View Full Version : RSP Forum - impresii, sugestii, probleme?
comerciantul
07-07-08, 13:46
vreau sa-mi modific titlul la topicul meu cu vanzarea de dm500. cum sa fac?
pai nu-l poate modifica decat un mod. depinde ce vrei
comerciantul
07-07-08, 14:35
pai nu-l poate modifica decat un mod. depinde ce vrei
sa scrie asa:
"dm500s cu mac bun, radiator pe procesor, doar 365 ron"
sa scrie asa:
"dm500s cu mac bun, radiator pe procesor, doar 365 ron"
Lam mai modificat o data si e prea lung,apare doar;cine vrea dm500s? (http://sateliti.org/showthread.php?t=2422) si in continuare...........titlul aparand doar la deschiderea topicului de aceea ti lam readus la forma initiala, si orcum cine intra citeste si vede si pretul si MAC-ul si tot ceea ce vrei tu sa mai adaugi ca are,cine e interesat de topic il citeste cine nu....nu.,nu poti atrage noi clienti vanzand acelasi produs cu alta denumire/denumiri adaugate,trebuie sa ti cont de un aspect; in aceasta perioada vanzarile cele mai mari le fac; firmele de transport/hotelierii/furnizorii de apa minerala-sucuri-bere/ etc.
restul stau deoparte avand un castig mic pe profit pana la terminarea sezonului estival,asa ca;
Bun venit in BISSNIS!!! ia si tu niste lectii de marketing de la careva care a terminat AS-ul,altfel te blochezi financiar,ramai cu multe produse pe stoc nevandabile si....falimentezi!
comerciantul
07-07-08, 14:41
Lam mai modificat o data si e prea lung,apare doar;cine vrea dm500s? (http://sateliti.org/showthread.php?t=2422) si in continuare...........titlul aparand doar la deschiderea topicului de aceea ti lam readus la forma initiala.
"dm500s cu mac OK, radiator, 365 ron"
acum e destul de scurt sa incapa fara probleme
"dm500s cu mac OK, radiator, 365 ron"
acum e destul de scurt sa incapa fara probleme
Citeste ce am editat la mine!
Incepand de azi fiecare grupa are culoarea ei specifica:
Administrators
Super Moderators
Moderators
Registered Users
Gold Members
Avem acum si Top 10 Stats - statisticile forumului. Le gasiti pe pagina principala (jos). Utile si mult mai la indemana...
dic_star79
27-08-08, 13:06
Avem acum si Top 10 Stats - statisticile forumului. Le gasiti pe pagina principala (jos). Utile si mult mai la indemana...
De atunci de cand ai venit cu aceasta completare la mine deschide din ce in ce mai greu paginile intre 10-20 de secunde, inainte era aproape instantaneu, nu stiu ce sa zic poate o fi de la mine....
La mine merge bine, sa nu fie de la tine. Eventual incearca un alt skin al forumului
Statusul RSP la aceasta ora!
http://img512.imageshack.us/img512/7351/statrspyg4.jpg (http://imageshack.us)
:clap:...frumos...a urcat...:)
:cheers:
comerciantul
20-09-08, 00:22
:clap:...frumos...a urcat...:)
era ceva normal, nu?
:D:D:D:D:D:D:D
Dupa ce am citit noile reguli de la Shop am ajuns la o concluzie stupefianta :- nu se mai manifesta pe forumul lu' F*anta , face reguli aici . Cum cine ?! RegeleBlanos .
laleauaneagra
20-09-08, 18:22
Dupa ce am citit noile reguli de la Shop am ajuns la o concluzie stupefianta :- nu se mai manifesta pe forumul lu' F*anta , face reguli aici . Cum cine ?! RegeleBlanos .
pai spune-ne parerea ta,ce vezi gresit,eu sant de parere ca acea sectiune sa fie pe domeniul satelitar fiindca asta e profilul forumului,nu gen vand masina,cleste de tuns iarba s.a.m.d
Inafara de anuntarea invalidarii ofertei alta regula nu mi se pare necesara .
Eventual stergerea threadurilor mai vechi de o luna de ex.
Este ca si la copii , nu-i lasi sa se joace pentru ca s-ar putea murdarii .
Regulamentul de la shop a aparut in urma problemelor aparute in ultimul timp.
Idee e simpla, te intereseaza, vrei sa cumperi postezi pentru a lua legatura cu cel care vinde. Daca te intelegi cu el asupra pretului ok, daca nu anuntul ramane valabil.
Fiecare a dreptul de a cere cat vrea si de a oferi cat vrea. Daca cineva vrea 15 lei pe un produs, este suficient sa postezi ca tu oferi 10. Fara tot felul de aberatii...
skycleaner
21-09-08, 21:29
Eu am aceasta problema...
http://i19.photobucket.com/albums/b180/skycleaner/rsp.jpg
logare daca sunt logat deja??
Eu am aceasta problema...
logare daca sunt logat deja??
pai nu mai stii parola la sectiunea golden member ?
ai uitat-o?
sau unde iti cere parola inca odata?:cheers:
skycleaner
22-09-08, 21:03
Da dar culmea e ca nu imi merge parola si din cate stiu o aveam si salvata...
Da dar culmea e ca nu imi merge parola si din cate stiu o aveam si salvata...
iti trimit parola pe messenger
intradevar arata bine...felicitari!
dic_star79
04-11-08, 16:04
Cand mai faceti curatenie pe forum prin stergerea unor topicuri am o rugaminte la voi faceti un anunt ca sa stie tot poporul....
In conformitate cu regulamentul nu e o obligativitate!
Moderatorii nu sunt obligati sa comunice mutarea,editarea si stergerea posturilor acelor utilizatori care nu respecta normele acestui forum,cu toate acestea o pot face daca considera acest lucru oportun .
dic_star79
04-11-08, 20:30
Daca zici tu....
laleauaneagra
04-11-08, 20:44
pai asa zic si eu:)
comerciantul
12-11-08, 17:49
eu propun ca la shop sa se aplice regulamentul in mod corect si sa introducem regula de fair-play.
discutii de genul "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam" sa faca obiectul altor topice, la offtopic sau alte sectiuni;
pai spune-ne parerea ta,ce vezi gresit,eu sant de parere ca acea sectiune sa fie pe domeniul satelitar fiindca asta e profilul forumului,nu gen vand masina,cleste de tuns iarba s.a.m.d
Se pare ca ce cautam eu facea parte din un tot unitar ( sistem audio 5.1 de care este nevoie la un sistem de satelit) asa ca nu cautam ,oli si ulcele gen ,,Zepter,, vad ca setiunea vanzari e plina numai de Dm 500 ,Dm 800 si cam atat ,eu spun ca un sisteme audio-video ,ex. amplificatoare 5.1 ,tv ,lcd,plasma sa se poata vinde ,cumpara si sa fie libera exprimare la sectiunea offtopic ,nu sa se inchida un thread daca ,adminului nu ii convine ceva numai ptr.simplul fapt ca regulamentul asa impune,santem intr-o tara cu libera exprimare.
Macar atat ,altfel ramaneti fara useri ,cativa ,aceia care intradevar misca ceva pe forumul acesta .
Un sistem de satelit fara un tv sau un sistem receptor HD fara un Lcd sau o Plasma se poate face ceva cu el? sa gandim logic !!
Apropo ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ,toti santem liberi sa vindem si sa cumparam macar cele enumerate si de mine pe langa celelalte ,,conserve,,
Se pare ca ce cautam eu facea parte din un tot unitar ( sistem audio 5.1 de care este nevoie la un sistem de satelit) asa ca nu cautam ,oli si ulcele gen ,,Zepter,, vad ca setiunea vanzari e plina numai de Dm 500 ,Dm 800 si cam atat ,eu spun ca un sisteme audio-video ,ex. amplificatoare 5.1 ,tv ,lcd,plasma sa se poata vinde ,cumpara si sa fie libera exprimare la sectiunea offtopic ,nu sa se inchida un thread daca ,adminului nu ii convine ceva numai ptr.simplul fapt ca regulamentul asa impune,santem intr-o tara cu libera exprimare.
Macar atat ,altfel ramaneti fara useri ,cativa ,aceia care intradevar misca ceva pe forumul acesta .
Un sistem de satelit fara un tv sau un sistem receptor HD fara un Lcd sau o Plasma se poate face ceva cu el? sa gandim logic !!
Apropo ,nu vreau sa jignesc pe nimeni ,toti santem liberi sa vindem si sa cumparam macar cele enumerate si de mine pe langa celelalte ,,conserve,,
Revin cu alta chestiune care ma deranjeaza ,dar vreau ca ceio in masura sa citeasca bine ce sa postat aici de catre Spaniolul la sectiunea ,,job,,-
.,,SAU ORCE FEL DE JOB,,-atentie ,este a2a oara cand se sterge al2lea topic pus de mine
http://sateliti.info/showthread.php?t=28
A da o mana de autor unui om cand e la ananghie prin ai oferii un loc de munca nui o rusine , eu vreau ca acel Thread sa revina unde ii este locul altfel voi cauta alt forum ,vb f serios.
de acord cu tine
daca vrem sa avem o calitate mai buna a imaginii ( HD) cred ca si sunetul ar trebui sa fie la fel
salut dannielghi legat de cea ce ai scris tu in postul anterior ai si nu ai dreptate , de ce :
- sant de acord cu introducerea reguli de "fair-play" dar
- nu sant de acord cu deschiderea altor threaduri/topice legate de cum zici tu "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam"
asa cum poti primi parerii pozitive , tot asa poti primi si parerii negative legate de produsele/produsul care-l comercializezi , abia ca in acest caz fara alte trimiterii catre parerii bune/proaste ale produsului de vanzare cel interesat poate mai bine sa-si faca o idee despre el.
cel care cunoaste produsul din alte surse de informare stai linistit ca acela iti va comanda sau nu produsul , in schimb cei ce nu-l cunosc cauta cat mai multe parerii pro/contra despre el si comentarii care se gasesc pe la tine despre produsele comercializate , stai linistit ca sant si pe altii care vand/cumpara diferite produse asemenea comentarii.
asta inseamna dupa mine "libera exprimare pro/contra" fiindca altfel putin cate putin devii ca ceilalti de pe celalalt forum unde ori esti cu dm-ul ori esti impotriva (vezi clone sau cum sant tratati posesorii de clone).
atata timp cat nu se ajunge la injurii, apostrofarii sau se sare limita "bunului simt" nu vad de ce nu as aveea comentarii pro/contra chiar daca as vinde si eu ceva , oricum in cazul tau deja ai o faima si cred ca nu este cazul sa ti-o strici tocmai pe niste comentarii care oricum prea putin te afecteaza.
in cel mai rau caz chiar daca ar fii sa zicem ca cineva ti-ar dauna reclamei/faimei tale , oricum vor fii altii care vor veni cu parerii pozitive singura conditie este ca tu sa informezi corect cumparatorii legat de produsele tale , fiindca in caz contrar intr-adevar vei avea mult de pierdut.
cele de mai sus fiind o constatare personala legata de sectiunea shop si ultimele comentarii legate de vanzarea de catre tine a "clonei" clonei dm800 (nu trebuie sa-ti spu si eu ca stii si tu , insasi dm-ul este o clona dupa d-box , da ce sa-i faci roata se invarte).
comerciantul
13-11-08, 05:21
salut dannielghi legat de cea ce ai scris tu in postul anterior ai si nu ai dreptate , de ce :
- sant de acord cu introducerea reguli de "fair-play" dar
- nu sant de acord cu deschiderea altor threaduri/topice legate de cum zici tu "ce e mai bun, ce nu-i mai bun, ce merita si ce cumapram sau sa nu cumparam"
asa cum poti primi parerii pozitive , tot asa poti primi si parerii negative legate de produsele/produsul care-l comercializezi , abia ca in acest caz fara alte trimiterii catre parerii bune/proaste ale produsului de vanzare cel interesat poate mai bine sa-si faca o idee despre el.
cel care cunoaste produsul din alte surse de informare stai linistit ca acela iti va comanda sau nu produsul , in schimb cei ce nu-l cunosc cauta cat mai multe parerii pro/contra despre el si comentarii care se gasesc pe la tine despre produsele comercializate , stai linistit ca sant si pe altii care vand/cumpara diferite produse asemenea comentarii.
asta inseamna dupa mine "libera exprimare pro/contra" fiindca altfel putin cate putin devii ca ceilalti de pe celalalt forum unde ori esti cu dm-ul ori esti impotriva (vezi clone sau cum sant tratati posesorii de clone).
atata timp cat nu se ajunge la injurii, apostrofarii sau se sare limita "bunului simt" nu vad de ce nu as aveea comentarii pro/contra chiar daca as vinde si eu ceva , oricum in cazul tau deja ai o faima si cred ca nu este cazul sa ti-o strici tocmai pe niste comentarii care oricum prea putin te afecteaza.
in cel mai rau caz chiar daca ar fii sa zicem ca cineva ti-ar dauna reclamei/faimei tale , oricum vor fii altii care vor veni cu parerii pozitive singura conditie este ca tu sa informezi corect cumparatorii legat de produsele tale , fiindca in caz contrar intr-adevar vei avea mult de pierdut.
cele de mai sus fiind o constatare personala legata de sectiunea shop si ultimele comentarii legate de vanzarea de catre tine a "clonei" clonei dm800 (nu trebuie sa-ti spu si eu ca stii si tu , insasi dm-ul este o clona dupa d-box , da ce sa-i faci roata se invarte).
se pare ca nu m-ai inteles exact; bineinteles ca am o reputatie buna, pe mine nu ma deranjeaza comentariile pro/contra, pe mine ma deranjeaza cei care sunt lipsiti de bun simt si posteaza din rea-credinta sau impinsi de prejudecati; eu am explicat de nenumarate ori ca nu trag de nimeni sa cumpere de la mine, pot cumpara de unde doresc, eu oricum am destui clienti care m-au recomandat peste tot, si nu trebuie sa apelez la mijloace care nu sunt fair-play. ia pune-te in situatia mea: pune tu un anunt la shop, in care prezinti totul in mod corect, si apare unul cu 2 posturi care zice " aaa, pai nu merita aparatul asta, vezi ca nu stiu unde gasesti o replica asa si pe dincolo" dar nu mai da alte detalii sa si explice de ce e mai bun alt produs; si intra un necunoscator si citeste prima oara si tu pierzi un potential client; la asta ma refer cand spun "fair-play".
problema e ca sunt tot felul de "mentalitati blanoase" care tot ce posteaza referitor la clone posteaza din rea-credinta si din prejudecati.
sper ca m-am facut inteles de data asta.
alta problema:
ce-ar trebui eu sa-i spun acestui individ care a postat asta ""dincolo" e locul unde nu ti sa permis sa-ti instalezi taraba de pietar plina de chinezisme"?
te rog sa-mi spui sincer ce i-ai zice astuia daca ti-ar zice tie chestia asta.
ce-ar fi acum sa aplicam regulamentul?
Vorbiti civilizat si cu respect!
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis.
Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
dupa mintea lui stralucita eu sunt un pietar care vinde la taraba chinezisme, da? astea nu sunt cuvinte injurioase, denigratoare? sa vedem acum cum iese socoteala, si cer aici in mod deschis sa se aplice regulamentul;
eu cred ca in toate posturile am respectat pe toata lumea n-am vorbit urat, n-am injurat pe nimeni, n-am facut glume proaste pe seama nimanui; mi-a sarit mustarul din cauza atacurilor de rea-credinta, si asta este ceva indreptatit; oricine ar fi fost in locul meu ar fi facut la fel.
daca sunt alte interese in spatele remarcilor de rea-credinta pe care unii le-au postat referitor la clona de 800, atunci totul se explica foarte simplu, stiu cum merge mecanismul.
@adi sony moderatorul a considerat ca nu are legatura cu domeniul.Subiectul trebuie sa se incheie undeva,ai mai primit raspuns si in alt topic,nu cred ca e bine sa ne mai lungim.
@dannielghi cuvintele acelea nu sunt injurioase,dar nici nu sunt civilizate sau respectoase.Masurile vor fi luate de catre moderatori,daca va fi necesar.
@all mai usor cu quote ca ma doare capul.
Vreti sa va exprimati liberi,dar uitati ca de fapt aceasta exprimare libera se refera la domeniul legat de sateliti (ca de fapt asta era durerea) si nu la hai sa ne paruim,sa ne injuram si sa ne contram pe subiecte de genul: al meu e mai tare,al meu e poleit cu aur,celelalte sunt clone sau replici,etc.
Vreti informatii despre receptorele care se gasesc la shop?Pai cititi despre ele la sectiunea Receptoare.Nu stii despre ce sa citesti?Atunci intreaba pe cineva care are acel receptor si daca chiar nu intelegi nimic inseamna ca ai gresit forumul.Aici nu se discuta despre ce receptor e bine sa-si cumpere fiecare,aici se fac schimburi de informatii legate de receptoarele pe care le detineti deja.
Daca mai vad pe cineva ca isi da cu parerea despre un receptor in legatura cu care nu a postat nimic pe acest forum si deci nu il detine ...... va spun lui tata :).Nu va opreste nimeni sa intrebati,dar cei care nu aveti receptoarele astea nu raspundeti la acele intrebari doar ca sa va aflati in treaba.
comerciantul
13-11-08, 10:25
@dannielghi cuvintele acelea nu sunt injurioase,dar nici nu sunt civilizate sau respectoase.Masurile vor fi luate de catre moderatori,daca va fi necesar.
.
deci cineva ma face pietar care vinde la taraba chinezisme, (cu alte cuvinte sunt un fraier mort de foame care vinde la colt de strada baterii panasoanic, si sosete nike) si nu sunt cuvinte injurioase ?!?
deci regulamentul care zice "Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis." se aplica doar in unele cazuri, corect? sau depinde de cum il interpreteaza cineva?
nici macar "Vorbiti civilizat si cu respect!" asta nu inseamna nimic? pai atunci ce folos sa avem un regulament? unde ajungem daca eu ii adresez la randul meu niste replici din astea care nu sunt "injurioase" (vorba ta)?
cer respectuos adminilor/moderatorilor sa aplice regulamentul RSP
individului cu pricina i-am cerut sa-si ceara scuze ptr modul in care mi s-a adresat.
mie mi se pare corect... sau gresesc undeva?
Voua nu va convine nici cum.Ti-am spus mai sus parerea mea si cum voi actiona (cu toate ca nu sunt obligat sa o fac,dar se pare ca mai nou aveti pretentii tot mai mari sa o facem),daca nu iti convine e treaba ta.Incheie aici si intelege ca poate am si alta treaba decat sa tot dau explicatii.Punct.
comerciantul
13-11-08, 11:03
Voua nu va convine nici cum.Ti-am spus mai sus parerea mea si cum voi actiona (cu toate ca nu sunt obligat sa o fac,dar se pare ca mai nou aveti pretentii tot mai mari sa o facem),daca nu iti convine e treaba ta.Incheie aici si intelege ca poate am si alta treaba decat sa tot dau explicatii.Punct.
" voua " fiind cine? eu? de ce vorbesti la plural? pune-te in situatia in care esti facut public pietar care vinde chinezisme la taraba, si sa vezi atunci ce parere ai. se pare ca azi te-ai trezit cu fata la cearsaf... de ce ai impresia ca TU personal esti RSP? nu m-am adresat tie personal.
si in alta ordine de idei, topicul asta se cheama "rsp forum-impresii, sugestii, probleme"
repet: daca avem un regulament si nu-l folosim, ce folos sa-l avem? unde mai este respectul? ajunge si forumul asta ce n-ar trebui sa ajunga. si sa ne adresam unul altuia ca la usa cortului.
aaa, si daca eu cer adminilor/moderatorilor sa aplice regulamentul, inseamna ca am pretentii, sau cum vine asta? chiar nu inteleg.
Regulamentul s-a aplicat, posturile offtopic s-au sters de catre moderator.
Problemele private le solutionati in privat.
Nu poti considera offtopic o discutie in care esti intrebat ce garantie are receptorul.
E o suma totusi, iar lumea trebuie sa fie convinsa sa-l cumpere. Pentru asta trebuie sa-ti asumi toate comentariile si sa demonstrezi ca receiverul tau face toti banii.
comerciantul
13-11-08, 11:30
Regulamentul s-a aplicat, posturile offtopic s-au sters de catre moderator.
Problemele private le solutionati in privat.
Nu poti considera offtopic o discutie in care esti intrebat ce garantie are receptorul.
E o suma totusi, iar lumea trebuie sa fie convinsa sa-l cumpere. Pentru asta trebuie sa-ti asumi toate comentariile si sa demonstrezi ca receiverul tau face toti banii.
corect, ai dreptate;
nici n-am considerat o discutie despre garantei offtopic, aceasta chestiune am considerat-o normala, si am si raspuns;
in orice caz, totul e ok, traiasca regulamentul!:D:D:D
PS
sunt o fire pasnica, si chiar nu-mi place sa produc agitatie, sper sa nu fi fost inteles gresit:clap:
@adi sony moderatorul a considerat ca nu are legatura cu domeniul.Subiectul trebuie sa se incheie undeva,ai mai primit raspuns si in alt topic,nu cred ca e bine sa ne mai lungim.
@all mai usor cu quote ca ma doare capul.
Vreti sa va exprimati liberi,dar uitati ca de fapt aceasta exprimare libera se refera la domeniul legat de sateliti (ca de fapt asta era durerea) si nu la hai sa ne paruim,sa ne injuram si sa ne contram pe subiecte de genul: al meu e mai tare,al meu e poleit cu aur,celelalte sunt clone sau replici,etc.
Vreti informatii despre receptorele care se gasesc la shop?Pai cititi despre ele la sectiunea Receptoare.Nu stii despre ce sa citesti?Atunci intreaba pe cineva care are acel receptor si daca chiar nu intelegi nimic inseamna ca ai gresit forumul.Aici nu se discuta despre ce receptor e bine sa-si cumpere fiecare,aici se fac schimburi de informatii legate de receptoarele pe care le detineti deja.
Daca mai vad pe cineva ca isi da cu parerea despre un receptor in legatura cu care nu a postat nimic pe acest forum si deci nu il detine ...... va spun lui tata :).Nu va opreste nimeni sa intrebati,dar cei care nu aveti receptoarele astea nu raspundeti la acele intrebari doar ca sa va aflati in treaba.
Deci ma faceti sa cred ca santem tot in evul Ceausist ,iar moderatorul trebuie sa ia in consideratie toate regulile scrise pe acest forum ,sa citeasca f bine ce spun aceste reguli ,,ex. la sectiunea jobs de catre Spaniolul nu sa se sara peste niste lucruri marunte dar f.importante, ex. citez: In acest topic puteti solicita/oferi oferte de angajari in domeniul receptiei-sateliti, montari sisteme receptie fixe sau mobile,actualizari soft,ect.SAU ORCE FEL DE JOBS ,cat de clar sa mai scriu ,,? de care considerati ca aveti nevoie, va rugam postati numai oferte serioase,Spaniolul ,aici este linkul :
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=28
iar ce se scrie aici http://www.sateliti.info/showthread.php?t=4825 ,atentie la data cand sa postat nu mi se pare corect cu cealalta regula .
P.S eu cred ca nu se vrea sa ma fac inteles de catre moderator ,el dicteaza anumite conditii ,trebuie sa respecte si regulile dar vad ca sant reguli intre reguli , nu sa aplice in practica ceea ce considera el ,daca nu se respecta aceste lucruri rog CEL IN MASURA sa stearga contul meu , daca nu se vor respecta conditiile postate de Spaniolul si posturile mele puse din nou unde le este locul .
Ma faceti sa cred ca nu merita sa stam si sa postam pe acest forum in aceste conditii ,de ce nu se vrea sa se inteleaga,santem romani doar ?
Poate peste cateva ore se va sterge sau modifica postul lui Spaniolul pe motivul ca nui la fel cu cel al moderatorului ,aveti un tipar Ceausist?
Merg sa iau putin aer ca m-am inervat rau,nu e posibil asa ceva .
OK!
Ti-am redeschis topicul de la job! Esti multumit?
In ce priveste sectiunea de shop:
Normal ca acceptam anunturi referitoare la tv-uri, conectica, etc... si chiar sisteme audio-video, dar trebuia sa specifici pentru ce iti trebuie, nu sa aduci argumentul acesta dupa atat de lung timp.
Sectiunea de shop are un singur obiect: PRODUSE CE TIN EXCLUSIV DE DOMENIUL RECEPTIEI RADIO-TV PRIN SATELIT!
OK!
Normal ca acceptam anunturi referitoare la tv-uri, conectica, etc... si chiar sisteme audio-video, dar trebuia sa specifici pentru ce iti trebuie, nu sa aduci argumentul acesta dupa atat de lung timp.
Sectiunea de shop are un singur obiect: PRODUSE CE TIN EXCLUSIV DE DOMENIUL RECEPTIEI RADIO-TV PRIN SATELIT!
Multumit ,un moderator trebuie sa si deduca acest lucru ,doar cu boxa aceea faceam cine stie ce compot de gem,receptorul fara ceva sa vezi si sa asculti nu are nici o valoare =0
Spaniolul a postat lucrula acela la date de 31-01-2007, 12:32, regulamentul s-a facut la data de 19-09-2008, 18:47.
E totusi o diferenta intre cele doua date.
Snow - RSP Team
Later edit:
Acum crezut ca acel stiky este la shop, dar el este la job.
Acum spune-mi si mie ce lagatura are shopul si job-ul? Shopul are regulile lui propri
laleauaneagra
13-11-08, 13:39
OK!
deci chiar nu pot intelege ce treb atatea explicati,le-am facut la useri de pe acest forum aproape orce(numa de frecat nu i-am frecat)de la afaceri si benefici propri pana la insinuarea faptului ca fac ce vreau cand vreau si cum vreau nu cum vrei tu(adica eu moderatoru)m-am cam saturat sa se treaca peste deciziile mele(a nu stiu cata oara)de dragul unuia sau altuia.Vad ca toti aveti pretenti dar daca la un momendat vi s-ar cere ajutor material nu stiu cati dintre voi ati fi asa saritori(nu incercati sa da-ti reply fiindca eu am trecut prin asa ceva cand multi nici nu stiati ca exista vreun satelit in univers)revenind la subiect eu vad aceasta "multumire" ca o portita de incalcare a regulamentului asa cum se incalca si legiile tari asteia de merge asa bine,ma opresc aici fiindca mintea mea "caca"multe idei acum si nu are rost sa dezvolt.
ma gandesc serios sa renunt definitiv la aceasta functie(cu mine sau fara mine e totuna)
.Vad ca toti aveti pretenti dar daca la un momendat vi s-ar cere ajutor material nu stiu cati dintre voi ati fi asa saritori
si cand noi sarim cu banii , se inchide forumul ( cum s-a mai intamplat si daca nu ma insel stii si tu destul de bine cum a fost ) , se schimba id-uri de mess si gata ...TEAPA!
laleauaneagra
13-11-08, 14:00
vezi tu gary:)eu am specificat ca doar unii,nu toti,ce a fost dincolo nu stiu daca sti toate amanuntele dar sa-l scuipati pe lazar cel de la sectiunea YU de pe r d i
tu sti ca eu am incercat de multe ori(ptr tine)si nu te-am mintit nici o secunda dar crede-ma ca mai mult nu pot,nu depinde de mine.
hei , laleauaneagra , nu a fost "un atac" indreptat catre tine , am expus doar ce se poate intampla atunci cand intra banii in joc , sa citesca si altii si sa stie ce ii asteapta.
Esti poate singurul din cei de " acolo" care inca mai discuta cu mine , restul se prefac ca nu ma cunosc ......desi id-ul este acelasi ....
Iar in ce priveste regulamentul , ce este un forum fara useri ??? o simpla adresa de http , un spatiu pierdut prin www .... cum s-a nascut acest forum ??? din regulile impuse de KB , din dorinta de a scapa de acele reguli ..... cu cat strangi cureaua cu atat userii vor dori sa scape , iar atunci cei mai buni dar care nu ajung moderatori sau admini sau cine mai stie ce vor fugi la un alt forum , asa cum o parte dintre noi a facut-o la inceputul acestui forum ...
comerciantul
13-11-08, 14:24
ma gandesc serios sa renunt definitiv la aceasta functie(cu mine sau fara mine e totuna)
lasa, nu ma zi asa! si eu am avut azi niste neajunsuri cu niste useri; am fost ofticat rau de tot, ca eu picam de "agitator" si facator de tulburari desi nu eram eu vinovatul; dar acum mi-a trecut si imi dau seama ca nu se merita sa-ti pui mintea chiar cu toate lucrurile;
viata merge inainte!
@garyman e chiar invers.Eu am venit de pe un forum fara reguli,unde nu puteai sa discuti despre ce vrei LEGAT DE SATELITI,aici era problema.Ca altfel nu poti lasa un forum fara reguli si nemoderat ca nu vei mai intelege mare lucru din el.De fapt ai un exemplu al unui forum fara reguli,unde se aplica regula: ca asa vreau eu.
Nu prea am vazut sa va plangeti legat de posturi din sectiunile tehnice.Sau alea sunt adiacente si cele mai importante au devenit shopul si offtopicul?
si cand noi sarim cu banii , se inchide forumul ( cum s-a mai intamplat si daca nu ma insel stii si tu destul de bine cum a fost ) , se schimba id-uri de mess si gata ...TEAPA!
din cate imi amintesc eu nimeni nu a cerut bani si nu a primit
trebuie sa intelegeti ca aici sunt niste reguli scrise
@zmeura are dreptate cand spune de la ce porneste totul. poate ar fi bine sa renuntam la acele sectiuni
mai , eu nu caut nici cearta nici motiv de discutii contradictorii , dar daca priviti mai cu atentie , ceea ce nu este postat de anumiti useri este contrar regulamentului iar referitor la offtopic , multi dintre noi consideram ca daca postam aici nu va deranjam , dar chiar si aici apare "offtopic la offtopic" sau sunt sterse sau inchise posturi .
@ snow , treaba cu banii este mai veche , s-a practicat si poate ca se mai practica , a fost perioada de "glorie" financiara a sharingului , ca doar nu a aparut gbox-ul din senin , nu am afirmat ca cineva de aici a cerut bani , doar am expus ce se intampla atunci cand incerci , din buna credinta sa finantezi un proiect de share .
@ zmeura , cred ca venim de pe acelasi forum , dar spune-mi care din discutiile de aici nu sunt permise pe alte forumuri ??? despre key si provideri romanesti nu se mai discuta nicaieri ( ma refer la discutii despre spargerea acestor pachete )
gata , ma retrag din discutiile acestea ....
Ai lipsit poate cand se incerca sa se discute despre receptoarele urmatoare:Strong,Kaon,Echosmart,clone DM,IPBox,Kathrein,etc.Toate astea erau numite "chinezarii fabricate pe vapor" si erai pur si simplu luat peste picior daca detineai asa ceva.Si asta chiar de catre moderator(i).De parca pe mine ma intereseaza cine a facut conserva!Pana la urma daca omul are un receptor analogic home-made eu il apreciez pentru pasiunea lui,pentru felul in care stie sa ma ajute daca am nevoie,pentru felul in care stie sa vorbeasca si sa se comporte cu ceilalti,etc.
In topicurile tehnice apareau tot felul de posturi de genul "da,ai dreptate" sau cum e acum la shop "alalalt e receptor mai bun",mai mult incurcand decat aducand o informatie in plus si nu se ocupa nimeni de prostiile astea,dar se stergea daca scriai ceva ce-i durea pe unii.
Cam despre asta era vorba si ar mai fi,dar cele vechi raman in urma,vroiam doar sa-ti explic la ce m-am referit.Bafta.
Multumit ,un moderator trebuie sa si deduca acest lucru ,doar cu boxa aceea faceam cine stie ce compot de gem,receptorul fara ceva sa vezi si sa asculti nu are nici o valoare =0
Dar cu postul de la sectiunea ,,Shoping cum ramane?
Stii ,eu sant un tip mai capos din fire ,asta este ,fa ca forumul acesta sa fie unul liber fara treburi din acestea si totul e ok.
Astept!!!
comerciantul
13-11-08, 18:16
Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
Orice cuvant injurios adresat altui membru al forumlui sau unui moderator, admin se pedepseste cu ban, iar postul va fi sters si inchis.
Orice denigrare a forumului sau a membrilor, moderatorilor, adminilor lui pe alte forumuri se pedepseste cu avertisment sau ban
cel care m-a insultat, denigrat astazi a primit si un avertisment/ban? ca postul vad ca a fost sters, corect
RESPECTUL dupa parerea unui "vesnic" incepator,care are doar cateva posturi de rahat pe la sectiunea "coltul pufanului"(nu e un raspuns care sa vizeze un user anume din cei ce au postat inainte):
Pe orice forum intram, ca simplu user, suntem musafiri.Sa ne comportam si aici
ca in viata de zi cu zi,adica sa respectam gazda(adminul),membrii familiei(moderatorii) si atunci cand alti invitati ne calca pe coada....plecam discret sau ii spunem,intre patru ochi,gazdei ce ne doare.Nu e cazul sa ne ridicam poalele in cap si sa umplem forumul de discutii contradictorii interminabile.Face rau la imaginea forumului(adica cei ce intra prima data raman cu o impresie proasta despre forum_) si cel care l-a creat pentru noi nu merita asta.
Sa auzim numai de bine :cheers:
RESPECTUL dupa parerea unui "vesnic" incepator,care are doar cateva posturi de rahat pe la sectiunea "coltul pufanului"(nu e un raspuns care sa vizeze un user anume din cei ce au postat inainte):
Pe orice forum intram, ca simplu user, suntem musafiri.Sa ne comportam si aici
ca in viata de zi cu zi,adica sa respectam gazda(adminul),membrii familiei(moderatorii) si atunci cand alti invitati ne calca pe coada....plecam discret sau ii spunem,intre patru ochi,gazdei ce ne doare.Nu e cazul sa ne ridicam poalele in cap si sa umplem forumul de discutii contradictorii interminabile.Face rau la imaginea forumului(adica cei ce intra prima data raman cu o impresie proasta despre forum_) si cel care l-a creat pentru noi nu merita asta.
Sa auzim numai de bine :cheers:
Da domnul meu ,asa era o data ,dar sa iti stearga un anumit post la bunul plac al adminului cred ca si tu ai avea aceeasi reactie.
Da domnul meu ,asa era o data ,dar sa iti stearga un anumit post la bunul plac al adminului cred ca si tu ai avea aceeasi reactie.
Cu tot respectul
Raspunsul este :Nu as proceda asa.
Asta nu inseamna ca imi permit sa-ti critic reactia.
Mi-am expus doar parerea incercand sa particip la reducerea aspectelor negative de pe forum.
"Farmecul acestei lumi consta in diversitatea caracterelor " :cheers:
nu pot sa trimit mesaje private si nu pot posta pe forumul p c am eu o problema la setari? :comp:
laleauaneagra
14-11-08, 21:15
vezi ca persoana careia ii trimiti pm sa aiba activata functia private mesage,poate nu doreste sa primeasca mesaje
Am verificat si din partea noastra totul e ok! Verifica setarile din optiunile de la User CP!
da ai dreptate,scuzele mele am interpretat gresit mesaju lui burliu:)acum am observat
vladcarama
15-11-08, 00:16
Poate faceti vreun thread despre Programe Tv de pe sateliti. Cineva gaseshte vreun program shi ne spune shi noua pe ce satelit, ce este acolo, ca e bun sau nu. Sau de exemplu pe ce programe de pe sateliti sunt transmise filme indiene, ce programe de informeaza despre ultimile joucri PC sai PS etc. etc. Chai asha shi sa se numeasca "Programe Tv". Doar ar fi la specialitatea forumului sateliti... ???
comerciantul
16-11-08, 14:11
m-am tot gandit. cu ce anume gresesc eu? ca efectiv nu-mi dau seama. va rog sa-mi spuneti ca sa ma indrept si sa fie totul ok. vorbesc serios...
man ce e asa greu de inteles . in primul rand incalci regulile forumului "- nu sunt admise anunturi de produse care incalca dreptul de autor" . ceea ce faci tu intra la categoria busines si nu are legatura cu shop-ul de pe forum .
comerciantul
16-11-08, 14:34
man ce e asa greu de inteles . in primul rand incalci regulile forumului "- nu sunt admise anunturi de produse care incalca dreptul de autor" . ceea ce faci tu intra la categoria busines si nu are legatura cu shop-ul de pe forum .
nu sunt eu singur care vinde clone; nu e categoria business, ca nu am magazin. sunt persoana fizica, si membru pe forum asa cum sunt si ceilalti care au anunturi la shop.
ma ai si tu dreptate in felul tau dar sunt de cava timp pe forum si am o vaga idee cam cate aparate vinzi tu. nu o sa cred acum ca din pasiune pentru sateliti ai plecat in china dupa clone. deci e o afacere chiar daca mica tot afacere se cheama si nu te poti compara cu unu care are o clona si vrea sa o vanda. deci ptr tine si ptr ceilalti care vand cu zecile de bucati nu aveti decat sa vb cu admin si sa cumparati baner. eu am incheiat subiectul asta.
comerciantul
16-11-08, 14:51
tu crezi ca m-am dus in china sa cumpar clone???
:D:D:D:D:D pai alea le cumparam inainte fara sa fie nevoie sa cheltui o caruta de bani pe avion si alte cheltuieli ca sa ajung in china.
eu nu sunt concurenta pentru nici un magazin din romania, crede-ma, la cate vand eu si cate se vand in ro...
pot sa platesc si eu un banner, nu-i aia problema. o sa fie ok in cazul asta?
tu crezi ca m-am dus in china sa cumpar clone???
:D:D:D:D:D pai alea le cumparam inainte fara sa fie nevoie sa cheltui o caruta de bani pe avion si alte cheltuieli ca sa ajung in china.
eu nu sunt concurenta pentru nici un magazin din romania, crede-ma, la cate vand eu si cate se vand in ro...
pot sa platesc si eu un banner, nu-i aia problema. o sa fie ok in cazul asta?
man cui faci tu concurenta habar nu am si nici nu ma intereseaza. toti iti spun ca nu ai cum sa faci asta la shop dar te faci ca nu intelegi. probabil ca da poti face treba cu bannerrul nici asta nu stiu exact, a fost un exemplu. poti pune un link la magazinul tau virtual de exemplu. solutii sunt numai sa vrei.
comerciantul
16-11-08, 15:47
solutii sunt numai sa vrei.
am zis eu ca nu vreau?
:D:D
Atunci face un e-shop la okazii.ro!Eu am propus sa fie sterse vinzarile cu cantitatii mai mare de 3 bucatii ca sa terminam cu povestea asta.Si danniel nu te supari la categoria asta sunt si altii care vinde in cantitatii mai mari, de exemplu dm500.Inteleg ca vrei sa vinzi pe marfa ta, tu si celelalti dar nu chiar asa.Asta sectiunea e fixat ca sa vinde simple users produsele second hand si in general in conditii care poti sa postezi un anunt la un ziar la publicitate gratis.Ai vazut tu la un ziar la anunturi de publicitate sa face reclama firme sau oamenii care vinde in cantitatii mari?Nu avem ceva cu clone, cu tine sau cu citi ore-zile-luni sau anii dai tu garantie.Asta e problema ta si problema al cui o sa cumpara.Si te rog frumos asteapta pina sa vine admin si sa fie lamurita asta situatia.
cred ca daniel trebuie lasat sa-si vanda produse pe forum cu conditia sa respecte regulamentul asta chiar daca cei ce vand produse originale si fani kathy si ipbox nu vor fi de acord ... nu cred ca trebuie ca acest forum sa cada in derizoriu si sa "fie mai catolic decat Papa " . topicul unde vinde Daniel sa se inchida si doar el sa poata posta acolo iar cine vrea sa posteze la offtopic despre calitatea produselor si despre garantie . omul si-a spus conditiile acum cine le accepta sa fie sanatos cine nu sa cumpere de la magazin . nu am cumparat nimica de la Daniel pentru ca prefer sa cumpar cu garantie dar nu condamn pe cei ce cumpara sau pe cei ce vand , poate doar pretul produselor fara garantie .
ar fi o idea buna fiecare anunt sa fie inchis ca topic.
@stargate nu avem ceva cu el si am spus inca o data.Dar nu stiu ce povestea e asta ca "funny kathy si ipbox si vinzatori oficiali nu o sa fie de acord".Personal eu nu cumpar asa produsele dar asta e problema mea.Problema care s-a ridicat e ca nu poate sa face oricine pina si eu vinzarile de gen asta prin shopping.
**Pt vinzatori oficiali nu stiu ce parere au sau daca sunt de acord.Pe mine personal nu ma intereseaza deloc pt ca din povestea ipbox nu castig absolut nimc il fac pt ceful meu.Meseria mea nu e legata de receptoare de instalarea antenelor si ce are relatia cu asta.
