View Full Version : Satlook Micro+
Vand Satlook Micro+, in stare noua, folosit la cateva instalari. Pachetul cuprinde aparatul, geanta de purtat, incarcator de casa si auto. Pret 900 ron.
Detalii: http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=342&category_id=b30623240973287a880146590c1d85f0
Contact me:
-e-mail: sitaru.eduard@bvnet.ro
-Yahoo Messenger: edi_sitaru
Sau schimb cu MIO C320 sau C520.
Up. 750 ron sau schimb cu navigatie MIO.
Vandut, se poate inchide.
trag concluzia ca esti un neserios ! ne-am inteles ca i-ti cumpar satlook si din cite vad l-ai vindut altcuiva.daca aveai putin bun simt ma anuntai si pe mine.
nu sint curios de replici ! din partea mea se poate inchide,esentialul este ca lumea sa stie cu cine are de-a face.
p.s:multumesc "binevoitorului" care a mutat topicul.cred ca facea mai bine sa il lase acolo unde l-am pus eu.ar fi avut efect mai bun.
Man, imi pare rau, dar mi s-a oferit mai mult decat ai oferit tu, de aceea am si anuntat ca s-a dat. Dar daca ai sa te uiti bine ai sa mai gasesti Satlook pe internet. O sa-ti dau eu nr. de telefon al cuiva care vinde si de unde am luat si eu. Si las-o mai usor cu neseriozitatea si bunul simt, ca eu nu te-am jignit pe tine, dar daca vrei o fac cu placere, ok?
trag concluzia ca esti un neserios ! ne-am inteles ca i-ti cumpar satlook si din cite vad l-ai vindut altcuiva.daca aveai putin bun simt ma anuntai si pe mine.
nu sint curios de replici ! din partea mea se poate inchide,esentialul este ca lumea sa stie cu cine are de-a face.
p.s:multumesc "binevoitorului" care a mutat topicul.cred ca facea mai bine sa il lase acolo unde l-am pus eu.ar fi avut efect mai bun.
Eu iti recomand un Teleman, e mai rapid decat satlook, 2 ani garantie, nou nout, poti introduce lista de sateliti preferate prin cablu serial care il primesti in pachet cu el, bateriile tin mai mult decat la satlook, ....
la acelasi pret ?
Uitete pe www.tehnicb.ro si acolo ai preturile.