View Full Version : O Veste Pozitiva
Salut, pentru cei care nu cunosc : avem un colaborator la revista INFO SATELIT nr 4/2008 , printre noi , este vorba de @snow .
Cei care sunt curiosi , deschide ti INFO SATELIT , la pagina nr 8 si cititi articolul '' TRIAX ELLIPTICAL BSKYB '' , semnat de @snow .
SA FIE INTR UN CEAS BUN , INCEPUTUL COLABORARII CU ACEASTA REVISTA .
FELICITARI @SNOW . :)
comerciantul
22-09-08, 20:43
foarte tare
:clap::clap:
laleauaneagra
22-09-08, 20:55
sant mai multi,insa rabdare:)
dic_star79
22-09-08, 23:42
Din cate stiu :) si Alex are un material pri revista :lol:
Felicitari si din partea mea pt snow!!:D
Din cate stiu :) si Alex are un material pri revista :lol:
Corect,paginile 17 si 27:cheers: Alex in revista-spaniolul pe forumuri:gathering:
Pagina 7 nu e de trecut cu vederea.
comerciantul
23-09-08, 13:50
Pagina 7 nu e de trecut cu vederea.
eu n-am de unde sa gasesc reivsta asta aici; nu se poate scana si pune as vedem cu totii?
revisa abia a aparut, n-ar fi corect sa facem asa ceva. te poti abona la ea, te ajunge 12 lei cu tot cu transport. apar cam 5 numere pe an. nu-i o avere.
trimiti un email cu datele tale (nume, adresa si nr de tel) si gata http://www.info-satelit.ro/Abonamente.html
comerciantul
23-09-08, 18:23
revisa abia a aparut, n-ar fi corect sa facem asa ceva. te poti abona la ea, te ajunge 12 lei cu tot cu transport. apar cam 5 numere pe an. nu-i o avere.
trimiti un email cu datele tale (nume, adresa si nr de tel) si gata http://www.info-satelit.ro/Abonamente.html
ei bine, cred ca un articol scanat nu e un capat de lume, ca doar nu punem toata revista...:gathering:
Am cumparat si eu revista ieri si as avea cateva remarci de facut la articolul despre readucerea la viata a clonelor.
- soleronul nu a fost afectat, el avand mac de original (mondo poate confirma)
- si la ultimul paragraf din articol ("Pentru a putea rescrie valoarea originala MAC Address a
placii de retea in fisierul binar bootloader putem sa ne conectam la Dream prin Telnet si sa folosim comenzi linux prin care putem modifica MAC-ul sau pentru cei nefamiliari cu Linux-ul, sa folosin un program de editare hex (HexEdit) si sa modificam - anterior rescrierii boot-ului fisierul binar la locatia indicata in figura de mai jos") - cum te poti conecta la dream cu telnet daca placa de retea nu functioneaza deoarece are macul 00 00 00 00 00 00? Din cate stiam eu rescrierea macului placii de retea se face tot cu ajutorul jtagului. Corectati-ma daca gresesc (nu am avut nevoie de jtag, deci nu am folosit....vorbesc doar din ce am citit pe forum).
Iar poza din articolul referitor la multifeed scris de spaniol mi s-a parut f. cunoscuta.
Felicitari pentru articole.
Am cumparat si eu revista ieri si as avea cateva remarci de facut la articolul despre readucerea la viata a clonelor.
- si la ultimul paragraf din articol ("Pentru a putea rescrie valoarea originala MAC Address a
placii de retea in fisierul binar bootloader putem sa ne conectam la Dream prin Telnet si sa folosim comenzi linux prin care putem modifica MAC-ul sau pentru cei nefamiliari cu Linux-ul, sa folosin un program de editare hex (HexEdit) si sa modificam - anterior rescrierii boot-ului fisierul binar la locatia indicata in figura de mai jos") - cum te poti conecta la dream cu telnet daca placa de retea nu functioneaza deoarece are macul 00 00 00 00 00 00? Din cate stiam eu rescrierea macului placii de retea se face tot cu ajutorul jtagului. Corectati-ma daca gresesc (nu am avut nevoie de jtag, deci nu am folosit....vorbesc doar din ce am citit pe forum).
Iar poza din articolul referitor la multifeed scris de spaniol mi s-a parut f. cunoscuta.
doar la inceput(cand a aparut bomba) se putea schimba MAc adresul doar cu jtag , apoi baietii au inteles ca se poate face si altfel , mult mai simlu , direct din calculator
tastand MAC de dream original
@horatyu....stiu ca se poate modifica MAC-ul placii de retea de pe computer cu ajutorulunei imagini. Dar asta e valabil pentru un receptor pefrect functional. Nu pentru unul care tocmai a fost resuscitat cu ajutorul jtagului si are placa de retea nefunctionala pentru ca MAC-ul placii de retea e de forma 00 00 00 00 00 00. Pentru a pune MAC original stiu ca s-a folosit tot jtagul.
Am sa verific azi cele consemnate. Cat despre foto stiu ca in materialul trimis era precizat a cui e
comerciantul
24-09-08, 19:35
sunteti off... :D
@Daniel.....suntem la rubrica offtopic. Si vorbeam despre un articol din revista.
@snow...referitor la poza....m-am bucurat cand am vazut-o. Si ma uitam la ea si nu stiam de unde sa o iau......de unde o cunosc.
Man,eu am precizat numele carui ii apartine foto,din pacate nu a aparut,sper sa nu te superi acum,orcum instalatia ta o vede o lume intreaga care citeste articolul.
PS,pe unde mai scriu pe forumuri despre acest sistem apare poza ta dar si mentiunea cu nikul tau.
dic_star79
24-09-08, 21:55
S ai platesti lu @zappa drepturile de autor :lol::drinks:
S ai platesti lu @zappa drepturile de autor :lol::drinks:
:gathering::cheers::cheers:
eu de unde iau revista? (nu vreau abo) ca n-o gasesc nicaieri...
Ma da ce lenes sunt,nici pana la D&K nu m-am dus pentru revista.Maine,maine.
PS:Eu acum postez din trecut.:D
eu de unde iau revista? (nu vreau abo) ca n-o gasesc nicaieri...
O poti comanda aici;
http://www.info-satelit.ro/Abonamente.html
nu este obligatoriu sa faci ab.:cheers:
comerciantul
24-09-08, 23:36
@Daniel.....suntem la rubrica offtopic. Si vorbeam despre un articol din revista.
glumeam:D:D:D:D:D
@spaniolule....Nu am cum sa ma supar. Ti-am spus doar ca m-a amuzat situatia; sa te uiti la o poza si sa ai impresia ca ai mai vazut-o undeva. Si te rog, nu mentiona nick-ul meu. Oricum instalatia nu mai exista. Anul trecut am mutat hh-ul pe o antena de 1,1, iar acum am probleme cu ea ca s-a dereglat si nici nu mai am timp sa o aranjez.
@spaniolule....Nu am cum sa ma supar. Ti-am spus doar ca m-a amuzat situatia; sa te uiti la o poza si sa ai impresia ca ai mai vazut-o undeva. Si te rog, nu mentiona nick-ul meu. Oricum instalatia nu mai exista. Anul trecut am mutat hh-ul pe o antena de 1,1, iar acum am probleme cu ea ca s-a dereglat si nici nu mai am timp sa o aranjez.
:cheers::cheers: