Log in

View Full Version : Mesaj pentru Staff-ul RSP!

1Qggecko
06-06-08, 11:16
Salutare!
M-am intors pe acest forum nu datorita faptului ca s-a inchis RDI ci pentru ca am fost rugat de oameni care au avut nevoie de mine.
Ma pot retrage oricand ,nu e o problema din moment ce pentru unii "deranjez".
1:http://www.sateliti.org/showthread.php?p=39239#post39239

Spaniolule-aici ai avut o atitudine tip stii tu cine ca nu vreau sa dau nume.
Ai sters propriu topicul cu bune si rele.
Ce sa cred?
Ca nu ai fost in stare sa deosebesti partea buna de cea rea?Si alt personaj de trista amintire stergea fara sa citeasca ca avea drept la buton....DELETE..
S-au nu ti-a convenit replica mea de undeva eu cerandu-ti sa folosesti un dictionar "englez-englez"...NU VREAU SA CRED ASTA!?
Ce sa fac, trebuia sa spun cine e personajul "SITARU" ca sa stie si altii pe viitor ce au de facut.
Pentru mine e o nulitate.Nu intru in amanunte de ce si cum dar daca vrei neaparat sa stii am sa-ti dau cateva save-uri de pe mess si fotocopia de pe RDI a ceea ce am scris.
E off-topic aici.
Nu jignesc pe nimeni dar
Pentru voi poate e un ZEU sau semizeu.
Am expus un pdv al meu si numai al meu si am dat exemplu faptul ca pe alte forumuri lucrurile tehnice care induc in eroare userii sunt sanctionate cu BAN..nu cu bani...
Nu poti aduce afirmatii neverificate pentru ca induci userii in eroare si forumul devine balci si pierde din credibilitate.
Probabil ai tolerat asta stii tu de ce ,pentru o afirmatie care iti apartine,iar un coleg de aici o pastreaza in semnatura...
Acceptarea parerii altuia inseamna diversitate si progres.
Altfel cred ca tine de CENZURA!
Sau trebuie sa scriu intai in PM ce am de scris, iar apoi dupa aplicarea stampilei "bun de tipar" va aparea in sectiunea adecvata.
Altceva nimic...
Astept raspuns, MOTIVAT nu abureala si smiorcaieli.

outcast
06-06-08, 11:54
EU TI-AM MAI SPUS TIE CA MULTI VAD PUTINI CUNOSC.....lasa-i sa-si piarda timpul cu abureli ...la final tot la solutia viabila vor ajunge...adica cea prezentata de tine....
despre restul ..prefer sa nu ma bag.

respecte!

ps:
o vorba veche spune asa:

cind ceri ceva,trebuie sa stii cu-i sa ceri!

Snow
06-06-08, 12:21
topicurile au fost sterse pentru ca va jigneati reciproc intr-o sectiune tehnica.
divergentele de opinii pot exista fara probleme atata timp cat sunt in limita bunului simt.Vorbiti civilizat si cu respect! din nefericire libertatea de expresie a fost foarte prost inteleasa de unii dintr voi si vor trebui luate masuri. se pare ca avertismentele noastre verbale nu duc la nimic, ba mai mult suntem luati si peste picior. drept pentru care va conformatii regulilor noastre, totul este minunat. considerati ca nu va puteti impaca cu ele, nu va obliga nimeni sa postati.
mahalagismele n-au ce cauta aici.

ps: nu avem nici zei nici semi-zei

1Qggecko
06-06-08, 13:31
Cred ca am vorbit civilizat:
Pentru mine am zis respectivul nu are drept de cuvant indiferent ce crede-ti voi despre el.ZERO=NIMIC.
Snow eu nu fac afirmatii de doi lei si nici fara acoperire.
Nu va ascunde-ti dupa degete.Raman la parearea mai sus afirmata:
NU poti admite pe site "sfaturi" tehnice care induc in eroare userii!
Aici e ceea ce reprosez eu .
Un user fara experienta e tentat sa aplice indicatiile "binevoitoare"...
Si apoi ramane fara "instrument".Persoane de acest fel trebuiesc indepartate de voi de aici.
De la "cam asa ar fi" si pana la "asa se face" e cale lunga.
Nu un ping de 60ms si 1000-2000 de posturi arata cat de inteligenta este o persoana , nici faptul ca ai DMM co 00.:09:34 nu-i da dreptul sa se bata cu caramida'n piept ca el detine "originalul" de parca ar fi descoperit "sfantul Graal".Inte o persoana de genul asta si un purtator de lantz de un'kil la gat care 'l asculta pe KINg gutZa nu e nici o diferenta, ba chiar o asemanare, fiind amandoi parvenitzi,niste scursuri abjecte ale societatii de astazi, viitorii "profesori" de CS ascunsi in spatele lui moax si poacus sau hvr mergand cu mertzanul dar avand sub capota motor de drujba.
Eu nu am injurat pe nimeni nici aici nici in alta parte in vazul tuturor si nici in viata de zi cu zi pentru ca nu-mi sta in caracter.
Nu poti ridica un site bazandu-te pe GUNOAIE.
Si eu pot sa fac copy/paste la lucruri spuse de altii pe alte forumuri si sincer zau nu mi-e nici greu sa va si traduc din vreo 5 limbi si sa devin MARE.
Dar nu pot sa fiu josnic cu mine insumi.
Nu vreau sa va rog sa-mi da-ti mie dreptate dar ce incredere pot sa ma am eu in FORUM.
Eu nu ma schimb, ce am de spus ,spun si imi asum TOATE riscurile.

Digit
06-06-08, 13:41
Daca mi-se permite interventia ca vad ca mesajul este pentru staf.
Pe toate forumurile exista reguli pe care userii trebuie sa le respecte daca doresc sa participe pe acel forum.
Noi suntem obisnuiti cu RDI unde nu era nici-o regula. Regula o facea blana dupa bunul sau plac.

Snow
06-06-08, 13:42
NU poti admite pe site "sfaturi" tehnice care induc in eroare userii!
Aici e ceea ce reprosez eu .
Un user fara experienta e tentat sa aplice indicatiile "binevoitoare"...
Si apoi ramane fara "instrument".Persoane de acest fel trebuiesc indepartate de voi de aici.
De la "cam asa ar fi" si pana la "asa se face" e cale lunga.
Nu un ping de 60ms si 1000-2000 de posturi arata cat de inteligenta este o persoana , nici faptul ca ai DMM co 00.:09:34 nu-i da dreptul sa se bata cu caramida'n piept ca el detine "originalul" de parca ar fi descoperit "sfantul Graal".
uite aici sunt perfect de acord cu tine, insa cuvinte precum gunoaie, zero=nimic, nulitate, etc, sunt cuvinte care jignesc un alt membru al forumului, indiferent cine e el.
in postul care ti-a fost sters, ai scris la limita, mai mult provacand. direct nu ai spus multe insa idirect a fost de ajuns ca sa primesti raspuns si sa mentii un conflict. daca un user te va jicni verbal iar tu ai sa-l ignori, atunci doar postul lui o sa dispara si doar el va primi sanctiunea in cauza; insa daca-i vei intra in joc atunci sunteti amandoi in aceeasi "oala".

outcast
06-06-08, 13:43
Pe toate forumurile exista reguli pe care userii trebuie sa le respecte daca doresc sa participe pe acel forum.
Noi suntem obisnuiti cu RDI unde nu era nici-o regula. Regula o facea blana dupa bunul sau plac.
:D:D:D....cit de corect!!!!

fery21
06-06-08, 13:50

pai tocmai de asta sa si inchis rdi ptr singurul fapt mizerie,iresposabilitatea userilor de a tine cont de ceva!!! aici regurile sunt clare si nu cred ca inpun o creinta mare!

Acesti oameni care stiu sa modereze acest forum merita tot respectul nostru!

-minus
06-06-08, 14:22
Raspunsul la dat;
snow,gobi2000,Digit,outcast,despre restul ce sa zic,un singur lucru;respectati regulile forumului;
http://www.sateliti.org/showthread.php?p=3#post3
nu voi fi un blana 2 dar daca sunt nevoit aplic fara sa ma uit cine a scris;
edite/delete
eu cred ca e destul de usor si simplu sa respectati aceste mici reguli,nu va obliga nimeni sa nu va injurati dar o faceti in privat.:dance:

Si sa nu uit un lucru;din cei Members: 4,244 doar 12 au fost care au creeat probleme de cand e forumul,9 au inteles regulile dupa care guverneaza acest forum si sunt useri de mare valoare acum,au mai ramas 3 care doresc un comportament neadecvat cu regulile acestui forum,in semn de respect pentru cei Members: 4,244 nu voi ezita a ma folosi de drepturile mele de moderator pentru a fi totul ok! pe forum,mai explicit ca acum nu cred ca am fost!:)

Einstein
06-06-08, 14:52
Moderatorii RSP sunt un fel de judecatori!
Ei decid daca un user a incalcat o regula sau alta a forumului.
Trebuie sa stiti ca aproape toate deciziile luate pana acum au fost discutate mai intai intre moderatori si dupa aceea s-a trecut la fapte.
Atat timp cat atitudine voastra este corecta fata de ceilalti nu veti avea nicio problema.
Puteti sa va exprimati parerea fata de un subiect sau altul liber atat timp cat nu ajungeti la atacuri.
Pana acum nu cred ca v-a fost sters vreun topic sau post pentru ca ceea ce ati scris nu a corespuns intereselor anumitor persoane. Daca ceva a fost sters sau editat, a fost din cauza incalcarii regulilor.
Regulamentul forumului este lege si nu acceptam derogari pentru nimeni!
Asa ca asteptati-va sa fie aplicat in litera si spirit!

outcast
06-06-08, 14:56
mai postez odata....

userii stiu ca 1Qggecko STIE, nu doar vorbeste....si sunt multi care il apreciaza,pentru mina intinsa pe mess pt cofigurarea dreamului.....si nu pe bani ....deci,
lasati cearta ca nu duce la nimic bun.....

ps.astept sa vad si prima varza scrisa de un moderator si stearsa de altul...pentru ca si moderatorii gresesc.sau nu?

Einstein
06-06-08, 14:58
Privitor la unele "aberatii" tehnice, cred ca nu trebuie sa le desfiintam din start doar prin etichetare: "ASTA E ABERATIE", chiar daca stim ca avem dreptate.
O "aberatie" poate fi desfiintata doar prin argumente. Daca ai contra argumente le spui intr-un ton corect si ceilalti vor putea sa inteleaga ca e vorba de o "aberatie".

1Qggecko
06-06-08, 15:02
@spaniolul
Voi urmari atent in limita timpului disponibil ce se petrece aici.
Sper sa-ti faci timp sa stergi tot ce nu tine legatura cu satelitii, incepand cu ceea ce am zis eu.
Daca fac parte din "CEI 3" probabil e o onoare pentru mine, daca nu ma voi stradui sa fiu al patru-lea, dar nu voi fi impotriva forumului ci doar impotriva aberatiilor.
Speram ca un al doi-lea King Fuc*ing B***a nu va mai exista pe nicaieri.
@Einstein
Uite cum sta treaba cu aberatiile tehnice si argumentarea.
Eu pot face testul respectiv si postez un film pe youtube.
Dar de ce sa pierd timpul cu o treaba nonfunctiuonala,nu!?
Nu vezi ca nimeni nu e dispus sa riste?
De ce doar userul "malin" si apoi eu am fost mai curajosi!?
Un user care m-a atacat ca asa vor muschii lui chiar si in privat va ramane mereu GUNOI si pe forum voi scrie mereu gunoiul de xxx
sau yyy sau zzz chiar daca asta va duce la "eliberarea mea de chin"
@outcast
Nimic mai adevarat...
Iti multumesc...