Hmmm, povestea asta a deviat atat de tare incat parca am fi un tabloid. Sunt curios cum de-au aparut persoane cu un singur post sa ne spuna ce si cum, poate in urma acestui mesaj: am nevoie de un mic favor de la clientii mei; multumesc anticipat. cine doreste, buzz me
Hai sa lamurim cateva lucruri:
-pentru bannerele pe care le vedeti in josul paginii nu se percepe nici un ban. cele doua firme de satelit care figureaza, sunt cele mai bune si serioase din tara
-cu parere de rau dar un potential banner a lui daniel nu va intra acolo, cum n-au intrat nici altele
-nu se va inchide niciodata un topic la shop cu posibilitatea ca vanzatorul sa-si gestioneze singur ce-i convine si ce nu.
nu va impiedica nimeni sa-l contactati aici http://www.okazii.ro/catalog/15280593/cutiuta-cu-vise-dreambox-cel-mai-bun-decodificator-satelit-.html
-la o parte dintre membri care ne dau sfaturi cum ar trebui condus forumul, ii rugam mai intai sa-si aduca contributia si la partea tehnica a forumului. asta, NU este un forum de vanzari.
vladcarama
16-11-08, 18:53
Care ar fi partea tehnica a forumului?
Partea tehnica a RSP este tot ce se vede aici:
http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=3
Va invit sa cititi si acest anunt!
http://sateliti.info/showthread.php?t=5537
este pacat ca s-a modificat regulamentul la sectiunea shoping intrun mod ce pare partinitor , ce naiba nici pe erdei nu se aplica asa ceva . metoda topicurilor inchise unde numai vanzatorul putea scrie ar fi fost mult mai buna ... vanzatorul isi punea anuntul iar posibili cumparatori faceau oferta in pm . cred ca 60% din activitatea noastra pe acest forum incalca cumva dreptul de autor asa ca chestia cu dreptul de autor pare hilara .
PS. totusi trebuie sa respectam deciziile stafului chiar daca nu ne convin .
comerciantul
17-11-08, 05:10
uite cum vad eu lucrurile:
"Din pacate de ceva timp au aparut anunturi de adevarate magazine online!"
magazin online? exista undeva un magazin online care vinde un singur produs (vorbim de clona de dm800)
"RSP nu este implicat in niciun fel in aceste anunturi si niciodata nu am solicitat sau primit de la autorii acestor anunturi vreun benficiu financiar!" corect
"Faptul ca am tolerat pana acum asemenea anunturi a creat o atmosfera conflictuala" NUUU, nici vorba; problema nu s-a pus decat acum; de ce oare? e simplu: topicul cu clona de dm800 este vazut ca o amenintare la vanzarile unui grup de interese.
"Aceasta masura nu este indreptata impotriva unei persoane, ci impotriva unei practici!" nicidecum, toata asta este indreptata impotriva mea, personal. nu e nici o practica;
totul e clar ca lumina zilei; numai un ignorant nu poate sa-si dea seama: un an de zile s-au putut vinde clone de 500s fara nici o problema. acum a iesit pe piata 800-le. am pus anunt; un grup de interese s-a simtit amenintat ca si-ar pierde painea de la gura (desi asta este paranoia), ca vai, o sa vand eu un vapor de clone 800. problema a fost ca grupul de interese avea legaturi si relatii foarte bune cu teamul si au reusit prin metode "fair-play" sa schimbe natura problemei; au fost atacuri si atacuri nefondate la adresa clonelor de 800. si la adresa mea personala (am fost insultat deschis pe forum; desi regulamentul spune clar ca asa ceva nu este permis, si ca userul va primi avertisment sau ban, totusi nu s-a intamplat asta. de ce? e simplu, pentru ca asa se procedeaza in romania, si mai nou si pe forum (ca inainte nu erau din astea): cine are "pile" isi ia lumea in cap si nu este tras la raspundere de nimeni, ca el are "muschi"). e asa sau nu-i asa. cand am cerut o explicatie in sensul asta am primit in PM exact asa "nu mai dam explicatii". pai ce sa inteleg din asta? am cerut deschis aici pe forum sa se aplice regulamentul si cel care m-a insultat sa primeasca macar un avertisment; nu am primit nici un raspuns. de ce oare? nu-i asa ca-i evident?
armand25, care vinde 800, desi n-are nici o activitate aici pe forum, a inceput cu tot felul de aberatii; ca de ce-i aia, si nu-i cealalta; bineinteles, intentia lui era evidenta; orice-ar face sa impiedice vanzarea de clone. in spatele lui bineinteles, mai este cel putin o persoana care vad ca a ramas in umbra. si daca grupul respectiv a avut "muschi" a reusit in cele din urma sa se impuna si sa-si atinga scopul.
in fond, daca se aplica regulamentul shop care spune ca posturile offtopic trebuie sterse, totul era simplu, si era ok.
faza ca aici pe forum s-au creat magazine online este doar o scuza nereusita. sunt doar doua posibilitati: prima este ca e mai simplu sa te eschivezi si sa tai direct fara sa analizezi obiectiv o situatie si sa-ti asumi o responsabilitate, si a doua "treburile se rezolva in familie"
chiar nu ma asteptam la o asemenea decizie...
Ai grija ca te lansezi in acuzatii nefondate si mincinoase!
Probabil ca deranjezi prin clonele tale multe interese! Asta e problema ta si nu a forumului.
Teamul RSP nu a fost contactat, influentat sau cum mai vrei tu sa ii spui. Pur si simplu am decis datorita scandalurilor aparute din cauza anunturilor tale (care poate deranjeaza!) sa inchidem magazinul tau online!
Referitor la pm-ul trimis, nu este singurul pe care l-ai primit. E ultimul dupa mai multe explicatii!
Regulamentul il aplica moderatorii fara sfaturi de la useri!
Magazinul online nu ai cum sa il vezi tu! Ai profitat le maxim de pe urma forumului!
Daca mai doresti sa fi membru al RSP impica-te in sectiunea tehnica, ca pe acolo nu prea esti prezent!
Daniel posturile tale de la shop au fost inchise dar nu si sterse.
Ori te conformezi regulamentului, ori iti faci forum separat de vanzari.
Orice ti s-ar spune tot pe a ta o tii, drept pentru care gata. Aici s-au terminat discutiile.
O zi buna!
Am sters si anunturile pentru ca nu intelege romaneste!
Astfel am incheiat acest subiect definitiv.
Incearca sa se victimizeze, dar nu are dreptate. Faptul ca a vandut o clona (poate sute) cu 50 de lei mai ieftin decat alte magazine autorizate inseamna ca nu a profitat? Magazinele platesc taxe si impozite la stat, chirie pe spatiu, au cheltuieli. El doar profita!
Daca tot eu un thread offtopic imi dau si eu cu parerea despre acest subiect.
Nu mi se pare normala toata balacareala asta dar nici sa interzici cuiva sa vanda ceva pe sectiunea shop nu e normal.
Sa fim seriosi partea tehnica a forumului a crescut in valoare si intr-o mica masura userilor care au cumparat clone de la @daniel. Fara acele preturi probabil ca multi nu si-ar fi permis un receptor si ar fi ramas la stadiu de a lectura ce se scrie pe forum fara sa aduca imbunatatiri acestuia.
Valoarea acestui forum poate creste printr-un numar mare de useri care testeaza, incearca, inoveaza si dau valoare thread-urilor. Nu toti au bani de receptoare noi, originale si de aceea fac eforturi sa cumpere chiar si o clona cu riscurile aferent.
Nu-l cunosc pe daniel nu am cumparat de la el, am un DM original dar fiecare e liber sa cumpere ce vrea iar argumentele pro si contra se pot pune la sectiunile tehnice si fiecare poate sa decida ce vrea sa cumpere dar pentru asta trebuie sa fie alternative... .una dintre ele este daniel.
Eu zic ca este loc sub soare pentru toata lumea.
O zi buna va doresc.
Nu mi se pare normala toata balacareala asta dar nici sa interzici cuiva sa vanda ceva pe sectiunea shop nu e normal.
Am interzis vanzarile de tip magazin, cu baxul, cu discount daca cumperi "unspe" cuti... Astea se fac in alta parte!
Se doreste ca forumul sa ramana in sfera hobby-ului.Daca vreti receptoare cautati in magazine,pe google sau pe okazii,nu pe forumuri.
Cititi aici http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/announcement-publicitate-citeste-si-respecta-regulile.html si veti intelege mai exact care trebuie sa fie rolul unui shop pe un forum unde se aduna pasionatii dintr-un anumit domeniu.S-a explicat si mai sus de catre Einstein.
O parere si din partea unui oarecare (adica eu :)) legat de subiectul asta arzator.
Cea mai buna sugestie mi se pare ca a venit din partea lui @stargate (a zis de doua ori acelasi lucru, dar nu prea a fost bagat in seama de moderatori si admini)
Pe mine personal nu ma deranja atat de mult ca isi vindea Daniel receptoare la sectiunea shop, exista categorii de clienti si pentru originale si pentru clone, loc pe planeta asta inca mai avem toti (peste 100 de ani poate o sa fie ceva inghesuiala, dar sa traim noi pana atunci). Eu nu am cumparat nimic de la Daniel pana acum, dar mi se pare ca regulile la sectiunea "shopping" s-au schimbat prea brusc si radical.
"Se poate vinde numai ce are legatura cu domeniul satelitar" (citat din memorie), deci un router/switch sau un cablu null modem nu se mai pot vinde pentru ca tin de calculatoare-IT, si exemplele ar putea continua.
Va rog sa nu imi spuneti acum ca un "incepator" ca mine nu are dreptul sa spuna nimic, pentru ca da e drept ca nu am multe posturi pe forumul asta (de obicei prefer sa bag la cap informatii si sa incerc sa experimentez pe cont propriu - iar numarul de posturi se poate mari si daca postezi o multime de bancuri la sectiunea funny a forumului), dar in timp am ajutat cu mare placere pe toti cei care mi-au solicitat ajutorul (nu au fost prea multi), si ii voi ajuta in continuare ;)
Acum puteti sa stergeti acest post (mi-a mai fost editat un post cu ceva timp in urma, care din punctul meu de vedere respecta regulamentul acestui forum - si nu m-am suparat, ca viata e prea scurta pentru a-mi consuma energia cu rahatisuri de genul asta), puteti sa imi dati ban pe viata si sa ma ardeti cu fierul incins in piata publica, eu oricum o sa fiu un bun cititor, si o sa ii ajut pe cei care au nevoie (ma bag numai unde stiu).
Toate cele bune.
Am sters si anunturile pentru ca nu intelege romaneste!
Astfel am incheiat acest subiect definitiv.
Incearca sa se victimizeze, dar nu are dreptate. Faptul ca a vandut o clona (poate sute) cu 50 de lei mai ieftin decat alte magazine autorizate inseamna ca nu a profitat? Magazinele platesc taxe si impozite la stat, chirie pe spatiu, au cheltuieli. El doar profita!
RSP are cumva contract cu FISCUL? daca nu atunci aceasta masura este un ABUZ!! sectiunea shop a fost creata pentru ca orce USER RSP sa poata VINDE ORCE ARE LEGATURA CU SATELITII!! atata timp cat nu reprezentati ;OPC-ul,FISC-ul,si alte organe competente acest nou regulament este un ABUZ!!
USERII au dreptul de a vinde orce are legatura cu satelitii INDIFERENT DE CANTITATE/DISCOUNTURI,este problema LOR si nu a TEAM-ului RSP! TEAM-ul RSP este dator sa mentina sectiunea curata,fara provocari,injurii etc.
O FACETI MAI RAU CA PE orce alt forum,nu aveti dreptul de a ingradi accesul la LIBERA INFORMATIE!!
ESTE UN ABUZ iar noile reguli incalca cele mai elementare reguli de bun simt!!!
Regulile le face fiecare in casa lui!
Daca iti convin esti binevenit, cine nu le respecta suporta consecintele!
Nu e niciun ABUZ! E simplu, regulament!
Nimeni nu poate vinde cum si ce vrea pe RSP!
RSP are un regulament in vogoare (care poate suferi modificari) si care trebuie respectat de membri!
Editat de Einstein:
Regulamentul Shoping se afla aici:
http://sateliti.info/showthread.php?t=4825
---------------------------------------------
1Care sunt drepturile de autor incalcate la vanzarea unei clone?
2Care sunt acele produse ce fac parte din domeniul satelitar?
3Care pret este obligatoriu? cel cu TVA ori fara TVA?
4Cum poti vinde ceva daca nu lasi o adresa/telefon de contact?
Aceste 4 puncte incalca FLAGRANT dreptul la libera exprimare!!!
Ca sa nu mai existe discutii exista 2 alternative;
1 ori inchideti definitiv sectiunea shopping [delete]
2 ori lasati sectiunea deschisa fara aceste reguli absurde,cum a fost la inceput!
Nu a spus nimeni nimic despre clone sau originale!Nu mai spuneti tampeniile astea!
Se doreste ca forumul sa ramana in sfera hobby-ului.Daca vreti receptoare cautati in magazine,pe google sau pe okazii,nu pe forumuri.
Cititi aici http://forum.computergames.ro/4-condica-de-reclamatii-anunturi-administrative/announcement-publicitate-citeste-si-respecta-regulile.html si veti intelege mai exact care trebuie sa fie rolul unui shop pe un forum unde se aduna pasionatii dintr-un anumit domeniu.S-a explicat si mai sus de catre Einstein.
Moderatorii au ajuns sa aiba ca principala ocupatie moderarea neintelegerilor intre cei care vor sa vanda receptoare en-gros.Unde e hobby in asta?
PS:
Santajul cu "faceti ca altii" sau "libertate" nu mai functioneaza.Am mai explicat la ce se refera libertatea de exprimare in acest domeniu,incercati sectiunile tehnice ca sa vedeti.
Nimeni nu poate vinde cum si ce vrea pe RSP!
Total de acord,dar....exista un dar,TEAM-ul RSP trebuie sa intocmeasca o lista cu;
1-Produsele ce pot fi puse la vanzare
2-Cantitatea
3-Adaosul comercial minim-maxim permis de RSP
4-lista producatorilor agreati de RSP
5-Felul platii permis de RSP-numerar,OP,fila CEC,plata online,transfer bancar etc.
Atunci voi crede cu adevarat ca doriti o sectiune speciala a shopingului si nu aveti doar o MASURA ABUZIVA!!
Nu a spus nimeni nimic despre clone sau originale!Nu mai spuneti tampeniile astea!
Moderatorii au ajuns sa aiba ca principala ocupatie moderarea neintelegerilor intre cei care vor sa vanda receptoare en-gros.Unde e hobby in asta?
Pentru ca le permiteti,este foarte simplu de moderat,orce discutie ce nu are legatura cu shopingul respectiv-DELETE,daca se continua avertizment,iar daca continua BAN 3 zile,astfel vor intelege ca este o sectiune strict de vanzari si nu una de galceava la taraba,aveti drepturi de MOD! aplicatile corect si va fi totul OK!
Pai si cum ramane cu "libertatea de exprimare"?Ce post sa sterg?Cel in care un vazator de receptoare il intreaba pe altul de garantii?Cu ce era incalcat regulamentul?Sau postul cu atacuri la clone de la Receptoare?Ce regula a fost incalcata si acolo?Voi profitati de regulament ca sa va purtati razboaiele si apoi tot voi veniti sa va plangeti.
Inca o data,hai sa ne vedem de hobby.
Aaaa,si intradevara "pentru ca le permiteti".Ei bine nu mai e permis.Trebuie eliminate cauzele,nu efectul.
Total de acord,dar....exista un dar,TEAM-ul RSP trebuie sa intocmeasca o lista cu;
1-Produsele ce pot fi puse la vanzare
2-Cantitatea
3-Adaosul comercial minim-maxim permis de RSP
4-lista producatorilor agreati de RSP
5-Felul platii permis de RSP-numerar,OP,fila CEC,plata online,transfer bancar etc.
Atunci voi crede cu adevarat ca doriti o sectiune speciala a shopingului si nu aveti doar o MASURA ABUZIVA!!
Numai daca nu vrei, nu intelegi regulile si necesitatea lor pe un forum.
Asta din partea ta nu o cred!
laleauaneagra
17-11-08, 12:51
ma fratilor problema e simpla de tot,inchiderea sectiuni definitiva si stergerea fizica a threadului.nu e fratilor obligatorie aceasta sectiune
SIMPLU CA BUNA ZIUA
ma fratilor problema e simpla de tot,inchiderea sectiuni definitiva si stergerea fizica a threadului.nu e fratilor obligatorie aceasta sectiune
SIMPLU CA BUNA ZIUA
Exact asta am spus mai sus;
ori se lasa sectiunea shoping asa cum era la inceput ori...DELETE total!
... si maine alt user cere stergerea/inchiderea unei alte sectiuni si asa vom face!
Sa fim seriosi!
Regulamentul e regulament si va fi respectat!
Cine nu se conformeaza... :sorry:
Asta este orce altceva numai regulament nu e;
Acest forum a fost cladit plecand de la un ideal;
"LIBERTATEA EXPRESIEI NU ESTE INGRADITA AICI!!!"
Acum sa trecut la altceva; metoda pumnului in gura; cine nu e cu noi e cu restul!!!
PACAT!!!
Oare ce-o fi asa de greu de priceput ca aici nu-i forum de vanzari?
Eu am impresia ca intelegi libertatea de expresie cum intelegi semnificatia cuvantului misogin.
Eu am impresia ca intelegi libertatea de expresie cum intelegi semnificatia cuvantului misogin.
Misogin e genul de barbat care uraste femeile,cuvantul lam pus in context ca o semnificatie; adica nu urasc pe nimeni pentru a nu da de veste ca ceva rau se intampla,fiecare intelege cum vrea,in alta ordine de idei,un magazin online este...un magazin,cu sectiuni pe produse/preturi/vanzari etc,o sectiune 'shopping nu va fi niciodata un magazin online,este un mijloc oferit userilor unui forum de asi cumpara diverse...restul....istorie,sa uitat de unde sa plecat,asta e clar!
PS! asa arata un forum de vanzari;
http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=151
comparatia ta e ridicola in acest sens!
Eu cred ca tu ai uitat de unde ai plecat. Asta imi este si mai clar.
Eu cred ca tu ai uitat de unde ai plecat. Asta imi este si mai clar.
Daca tu imi arati un singur cuvant/fraza/etc aici;
care da dreptul la libera postare avand in vedere ca sectiunea shopping este acelasi lucru cu offtopicul....atunci jos palaria,dar....nu este asa,ingraditi un drept elementar al userilor!
Eu mai am treaba pe azi de facut iar tu se pare ca esti odihnit pentru a discuta tota ziua in contradictoriu oricat ti s-ar explica. Ideea e simpla si suna in felul urmator:
Regulamentul e regulament si va fi respectat!
Cine nu se conformeaza... :sorry:
Nu este regulament,acesta este adevaratul REGULAMENT;
http://www.sateliti.info/showthread.php?p=3#post3
Ceea ce sa pus la shopping ca fiind "regulament " este o utopie,
PS! nu sunt odihnit deloc,sunt trezit de la 05 si sunt la magazin unde mi-am tras net si pc pentru a face mai usor contractele iar in timpul asta scriu pe forumuri si fac si bani la greu!
"LIBERTATEA EXPRESIEI NU ESTE INGRADITA AICI!!!"
Corect.Citeste sectiunile tehnice si spune unde este ceva ingradit?
Multa lume a venit de prin alte parti aici pentru ca informatia nu e ingradita si NU E INFLUENTATA DE INTERESELE ECONOMICE.In acest moment nimeni nu mai stie ce sa creada despre DM-uri si nimeni nu poate spune care sunt informatiile corecte sau nu.In plus la shop deja nu se mai vindea altceva decat ce vindeau en-gros-istii iar certurile se extindeau la Offtopic si deja la sectiunea Receptoare.
Citesti la shop si se spune ca o clona de DM e mai buna decat "replicile",fara argumente si fara ca cel care a afirmat asta sa detina o asemenea "replica" (aici fiind gresit denumite receptoarele IPBox,Kathrein,etc-replici).
Citesti la Receptoare si vezi ca se presupune ca vor fi atacuri,deci nu sunt bune clonele DM ci originalele.
Tragi linie si afli ca de fapt singurul receptor pe care il poti cumpara este DM original.Hmmm,cam atat despre libertate,informatii impartiale,etc.
Nu discutam aici despre alte sectiuni,vorbim strict despre shopping,daca era ceva in neregula faceam referire,momentan sectiunea shoping este....de pe alta planeta cu reguli propii etc!
Banuiesc ca am dreptul sa critic fiind unul dintre fondatorii acestui forum,sau nu?
Spaniolule lasa-ne!
Esti pe langa subiect si vrei doar scandal! Fa-l in alta parte ca ceea ce s-a intamplat acum nu tine de libertati! Una e sa iti exprimi o parere si alta e ceea ce faci!
Tine de bunsimt!
Cu asta am pus punct!
PS. Nu voi mai permite nicun comentariu pe aceasta tema! Subiectul se inchide aici!
Aveti grija ca veti pleca la plimbare pentru cateva zile si ar fi pacat! Nu se poate sa se intretina un scandal din motive personale sau interese de afaceri!
Revenim la subiectul topicului!
Astazi s-a inregistrat userul 6.000!
Thread-uri: 4,504
Posturi: 47,601
Membrii: 6,000
felicitari si la mai multi useri sa va tusesca serverul ( glumeam ) :drinks: pana la urma nu numarul conteaza ci calitatea .
Salut .Am si eu o rugaminte la voi moderatori sau admin.La sectiune in Italiana chiar daca este cama ctualizata cu ce se poate de catre mine nu imi place ca nu este un mod de a le pune fiecare la sectiunea lui.As avea rugamintea daca se poate face o schimbare si pe acolo un pic ca prea balamuc este.Mersi de intelegere.
Vom trece si pe acolo in scurt timp... :)
Cand se face o rubrica pt DVD ?Sa cuprinda :dvd tehnics,dvd film& music,dvd utilities,dvd software,how to(pt dvd si dvb)?:sorry:
P.S. Imi cer scuze daca supar ...:sorry:(am mai scris,dar a disparut si nu-l mai gasesc si am scris din nou :D)
vladcarama
04-12-08, 00:03
Schimbare surpriza. E super, ne pregatim de sarbatori!!! :gathering:
Frumoasa schimbare asa de sarbatori.:cheers::cheers:
Frumoasa schimbarea pt decembrie!
frumoasa haina de sarbatori
felicitari:band:
Odata cu haina de sarbatori vor veni si unele mici surprize pentru useri.Placute.:)
laleauaneagra
07-12-08, 20:13
STATI APROAPE:band:
Avem:
1. Concurs "Cea mai tare poza"
http://sateliti.info/showthread.php?t=5955
2. Concurs "Recunosc, am vorbit fara mine"
http://sateliti.info/showthread.php?t=5956
In urmatoarele zile vor mai urma inca doua.Va rog sa respectati regulile acestor concursuri/premii.Sunt create din donatia celor care fac parte din staff-ul RSP in spiritul sarbatorilor de Craciun.Sa ne simtim bine si sa avem fair-play.Bafta si Sarbatori Fericite! celor care vor castiga in urma acestor mici concursuri/premii.
Va multumesc tuturor pentru intelegere.
A mai fost lansat inca un concurs!
http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=135
Grabiti-va sa va inscrieti pentru ca avem premii ce isi asteapta castigatorii de Craciun!
Aceste premii sunt acordate pentru oricare dintre voi, daca va inscrieti si sunteti trasi la sorti!
Puteti sa va inscrietii in toate concursurile!
Premiile disponibile pana acum:
1. receptor Optibox (clona Dreambox 500s),
2. un sistem complet de receptie cu placa SS2,
3. o placa SS2,
4. un LNB monobloc,
5. un LNB "adevarat".
Dragi colegi, am ramas placut impresionat de initiativa voastra, tineti-o tot asa:)...
Avem rugamintea sa respectati regula cu nr. 12 din Regulamentul RSP!
http://sateliti.info/showthread.php?t=3
Ati observat probabil ca a aparut in mai multe posturi scris:
Regula 12!
Nu are rost sa punem citat la postul imediat de deasupra!
Multumim de intelegere!
Noroc:cheers: pentru postarile interesante, s-aveti sarbatori frumoase si "La multi ani!"!
Sunteti grozavi!
Cu ocazia sarbatorilor de iarna la toata lumea de pe acest forum inclusiv moderatorilor va doresc sarbatori fericite.:band::hbd::drinks:
Si multumim pentru rabdarea care o au moderatorii cu noi.Sper ca anul viitor o sa ne aduca mai multe key si pentru N3.:pls:
comerciantul
27-12-08, 18:35
pot sa pun la shop un anunt cu un tv lcd?
De ce sa nu poti pune? doar e sectiunea shop si....cine foloseste un receiver fara un tv? deci; pune anuntul linistit!
comerciantul
07-01-09, 11:30
a disparut semnatura mea. ce s-a intamplat?
skycleaner
07-01-09, 11:45
Pot sa intreb si eu de ce mi-ati blocat ip-ul? Ma chinui sa revin...
a disparut semnatura mea. ce s-a intamplat?
Anunturile de vanzare se pun la shop.
@Sky nu stiu nimic legat de asta.Putina rabdare si sper ca vei primi un raspuns,aici sau pe PM.
comerciantul
07-01-09, 12:39
rasism??? de unde si pana unde?
nu era mai corect si mai de omenie sa imi spuneti: "modifica semnatura ptr ca nu e ok"? si o modificam eu fara nici o problema. dar iata ca a fost stearsa...
nu inteleg, dar... in fine; nu-mi mai bat capul, ca nu vreau sa ma mai enervez.
E si aceea dar nu ne mai batem capul cu ea.Ramane anuntul de vanzare de vina.
comerciantul
07-01-09, 14:10
ce s-a schimbat lumea de un an si ceva de cand sunt pe forum... in muulte privinte. ce atitudine era atunci si ce atitudine este acum... (bineinteles, nu-i valabil pentru toti)
Pentru sky:
-in momentul cand laleaua ti-a banat clona, forumul baneaza automat si ip-ul. trebuia sa-ti fi facut clona de pe alt ip. in mod normal n-ar trebui sa ne mai intereseze cerintele unei persoane care ne injura, dar am sa vad ce putem face sa-ti ramana clona banata si scos ip-ul de sub ban.
Pentrul daniel:
-forumul nu este talcioc. cat timp pui o semnatura care incalca regulile n-o mai fa si pe victima.
ai la dispozitie okazii si alte site-uri de genul
cu ocazia asta banuiesc ca ti-am raspuns si de ce ti-a fost stearsa semnatura
ps: sky inca astep sa-mi arati unde te-am facut idiot sau macar niste scuze in schimb
Nu s-a schimbat nimeni,doar s-au cam saturat moderatorii sa le tot explice regulamentul unora care incearca sa faca doar bisnita pe acest forum.Cand am sa te vad si pe la sectiunile tehnice cu informatii utile am sa fiu ingrijorat de genul asta de afirmatii,pana atunci posteaza doar la shop si offtopic in continuare ca nu are nimeni nimic cu tine.
Te atentionez si aici:nu ma mai spama pe PM,am si alta treaba decat semnatura ta si avatarul cu tara galbejitilor.Nu eu am afirmat ca e rasism,nu am de ce sa-ti dau explicatii.
comerciantul
07-01-09, 16:08
oc. cat timp pui o semnatura care incalca regulile n-o mai fa si pe victima.
ai la dispozitie okazii si alte site-uri de genul
cu ocazia asta banuiesc ca ti-am raspuns si de ce ti-a fost stearsa semnatura
nu aia era problema (nu stiu de ce sunt inteles tot pe dos)... O STERGEAM EU, doar ca am considerat ca fiind de bun simt sa imi fi spus: "dannielghi, sterge semnatura"; atat si nimic mai mult; in cateva minute semnatura disparea. eu n-am zis ca vreau sa pastrez semnatura. consider ca nu-i cazul s-o luam cu ruptul, cand se poate rezolva totul cu calm, fara sa se supere nimeni. la asta m-am referit.
de ce iau unii foc atunci cand postez ceva ramane inca un mister pentru mine, atata vreme cat eu n-am nimic cu nimeni.
@zmeura: nu sunt activ doar la shop si offtopic; citeste mai bine posturile mele si o sa vezi.
ptr teamul rsp: (si aici nu ma adresez doar lui snow si lui zmeura)
daca voi considerati ca prezenta mea aici a a fost exclusiv cu scopul de a vinde niste receivere, spuneti-mi pe fata; eu nu ma supar; (nu-mi place sa deranjez) si in cazul asta voi cere express ca userul "dannielghi" sa dispara complet de pe forum, la fel ca si toate posturile mele.
eu zic asa trebuie sa intelegem un lucru nu suntem nascuti ptr a face bysnys cei care stiu sa faca acest lucru nu stiu sa faca altele suntem multi care ne pricepem la un lucru care chiar ne place sa il facem asa ca nu putem trai unul fara celalalt din acest puct de vedere ce credeti?
ex: geluvis care a vandut si va vinde mii de produse (cofectionate de el) credeti ca a gresit postand? catii dintre noi nu avem jtag by geluvis sau interfata phonix? eu zic ca si daniel a facut accelasi lucru odata ce exista sectiunea shop
PS: scz membrilor mentionati, e o parere personala eu am avut de lucru cu ambi si sut ok ptr mine.
tot ceea ce am scris este o parere personala si nu ptr a influenta pe nimeni!
-user-ul de fapt se numeste: gelvis, iar interfata: phoenix...
-respectivele produse intra la categoria "home made", am construit si eu un Phoenix, stiu cata bataie de cap este, stiu cat costa componentele, banuiesc si cat se "pricopseste" dupa asa afacere...
-nu stiu cine este @gelvis, nu am schimbat nici macar un PM cu el, dar sunt sigur ca nu-si castiga existenta vanzand interfate Phoenix si J-tag.
skycleaner
07-01-09, 22:24
Scuze @snow. Am crezut initial ca tu m-ai aranjat. De la un timp am mari probleme si cred ca o sa merg saptamana viitoare la un psihiatru. Deja alti doctori nu mai stiu ce sa mai zica in legatura cu mine. Sper sa ma scuzati daca am mai deranjat pe cineva... Sa aveti cu totii un an superbun...
Man relax,cum am mai spus si dincolo;
"viata e prea frumoasa ca sa te omori muncind din greu"
Cauta o solutie sa nu mai lucrezi intr-un stres asa continuu,multa sanatate si un an plin de fericire alaturi de cei dragi!
:drinks:*stai calm, nu-ti port pica:cheers:
comerciantul
24-01-09, 18:40
daca a pune la shop un anunt cu niste telecomenzi si surse de dm inseamna magazin pe forum, atunci jtagurile lui gelvis nu-i tot magazin pe forum?
E o mare diferenta: "jucariile" lu gelvis sunt "home made"; intamplator stiu cat costa piesele si cat ramane "profit".
comerciantul
25-01-09, 00:00
ce conteaza cat ramane profit? e sau nu e profit? ce conteaza ca sunt home made? sa nu-mi zica mie cineva ca sunt facute "din pasiune". e aceeasi treaba- sunt facute ca sa fie vandute; si nu-i vorba doar despre 1-2 bucati ci de mult mai multe, si sunt vandute pe forum => ... in fine...
in orice caz, daca a vinde niste telecomenzi si surse de dm ramase inseamna magazin personal online pe forum inseamna ca unii au mari probleme in a gandi rational, logic si obiectiv.
P.S.
nu am nimic impotriva vanzarii respectivului produs al lui gelvis; ii doresc succes in ceea ce face, am vrut sa atrag atentia asupra modului in care vad unii datele problemei.
Si ce faci, te cobori la nivelul unora care <au mari probleme in a gandi rational, logic si obiectiv> ? Pentru ce te mai deranjezi sa postezi?
Ce este asa greu de inteles, omul nu le cumpara si le revinde, chiar munceste pentru ele si acest lucru este apreciat. Daca nu ai observat exista si o sectiune "Jobs" unde in cele din urma tot despre bani este vorba, dar din nefericire pentru tine cei cu <probleme, in a gandi rational, logic si obiectiv> au hotarat ca activitatea ta comerciala nu se poate incadra la astfel de sectiuni de pe forum.
comerciantul
25-01-09, 15:36
nu la tine faceam referire, ci la cei care inteleg ca asta inseamna magazin online personal pe forum; si eu argumentez ca daca se vand niste telecomenzi si surse de dm500s pe forum atunci vanzarea jtagurilor este exact tot magazin personal online pe forum; sa retinem ca e vorba de niste telecomenzi si surse primite bonus sau ramase in urma catorva receivere care au avut defectiuni; (asta mai putin conteaza). ca sa ma apuc eu sa vand o telecomanda cu X ron care costa Y ron (daca vreau s-o iau din china si sa platesc transport, vama, etc), si sa castig Z ron... :D:D:D ptr Z ron nu-mi pierd timpul s-a ambalez si s-o duc la posta! dar... ce sa zic.. asta e magazin online cu telecomenzi si surse de dream, de altfel foarte profitabil :D:D:D
hai sa gandim logic si sa-ti demonstrez ca e acelasi lucru si acelasi principiu intre a vinde niste telecomenzi si alimentatoare si niste jtaguri, interfete, etc:
1. respectivele produse sunt home made, se cumpara cu niste bani componentele, sunt lucrate se vand cu alti bani care este profit; corect, este vorba de munca, si daca sunt facute pentru valorificare inseamna activitate comerciala; corect sau nu? logic sau nu? tu zici "chiar munceste pentru ele si este de apreciat" sunt de acord.
2. telecomenzile si sursele de dream sunt cumparate cu niste bani, sunt vandute cu alti bani, ceea ce inseamna profit; corect; este vorba si aici de munca; ele nu apar asa, in copaci; si chiar daca ar aparea in copaci tot ar insemna munca, pentru ca trebuie sa te sui in copaci si sa le culegi; o activitate comerciala este tot munca; si munca este de apreciat; corect sau nu? logic sau nu?
si ca sa citez din topicul sticky de la shop: " Ideea existentei acestei sectiuni este aceea ca cineva are un receptor, un tv, un card, un... in plus, sau care nu ii mai foloseste si doreste sa il vanda sau chiar sa il doneze!" este vorba de "UN" nu de mai multe jtaguri,interfete, etc. mai are rost sa explic ceva aici? eu cred ca e clar ca buna ziua.
e corecta, logica si obiectiva explicatia? sau nu e?
ce e la job este altceva; acolo sunt servicii nu vanzari; nu amestecam una cu alta.
motivul pentru care s-a schimbat regulamentul dupa ce am inceput sa vand clone de dm800 este urmatorul "Faptul ca a vandut o clona (poate sute) cu 50 de lei mai ieftin decat alte magazine autorizate inseamna ca nu a profitat? Magazinele platesc taxe si impozite la stat, chirie pe spatiu, au cheltuieli. El doar profita!" (citat: postul #330 de pe topicul asta) no comment!
chiar mi-ar parea rau daca magazinul personal online cu jtaguri si interfete va avea ceva de suferit (ceea ce stiu ca nu se va intampla); eu apreciez pe oricine este capabil sa faca ceva sa castige un ban; si il felicit pe gelvis ca face asta si castiga un ban. eu am vrut doar sa demonstrez absurditatea stergerii unui topic de la shop care nu numia ca nu facea concurenta magazinelor (pentru ca eu personal n-am vazut asa ceva de vanzare in magazinele de specialitate) dar prindea bine unora carora li se strica telecomanda si dadeau 20 ron pe una universala care nu era ca una originala, sau le pica sursa si una noua originala nu prea se gasea... dar... ca de obicei am fost inteles gresit.
si daca cineva isi imagineaza ca eu traiesc din vandutul a ..............(ca sa fiu exact) si pentru asta mi-am facut magazin online pe forum, atunci inseamna ca... :D:D:D:D no comment :lol:
comerciantul
26-01-09, 09:46
pot sa intreb de ce mi s-a modificat ultimul post? s-a incalcat regulamentul cu ceva? sau cum? ca nu inteleg :!: si daca au aparut X, Y Z si puncte (toate rosii) CARE AU FOST MODIFICATE ABUZIV DE CATRE ALTA PERSOANA nu trebuia sa apara undeva "edited de cutare pe motiv de cutare" sau o luam cu forumul pe urma blanosului care modifica ce il taie capul ca el e mare si smecher?
Postul e modificat de mine "ca nu suntem prosti si unii e smecheri". Subiectul este inchis de mult si te-ai trezit sa iti mai faci reclama?
Nu-i frumos din partea ta si multumeste ca nu ti-au fost sterse si reclamele astea....
comerciantul
26-01-09, 11:51
ok in cazul asta poti sa stergi si posturile mele toate sa fii sigur ca nu mai e vorba de nici un fel de reclama; eu am explicat destul de clar ce e cu telecomenzile si ce mai era acolo-tu ai interpretat ca fiind reclama si magazin online. de fapt stii ce-ai facut? ai sters ca sa nu vada si altii de cate bucati era vorba ca sa para ca eu de fapt vindeam cateva baxuri, si deasemeni, sa nu se vada cat as fi castigat daca le-as fi cumparat, si sa nu vada in fapt cat era de penibila toata treaba. si in orice caz, DACA ERAI CORECT ar fi trebuit sa faci mentiunea ca ai modificat TU acolo si care a fost motivul pentru care ai modificat, nu sa apara X, Y Z si punctulete rosii ca si cum EU le-as fi scris acolo. corect sau nu? cinstit sau nu? hai sa fim oameni maturi si seriosi! ai actionat exact ca... si daca esti cinstit cu tine insuti imi vei da dreptate.
in fapt m-am cam saturat sa vad cum regulamentul se aplica subiectiv si abuziv ; si asa ca te rog sa stergi contul meu; in fapt daca posturile nu pot fi sterse "conform regulamentului" atunci te rog frumos sterge/modifica userul "dannielghi" in absolut ce mod doresti tu si baneaza apoi contul pentru ca "dannielghi" sa nu se mai asocieze sub nici o forma cu forumul sateliti.info
in cazul asta poti sa stai linistit ca nu voi mai face "reclama" sau "magazin personal din forum".
multumesc anticipat!
Rolul nostru nu este sa stergem posturi sau sa blocam cuiva accesul pe forum. Daca doresti lucrul acesta in mod expres....
Rolul adminilor si moderatorilor este sa intretina acest forum si sa il pastreze in limitele fixate (regulament) pentru o buna functionare, dar si pentru o buna "convietuire" a membrilor.
Eu inteleg ca suntem in criza si nu mai merg afacerile in majoritatea domeniilor, dar problema asta trebuie sa si-o rezolve fiecare in afara forumului.
PS. Explicatii pentru editarea sau stergerea unui post nu suntem obligati sa dam!
comerciantul
26-01-09, 13:56
nu era vorba de nici o afacere pe forum; am eplicat cred ca suficient de clar ce era cu cele x telecomenzi, y surse si z tunere si ca nu era nici o afacere, dar se vede ca din nou am fost inteles pe dos (dar nu mai conteaza, deja sunt obisnuit).
regulamentul este aplicat in mod subiectiv si nu obiectiv; argumente:
1. cand am avut anuntul cu dm800 clon la shop, desi discutiile offtopic nu erau permise (conform regulamentului, si moderatorii trebuiau sa intervina), aceastea n-au fost sterse, ci intretinute chiar de unii din teamul rsp; discutiile au degenerat in certuri; daca se aplica regulamentul, offtopicul era sters si nu mai erau certuri, deci "apele nu mai erau tulburate". corect sau nu?
2. am fost insultat deschis de catre userul "coburn"; am cerut deschis aplicarea obiectiva a regulamentului; nu s-a intamplat nimic, nici macar n-am fost bagat in seama, nimeni n-a zis nimic, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. a fost asa sau n-a fost asa? ce folos un regulament daca nu este aplicat?
3. desi dupa toata treaba, n-am mai zis nimic; am inteles ce-a fost de inteles si m-am conformat noului regulament; n-am mai pus dm-uri la shop. corect? corect.
4.dupa toate astea au continuat atacuri indirecte asupra persoanei mele la diferitele rubrici ale forumului.
5. acum tu iar incepi cu "Eu inteleg ca suntem in criza si nu mai merg afacerile in majoritatea domeniilor, dar problema asta trebuie sa si-o rezolve fiecare in afara forumului" sincer te intreb: tu ai citit macar ce am zis ca de unde sunt telecomenzile alea? tu aia consideri afacere? aia consideri tu magazin personal pe forum? hai sa fim oameni seriosi...
6. am demonstrat suficient de clar si logic (cred eu) ca vandutul telecomenzilor si vandutul jtagurilor altui user sunt unul si acelasi lucru (magazni personal online pe forum, cf regulamentului); bineinteles, n-a mai comentat nimeni nimic pentru ca este evident ca lumina zilei ca ceea ce spun e logic si adevarat. insa din nou regulamentul se aplica in mod subiectiv.
7. "Explicatii pentru editarea sau stergerea unui post nu suntem obligati sa dam!" tocmai pentru asta nici eu nu sunt obligat sa mai figurez cu nick-ul meu "dannielghi" pe forumul rsp. daca asa cum ziceai tu: contributia mea este 0 (zero) atunci cu cea mai mare placere te rog sa stergi userul "dannielghi" si inclusiv toate posturile mele ca si asa nu-i nici o pierdere daca de fapt contributia este 0 (zero). forumul va fi mai degajat fara spamul meu (vorba lui zmeura), si toata lumea va fi fericita. daca e necesar, fac si o cerere in sensul asta.
multumesc si succes in continuare.
