PDA

View Full Version : RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?

Pages : [1] 2 3

-minus
14-04-07, 23:29
Tin sa aduc multumiri la intreaga echipa care a dus la dezvoltarea acestui forum,le multumesc pentru ce au putut realiza intr-un timp atit de scurt,a fost o munca titanica care merita aprecierea noastra a tuturor,FELICITARI!!
Pentru cei ce doresc sa aduca sugestii legate de forum ii rog sa posteze aici

staric
14-04-07, 23:35
:D Super !!!!

alex
14-04-07, 23:41
E supermisto !!!

mondo
15-04-07, 00:11
E super,fara repros.O singura problema...chatul?

optimus
15-04-07, 00:21
Intr-adevar e super.Felicitari celor care au depus eforturi ca acest forum sa arate asa cum trebuie.Totusi daca s-ar putea face ceva cu fundalul (roz) ...eventual o culoare mai stearsa nu asa tipatoare.

Felicitari si pentru cei 500 si.... de membri.Un numar mare intr-un timp foarte scurt.

Einstein
15-04-07, 00:32
FELICITARI Admin si celor ce au facut posibil acest forum!
Daca sunt probleme va rog sa anuntati.

laleauaneagra
15-04-07, 00:39
e super dar era fain cu stele dar e varianta care se misca cel mai bine

simplul
15-04-07, 01:04
un forum foarte ok si util indiferent de cum ar arata. pe mine ma intereseaza in primul rand informatia, dar oricum arata foarte bine.

-minus
15-04-07, 02:38
E super,fara repros.O singura problema...chatul?

Sa rezolvat poti intra pe chat daca vrei

XVanish
15-04-07, 03:02
In prima faza sa vedem cum se comporta... oricum modificari de design (si nu numai) vor mai fi pana se va ajunge la forma finala...

Felicitari si multumiri celor care au ajutat si nu in ultimul rand tuturor celor care fac ca acest forum sa existe, adica voua membrilor.

ag.laur
15-04-07, 09:36
........the best

staric
15-04-07, 10:07
Am si eu o propunere...poate un pic nebuna...
Ce ar fi daca si titlurile noastre vor fi altele (daca se poate).Imi permit sa propun urmatoarea ierarhie:

Domnitor = site admin
Mare logofat = moderator
Mare spatar = nu e moderator, dar are merite deosebite
Postelnic = Senior member
Logofat = Junior memberDaca va place idea --> faceti propuneri --> Facem un concurs!?

-minus
15-04-07, 11:15
Am si eu o propunere...poate un pic nebuna...
Ce ar fi daca si titlurile noastre vor fi altele (daca se poate).Imi permit sa propun urmatoarea ierarhie:

Domnitor = site admin
Mare logofat = moderator
Mare spatar = nu e moderator, dar are merite deosebite
Postelnic = Senior member
Logofat = Junior memberDaca va place idea --> faceti propuneri --> Facem un concurs!?

Interesant,e o idee pentru a fi mai speciali folosind ierarhi autohtone folosite in perioada interbelica,ar fi ceva

dic_star79
15-04-07, 14:17
Da ete super,cred ca nu o sa se mai schimbe prea curand poate peste o 100 de ani!

SAFETRON1
15-04-07, 16:09
De ce ati trecut si voi la vbulletin ??:sad:

staric
15-04-07, 17:08
Am ramas....fara cuvinte....SUPER!!!

zappa
15-04-07, 19:14
Da...e ok asa.

Admin
15-04-07, 20:23
Multumesc pentru multumiri

gessle
15-04-07, 22:39
Bine Realizat!

XVanish
16-04-07, 02:01
De ce ati trecut si voi la vbulletin ??:sad:
Ce nu-ti place la vbulletin? E ultima vers, arata bine, se misca bine, are mult mai multe optiuni decat cea dinainte... mai avem de cizelat dar eu zic ca e ok...

/later edit:
Va rog sa imi spuneti daca si la voi se comporta la fel, in sensul ca: este un post nou, intru pe sectiune/topic sa-l citesc, ies de pe sectiune/topic dupa ce l-am citit si tot imi arata cum ca nu l-as fi citit. La fel face si pe firefox si pe ie... vreau sa stiu daca face asa si la voi...

Einstein
16-04-07, 14:42
Face refresh dupa ceva timp.

enrique_27
16-04-07, 15:08
Frumos Forum Si Buna Realizare

ss2-user
16-04-07, 15:14
Frumos Forum Si Buna Realizare

Cel mai tare forum romanesc din domeniu receptiei prin sateliti! Sa traiasca realizatorii. FELICITARI!

staric
16-04-07, 15:29
Va rog sa imi spuneti daca si la voi se comporta la fel, in sensul ca: este un post nou, intru pe sectiune/topic sa-l citesc, ies de pe sectiune/topic dupa ce l-am citit si tot imi arata cum ca nu l-as fi citit. La fel face si pe firefox si pe ie... vreau sa stiu daca face asa si la voi...
La fel face s la mine.

Einstein
18-04-07, 13:19
Problema a fost rezolvata. Apasati doar acum pe acest link: http://www.sateliti.org/forumdisplay.php?do=markread
si apoi nu veti mai avea probleme cu marcarea posturilor citite

outcast
24-04-07, 14:48
felicitari pentru noua fata,si felicitari tuturor acelor care posteaza lucruri utile ,intrebari.. si celor care au facut posibil ca acest forum sa creasca !!

XVanish
24-04-07, 17:07
felicitari pentru noua fata,si felicitari tuturor acelor care posteaza lucruri utile ,intrebari.. si celor care au facut posibil ca acest forum sa creasca !!

Multumim tuturor pentru felicitari. Fara voi acest forum nu ar exista. Si noi va multumim pt increderea si ajutorul acordat.

Numai bine!

SAFETRON1
25-04-07, 04:00
Ce nu-ti place la vbulletin? E ultima vers, arata bine, se misca bine, are mult mai multe optiuni decat cea dinainte... mai avem de cizelat dar eu zic ca e ok...

/later edit:

Pai nu-mi place vbulletin per total ca mod de concepere structura etc e greoi , are mult prea multe posibilitati de setare , iar in admin control panel iti prinzi urechile.Apoi baza de date are peste 7 MB la instalare cand forum-ul e gol de subiecte , lucru ce face ca mutarea pe un alt server sa fie o operatiune destul de dificila de realizat daca e cazul.
In definitiv consider ca acest tip de board se potriveste forum-urilor foarte mari cu zeci de mii de useri si cateva mii de requesturi simultane.Pt forum-rile mai mici de acel nr de useri specificat mai sus se presteaza f bine phpbb-ul care daca ii instalezi MOD-uri poti face aproape orice si din el.

-minus
25-04-07, 10:04
Pai nu-mi place vbulletin per total ca mod de concepere structura etc e greoi , are mult prea multe posibilitati de setare , iar in admin control panel iti prinzi urechile.Apoi baza de date are peste 7 MB la instalare cand forum-ul e gol de subiecte , lucru ce face ca mutarea pe un alt server sa fie o operatiune destul de dificila de realizat daca e cazul.
In definitiv consider ca acest tip de board se potriveste forum-urilor foarte mari cu zeci de mii de useri si cateva mii de requesturi simultane.Pt forum-rile mai mici de acel nr de useri specificat mai sus se presteaza f bine phpbb-ul care daca ii instalezi MOD-uri poti face aproape orice si din el.

Tinind cont ca doar in mai putin de 3 luni am atins un record la accesari fata de alte forumuri de acelasi nivel, si avind un nr. de postari 4,808, nr care alte forumuri il ating intr-un an sau mai mult,avind 646 de membri, eu zic ca merita, ne asteptam ca nr. membrilor si implicit al postarilor sa creasca, datorita informatiilor corecte si a libertatii de exprimare, noi nu stergem topicuri, nu intervenim in ele ca in alte parti, cit despre subiecte ele vor fi, se vor deschide sectiuni noi in curind, deocamdata suntem la inceput si pentru inceput eu zic ca stam excelent,daca ai propuneri pentru noi subiecte le asteptam suntem deschisi fata de tot ceea ce poate fi de interes pentru membrii nostri.

XVanish
25-04-07, 22:59
@SAFETRON1: Ai dreptate despre complexitatea vbulletin-ului... ofera mult mai multe avantaje si optiuni dar in acelasi timp are si dezavantaje... pe considerentul ca forumul nostru va creste considerabil (lucru care se simte deja) s-a decis a se folosi vbulletin. Si DA, intradevar CP-ul e teroare in prima faza dar dupa ce te obisnuiesti cu el eu zic ca e multumitor la nivelul de optiuni si modificari (aproape totale) pe care le permite...

Eu credeam, in prima faza, ca nu-ti place partea de structura si design a forumului nostru... oricum in timp imbunatatiri vor mai fi... eu zic ca e bine si lumea va fi multumita... la urma urmei nu asta se urmareste aici ci informatia si satisfactia userilor... asta e important...

Have fun :D

dyngo
26-04-07, 10:09
Ce se intampla cu sectiunea de upload?
cand incerc sa intru i-mi da asta
http://img455.imageshack.us/my.php?image=untitledsh2.jpg
(http://sateliti.org/%5BURL=http://img455.imageshack.us/my.php?image=untitledsh2.jpg%5D%5BIMG%5Dhttp://img455.imageshack.us/img455/6796/untitledsh2.th.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)

Admin
26-04-07, 10:22
O sa se rezolve numai sa se faca update la dns. Am schimbat serverul de upload din cauza ca nu se putea face upload mai mare de 2mb.

SAFETRON1
27-04-07, 00:21
daca ai propuneri pentru noi subiecte le asteptam suntem deschisi fata de tot ceea ce poate fi de interes pentru membrii nostri.

Iar ca sugestii si ce nu-mi place este faptul ca aveti mult prea multe sectiuni la o categorie.De exemplu categoria Cam Section are 8 sectiuni ceea ce face dificil de citit.Ar fi mai usor daca ar fi o singura sectiune care sa contina 8 sticky-uri.Acelasi lucru si pt Gbox CCcam Newcamd.

parere personala:mrgreen:

SAFETRON1
27-04-07, 00:34
oricum in timp imbunatatiri vor mai fi... eu zic ca e bine si lumea va fi multumita... la urma urmei nu asta se urmareste aici ci informatia si satisfactia userilor... asta e important...

Have fun :D

eee ar mai fi cateva retusuri de facut prin control panel (bine ca intre timp s-a remediat si problema cu show image in signature) cum ar fi rezolvarea problemelor cu pachetul de icon-uri.

Cu aceasta ocazie as ruga un admin daca are timp si doreste sa-mi uploadeze "celebrul" meu avatar matrix in profil pt ca depaseste cu mult dimensiunea permisa.

multumesc

Snow
27-04-07, 01:00
inca se mai lucreaza la forum, oricum poti face uploadul pe iamgeshack si pui adresea in loc de poza. sunt obosit nu stiu cat de coerent am fost

SAFETRON1
27-04-07, 01:35
inca se mai lucreaza la forum, oricum poti face uploadul pe iamgeshack si pui adresea in loc de poza. sunt obosit nu stiu cat de coerent am fost

Pai din pacate nu mai merge ca la phpbb sa pui link , vbulletin-ul o upload-eaza pe server si poti pune doar poze mai mici de 80 by 80 pixels or 19.5 KB.Doar un admin poate rezolva problema.

Snow
27-04-07, 09:00
am pus si merge, insa vad ca-ti micsoreaza avatarul singur.

SAFETRON1
27-04-07, 14:46
am pus si merge, insa vad ca-ti micsoreaza avatarul singur.

La avatar-ul meu ala animat nu vrea deloc zce ceva de genul "size exceded"

Einstein
27-04-07, 15:30
Pune-mi in pm link la imageshack...

SAFETRON1
27-04-07, 17:18
Pune-mi in pm link la imageshack...

Ai pm cu tot ce trebuie:wink:

ss2-user
27-04-07, 18:08
Ce imi place forumul asta!!!! Va fi cel mai cel in scurt timp!
Buna treaba Admin! FELICITARI :)

-minus
27-04-07, 21:03
Ce imi place forumul asta!!!! Va fi cel mai cel in scurt timp!
Buna treaba Admin! FELICITARI :)
Multumim de urari,va fi cel mai cel doar cu ajutorul vostru,postarile corecte si la subiect intotdeauna vor atrage noi membrii noi de aceea va multumim pentru ca ne-ati ales fara voi poate nu ajungeam aici ,azi,

shadowman
29-04-07, 11:08
Respecte!
Vreau sa felicit toata echipa si pe toti membrii acestui forum!
Deschiderea acestui forum apartine LOR,a celor care au dorit sa faca acest forum,continuarea apartine NOUA,tuturor a celor ce dorim sa se continue acest forum!
Doresc viata lunga acestui forum,"RSP"(Romanian Satellite Provider) si putere de munca tuturor care doresc sa se afle printre noi!
Bineanteles ca se pot face mai multe,dar asta in timp!
Felicitari incaodata tuturor!

XVanish
29-04-07, 12:50
Respecte!
Vreau sa felicit toata echipa si pe toti membrii acestui forum!
Deschiderea acestui forum apartine LOR,a celor care au dorit sa faca acest forum,continuarea apartine NOUA,tuturor a celor ce dorim sa se continue acest forum!
Doresc viata lunga acestui forum,"RSP"(Romanian Satellite Provider) si putere de munca tuturor care doresc sa se afle printre noi!
Bineanteles ca se pot face mai multe,dar asta in timp!
Felicitari incaodata tuturor!
Multumim.
RSP Team

shadowman
04-05-07, 01:05
Respecte!
Nu doresc sa dau sfaturi,pentru ca nu cred ca sunt in masura,dar pot face recomandari sau sugestii.
Asadar sugerez celor care se ocupa de administrarea site-lui ca REGULILE FORUMULUI care se afla la sfarsitul paginii de deschidere sa se mute la inceput,deoarece ar fi bine sa se inceapa cu citirea lor!
Asta bineinteles daca e in asentimetul administratorilor!
S-ar putea lua(REGULILE FORUMULUI) ca o prefata dintr-o catre!
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau,si sa nu se interpreteze altfel ca pe alte(sau unele) forumuri!
Va multumesc!

outcast
04-05-07, 01:16
Respecte!
Nu doresc sa dau sfaturi,pentru ca nu cred ca sunt in masura,dar pot face recomandari sau sugestii.
Asadar sugerez celor care se ocupa de administrarea site-lui ca REGULILE FORUMULUI care se afla la sfarsitul paginii de deschidere sa se mute la inceput,deoarece ar fi bine sa se inceapa cu citirea lor!
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau,si sa nu se interpreteze altfel ca pe alte(sau unele) forumuri!
Va multumesc!

sugestie buna!..

XVanish
04-05-07, 01:43
Respecte!
Va multumesc!
In prima faza regulile au fost primele... dar daca stam sa ne gandim fiecare stie regulile, macar cele de baza, ale unui forum... motiv pentru care s-au si mutat la ultima sectiune lasand astfel in prim plan partea de sateliti... sectiune care, dupa mine, trebuie sa fie prima... Regulile se cunosc... cine are catusi de putin bun simt le va respecta indiferent unde se vor afla...
Eu zic ca e bine sa inceapa sectiunile cu "BUN VENIT PE SATELITI IN ROMANIA"

Parerea mea...

-minus
04-05-07, 05:07
In prima faza regulile au fost primele... dar daca stam sa ne gandim fiecare stie regulile, macar cele de baza, ale unui forum... motiv pentru care s-au si mutat la ultima sectiune lasand astfel in prim plan partea de sateliti... sectiune care, dupa mine, trebuie sa fie prima... Regulile se cunosc... cine are catusi de putin bun simt le va respecta indiferent unde se vor afla...
Eu zic ca e bine sa inceapa sectiunile cu "BUN VENIT PE SATELITI IN ROMANIA"

Parerea mea...

si eu sunt de aceiasi parere!!!

Einstein
04-05-07, 09:33
Eu as renunta la acele posturi daca ne ajuta cineva sa le punem la inregistrare. Daca ati fost atenti, cand te inregistrezi ca membru pentru prima data, trebuie sa citesti niste reguli. Acolo am vrea sa fie, dar nu reusim sa aflam cum se face. Dati o mana de ajutor...

SAFETRON1
04-05-07, 19:02
Eu as renunta la acele posturi daca ne ajuta cineva sa le punem la inregistrare. Daca ati fost atenti, cand te inregistrezi ca membru pentru prima data, trebuie sa citesti niste reguli. Acolo am vrea sa fie, dar nu reusim sa aflam cum se face. Dati o mana de ajutor...

ehe se poate face da-i foarte greeeu!!

XVanish
04-05-07, 19:11
Buna idee :D

Einstein
30-05-07, 00:13
Dati-mi niste link-uri, ceva, de unde pot lua smileys pentru forum.

-minus
30-05-07, 00:34

http://smileys.sur-la-toile.com/
http://www.elevezundragon.com/smiley/

-minus
30-05-07, 00:44
sau aici;
http://today.smileycentral.com/smileytoday/main.jhtml?dp=1&prod=sc&aip=ZSYYYYYYYYDE
http://www.my-smileys.de/
http://www.smileyarena.com/

Einstein
30-05-07, 11:10
Multumesc... Am pus cateva! :gata:

Einstein
31-05-07, 00:13
Daca aveti timp si mai ales va pricepeti faceti How To-uri detaliate pentru receptoare. Cum se instaleaza un soft sau se fac anumite setari, cum se actualizeaza keyle, etc. Cred ca cei se sunt cu adevarat pufani au nevoie de asemenea informatii.
:please:

Einstein
31-05-07, 09:58
http://www.sateliti.org/misc.php?do=showsmilies

SAFETRON1
31-05-07, 15:10

Cele pe care deja le-ai pus sunt cam mari si putin "inestetice" pt ca strica structura textului.Daca vrei iti trimit eu ceva smiles mai adaptate la dimensiuni si la situatiile ce apar a fi exprimate mai bine prin intermediul lor.

Einstein
31-05-07, 22:38
Pune-mi te rog in PM un link sa le iau. Intre timp am mai urcat cateva.
:drinks:

Turku
01-06-07, 02:32

http://www.smileygarden.de/
http://smileys.inzenet.org/
http://www.sweetim.com/s.asp?im=msn&ref=5210&rsn=0&cont=(000100FE)

XVanish
01-06-07, 21:04
Are dreptate SAFETRON1. Cei mai ok smileys sunt aia mai mici... link-urile ce ti le dadusem pe mess erau ok si sunt suficienti acolo...

SAFETRON1
02-06-07, 02:13
Pune-mi te rog in PM un link sa le iau. Intre timp am mai urcat cateva.
:drinks:

Ai PM:arrow1:

-minus
02-06-07, 13:42
Stiu ca suna un pic aiurea.....dar cum fac sa pun si eu un smiley in topicuri?
http://www.sateliti.org/misc.php?do=showsmilies
ca nu gasesc nici o varianta sau nu stiu eu sau .... :drinks:

Einstein
02-06-07, 13:57
Uite cum ti-am pus... Trebuie sa scrii in post ce e pe coloana din stanga imaginilor.

-minus
02-06-07, 14:25
Uite cum ti-am pus... Trebuie sa scrii in post ce e pe coloana din stanga imaginilor.

OK!! multumesc mult,:cool:

Einstein
06-06-07, 20:25
Am ajuns la 1.000 membrii in 5 luni si mai mult de jumatate sunt membrii activi.:gathering:
Sunt onorat sa fac parte din aceasta FAMILIE.
:band:

XVanish
06-06-07, 20:29
:bravo:

Onoarea e si de partea mea. One big happy familly :D

laleauaneagra
06-06-07, 20:32
onoarea e si de partea mea.siamo una famiglia grande

-minus
06-06-07, 20:37
:band::party::cool::bravo::happy:
Multumim tuturor celor ce au crezut in noi de la bun inceput si sau alaturat acestei mari familii,va multumim pentru ca sunteti alaturi,si multumiri tuturor acelora care mentin forumul cu stiri proaspete din domeniu!!

staric
06-06-07, 22:38
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000200D0.gif (http://www.sweetim.com/defaultie.asp?ref=10) URAAAAAAAAAAAAA...suntem O MIE http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002006C.gif (http://www.sweetim.com/defaultie.asp?ref=10)

FELICITARI NOUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Admin
06-06-07, 23:18
Am trecut deja de 1000 de useri :cheers:

istvan
07-06-07, 01:08
:cheers: :band: :clap: :drinks: :wellcome:

dyngo
07-06-07, 11:06
:lol: :gathering: :cool: :thx:

Einstein
04-08-07, 00:41
RSP a devenit cel mai important forum, care nu este "sub papucul" numanui, din domeniu satelitilor. Totul se datoreaza voua, cei care zi de zi va implicati si ati format aceasta minunata familie.
:gathering:
Va multumesc prieteni !!!!!!!!!>>>>>>>
:thx:

outcast
04-08-07, 01:08
cu placere.......:) :) :)

skycleaner
04-08-07, 01:11
Va anunt cu placere ca mai am un pic si ma mut de tot aici. Imi vine greu dupa atat timp pe rdi dar mi-a ajuns cutitu la os. Am cativa ani acolo si va dati seama dar nu se mai poate...

-minus
04-08-07, 08:32
Va anunt cu placere ca mai am un pic si ma mut de tot aici. Imi vine greu dupa atat timp pe rdi dar mi-a ajuns cutitu la os. Am cativa ani acolo si va dati seama dar nu se mai poate...

Esti binevenit man,aici esti printre prieteni si noua ne-a fost greu sa ne despartim dupa ani de zile dar vorba ta cand ajunge cutitul la os.... orcum fi sigur ca aici totul este diferit complect in ceea ce priveste libertatea expresiei,adica esti liber a posta tot ce vrei despre sateliti si nu numai fara a se interveni in vreun fel!

XVanish
04-08-07, 12:30

Placerea e si de partea noastra...

yoshyro
06-08-07, 18:55
Intr-adevar , dupa ce am rasfoit putin , pot spune ca forumul este OK , toata recunostinta mea pentru munca titanica depusa , si as avea o precizare : Nu s-ar putea aranja ordinea postarilor de sus in jos si nu de jos in sus ? si cea a paginilor din fata catre sfarsit si nu invers ? Intreb pentru ca mi se pare ciudat s-o iei de la coada la cap si nu de la cap la coada , nu vreau sa fac referire la alte forumuri , dar majoritatea au ordinea asa cum propun eu mai sus. Este greu ? sa nu mi-o luati in nume de rau este o umila propunere.

XVanish
06-08-07, 23:51
Intr-adevar , dupa ce am rasfoit putin , pot spune ca forumul este OK , toata recunostinta mea pentru munca titanica depusa , si as avea o precizare : Nu s-ar putea aranja ordinea postarilor de sus in jos si nu de jos in sus ? si cea a paginilor din fata catre sfarsit si nu invers ? Intreb pentru ca mi se pare ciudat s-o iei de la coada la cap si nu de la cap la coada , nu vreau sa fac referire la alte forumuri , dar majoritatea au ordinea asa cum propun eu mai sus. Este greu ? sa nu mi-o luati in nume de rau este o umila propunere.

Ne-am gandit si noi la inceput la varianta asta dar pe ideea ca e un forum cu multe informatii e normal ca atunci cand studiezi un subiect sa o iei de la inceput... in schimb pt cei care posteaza zilnic (cei activi) e mai usor sa fie invers... acuma nush ce sa zic... vom discuta, ne vom sfatui si vom lua o decizie: ramane asa sau schimbam ordinea...

SAFETRON1
07-08-07, 20:09

La fiecare sectiune a forum-ului jos exista "display options" de unde poti seta sa vezi topic-urile asa cum vrei tu.

http://img402.imageshack.us/img402/9466/dejahj9.jpg

Einstein
15-08-07, 01:52
Ce parere aveti? :band: :band: :band:

Threads: 1,060, Posts: 10,260, Members: 1,500, Active Members: 632

XVanish
15-08-07, 02:20
Ce parere aveti? :band: :band: :band:

Threads: 1,060, Posts: 10,260, Members: 1,500, Active Members: 632

Ma asteptam sa fie spaniolul primul care posteaza :D Eu sunt multumit... intr-o perioada asa scurta de timp avem useri multi... ca sa nu mai zic sa inca e perioada concediilor...

Multumim tuturor membrilor pentru increderea si aportul acordat!

S-o tinem tot asa! :D

Turku
15-08-07, 04:17
Dupa cum arata si aici se sta foarte bine.
http://img369.imageshack.us/img369/3138/salsy0.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/1390/asxn2.jpg (http://imageshack.us)
http://img486.imageshack.us/img486/2609/dasqb7.jpg (http://imageshack.us)

-minus
15-08-07, 08:36
Ma asteptam sa fie spaniolul primul care posteaza :D Eu sunt multumit... intr-o perioada asa scurta de timp avem useri multi... ca sa nu mai zic sa inca e perioada concediilor...

Multumim tuturor membrilor pentru increderea si aportul acordat!

S-o tinem tot asa! :D

Eu am postat aici;
http://sateliti.org/showthread.php?t=1139
Deci tot primul am fost!!!

Einstein
17-08-07, 23:04
http://sateliti.org.googlepages.com/home
Un mic test pentru beneficiul RSP - Board.
:lol: :lol: :lol:

XVanish
17-08-07, 23:14

googlepages :D

-minus
18-08-07, 00:16

SUPERRRRRRR!! EINSTEIN!!

Einstein
20-08-07, 23:29
http://du-te.la/sateliti_org :cool2:

danix71
22-08-07, 09:04
O sugestie, o propunere: threadul denumit Shoping sa fie redenumit Shopping.

XVanish
22-08-07, 10:28
O sugestie, o propunere: threadul denumit Shoping sa fie redenumit Shopping.

:D Mda, se mai intampla... tocmai mi-ai amintit sa verific tot dupa ultimele modificari :D

Multumim!

XVanish
24-08-07, 01:20
:D Mda, se mai intampla... tocmai mi-ai amintit sa verific tot dupa ultimele modificari :D

Multumim!

Am facut iar ordine prin sectiuni... daca nu gasiti ceva la locul lui atunci cautati la sectiunea cuvenita... nu cred ca am omis ceva...

O seara faina tuturor!

XVanish
05-09-07, 00:33
Forumul nostru a fost suspendat temporar din motive strict tehnice (probleme pe server datorita traficului ridicat din ultima vreme). Problema s-a remediat relativ repede... speram sa nu se mai intample...

Spor la posturi! :D

RSP Team

dic_star79
05-09-07, 10:56
In sfarsit sa facut lumina si la mine, sper sa fie din server.

XVanish
13-09-07, 03:26
Threads: 1,269, Posts: 13,266, Members: 1,993, Active Members: 948

Multumim tuturor pentru suport si incredere. Sa o tinem tot asa :clap:

RSP Team

Einstein
30-11-07, 09:44
Ne-am inregistrat de cateva zile la TRAFIC.RO si ne aflam pe locul 3 in topul cresterilor de trafic in ultimele 7 zile la sectiunea Stiinta si Tehnica!!!
http://i190.photobucket.com/albums/z56/vid36/Trafic.jpg

outcast
30-11-07, 10:12
Ne-am inregistrat de cateva zile la TRAFIC.RO si ne aflam pe locul 3 in topul cresterilor de trafic in ultimele 7 zile la sectiunea Stiinta si Tehnica!!!
asta multumita lu jiji ca a trecut la ac6....:)

-minus
30-11-07, 21:05

Forumul creste si este accesat de multi membri si nu numai datorita informatiilor corecte pe care le oferim dar si datorita faptului ca la noi libertatea de expresie nu este ingradita ca in alte parti!

Einstein
01-12-07, 20:28
Ultima situatie a pozitiei forumului RSP:

http://i190.photobucket.com/albums/z56/vid36/Stat1.jpg

Urcam in top!!!

Einstein
02-12-07, 20:26
NUMARUL 1 in top!!!!

http://i190.photobucket.com/albums/z56/vid36/Top2.jpg

-minus
03-12-07, 08:54
NUMARUL 1 in top!!!!

http://i190.photobucket.com/albums/z56/vid36/Top2.jpg

Suntem,CEI MAI BUNI!!!

staric
03-12-07, 10:07
Inca NU...dar suntem pe calea cea buna!:)

Einstein
10-12-07, 15:53
:) A inceput sa ninga pe la noi!!! :)

laleauaneagra
10-12-07, 19:55
mda si ninge bine si daca am mai pune si ceva craciunite zau daca as mai manca ceva,hehehe macar aici sa avem zapada daca afara nu binevoieste

-minus
10-12-07, 21:21
Super noul LOOK al forumului,daca ar ninge si la mine asa..

yky
10-12-07, 22:47
:(
LA MINE NU NINGE..... voi probabil folositi IE....eu am firefox 2.0.0.11 . Sau lipseste vreun plugin din firefox...? Am doar trei asterix-uri inghesuite in coltul din stanga sus........:( :(
Ooauuu....., pe IE .....VAI CE FRUMOS NINGE.....:)

horatyu
11-12-07, 01:26
misto
e de efect asortarea asta la sezonul in care ne aflam
bravo pt idee si relizare

eu am opera si merge

zappa
11-12-07, 10:02
Va rog, scoateti balariile astea de pe forum. Ideea e ca forumul sa fie cat mai rapid nu sa iti incetineasca viteza. O idee cat se poate de proasta.
Sorry.

Einstein
11-12-07, 10:06
Scuze daca aveti calculatoare antice sau net prin dial-up...

zappa
11-12-07, 19:53
Nu e nici una nici alta. Balarii din astea pun pustanii cand se apuca de html si webdesign. Un forum e un loc unde se schimba idei si ar trebui pus accent pe simplitate, functionalitate si rapiditate. Asta e parerea mea despre un forum serios. Sincer ..... e enervant.
Dar faci cum crezi tu ca e mai bine.

-minus
11-12-07, 23:14
Nu e nici una nici alta. Balarii din astea pun pustanii cand se apuca de html si webdesign. Un forum e un loc unde se schimba idei si ar trebui pus accent pe simplitate, functionalitate si rapiditate. Asta e parerea mea despre un forum serios. Sincer ..... e enervant.

Imi pare rau ca gandesti asa, atat fata mea de 14 ani cat si eu credem in Mos Craciun iar acest nou look ne aduce aminte ca suntem in luna decembrie cu toate ca afara nu e un pic de zapada,mie personal nu imi afecteaza accesul la forum,totusi e luna lui Mos Craciun poti rabda si tu 3 saptamani acest look de dragul sarbatorilor!!

outcast
11-12-07, 23:20
fratilor...e un forum free.........nu va aprindeti....:)

Einstein
12-12-07, 01:21
Fiecare cu gusturile lui!
Romanului ii place sa fie simplu, umil, fara initiativa, asteapta intotdeauna ca cineva sa ii spuna ce are de facut, ... un popor de robi!

Ar trebui sa lucram ceva la mentalitate si atitudinea fata de viata. Prea suntem tristi si nu stim sa ne bucuram macar de sarbatori.
Am sperat sa va descretesc fruntile... si atat! :goof: :band:

yky
12-12-07, 08:55
Am sperat sa va descretesc fruntile... si atat! :goof: :band:
Si ai reusit .....citind aici chiar am ras :goof:
Eu mi-am schimbat browser-ul ca ''sa vad fulgii''!!! (si nu mai am 20 de ani demult) :band:

zappa
12-12-07, 18:50
Einstein...iti propun ceva; da search pe google cuvantul "forum" ...si spune-mi pe ce forum mai gasesti asa ceva? Fac parte si din alte forumuri mai mari sau mai mici dar asa ceva nu am intalnit.

-minus
12-12-07, 19:19
Einstein...iti propun ceva; da search pe google cuvantul "forum" ...si spune-mi pe ce forum mai gasesti asa ceva? Fac parte si din alte forumuri mai mari sau mai mici dar asa ceva nu am intalnit.

Man,pot sa-ti dau zeci de exemple de forumuri mari sau mici din toata lumea dar as face spam,unii au braduti,altii globulete altii beculete,altii zapada si mosi craciuni si etc. deci fiecare cu gusturile sale,eu nu cred ca nu rezisti 2 saptamani cat tin sarbatorile,mai sunt 19 zile si gata revenim la normal acum ne bucuram ca sunt sarbatorile de iarna asa ca fa si tu la fel,iar in alta ordine de idei; ne supunem majoritatii iar cum majoritatii ii place iar tu esti in minoritate forumul va ramane asa pana pe 1/01/2008,sorry dar asta e situatia,sper sa intelegi ca sunt sarbatori si noi le sarbatorim ca atare.

zappa
12-12-07, 20:11
E diferenta intre a pune un banner si a folosi acest script in java. Spaniolule...vorbeam strict de acesti fulgi....nu de bannere cu mos craciun sau braduleti...etc. Pun pariu ca si gogle o sa afiseze un banner de sezon...nu e nimic rau in asta.
Ok....daca pana pe 1 ianuarie tine distractia atunci nu mai postez nimic pana atunci. Apropo......am reusit cu optiboxul.

dan2000
14-12-07, 15:46
mo nu va mai certati , hai sa votam daca raman ... mie imi plac.

-minus
18-12-07, 08:32
Threads: 1,766, Posts: 19,549, Members: 2,718

horatyu
19-12-07, 00:57
sunt frumosi fulgii,dar tot mai faini sunt cei reali....
ca daca continuam asa...ajugem ca cei din bancul : doi internauti discutau===> - bai ce fain ninge!! / -Chiar? da si mie link-ul

dar chiar ca dau un aer de ... sezon si sunt frumosi si bineveniti uite aici mai jos o varianta auditiva nu numai vizuala

astia au pus si muzica de " sezon" (http://www.dvbfiles.com/)

comerciantul
25-12-07, 15:54
sa va spun si eu impresia mea despre rsp

eu prima oara am postat pe softpedia un topic, unde intrebam daca se poate decoda vreun program.(eu habar n-aveam ce e aia LNB sau satelit) am intrebat si cum. am primit numai raspunsuri prostesti, sa nu le zic altfel. unii aveau impresia ca sunt asa inteligenti, incat cred ca nici ei nu-si dadeau seama ce zic. mi-a raspuns spaniolul, si mi-a zis sa pun intrebarile mele pe forumul asta, unde e moderator, asa am facut, si ca prin minune, m-am lamurit cu multe chestiuni.
forumul asta este aranjat foarte bine, de 1000x ori mai bine ca rdi, sau alte forumuri. totul este structurat intr-un mod inteligent (felicitari celor care l-au conceput)
din curiozitate am citit cateva topicuri aseara pe rdi. nu mi-a venit sa cred. aia parca-s dusi cu pluta. nu poate unu' sa zica ca n-are semnal bun pe digi, ca ii sar altii in cap, ca cica: ce lovesti tu in operatorul asta??? mi se pare un comportament oribil. pai lasa, dom'le pe om sa isi zica oful, ca eu cred ca la nivel de user nu se pune problema de lovit in digi, ca si-asa, sa fim seriosi, cati din cei care au abonament digi stau pe forumuri.
aici am gasit prieteni, moderatori de omenie, si cu mai multi din mai-marii de aici stau de vorba linistit pe mes, si ma ajuta foarte mult, de:cool2: si parca de multe ori mi-e jena sa ii tot bat la cap cu toate nelamurile mele:sorry:

in rest, numai bine, sarbatori fericite tuturor!!!

-minus
25-12-07, 16:05

eu prima oara am postat pe softpedia un topic, unde intrebam daca se poate decoda vreun program.(eu habar n-aveam ce e aia LNB sau satelit) am intrebat si cum. am primit numai raspunsuri prostesti, sa nu le zic altfel. unii aveau impresia ca sunt asa inteligenti, incat cred ca nici ei nu-si dadeau seama ce zic. mi-a raspuns spaniolul, si mi-a zis sa pun intrebarile mele pe forumul asta, unde e moderator, asa am facut, si ca prin minune, m-am lamurit cu multe chestiuni.
forumul asta este aranjat foarte bine, de 1000x ori mai bine ca rdi, sau alte forumuri. totul este structurat intr-un mod inteligent (felicitari celor care l-au conceput)
din curiozitate am citit cateva topicuri aseara pe rdi. nu mi-a venit sa cred. aia parca-s dusi cu pluta. nu poate unu' sa zica ca n-are semnal bun pe digi, ca ii sar altii in cap, ca cica: ce lovesti tu in operatorul asta??? mi se pare un comportament oribil. pai lasa, dom'le pe om sa isi zica oful, ca eu cred ca la nivel de user nu se pune problema de lovit in digi, ca si-asa, sa fim seriosi, cati din cei care au abonament digi stau pe forumuri.
aici am gasit prieteni, moderatori de omenie, si cu mai multi din mai-marii de aici stau de vorba linistit pe mes, si ma ajuta foarte mult, de:cool2: si parca de multe ori mi-e jena sa ii tot bat la cap cu toate nelamurile mele:sorry:

Ne bucura faptul ca printre noi ai reusit sa gasesti raspuns la toate intrebarile tale,daca ai unele nelamuriri nu ezita sa postezi te vom ajuta cu placere,inca o data ,BUN VENIT PRINTRE PRIETENI!!:)

zmeura
25-12-07, 20:16
Multi dintre cei care suntem aici suntem sau am fost si pe RDI.Acolo din cauza DTH-urilor nu ai libertate totala de exprimare,cu toate ca alte informatii utile gasesti,dar cele mai importante ,pentru noi romanii,in acest moment nu.Daca nu ai voie sa vorbesti de rau un anumit operat pe RDI e din cauza ca majoritatea moderatorilor de la DTH-Romania sunt angajati xxxx ,chestie recunoscuta de acestia.Asa ca nu trebuie sa te mire.In plus Fanta are legaturi stranse cu respectivul operator,chestie care tine din nou de alegerea lui si el chiar recunoaste asta.Stii cum e:in functie de ce vrei sa discuti iti alegi forumul,iar legat de receptionarea "la liber" a unor DTH-uri din Ro ai o singura varianta.:)

XVanish
25-12-07, 21:16

Din pacate mentalitatea si interesele de pe rdi se mentin si vor mai tine mult si bine... de-a lungul timpului s-au spus multe si sunt sigur ca ar mai fi destule de zis dar, stim cu totii, ca nu-si au rostul...

Ma bucur ca iti place "comunitatea" noastra, ne straduim zilnic sa fie pe placul vostru si cel mai important: sa fie utila tuturor!

Iti urez si eu un Craciun Fericit, multa fericire si, cum se zice, un calduros La Multi Ani!

newyear

comerciantul
30-12-07, 03:25
xvanish, stii de ce mi-e teama mie? mi-e teama ca o sa treaca un timp, si dupa acel timp, o sa rsp-ul va deveni un fel de mic rdi, adica o forumul va creste foarte mult, si operatorii nostri de DTH vor incerca sa "corupa" pe unii dintre admini. deocamdata vad aici: unitate, egalitate si fraternitate, insa tare mi-e teama de ce ne rezerva viitorul.
sper sa nu sa nu se intample lucrurile de care mi-e teama...
scuze daca am suparat pe cineva:sorry:

XVanish
30-12-07, 04:02
Nu pot sa stiu 100% ce intentii au colegii mei pe viitor... niciodata nu se stie ce va fi... dar atata timp cat eu voi fi prezent printre ei (si printre voi) nu voi permite asta... eu unul nu ma strofoc sa fie totul ok ca dupa o vreme sa dau cu piciorul la munca mea si a altora...

Sper ca nu va fi niciodata cazul...

yky
30-12-07, 04:35
xvanish, stii de ce mi-e teama mie?.......................................................................
NICIODATA BADE....:D
Eu unul nu accept asaceva ...sa-mi spuna cineva ce sa gandesc si ce sa spun.
Prefer sa-mi abandonez toata munca de 2 decenii in materie de telecomunicatii si sa nu mai umblu deloc dupa informatii in acest domeniu........de curiozitate pentru cine e ATENT...
http://sateliti.org/upload/index.php?action=downloadfile&filename=VkeyFAQ23.zip&directory=Utilitare&
si

http://sateliti.org/upload/index.php?action=downloadfile&filename=kb1.0.zip&directory=Utilitare&

Cu rabdarea se trece MAREA....:)
Mancarea ce-a mai buna la foc MIC se face...!:D

-minus
30-12-07, 08:52
xvanish, stii de ce mi-e teama mie? mi-e teama ca o sa treaca un timp, si dupa acel timp, o sa rsp-ul va deveni un fel de mic rdi, adica o forumul va creste foarte mult, si operatorii nostri de DTH vor incerca sa "corupa" pe unii dintre admini. deocamdata vad aici: unitate, egalitate si fraternitate, insa tare mi-e teama de ce ne rezerva viitorul.

Aici te inseli,nu au cu ce sa corupa pe niciunul...:gathering:

comerciantul
30-12-07, 12:12
ok, am inteles. daca totul va fi asa cum spuneti, sunt sanse mari, ca rsp-ul sa urce foarte sus, si poate, cine stie, in cativa ani, sa ii cam ia fata rdi-ului:wellcome:

Einstein
30-12-07, 14:07
Exclusa aceasta posibilitate!!!

comerciantul
30-12-07, 15:03
Exclusa aceasta posibilitate!!!

OK. deci suntem si continuam sa mergem pe drumul cel bun.
SI LA MAI MARE!!!:clap:

1Qggecko
30-12-07, 21:16
Pentru a confirma ca "Suntem numarul1" ,"gluma de prost gust" ar trebui repusa la loc ...Eu am cerut ajutor pentru un frate din afara de pe alt forum aici si nu mi-a raspuns nimeni dar, imediat o chestie cu "Cartela de paine" a fost stearsa...
Oricum aici Eu nu sunt productiv si am facut doar comentarii acide.
Mai bine dati-mi ban permanent ca e mai usor pentru voi....
PS: Ma insel eu sau a reinviat vechea mentalitate?
Nu-mi place sa spun ca eu am dreptate in 100% de cazuri ca ar fi absurd,dar prin experienta mea de viata cred ca am avut dreptate! nu?
Am glumit cu voi...mi-am permis cam multe,am fost prea obraznic si prea indraznet pentru unul nou venit asa "peste noapte" ...
Sunt prost educat,dar nu ma pot schimba acum...
Eu cer asta::banned:
Doar asa scapati de mine si comentariile mele...
AH UITASEM:NU puteai pune cartela de paine si lapte pentru ca si aia era cu abonament!!!:horse:

staric
30-12-07, 21:50
Da...ai dreptate... nu suntem, INCA, " ... numarul1 "...mai avem de mers ... dar mergem ... pune si tu umarul ... crezi ca se va supara cineva .... NU ... ne va fi mai usor ...

Referitor la http://www.sateliti.org/showthread.php?t=2229 ne cerem scuze ca nu am raspuns inca ... poate nu stim nici noi sau poate ca si noi avem sarbatori ... promitem sa ne corectam ...

BAN...pentru ce? Pentru asta trebuie sa muncesti ... gratis nu se da nimic:)

P.S.

Cu "cartela de paine" cei?...ca eu personal recunosc ... topicul a fost sters inainte de al citi ...

In rest numai de bine ... sunt totusi sabatori ...

1Qggecko
31-12-07, 02:05
P.S.

Cu "cartela de paine" cei?...ca eu personal recunosc ... topicul a fost sters inainte de al citi ...

In rest numai de bine ... sunt totusi sabatori ...
Un coleg mai tinar a intrebat ce fel de cartela poate pune in sharing fara abonament, iar eu ca o persoana needucata ce sunt i-am spus ca o cartelade "paine" sau "lapte" dinainte de '89...prostul de mine uitand ca erau cu abonament si alea(au trcut 18 ani ...)
Daca ma intreba de "card" era cu totul altceva,ziceam si eu de provideri autohtoni si nu numai,:horse: asa ca nu-i ramane decat sa puna o cartela de metrou dubla ca nu e cu abbo...:comp:
:chair: :chair: :chair:

XVanish
31-12-07, 06:03
Pentru a confirma ca "Suntem numarul1" ,"gluma de prost gust" ar trebui repusa la loc ...Eu am cerut ajutor pentru un frate din afara de pe alt forum aici si nu mi-a raspuns nimeni dar, imediat o chestie cu "Cartela de paine" a fost stearsa...
Nu am apucat sa iti vad postul sters dar din cate imi dau seama a cam fost de prost gust respectiv nefolositor forumului deci nu vad dc nu s-ar sterge.
Ca o paranteza aici pentru tine si cei care au venit mai recent pe forum: incercam pe cat posibil ca acest forum sa fie o sursa de informatie, un ajutor pentru cei care au nevoie, etc... in aceasta idee se mai sterg posturile inutile, spuse la misto sau care nu-si au rostul. Am mai spus-o si repet: nu vreau ca, in timp, acest forum sa devina "o varza" ci vreau ordine si utilitate.

Tinand cont ca sunt sarbatorile (lumea bea, se distreaza, multi sunt plecati) nici nu ma mir ca s-a raspuns tarziu...

Oricum aici Eu nu sunt productiv si am facut doar comentarii acide.
Mai bine dati-mi ban permanent ca e mai usor pentru voi....Trebuie sa recunosc ca ai pornit putin cu stangul, posturile tale de pana acum au fost putin neplacute dar asta nu e o problema din moment ce ai recunoscut si esti sincer. Faza e ca nu ai fost singurul care a venit pornit si nici nu vei fi ultimul... in timp ai sa vezi singur cum stau treburile pe la noi si ai sa iti schimbi parerea... dar asta numai in timp...
Ban nu avem de ce sa iti dam, vorba lui staric "trebuie sa muncesti pentru el", iar faptul ca ai fost cam dur nu il vad ca fiind o problema... in timp vei vedea cum stau treburile si te vei "alinia" mentalitatii forumului nostru... asta daca doresti...

Suntem oameni, toti gresim...

PS: Ma insel eu sau a reinviat vechea mentalitate?
Nu-mi place sa spun ca eu am dreptate in 100% de cazuri ca ar fi absurd,dar prin experienta mea de viata cred ca am avut dreptate! nu?
Am glumit cu voi...mi-am permis cam multe,am fost prea obraznic si prea indraznet pentru unul nou venit asa "peste noapte" ...
Sunt prost educat,dar nu ma pot schimba acum...Categoric NU! Nu iti cere nimeni sa te schimbi... atata timp cat postezi in limita bunului simt si nu intreci masura e totul ok...

Eu cer asta::banned:
Doar asa scapati de mine si comentariile mele...Again, categoric NU! :D Cine a zis ca vrem sa scapam de tine?

AH UITASEM:NU puteai pune cartela de paine si lapte pentru ca si aia era cu abonament!!!:horse:Aici nu stiu ce sa-ti raspund...

In concluzie stai linistit, posteaza in continuare ca esti bine venit. Cand vei intrece masura, daca o vei intrece, suntem aici si te vom corecta... daca asta o fi cuvantul potrivit...

Numai bine!

-minus
31-12-07, 10:14
Eu am sters postul respectiv si asta deoarece astfel de glume de prost gust se pot inghiti de cei vechi,dar daca-i raspunzi unui pufan care are 2-5 postari o ia la sanatoasa crezand ca a nimerit din lac-n put,adica aceasta mentalitate de a lua la misto pe cei neinitiati este folosita pe multe forumuri,AICI la noi pe RSP suntem persoane serioase,mature care dorim sai apropiem pe cei neinitiati care nu stiu denumirea corecta a unui card si folosesc termenul de cartela,in loc sai punem pe fuga mai bine ii ajutam raspunzandule corect,daca imi era adresat mie sau unui alt user cu vechime nu era nici o problema nu se stergea deoarece se stia ca este o gluma mai nesarata dar stiam despre ce era vorba,incearca sa te pui in locul unui pufan care pune si el o intrebare p[e un forum si este intampinat astfel,cred ca ai fugi imediat de pe acel forum,repet; intre membrii cu vechime este ok astfel de replici acide dar nu raspundeti pufanilor asa ca ii alungati mai repede si e pacat.suntem un forum corect care pretuim fiecare membru in parte si raspundem la subiect noilor veniti nu cu mistouri,sper ca mam facut inteles cat de cat,nu vreau sa ajung sa fiu comparat cu cineva dar daca situatia o impune ma voi folsi de atributiile de moderator,lucru pe care il fac din joi in pasti de altfel!:)

1Qggecko
31-12-07, 13:13
Scuzati-mi agramarea:
"Viva las Spagna!"
Ok multumesc Xvanish&Spaniolul cand am sa mai postez am sa tin cont de faptul ca RSP nu e vevevepunctkb&fantapunkttevee .
Sincer voi fi mereu.
Postez si pe siteul cu pricina dar nu mi s-a sters decat un post si acolo pentru un lucru grav.
De la inceput am remarcat seriozitatea forumului si de aceeaam ramas sa invat si eu ca de nu poti fi Superman si a le sti pe toate.
O luna chiar doua am dat cu dreamul de pamant sa-l fac sa porneasca si sa-l pun in lucru cu baietzii.
Aciditatea din comentarii mi se trage de la bauturile carbogazoase.
In curand vom pasi intr-un an nou,sa speram mai bun,pentru noi toti si pentru familiile noastre,si sa dea bunul DUMNEZEU sa uitam de acele "cartele" de care am pomenit mai sus si in alt topic.
Probabil nu ma voi maturiza niciodata si mereu voi fi un "pustan" al forumurilor...

-minus
31-12-07, 15:01
Scuzati-mi agramarea:
"Viva las Spagna!"
Ok multumesc Xvanish&Spaniolul cand am sa mai postez am sa tin cont de faptul ca RSP nu e vevevepunctkb&fantapunkttevee .
Sincer voi fi mereu.
Postez si pe siteul cu pricina dar nu mi s-a sters decat un post si acolo pentru un lucru grav.
De la inceput am remarcat seriozitatea forumului si de aceeaam ramas sa invat si eu ca de nu poti fi Superman si a le sti pe toate.
O luna chiar doua am dat cu dreamul de pamant sa-l fac sa porneasca si sa-l pun in lucru cu baietzii.
Aciditatea din comentarii mi se trage de la bauturile carbogazoase.
In curand vom pasi intr-un an nou,sa speram mai bun,pentru noi toti si pentru familiile noastre,si sa dea bunul DUMNEZEU sa uitam de acele "cartele" de care am pomenit mai sus si in alt topic.
Probabil nu ma voi maturiza niciodata si mereu voi fi un "pustan" al forumurilor...

No problem,relax nu am spus-o cu rautate,daca raspunsul respectiv era adresat unuia care stie cu ce se mananca satelitii si nu numai era ok,orcum stai linistit ca eu nu stau cu ochii pe nimeni doar unde vad unele mici inadvertente acolo intervin si asta fff rar,asteptam in continuare cu placere postarile tale si fi atent la pufani atata tot,ei merita un raspuns sincer ca sunt la inceput si nu pot digera raspunsuri pe care unii dintre noi le trecem cu vederea sau ne amuzam de ele,
Un an nou plin de bucurii si postari,sper ca nu esti suprat!
LA MULTI ANI!!:)

comerciantul
06-01-08, 22:38
mai frate, ce urat vorbesc unii pe rdi. au impresia ca daca au nu stiu cate sute sau mii de posturi sunt buricul pamantului...injuraturi, amenintari, etc. ma bucur ca pe rsp exista ceea ce se cheama RESPECT.:clap:

laleauaneagra
06-01-08, 22:58
cine va face asa ceva aici cel putin de la mine va avea delete

asta nu inseamna ca nu putem glumi sau face un pic haz de necaz

horatyu
06-01-08, 23:59
mai frate, ce urat vorbesc unii pe rdi. au impresia ca daca au nu stiu cate sute sau mii de posturi sunt buricul pamantului...injuraturi, amenintari, etc. ma bucur ca pe rsp exista ceea ce se cheama RESPECT.:clap:

majoritatea celor vechi pe acest forum au avut experienta rdi-ului
si au simtit limbajul de mahala ,maidan...al celor de acolo...
e lumea lor care...incepe sa fie tot mai alterata....
pacat ...pt ca sunt si multi oameni de valoare inca ...pe acolo
si au luat apucaturi de catelusi ,lingai ..care nu stiu sa vorbeasca frumos cu un om si nu inteleg ca daca cineva critica digi sau pe cei ...."mari"de pe forum ca sterg fara motiv...posturi... INSEAMNA CA AU MOTIVE INTEMEIATE sa faca asa ceva.

Poate le da Doamne Doamne mintea romanului de pe urma
Aici pe acest forum...sunt oameni de inteles ...care stiu ca cei incepatori au nevoie de ajutor nu numai de mistouri referitoare la lipsa lor de cultura "satelitara" daca estista termenul....sau cate si mai cate...ca cica nu stiu sa scrie gramatical... ca parca ar fi olimpiada de romana sau caligrafie...pe rdi

Snow
07-01-08, 18:58
Eu am sters postul respectiv si asta deoarece astfel de glume de prost gust se pot inghiti de cei vechi,dar daca-i raspunzi unui pufan care are 2-5 postari o ia la sanatoasa crezand ca a nimerit din lac-n put,adica aceasta mentalitate de a lua la misto pe cei neinitiati este folosita pe multe forumuri,AICI la noi pe RSP suntem persoane serioase,mature care dorim sai apropiem pe cei neinitiati care nu stiu denumirea corecta a unui card si folosesc termenul de cartela,in loc sai punem pe fuga mai bine ii ajutam raspunzandule corect,daca imi era adresat mie sau unui alt user cu vechime nu era nici o problema nu se stergea deoarece se stia ca este o gluma mai nesarata dar stiam despre ce era vorba,incearca sa te pui in locul unui pufan care pune si el o intrebare p[e un forum si este intampinat astfel,cred ca ai fugi imediat de pe acel forum,repet; intre membrii cu vechime este ok astfel de replici acide dar nu raspundeti pufanilor asa ca ii alungati mai repede si e pacat.suntem un forum corect care pretuim fiecare membru in parte si raspundem la subiect noilor veniti nu cu mistouri,sper ca mam facut inteles cat de cat,nu vreau sa ajung sa fiu comparat cu cineva dar daca situatia o impune ma voi folsi de atributiile de moderator,lucru pe care il fac din joi in pasti de altfel!:)

daca stam un pic sa ne gandim cum arata ce avem (care avem) in receptoare, atunci vom putea face o comparatie cu o cartela telefonica, prea putin cu un card bancar( sau de cumparaturi - gima, metro, etc); card( carte) - cartela e cam acelasi lucru. nu cred ca ar fi gresit cu nimic nici daca era mai vechi userul si punea aceasta intrebare:)
e mai simplu sa dai un raspuns la misto decat sa spui un lucru bun. nu-ti trebuie nici macar multe cunostinte ptr asta. ca sfat ptr toti: daca nu aveti chef sa-i raspundeti celui cu pricina, mai bine nu postati decat sa fie la misto; s-o gasi cineva sa dea un raspuns
toate bune

dic_star79
07-01-08, 22:02
daca stam un pic sa ne gandim cum arata ce avem (care avem) in receptoare, atunci vom putea face o comparatie cu o cartela telefonica, prea putin cu un card bancar( sau de cumparaturi - gima, metro, etc); card( carte) - cartela e cam acelasi lucru. nu cred ca ar fi gresit cu nimic nici daca era mai vechi userul si punea aceasta intrebare:)
e mai simplu sa dai un raspuns la misto decat sa spui un lucru bun. nu-ti trebuie nici macar multe cunostinte ptr asta. ca sfat ptr toti: daca nu aveti chef sa-i raspundeti celui cu pricina, mai bine nu postati decat sa fie la misto; s-o gasi cineva sa dea un raspuns
toate bune
Bine ai spus :) mai bine taci decat sa te crezi buricul pamantului si mai destept decat cel care are nevoie de ajutorul tau!!!:cheers:

XVanish
11-01-08, 21:56
Ne cerem scuze pentru offline-ul de azi dupa masa... au aparut cateva modificari urgente ce au trebuit facute si a necesitat oprirea forumului...

O seara faina in continuare!

horatyu
11-01-08, 23:28
Ne cerem scuze pentru offline-ul de azi dupa masa... au aparut cateva modificari urgente ce au trebuit facute si a necesitat oprirea forumului...

O seara faina in continuare!

eu am crezut ca era o faza de la rds
eram la cineva care cred ca avea net de la rds si am crezut ca au blocat IP-ul pe care merge sateliti.org
pt ca mergea tot mai putin sateliti.org

-minus
12-01-08, 00:03
Pe fiecare zi apar noi si noi membri,noi threaduri noi topicuri,presimt ca anul acesta vom fi;NR ONE!!

Threads: 1,926, Posts: 21,796, Members: 2,881 :band:

Einstein
20-02-08, 15:32
Threads: 2,240, Posts: 26,313, Members: 3,502

Astazi numarul membrilor RSP a depasit 3500 de membrii!!!

outcast
20-02-08, 15:45
Threads: 2,240, Posts: 26,313, Members: 3,502

Astazi numarul membrilor RSP a depasit 3500 de membrii!!!
dupa unii frustrati suntem un mini forum....
frustratilor mai vorbim peste un an.

dan2000
20-02-08, 15:50
dupa unii frustrati suntem un mini forum....
frustratilor mai vorbim peste un an.

si asta in timp ce numarul userilor care mai intra acolo scade pe zi ce trece...sunt curios ce id au aici cei 2 maimutoi

laleauaneagra
20-02-08, 16:30
si asta in timp ce numarul userilor care mai intra acolo scade pe zi ce trece...sunt curios ce id au aici cei 2 maimutoi

sant convins ca nu sant inscrisi aici e destul sa le duca trepadusi informatiile,de ce spun ca nu ar fi inscrisi aici fiindca maretia si caracterul lor nu le permite lucru asta(posibil sa ma insel dar nu prea cred)

dan2000
20-02-08, 16:56
sant convins ca nu sant inscrisi aici e destul sa le duca trepadusi informatiile,de ce spun ca nu ar fi inscrisi aici fiindca maretia si caracterul lor nu le permite lucru asta(posibil sa ma insel dar nu prea cred)

pai tocmai la caracterul lor ma gandeam cand am postat....

comerciantul
20-02-08, 17:17
as fi curios cati membri are acum rdi-ul.

laleauaneagra
20-02-08, 17:21
58.000 de membri din care activi aproape 5.000

Einstein
20-02-08, 18:48
... si din cei activi, 3.000 sunt spanioli!...

outcast
20-02-08, 18:57
... si din cei activi, 3.000 sunt spanioli!...
mai mult de 3000 sunt spanioli...

laleauaneagra
20-02-08, 19:15
orcum traficul lor per/zi nu este mai mare decat al nostru

comerciantul
20-02-08, 19:28
orcum traficul lor per/zi nu este mai mare decat al nostru

o sa vedem noi in 4-5 ani cine-i mai tare.

zmeura
20-02-08, 19:52
Nu conteaza numarul userilor,important e ca cei care sunt sa se simta bine si sa gaseasca informatiile de care au nevoie.
Apropo vedeti ca cica sunt unii clonati,noroc ca sunt dinaceia destepti si care prin clonare ridica media inteligentei userilor.:)

darkkoder
20-02-08, 20:09
Revin in forta....Am mare boala acum pe inamicii mei...si pe erdeisti care m-au pus pe stop pana in 29
motivul era ca am intrebat blanosul de existenta moderatorilor bicefali
iata dovezile:

http://thumbnails.imajr.com/r4-790862.JPG (http://imajr.com/r4-790862)

laleauaneagra
20-02-08, 20:25
bine ai revenit dark,moo sant primele 2 posturi in care scri calumea,ce sa intampla?acuma la mureste-ma care sant inamici pe langa erdeisti ca mai pus pe ganduri:!: :!:

darkkoder
20-02-08, 22:36
iti trimit un pm unde vei gasi raspunsul:)

-minus
20-02-08, 22:37
Revin in forta....Am mare boala acum pe inamicii mei...si pe erdeisti care m-au pus pe stop pana in 29
motivul era ca am intrebat blanosul de existenta moderatorilor bicefali
iata dovezile:

http://thumbnails.imajr.com/r4-790862.JPG (http://imajr.com/r4-790862)

Moo relax,uneori amicii pot fi inamicii si viceversa,totul tine de comportamentul tau....asa ca..relax.. fi atent la ce si cum postezi!!!

darkkoder
20-02-08, 22:48
spaniolule mai bine 1000 de dusmani dacat 1 prieten fals

dan2000
21-02-08, 10:49
bine (ti) ai revenit dark , la stilul care ai postat pana acum probabi ca au vazut in tine o reala amenintare , le faceai concurenta...

serios vb lasa-i cu ale lor pe astia nu-i mai schimba nimeni .

darkkoder
21-02-08, 16:11
deja i-am lasat dane pt ca nu vreau sa cobor la nivelul lor:) :) :wellcome:

comerciantul
07-03-08, 17:27
moderatorilor, va rog eu, nu pierdeti plugusoarele alea ce le-am scris de sarbatori, ca acolo a fost munca, nu gluma, si m-as simti prost sa mi se piarda "drepturile de autor":D :D :gathering:

laleauaneagra
07-03-08, 17:38
dar cum ai ajuns tu la concluzia ca se vor pierde:) ???????

comerciantul
07-03-08, 18:51
dar cum ai ajuns tu la concluzia ca se vor pierde:) ???????

ziceam asa, ca n-am mai vazut topicul, si e normal ca deja vine vara, dar era o dorinta a mea, sa fie grija cu compozitiile mel...:D atata tot:gathering:

Snow
08-03-08, 22:09
http://sateliti.org/showthread.php?t=2131&highlight=plugusorul
cu un search se rezolva totul

comerciantul
08-03-08, 23:48
http://sateliti.org/showthread.php?t=2131&highlight=plugusorul
cu un search se rezolva totul

era sticky, mey:D :D :D

Snow
08-03-08, 23:55
sunt unele posturi facute stiky pe o perioada. cum e si gemini 4.3.1. cum ar fi sa ajungem la gemini 6.1 si sa pastram stiky cu g4.3.1.
la iarna revine. sper sa intelegi

comerciantul
09-03-08, 00:06
sunt unele posturi facute stiky pe o perioada. cum e si gemini 4.3.1. cum ar fi sa ajungem la gemini 6.1 si sa pastram stiky cu g4.3.1.
la iarna revine. sper sa intelegi

nu m-ai inteles bine; n-am zis ca nu-mi convine ca nu mai e sticky sau ceva de genul, ca doar e primavara; nu l-am mai vazut si am zis atat sa nu se piarda, nimic mai mult.:gathering:

Snow
09-03-08, 00:08
stai calm, nu se sterge; iar la anul te asteptam cu o noua varianta

laleauaneagra
09-03-08, 01:48
nu m-ai inteles bine; n-am zis ca nu-mi convine ca nu mai e sticky sau ceva de genul, ca doar e primavara; nu l-am mai vazut si am zis atat sa nu se piarda, nimic mai mult.:gathering:

pai trebuia sa fi facut si tu un backup:clap:

-minus
13-03-08, 13:31
Incet incet forumul creste,si ca nr de membri si ca nr de postari,am crescut intr-un an mai mult ca altii in 10;
Threads: 2,385, Posts: 28,597, Members: 3,623
Welcome to our newest member, john_34 (http://sateliti.org/member.php?u=3729)

A fost destul de greu inceputul dar trebuie sa multumim tuturor pentru efortul depus ca acest forum RSP sa prinda viata si sa ajunga printre cele mai accesate forumuri dse pe net,multumim tuturor!

Einstein
11-04-08, 10:11
RSP se poate accesa si pe domeniu .ro!

www.sateliti.ro (http://www.sateliti.ro)

comerciantul
03-05-08, 19:33
o mica problema am cu functia edit. se poate rezolva?

Snow
03-05-08, 20:10
ce problema ai?

Einstein
03-05-08, 20:55
Functia edit este activa doar o ora dupa ce ai postat!
Daca a trecut o ora nu mai poti edita.
Aceasta masura am luat-o pentru ca a fost cineva pe aici care s-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat, nu inainte de a-si edita o mare parte din posturi! Macar de avea un motiv intemeiat.
Asa ca ne pare rau, dar aceasta functie ramane activa doar 1 ora!

comerciantul
05-05-08, 14:11
ce problema ai?
pai am pus numarul de telefon la shop, si l-am pus special ca sa vada cel care nu putea trimite PM. asa va rog pe cineva avizat sa-mi stearga numarul de telefon; legatura cu toti clientii o iau prin PM apoi le dau telefonul meu.
multumesc

XVanish
05-05-08, 14:51
pai am pus numarul de telefon la shop, si l-am pus special ca sa vada cel care nu putea trimite PM. asa va rog pe cineva avizat sa-mi stearga numarul de telefon; legatura cu toti clientii o iau prin PM apoi le dau telefonul meu.
multumesc

Rezolvat ;)

http://www.sateliti.org/showpost.php?p=35085&postcount=117

comerciantul
05-05-08, 18:20
Rezolvat ;)

http://www.sateliti.org/showpost.php?p=35085&postcount=117

mersi frumos:drinks:

XVanish
06-05-08, 15:01
Threads: 2,763, Posts: 33,715, Members: 4,000

Multumim tuturor pentru increderea acordata.

Traiasca RSP si membrii acestuia!

horatyu
06-05-08, 23:04
super fain
incepem sa crestem bine de tot

Einstein
07-05-08, 10:58
Multumesc tuturor membrilor RSP pentru increderea care au acordat-o pana astazi unei idei sau cum ii spun unii, unui "miniforum". Sper ca aici ati gasit de cele mai multe ori solutia cautata si multumiri celor ce au sarit in ajutor!
Am incercat sa pastram o linie corecta si decenta a discutiilor.

Imi cer scuze celor care s-au suparat pe noi cu sau fara motiv!

Sunt mandru ca fac parte din aceasta minunata comunitate virtuala!

danix71
07-05-08, 11:08

Cine nu e, nu ramane. :)

-minus
07-05-08, 15:35
Multumesc tuturor membrilor RSP pentru increderea care au acordat-o pana astazi unei idei sau cum ii spun unii, unui "miniforum". Sper ca aici ati gasit de cele mai multe ori solutia cautata si multumiri celor ce au sarit in ajutor!
Am incercat sa pastram o linie corecta si decenta a discutiilor.

Imi cer scuze celor care s-au suparat pe noi cu sau fara motiv!

:cheers::cheers::cheers::cheers::cheers::cheers:
:band::band::band:

gymi
08-05-08, 00:14
Functia edit este activa doar o ora dupa ce ai postat!
Daca a trecut o ora nu mai poti edita.
Aceasta masura am luat-o pentru ca a fost cineva pe aici care s-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat, nu inainte de a-si edita o mare parte din posturi! Macar de avea un motiv intemeiat.
Asa ca ne pare rau, dar aceasta functie ramane activa doar 1 ora!

Cred ca s-ar putea prelungi pina la 24 de ore intervalul de timp.Parerea mea.

dyngo
08-05-08, 09:18
Salut
O intrebare... vad ca uii useri au putut atasa direct fisiere pentru download, fara a da link spre acestea, ca si cum ar fi gazduite pe server.
Cum se procedeaza?
Multumesc:)

Einstein
08-05-08, 09:48
Cred ca s-ar putea prelungi pina la 24 de ore intervalul de timp.Parerea mea.

Am marit limita la 24 de ore si asta va fi finala!

Salut
O intrebare... vad ca uii useri au putut atasa direct fisiere pentru download, fara a da link spre acestea, ca si cum ar fi gazduite pe server.
Cum se procedeaza?
Multumesc:)

Din cauza serverului acest drept il au doar moderatorii! :sorry:

danix71
08-05-08, 10:00
Deci fara upload local de acum inainte?

PS: Nu mi-a cerut nimeni parerea, dar e oke din p.m.d.v.

dyngo
08-05-08, 12:05
Din cauza serverului acest drept il au doar moderatorii! :sorry:

OK! am inteles...:)

genugeo85
13-05-08, 21:24
Felicitari pentru noul mod de prezentare a primei pagini a forumului!

outcast
13-05-08, 21:42
e mult mai practic asa...felicitari!

Einstein
13-05-08, 21:55
Multumiri lui Xvanish ca a gasit timp sa modifice putin fata RSP-ului! :clap:
O noutate avem limba romana disponibila pentru doritori! :drinks:

yky
13-05-08, 22:13
DAaaaa!!!!! foarte ELEGANT....atata pot sa spun:clap::clap::clap::clap::clap:
:cheers:

XVanish
13-05-08, 22:48
Cu multa placere ;)

Merge acum si functia default search asa cum trebuie. La traducere daca vedeti ceva "necorespunzator" va rog sa ma anuntati ca sa pot modifica.

horatyu
15-05-08, 15:33
foarte frumos ai aranjat

am vazut ideea si aranjamentul si pe alte forumuri de profil

felicitari , este ceva care te ajuta imediat sa intri unde vrei si sa nu cauti foarte mult

zappa
20-05-08, 15:04
Nu stiu cine a avut ideea de a restructura forumul dar va anunt ca este varza.
Va rog, faceti ceva. Reveniti la ce a fost sau trageti cu ochiul la altii daca nu stiti cum sa o restructurati.
Multumesc

Snow
20-05-08, 15:19
http://www.sateliti.org/showthread.php?t=467&page=8

-minus
20-05-08, 15:19
E doar o parere,mie unul imi place cum e,ce am nevoie gasesc imediat fara a fi nevoit sa deschid diverse sectiuni pentru a ajunge unde am nevoie,in timp te vei obisnui.

XVanish
20-05-08, 16:31
Va rog, faceti ceva. Reveniti la ce a fost sau trageti cu ochiul la altii daca nu stiti cum sa o restructurati.
Multumesc

Mai exact ce nu iti place? Ca restructurari s-au facut si se vor mai face... da-ne detalii...

zappa
20-05-08, 17:59
Ma refer strict la sectiunea receptoare sau "SATELLITE RECEIVERS".
Sau poate ca e in curs de aranjare si eu nu stiu.

ss2-user
20-05-08, 20:40
Multumesc
Cand vezi numai un fel de forum (rdi), te simti pierdut pe unul mai deosebit. Mie mi se pare ca totul poate fi gasit mult mai usor!
Felicitari RSP Team!

XVanish
20-05-08, 22:57
Ma refer strict la sectiunea receptoare sau "SATELLITE RECEIVERS".
Sau poate ca e in curs de aranjare si eu nu stiu.

Acea sectiune s-a pus putin la punct in idea de a fi mult mai utila noua tuturor. Erau multe sticky-uri (mai ales la dreambox si clone) iar asta nu era prea bine pentru fluiditatea topicurilor... ne-am gandit ce si cum si am luat masuri. Nu stiu daca chiar sunt cele mai bune dar progres oricum s-a facut in cadrul acelei sectiuni.

Daca cineva are alte idei concrete si utile atunci e binevenit sa ni le transmita... dar pe PM ca sa nu facem balamuc aici.

danix71
21-05-08, 09:44
Mai exact ce nu iti place? Ca restructurari s-au facut si se vor mai face... da-ne detalii...

Chestia cu: postezi un link (CHIAR SI IN PM!!) si ti se transforma intr-o serie de stelute, nemaiputand fi folosit. Trebuie recurs la subterfugii sa scrii nu-stiu-cum ca sa inteleaga omul ce ai vrut sa-i transmiti. Mi se pare o tampenie, ma asteptam sa gasesc cenzura asta altundeva nu aici.

Einstein
21-05-08, 09:48
Sunt cenzurate cateva site-uri exclusiv de key si un site romanesc la care diferite persoane nu au inteles ca nu permitem reclama!

danix71
21-05-08, 10:02
Sunt cenzurate cateva site-uri exclusiv de key si un site romanesc la care diferite persoane nu au inteles ca nu permitem reclama!

Nu vorbeam de site-uri romanesti! A fost un caz de care stie si snow, si nu era vorba de site romanesc. Si apoi, in PM pot scrie ce doresc, cu 7 ani de acasa si-n limitele decentei, sau nu?

danix71
21-05-08, 10:05
Einstein, stai tu linistit ca nu-s pe statul de plata a-l RDI sau al altuia. N-am nevoie si nici pofta sa le fac reclama, daca la mine te-ai referit. Banii mi-i castig din cu totul si cu totul alt domeniu. Acest post, dupa ce-l citesti, il poti sterge.

zmeura
21-05-08, 11:48
Man,nu e vorba de RDI.Se practica si pe alte forumuri,chiar si de sus numitul RDI.Incearca acolo sa trimiti prin PM www.sateliti.org si vezi ce se intampla.Dar aici se poate scrie www.rdi-board.com .O data cenzurate pe forum sunt cenzurate si pe PM.E vorba de alte site-uri si Einstein sigur nu facea referire la tine,nu te supara din nimic.
Sunt site-uri romanesti care nici macar nu au sectiuni in romana.;)

danix71
21-05-08, 12:02
Oke zmeura.
In afara de cele expuse mai sus, felicitarile mele pentru modul si nivelul profesionist al discutiilor pe forum si inca una pentru prezentarea noua a forumului. :)

XVanish
21-05-08, 14:18
Multumim danix71, ma bucur ca iti place.

Referitor la link-urile/cuvintele cenzurate poti sta linistit ca se vor scoate curand deoarece se pare ca nu mai este cazul de a le folosi. Au fost nenumarate cazuri neplacute de reclama iar asta era singura solutie de stopare respectiv cenzurarea celor 2-3 site-uri si cuvinte. Binenteles pe langa acestea mai sunt celelalte cuvinte obscene care vreti nu vreti raman forever cenzurate :D

Einstein
29-05-08, 00:47
Am adaugat noile Ranks pentru userii RSP in functie de numarul de posturi.
Acestea sunt:

Visitor 0 - 9
Beginner 10 - 49
Member 50 - 199
Special Member 200 - 499
Expert Member 500 - 999
Master Member 1,000 - 1,499
Addicted Member 1,500 - 2,499
Supreme Member 2,500 - 4,999
Most Wanted 5,000 - infinit :D

User Titles le puteti modifica fiecare dupa cum doriti din User CP!
Edit Profile
Custom User Title

XVanish
29-05-08, 01:48
De asemenea am creat o grupa noua de membrii numita "Golden Members" - pentru userii cu merite deosebite. Acestia primesc si cateva facilitati/optiuni in plus pe forumul nostru.

Pentru activitatea si aportul lor, dic_star79 si Outcast sunt primii care primesc aceasta recunoastere din partea Echipei RSP.

Felicitari!

Snow
29-05-08, 01:54
Felicitari si speram sa va mentineti in aceasta grupa tot timpul!
Ne dorim ca pe langa voi sa vi se alature si alti membrii ai rsp-ului.

-minus
29-05-08, 02:25
Felicitari!:cheers:

horatyu
29-05-08, 03:43
bine venita aceasta initiativa (e) cu membri premiati intr-un fel

sper sa intre cat mai multi acolo (in aceasta grupa)

felicitari pt initiativa , sunt poate multi care ar merita aceasta "premiere"

ma gandesc acum la TURKU , dar din pacate el s-a retras foarte brusc ...de pe forum , poate o sa revina intr-o zi ...

burliu
29-05-08, 07:42
contorizarea posturilor sa se excluda Offtopic , caci de multe ori aici se discuta diverse teme care nu au legatura cu tematica forumului si atunci se exclude "alergarea" dupa postari - parerea mea , poate gresesc.

laleauaneagra
29-05-08, 08:30
contorizarea posturilor sa se excluda Offtopic , caci de multe ori aici se discuta diverse teme care nu au legatura cu tematica forumului si atunci se exclude "alergarea" dupa postari - parerea mea , poate gresesc.

foarte corect,off e o sectiune de produs posturi.

outcast
29-05-08, 10:10
De asemenea am creat o grupa noua de membrii numita "Golden Members" - pentru userii cu merite deosebite. Acestia primesc si cateva facilitati/optiuni in plus pe forumul nostru.

Pentru activitatea si aportul lor, dic_star79 si Outcast sunt primii care primesc aceasta recunoastere din partea Echipei RSP.

Felicitari!

multumesc!

Snow
29-05-08, 11:15
Dic_star79 si Outcast, au contribuit foarte mult la dezvoltarea forumului cu multe informatii in primul rand. Avem in vizor si altii membrii. Nu inseamna ca daca faci in doua luni 700 de posturi de categoria offtopic, vei intra in aceasta grupa.

Einstein
30-05-08, 10:40
Un alt user a fost promovat in grupul Golden Members!
@smv167!

dic_star79
30-05-08, 10:56

Felicitari!

Multumim, facem si noi ce putem si ceea ce cunoastem pentru a ajuta membrii acestui forum :D

burliu
01-06-08, 23:09
sint curios cati membri au fost conectati astazi simultam si cati au sosit aici mai nou...se poate vedea asta undeva?:)

Einstein
01-06-08, 23:26
http://stat.trafic.ro/stat/satelitiorg1

stal
02-06-08, 03:00
@smv167!

Da!
O decizie(dupa umila mea parere ) extrem de inteleapta
Ma refer la faptul ca useri "high level" de pe alte forumuri (care pastreaza useri,si in general cei seriosi sunt consecventi) merita recunoasterea si aici

delta2k2
04-06-08, 11:31
Felicitari si multumiri pentru acest forum.

:cheers:

XVanish
05-06-08, 01:26
De cateva zile stau si ma uit peste forum si nu imi place deloc ce vad... ma simt nevoit sa va reamintesc cateva simple idei si reguli pe care se bazeaza acest forum. Nu stiu in ce masura cei mai noi dintre voi cunosc unele aspecte privind acest forum si de aceea am sa incerc sa vi le reamintesc, in mare, in acest post impreuna cu marea rugaminte de a tine cont de ele.

Acest forum a luat viata cu scopul de a sustine libertatea si libera exprimare a satelitarilor si nu numai dar e imperial sa nu uitam un lucru: se vrea a fi un forum cu informatii, util noua tuturor, precum si a celor care ne vor urma. Nimeni nu pune osul aici ca sa facem din acesta o varza. Cei vechi stiu foarte bine aceste lucruri si majoritatea sunt in asentimentul meu si au pus osul pentru a ajunge unde suntem acum si cu siguranta o vor face in continuare.

Totusi ma simt nevoit sa atrag atentia tuturor ca in ultima perioada nu imi place chiar deloc ce vad pe forum... unde e interesul comun, al nostru al tuturor? Unde e spiritul de echipa si placerea de a comunica si dezvolta diverse subiecte? Mai nou postam doar de dragul de a posta sau cum? Vad ca in ultima perioada ne impungem din nimicuri... nu gandim de doua ori inainte de a posta... nu analizam ce a vrut de fapt sa zica respectivul dar noi ii sarim in cap... toti avem dreptate fara sa tinem cont si de parerea celor din jur... pai cei aici, circ? Undei respectul de sine si cel reciproc? Mai nou vad ca avem si cativa flameri... nu le dati satisfactia de a-si exercita abilitatile pe voi... postati la subiect si nu mai provocati discutii interminabile ca nu asta e scopul forumului... aici trebuie sa domine informatia, experienta voastra, placerea de a comunica si cel mai important sa tineti cont de limita bunului simt.

Da, sunt cateva reguli minime de care trebuie tinut cont, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le aplicam de fiecare data... cei vechi stiu foarte bine ca am evitat pe cat posibil aplicarea drastica a acestor reguli pentru ca nu vrea nimeni sa se ajunga pana acolo si nu asta e interesul nostru.

Vad ca iar apare tot mai des subiectul RDI & CO desi ne-am inteles odata ca nu ne priveste direct acel forum sau ce face Blana, Fanta sau mai stiu eu cine de pe-acolo... e treaba lor ce fac cu acel board, nu a noastra. Nu s-au interzis posturi, link-uri sau stiu eu ce alte informatii UTILE care deriva de la ei (ca si de la altii dealtfel) dar asta nu inseamna ca tot la doua zile trebuie sa rediscutam si sa ne/le scoatem ochii pentru ce se intampla acolo... e treaba lor.

De cand primeaza la posturi si interes sectiunea Offtopic si nu celelalte gen receptoare, sisteme de receptie, dth-uri, etc? Eu nu stiu sa fi pus careva dintre voi osul la treaba ca sa facem un forum pentru barfe si scandaluri...

De asemenea trebuie sa va reamintesc si faptul ca nu se sterg posturi sau topicuri doar in cazuri extreme si cu aducerea la cunostinta, acolo unde este cazul, a membrilor. Nimeni nu permite asta si nici nu se va permite stergerea acestora. Ca se face curatenie intr-o sectiune, ca va mai impungeti intre voi si se editeaza sau chiar se sterge, ca faceti spam la greu in anumite sectiuni fara sa tineti cont de niste chestii, astea sunt deja cu totul altceva. E un forum si vrand nevrand trebuie mentinut curat. Intelegeti odata pentru totdeauna ca aici nimeni nu are nici un fel de interes ascuns.

V-am rugat sa va rezolvati problemele/nelamuririle dintre voi prin PM-uri pentru ca nu vreau sa vad pe viitor cum forumul devine o varza totala. Vad ca nu se tine cont nici de asta, ba mai mult vad ca in ultima perioada chiar va place (la unii) sa va dati in spectacol si sa va aratati puterea in public... chiar avem nevoie de astfel de acte? Eu nu cred...

Sunt cativa moderatori, alesi dintre voi, care se ocupa fiecare cum poate si pun osul zi de zi ca sa mentina forumul pe linia de plutire, sa fim toti multumiti si sa putem face treaba buna impreuna... mai nou vad ca le sariti in cap fara sa va ganditi inainte de a posta... au si ei o limita, sunt oameni ca si voi, o fac din suflet si din placere ca nu-i plateste nimeni sa suporte toate cele... nu sunt nici ei perfecti dar eu cred ca merita macar respectul pe care l-au castigat de atata timp...

Sunt multe de spus si nu vreau sa va plictisesc, ca si asa am scris destul, dar va rog din suflet sa fiti mai atenti pe viitor si sa ganditi putin "out of the box" ca interesul e comun pentru toti iar scopul e de a face din acest forum un focar de informatie util pentru toti, nu o varza...

Cu riscul de a va supara pe cativa... v-am scris cele de mai sus pentru ca asa nu se mai poate... cel putin mie nu imi place chiar deloc si va rog insistent ca pe viitor sa va ganditi bine inainte de a posta ceva.

Va Multumesc. Noapte buna tuturor.

Einstein
05-06-08, 10:13
@dan2000
:wellcome:

dan2000
05-06-08, 11:16
eu cu ce am mai gresit ?

multumesc .

Einstein
05-06-08, 11:29
Si inca o promovare! :)
@eugennico

dan2000
05-06-08, 17:46
propun infiintarea uni nou thread de electronica .

horatyu
05-06-08, 20:11
propun infiintarea uni nou thread de electronica .

uite aici este ceva , dar asa mai la o cafea ....

http://sateliti.org/showthread.php?t=3351

daca crezi ca ai ce spune acolo
cred ca putem sa facem si asta , da prima data sa vedem ca este interes

dan2000
05-06-08, 20:16
eu am propus ... am vazut ca sunt destui electronisti pe forum.

dragsat
05-06-08, 21:59
Ar fii o idee....

Laboratorul de Reparatii /Asistenta Tehnica Tv/Sat (tehnica sau tecnica :D)
si inauntru comunitatea deschide posturi cand i se scrica dreamul,televizorul,lnb-ul,tunnerul si tot ce tine de receptie tv/sat

horatyu
05-06-08, 22:02
ok s-a retinut

desi sunt topicuri asemanatoare pe la toate sectiunile de receptoare

"probleme cu .....(receptorul respectiv) "

dar e bunavenita ideea

dragsat
05-06-08, 22:16
tocmai d'aia..tot ce tine de reparatii indiferent de marca se baga la sectiunea potrivita , asa este mai multa ordine pe forum.
Acum problema e a voastra (moderatorii) ca trebuie sa depuneti momentan efortul si dupaia toata lumea.

Asta daca vreti sa aratati ca puteti face si mai bine decat altii si sa aveti un forum de calitate unde subiectul principal sa nu fie digikey,offtotopic si linii moca

acum ma astept ca cineva sa spuna ca nu este adevarat. sper sa ma insel:)

Einstein
05-06-08, 22:31
Am luat la cunostinta si daca cei ce sunt electronisti se angajeaza se dezvolte sectiunea (fara certuri :D) sunt gata sa o creez. :drinks:

dan2000
05-06-08, 22:39
pai pe ce sa ne certam man ? pe condesatoare ? eu ma gandeam ca acolo am putea cere / da un sfat atunci cand ne blocam cu anumite chestii . si se intampla chiar si dupa multi ani de experienta. in plus sunt alte subiecte care nu-si au locul nicaieri pe forum .

comerciantul
14-06-08, 10:23
cred ca e o problema la numarul de posturi la mine;
aveam ultima ora din cate stiu vreo 530, insa vad ca acum a ramas blocat numaratorul pe la 487...

horatyu
14-06-08, 10:35
poate nu ai fost tu atent in ultima vreme

cred ca de vreo 2 saptamani s-a sters definitiv sectiunea key

sau poate ai postat in posturile despre r d i care deasemenea au fost sterse

era o cearta acolo

la toti care am postat pe acolo s-a intamplat fenomenul
dale incolo de posturi
noi sa fim sanatosi

comerciantul
14-06-08, 11:02
poate nu ai fost tu atent in ultima vreme

cred ca de vreo 2 saptamani s-a sters definitiv sectiunea key

sau poate ai postat in posturile despre r d i care deasemenea au fost sterse

era o cearta acolo

la toti care am postat pe acolo s-a intamplat fenomenul
dale incolo de posturi
noi sa fim sanatosi

gata, am inteles, nici o problema

comerciantul
14-06-08, 21:41
am o propunere pentru mai marii forumului.
cum ar fi daca in dreptul userilor am scrie:
"membru" nu "member"
"super membru" nu "super member"
"membru expert" nu "expert member"
etc etc
mi se pare ca suna mai bine; nu ca m-ar deranja forma in care este acum :clap:

badeaghio
15-06-08, 00:29
suna mai bine member, cel putin in engleza member nu inseamna ce inseamna membru in romana :D

dragsat
15-06-08, 01:42
eheheeh cum ar fii sa ai un Gold Membru ahahahhahaha

XVanish
18-06-08, 01:35
"Membru de Aur" :D Ne-am gandit si noi cand am refacut ierarhia... am zis ca arata/suna mult mai bine in en.

mateda
19-06-08, 17:42
De la mine sanatate !

Rog administratorii sa reintroduca link-ul "Next thread", fara el mi-e foarte greu sa parcurg forumul asa cum m-am obisnuit ...

No offence !

fery21
27-06-08, 21:48
se poate in chat sa se vada cati useri sunt conectati in acel moment?

horatyu
27-06-08, 22:33
la prima pagina vezi jos de tot care sunt online dintre useri

dragsat
27-06-08, 23:41
De la mine sanatate !

Rog administratorii sa reintroduca link-ul "Next thread", fara el mi-e foarte greu sa parcurg forumul asa cum m-am obisnuit ...

No offence !

nu mai bine folosesti http://sateliti.org/search.php?do=getnew decat next thread?

asa stii esti la curent cu noutatile de pe forum;)