View Full Version : Nuca in Perete si Ciolacu la Brussels
Pe vremea mea se zicea te duci bou si ai venit vaca asa e cu CIOLACU la EUROPA , cred ca a descoperit ca in in eu nu merge cu fofirlica .problema ca impotenza guvernului vine platita de toata lumea inspecial de cei slabi . as fi curios unde se sifoneaza bani romanilor :polizia zice ca lipsec aparate pr alcool si droguri , in spitale stim cum stau lucrurile etc etc .Zic ei ca trebuie sa ridice TVA la 21 22 % . PLATIZI ROMANI taxe si impozite ca ei trebuie sa traiasca bine ,Nu vb de Crevedia ...un exemplu clasic de increngatura PSD ...mai un pic si vomit ,va rog sa ma scuzati . Romani ce se mai poate face? PSD sau PNL care e diferenta ? de AUR nu vb pentru mine e 1900 toamna...Vai de capu nostru.in pensie vroiam sa ma intorc in RO dar Nu cred ca se va intimpla.pb e ca pt cei care stau in tara lucrurile se vad un pic mai mormal dar pt cei mai multi din afara NU. Cum se poate schimba lucrurile sa mearga normal ???
Cum se poate schimba lucrurile sa mearga normal ???
Sa mergi la vot.
Sa mergi la vot.
De 30 de ani mergem la vot si rezultate 0.
Sistemul este puternic în manipulare.
Până românii nu înțeleg că nu trebuie psd pnl udmr usr nimic nu se schimbă.
Trebuie aleși cei care nu au fost la butoane până acum : deci fara psd,pnl,udmr,usr.
deci fara psd,pnl,udmr,usr.
Deci, haur?
Deocamdată nu prezintă încredere.
Pe scena politică mai sunt partide.
Vrăjeală de doi lei juma', deci AUR?
Tocmai ți-am spus că nu aur, deoarece nu prezintă încredere.
Sunt curios tu până acum de cate ori ai fost la vot și de cate ori ai luat plasă cu votul tău.
Eu niciodată nu am votat din 92 până acum cu fsn ,pd , pdsr, psd,pnl, udmr sau usr, ( și am fost la toate alegerile)ceea ce tu ai făcut-o, pentru că ești impulsiv și nu meditezi înainte să faci ceva.
Fără PNL, PSD, UDMR, USR și cel "negat" de tine - AUR, mai sunt și alte partide cu șanse să intre în parlament? Ar mai fi unul... partidul comunist dar nu cel din Romania, cel care ar veni la pachet cu armata sovietica "eliberatoare". Băieții, pregatira-ti pâinea cu sare pentru întâmpinare?
Circula o vorba pe net, e pamflet:
Cel mai periculos virus din Romania este GRAUR, se transmite din dobitoc in dobitoc!
Nu intenționam sa ajung chiar atât de departe, nu știu dacă e cazul colegului, dar influencerii politici (politruci, propagandiști sau cum vreți să le spuneți) sunt foarte stilați in ziua de azi: "nu recomanda" cu cine sa votezi, "nu arată" vinovații pentru care merge țara într-o direcție greșită, "nu exemplifica" motivele pentru care o duci rău.
Sa nu mergi la vot este un drept al fiecăruia, aia cu "obligația cetățenească" este o tâmpenie. Voturile date independenților sau partidelor obscure se întorc în turul doi tot "acolo unde trebuie".
Deocamdată nu prezintă încredere.
Cum adica „deocamdată”? Eu zic ca niciodată.
Un lucru e greu de inteles de catre noi toti - ATATA TIMP CAT AVEM ACEEASI MENTALITATE NIMIC NU SE VA SCHIMBA
Nu va ajuns peste 30 de ani de tot schimbari intre partide/coalitii si rezultatul il vedem cu toti
ACTUALA MENTALITATE LASA MULT DE DORIT , mai ales in cercurile inalte/politice
Putem sa schimbam si 1.000.000 de politicieni daca TOTI AU ACEASI MENTALITATE.... ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE
Pana si in diaspora lucrurile numai sunt atat de ''roze/bune'' cum era pana acum
Se ridica in slavi raul/furtul ( politicieni/mass-media ) si romanul de rand e bulversat complet
Din pacate si dupa 30 de ani de MINCIUNI ( ca parca aia 25 de comunism nu ne-ar fi ajuns ) mai sunt destui CREDULI
Oricum de la un timp incoace jocurile se fac in culisele politice , iar romanul de rand e doar SPECTATOR/DOAR CU VOTUL SA NU ZICA CA IA LUAT UN DREPT CONSTITUTIONAL
HALAL MENTALITATE , HALAL NATIE
La vot votezi principii nu partide, o sa ziceti ca nu nu e ok ca trebuie sa fim radicali etc etc.
Eu votez dreapta, sustin dezvoltarea prin munca nu indatorarea pentru pomeni.
Nu exista solutie miraculoasa la un popor obisnuit cu spagi si pomeni.
Are mare dreptate mario mai sus :)
Nu exista miracole in economie !
Banii nu sunt "undeva" si "cineva" ii ascunde de "bobor".
Banii se produc doar in economia privata si trebuie "chivernisiti".
Orice angajat la stat e platit din munca oamenilor din privat!
Daca olgutza a avut vise erotico-electorale cu dragnea acum 7 ani sau cati or fi, ca se vor mari salariile la stat dupa grila visului ei,
asta nu inseamna ca asta se si poate intampla.
Nu aud pe nimeni sa spuna ca ea a mintit cand a promis tampenii, aud doar ca astia mint ca nu le dau banii,
care bani? ai de sunt acolo, asta e expresia celor care "cred" .
Si pensionarii "cred" ca banii lor au scos pui, si acum asteapta pensia de la vanzarea puilor!
Nu le spune nimeni ei au platit pensia parintilor si lor le patesc fii si imigrantii pensia, asta deranjeaza electoral!
Sa nu mai spunem de cei care au pensii speciale, unii cotizeaza 15 ani si primesc pensie peste 45 si ne scalvagesc pe noi astia de trebuie sa platim pana la 65 de ani la pensie sa mai apucam maxim 20.
Daca e sa ne gandim la stapanii de scavi, facem un exercitiu de imaginatie gandind ca e posibil ca la CCR (PCR) sa existe sau sa fi existat membri care cumuleaza(u) una, doua sau 3 pensii speciale si ei judeca speta specialelor.
Era doar un exercitiu de imaginatie, poate nu exiata asa oameni si nu au dat asa decizii.
Asta e noul scalvagism in tara asta, sa muncesti sa aiba specialii pensie.
Banii la stat nu scot pui, sunt furati de partide prin dirijarea lor in contracte care "imbunatatesc" viata romanilor.
NU conteaza cine vine la putere, doar prin marirea PIB va veni bunastarea.
Despre asta sa dicutam, nu ca vine galeria de fotbal si ia banii de "acolo" si ne da!
Doar gandul asta te face tradator de neam si tzara!
Nu spune nimeni un cuvintel despre finantarea partidelor de la bugetul de stat!
Asta e cea mai mare HOTIE!
parpaneata
04-09-23, 13:14
Romanul este marlan ! Nu vei gasi niciodata, repet, niciodata un angajat la stat care sa-ti spuna tie, antreprenor,privatizat,patron,etc....multumesc ptr ca-ti platesti taxele !!! Angajatul la stat doar vrea si atat ! Il doare pe el in plua ca tu ai cutitul pana la os, ca nu poti mari salariile angajatilor ptr ca-ti vin taxe pe care nu poti sa le achiti, el doar vrea. Si asta ptr ca el crede si spune ca e dreptul lui ! Dreptul plm !!! Nu-i suport, sunt lenesi, spagari, profitori si multi, prea multi. Politicienii mananca rahat prin definitie ! Nu o faci, nu esti politician ! Voi vota ca de obicei, raul cel mai mic. Ptr ca tot roman sunt. Deci....marlan !
La vot votezi principii nu partide, o sa ziceti ca nu...]
Da acum bugetul este aproape tot din taxe și impozite de la privați și chiar de la oamenii de rând.
Marile companii își externalizează profitul și nu dau nimic la statul român
Problema mare a țării este că actuala și Vechea conducere au înstrăinat resursele țării fără a pune redevențe corecte pentru exploatarea resurselor.
Practic au dat pe gratis țițeiul, gazele electricitatea.
Suntem singura țară din lume care importă propriile resurse.
Parcă am fi handicapați mintal.
Trebuie să se facă ordine în acest sector și atunci o sa fie și bani la buget.
Apoi trebuie să fie o justiție corectă în care baronii locali din partide trebuie să de-a socoteala pentru tot Raul făcut județelor lor.
Eu m-am saturat sa tot aleg dintre doua rele ... raul !
si sa ma uit dupa aceia la el care ranjeste ... "Ba da
prost mai esti ! iar te-am adus la urne !"
"Sasul de la Cotroceni"... oricât de antipatică mi-este această persoană nu pot trece cu vederea această mârlănie a ta care se definește simplu: discriminare. Există și o instituție a statului care urmărește și sancționează astfel de derapaje.
Și tot nu ne-ai lămurit: dacă nu AUR, cine este acel partid minune care va aduce dreptatea și bogăția in țară?
Poți publica sursa statisticilor postate mai sus? Nu că ar fi incorecte, dar in mod sigur nu tu ești autorul lor.
Parca ma aflu la postul RTV. Urmatorul invitat are cuvantul:
Ești la secțiunea Offtopic, poți schimba pe Cartoon Network.
Val ești pe arătură, adică pe lângă subiect.
Părerea ta proastă față de mine te face să cauți în cuvintele mele lucruri de care să te iei.
Sasul de la Cotroceni , chiar este sas, are și cetățenia română dar este sas cu acte în regulă, nu este mârlănie numai în capul tău, nici urmă de discriminare și alte instituții ale statului.
Te rog fa o sesizare pentru discriminarea personajului iubit.
Cred că dialogul cu tine este de prisos .
Nu mă cobor la mintea ta plina de mârlanii și discriminări.
Când te folosești de etnia unei persoane pentru a o pune într-o lumină nefavorabilă se numește discriminare. Nu mai continui pe tema aceasta. In loc să răspunzi la ce te-am întrebat vii cu abureli. Clar că nu ești atât de naiv sa faci propagandă gratis, repet întrebarea: pentru cine?
Ntz..ntz..ntz! De fiecare data cind se discuta despre „cu cine sa votezi” hop, ca apare cearta! Nu ne mai revenim in veci vecilor!
Lumina nefavorabilă nu o dă etnia lui , ci faptele lui. El face lobby pentru firmele austriece in defavoarea statului român.
Eu mi-am propus să nu îi mai spun pe nume și de asta când îl menționez așa îi spun sas ., pentru că nu face cinste statului român
El în funcția pe care o are ar trebui în primul rând să facă ceva pentru români nu pentru austrieci sau alte popoare.
Din anii 90 până în prezent mi-au fost antipatici toți președinții acestei țări, începând cu primul - cel care a vrut să facă comunism cu față umană și care probabil încă și în ziua de azi așteaptă armata sovietica "eliberatoare" sa ne scape de teroriști. Le reproșez fie faptele rele pe care le-au făcut și au rămas nepedepsiți fie pasivitatea in momente importante când ar fi trebuit să intervină. Din 90 încoace nu am priceput un lucru: cu ce ia ajutat pe propagandiști sa le atribuie porecle gen: Țapul, Chiorul sau Sasul? Cum poți să judeci un om după aspectul fizic sau etnie și nu după faptele sale?
Sa mai amintesc de "folclor" cu sași care vindeau copii in străinătate?
Statistica postată mai sus probabil i s-a pierdut sursa originala, posibil dat share peste share pe Facebook că nu se mai știe cine a "copt-o".
Posturile lui horatiu cu discriminarea vor fi sterse.
Chair exita imbecili pe forum care pun botu la teoria cu haiducia la multinationale?
Char asa de prosti sunt ?
E simplu, daca suprataxezi multinationalele, le maresti costurile si atunci se scumpesc serviciile si produsele lor, automat cresc preturile si in fapt generezi inflatie.
Si apropo, daca faci piata un an la kaufland si in piata din cartier (comparativ), fac pariu pe ce vreti ca iesi in final in medie mai bine de la kaufland.
Recunosc că nu am o educație financiară bună, dar logica elementară mă duce la gândul că nu trebuie scutit nimeni de la impozitare.
In ce țară occidentală nu există impozite?
In tarile arabe nu există impozite așa cum le avem noi.
Acolo au datoria morală și religioasă să dea zeciuială din ce câștigă.
Impozitele de la noi merg pe principiile evreiești de impozitare și TVA.
Nu este nici o haiducie să pui impozit.
Sistemul fiscal de la noi este slab și corupt.
In USA nu scapi de fisc, oricine ai fi
Nu știu din ce principiu din politica de dreapta vorbești zildan , când zici că multinaționalele trebuiesc scutite de impozite că măresc prețurile produselor?
Dacă fac asta dau faliment .
Ei insa jonglează și fac șmecherii financiare pentru că văd că fiscul și legislația românească comercială este proastă , are carente și ei găsesc șmecheria externalizării veniturilor și spun că nu câștigă nimic .
La fel fac și băncile din 90 până acum sunt săracile tot pe pierderi.
O firmă dacă este pe pierderi un an sau doi ajunge la faliment , dar ele se dezvoltă.
Dacă asta este politică de dreapta
pot spune sus și tare" Halal politică de dreapta ".
Scuze daca te-am supărat zildan dar nu pot fi de acord cu tine că trebuie exceptate de la impozitare multinaționalele .
Nu trebuie exceptați nici cei din industria software (informaticienii și programatorii) dacă susții o politică de dreapta, pentru că se crează inechității sociale.
PS: discriminarea e in mintea lui val
,
Te-ai dus după fenta lui ?
Dacă măcar îl 8njuram pe individ mai ziceam să ștergi posturile, dar așa te duci sigur către cenzură ieftină.
Dacă zic țiganul de Mădălin Voicu este discriminare?
Sau armeanul de Varujan Vosganian?
Am inebunit de tot?
Nu mai avem voie să menționăm etnia unui individ că gata este discriminare.
Pai daca ție îți zic că ești oltean te discriminez?
Unde se ajunge de la unu user care nu mă poate înghiți și caută tot felul de motive să penalizeze orice scriu.
Eu nu am fost de acord cu politica pe forum de sateliți, dar chiar tu ai promovat politica aici la offtopic, oare la ce rezultate ai vrea sa ajungi?
La osanale pentru un individ neperformant în funcția pe care o are și care este tot timpul in excursii prin tari exotice pe cheltuiala statului român și la ski, nefăcând nimic util pentru statul român -vezi cazul Schengen, unde chiar austriecii lui protejați ne-au dat cu tifla.
Toate cele bune.
Am scris mai sus ca doar cresterea PIB duce la bunastare!
Am dat exemplu cu impozitarea la multinationale dar am uitat sa spun ca daca nu fac profit pleaca, si pleaca cu tehnologii si locuri de munca.
Daca o mare companie cum e Dacia pleaca din tara, tu crezi ca e bine?
Stii cati angajati are si cati altii sunt angajati la firmele care aprovizioneaza?
Nu spun ca nu fura unii, ce zici daca itzi demonstrez ca tzara e furata de o companie romaneasca care da spaga la angajatii romani ai unei multinationale?
Fura sume incredibile si e foarte greu sa te atingi de ei ca se lauda ca au "sistem".
Poate ca multi dintre romani sunt naivi si cred ca galeria de fotbal va aduce bunastare, dar exista si cei multi si tacuti, unii isi fac treaba docili, nu ridica privirea, altii se bat cu infractorii si e bine sa fie anonimi.
Te rog sa fii mai ponderat.
Repet: atunci când te folosești de etnia cuiva pentru a jigni pe acea persoană, da este discriminare. "Logica" ta a poate avea "sens" pe FB in compania potrivită nu aici.
Și vezi că nici faza cu "handicapați mintali" de la postul #17 nu este in regulă. Nu e de mirare că o folosești, când vrei sa impui o ideologie bolnavă te folosești de toate mizeriile posibile iar ura are un efect neașteptat asupra multor persoane. Ăștia sunteți voi propagandiștii.
Vezi că ai încurcat butoanele la postul #26, trebuia "dislike" nu "like", dar poți să dai aici, nu e nicio problema. Adevărul este că primind "dislike" de la tine mă simt foarte onorat. :):):)
Nu am greșit cu like, acolo ți-am dat și thx deoarece postul este corect..
Îți dau când ești pe subiect și îți dau dislike când forțezi lucrurile aiurea.
Toate cele bune.
Cred că ai părere foarte bună despre tine, eu nu.
Nu mă mai rog de tine să răspunzi întrebării pe care ți-am pus-o, ar fi trebuit să-ți asumi responsabilitatea pentru ce ai postat, nu bagi bățul prin gard după care te victimizezi.
Voi ăștia, lachei de doi bani ai politicienilor chiar nu pricepeți că nu puteți prosti in față pe toată lumea? La o întrebare incomodă ar fi trebuit să ai deja răspuns logic și de bun simț pregătit.
In ceea ce privește dislike-urile, dacă nu ai sesizat sarcasm in ultimul meu post atunci nu ai decât să dai dislike la toate posturile mele, pentru mine nu înseamnă nimic. O să-ți ia ceva timp dar nu mă îndoiesc că nu ai să reușești.
Cat de jos te mai cobori ?
Ai inceput să mă înjuri?
Cum îți permiți să îmi spui lacheu? L-am jignit pe sas?de asta sunt lacheu? Ce bine ți-a făcut ție sasul?dar țării?
Poate pe viitor îți măsori cuvintele.
Mă tot acuzi că sunt platit de partide și cine știe ce îți mai trece ție prin minte.
Faptul că îmi iubesc țara și că îmi place dreptatea(adică sesizez nedreptățile) nu înseamnă că fac propaganda unui partid.
Crezi că poți cunoaște un om după mintea ta? Oamenii sunt diferiți și nu îi cunoști numai după postări pe internet.
De tine este vorba, nu despre alții. Violența verbală este refugiul celor incompetenți și incapabili să accepte realitatea cotidiană.
Nu trebuia decât să-mi răspunzi la două întrebări simple: care este partidul minune salvator al națiunii și care e sursa statisticii postate de tine?
Cum nu ai fost in stare să răspunzi decât prin postări fără sens și acuze nejustificate pline de ură, topicul se închide.
Rog autorul topicului sa nu deschidă altul similar, unde dai și unde crapă. De, pentru unii a început campania electorală.