View Full Version : Canale Fratuzesti?
Cu riscul ca me injurati ca nu caut , as avea o rugaminte.
Vreau sa pun o antena pe un satelit cu cele mai multe canale frantuzesti, pt un francez bineinteles si nu am timp sa caut pe liste. Recomandati-mi un satelit cu cele mai multe canale franceze (fta-uri).
Multumesc pt intelegere.
Cu riscul ca me injurati ca nu caut , as avea o rugaminte.
Vreau sa pun o antena pe un satelit cu cele mai multe canale frantuzesti, pt un francez bineinteles si nu am timp sa caut pe liste. Recomandati-mi un satelit cu cele mai multe canale franceze (fta-uri).
Multumesc pt intelegere.
Cred ca cel mai potrivit (si mai ieftin) ar fi un receptor patch-uit si antena pe 13 est : sunt si cateva FTA (printre care si consacratele Arte si Euronews) si ar mai fi cele care au ramas in Via1 (destul de interesante) .
Cred ca cel mai potrivit (si mai ieftin) ar fi un receptor patch-uit si antena pe 13 est : sunt si cateva FTA (printre care si consacratele Arte si Euronews) si ar mai fi cele care au ramas in Via1 (destul de interesante) .
Am comandat un echo 791.:drinks: Luni ii rezolv problema. Dau o bere. :drinks:
de obicei francezii se uita pe antlantic bird 3 la 5°vest...
Pai se uita acolo caci sant vreo 22 de canale free frantuzesti dintre care unele chiar analog si poate le convine.Dar asa cum a specificat VAL un receptor bun patchuit(nu strong 6xxx ca deschide doar ABSAT Hotbird) care sa deschida toate canale frantuzesti atit Astra cat si Hotbird si gata restul nu ramine decat ca Francezul sa plateasca munca care ai depuso si placerea de a viziona Gratis.:drinks::drinks:
TPS e aproape liber
merge in via 1
vizionare placuta
probabil ca o sa dureze cateva zile