View Full Version : Dispar posturi? :)
chiar exista regula cu logarea??? e aberanta
nu suntem pe chat sa fii "obligat" sa intri sa faci trafic ca sa faca camera trafic. Suntem pe un forum si fiecare e liber sa intre cand vrea.
Se poate inscrie pe moment sa preia o informatie si sa plece dar poate sa se reintoarca dupa 4luni de zile.
E absurda treaba, chiar nu trebuia luata in considerare.
stop OT
revin...multi de aici au placerea sa se simta chemati in cauza, chiar daca nu e vorba de acea persoana.
Multi au placerea sa se ia de cel ce viziteaza forumul "dusman"
multi...ma opresc aici.
edit: cine spunea ca nu se sterge aici spune minciuni...acum am observat ca ieri aveam vreo treisute si ceva de interventii si acum am douasutesaizecisidoua de intervetii.
Acum nu mai imi aduc aminte ce s-a sters si ce s-a lasat dar vi se pare corect??
Nici macar o avertizare (ba prostule/dementule/omule vezi ca s-a sters pentru ca...)
trecem cu vederea, fericiti voi (tu) ca stergi
dragsat, dupa cum bine stii unele sectiuni nu mai exista de mult. cand s-au desfiintat acele sectiuni nu vi s-a micsorat contorizarea. am vrut insa sa avem o situatie la zi a numarului de posturi din sectiunile care au ramas si tot ce ramasese onorific din ce-ati posat acolo, acum nu mai e.
@spaniolul ce scriu eu si ce raspuns primesc....lasam balta.
oricum regulile trebuiesc revizionate ca sunt aiurea si puse in aplicare.
@snow cand s-a intamplat asta? de exemplu nu am postat nici o cheie pe board (deci optiunea cade) sisteme de criptare...poate sa fi fost de acolo
daca da se putea anunta ca uite asa se facea "scandal" pentu nimic.
dic_star79
04-06-08, 22:31
Care a umblat la posturi, ai?:D ca ieri aveam peste 1000 si ceva iar azi am sub 1000, daca va prind va dau o bataie :agresiv: virtuala:D deci aveti grija :)
Care a umblat la posturi, ai?:D ca ieri aveam peste 1000 si ceva iar azi am sub 1000, daca va prind va dau o bataie :agresiv: virtuala:D deci aveti grija :)
Te sun eu acum pe tele.:clap:
http://www.sateliti.org/showpost.php?p=39165&postcount=21
Gata,sa rezolvat prin telefon!:clap::clap:
edit: cine spunea ca nu se sterge aici spune minciuni...acum am observat ca ieri aveam vreo treisute si ceva de interventii si acum am douasutesaizecisidoua de intervetii.
Acum nu mai imi aduc aminte ce s-a sters si ce s-a lasat dar vi se pare corect??
Nici macar o avertizare (ba prostule/dementule/omule vezi ca s-a sters pentru ca...)
trecem cu vederea, fericiti voi (tu) ca stergi
Sa va lamuresc!
Nu m-am gandit ca pentru unii conteaza asa de mult nr. de posturi! :)
Forumul a avut cateva sectiuni care la un moment dat au fost eliminate.
Din cauza ca nu am facut update al post counts, nr. de posturi al userilor a ramas neschimbat. Ieri sa facut un update la forum si am ajuns si la partea de maintenance. Asa ca au scazut nr. de posturi al unor useri "veterani". Si eu m-am trezit de la 1700 de posturi pe la 1300. :(
Deci nimeni nu va sterge posturile pe aici fara sa va dea o explicatie!
:drinks:
dic_star79
04-06-08, 22:45
Ce buna este o explicatie :), nu sunt eu ala care sa se supere asa din orice:D, dar am deschis subiectul ca sa avem o lamurire oficiala ca sa nu se subanteleaga cine stie ce ca se sterg posturi.:cheers:
sincer nu cred ca ezista aici ce exista acolo pe.....stergera sau mutarea unui post cred ca este destul de bine venita in cazul in care se poate vedea motivul editari mutari sau stergeri nu cred ca asta este o problema de care sa ne legam de administratori odata ce avem reguli clare,daca sunt respectate, nu cred ca cineva se va trezi asa din senin i se va sterge posturi !
Sa va lamuresc!
Nu m-am gandit ca pentru unii conteaza asa de mult nr. de posturi! :)
pentru mine nu conteaza numarul de posturi.
doar calitatea postului e importanta.
Problema e ca s-a sters poate din greseala ceva util comunitatii.
ps: mai lucreaza un pic la forum ca profilul userului este in-accesibil si da o eroare de database.
Ce buna este o explicatie :), nu sunt eu ala care sa se supere asa din orice:D, dar am deschis subiectul ca sa avem o lamurire oficiala ca sa nu se subanteleaga cine stie ce ca se sterg posturi.:cheers:
deci nu am fost unicul care a observat anomalia :D
sincer nu cred ca ezista aici ce exista acolo pe.....stergera sau mutarea unui post cred ca este destul de bine venita in cazul in care se poate vedea motivul editari mutari sau stergeri nu cred ca asta este o problema de care sa ne legam de administratori odata ce avem reguli clare,daca sunt respectate, nu cred ca cineva se va trezi asa din senin i se va sterge posturi !
nu compara una cu alta, aici a fost vorba de o problema care trebuia de bine de rau anuntata pentru ca "afecta" aproape toti userii.
sfarsit.
doar contorizarea din acele sectiuni a disparut, te asigur.
cu user profile nu cred ca se va rezolva prea curand. vorbe bune pentru latin hack, parca
......
Problema e ca s-a sters poate din greseala ceva util comunitatii.
......
Sigur era util mai demult,dar cred ca poti sa-ti dai seama ca nu ti-a disparut de fapt nici un post daca faci o mica verificare.Ar fi trebuit sa dispara topicuri intregi,iar daca ar lipsi doar unele posturi tot s-ar vedea prin faptul ca topicurile nu ar mai avea inteles.
La ora asta cred ca nu mai intelege nimeni nimic din teoria mea.:D
cind se apuca kb de "treaba " iesea un bors asa ghebos ca numa posturile lui ramineau ,fara nici o insiruire ca ziceai ca se bate cu fantomele:agresiv:
dic_star79
05-06-08, 01:47
cind se apuca kb de "treaba " iesea un bors asa ghebos ca numa posturile lui ramineau ,fara nici o insiruire ca ziceai ca se bate cu fantomele:agresiv:
:D:D:D:clap::clap:
cum naiba se face ca la orice discutie cat de cat serioasa nu e unu sa nu il nomineze pe blana...
cum naiba se face ca la orice discutie cat de cat serioasa nu e unu sa nu il nomineze pe blana...
La fel cum si noua ne-a fost greu sa intelegem conceptul de democratie... cu toata ca nici acum nu il stim dar marog... asa am fost invatati...
Trebuie sa spun mai multe? :) Nu cred ca e cazul... sunt convins ca imi intelegi aluzia.
Era doar la misto,poate cu timpul uita lumea si nu mai vorbeste despre el.:)
Sper ca ai inteles si situatia legata de posturi,ca asta era scopul topicului.
am facut un mic studiu si am constatat ca pe forumurile gazduite pe servere din SUA cam dispar postinguri. in urma rezultatelor examinarilor cu stetoscopul, microscopul elecronic precum si masuratorilor facute cu palma si distanta dintre talpi la o calcatura, s-a constatat ca sinistra cauza se datoreaza apropierii de triunghiul bermudelor. asa ca aviz proprietarilor de forumuri, evitati serverele din SUA. :D
faina trimitere
la triunghiul bermudelor
cat am mai visat eu in copilarie la tot felul de disparitii de pe acolo si vroiam sa aflu de ce dispar ataztea avioane , nave.....oameni
iar acum incep sa inteleg ca daca cineva e rau si sterge multe postari ale unor tipi de treaba , Cel de SUS le arata obrazul asa de doua ori in saptamana sa le revina bunatatea in suflet :lol::gathering: