View Full Version : pentru cel ce muta Thread-uri
pot sa stiu si eu de ce l-ai mutat ???
care a fost logica , cu ce deranja sau de ce locul lui nu era acolo ???
vreau sa inteleg si sa incerc ca alta data cand mai scriu ceva pe forum sa nu va mai deranjeze ........
De fapt chiar evit sa scriu ceva ca tot timpul s-a simtit cate unul deranjat ....
pot sa stiu si eu de ce l-ai mutat ???
care a fost logica , cu ce deranja sau de ce locul lui nu era acolo ???
vreau sa inteleg si sa incerc ca alta data cand mai scriu ceva pe forum sa nu va mai deranjeze ........
De fapt chiar evit sa scriu ceva ca tot timpul s-a simtit cate unul deranjat ....
nu stiu cine a mutat
am remediat aceasta mica problema a ta
da e drept ca un moderator a mutat postul crezand ca nu ai postat unde trebuie , dar si herculane e tot din aceasta lume
daca mai ai nelamuriri scrie te rog direct in PM unuia dintre moderatorii online
respecte
referitor la pm , atata timp cat eu nu primesc pm cu explicatiile de rigoare de ce sa trimit pm unui moderator ? ca sa ma rog de el sa-mi faca dreptate ? pe alte forumuri asa se procedeaza , cel ce sterge sau muta iti trimite pm cu explicatii iar daca nu esti de acord cu el atunci continui discutia in pm .
Dar aici nu spune nimeni nimic , se sterge si gata
scuze , am uitat ... multam horatiu
vladcarama
13-09-08, 00:29
despre care Thread e vorba?
despre care Thread e vorba?
cel cu Ce mica si frumoasa e lumea
si De prin tara adunate
AICI puteti vedea ce moderator e online
http://sateliti.org/showgroups.php
:comp::D
referitor la pm , atata timp cat eu nu primesc pm cu explicatiile de rigoare de ce sa trimit pm unui moderator ? ca sa ma rog de el sa-mi faca dreptate ? pe alte forumuri asa se procedeaza , cel ce sterge sau muta iti trimite pm cu explicatii iar daca nu esti de acord cu el atunci continui discutia in pm .
Dar aici nu spune nimeni nimic , se sterge si gata
scuze , am uitat ... multam horatiu
EU AM MUTAT!
Daca postai in locul potrivit nu se intampla nimic cu postul tau!
Au fost create 2 Thread-uri cam cu acelasi subiect: 1. poze din TARA si 2. poze din LUME
In mod normal, cand vrei sa pui imagini din tara le pui in threadul respectiv, iar pe cele de pe alte meleaguri de asemenea la locul lor!
ASA E NORMAL!
Incercati sa puneti pozele la o rezolutie potrivita unui forum! (640x480-maxim)
Nu mai sariti in sus ca vi se muta threadurile pentru ca moderatorii au sarcina sa pastreze or_dinea pe forum!