P.S.
te rog frumos sa-mi respecti dorinta ca "dannielghi" sa nu mai apara pe acest forum. daca pe viitor lucrurile vor reveni la normal exista posibilitatea sa revin desi... (nu prea cred). deocamdata demnitatea nu ma lasa sa continui sa exist pe sateliti.info
nu te mai loga si gata. numele e inregistrat la osim?
comerciantul
26-01-09, 14:31
nu te mai loga si gata. numele e inregistrat la osim?
vezi... tocmai atitudinea asta spune multe despre tine. te las pe tine sa descoperi diferentele intre noi doi. eu ma opresc aici.
PS
sa stii ca nu-ti port pica; daca tu imi porti pica e problema ta! :D
Au c-am degenerat lucrurile.
Ca fapt divers , ce fel de ban au luat Fizzik si dannielghi (ma refer la perioada) ?
"comerciantului" i s-a luat userul si fizzik, ban pe 2 ani.
Unii sunt pe aici doar sa faca scandal sau sa se bage in seama. Nu voi mai accepta mistouri de 2 lei din partea nimanui!
Felicitari celor care depun eforturi pentru ca acest forum sa arate asa cum trebuie !! Nota 10 in primul rind pentru limbajul civilizat de pe acest forum !
Perioada de aşteptare intre două căutari succesive (funcţia search) este de 60 de secunde. C-am mult ...
Dacă se vrea (ştiu că se poate) ar fi binevenită o modificare , mai bine zis o reducere la ... să zicem 30 de secunde.
.
Search-ul este acum la 30 secunde! :)
Mulţumesc
Să mai zică cineva acum că adminii nu sunt receptivi la doleanţele şi sugestiile userilor ...
.
Salut, vin si eu cu o problema . sunt pe RDS , intru cu www.freeproxy.ro si incerc sa postez , din pacate apare doar partial , ceea ce doresc sa pun . a trebuit sa editez : http://sateliti.info/showthread.php?p=96573#post96573 ( ultimele postari ) . multumesc frumos .
Salut , o propunere : consider ca ar fi util sa existe langa ''butonul '' THANKS si ''butonul '' NO THANKS '' , ''DOWN THANKS '' sau o alta denumire , poate veniti voi cu propuneri :) sunt multi useri care au nevoie de a fi ''apreciati '' si in jos , in minus , in sens negativ pentru ceea ce posteaza . Astept cu interes , reactiile . :) Noroc .
dic_star79
22-09-09, 10:13
Nu ar fi o idee buna pentru ca ar degenera in offtopic acel post sau in cearta intre useri, parerea mea.
Daca acei useri tin la numele lor si stiu de acel buton, sigur or sa vorbeasca toti pe on-topic si nu pe off-topic.
S-ar putea sa se ajunga la fenomenul CARAMIDA . stiti despre ce vorbesc.
Nu cred ca numarul de Thanks-uri poate califica un user .
Si apoi nu stiu de ce este nevoie de a califica un user. Importanta lui pe forum se vede din activitatea prestata.
Un user poate sa primeasca 1000 de thanks pentru ca scrie bancuri bune la offtopic. Asta inseamna ca e un user mai important decat unul care da sfaturi si informatii utile ?
Aici nu se pune accentul pe bancuri. E un site cu si despre satelit, alea alea. Numarul de "thanks" nu are nici o importanta pana la o valoare. Sunt useri aici care au si peste 100 de "Thanks" .
Imi place ca romanul tot timpul trebuie sa gandeasca si negativ. Eu tin cont de nr de Thanks pe care un user il are.
in cazul asta ar trebui la sectiunea Offtopic sa nu functioneze butonul thanks.
daca reputatia unui user e strict legata de sateliti.
Haideti sa luam un exemplu.
Nu am nimic cu acest user, si chiar apreciez munca lui . Doar s-a nimerit sa fie exemplu aici.
Deci imi cer scuze daca il voi supara.
Este vorba de userul Felix73 parca.
Deci el zilnic, poate de mai multe ori pe zi da paste de pe niste site-uri cu servere gratuite.
Corect, este un user activ.
Dar asta inseamna ca e un user mai priceput decat snow, val, dic_star79, melting, delta2k, einstein, rom3o ... si multi altii ?
Salut, sper ca nu ati uitat ca acel THANKS , este vizibil , cine il acorda si la ce postare il acorda asa ca , nu vad problema , cu THANKS urile pentru bancuri etc . Astept opinii , in continuare ..... ps : cred ca e normal , macar cu un simplu THANKS sa se ''aleaga '' cel care investeste timp , creatie ( vezi userul @ecokey ) etc . Nu trebuie uitat ca pe toate forumurile mari , serioase exista acel ''buton '' THANKS , eu imi puneam si va pun si voua intrebarea , nu se poate si reversul acelui buton THANKS ? Noroc .
Salut, total de acord cu @ecokey , probabil , trebuie regandita treaba cu butonul de THANKS , pe anumite sectiuni , care sectiuni ar trebui ? nu stiu , ideea e ca nu trebuie pe toate sectiunile , opinia mea . Noroc .
Propunerea cu THANSK si NO THANKS pare interesanta. Nu vad ce importanta are cineva cate THANKS-uri si cate NO THANKS-uri are. Daca are mai multe THANKS-uri decat altcineva nu inseamna ca stie mai multe sau mai putine (in cazul lui NO THANKS), este doar multumire sau nemultumire cu postul scris.
Putem activa "User Reputation" dar mi se pare ca este neelocvent si de aceea a fost eliminat!
Ati observat pe alte forumuri cum se abuzeaza de aceasta functie!
O varianta ar fi "Rate Thread" (Evaluare)... !
http://img28.imageshack.us/img28/6306/eval1.jpg
@savin stelian
Sunt membru pe mai multe forumuri de gen si n-am vazut pana acum altceva decat thanks.Acolo nu sunt atati profesori si experti ca la noi care au de platit polite pe site.Sunt mai procupati sa ajute decat sa polimezeze pe teme absurde.Acolo admin sau moderatorii urmaresc ce postezi si apreciaza cate bile albe ai(sau negre).Nu conteaza cate thanks sau posturi cu copy/paste postezi fara valoare.Asa ca nu stiu daca se mai pun 2 butoane se rezolva ceva.Vorba lui ecokey, se va ajunge la polemici tampite si la platit de polite.Eu zic ca moderatorii sau cei implicati in acest proiect sa aprecieze munca altora.Butonul thanks este foarte subiectiv(in functie de cine citeste mesajul respectiv).Altii apasa pe acest buton sa-i apara thanks de sute de ori.Multumiri se primesc si in PM.Asa ca pana ne mai civilizam poate sa ramana ca pana acuma.
Cu respect
:sorry:
Am observat ca exista aceasta sectine:
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3321&page=5
pentru ce mai trebuie atunci un buton de thanks? intreb ca tot omu sa...nu mor prost!
Butonul a fost creat tocmai pentru a se evita posturile de genul: "multumesc","asa e",etc si nu pentru a crea un rateing pentru useri.Nu are rost sa ne complicam si nu va mai tot uitati la "cat de mare" o are celalalt.
Spany ia un calmant.
cristilamb
03-01-10, 12:24
Am si eu o problema cu semnatura mea pe care am editat-o abia ieri si vad ca nu apare in posturile mele.La setari am bifate casutele respective ca sa apara avatarul si semnatura, dar nu apare decat avatarul.Se poate sa mi se rezolve si mie problema?
Multumesc anticipat.
L.E.
Cred ca trebuia sa postez ceva dupa ce am editat semnatura ca sa apara, n-am stiut, apare acum, e ok, nu mai e nevoie.
Eu vad la tine in semnatura:
Kathrein ufs 910+phoenix+smargo+DM3800 Ultra Speedy+Triax 110
si un banner cu "linux user".:)
Probabil din cauza ca nu apare la posturile vechi,doar la cele noi.
cristilamb
03-01-10, 12:30
Da, de aici incolo apare.
Un bravo si multumiri userilor pentru constanta in vizitarea forumului http://stat.trafic.ro/stat/satelitiinfo/vizite/saptamana
http://stat.trafic.ro/stat/satelitiinfo/vizitatori/luna
Am auzit ca sunt forumuri care au reusit sa coboare sub "pubela","miniforum",etc privitor la vizite.Le multumesc si lor si cat mai multe succesuri.:)
Doar cu scandal şi pornăciuni nu ajungi departe. După o vreme , se mai satură lumea de circ.
Era doar o chestiune de timp ...
.
Trebuie sa mai arunce ceva pocnitori... :D
Bravo SATELITI si la mai mare!
Cel mai tare forum romanesc de satelit in informatii tehnice!
intradevar , un forum util , cu informatii lamuritoaresi useri prietenosi .
am invatat multe de cand sant membru si le multumec tuturor
tot inainte !!!
Forumul asta e the king of forumurilor romanesti satelitate,dar si cu aplicatii in IT si electronica.Felicitari acestui forum superb numit http://www.sateliti.info/, (http://www.sateliti.info/,inclusiv)
inclusiv (si) celor care-l conduc.:)
Cand accesezi forumul asta,sigur primesti ajutor,ca-ntr-o adevarata comunitate unde ai prieteni si nu raspunsuri la "mijto".
Succes in continuare forumului http://www.sateliti.info/
Ma bucur ca acest forum este util tuturor pasionatilor de satelistica, IT, telefoane mobile si asta datorita userilor care prin pasiunea lor fac front comun ajutand fiecare cum poate sau ce stie mai bine indiferent de sectiunea unde posteaza ,sa nu uitam ca atunci cand un user cere ajutor EL este ajutat si nu este luat la glume de altii care pretind a fii marii mesterii in domeniu .Sanatate si succes tuturor userilor de pe acest forum
Am mutat discutiile aici http://sateliti.info/showthread.php?t=17286 .
Salut, rog staff ul RSP sa i a in considerarea modificarea regulamentului la sectiunea SHOP . Ma refer la regula care spune ca : update la anunturile de vanzare-cumparare se face saptamanal , eu vin cu propunerea sa reduca acest termen , la 3 sau 4 zile . Probabil , majoritatea ati observat : nu se respecta aceasta regula si consider ca reducerea perioadei de la 7 zile la 3 sau 4 zile ar fi benefica . Multumesc , astept reactii ...
Noroc .
Bun, ne-am inteles si am stabilit ca incepand de azi anunturile la sectiunea SHOPPING se pot actualiza la interval de minim 3 zile.
Incalcarea acestei reguli va duce la aplicarea masurilor in mod drastic: prima abatere avertisment, a doua ban 7 zile si de la a 3-a ban mult mai serios, in functie de caz = o luna, doua sau chiar permanent.
Bineinteles posturile in cauza vor fi sterse fara discutie.
Restul regulilor privind aceasta sectiune raman valabile!
incepe sa-mi lase impresia de ..... (http://sateliti.info/showpost.php?p=121439&postcount=552)
laleauaneagra
19-03-10, 14:53
a ce.......?
doktorofsat
19-03-10, 14:58
@XVanish (http://sateliti.info/member.php?u=30)
propun de asemenea ca la shop sa fie afisat pretul.In caz contrar postarea sa fie stearsa si cel ce a postat sanctionat.Apoi sa fie sanctionat si userii care aduc orice fel de critica la persoana , pret si produsul pe care-l vinde.
Regula referitoare la pret, exista!
Discutiile nu se poarta pe forum. Se foloseste privat...
Poate sa ofera cineva voluntar sa-l invete pe ......... asta cum se foloseste PM-ul ,ca sa nu provoace certuri pe forum ?
Eu personal m-am saturat sa-mi tina predici ce si cum se fac .
Hai ca m-ai facut sa rad tare de tot.:clap::spam:
Un "golden" chiar nu a citit regulamentul care e acolo dinainte de a se inscrie el pe forum.
I-a uite -te aici un pic.
laleauaneagra
19-03-10, 15:50
bai fratilor nu stiu de ce dracu noi ramanii tindem mereu catre scandal,voi vedeti ce se intampla pe alte meleaguri?va place?va excita?de ce cautati mereu nod in papura?oare asa faceti si la voi acasa?sau aici va refulati?
in fine
Laleaua,daca de mine e vorba ,atunci vezi aici http://sateliti.info/showthread.php?p=121508#post121508
laleauaneagra
19-03-10, 16:56
nu e vb deloc de tine,departe de mine,a fost doar o parere per general:)
dic_star79
19-03-10, 19:38
bai fratilor nu stiu de ce dracu noi ramanii tindem mereu catre scandal,voi vedeti ce se intampla pe alte meleaguri?va place?va excita?de ce cautati mereu nod in papura?oare asa faceti si la voi acasa?sau aici va refulati?
in fine
A mea sta la 45 de grade..:lol:
nu e vb deloc de tine,....
click pe link ( ..... ) si poate explici care-i motivul tolerantei
Acelasi link,aceleasi nelamuriri.Probabil mai trebuie sa iesi din casa,la aer curat,la o bere,la o plimbare,etc.Iti spun eu ca da rezultate acum primavara.:)
Altfel daca o luam iar cu interese si alte magarii eu ma declar plictisit,ca moderator nu am o stiva de receptoare si nici ceilalti moderatori nu au.Daca 1-2 moderatori au banii sau pilele sa puna mana pe un receptor nou din cand in cand e treaba lor si e foarte bine,si eu mi-as dori sa testez lunar cate un nou model,dar din pacate nu am vazut unul nou (diferit macar) de muuuult timp.Ce debiteaza respectivul din link nu stiu,deocamdata nu are nici dovezi si de aruncat rahat in ventilator sunt satul.Daca tu cu vechime mare mai stai sa te uiti in gura unora ca respectivul .... treaba ta,doar nu mai postat tendentios fara rost.Ai ceva de spus poti sa spui,daca stii clar,cu dovezi si patit de tine.
Asa pot spune si eu ca incepe sa imi lase impresia de multa prostie din partea unora,dar nu zic ca dupa aceea sar in sus si zic ca eu ii jignesc.Circul cu receptoare de doi lei pare sa nu se mai termine nici cum,sa se duca naibii pe okazii ca gasesc receptoare "HD" la 500 ron,aici nu le-a zis nimeni sa cumpere ceva.Daca spun tot ce gandesc vor sari multi in sus,asa ca ma opresc aici.
ciudatenia este ca si in prima faza moderatori care il stiu de mult timp pe @mihaip nu au intervenit .
