Log in

View Full Version : Telefonie VoIP

-minus
09-08-08, 15:53
De ceva timp am un nou telefon...pe PC-VOIP de la click-net,sunt fff multumit de tarife mai ales ca am si minute gratuite in UE si SUA-Canada,iata cum se poate instala acest serviciu pe PC-ul vostru cat si tarifele;
http://www.clicknet.ro/ro/res33

http://www.clicknet.ro/ro/Tarife_Telefonie_V0IP_v1.pdf

http://www.clicknet.ro/ro/res34

Snow
09-08-08, 22:23
Mestere asta miroase tare a reclama, iar noi nu avem nici un contract de publicitate cu ei.

-minus
09-08-08, 22:44
Mestere asta miroase tare a reclama, iar noi nu avem nici un contract de publicitate cu ei.
Nu e nici un fel de reclama,am fost sunat intamplator de un amic al carui nr. incepe cu;03733xxxxx si curios la-m intrebat la ce retea este ab. cand mia spus nu am crezut am intrat pe site si mi-am facut cont iar acum tocmai ce am vorbit GRATIS cu sora-mea in Italia,am crezut ca o sa fie interesant si pentru voi sa vorbiti gratuit in anumite tari ori retele,eu nu am nimic de castigat din acest produs,ca dealer.

mario08
09-08-08, 23:05
Probabil ca cei de la romtelecom incearca acum recastigarea clientilor pierduti prin preturile prohibite avute la internet inainte la care se adauga si pretul abonamentului chit ca vorbeai sau nu acel numar de minute destul de putine in comparatie cu concurenta oricum sau trezit cam tarziu , multi clienti migrand catre concurenta inainte.

costi4u
10-08-08, 14:27
Totusi cam tarziu VoIP de la Romtelecom ... eu folosesc Eurovoice de la Euroweb si am de la ei echipament in custodie (nu am nevoie de calculator), facturarea si plata online , functioneaza fara probleme oriunde in lume (am numar de fix de romania in italia si ma suna cei de acasa ca si cum m-ar suna pe fix in ro) si tarifele sunt mult mai mici in comparatie cu romtelecom

dragsat
10-08-08, 17:32
daca spun si eu ca se face publicitate gratis imi dati ban sigur mai ales din partea spaniolului pentru ca se simte cu musca pe caciula.

Acum ca tot vorbim de voip pe net avem multe alternative mult mai atractive si fara contracte si alte bazaconii by romtelecom.

pe net abonament 0euro
la romtelecom 0 sau 2euro

romania fix net gratis
romania fix romtelecom 0,027euro

romania mobil net 0,10euro
romania mobil romtelecom 0.12 euro

italia fix net gratis
italia mobil 0,10euro

italia fix romtelecom 0,04euro
italia mobil romtelecom 0,25euro

acum sa-mi spui tu Spaniolule unde-i mai convenabil? la tine sau la altii

-minus
10-08-08, 19:00
daca spun si eu ca se face publicitate gratis imi dati ban sigur mai ales din partea spaniolului pentru ca se simte cu musca pe caciula.

Acum ca tot vorbim de voip pe net avem multe alternative mult mai atractive si fara contracte si alte bazaconii by romtelecom.

pe net abonament 0euro
la romtelecom 0 sau 2euro

romania fix net gratis
romania fix romtelecom 0,027euro

romania mobil net 0,10euro
romania mobil romtelecom 0.12 euro

italia fix net gratis
italia mobil 0,10euro

italia fix romtelecom 0,04euro
italia mobil romtelecom 0,25euro

Ma-ti spart!!! daca era sa am un profit din asa ceva facea-ti contractul direct cu MINE ca dealer si nu direct pe site,eu nu am nici un profit din toata chestia asta daca tineti mortis sa am profit de la voi sau datorita forumului trimiteti-mi pe PM cererile voastre de telefonie fixa ori internet ori dolce si vi le fac si castig si eu ceva,dar la VOIP eu nu am nimic de CASTIGAT!!! este o pura intamplare ca am dat peste el,va place bine nu va place iarasi bine!:comp::comp::comp:

zmeura
10-08-08, 19:37

.........

Am voie sa vorbesc despre Digi,Dolce,Max,Focus sau Boom?Sau nu imi dai voie ca le fac publicitate?
Despre ce nu iti mai cade tie bine sa vorbim?Asta ca sa stiu sa nu imi iau suturi de la tine cand nu iti convine ceva.Altfel daca ti s-a pus pata pe spaniol ai PM la dispozitie,nu trebuie sa il contrezi in fiecare topic.Vezi ca pe alte forumuri se face publicitate la un DTH in prostie dar nu te-am vazut sa iei atitudine pe acolo,din contra.
Inca o data:unde vezi tu publicitate?Eu am scris despre GSP-uri ca sunt free,pe mine de ce nu ma acuzi de publicitate?Ai facut o obsesie pe care eu nu prea o mai inghit.Iti place pe aici bine,altfel vad ca atarni doar ca sa il iei pe spaniol peste picior.
Legat de ban vezi ca nu functioneaza ce incerci tu sa faci,daca incalci regulamentul ti-l iei:

Orice atac (nefondat si nesustinut cu probe) impotriva unui membru al forumului sau moderator, admin se pedepseste cu avertisment sau ban in functie de gravitatea faptei si editarea/stergerea/ inchiderea postului.
E ultimul avertisment.

XVanish
11-08-08, 00:50
Multumim de info!

/topic closed