View Full Version : Monitor Quintron(A+)
Salut
Cu ceva timp in urma am cumparat un monitor Quintron 19" care are incorporat tv-tuner si intrari video pe S si composit, in ideea de al folosii cand plec in concedii...
Imaginea pe DVI si tv-tuner este buna dar in momentul in care dau semnal pe composit sau s-video imaginea este instabila (tremura).
Aveti idee de la ce apare aceasta instabilitate a imaginii?
Multumesc
Eu, am avut de aface cu simptomul....drept i-i ca pe alt ceva dar pana nu am schimbat driverul nu i-a trecut....incearca si asta:D
Pai la ce sa schimb diverul??? la monitor?
Pe intrarile AV am dat semnal din DVD si rec...
Incearca sa schimbi refresh-ul si vezi daca mai tremura asa tare. Pe composit, s-video ai optiune de PAL, NTSC sau Auto, vezi daca ti-e setat corespunzator. Ca o solutie nu prea stiu ce sa iti spun... eu unul le schimbam direct cand apareau probleme de imagine... sau foloseam alte surse sau intrari...
Stie cineva cum se poate intra in meniul de scrvice?
Multumesc
La asta eu unul nu stiu. Incerc sa imi fac timp sa iti caut pe net, da-mi modelul exact si seria lui.
daca pui sursele de semnal video pe alt monitor, tot asa se vede? ai verificat cablurile sa fie in perfecta stare? seteaza din surse (dvd player sau alta sursa din care dai semnal monitorului) sa scoata semnal svhs nu cvbs si va merge. la monitor nu ai ce frecventa de refresh sa alegi ca nu are asa ceva in meniul de service. problema e ori de conectica, ori ca sursa nu scoate semnal corect pentru el. mai incearca si cu alte surse de semnal video, sa vezi daca nu face pe toate la fel. in caz ca are acelasi simptom, il impachetezi si te duci cu el la magazin sa-l schimbe.