Nu poti interveni cat timp nu se incalca regulamentul,iar eu de exemplu nu puteam sa il contrazic pe unul care are acel receptor atat timp cat eu nu il am.Cand au sarit calul s-a intervenit.
Punem pariu ca daca ii sterg la ala postul sar in sus cel putin trei si vorbesc despre cenzura?Data viitoare cand mai sare calul ne luam la revedere de la el oricum,doar ca sunt convins ca iar se spune ca avem ceva cu ei (sunt cativa adunati),ca avem interese,bla,bla,bla.El poate arunca o prostie pe forum pentru care nu raspunde,dar lui nu ii poate zice nimeni nimic ca e "cenzura".Si mai sunt 2-3,care ai vazut ca ne faceau ca la usa cortului apoi s-au luat de mana sa ne injure in alta parte.Bine,nu te speria ca cei care nu si-au luat ban continua pe aici si ceilalti se cloneaza si ii sustin la scandal,apoi zbiara ca e "cenzura".
Eu zic ca Mihai le-a demonstrat ca are coloana,cu toate ca era moderator nu le-a sters nimic,am intervenit ceilalti cand s-a ajuns prea departe.Degeaba,ei tot se dau loviti,prigoniti si atacati.Eu unul cu asemenea persoane nu am ce sa mai discut,aplic regulametul ca robotul fara sa mai am vre-o strangere de inima.Stii ca fiecare are momente mai nasoale in viata sau pur si simplu se supara pe altineva,dar sunt unii care altceva nu fac decat sa caute si sa genereze scandal.Cu astia nu ai de ce sa iti pierzi timpul,de obicei nu aduc nimic in sectiunile tehnice de pe forum.
Ca mi-am adus aminte,ma duc sa mai banez o clona,sta respectivul de doua zile inscris,probabil asteapta iar dupa scandal.Eu zic sa il faca pe forumul lui unde e "libertate" si el a banat din plin pe motiv ca sunt unii de pe aici.Tare si cu "libertatea" asta.Nu ca ma afecteaza cumva,doar ca fapt divers.Eu il banez pentru ca e la a zecea clona si cu toate a facut scandal sau le dadea thanks celor care faceau scandal,nu pentru ca e inscris pe alt forum,altfel nu am nimic cu el.Am zis ca o sa lucrez ca robotul,nici la a zecea lui clona nu m-am plictisit.:clap:
Ma amestesc si eu cu un mesaj mai mult pentru colegii moderatori. Exista doua reguli: 16 si 25
Eu nu am vazut nici o proba clara desi s-au cerut.
Si cu asta consider ca am pus punct acestei discutii.
Un Thread in care sa spunem fiecare de unde santem.
nu de alta dar asa poate ne gasim mai repede unii pe alii.
La mine in giurgiu ma indoiesc ca sant doar 2 (cel putin eu atatia cunosc) care au ca hobby receptia tv satelit.
Posibil?
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3480&page=3&highlight=membrii
V-am recomadat si la vreme aceea, va recomand si acum acelasi lucru: http://www.sateliti.info/showpost.php?p=36592&postcount=24
E in folosul tuturor daca va completati toate campurile de la profil!
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Iar ca sa va cautati dupa un anumit criteriu, aveti in interfata vBulletin-ului optiunea Search Members - Advanced Search (http://www.sateliti.info/memberlist.php?do=search) (o gasiti in partea dreapta la Community - Members List).
Tot ce trebuie sa faceti e sa completati minim un camp/criteriu de cautare din acea lista. Usor, asai?
Ce "miniforum" am ajuns..... :D
http://www.trafic.ro/vizitatori/divertisment/saptamana-17-mai-2010-23-mai-2010-pg6#satelitiinfo
http://www.trafic.ro/vizitatori/divertisment/saptamana-17-mai-2010-23-mai-2010-pg8#paytv1
Tare!
ca o sugestie: de ce nu puneți buton de "report"? mai apar uneori comentarii rasiste, injuraturi, posturi scrise intr-o romana de neinteles, offtopic-uri.
ca o nota personala, pe mine ma deranjeaza cel mai mult faptul ca unii useri folosesc k-uri si sh-uri, tz-uri, "km".... de pus cratima unde trebuie, nici nu se pune problema, asta e cu totul alta problema. imi pare bine totusi ca nu se mai foloseste apostrof in locul cratimei.
Banuiesc ca vrei sa imi dai de lucru,de parca injuraturile pentru o anumita regula nu imi ajung.:clap:
Asta e noua generatie,e cuuul sa scrii asa.In rest sa se impuna o scriere gramaticala perfecta pe un forum de genul asta .... e imposibil si fara importanta.Importanta e informatia,daca e inteligibila e bine venita.Daca nu se intelege chiar nimic atunci e spam.:)
@badeaghio, au mai fost intitiative de acest gen,dar s-a renntat. Nu ai ce face.
Daca asa vor unii sa scrie, sau le este mai comod, sau nu stiu altfel.
E bine ca scriu si ca pe fiecare intereseaza domeniu respectiv.
Trebuie sa acceptam si asa, ca altfel, dupa cum zicea zmerua, au altii de lucru.
:drinks:
SuperSonic
30-05-10, 19:18
De ceva timp, de cate ori primesc un PM pe forum nu imi mai vine mesaj si pe e-mail, desi am bifata optiunea respectiva ca si pana acum, se intampla numai la mine ? Se poate verifica ?
Multumesc.:)
Mai muti useri au semnalat faptul ca nu se mai pot loga sau ca anumite functii ale forumului nu mai functioneaza. Problema este independenta de noi, dar in scurt timp va fi rezolvata. Posibil ca forumul sa nu functioneze o zi, asa ca nu va alarmati! :)
Multumim de intelegere!
Echipa unui "miniforum"!
..deocamdata la mine forumul s-a comportat impecabil.
Poate tine de reteaua din care vine userul ???? :comp:
Nu stiu dar si la mine face aceeasi chestie, dar mam obisnuit deja :)
PS. daca credeti ca e de la provider, eu am net de la UPC Timisoara
Ar trebui ca cei care intampina greutati la intrarea pe forum sa ne spuna din ce retea intampina probleme ca sa aiba habar toata lumea.
Eu cu internet de la rtc si mozilla, n-am intampinat niciodata probleme.
Nu e de la provider.De pe UPC nu am probleme.
Daca nu e de la provider, de ce unii pot si altii nu ??? Sa fie browserul cu care se intra ?
Server,baza de date,draci.Nu le am,doar ce am tras cu urechea.Dupa ce o sa fie forumul down 1-2 zile sa testeze si sa vada daca s-a rezolvat.Probabil pe la inceputul lunii viitoare.
Naspa moment.
... parerea mea e s-o amanati pana dupa ce cade bezna pe providerul mult dorit, pentru ca atunci e momentul maxim de trafic, desi daca ne gandim bine, ar trebui testat forumul dupa ce sint modificarile facute in perioadele de trafic enorm care probabil vor urma in curand.
Voi trebuie sa hotarati momentul.
Bafta !
Se va trece si la versiunea noua de vbuletin. N-ar trebui sa fie probleme din cauza traficului deoarece serverul este dedicat. Facem tot posibilul sa rezolvam cat mai repede.
Inca ceva:nu va schimbati parola de login in perioada asta ca s-ar putea sa nu va mai puteti loga!Deci nu umblati la parola pana se rezolva problemele.
laleauaneagra
23-06-10, 13:05
ooooo si cati au facut o:clap:
De pe RTC nu sunt probleme. Zilele trecute am intrat de la un amic de pe RDS si nici acolo nu erau probleme
Dar am avut probleme la inregistrare , nu primeam emailul pentru activare.
O intrebare de la cineva care habar n-are ce e in spatele forumului, adica de la mine ! :)
Daca ar fi probleme de la baza de date, n-ar trebui sa apara la toti userii din cand in cand problema ? Doar la unii useri e problema la altii nu ? Cred ca problema nu e la forum si e din exterior. :sorry:
Nu va impacientati pentru ca totul va revenii la normal fara sa va dati seama! :)
Problema nu e de la niciun provider de net, pur si simplu trebuie refacut serverul, adica reinstalat totul de la zero si de aceasta problema nu ne ocupam noi, se ocupa altcineva, asa ca depindem de ei.
Baza de date a forumului nu are nicio problema!
Nu am primit niciun raspuns pe thread, asa ca postez aici: de ce mi-a fost editat postul? de cel de aici (http://sateliti.info/showpost.php?p=132048&postcount=3) e vorba. nu am postat nimic ilegal, nu am pus key de la vreun megaoperator romanesc.
RCS-ul nu stie ca transmite Digi film 1 si 2 necodat pe cablu?
regula 23: se aplica aici? de ce? e "inoportuna" informatia?
Vreau ca postul sa revina la forma initiala.
@zildan e plecat momentan.Probabil s-a inteles altceva,acolo se vorbea despre functionarea in share si in acel moment chiar se intampla ceva in share cu programele respective.Daca vrei iti explic mai exact in PM.
Pentru admin : userul zappa nu mai poate accesa forumul de ceva vreme.
Parola nu este recunoscută , nu poate fi resetată.
Incă aşteaptă rezolvarea problemei.
.
Nu doar zappa are aceasta problema, si resofty cu aceeasi problema. :(
De la un timp nu mai merge functia "Mark Forums Read".Imi arata mesajul:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.sateliti.info/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.
aceiasi problema o am si eu @mondo :lol:
Stim si de problema asta, e de mult. Multumim!
Acum ar trebui sa va puteti autentifica. Daca mai intampinati probleme va rog sa ma anuntati pe PM!
Multumim pentru rezolvarea rapida!...inca ceva si totul e ok.
Quick Style Chooser - aici a disparut stilul Default al paginii de pornire ( jos de tot in stanga ).Poate il puteti face sa apara din nou.Ma obisnuisem cu el.:clap:
laleauaneagra
01-07-10, 13:43
ptr mine problemele sant la fel,delogare automata daca nu navighez,ex 15 min,mark read etc exact la fel
Incearca si pe alt browser,la ceilalti problema era ca nu se puteau loga deloc.Mai ales userii noi si cei care au vrut sa isi schimbe parola.
Mark forum read merge doar pe skinul bullet fluid.Asteptam oricum rezolvarea si la asta.
Cu IE 8 se delogeaza la restart. cu firefox, opera e ok celputin la mn
laleauaneagra
01-07-10, 16:06
testat zmeurica cu toate si inca de pe 6 pc uri sti tu ca eu nu postez pana nu am epuizat tot ce depinde de mine,ca am vrut sa repun windu dar cand am vazut ca si de pe celelalte pc uri e tot asa.....
Mark forum read merge doar pe skinul bullet fluid.
Skinul "Default" era preferatul meu si probabil si al altora.Asteptam rezolvarea!
Cat despre browser la mine cu Mozilla Firefox este totul OK.
Si la mine pe opera si firefox (mozilla) este totul ok. Cat pe providerul UPC (de acasa) si RDS (de la serviciu).
dic_star79
01-07-10, 16:58
La mine este ok cu Opera, Mozila si Chrome, IE nu folosesc...:)
Problema de login si cea a mail-urilor (password recovery) s-a rezolvat si e ok, indiferent de browserul folosit. Mai sunt cateva probleme de rezolvat, de care stim si sunt in curs de rezolvare. Skin-ul default a fost scos/suprapus... nu sunt sigur de ce pentru ca operatia de update la versiunea noua de vB a facut-o Admin, vom vedea.
Problema lui laleauaneagra e separata si banuiesc ca e din setari. Exista o optiune care permite sa setezi intervalul in care te tine logat, valabilitatea log-inului, o sa verific.
laleauaneagra
01-07-10, 18:59
no x nu zic ca nu ai dreptate,dar amu gandeste te si tu,navighez de 3 ani pe acest forum plus ceva ani dinainte:)apoi nu prea cred ca e din setari:)
aceste prob au aparut o data cu celelalte probleme
Verific si vedem... sunt multe probleme cauzate din diverse motive si cea mai mare problema a fost indiferenta fata de ele, cu toate ca am tot atras atentia de mult... asta e, acum s-a vazut clar ca nu pot fi tratate cu indiferenta... pentru ca userii au de suferit si implicit si noi. O sa verific problema ta personal, dar mai tarziu sau la noapte.
Eu zic ca pentru moment e ok, chiar daca trebuia sa trecem la versiunea noua de vBulletin, adica 4.x, e bine ca macar s-au rezolvat din probleme. Speram sa nu mai apara si altele.
laleauaneagra
01-07-10, 23:21
stai linistit x ptr mine nu i o problema,e enervant dar trecator,important e ca useri sa fie multumiti
Sper ca nu mai aveti probleme cu functionarea forumului!
Si pentru ca e vorba de forum sa vedem cum mai sta un "miniforum":
http://www.trafic.ro/vizitatori/divertisment/saptamana-5-iulie-2010-11-iulie-2010-pg4#satelitiinfo
http://www.trafic.ro/vizitatori/divertisment/saptamana-5-iulie-2010-11-iulie-2010-pg5#paytv1
dic_star79
12-07-10, 17:10
Chiar foarte bine , 144 de locuri in clasamentul general...:)
Din pacate eu tot mai am probleme. De fiecare data cand dau "Mark Forums Read" din "Quick Links" imi da mesajul de eroare:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.
Am incercat logout/login, curatat cookies etc., nici o schimbare.
Toate cele bune,
Sebastian
Da............... momentan functia aia merge dar doar pe "bullet fluid". Pana una alta cand vrei sa marchezi tot forumul ca si citit schimba intai styl-ul.
Nu, nu merge nici dupa schimbarea stilului. Tot: "Your submission could not be processed because a security token was invalid."