunde pe motiv ca nu a primit-o , sun un vechi prieten mester pe la Cosmote , si il intreb de astea , omu imi cere numaru pe care am transferat , verifica si cica aseara a primit creditul la ora 9 dupa care fata a vb ea pe osmote si pe orange cateva minute bune , apoi la 11 cand a vb cu mine a sunat-o alt nr de orange , de aici si acel beep decare ea a zis ca nu mai are credit , azi iar la fel a primit creditul la 10:26 si ca fata are in cont mult mai mult de 3 euro cat i-am transferat eu azi ............ uite abia azi vad si eu cat de orb si prost am fost .....sper sa nu mai faca si altcineva aceeasi prostie.si de la capat
Romeox, esti incorigibil (http://dexonline.ro/search.php?cuv=incorigibil).
romeox , imi parea rau pentru tine la inceput...dar mi-a trecut.
Esti barbat sau carpa ? Ce naiba e cu tine ? Esti penibil deja...iti curg mucii dupa o individa care face ce vrea din tine (bravo ei ca si-a gasit fraierul).
Stii cum se numesc cei carora la place sa fie chinuiti ? Chiar nu mai sunt femei pe lumea asta ?
De vorba buna a colegilor de forum nu ai inteles nimic. Poate asa iti mai vin mintile la cap.
Uit-o si gata , refa-ti viata. Bine ca nu e si un copil la mijloc.
Am recunoscut ca am fost orb si un mare prost fara demnitate , dar vezi u ca tinand asa de mult la ea am zis ca poate , poate , acum dupa cate s-a intamplat nu o vad decat ca pe o curva ordinara si f perversa , probabil ca trebuia sa ajung pana aici sa o pot ura si sa nu ma mai gandesc la ea ....
Romeox, esti incorigibil (http://dexonline.ro/search.php?cuv=incorigibil).
cat despre asta , azi am pus punct la tot ce tinea de ea (lucruri, poze )am inceput sa o urasc deci asta e un lucru bun pe care trebuia sa-l fac de cand a plecat cu banii dar ....... nu am vrut sa ascult camarazii de pe forumuri ...acum sa stau si sa-mi para rau ca am mai pierdut si alti bani pe telefoane....
cat despre asta , azi am pus punct la tot ce tinea de ea (lucruri, poze )am inceput sa o urasc deci asta e un lucru bun pe care trebuia sa-l fac de cand a plecat cu banii dar ....... nu am vrut sa ascult camarazii de pe forumuri ...acum sa stau si sa-mi para rau ca am mai pierdut si alti bani pe telefoane....
E un inceput bun.S-ar zice ca revii la normalitate.
Uite si un exemplu in care se vede de ce e bine sa urĂ sti uneori.
Dupa toate astea , ieri seara pe la 9 , ora pana la care eu nu am dat nici un semn de viata , imi da ea vreo 4 bep-uri repetate , ii trimit mesaj , daca a luat o hotarare sa vina acasa sa imi mai dea cateva beep-uri , in fine imi da beep-urile , incerc sa o sun , mesaj ca nu are credit de la ea , iau o cartela de 3 euro , o trimit , incerc sa o sun si nimic , ii trimit un mesaj si ii spun daca intradevar vrea sa vb sa rasp de creditul care il mai are sa dea beep , raspunde vb 2 min ca vrea neaparat sa ajnga acasa , si sa o sun maine dimineata sa vb sau se duce ea la net , azi dimineata nici un semn de la ea , incerc sa o sun , imi respinge apelul , ii trimit mesaj si ii spun daca nu a primit creditul de aseara sa-mi respinga si sa iau o alta cartela , imi respinge(cartela de aseara o aruncasem si nu aveam cum sa verific daca mai e valida sau nu , de la cosmote mi-au cerut codul) azi la 10:25 mai trimit o cartela iar nu raspunde pe motiv ca nu a primit-o , sun un vechi prieten mester pe la Cosmote , si il intreb de astea , omu imi cere numaru pe care am transferat , verifica si cica aseara a primit creditul la ora 9 dupa care fata a vb ea pe osmote si pe orange cateva minute bune , apoi la 11 cand a vb cu mine a sunat-o alt nr de orange , de aici si acel beep decare ea a zis ca nu mai are credit , azi iar la fel a primit creditul la 10:26 si ca fata are in cont mult mai mult de 3 euro cat i-am transferat eu azi ............ uite abia azi vad si eu cat de orb si prost am fost .....sper sa nu mai faca si altcineva aceeasi prostie.si de la capat
Omule da cum naighba poti fi asa de prost?
Mai rar intalnesti asa un om !!Scoate-ti din creiere pe fufa aia ca numa belele iti face si te invarte pe degete:cheers:
frate sincer a fiu acum imi dau si eu seama ca am facut lucruri de care nu ma credeam in stare , dar e cam tarziu sa-mi para rau ce vrei sa fac ......
dar e cam tarziu sa-mi para rau ce vrei sa fac ......
Niciodata nu e prea tarziu!Mai bine mai tarziu decat niciodata!:drinks:
Eu ti-am spus clar ce face fatuca cu tine,am citit-o din prima.Stiu foarte bine cum discuta fufele intre ele si cum le merge mintea sa stoarca un barbat de bani.Chiar se sfatuiesc una pe alta si sunt multe care cresc educate asa,se transmite in cercul lor asa cum se transmite la noi microbul numit bere,fotbal,sateliti,etc.Pentru multe dintre ele este o adevarata pasiune sa faca asa ceva si se lauda prietenelor cu noile metode si jmecherii in a trage bani de pe tine.Cand se plictisesc au impresia ca "merita mai mult" si cauta alt fraier.Fufe.
PS:Eu azi am scapat definitiv de una si nici nu stii cat de bucuros sunt.Fac chef.:)
skycleaner
27-10-08, 20:02
Sper sa fie asa cum zici. Numa ca exista si alte posibilitati. Sa te impaci cu ea cand vine la tine in genunchi, etc. De aceea eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la ea ca si cum nu ar exista. Timpul le va rezolva pe toate.
asta si incerc sa fac ......apropo am blocat si cartela pe care o avea .....ca era cmparata de mine cu tot cu telefon,macar sa nu mai poata suna fata din banii mei
asta si incerc sa fac ......apropo am blocat si cartela pe care o avea .....ca era cmparata de mine cu tot cu telefon,macar sa nu mai poata suna fata din banii mei
Felicitari. :cheers:
ce mai faci omule ?
ma gandesc de nu fi facut iarasi vreo prostie!:sorry:
nu inteleg urmatoarea chestie....
unde se afla fata in acest moment?
Nu poti sa te intalnesti cu ea sa clarifici problema?
De ce tot i-ai incarcat cartela si trimis mesaje, anumite probleme trebuiesc rezolvate fata in fata
Faptul ca ti-a luat doar 2000euro cand putea lua 4000 miroase urat... fost obligata de cineva.
Acum parerea mea.... fata normal ca ii este frica sa se intalneasca cu tine pentru ca ii este teama sa nu se intample ceva i mai rau.
Pacat sa se termine asa, toti avem probleme si probleme pot fii rezolvate, banii recuperati ;)
skycleaner
01-11-08, 20:03
nu inteleg urmatoarea chestie....
unde se afla fata in acest moment?
Nu poti sa te intalnesti cu ea sa clarifici problema?
De ce tot i-ai incarcat cartela si trimis mesaje, anumite probleme trebuiesc rezolvate fata in fata
Faptul ca ti-a luat doar 2000euro cand putea lua 4000 miroase urat... fost obligata de cineva.
Acum parerea mea.... fata normal ca ii este frica sa se intalneasca cu tine pentru ca ii este teama sa nu se intample ceva i mai rau.
Pacat sa se termine asa, toti avem probleme si probleme pot fii rezolvate, banii recuperati ;)
DA domne... deja saraca e in ghearele mafiotilor de carne de gaina. Poate deja a ajuns pe masa fripturistilor din Roma
Romeo ai primit sfaturi bune aici , unul ar mai fi ca " inima omului are numai intrari.. ". Sunt sigur ca totusi vei gasi destule balcoane , chiar si virtuale, pe care ai putea sa-ti plangi amarul ..nici nu stii!!! ce viata placuta te asteapta!!! Multumeste Domnului ! si nu uita : "Heaven Is a Place on Earth".
comerciantul
02-11-08, 05:59
DA domne... deja saraca e in ghearele mafiotilor de carne de gaina. Poate deja a ajuns pe masa fripturistilor din Roma
bine zici, sky!
sfatul meu: uit-o cat mai repede, fa mult sport, ocupa-ti timpul cu orice, numai sa nu mai ai timp sa te gandesti la ce a fost, viata merge inainte, nu are rost sa te cramponezi, asta e! in viata se intampla si bune si rele, dar nu trebuie sa ramanem blocati; viata e prea scurta s-o irosim cu lucruri negative
mergi inainte cu speranta!
dupa furtuna va iesi si soarele, chiar daca uneori furtuna este mai puternica si tine mai mult timp!
SUCCES!!!:clap:
Nu am facut nici o prostie , am trecut de faza asta , mai am cateodata ganduri negre dar imediat imi revin si imi spun ca nu merita mai ales dupa toate cele intamplate , ce am mai facut intre timp ..... mai nimic servici-acasa si iesiri mai seara de seara cu prietenii ca sa pot trece peste aceasta perioada , am incercat sa ma intalnesc cu o fata dar nu am putut face mai mult decat sa vb , tot timpul faceam comparatie si ma gandeam la trecut , nu a fost o alegere buna asta cu iesitul cu alta fata , amintiri inca mai am si chiar ff multe , cautam ieri pe laptop si am gasit nishte poze pe care nu le vazusem niciodata si iar mi-au starnit anumite trairi si sentimente , au fost de ajuns pentru a varsa iar niste lacrimi , avem o saptamana implinita de cand nu am mai vorbit la telefon (fata este in Italia-Milano pentru Bengosu) mai greu sa dau de ea cu toate ca , daca m-as zbate sigur as putea dar nu merita ca sigur imi fac mai mult rau si m-am saturat sa sufar (ma gandeam la varianta sa ma duc sa vb cu ea fata in fata dar cu siguranta nu ar vrea acest lucru si mai bine las lucrurile asa cum sunt)am o gramada de chestii care mi le reprosez singur , greseli pe care acum le regret si as vrea sa dau timpul inapoi sa nu le mai fac dar..... daca am sti dinainte ce se intampla cu siguranta nu am mai face aceste grseli, mai am inca zeci de intrebari fara raspuns si care nu stiu daca voi apuca sa aflu raspunsul , probabil afland aceste raspunsuri as fi mai linistit ..... tot am primit ieri vreo 4 bep-uri cu numar ascuns pe un numar de pe care numai pe ea am sunat-o , o singura data a lasat sa raspund cateva secunde se auzea muzica in spate (vreun bar ceva) eu am incercat sa vb dar a inchis , probabil ca vroia sa vada daca mai am numarul sau ..... cine stie (ma gandesc si la faza ca atunci vb la tel raspundea ff greu abia dupa vreo juma de ora dua cei trimiteam creditul si atunci vb pe fuga iar ultima data vorbea in soapta ) ma doare ca nu stiu exact ce face ea acolo si cat ma dau eu de zmeu m-ar durea faptul ca e posibil sa ajunga in vreo retea ceva (daca nu a si ajuns) + ca mai am si gandul asta ca ea se f*** cu altu sau cine stie ce perversiuni mai face .... si asta ma ingrozeste f tare dar..... asa cum ati spus viata merge inainte si omul din greseli invata cu toate ca ar trebui sa deschidem ochii mari si sa invatam si din greselile altora nu sa asteptam sa patim noi ceva .Dupa 3 saptamani aproape de cand a plecat , pe zi ce trece e mai usor , am inceput iar sa mananc iar sa dorm numai ca am uitat cum e sa razi (cu toate ca ineinte eu eram cel care facea pe cei din jur sa rada) mi-au spus si colegii de munca , ca am fost aceste saptamani precum o fantoma doar cu prezenta dar incetul cu incetul incep sa revin pe linia de plutire .Inca o data va multumesc pentru incurajari
S-ar zice ca apare si ceva soare in viata ta. Apropo , nu te mai intalni cu fete , cauta niste femei .
:cheers:
Apropo , nu te mai intalni cu fete , cauta niste femei .
:cheers:
asta o sa caut
sper sa iti fie mai usor acum ca ai tras linie si ai luat niste hotarari
nimic nu e intamplator , astfel de momente ne fac mai tari
sper sa nu te mai gandesti la trecut
uita tot
nu mai poti face nimic
si daca ar fi langa tine iti spun ca nu o sa mai fie iar ca la inceput
precis face ceva pe acolo care nu cred ca te-ar multumi sa afli , asa ca nu mai cauta raspunsuri ca cine stie ce aflii
e ca si cand ai vrea sa refaci o oglinda sparta si incepi sa lipesti cioburile dar arata urat cand o sa vezi cum arata
cred ca cel mai bine e sa lucrezi la ceva , sa faci sport sa nu iti mai aduci aminte de trecut
pai de lucrat am de lucru la site dar crede-ma ca nu am chef de nimic , imi fug prin gand tot felul de ganduri si amintiri dar lupt sa trec si peste asta , ma gandesc ca altii au patit si mai rau decat mine si au avut taria si curajul sa mearga mai departe .
Azi se implinesc 3 saptamani de cand a inceput aceasta poveste trista deocamdata , poate peste cateva luni asa cum ati spus o sa ma bucur dar deocamdata nu simt decat tristete , chiar daca au trecut 3 saptamani inca nu realizez si nu-mi vine sa cred ca s-a terminat totul si ca cea pe care o iubeam a putut sa-mi faca asa ceva , poate o sa para o prostie dar de cate ori ma iau amintirile si nu stiu ce sa mai fac intru pe forum si citesc tot topicul cap coada si iar imi revin , nu exagerez dar cred ca am citit cel putin de 20 ori in ultima saptamana , stiu ca suna aiurea si poate unii o sa rada dar asta a fost singura mea relatie de durata si singura fata care in 3 ani de zile era in stare sa fac orice pt mine, mi-a aratat asta de nenumarate ori(intrebarea pe care o am in cap :oare a facut toate astea ca nu avea unde pleca sau chiar a tinut la mine)odata chiar a incercand sa se sinucida pt ca eu plecasem la o fufa si ea aflase intre timp(a gasit-o maicamea si a dus-o la spital) nu-mi vine sa cred ca s-a schimbat asa de tare in ultima jumatate de an , dar in fine asa cum a spus cineva nu are rost sa ma mai uit in uma pentru ca-mi fac si mai mult rau.
poate e bine sa nu mai postezi amintiri si trairi
ca nu iti fac bine
incearca sa treci la altceva
nu neaparat sa cauti sa iesi cu alta femeie
concentreazate pe munca sport , aer liber , iesiri in afara orasului la iarba verde
obiective palpabile
gandestete ca a murit
se putea intampla chiar un astfel de accident
la tine a fost un pic ciudat dar a trecut cu bine putea sa iti dea in cap sa te otraveasca sau sa iti rupa picoarele niste indivizi fara scrupule care poate chiar au influentat-o sa faca asta si care poate au stat la usa sa tina de sase cand a actionat
asa ca bucurate ca e totul ok
lumea merge inainte
Si povestea continua cu finalul , saptamana asta marti seara pe la 12 primesc un sms cu numar de italia "ca stii de la cine e mesajul ....ca ii pare rau ....ca vrea sa vina acasa ....si asa mai departe" o sun eu atunci seara sa vad ce zice , vb ce vorbim avea ea o voce trista la tel (am zis in mintea mea ca sigur a dat chic si acu cauta motiv) in fine din discutie fata a zis ca a luat primii bani si ca vrea sa-mi dea ianapoi o parte din banii care i-a luat , numai bine ar fi prins ca vreau ca saptamana asta sa iau o masina , a ramas sa ma sune miercuri dupa ce-i da banii ,ma sunat miercuri de vreo 4 ori am vb cu ea a zis ca joi la 12 pleaca in tara , am vb iar joi dimineata la 9 ca pleaca la autogara , nu a mai dat nici un semn pana ieri seara cand mi-a dat nishte beep-uri , am sunat-o eu ca eram curios sa vad ce minciuni mai baga , o sun statea in tel si nu zicea nimic si m-am enervat si am zis cam tot ce am avut pe inima si am facut-o in tot felul , inchide mai sta cat mai sta si ma suna si cica "curva sa-i zici lu mata ......" si asa mai departe , mai vb cu dansa atunci cateva min bune (eram sigur ca si acum e o teapa si deja nu ma mai misca cam tot ce facea sau spunea ea ) cica hai ca ma gandesc in seara asta si te sun maine dimineata daca vin sau nu , deja stiam filmul pe de rost .....si incepuse sa ma amuze toate chestiile astea , ma suna azi dimineata si cica sa gandit mai bine si ca nu o sa putem trece cu vedearea nici unul peste ce a gresit celalalt si ca e cel mai bine ca fiecare sa mergem pe drumul lui , stiam asta de o luna nu era ceva nou pentru mine .... imi mai spune la urma dupa ce-i spun eu ca sunt de acord si ii respect decizia si ca mi se pare corect ce a ales ea ... ce zice ea "te rog frumos sa nu ma stresezi cu telefoane si sa ma faci sa schimb numarul " asta chiar ma facut sa zambesc pentru ca eu nu am mai cautat-o 3 saptamani aproape si acum ma trezesc cu mesaj de la ea si dupa care cu telefoane ......cica o sa vina anul viitor sa-si termine scoala. Si cam asa se incheie relatia mea , relatie in care eu nu regret decat ce am facut eu rau si nicidecum ca s-a terminat , am inceput sa vad cat de cat lucrurile cu alti ochi.
In sfarsit te-ai lamurit ...
Ce nu inteleg este de ce tot ii mai raspunzi la telefon ? Vrei sa-ti vinzi povestea la OTV si strangi material pentru mai mult episoade ?
Te cred ca te mai doare inca sufletul dar GATA .
Ai trecut printr-o lectie de viata c-am dura , dar esti tanar , este loc de un nou inceput.
Traieste-ti viata , fii barbat.
poate daca ascultam de unele sfaturi date si aici pe forum era cu totul alta povestea dar am facut dupa cum mi-a dictat inima nu capul , dar e bine ca sa terminat , azi ma simt chiar bine si nu stiu de ce , cat despre faptul ca de ce am raspuns .....eram curios sa vad ce mai zice nu pot nega ca , daca ma suna peste 2 luni sa zicem nu o sa raspund , o sa raspund si o sa ascult ce are de spus poate ca nu e bine dar deocamdata inca mai am aceasta curiozitate poate imi va trece si asta
Urmatorul tau pas trebuie sa fie schimbarea nr. de telefon !
Si ai scapat de ea si de pericolul de a ceda cindva .
Bafta!
asta am si facut de ieri dupa ce am vb ultima data la telefon , am luat alta cartela
Hehe au trecut 2 luni aproape de cand am scris pentru prima data despre povestea mea si nu putini au fost cei care au spus ca e bine ca sa terminat asa si ca fata avea altceva in cap , cam greu am inteles eu asta in prima faza nu credeam pe nimeni si aveam senzatia ca lucrurile vor reveni la normal ... uite ca au trecut 2 luni asa cum am zis si sunt constient acum ca e bine ca sa terminat acum si nu mai tarziu , abia acum am judecat la rece ce am gresit eu si ce a gresit ea , am pus intr-o balanta si balanta atarna greu pe partea ei , astazi e ziua mea implinesc 26 ani si telefoanele au inceput sa sune de ieri cu urari de la multi ani si azi au continuat , de curiozitate am pus vechea cartela intr-un telefon sa vad daca fosta prietena ma suna sau trimite un mesaj dar deocamdata nimic , nu pot minti ca lucrul asta nu ma doare un pic dar in acelas timp imi comfirma inca o data ce fel de om e acum
multumesc frumos tuturor
Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...
Pe undeva....sunt in acelasi stadiu :)
Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
Si totusi,unii au parte de ele.
REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !
laleauaneagra
27-11-08, 20:00
ptr urari va rog sa treceti pe aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=764 cele de aici am sa le mut acolo
Ma bucur ca ti-ai revenit ! Sau macar incerci sa o faci...
Pe undeva....sunt in acelasi stadiu :)
Am fost parasit acum ,aproximativ ,12 ani si am cautat sa vad partea buna din toate acestea...adica am ramas cu un baietel de crescut si asta mi-a fost fericirea...
Zilele trecute ,"baietelul",m-a anuntat ca o sa faca sarbatorile in Italia....cu mama.
Nu as dori nimanui sa traiasca asemenea clipe....
Si totusi,unii au parte de ele.
REZOLVAREA:Iti faci brad de Craciun,pregatesti sampania pt. revelion ,si
multumesti dumnezeului la care te inchini ca esti sanatos si nu ai facut nimanui rau....LA MULTI ANI !
man sincer imi pare rau , asa cum ai zis si tu trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe si sa speram ca viitorul va fi mai bun si soarta mai dreapta , crede-ma ca am avut multe scapari in astea 2 luni , zile in care credeam ca viata nu mai are rost dar cu toate astea am zis sa merg mai departe sa vad cum e si uite cum e
-vand o masina cu gandul de a lua alta
-imi fuge prietena pe care am crescut-o aproape 5 ani
-imi fura din casa 2000 euro si raman cu f putin din banii de masina
-dupa o saptamana o alta mare problema de care nu pot vb acum dar destul de grava
-dupa care certuri cu parintii pe motivul asta .....
-mai cheltui cateva mlioane pe telefoane sa vb cu fosta prietena poate o conving sa vina acasa
- astept 2 luni sa primesc o copie dupa cartea de munca sa pot face un alt imprumut
-dupa ce primesc acea copie banca imi da o suma modica 70 mil cu care nu pot sa iau decat o dacie , nu am mai luat banii mai astept sa vad ce pot face
-azi implinesc anii si nu multi au fost din prieteni care m-au felicitat si nici macar 1 din neamuri
si cu toate astea am mers mai departe si m-am obisnuit cu necazurile , am doar o speranta ca va fi mai bine .....cand? nu stiu inca dar mai am acea speranta
stiu ca suna a nebunie ceea ce fac eu si ff multi o sa ma condamne si o sa ma creada nebun sau prost (nu am facuta rezervare la nici un hotel ceva si nici din tara nu am iesit vreodata , italiana nu stiu decat sa salut in schimb stiu engleza f bine nu stiu cat o sa ma ajute), dar azi la ora 23 plec spre italia sa ma intalnesc cu fosta prietena cel putin asa am vb la tel , multi poate cred ca ma duc sa ma razbun dar nu o sa fac asa , 0762800530 asta e nr meu daca vra cineva sa-mi zica ceva de drum bun sau daca sa ma certe in vreun fel astept telefoanele voastre , iar daca e cineva in italia pe la milano , torino ceva si vrea sa iasa la o bere ar la fel astept un semn , o seara frumoasa tuturor si sper sa ma intorc cu bine
dic_star79
02-12-08, 21:21
Romeo tata ceea ce iti faci cu mana ta se numeste lucru manual asa ca multa bafta la intalnire si sper sa vi intreg si sa nu faci vreo tampenie pe acolo in rest numai de bine.:cheers:
Salut, parerea mea : anuleaza , vizita in Italia si vezi de viata ta , tu alergi dupa trecutul tau ...... Lasa trecutul in urma si vezi de viitorul tau . Noroc .
romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.:sorry:
acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi:cheers:
Da ...ce-ar mai fi de spus.
Posibil sa fie mai multe variante:
- de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
- te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
- daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate
Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
Nu mai zic nimic,am zis destul pana acum.Treaba ta.
mai Romeo tu chiar spui serios ce spui?
ti-am explicat de multe ori pe messenger
sincer
NU MERITA
e fara nici un rost
probabil te mai amagesti si cheltui si cei 2000 de euro care tipa ia lasat acolo din cei 4 mii
deci pana la urma era mai bine sa ii fi luat pe toti ca nu mai aveai ce face ...
si drumul asta nu il mai faceai
chestia ca tu nu vrei sa privesti spre viitor
da mai odata cu piciorul la trecut
nu mai poti de femei ?
dute frate la una de pe centura daca nu mai merge altfel sau iti faci ceva cu o mana
si iesi mai bine decat sa mergi in Italia sa rada fetiscana asta nerusinata (impreuna cu maicasa ) de tine
o poveste incredibila si daca este adevarata romeo o sa sfarseasca nasol ... chiar imi pare rau . ce inseamna sa iubesti cu patima pe cine nu merita ...
Da ...ce-ar mai fi de spus.
Posibil sa fie mai multe variante:
- de fapt tu stai bine mersi acasa si te amuzi , eventual faci un studiu psihologic asupra unui grup de oameni ;
- te pregatesti de emisiune la OTV si deja ai trecut la next level cu plecarea spre Italia
- daca nu-i asa , atunci ar trebui sa-ti faci un control psihologic si sa primesti ajutor de specialitate
Oricum ar fi , nici macar demn de mila nu mai esti , deja se intrevede dispretul.
Daca intradevar te duci acolo , vezi ca risti sa ajungi donator de organe. Macar incearca sa te intalnesti intr-un loc public.
scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu:sorry: totusi incerc sa spun:
in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...
deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat:D)
eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade :D dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an
scuzatima baieti daca nu ma exprim d a r la ora asta e mai greu:sorry: totusi incerc sa spun:
in istorie vina mai mare o are cel care nu a impiedicat producerea unui rau nu cel care a produs...
deci si aici ar fi fost bine sa va intalniti voi mai multi cu acest romeox care si acumil consider ca e un om valoros care a alunec pe panta foarte usor chiar fiind inlesnit de aceea moldoveanca imputita(alte cuvinte nu gasesc si tiganca imputita a lui base era mai potrivita acestui baiat:D)
eu tind sa cred ca romeo chiar are necazuri , a postat pe mai multe forumuri ce-l roade :D dar daca face pe mistoular merita un suspend de 1 an
e reala povestea
nu ii sta in fire sa fie spamer
din pacate are probleme
si nu vrea sa accepte ca viata poate fii frumoasa si fara tipa respectiva
superzeama
03-12-08, 08:28
romeox nu esti intreg la capomule si crede-ma am o presimtire ca se va intampla ceva rau cu tine acolo in italia tara oamenilor prosti ca cizma...iti meriti soarta omule ai coborat deja la un nivel foarte jos defapt esti la ground zero(dc tot zici ca stii engleza) dar vezi sa nu ajungi underground.:sorry:
acolo te va astepta tipesacu cineva sivei lua bataie , vad sange omule si lovituri , pumni ai grija c e faci .nu o sa mori dar 80% ca o s-o incasezi:cheers:
Tara oamenilor prosti ca cizma??Pe asta de unde ai scos-o?Daca o fi sa ia bataie nu de la italieni o va incasa.Interesanta poveste.Mie mi se pare un pic inventata...
.Mie mi se pare un pic inventata...
daca povestea este inventata atunci romeo o sa fie compromis total in ochii userilor ... adevarul este ca povestea pare desprinsa din "viata bate filmul" si cred ca daca o gaseste gravida si cu un copil in brate si tipa ii spune ca ii pare rau si vrea acasa cu el o aduce in Romania si ne trezim cu invitatii la nunta ...:lol:
comerciantul
03-12-08, 10:02
eu nu stiu cum sa-ti spun mai frumos, dar cel mai potrivit cuvant cred ca este "fraier"- sa nu te super pe mine, dar iti spun cu responsabilitate.
mai bine da banii aia la un orfelinat, la un azil de batrani, sau cumpara-ti un LCD de 50 de inchi, un sistem surround beton, si un receiver HD, si stai o saptamana si uita-te la filme si mananca popcorn.
poate mai vii acasa si batut si jefuit. nu intelegi ca nu te merita? tu esti baiat bun, dar daca faci asta vor rade toti de tine, si se vor uita la tine ca la un prost. (sa nu te super ca-ti spun, dar asta e adevarul); eu tot am zis ca-ti trece...
daca te duci acolo, ce rezolvi? te razbuni? cum? anume ce faci? vor rade si aia de tine si vor zice ca esti cel mai mare fraier pe care l-au vazut. cine stie pe ce maini a ajuns respectiva fata.
ce sa zic... treaba ta, dar eu zic sa faci un dus rece si sa te trezesti; viata merge inainte.
inteleg, ai suferit din dragoste, toti am trecut pe acolo, dar trebuie sa lasam trecutul inapoi si sa mergem inainte!
dupa furtuna vine soarele, crede-ma!
iti doresc numai bine!
dar lasati omul sa se plimbe... doar cu asta te vei alege, o sa vezi italia. fii 3 secunde rational si gandestete cum va fi relatia voastra in caz ca va veti inpaca. va pleca iar cand va avea ocazia!
... plec spre italia sa ma intalnesc cu fosta prietena ...
Poate omul se duce sa-si cumpere o masina direct din Italia si se intalneste doar asa la un pahar de vorba cu respectiva :ha:.
Nu a spus nimic ca ar vrea sa ramana cu ea ...
Poate se lasa cu :boxed: :chair:
De curiozitate, a sunat careva la nr. ala de tel lasat de romeox? :)
Si de ce sa sune ? Lumea i-a tot zis de bine , el a facut tot cum a vrut (cum i-a dictat inima , nu ratiunea). De fapt cred ca a gandit cu ...altceva , nu zic cu ce , poate sunt si minori pe aici.
Daca mai nou vrea sa-i incarcam si telefonul, sa spuna direct si ii transfer acolo 2-3 euro.
Poate asa ii place lui sa fie calcat in picioare si umilit ...este treaba lui , dar poate ar trebui sa-i spunem ca asta se numeste masochism.
Dap, ai dreptate. :) Mi se pare oricum ca povestea e credibila pana la un anumit punct. Chestia cu plecarea in necunoscut, cu precizarile ca nici n-a iesit din tara...si ca ''spera'' sa iasa bine...Daca e adevarat, mi se pare imatur omul. Din pacate mai sunt oameni care-si si pun capat zilelor ca final la astfel de poveste...
Dap, ai dreptate. :) Mi se pare oricum ca povestea e credibila pana la un anumit punct. Chestia cu plecarea in necunoscut, cu precizarile ca nici n-a iesit din tara...si ca ''spera'' sa iasa bine...Daca e adevarat, mi se pare imatur omul. Din pacate mai sunt oameni care-si si pun capat zilelor ca final la astfel de poveste...
sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si :gathering: cu el...sau poate deja n-ai cu cine mai sti??!!:sorry:
sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si :gathering: cu el...
@deidei,ia suna man si sa ne spui si noua ce a zis!
Am sunat eu;
sunteti in reteaua cosmote,abonatul nu este disponibil momentan,va rugam reveniti!
Cam asta e raspunsul!
Orcum numai cine nu a iubit cu adevarat nu poate intelege prin ce trece bietul om.......si cand te gandesti ca avea atatea planuri idei....cei 6000E ia strans la sugestia mea in vre-o 9 luni de zile,vroia sa isi ia o masina cu maxim 4000E iar cu restul sa dea drumul la o firma de instalari DTH,iam promis ca il ajut dar....sa ivit beleaua asta mica!
Altii ar trebui sa invete din aceasta poveste de viata trista dar adevarata,iubirea te poate orbi si poti ajunge din varf direct in mormant!
Probabil nu are activat roaming-ul.
Spaniolule , multi au iubit si poate mai iubesc , dar nu au decazut chiar asa.
Din ce spui , inteleg ca povestea e reala. Sincer , imi pare rau pentru el.
Dar si mila are o limita. Practic omul si-o cere , umbla dupa cai verzi pe pereti cum s-ar spune ,desi nu are nici un viitor cu respectiva.
Si pana nu ajunge la o extrema nu se linisteste. Sper sa nu intre in belele si mai mari.
sper ca n-ai zis intr-un ceas rau.totusi ar trebui sunat baiatu si :gathering: cu el...sau poate deja n-ai cu cine mai sti??!!:sorry:
Bineinteles ca nu doresc nimanui, Doamne fereste...Eu doar voiam sa spun ca daca e adevarata povestea, e acelasi gen de om patimas care duce la cale planuri nebunesti, unele din ele cu final tragic. Sper, sincer, sa nu fie si cazul lui!
Salutare vad ca multi se indoiesc de povestea mea si multi ma iau la misto , bine a zis cineva ca doar acela care a trecut prin asta poate sti exact cum e si ce am simtit eu in clipele astea , am avut zile cand nu ma interesa deloc si zile in care nu-mi gaseam linistea deloc si nu stiam ce sa mai fac sa treaca ziua mai repede , am ajuns in Italia joi ma asteptat la autogara un prieten am stat la el in Milano pana a doua zi pe la 11 apoi la alt prieten la Sestriere o zona de munte parca se cheama undeva langa Torino , cu fata nu m-am intalnit am vb doar la tel o singura data cu toate ca a zis ca face rezervare si la hotel si ma asteapta in autogara , nu a fost asa ma sunat si a zis ca sa razgandit si ca o sa trimita acum pe 17 o parte din bani (a tot incercat cu niste telefoane sa-mi explice de ce a facut asta si i-am inchis telefonul in nas , i-am zis ca la telefon puteam vb in romania , eu am venit sa vb fata in fata , de intalnit a zis doar ca nu poate si atat si nici o alta explicatie , a tot incercat sa ma sune i-am dat doar un mesaj si i-am zis sa ma caute cand trimite banii , de unde dracu a aflat numarul nou nu ma intrebati ca nu stiu si nici ea nu vrea sa zica , in fine asta e aici am pus un mare punct am vazut exact de ce e in stare ca vroiam sa ma conving de ce face ea in Italia si de minciunile spuse la telefon , nu am plecat inca din Italia maine dimineata plec spre casa , nu ma plang de banii cheltuiti sincer a fost chiar f placut joi am ajuns acasa pe la 3 dim iar azi am fost la schi , am luato de la inceput doar ca pe o excursie mai ales ca nu am fost in Italia niciodata si in acelas timp sa ma conving de omul care l-am crescut 5 ani , poate ca altii sunt mai reci si mai cu picioarele pe pamant dar eu asa am crezut ca este mai bine , chiar daca am gresit sau nu , acum sincer cu mana pe inima m-am convins si am 2 zile de cand ma simt mai linistit ma gandesc cu totul la altceva si asa mai departe , daca vb cu ea ore la tel si fata tot timpul a zis ca vino incoace ca nu poate veni imediat acasa dar o sa faca un test de sarcina ca ma disperat ca e insarcinata ........cu cine nu stiu dar nici intr-un caz cu mine , am zis sa fiu tot eu acel prost care face pasul asta chit ca o sa rada multa lume de mine , stati fara grija ca nu sunt nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva , asa cum am mai zis poate altii o sa invete cate ceva din toata treaba asta .Si aici punem punct acestei povesti daca adminii vor sa scoata acest topic nu am nimic impotriva eu va multumesc si celor care m-ati sustinut si celor care m-ati certat , si din astea inveti cate ceva , va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi pana la capat ......iar cei care se indoiesc de poveste si cred ca am nascocito sincer nu le doresc sa treaca prin asa ceva
Deci eu nu am venit in Italia sa ma razbun sau cine stie ce sa mai fac am vrut doar sa ma conving daca tot ce mi sa spus la tel e adevarat......si m-am convins , daca era sa ma intalnesc oricum ma intalneam intr-un loc public , eram si eu constient ca e un teren strain si putea sa iasa nasol cu acele scenarii scrise de voi mai sus
Multumesc inca o data.
Ufffffffffff! bine ca esti OK! asta e cel mai important lucru,dar si mai OK! este faptul ca ti-a crescut moralul,relax man,intr-o zi va iesi soarele si pe strada ta!
Mda,tot nu vrei sa recunosti ca de fapt tu te-ai dus dupa ea si i-ai fi cazut la picioare numai daca dadea din cap o data.Te minti doar pe tine.
Altfel sa vizitezi cat mai multe locuri,cu asta vei ramane.
Ma bucur ca nu ai patit nimic , in rest ...sunt de acord cu zmeura.
Ti-am mai spus : uit-o si traieste-ti viata. Timpul le vindeca pe toate, in cele din urma.
original posted by Romeox . sub nici o forma nu caut sa ma impac cu ea
Faci cum vrei tu ,dar hai o data ca nu mai merge site-ul de vreo 3 zile.:)
Hmmm... buna din nou nu stiu daca interesaeza pe cineva continuarea acestei povesti dar astazi neavand nimic de facut am citit iar printre randuri ce am scris aici pe forum cu ceva timp in urma si m-am bucurat din nou pt ca au fost multi useri care au fost alaturi de mine in momentele alea carora le multumesc inca o data , nu m-am impacat cu fosta inca am mai vb la telefon de cateva ori acum sa intors roata ma suna ea , trebuia sa ajunga in tara la paste cica dar nu a mai ajuns , de vreo 2 ori a plans la telefon ca ii pare rau si ca a fost cea mai mare prostie pe care a facut-o , sunt imun la ce spune ea si lacrimile ei nu ma mai misca deloc acum , a promis ca o sa-mi dea si banii ....cand .... nu stiu dar i-am zis sa-i pastreze sa-si cumpere ea ceva dragutz , iar la fel cu ceva timp in urma vreo 5 luni mi-a spus ca e insarcinata zice ea cu mine si aseara ma suna si imi spune ca a nascut ca e totul ok si ca o sa vina si acasa cand nu stie nici ea ca nu depinde de ea , stand si facand niste calcule nu iese deloc ca fiind al meu iese exact in perioada cand a plecat , de insarcinata a fost ca am vazut-o eu pe web , mda ce sa zic acum ori ca a plecat stiind ca era insarcinata ori ca sa agatat de 1 acolo .....oricum treaba ei e cam nasol la 19 ani cu un copil , in rest eu am mai incercat inca 2 relatii trecatoare dupa care nu regret dar cine a zis ca trebuie sa-mi caut o femeie mare dreptate a a vut si o sa-i urmez i sfatul
Multumesc pentru timpul acordat sa auzim de bine
Omule, daca tot ti-a pricinuit necazuri da-i flit si nu o ma i baga in seama. In privinta banilor... pfff ... lasa-i dracu ca faci altii
Daca nu aveti copii impreuna nu este nici o pierdere.
Mult noroc
Este o vorbă din bătrani .... timpul le vindecă pe toate
Si incă una : ochii care nu se văd ... se uită
Te vei convinge singur.
vladcarama
31-05-09, 14:11
Dar shi dragostea asta, cand iti face cate una, mai inceraca s-o desfaci daca poti!!!!???
Inca odata:zi mersi ca ai scapat de ea.Probabil nu stii ce urmari pot fii daca cumva faci greseala sa recunosti acel copil (mai ales daca nu e al tau),vezi-ti de treaba si nu-i mai raspunde la telefon niciodata.Din ce vad tipa ar fi in stare sa te prosteasca sa declari ca,copilul e al tau si apoi vei plati toate viata.Daca e al tau nu are decat sa umble sa te dea in judecata si sa ajungeti la teste ADN,apoi daca chiar e al tau asta e,altfel ai mare grija.
Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.
Este o vorbă din bătrani .... timpul le vindecă pe toate
Si incă una : ochii care nu se văd ... se uită
Te vei convinge singur.
ochii care nu se vad se uita......
.....
.....
la alta :gathering::D:
skycleaner
01-06-09, 07:58
Eu unul, din propria mea experienta pot sa spun ca nu mai am incredere in nici o femeie. Intotdeauna spun una si alta fac. Atat imi sunt de urate ca daca vad una buna pe strada, ma si gandesc la cate rele poate face la viata ei. Nu stiu poate e nebunie ce fac, dar asta e... Dupa mai multe esecuri in viata, dupa o casnicie facuta praf de-a lungul a 14 ani, dupa ce mi-am "refacut" viata si m-am recasatorit, asta e concluzia la care am ajuns. Asa ca da-le dracului de femei. Nu exista nici una care sa te merite. Mergi inainte!
Eu inca tot ma minunez de cat le poate duce mintea pe unele japite.Adevarul e ca stiu sa se foloseasca de bucata aia de "gogoasa" ca sa prosteasca un barbat.
stiu ele n-ai tu grija .eu am avut alta frica , sa nu cumva alunece mana si sa lovesc ca atunci e grav:D Cum spune si Intotdeauna spun una si alta fac lucru care l-am constatat si eu si in cativa ani am devenit un tip dur , arogant si nemilos cand vine vorba de femei.Dar imi pare deosebit de bine caci nu mai sufar de pe urma lor.Poate peste cativa ani voi ajunge sa dau ore de smecherie , cine stie ce rezerva viitorul:cheers:
zmeura are mare dreptate. Nu-i mai raspunde la telefon niciodata. Cel mai tare le doare cand nu le raspunzi. Am facut asta intr-o perioada in care eram disperat ca tine si a fost foarte amuzant. Racoritor!
E una din metodele de fierbere in suc propriu a femeilor. Cand le refuzi tocmai substanta din care sunt facute - taclala - se urca pe pereti de nervi.
Si inca ceva... "happy end" exista numai in filme. In viata reala exista numai "alternative endings".
ce sa zic sa stiti ca ma ajutat despartirea , acum merg cu ochii deschisi si cu inima inchisa o perioada , de raspuns nu am cum sa nu raspund pentru ca da cu numar ascuns doar sai inchid dupa aia cat despre ochii care nu se vad se uita asta cam asa e dupa aproape un an sunt putine amintiri care imi mai starnesc emotii mare parte le-am uitat sau am incercat sa le uit , in cazul in care vine si vrea sa recunosc copilul va dati seama ca nu sunt atat de tampit sa spun din prima da , daca are fata bani sa ma dea in judecata sa ma oblige sa facem testele si apoi o sa mai vedem cum decurg treburile , acum nici pica nu-i mai port si poate sa castige din partea mea mii de euro si sa faca ce vrea suntem ca 2 straini deci fiecare e cu viata lui si se descurca cum poate , sa auzim numai de bine
Nu mai raspunde la apeluri cu numar ascuns si cu asta basta. Macar o vreme. Pana renunta de tot.
skycleaner
01-06-09, 19:22
@romeox... hai sa-ti zic una. Eu cam te-am citit din randurile tale. Tu inca o mai IUBESTI. Si sa stii ca nu vorbesc degeaba. Oricat ai spune tu si ti-ai repeta. Te simt din cele cate fraze scrise. Si scrii aici pe net ferm convins ca prin asta rezolvi cumva, ceva.
@romeox... hai sa-ti zic una. Eu cam te-am citit din randurile tale. Tu inca o mai IUBESTI. Si sa stii ca nu vorbesc degeaba. Oricat ai spune tu si ti-ai repeta. Te simt din cele cate fraze scrise. Si scrii aici pe net ferm convins ca prin asta rezolvi cumva, ceva.
sunt amintiri Sky
lasa ca iitrece lui
oricum s-a calit probabil cu asa intamplare
cat priveste testul ADN costa destul de mult si nu cred ca o sa isi permita ea asa ceva
plus ca el stie ca acolo in italia a putut sa si-o puna cu oricare pt niste bani
sper sa nu faca o prostie sa se intoarca la ea
sau de mila sa o ajute si iar sa se agate de ea
:comp:
sper sa nu faca o prostie sa se intoarca la ea
sau de mila sa o ajute si iar sa se agate de ea
eu zic adunati-va mai multi cu romeo asta si faceti ceva pt el ca eu vad ca-i pe drumul cel rau
nu man nu sunt deloc pe drumul cel rau din contra ti-am zis ca privesc altfel lucrurile acum cat despre faptul ca o mai iubesc sau nu va dati seama ca nu dispar chiar asa deodata 5 ani , oricum nu am nici de gand sa ma impac si nici sa-i trimit bani , nu am scris acum sa ma plang de ceva am scris doar asa ca ma uitam pe forum si am zis sa scriu ce am mai facut in cazul in care ar mai interesa pe cineva continuarea acestei povesti , iar din aceasta experienta am invatat ca nu trebuie sa te arunci asa deodata intr-o relatie si sa dai tot ce ai mai bun in tine pentru o persoana care nu o cunosti f bine si de care nu esti sigur ca ar face la fel pentru tine ..... sa vedem ce imi mai rezerva viitorul
skycleaner
09-06-09, 11:49
Eu unul iti doresc tot binele din lume. Ai suflet mare pentru ca numai oamenii cu suflet mare mai iubesc in aceste zile negre pe care le traim. Insa trebuie sa gasesti tot pe cineva care sa te merite si sa te pretuiasca. Lucru foarte greu sa stii. Eu m-am resemnat si am inteles ca nimic nu e ceea ce pare.