View Full Version : Domnule ADMIN!
Stimate admin !
Daca membrii forumului simt nevoia sa vorbeasca despre un eveniment (deosebit de important) in breasla ,As dori sa stiu care sunt motivele care stau la baza inchiderii acestor discutii?
Pur si simplu nu vad motivul real si nu vreau sa fac afirmatii gratuie dar lumea trebuie sa vorbeasca alminteri...
Motivul este ca s-a vorbit destul.
:gathering:
RDI va reveni cand proprietarul site-ului va decide aceasta!
Nu ne intereseaza prea mult ce se intampla cu "capra vecinului"!
Pozitia noastra este de indiferenta fata de acest episod!
Stimate admin !
Daca membrii forumului simt nevoia sa vorbeasca despre un eveniment (deosebit de important) in breasla ,As dori sa stiu care sunt motivele care stau la baza inchiderii acestor discutii?
Pur si simplu nu vad motivul real si nu vreau sa fac afirmatii gratuie dar lumea trebuie sa vorbeasca alminteri...
nu cred ca ti-a ingradit nimeni libertatea
deja s-a spus multe
si poate o sa se mai spuna , dar important este ce a spus Admin si anume ca nu trebuie sa "Ca Nu Suntem Noi Judecatori Lor .. "
pt ca in ultimele posturi s-a alunecat intr-o anumita directie
PS: scuze ca am raspuns eu desi nu imi era adresata intrebare
PS 2: este temporara inchiderea pt ca prea s-au incis siritele si degenera discutia si oricum si titlul era fara un temei anume
un zvon venit de la un user nou ....si rau intentionat http://www.sateliti.org/search.php?searchid=32106
E ca si cum ai avea o cafenea mare, ar cadea guvernul,cafeneaua plina si tu patroane ne ceri sa vorbim despre cafea ca...altfel...se inchide!!
Pt cel ce a ichis discutia nu uita : poti da sfaturi userilor despre subiectul delicat dar nu incerca sa pui plasturi la bot ...E frustrant si pute a militie!
Ne e bine acolo unde ne respectam reciproc ...nu uita oricine ai fi
E ca si cum ai avea o cafenea mare, ar cadea guvernul,cafeneaua plina si tu patroane ne ceri sa vorbim despre cafea ca...altfel...se inchide!!
Pt cel ce a ichis discutia nu uita : poti da sfaturi userilor despre subiectul delicat dar nu incerca sa pui plasturi la bot ...E frustrant si pute a militie!
Ne e bine acolo unde ne respectam reciproc ...nu uita oricine ai fi
posteaza frate la cafenea http://www.sateliti.org/showthread.php?t=2463 daca vrei sa nu dormi sau nu poti sa dormi numai daca bei cafea
sau daca vrei sa discuti despre rdi : http://www.sateliti.org/showthread.php?t=2924
mesajul este altul : nu trebuie sa judecam ceva pana nu se stie exact motivul inchiderii
si sa ne lansam in discutii injurioase doar asa ca sa se racoreasca niste useri
la japonezi este o camera unde se sparg farfurii si se urla asa pt descarcare
deci nu mai spune ca ar fi militieni printe moderatori si admini
Or fi si "militieni" pe aici, dar eu sigur nu sunt:!:
horatiule zau nu-ti pot intelege inversunarea .
Nu poti influienta userii ,am inteles: poti incerca dar e prea evident:
De ce nu putem judeca? man ! Fii serios!
"PS 2: este temporara inchiderea pt ca prea s-au incis siritele si degenera discutia si oricum si titlul era fara un temei anume
un zvon venit de la un user nou ....si rau intentionat http://www.sateliti.org/search.php?searchid=32106"
Horatiu ...Tu stii mai multe decit spui ?
horatiule zau nu-ti pot intelege inversunarea .
Nu poti influienta userii ,am inteles: poti incerca dar e prea evident:
De ce nu putem judeca? man ! Fii serios!
"PS 2: este temporara inchiderea pt ca prea s-au incis siritele si degenera discutia si oricum si titlul era fara un temei anume
un zvon venit de la un user nou ....si rau intentionat http://www.sateliti.org/search.php?searchid=32106"
Horatiu ...Tu stii mai multe decit spui ?
eu vreau sa nu se ajunga la ce s-a ajun s pe rdi
niste certuri fara sens si uneori fara logica
si nu stiu mai mult decat spun
pe rdi chiar era un user cu nickname-ul MILITIANUL
si din cate stiu eu este si pe aici :lol:
deci ...noi sa fim sanatosi ca o sa fie bine pana la urma
ca suntem prieteni cu Militianul de pe rdi :D
Stimate admin !
Da,si eu sunt de acord cu ce spui ca lumea trebuie sa vorbeasca.Explici in vreun fel acel topic care defapt a fost o gluma degenerata in altceva?Astea sunt doar niste harfe aruncate aiurea de unu care nici macar vreodata de cand este acest forum nu a ajutat pe cineva cu ceva,un sfat,etc.De posturi inutile eu unu sunt satul.Oricum,eu cred ca s-a permis mult peste limita la postari inutile care nu au avut nici pe departe legatura cu ce a vrut sa fie si este acest forum.Deci ar trebui ca unii dintre voi sa inteleaga,un forum NU ESTE CHAT!Daca in vreun fel sau altul am deranjat pe cineva imi cer scuze.Intotdeauna adevarul deranjeaza!
pe rdi chiar era un user cu nickname-ul MILITIANUL
si din cate stiu eu este si pe aici :lol:
deci ...noi sa fim sanatosi ca o sa fie bine pana la urma
ca suntem prieteni cu Militianul de pe rdi :D
Eu ma bucur sincer ca aici lumea isi exprima opinia chiar si la adresa unui forum
Aceste discutii sunt singurele care dau valoarea reala si sunt deosebit de constructive
Sunt ,categoric,in asntimentul tau ca discutia nu trebuie sa degenereze dar nu ar trebui sa-ti faci grii inutile cita vreme exista reguli si cineva le aplica !!!:cheers:
Da,si eu sunt de acord cu ce spui ca lumea trebuie sa vorbeasca.Explici in vreun fel acel topic care defapt a fost o gluma degenerata in altceva?Astea sunt doar niste harfe aruncate aiurea de unu care nici macar vreodata de cand este acest forum nu a ajutat pe cineva cu ceva,un sfat,etc.De posturi inutile eu unu sunt satul.Oricum,eu cred ca s-a permis mult peste limita la postari inutile care nu au avut nici pe departe legatura cu ce a vrut sa fie si este acest forum.Deci ar trebui ca unii dintre voi sa inteleaga,un forum NU ESTE CHAT!Daca in vreun fel sau altul am deranjat pe cineva imi cer scuze.Intotdeauna adevarul deranjeaza!
simpla ta prezenta in acesta discutie (opinie pertinenta dealtfel) imi confirma ca am dreptate
Da explic acest topic ca fiind un subiect de o necesitate majora pt ziua de astazi . Revin si spun ca daca omul ala spunea o dobitocie ,raminea in van ca multe alte opinii .
Vor mai fi astfel de discutii si cred ca desconsiderarea lor si netratarea cu un respect pe masura va genera inchideri de posturi inutile .
propun sa discutam despre brinza la putina.....ce spuneti?
Intr-un final sa inteleg ca king blana avea dreptate (si sincer ,ma apropii vertiginos de ai da dreptate) inchizind posturi fara nici o explicatie.
A D M I N !
E ca si cum i-ai da afara ...MAN... E lipsa de respect ! Nu se cade!
invata daca nu stii (iarta-ma) ia doi -trei din capii discutiei,contacteaza-i pe privat si roaga-i sa te ajute ,iar daca esti mindru ,scoate un motiv care sa stea sculat iar daca esti trecut de mindru..un guru ..o blana..ceva...inchide-l si care are pareri despre asta ...flit
Si daca ai inchis un post fara sa ai dreptate? Greu nu?(toti cei cu fapte grele zic ca prima oara-i naspa)
Pt cei cu argumente blana avea un NUME : SCELERATI
propun sa discutam despre brinza la putina.....ce spuneti?
Genial!
Mai ai putina aia pe care scria RDI???
(Glumesc)
simpla ta prezenta in acesta discutie (opinie pertinenta dealtfel) imi confirma ca am dreptate
Da explic acest topic ca fiind un subiect de o necesitate majora pt ziua de astazi . Revin si spun ca daca omul ala spunea o dobitocie ,raminea in van ca multe alte opinii .
Vor mai fi astfel de discutii si cred ca desconsiderarea lor si netratarea cu un respect pe masura va genera inchideri de posturi inutile .
Vrei sa-ti spun ceva?Nu vreau sa intru in polemica cu tine.RDI a mai fost inchis si alteori din motive tehnice,pur si simplu,ca dealtfel si acum si nu sau facut atatea valuri,nu a fost o necesitate majora cum afirmi deschiderea de topicuri de genul "rdi a facut si a dres".Eu unul am inteles unde se vrea sa se ajunga cu aceste topicuri si cred ca si ADMINI,MODERATORII si USERII acestui site si-au dat seama.
Intr-un final sa inteleg ca king blana avea dreptate (si sincer ,ma apropii vertiginos de ai da dreptate) inchizind posturi fara nici o explicatie.
A D M I N !
E ca si cum i-ai da afara ...MAN... E lipsa de respect ! Nu se cade!
invata daca nu stii (iarta-ma) ia doi -trei din capii discutiei,contacteaza-i pe privat si roaga-i sa te ajute ,iar daca esti mindru ,scoate un motiv care sa stea sculat iar daca esti trecut de mindru..un guru ..o blana..ceva...inchide-l si care are pareri despre asta ...flit
Si daca ai inchis un post fara sa ai dreptate? Greu nu?(toti cei cu fapte grele zic ca prima oara-i naspa)
Pt cei cu argumente blana avea un NUME : SCELERATI
sa iti sun cum vad eu lucrurile:
nu iubesc rdi deloc..daca il inchide e la fel ca si daca il lasa deschis.....citesc pe rdi tolba cu bancuri....si e buna...pt asta mi-ar parea rau...de restul aberatiilor sunt satul......
atit despre rdi. aici e sateliti .....daca au inchis un topic in clasicul stil blana ,poate exista un motiv(eu inca il caut,si nu il gasesc...asta nu inseamna ca nu exista)..trebuie respectata decizia...place sau nu......timpul va arata daca ne vom transforma in rdi(in sensul rau).....
si daca va fi da,va rasari o alta alternativa.......pentru ca intotdeauna exista alternative.............
poate s-a inchis acel topic tocmai pentru a nu deveni rdi.........
Vrei sa-ti spun ceva?Nu vreau sa intru in polemica cu tine.RDI a mai fost inchis si alteori din motive tehnice,pur si simplu,ca dealtfel si acum si nu sau facut atatea valuri,nu a fost o necesitate majora cum afirmi deschiderea de topicuri de genul "rdi a facut si a dres".Eu unul am inteles unde se vrea sa se ajunga cu aceste topicuri si cred ca si ADMINI,MODERATORII si USERII acestui site si-au dat seama.
Iar secretomanie ?
Unde vrea sa se aunga draga ?
Ia uimeste-ma ca eu unul ...chiar nu inteleg
Eu zic sus si tare sa lase lumea sa vorbeasca si tu imi zici ca are unii niste interese alea ...man..nu tine te poti simti liber cu noi
Zii pe bune despre ce ai inteles tu,ADMINI,MODERATORII si USERII acestui site
SI EU NU?
sa iti sun cum vad eu lucrurile:
nu iubesc rdi deloc..daca il inchide e la fel ca si daca il lasa deschis.....citesc pe rdi tolba cu bancuri....si e buna...pt asta mi-ar parea rau...de restul aberatiilor sunt satul......
atit despre rdi. aici e sateliti .....daca au inchis un topic in clasicul stil blana ,poate exista un motiv(eu inca il caut,si nu il gasesc...asta nu inseamna ca nu exista)..trebuie respectata decizia...place sau nu......timpul va arata daca ne vom transforma in rdi(in sensul rau).....
si daca va fi da,va rasari o alta alternativa.......pentru ca intotdeauna exista alternative.............
poate s-a inchis acel topic tocmai pentru a nu deveni rdi.........
Corect !
Absolut de acord cu tine!
Oricare ar fi fost motivul,inteleg admin obosit ,sictirit,satul etc
Dar scrie frate acolo pt toti
Oricum eu ma opresc aici . Ce am avut de spus am spus.Seara buna !
Muahahaha!!!!!Cum adeca nu intelegi?Toata lumea stie si dumneavoastra nu intelegeti?"LA NAIBA!"(asta este raspunsuul la "Unde vrea sa se aunga draga ?"Doamneee!!!Sunt si din astia printre noi?
Corect !
Absolut de acord cu tine!
Oricare ar fi fost motivul,inteleg admin obosit ,sictirit,satul etc
Dar scrie frate acolo pt toti
Oricum eu ma opresc aici . Ce am avut de spus am spus.Seara buna !
NU S-A INCHIS DECAT PUTIN TIMP
maine dimineata o sa fie deschis
Eu unul sunt prost...
Dar in urma mea vin puhoaie asa ca nu mai sunt ultimul!!!
La rugamintea cuiva m-am intors pe aici si nu vreau sa ma lupt cu vreun urmas de-al regelui sau o clona de-a lui.
Acolo m-am uns benevol de cacat ca asa era obiceiul locului.
In schimb aici vreau sa fie o atmosfera pasnica.
@outcast
Sigur ..tolba era mereu plina cu de toate.
In schimb prietenul tau imi stergea si de la off topic...
Facem o tolba si aici daca vrei si va fi totul OK!
Muahahaha!!!!!Cum adeca nu intelegi?Toata lumea stie si dumneavoastra nu intelegeti?"LA NAIBA!"(asta este raspunsuul la "Unde vrea sa se aunga draga ?"Doamneee!!!Sunt si din astia printre noi?
oripilant nu?
Aia cu "draga" tre sa fi fost:clap:
Acum am priceput ...Ai dreptate...:sorry:
Putem Sa-ti raspund blanos:" te rog sa nu ma mai citezi " sau"de azi sa ma ignori" ia zii lucky ca tu le ai pe astea
si pt ca simt nevoia sa inchid personal o discutie care nu ar fi trebuit sa aibe loc public(eu vs admin) am sa va povestesc o discutie pe care amavut-o cu un bun amic de-al meu din State,moderatorul unui forum cu mii de useri.
La intrebarea ce ar fi facut in cazul de fata mi-a raspuns sec:
inchideam discutia cu motivul ca acest subiect nu se inscrie in tematica forumului cu scuzele de rigoare si cu mentiunea ca cei care au o problema cu asta sa-l contacteze pe privat(in birou)
Si acolo ce le ziceai ,am intrebat
Pai am sansa unica sa decid asupra elementelor destabilizatoare si le ceream sa-si reconsidere pozitia in dialogurile publice,pe de -o parte iar pe de alta parte faceam o harta proprie de ratting asupra unei clase de useri pt viitor
Faci politie ? am intrebat?
Da uneori sunt fortat sa blochez useri care nu vor sa inteleaga ca au gresit locul
Asta e.."un cartier select are cabina security la intrare"
pana si ala din state gandeste bine....cred ca ii prieste aerul ala, va recomand si voua :)
pana si ala din state gandeste bine....cred ca ii prieste aerul ala, va recomand si voua :)
multumim de recomandare...dar tu mai exact ce aer respiri?...de asta care ni-l recomanzi asa darnic?
S-a inspirat de acasa !
In urma altei discutii avute a recunoscut ca vrea sa aplice o mai veche idee (a mea ) de a atasa stelute "Admin alert" userilor cu potential de risc (scandalagiilor) atit pt a atrage atentia oamenilor din jur cit si pt sistemul de puncte ca al soferilor : Ai trei stele...flit..ai fost cuminte x luni a disparut steluta etc
Ce parere aveti? (ca mi-am tras o stea:clap:)
laleauaneagra
02-06-08, 09:35
S-a inspirat de acasa !
In urma altei discutii avute a recunoscut ca vrea sa aplice o mai veche idee (a mea ) de a atasa stelute "Admin alert" userilor cu potential de risc (scandalagiilor) atit pt a atrage atentia oamenilor din jur cit si pt sistemul de puncte ca al soferilor : Ai trei stele...flit..ai fost cuminte x luni a disparut steluta etc
imi place ideea:)
S-a inspirat de acasa !
Ideea nu e rea dar....poti perde useri marcanti ai forumului care se aprind cam repede uneori,daca le mai pui si o steluta.....gata,pa,pa cu el lai pierdut,nu vrem sa marcam userii ca sa iasa in evidenta ca sunt cuminti sau scandalagi,pur si simplu apelam la constiinta fiecaruia de a se purta civilizat si a respecta regulamentul,cred ca e suficient.
skycleaner
02-06-08, 10:48
Eu is cel mai nervos din toti. As vrea si io v'o 5 stele asa ca la 'otele...
Daca se citea cu atentie postul de aici (http://www.sateliti.org/showpost.php?p=38241&postcount=73) s-ar fi inteles ca nu s-a inchis.
gata...nu s-a inchis...iluzie optica
O saptamina faina la toti!
Ideea nu e rea dar....poti perde useri marcanti ai forumului care se aprind cam repede uneori,daca le mai pui si o steluta.....gata,pa,pa cu el lai pierdut,nu vrem sa marcam userii ca sa iasa in evidenta ca sunt cuminti sau scandalagi,pur si simplu apelam la constiinta fiecaruia de a se purta civilizat si a respecta regulamentul,cred ca e suficient.
sa nu uitam de TURKU
un user foarte activ si la obiect ...care dintr-o cearta puerila s-a suparat si a disparut de pe acest forum
pacat
sper ca o sa revina candva
il asteptam cu placere oricand
gata...nu s-a inchis...iluzie optica
O saptamina faina la toti!
si aseara ti-am spus ca e doar pt un timp
Stal aici se vrea un forum moderat,nu vrea nimeni clickuri aduse din vizite si barfe.Si offtopicul trebuie sa aiba o limita,iar discutiile care aduc probleme,nu numai aici la offtopic,si se raspandesc la toate sectiunile trebuie cel putin domolite.Altfel vezi ce bine e sa fie liniste?Hai pe la o cafea.:)