View Full Version : mi s-a facut dor de un poll
comerciantul
23-09-08, 00:51
:D
n-am mai avut de ceva vreme un poll;
cand nu dorm, seara dupa 11 ma uit la neicu' mircea badea pe antena3, omul mi se pare de belea, e preferatul meu, si il consider unul dintre cei mai buni jurnalisti; ca are el scaparile lui, na, ce sa-i faci, toti suntem oameni si mai gresim
deci propunere de poll: "va place mircea badea"
cred ca e gata reclama, ca ma duc la tv
pa
e de toata p**a romaneste vorbind, eu nu prea ma uit la posturi ro de tv dar cand l-am vazut ca adopta imaju' ala de badguy si barbugiu am ras in hohote :drinks: cred ca daca primeste de la cineva o palma merge sa se planga la masa
cred ca daca primeste de la cineva o palma merge sa se planga la masa
Eu nu m-as baza pe teoria asta. :)
Eu il consider un "tonomat" si un maimutoi!
putin spus.
a, de OTV si nea Dan, si nenea Lazarus, ce ziceti?
Eu nu m-as baza pe teoria asta. :)
trece pe la antena1 si se plange la tv mai intai :lol:
trece pe la antena1 si se plange la tv mai intai :lol:
O fi asa :); eu ma refeream la şpagat (aşa se scrie nu?).
comerciantul
23-09-08, 15:19
deci facem un poll? nu neaparat cu badea, alte chestii; vreau sa votez, dom'le !!!
:D
Votati!
Dar nu deviati!
Eu ma uit,imi place sa ascult si parerea altora despre una-alta.Daca ma uit la cei ai lui Vantu adorm prea repede,asa ca ma uit la baietii lui Felix.Eventual la balacareala din sport,dar si astea sunt tot un fel de otv-isme,cel putin motaneii vorbesc inteligibil chiar daca pana la urma nu spun nimic important.
dic_star79
23-09-08, 21:20
Si eu ma uit la Badea atunci cand am timp si nu ma trezesc dimineata devreme pt a merge la servici, are o emisiune care ma destinde uneori.
despre M B (si nu e de la Mircea cel Batran) = servilism ! trufie ! Ar trebui sa faca lucruri mai serioase decat misto-uri de cartier .
Eu il citesc pe Bendeac (http://mihaibendeac.wordpress.com) (cel din Mondenii). ...am adus vorba ca tot e vorba de preferinte... :)
PS (http://mihaibendeac.wordpress.com/2008/09/01/)