outcast
06-06-08, 15:16
@spaniolul
Voi urmari atent in limita timpului disponibil ce se petrece aici.
Sper sa-ti faci timp sa stergi tot ce nu tine legatura cu satelitii, incepand cu ceea ce am zis eu.
Daca fac parte din "CEI 3" probabil e o onoare pentru mine, daca nu ma voi stradui sa fiu al patru-lea, dar nu voi fi impotriva forumului ci doar impotriva aberatiilor.
Speram ca un al doi-lea King Fuc*ing B***a nu va mai exista pe nicaieri.
@Einstein
Uite cum sta treaba cu aberatiile tehnice si argumentarea.
Eu pot face testul respectiv si postez un film pe youtube.
Dar de ce sa pierd timpul cu o treaba nonfunctiuonala,nu!?
Nu vezi ca nimeni nu e dispus sa riste?
De ce doar userul "malin" si apoi eu am fost mai curajosi!?
Un user care m-a atacat ca asa vor muschii lui chiar si in privat va ramane mereu GUNOI si pe forum voi scrie mereu gunoiul de xxx
sau yyy sau zzz chiar daca asta va duce la "eliberarea mea de chin"
@outcast
Nimic mai adevarat...
Iti multumesc...
ei no...chiar asa negru nu ii dracu:D...
cu placere!asta pentru ca imi insulti zilnic dreamul

ce a spus einstein....un mod nu ia singur o decizie...e de admirat si felicitat!

zmeura
06-06-08, 16:51
Aici http://www.sateliti.org/showthread.php?t=3262&page=3 ati reusit sa adaugati o pagina de aberatii in doar 3 ore si pana la urma vad ca de vina ar fi alt user nu cel care a aberat.Bineinteles ca trebuia sa avem si atacuri intre useri.
Cat despre amenintarea "faceti ca blana" sa stii ca nu are efectul scontat,daca respecti regulile bine,daca nu iar bine.Mi se pare ca pe aici moderatorii sunt pusi sa dea prea multe explicatii,nu va obliga nimeni sa atacati userii de pe acest forum.Daca vreti o dezbatere cu argumente si idei e in regula,altfel limbajul de mahala nu este acceptat.Personal nu voi accepta atacuri intre useri,certuri si mistouri in sectiunile tehnice ale forumului.
E ultima explicatie pe care o mai dau,deja de altceva nu ne mai ocupam pe aici.

1Qggecko
06-06-08, 19:02
Aici http://www.sateliti.org/showthread.php?t=3262&page=3 ati reusit sa adaugati o pagina de aberatii in doar 3 ore si pana la urma vad ca de vina ar fi alt user nu cel care a aberat.Bineinteles ca trebuia sa avem si atacuri intre useri.
Cat despre amenintarea "faceti ca blana" sa stii ca nu are efectul scontat,daca respecti regulile bine,daca nu iar bine.Mi se pare ca pe aici moderatorii sunt pusi sa dea prea multe explicatii,nu va obliga nimeni sa atacati userii de pe acest forum.Daca vreti o dezbatere cu argumente si idei e in regula,altfel limbajul de mahala nu este acceptat.Personal nu voi accepta atacuri intre useri,certuri si mistouri in sectiunile tehnice ale forumului.
E ultima explicatie pe care o mai dau,deja de altceva nu ne mai ocupam pe aici.
@just you!?
Aici e ca in bancul cine a inventat primul roata...
1.Eu nu fac pe bani:arrow1:
2.Cine a scris abertatiile!?
3.Vrei dezbatere?Da,dar cine abereaza(nu aduce argumente reale) sa fie scos afara moderator sau pufan ca mine...OK!?:oops:
PS: BULA a inventat roata daca nu stiati...

-minus
06-06-08, 19:05
Gata! topic inchis si la fel se va intampla si cu altele de gen,nu se vor mai lasa deschise ci direct delete!
pentru nelamuriri cititi aici;
http://sateliti.org/showthread.php?p=3#post3