View Full Version : info satelit nr 2/2007
Din cuprins:
-Altdvb cu skystar2 .......(foarte util pentru orice incepator si nu numai)
-Receptie simultana cu un singur lnb
-Fotbal via satelit ...........(veti gasi satelitii si frecventele unde se transmit meciuri de fotbal)
-Actualitatea DTH..........(informatii despre pachetele romanesti)
-Instalatie comunitara pentru receptia DTH
-Homecast HS 5101 CI - un reciver hd ieftin (sub 300 e) - prezentare
-Cum alegem un tv lcd sau plasma?
-Tunere DVB-S pe pci
-Prezentare receptoare: Opticum, Soleron, Starbox 5400 ( interesant are placa de retea)
-Modele speciale de receptoare terestre
-Liste programe trasmise prin satelit
Asadar un numar foarte interesant, cuprinzand 76 de pagini la un pret de 12 lei.
ps: sa-mi trimita berea prin plic ca le-am facut reclama :D dar merita
F bun numarul 2 al acestei reviste! :D
Am abonament la ei de ceva timp.De ce nu a sosit???Cind a aparut???
Am abonament la ei de ceva timp.De ce nu a sosit???Cind a aparut??? mai intii apare la distribuitori si apoi la noi :D
Am abonament la ei de ceva timp.De ce nu a sosit???Cind a aparut???
acum cateva zile
dic_star79
20-03-07, 17:50
Da este aparut de cateva zile,au un cuprins interesant. Berea o so primesti prin fax ca sa nu se raceasca :lol: :lol:
Ar fi si mai bine, daca s-ar putea posta si un pdf sau un scan al revistei...
Ar fi si mai bine, daca s-ar putea posta si un pdf sau un scan al revistei... Corect,cine vrea sa faca un bine pentru cei ce nu au revista? sa posteze doar ce e interesant? :wink:
Ar fi si mai bine, daca s-ar putea posta si un pdf sau un scan al revistei... Corect,cine vrea sa faca un bine pentru cei ce nu au revista? sa posteze doar ce e interesant? :wink:
pentru asta cred ca ar trebui sa ai aprobarea celor de la info satelit si dat fiind ca abia a aparut nu ti-o vor da. revista se gaseste deja la tehnicb si la majoritatea magazinelor de profil. costa numai 12 lei, nu-i o avere, iar numarul asta e chiar foarte bine pus la punct.
pentru asta cred ca ar trebui sa ai aprobarea celor de la info satelit si dat fiind ca abia a aparut nu ti-o vor da. revista se gaseste deja la tehnicb si la majoritatea magazinelor de profil. costa numai 12 lei, nu-i o avere, iar numarul asta e chiar foarte bine pus la punct. Al meu inca nu a venit prin posta inca il mai astept :wink:
A aparut info satelit nr.3/2007.Magazinul receptiei TV a satelitilor.
A aparut info satelit nr.3/2007.Magazinul receptiei TV a satelitilor.
ceva articole interesante in revista???
ceva articole interesante in revista???
Este una din cele mai interesante reviste cu si despre sateliti.Sunt abonat de ceva timp la ea si iti spun sincer nu m-a dezamagit chiar am invatat multe.Deci in concluzie merita toti banii.
dic_star79
14-06-07, 21:53
Din cuprins:
- un secret stiut de toata lumea :Cardsharing si cardsplitting
- Offline downloand cu Skystar2
- formula 1 FTA
- posturi noi FTA
- noutati la dolce.digi,focus,max si boom
- galileo- replica la GPS se lasa asteptata pt EUROPA
- HDMI- o interfata pt televeziunea HD
- Instalatie colectiva pt receptia simultana a pachetelor DTH romanesti
- receiverul HDTVcat un pachet de tigari
- STRONG a intrat in era digitala terestr
Precum si programele romanesti codate si necodate, programe analogice, programe HDTV, si programele si pachetele TVdigitale in banda KU si nu numai!!!!!!!!
Si totusi...
Ar fi si mai bine, daca s-ar putea posta si un pdf sau un scan al revistei...
cred ca ar fi multa lume interesata:happy:
dic_star79
15-06-07, 22:11
Conform echipei care editeaza aceasta revista acest lucru va fi luat in considerare si poate pus in aplicare dar cu o intarziere de o luna de zile!!!!!!!
f bun nr3 al revistei INFO SATELIT!:):cool2: