View Full Version : Eu sunt vaccinat, Tu de ce nu te vaccinezi?
E clar ca ma vaccinez cand reusesc sa ma programez, si sper ca asta sa se intample cat mai curand.
Sunt convins ca e singura metoda prin care putem iesi din pandemie.
Tu te vei vaccina?
Nu... clar nu mai voi vaccina !!! Mai vorbim dupa ce o sa dispara din peisaj OMS !
In valul 4 s-a vaciinat.
Vedeti postarile din octombrie 2021 !
Cu tine nici nu ma apuc :)
Nevasta s-a vaccinat deja... eu am antivirus puternic, din pere padurete de vreo 50°...arde tot, chiar si cochilia lui corona !!!
Pai "io" ce zisei, tu "stii" ce vrei :)
Lasa ca ne vaccinam toti doar de dragul vremurilor bune !
Daca mai stam mult asa in izolare uitam ce inseamna fericirea si libertatea :)
Ne transformam cu totii in "oameni cu chibriturile" la ei
Va rog sa scrieti despre voi, daca va vaccinati sau nu.
Tehoriile "preluate" vor fi sterse.
Nu... clar nu mai voi vaccina !!! Mai vorbim dupa ce o sa dispara din peisaj OMS !
Vezi, sa nu dispari tu inaintea OMS-ului!
Ma vaccinez.
parpaneata
11-01-21, 16:10
Eu m-am vaccinat azi !
parpaneata
Multumesc. Ma voi vaccina si eu alaturi de multi altii pentru a scăpa cu totii de plaga asta.
In nici un caz nu ma voi vaccina cu un vaccin iesit pe banda rulanta in 8 luni din care 6 luni de testari si care se afla in teste pana in 2023
AM ZIS FARA FAKE NEWS
Sotia s-a vaccinat acum o saptamina ( de, prima linie ). Eu, abia astept, ca tare mie dor de haiduciile dinainte!
Zildan...nu am dat nici un fake news am scris de ce nu sunt de acord si tu ai sters faza cu imunitatea oferita de SUA companiilor care produc vaccinul,Guvernul federal a acordat companiilor precum Pfizer și Moderna imunitate la răspundere dacă ceva neintenționat se întâmplă cu vaccinurile lor.,nu ERA si nu ESTE un fake news stirea o gasesti in toata lumea pe toate agentiile de presa din SUA si UE
Te-am rugat ceva.
Asta se intampla peste tot ! este o masura de precautie intr-o tara in care
un escroc te poate da in judecata pentru ca in ziua vaccinarii a batut vantul
de la sud ! Peste tot in lume , semnezi un protocol de acceptare a procedurii !
Nimeni nu te obliga sa accepti o procedura in care nu crezi ! daca vrei ... poti
muri fericit ca te-ai tinut tare !!! chiar si in cazul unei apendicite ...
In conformitate cu PREP Act? What is this? :eek2:
PS Intre timp am aflat! Bine ca e in SUA!
Daca citeai aflai ce este Mondo
https://www.phe.gov/Preparedness/legal/prepact/Pages/prepqa.aspx
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:43 ----------
Asta se intampla peste tot ! este o masura de precautie intr-o tara in care
un escroc te poate da in judecata pentru ca in ziua vaccinarii a batut vantul
de la sud ! Peste tot in lume , semnezi un protocol de acceptare a procedurii !
Nimeni nu te obliga sa accepti o procedura in care nu crezi ! daca vrei ... poti
muri fericit ca te-ai tinut tare !!! chiar si in cazul unei apendicite ...
Ceea ce spui tu acum este valabil in cazul vaccinurilor care au fost testate 6-8 ani si abia dupa aceea puse pe piata,nu si in cazul covid unde...
„Când guvernul a spus: „Vrem să dezvolți acest lucru de patru sau cinci ori mai repede decât o faci în mod normal”, cel mai probabil producătorii au spus guvernului: „Vrem ca tu, guvernul, să ne protejezi de procese ce ne-ar putea costa milioane de dolari”
Vaccinul antigripal este o ... metoda de producere ! nu-l testeaza nici dracu !
pentru ca nu are cand !!! tulpina regionala se stabileste in junie-lulie si la
1 octombrie este pe piata ! Aici noutatea consta in tehnologia ARN ... care
este cu 5 minute mai isteatza !!! hai s-o ingropam !!! poate se vinde bine
Sputnik V !!!
Eu nu eram pregatit sa astept 6-8 ani vaccinul in conditiile astea. E normal sa existe concesii. E normal sa existe unele riscuri si tocmai de aceea fiecare poate alege CAND sa se vaccineze. Daca nu crezi in vaccin astepti pana observi cati din jurul tau mor sau sufera complicatii dupa ce s-au vaccinat. In orice lucru exista risc iar riscul depinde de organismul fiecaruia. Eu mi-l asum.
In topicul acesta se editeaza sau se sterg toate posturile care fac referire la surse sau articole externe.
Aici spuneti daca va vaccintii sau nu fara "citate".
parpaneata
12-01-21, 13:17
Zildan...nu am dat nici un fake news am scris de ce nu sunt de acord si tu ai sters faza cu imunitatea oferita de SUA companiilor care produc vaccinul,Guvernul federal a acordat companiilor precum Pfizer și Moderna imunitate la răspundere dacă ceva neintenționat se întâmplă cu vaccinurile lor.,nu ERA si nu ESTE un fake news stirea o gasesti in toata lumea pe toate agentiile de presa din SUA si UE
Raspunsul este si simplu si logic. Pentru a nu bloca productia printr-un proces stupid !!!
Ma vaccinez cu tota convingerea ca lucrurile vor decurge normal !
M-am inscris pe site-ul de programare vaccinare
https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/#/planning
Eu sunt inscris din 3 ianuarie.
Azi vad ca ma lasa sa adaug o firma sau sa ma lipesc de o firma cu activitati in domeniu medical.
parpaneata
13-01-21, 13:35
Ne-am vaccinat 6 persoane ! Reactie adversa comuna: durere in brat, la locul injectarii, cu disconfort la ridicarea bratului cat poti de sus. Reactie particulara: febra in noaptea imediat vaccinarii (37.9) , doar eu. Alta reactie comuna ar fi o discreta durere de cap. Astea toate sunt reactii adverse generale ptr orice fel de vaccin. In concluzie,nu este nimic care sa te ingrijoreze. Acum, a doua zi dupa vaccinare, totul este ok. Doar durerea discreta la locul vaccinarii a mai ramas. In doua trei zile va disparea si asta si abia astept tura a doua de vaccinare....peste trei saptamani.
Deci e clar ca procentual dorinta de vaccinare a populatiei depaseste tinta autoritatilor.
Sigur in urmatoarea perioada posturile "pretene" antivacinare vor schimba agenda, vor tipa ca nu apuca lumea sa se vaccineze.
Sa fie rau, ca sa nu fie bine !
Asta e agenda marilor patrihotzi, P..D H...ur, si alte gunoaie care se bat cu barosul in piept ca sustin flacara romanismului !
deja am doua saptamani, cipul merge brici
Poti sa accesezi internetul cu cipul? Postezi de pe cip?
DA , ma vaccinez !
ps. eu vreau cu nanobotzi , am alergie la cipuri ...
vaccinat astept rapelul si prima bere cu prietenii
https://i.ibb.co/02P38Fw/1.png
Eu zic ca graficul reflecta statistica unui forum de oameni inteligenti !
din pacate in lumea reala ... lucrurile nu stau deloc asa ! uitati-va la
ce procent dintre profesori vor sa se vaccineze ... vreo 50% ! sau ce
procent din angajatii Postei Romane ... vreo 39% ! la tara , in patria
ignorantei, conteaza cuvantul lui Soso !!! ca-l aud in fiecare seara !
Cu profesorii e o alta discutie. Au fost intrebati toti angajatii din scoli, de la portar la director. Asa ca procentul profesorilor nu prea este ala.
Cam ăla este procentul în școli!
Se refera la profesori, învățători, educatori, inspectori, suplinitori
Portarii, femeile de serviciu, instalatorii, etc sunt de regula angajați ale unor firme contractante, atât la școlile de stat cât și la cele private.
Cu așa personal în educație viitor de hAUR țara noastră are!
Nu este adevarat. De unde ai tras concluzia asta? De la RTV? Arata-ne si noua sursa!
Dupa cum vezi aici (https://www.edu.ro/sites/default/files/CENTRALIZATOR%20RAPORTARI%20PREUNIVERSITAR%20-DISPONIBILITATEA%20PERSONALULUI%20DIN%20ÎNVATAMÂNTUL%20PREUNIVERSITAR%20PRIVIND%20VACCINAREA%20ANT ICOVID-19.PDF), procentul este de 73.18%.
"Am fost deja vaccinat .....
De astăzi, vaccinarea va avea loc în orașul meu. Nu sunt unul dintre oamenii importanți din punct de vedere sistemic! Deci direct la centrul de vaccinare din centrul orașului. Totul s-a făcut în decurs de 2 ore. Orice se spune este cu adevărat adevărat. Un cip este plantat sub piele în timpul vaccinării. Acum recepționez 50 de programe de televiziune și 20 de programe radio. Când mișc capul în sus sau în jos, dau mai tare și mai încet. Dacă mișc capul spre stânga sau spre dreapta, pot schimba programele. După următoarea vaccinare, este posibilă recepția în calitate HD. Și tocmai am descoperit că, dacă ridic brațul stâng și întind degetul mijlociu, pot vedea DIGI necriptat!"
:beer:
Să mai ne descrețim frunțile:
https://i.postimg.cc/KKvHsp4D/IMG-20210123-WA0000.jpg
Incerc sa-mi dau seama de unde le iese 73% ... ca pe cele
3 coloane cifrele sunt mai degraba pe la 45% ! dar ma rog ...
daca asa a vrut pixul lor !!! didactic si nedidactic sunt in scoala ...
https://i.ibb.co/mD8Y9Db/1.png
"Am fost deja vaccinat ..... :beer:
Sigur ti-a gresit vaccinul! In loc sa-ti faca ”la halba” ti-a facut ”la fiola”!
învățământul e organizat ca pe vremea comuniștilor.
Nu s-schimbat nimic.
Dacă vreți deschidem un topic pe tema asta .
Ce diferă de epoca de aur, profesorii făcuți la facultăți fantoma.
Știu un director de școala, profesor de filozofie, fost popa, care a invatzat 2 ore sa între la facultate și a terminat-o fără sa calce pe acolo.
Își da viața pentru PSD !
Eu stiu unu care nu-i invata nimic pe copii la scoala, ca sa-i poata medita dupa, acasa!
Incerc sa-mi dau seama de unde le iese 73% ... ca pe cele
3 coloane cifrele sunt mai degraba pe la 45% ! dar ma rog ...
daca asa a vrut pixul lor !!! didactic si nedidactic sunt in scoala ...
https://i.ibb.co/mD8Y9Db/1.png
Da, uite, n-am fost atent. De fapt ultimile trei procente (ponderele) sunt exact ceea ce spune termenu: cat din 100% reprezinta cele trei categorii de personal.
Deci 73% nu este decat procentul de personal didactic de predare.
Mea culpa.
Știu un director de școala, profesor de filozofie, fost popa, care a invatzat 2 ore sa între la facultate și a terminat-o fără sa calce pe acolo.
Nesimțit... Alții își toceau coatele pe băncile unor facultăți încă neinfiintate. Vă dați seama ce înseamnă să-ți storci creierii la o băncuță in timp ce în jurul tau se ridică ziduri, umbla muncitorii cu roabe de mortar și paleți cu BCA?
Nu este adevarat. De unde ai tras concluzia asta? De la RTV? Arata-ne si noua sursa!
Dupa cum vezi, procentul este de 73.18%.
Dar tu ai tabelul de la Șoșo?
Mutam posturile? Nu de alta da poluăm topicul. Și apropo, nu am spus ca toți sunt la fel !
Mutam podurile?
Normal! Lasa-ne doar sa ne vaccinam aici!
Dar tu ai tabelul de la Șoșo?
Cine e Șoșo?
Am pus sursa tabelului, vezi postul 32.
Dihania Ivhainovici Ș__-oaca semnatoarea hAUR.
Cum ziceam acum cateva zile, latrinele trec de la rezerve in privinta vaccinarii, la panica lipsei vaccinurilor.
Sa fie rau, ca sa nu fie bine! Doar pzd e cu binele :))
Abia astept sa ma vaccinez dar ghinion,nu am peste 80 de ani(unii zic ca e de bine):),cine stie cand imi vine randul
Cu tot respectul pentru inițiatorul acestui topic, se pare că zicala "orice faptă bună nu rămâne nepedepsita" este din nou valabilă. Actualizat titlul ar trebui modificat: "Eu vreau sa mă vaccinez, tu ai putut sa te vaccinezi?" Se pare că nu e mai este la modă să fii din gașca conspiraționistilor, este mai mișto sa fii in randul "descurcaretilor" pentru care regulile nu înseamnă nimic.
"Respect" pentru cei care nu au răbdare să le vină rândul la vaccinare, "respect" celor care permit și intermediază acest fapt.
DA, cu litere mari. Stiu persoane care s-au vaccinat fara sa aiba nici o treaba cu ce spun astia la tv.
Stiu in Bucuresti cazuri de straini cu afaceri in zona, care s-au vaccinat sau cel putin asa a spus secretara lor cand intr-o zi au lipsit de la o intalnire.
Da si DA ma vaccinez fratilor fara ezitare.
parpaneata
03-02-21, 15:07
Alaltaieri am facut rapelul ! Reactii adverse usoare. Durere in brat a doua zi, mult mai usoara decat la prima vaccinare. Durere de cap usoara, rezolvata cu un paracetamol. In noaptea zilei vaccinare am avut doar eu o usoara stare febrila, 37,2. Astazi este super ok !
Sa speram ca apucam sa ne vaccinam toti sau cat mai multi, fara sa apara mutatii majore.
Riscul e sa stam multi ani in pandemie.
Alaltaieri am facut rapelul !
Puteți să vă considerați norocos! Fiind cu boli cronice m-am înscris prin medicul de familie, stai nenica și așteaptă; m-au înscris și zdrențele alea la muncă, comunica-le adresa de mail să am unde primi codul de bare (....)
Am zis să iau o problema in mână (și am luat-o :) ), am intrat pe mizeria "Rovaccinare" că să aflu că în tot județul există un singur centru de vaccinare și când am incercat să mă programez m-a direcționat in luna martie unde erau toate locurile ocupate.
Bre, o fi și aici că pe timpuri când tov. doktor te întreba "kent mai vii cu dovadra"?
Si eu m-am vaccinat azi! Dupa vaccin m-am simtit foarte bine! Mentionez ca nu am avut reactii adverse. Astept urmatorul rapel. val, te pot ajuta cu vaccinul!
https://i.ibb.co/1Lnwfmn/o.jpg (https://ibb.co/0cXdjGX)
Sa speram ca apucam sa ne vaccinam toti sau cat mai multi, fara sa apara mutatii majore.
Riscul e sa stam multi ani in pandemie.
Mutatii pot apare si in acelasi bloc, in acelasi apartament, sau in acelasi cartier. Intrebarea este: Cat este de eeficient acest vaccin? Ce garantie avem ca ne "imunizam"?
Oricum tind sa cred ca va fi ceva perpetuu. O guvernare sanitara permanenta cu slugi OMS si doctori si politicieni pe state de plata ale diverselor case farmaceutice ( ceea ce e si in prezent dar mai voalat).
Nu m-am decis dar inclin 99,999999999999% spre NU.
aici detalii si motivul pentru... (https://pace.coe.int/en/files/29004/html)
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
Ma refer in special la articolul 7.3 /7.3.1;7.3.2 ...
Germania a făcut deja demersurile pentru a achiziționa vaccinuri și de la ruși, care au două versiuni de vaccinuri.
Suntem puțin bătuți în cap să credem că doar dintr-o parte poate veni rezolvarea problemei.
Sunt vreo două vaccinuri pe la chinezi care se duc prin India, Brazilia și prin Turcia, dar noi vrem doar de la licuriciul american.
Poate,poate ne calcam pe inimă și luăm de pe la englezii din Oxford AstraZeneca.
Eu personal nu mă vaccinez pentru că cred că IMUNITATEA organismului face față cu brio , adică dacă luăm statistica oficială mondială vedem că din totalul celor infectați , mor mai puțin de 2 la sută și nu este nevoie de vaccinuri pentru a trece prin această boală.
Total infectați
104,857,707
Deaths:
2,275,801, dar aici e puțin greșită statistica pentru că sunt băgați la morți de covid și cei cu comorbidități, care oricum mureau in perioada următoare.
Sa fie rău ca sa nu fie bine.
Asta propavaduiesc la haznale tv .
Zildan tu personal crezi că oamenii de știință sunt doar cei de la pfizer? Și rușii și chinezii sunt comuniști și nu se ridică la nivelul americanilor?
Crezi că vindecarea poate veni doar dintr-o anumită parte a globului?
parpaneata
04-02-21, 10:28
Eu personal nu mă vaccinez pentru că cred că IMUNITATEA organismului face față cu brio , adică dacă luăm statistica oficială mondială vedem că din totalul celor infectați , mor mai puțin de 2 la sută și nu este nevoie de vaccinuri pentru a trece prin această boală.
.
Glumesti ? Imunitatea NU face fata ! In plus, NU se formeaza, pacientul imbolnavindu-se a doua oara, a treia....dupa caz. Modelul ''suedez'' de imunizare generala a fost un mare chix. Alegerea este evident personala. Vinovatia este problema apasatoare !! Cum te vei sintii atunci cand vei infecta un prieten, o cunostinta, pe cineva din familie si....acesta va muri ? Cum se va simtii familia ta daca imunitatea ta personala nu va fi asa cum crezi si vei crapa ? Cred ca astea ar trebui sa fie intrebarile la care sa raspundeti voi, cei din tabara ''cealalta'' !
Stimate coleg de forum cine ți-a spus că imunitatea nu face față?
Nu cred că un doctor a putut spune așa ceva, nici chiar dacă este doctor docent nu poate scoate din puțul gândirii aberația asta, fără să fie contrazis in secunda următoare.
Cei care au trecut prin boală au rezistat mai ales imunității organismului lor și apoi poate au mai fost ajutați de anumite medicamente care au ajutat imunitatea și așa au reușit să scape de boală , pentru că deocamdată se fac teste pe oameni , nu se știe exact un tratament, se încearcă tot ce crede un medic că ajută, dar clar de tot nu e ceva.
Fără imunitate am muri cu siguranță. In organism sunt mai multe bariere împotriva virușilor și bacteriilor sau microbilor , care dau alarma imunității că trebuie să acționeze de urgență.
Aceste bariere sunt: amigdalele și polipii dar și alți ganglioni din organism care se inflamează și dau startul imunității să lucreze--->>>primul semn că lucrează organismul împotriva virusului sau microbilor și bacteriilor este că faci temperatura.
Eu văd și statistică mondială din 104 milioane de infectați , doar 2 milioane au decedat, dar mai ales spun din experiență personală și nu mă iau după televiziunile care manipulează și bagă spaima în oameni.
Nu pot gândi altfel pentru că eu am avut boala aceasta și am avut numai nasul înfundat și nu am luat nimic și a trecut , eu " suferind " doar că nu am avut gust și miros vreo 3 - 4 zile.
Zilnic am fost la părinții mei și am mâncat cu ei la masă și nu s-a îmbolnăvit nimeni , chiar dacă nu am purtat mască.
E drept că nu strănutam și nici nu tușeam și nici nu îmi curgea nasul .
PS: chiar și modelul suedez arată conform statisticilor că din 580916 mii de cazuri , au decedat 11939 mii, deci cam
4 ,866 la sută
Eu iau datele oficiale ( aceste statistici) , deși ele sunt puțin umflare cu cei care aveau comorbidități și oricum mureau in perioada următoare, dar chiar și așa nu sunt înfricoșătoare, față de alte molime de pe fața pământului în decursul istoriei.
Până acum procentul decedaților, pe plan mondial este de 2,17 la sută cu tot cu cei care au avut comorbidități.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
horatyu
Familia ta stie ce aberezi?
Întrebarea este te vaccinezi? Sau nu?
Eu ți-am spus că nu și ți-am și explicat de ce nu.
Problema este că așa de bine este totul aranjat de nici cei care vor să se vaccineze nu pot datorită politicii că doar americanii sunt buricul pământului și chiar dacă există și vaccinuri de la ruși sau chinezi, conducătorii țării nu cumpără de la ei că să nu îi supere pe americani sau europenii din UE și nu se gândesc deloc la viata propriilor cetățeni.
Când omul crede că poate totul , în lumea aceasta, apare o astfel de boală și atunci se constată că organismul uman se descurcă mai bine decât orice medicament.
Dacă tu spui că statisticile sunt mincinoase atunci discuția se încheie aici.
Familia ta știe ca tu vrei sa vezi dacă au imunitate?
parpaneata
04-02-21, 16:18
horatiu eu unul chiar nu cred pataniile astea ale tale in legatura cu infestarea ta. Ai fi singurul infestat care nu a infestat pe nimeni la randul lui. Ciudat caz !
Teroria conspirației bântuie oamenii odihniți.
Ai fi singurul infestat care nu a infestat pe nimeni la randul lui. Ciudat caz !
Crezi? Pina iti dai seama ca ai ceva, ai timp sa dai si la altii.
Nevasta-mea e închisă in camera de o săptămâna!
Era programată la vaccinare pe 20 feb.
Familia ta știe ca tu vrei sa vezi dacă au imunitate?
Nu are. Cred!
Apropo de negationism, ca e la moda:
Prima condamnare din România pentru negarea Holocaustului
(https://www.libertatea.ro/stiri/prima-condamnare-din-romania-pentru-negarea-holocaustului-un-an-de-inchisoare-pentru-fostul-ofiter-sri-vasile-zarnescu-cu-amanarea-executarii-pedepsei-3403340)
Eu am tovarasi care vand la greu teste covid19 si nega existentza lighioanei.
E drept ca stau la gunoaie tv seara!
...
Suntem puțin bătuți în cap să credem că doar dintr-o parte poate veni rezolvarea problemei.
Sunt vreo două vaccinuri pe la chinezi care se duc prin India, Brazilia și prin Turcia...
Total infectați
104,857,707
Deaths:
2,275,801, dar aici e puțin greșită statistica pentru că sunt băgați la morți de covid și cei cu comorbidități, care oricum mureau in perioada următoare.
Vrednic este. SINOVAC se numeste cel chinezesc si se administreaza de prin iunie in tarile arabe. Spuntnik V e actualul rusesc, ar mai fi si altele.
Imunitatea de turma e cea mai buna solutie. Asa e de cand lumea si pamantul. Ce incearca astia aici e , un alt fel mod de a domina oamenii considerandu-i pe toti bolnavi.Sanatos nu sunt, dar ma incadrez cu brio in acea zona de risc dar in acelasi timp si a celor cu contraindicatii, asa ca am sa combin directiva europeana cu situatia clinica si am sa refuz. Rau au mai ajuns unii din vanzatori de soft sa vanda vaccin cu licente anuale ;)
NU sunt impotriva vaccinurilor, tocmai ca am facut pe cel antigripal prin octombrie.
https://i.ibb.co/vcbFHtn/1.jpg
Sau una predicam si ... alta fumam !
---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:17 ----------
https://i.ibb.co/dbTFrQg/1.png
https://i.ibb.co/vcbFHtn/1.jpg
Corect era: "lipsa de credinta"
M-am vaccinat - pacient cronic 60+. Pfizer, prima etapa.
Cipul e latent, sau nu-mi dau seama ce-ar trebui sa faca.
Da` ce le era daca bagau si-un pic de Viagra pe linga cip ?
`Ti-ai dreacu de zgirciti !
parpaneata
10-03-21, 15:02
Cei care v-ati vaccinat va puteti descarca adeverintele de vaccinare de aici : https://adulti.renv.ro/users/login
Azi am aflat de un caz interesant, pacient vaccinat in decembrie si cu rapel apoi, care s-a infectat in februarie si a facut o forma usoara, faza nasoala e ca a infectat inca 5 persoane!
- Dacă mă vaccinez, nu o să mai port masca?
- Nu! Masca se va purta în continuare.
- Dar restaurantele se vor deschide, oamenii vor putea lucra normal?
- Nu!
- Dar dacă ma voi vaccina, mai pot face boala? Cât timp durează imunitatea dată de vaccin?
- Nu știm care e perioada de imunitate dată de vaccin, dar știm sigur că trebuie repetat periodic.
- Dar dacă fac vaccinul, îi mai pot îmbolnăvi pe cei dragi?
- Bineînțeles, vaccinul protejează doar pe cel vaccinat, nu îi protejează pe ceilalti, tocmai de aceea se va purta mască în continuare.
- Adică nu facem vaccinul ca sa arătăm că ne pasă de cei dragi, ci doar ca să arătăm că ne pasă de noi înșine?
- Cam așa.
- Dar dacă vaccinăm toți copiii, școala poate reîncepe normal?
- Nu, pentru că cei mici vin acasă, la bunici, și pot transmite boala acestora.
- Dar dacă mă vaccinez, voi putea merge la concerte și meciuri, pe stadioane?
- Nu, acestea vor rămâne închise, pentru a se evita aglomerațiile, unde se poate răspândi virusul purtat chiar de către cei vaccinați.
-A, deci distanțarea socială, dezinfectarea și toate restricțiile de acum se vor păstra în continuare?
- Da.
- Și atunci de ce să mă vaccinez?
- Ca sa faci o formă mai ușoara a bolii.
- Și dacă am făcut deja o formă ușoară a bolii, tot trebuie să mă vaccinez?
- Da, pentru că te poți reinfecta.
- Dar mă pot reinfecta și dupa vaccin.
- Da. Dar cu vaccinul, virusul nu te poate ucide.
- Dar nici boala nu ucide decât într-un procent extrem de mic. Și ești sigur că virusul nu îi poate ucide pe cei vaccinați?
- Nu.
- Și atunci, de ce sa imi fac vaccinul?
- Pentru că e un efort internațional extraordinar, material, informational și logistic să se vândă cât mai multe vaccinuri. Se incearcă inclusiv șantajul, că nu vei mai fi primit in avion, la scoala, la medic, la muncă. Despre asta e toata povestea: s-a ajuns inclusiv la un șantaj mondial, de frică să nu eșueze toată campania de propagandă la fel cum a eșuat și propaganda cu vaccinul împotriva gripei porcine, în 2009. Apropo, nu mai face nimeni gripă porcină, nu mai moare nimeni de AH1N1?
parpaneata
10-03-21, 22:55
Sosoaca are cont fake aici la noi ? Vad ca posteaza ! :D
Posibil sa aiba cont fake, dar inspirație nu prea are
Postează chestii răsuflate de pe net vechi de multe luni.
Istoria ultimilor 70 de ani de vaccinare sistematica la
nivel mondial arata ca unele din cele mai grave maladii
infectioase au disparut in urma vaccinarii totale a populatiei !
Poliomielita este o aminire urata ! TBC-ul o mare raritate !
Malaria o boala oarecare ! Daca tu crezi ca un exercitiu de
retorica smechereasca tine loc de vaccinare ... asta e !
Daca cei nevaccinati pot fi purtatori asimptomatici si pot face
in cele cateva zile pana la declansarea unei forme grave ...
zeci si sute de victime ! societatea trebuie sa ia masuri !
trebuie sa se apere ! Nu cred ca nevaciinatii o fac din ticalosenie !
o fac din ignoranta , din apetenta la manipulare , din indiferenta
fata de cei din jur ! Vrei sa fii un personaj public , in contact cu
oamenii ... trebuie sa te supui unor reguli ! nu te sileste nimeni !
poti opta ! i-ti respectam optiunea asa ca ... respecta-ne temerile !
Eu nu am nimic cu vaccinurile de până acum.
Mi-am vaccinat copilul cu toate cele recomandate.
Din păcate acestea de pe piața românească și europeană
împotriva Covrig19 , nu sunt vaccinuri. Sunt teste .
Un vaccin producea IMUNITATE.
Eu nu am auzit ca cineva vaccinat împotriva rujeolei să mai facă rujeolă.
Cu Moderna, ASTRA Zeneca și pfizer se îmbolnăvește cel "vaccinat" de Covrig19, poate să răspândească boala, trebuie să poarte mască și să păstreze distanța.
In momentul de față este mediatizat cazul ziaristului Mirel Curea , care și-a făcut și rapelul , dar s-a îmbolnăvit de Covrig19 și a mai infectat și vreo 5 alte persoane.
In concluzie vaccinurile Astra Zeneca, Moderna și pfizer sunt bune doar pentru excursii și mers cu avionul.
Sunt cazuri de indivizi vaccinați și cu rapelul și care nu au anticorpi, iar membrii de familie care nu și-au făcut vaccinul , dar au trecut prin boală au anticorpi mulți fără vaccinul din tufiș.
Pe termen lung vaccinurile vor încheia pandemia.
parpaneata
11-03-21, 15:28
horatiu vorbesti in necunostinta de cauza ! Orice vaccin, medicament, etc are o marja de eroare. Chiar si anti rujeola, cel mentionat de tine, are o marja de eroare....cam de 2% din cate imi amintesc eu. La fel este si cu antirabicul, anti gripalul si cu toate celelalte. Au un procent mai mare sau mai mic de eroare in sensul ca cel vaccinat nu raspunde la fel cu cei majoritari. Pfeizer are 5%, Moderna are 5,5 %, astra are 15 %, etc. In legatura cu anticorpii, esti pe dinafara total. Anticorpii se creeaza individual. Deci fiecare individ raspunde infectiei dupa cat de bine sta cu imunitatea. Aici ma refer la anticorpii creati de organism ptr ca cei creati de vaccin sunt o alta poveste. Citeste despre cum actioneaza vaccinurile astea. Citeste despre fiecate ptr ca sunt create cu tehnologii diferite.
Nu exista garantie 100% nicaieri si nici risc zero vreodata, oriunde te-ai adaposti sau indiferent ce ai face. Chiar cea mai simpla extractie dentara sau cea mai banala operatie de apendicita poate duce la complicatii fatale. Este doar un vaccin, nu este piatra filozofala
parpaneata
11-03-21, 22:32
Harta locurilor de vaccinare, cu numarul de locuri ramase pe fiecare model de vaccin. Click pe judet !
https://vaccin.live/?fbclid=IwAR1jKODTNQi7jt5WyKmxcnDHMXNJ-VdMIoYO-QBX-q6dCVlYdpQ8M4GBjOs
- Dacă mă vaccinez,.......................
Bai, satyca! Daca stii ce este un vaccin si daca stii si ce face masca aia, atunci toate intrebarile alea au raspunsuri clare, simple si logice.
Toate intrebarile ale sunt legitime. Si, culmea, si raspunsurile lor sunt corecte. Cu o singura exceptie: la ultima intrebare. Ei, raspunsul; la ultima intrebare nu-l poate da decat un prost, un rus sau Sosoaca.
Bai sunt multe chestii in care trebuie sa gandesti cu mintea ta. Asta cu vaccinatul NU este unul dintre ele. Exista oameni pregatiti, specialisti renumiti, savanti care cu asta se ocupa si care iti spun ca e bine sa te vaccinezi; ca emai bine sa te vaccinezi decat sa nu te vaccinezi. Atunci? Cu ce competente vii tu sa spui ca nu e asa? Esti vreun epidemiolog si nu stim noi? Ai vreo facultate de medicina la activ? Aa? Vreun liceu sanitar? O scoala de moase, ceva?
Atunci mucles! astia cu "vaccinul va omoara dupa ce va baga cip"!
Sa trecem pe alt palier, eu nu m-am vaccinat pentru ca nu indeplinesc "regulile" desi ar fi trebuit sa fiu vaccinat in decembrie intrand saptamanal in laboratoare medicale.
Am zis sa nu fortez nota!
Mai exact nu am cod fiscal de "unitate sanitara".
Intre timp a facut bola nevasta-mea, si nu a fost "o raceala".
Ea e programata la vaccinare de la munca in curand si se prezinta.
Sa avem noi vaccinuri 6 luni, apoi sa vezi distractie !!!
Scapam de soxoace, dam de berica, de terase, de onomastici in familie si chefuri extinse :).
Cei care va indemna invers .... poate vor sa fie rau, la asta trebuie sa va ganditi!
De ce sa fie bine daca poate sa fie rau?
Scapam de soxoace
Ar fi bine dar nu cred!
https://www.youtube.com/watch?v=gUW4AIK0gFY
Vaccinul antigripal a fost făcut acum 80 - 90 de ani și încă avem gripă.
Nu sunt șanse să scăpăm de mascarada aceasta numai când o să protestăm împotriva aberațiilor
Eu nu stiu ce as putea sa spun dupa asta. Mai bine tac.
parpaneata
12-03-21, 12:21
Vaccinul antigripal a fost făcut acum 80 - 90 de ani și încă avem gripă.
Sursa ? :D Te faci de ras ! Cred ca-ti scriu prea tarziu asta, nu ?
Democrația înseamnă libertatea de a putea să îți spui părerea.
Eu nu sunt împotriva vaccinurilor.
V-am spus că mi-am vaccinat copilul (2 ani jumate) , dar cu vaccinuri care garantează că nu mai faci boala.
Astea de la pfizer, moderna, AstraZeneca nu garantează așa ceva.
Adică poți face boala bine mersi, deci NU SUNT VACCINURI, sunt teste cu alt scop.
Voi nu înțelegeți că nu trebuie să fim toți de acord.
Eu nu vă impun nimic, așa că nici voi nu mai încercați să mă convingeți de contrariu
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
Prima mare campanie de vaccinare antigripală a fost in anii 1944 1945 la soldații americani.
Mă fac de râs că nu sunt de acord cu tine sau cum?
A dispărut gripa? Eu știu că încă mai există și face victime chiar dacă autoritățile în anul 2020 nu au raportat cazuri de gripă, deci probabil de asta spui tu că a dispărut și eu mă fac de ras
deci NU SUNT VACCINURI, sunt teste cu alt scop.
E statul paralel!
https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/pandemic-timeline-1930-and-beyond.htm
E statul paralel!
E statul lucrului bine făcut , pas cu pas
PS: și Romania a oprit vaccinarea cu ASTRA Zeneca, după ce alte 9 state din UE au oprit vaccinarea cu ASTRA Zeneca, datorită efectelor secundare.
Din păcate m-am făcut de râs, numai eu,
Nu cred că oficialii m-au citit pe mine de au oprit vaccinarea cu ASTRA Zeneca.
parpaneata
12-03-21, 13:36
Cum spuneam, bati campii horatyu ! Cauta si citeste despre tulpina gripala si cum evolueaza ea in fiecare an. Citeste si despre cum se face vaccinul asta antigripal si de ce nu este el valabil de pe un an pe altul. Serios frate, eu unul nu te mai iau in calcul ptr ca scrii numai imbecilitati. Ori nu te ajuta mintea si atunci e o explicatie.
Spun imbecilități că ți-am spus de când există vaccin antigripal și încă mai există gripă?
Am spus asta deoarece se vehiculează aici ideea că scăpăm de Covrig19 cu vaccin in 6 luni , ori de gripă nu am scăpat de 90 de ani incoace.
Atât te duce pe tine mintea sa jignești , deși am explicat destul de bine, adică să nu ne punem speranța într-un vaccin pentru gripa Covrig19, deoarece în 90 de ani nu am scăpat de gripă deși am avut vaccin.
Caută în educația ta o explicație la vorbele acestea:
Vorbești numai Imbecilități , ești redus mintal " nu te ajută mintea".
Ești superior mie?ești rasa pură?
Îți place dictatura și nu suporți să fii contrazis?
O să încetez orice dialog pe acest subiect.
.
horatyu! Scapam de covid - asta nu inseamna ca nu mai exista covid, sau ca nu vor mai fi oameni bolnavi de cocid!
Dar cui explic eu?... :horse:
E statul lucrului bine făcut , pas cu pas.
Nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi fost invers, acum!
O să încetez orice dialog pe acest subiect.
Ar fi bine sa faci asta, ești jalnic!
Te-ai aprins ca neonu,essco.
De la mateda, sanatate !
Ieri m-am "rapelat".
Same shit, no chip, no Viagra, no fun !
Si nici "averse". Pina acum.
Despre confruntarile din acest topic nu pot sa zic decit ca nu merita energiile consumate.
...Dar si sa zici ca un decedat de Covid ar fi mierlit oricum pe baza de comorbiditati, mi se pare cinic si iresponsabil. Un canceros in faza terminala se pune la victime ale accidentelor auto daca-l calca masina, sau nu - ca tot era pe moarte ? Si poate si iertam soferul vinovat, nu ?
Un rezultat evident al vaccinarii masive a populatiei !
Acum 2 saptamini rata zilnica de infectare in UK era de peste 20.000 !!!
de trei zile este in jur de 5.000 de cazuri pe zi !!!
https://i.ibb.co/zbpMRh3/2.png
https://i.ibb.co/RQJXMYZ/3.png
Nevasta-mea s-a vaccinat duminica si pentru ca a trecut prin boala cu "urme la plamani" si altele, are imunitate.
A facut o reactie similara cu o viroza, cu frisoane si tot tacamul.
Boala nu vreti sa o faceti.
Daca aveti temperatura mare si frisoane e de bine!
Cei care au dureri musculare si usoara temperatura sau nu, trag mult de boala.
Eu sunt pe lista de asteptare la pozitia 150!
Sunt programat la vaccinare prima doza pe 03/4 in judetul vecin. Rapelul peste alte 8 saptamani, adică Zeneca.
Decât lungi așteptări, bună și Zeneca. Chiar super bună, nu fac mofturi.
Cand te asezi la coada, ca pe vremuri!
Apoi astepti.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
Vezi ca la tine in zona se deschid sectii noi. Stai la panda.
Unde vezi pozitia?
Primesti confirmarea pentru centrul selectat de tine imediat dacă sunt locuri disponibile
https://i.postimg.cc/141R0sF0/image.png (https://postimg.cc/WqSPTRXt)
Poimaine bag o AstraZeneca. Sec, nediluat. Sper sa ne mai auzim!
Si eu bag maine o Moderna originala D.O.C.
Până la finalul verii 70% dintre cetățenii UE vor fi imunizați
Președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European, Cristian Bușoi, a anunțat sâmbătă că va crește numărul fabricilor pentru vaccinul anti-COVID 19 produs de AstraZeneca, Pfizer și Moderna, în timp ce Pfizer primește și o derogare specială pentru transport.
“Pași importanți în combaterea pandemiei. Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), pentru care sunt responsabil în relația cu Parlamentul European, a anunțat aseară că Pfizer – BioNTech, Moderna și AstraZeneca își vor crește capacitatea de producție. Este un semnal clar că până la sfârșitul verii ne vom atinge obiectivul și 70% dintre cetățenii europeni vor fi imunizați, dar și o dovadă de necontestat că eforturile Comisiei Europene și ale EMA merg în direcția cea bună”, a transmis Bușoi (PNL, PPE) într-un comunicat de presă.
În informarea oficială primită de la EMA, precizează Bușoi, conducerea Agenției subliniază că, pentru producerea substanței active necesare vaccinului AstraZeneca COVID-19, a autorizat fabrica Halix din Țările de Jos, crescând astfel la patru numărul fabricilor autorizate AstraZeneca.
Pentru vaccinul Comirnaty al Pfizer BioNTech, Agenția a autorizat fabrica din Margurg – Germania, care va produce atât substanță activă, cât și produsul finit.
În plus, EMA a dat pentru Pfizer și un aviz care permite transportul și depozitarea fiolelor de vaccin (pentru o perioadă unică de două săptămâni) în congelatoare farmaceutice standard, cu temperaturi cuprinse între -25 și -15˚C, comparativ cu recomandarea inițială, care presupunea depozitarea pe termen lung a flacoanelor la o temperatură cuprinsă între -90 și -60˚C, în congelatoare speciale.
Se așteaptă ca această decizie “să faciliteze desfășurarea rapidă și distribuirea vaccinului în UE prin reducerea nevoii de condiții de depozitare frigorifică la temperaturi ultra scăzute pe tot parcursul lanțului de aprovizionare”, arată EMA.
În același timp, Moderna a primit de la Agenție aprobare pentru producerea substanței active și a produselor intermediare finite la fabrica Lonza din Elveția.
“În calitate de responsabil al Parlamentului European în relația cu EMA și ca președinte al Comisiei pentru Industrie și Cercetare sunt în permanent contact cu Agenția și cu Comisia Europeană și am insistat pentru accelerarea tuturor procedurilor care permit un răspuns rapid pentru oprirea pandemiei. Este necesar să depunem toate eforturile pentru a opri criza sanitară, fără a face însă compromisuri de siguranță, calitate și eficacitate a tratamentelor care ajung la cetățenii UE”, a conchis Bușoi.
sursa (https://www.caleaeuropeana.ro/cristian-busoi-responsabilul-pe-in-relatia-cu-ema-pfizer-moderna-si-astrazeneca-cresc-capacitatea-de-productie-pana-la-finalul-verii-70-dintre-cetatenii-ue-vor-fi-imunizati/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cristian-busoi-responsabilul-pe-in-relatia-cu-ema-pfizer-moderna-si-astrazeneca-cresc-capacitatea-de-productie-pana-la-finalul-verii-70-dintre-cetatenii-)
O istorie ... trista ! cunostinte de-ale mele , oameni la 45-50 de
ani , cu parinti catre 80 de ani la Alba Iulia ... si-au sfatuit parintii
sa refuze vaccinarea ! pe motiv ca ... nu le enumar ca sa nu se simta
jigniti unii colegi ! Am aflat acum ca sunt internati in stare foarte
grava ... poate ca aveau o sansa ! poate ca vaccinati in prima transa
scapau de acest episod ! Si-au ucis parintii ... din prostie !!!
Criminalii adevarati sunt nemernicii fara scrupule mediatizati la posturile TV, dar nu ignorantii ucigasi de parinti cu creierul bine spalat de aceleasi medii&partide.
Instigatorii, provocatorii, pescuitorii in ape tulburi misuna peste tot iar statul este mult prea slab sau poate prea corupt pentru a putea extirpa cancerul.
Nici chiar impostorilor gen Shoshoak sau Teodosie ne le poate veni de hac, este prea mic pentru un razboi prea mare.
M-am vaccinat ieri cu A-Zeneca.
Nici un fel de efecte adverse post vaccinare, cu exceptia faptului ca nu am avut voie sa beau nici macar o bere. Recuperez astazi
Rapelul peste 8 saptamani.
8 saptamini? E asa mare inghesuiala?
Nu, asta e intervalul stabilit pentru Zeneca.
2 luni? Mi se pare exagerat de mult.
E mai bine dpdv a imunității.
Pe mine încă nu ma Lasa sa ma programez deși eram la poziția 150 asa ceva.
Probabil ca mesajul meu de acum vreo 10 zile vi s-a parut un pic ... melodramatic !
Realitatea : batranul de 80 de ani a murit de Covid azi dimineatza !!!
Nu este melodramatic, este realitatea cumplită a vremurilor pe care le trăim. Este rezultatul acțiunilor disperate a semidocților deținători ai "adevărului absolut". Rușine!
Peste 2 zile ma vaccinez cu Moderna.
Deja sunt locuri la programare fara asteptare la Moderna in multe centre.
Am in familie 4 persoane vaccinate in tara si una in SUA cu Moderna.
Intre moderna si Pfizer difera doar lipidele in care e ambalat arn-ul.
gogavian01
18-04-21, 16:26
AstraZeneca tine mai mult..
Si este peste tot.. (Giroc etc)
Si rapelul e mai lejer..
Si ai si sanse mari dupa sa castigi la lotto..
Aștept activarea 5G!
Sper sa aibă toate benzile la Moderna!
Nu au mai rămas decât "scurtele". :)
https://i.postimg.cc/Cx4x6rf6/sss.png
astazi mi-am bagat un biontech/pfizer...mai stau un pic si îmi trag si o linie de oscam, sa vad ce pot sa deschid... :beer:
Pune întâi osciloscopul pe ea sa nu ai vreo surpriza, nenorociții ăștia am auzit că fac studii de audiență prin intermediul vaccinului. Ai dat pe canalul tv nerecomandat, hop și virusul in box!
"E" locuri berechet, si "vine" multe vaccinuri!
Cine vrea cu adevarat sa terminam cu "botnitza" are sansa sa demonstreze asta prin vaccinare!
Daca nu se vaccineaza ci doar tzipa ca nu e sloboz, vrea doar "sa fie rau ca sa nu fie bine", sa bina Veorica la "botoane"!
https://i.postimg.cc/Z5PJtCLd/image.png (https://postimg.cc/YvS5Q2Zr)
PS:
Pt cei care nu stiu, cu "e" locuri si "vine" vaccinuri "vorbeste" "boboru" prin Bucuresti, in jur si spre Dunare.
Ei "are" probleme grave cu gramatica da "rade" de mine cand vorbesc cu fusai si facui! :)
13 judete nu "are" nici un om pe listele de asteptare!
Le place starea de alerta !
Daca "are" creierii spalati de la latrina3 :dance:
Da si da si da.
Pro vaccin.
Care mai sunteti nevaccinati si ce asteptati?
S-a dat verde la restrictii. Nu or sa se mai vaccineaze multi, crezind ca e gata, ca sa terminat. Vom vedea pe parcurs ce se mai intimpla.
Unii ar vrea sa se vaccineze da nu pot, ii tzine capu in loc :) .
Oare Maimusoaca face meeting acu sa se poarte masca?
Dacă masca nu e mai e obligatorie, atunci Șoșo, Bittman &co devin șomeri, dar din ce-o mai traiasca?
Nu știu cum de Soșo nu a aflat de tratamentul ani-covid indian cu balegă de vacă! Eficient, recomandat pentru ea și fanii ei.
https://www.independent.co.uk/asia/india/india-covid-cow-dung-cure-b1845507.html?fbclid=IwAR0PHqMG38105v7nyzxNBFnBuagZCYMOOdXtpg2A03eSNmTiW5JEe0X3BP4
https://i.postimg.cc/LsM25mwT/covid.jpg (https://postimages.org/)
Aham...aici se promoveaza ura !!!
Trebuie sa deschid un topic unde sa fac misto de astia care s-au vaccinat !
Mișto ca ce?
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:14 ----------
Maratonul Vaccinării de la Craiova continuă şi în această săptămână. Centrul de vaccinare organizat la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova își va desfăşura activitatea şi în perioada 18 -23 mai 2021, cu program zilnic 8,00 – 22,00, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Dolj.
În săptămâna 10 -17 mai au fost administrate peste 4000 de doze.
Daca vrei itzi dau traseul !
https://i.postimg.cc/Sj06b3Rj/image.png (https://postimg.cc/4H57z8zT)
In timp ce unii fug de vaccin ca dracu de tamaie, :)
Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat duminică, 16 mai, la un centru de vaccinare din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, şi a cerut să fie vaccinat, nedeclarând că el a făcut și rapelul. Acum, este anchetat penal pentru fals în declaraţii.
Fiind vaccinare la un centru drive-thru și fiind o solicitare foarte mare, de cele mai multe ori ne bazăm pe spusele oamenilor când și semnează acest lucru. De aceea nu s-a scanat cartea de identitate anterior vaccinării”, a mai afirmat Valeriu Gheorghiță la conferința de presă.
sursa (https://www.libertatea.ro/stiri/valeriu-gheorghita-despre-barbatul-din-botosani-vaccinat-a-treia-oara-cu-pfizer-ar-fi-vrut-si-a-patra-doza-3555932)
Sa fie omu sigur ca nu mai ia nimic, niciodata! Daca mai vine vreun covid? Trebuia chemat si la rapel ca si asa a ramas o jumatate de doza in plus!
Il sustin pe Orban cu plata vaccinului.
Dintr-o anumita zi sa fie pe bani vaccinul!
Sa vezi buluceala!
inca nu am reusit decat sa deschid interfonul cu apropierea umarului, dar mai incerc
m-am vaccinat si eu cu phizer in Germania dar am niste nelamuriri: ciudat e ca aici pt rapel tre sa astept 6 saptamani si in romania numai 3 , Aici toata lumea ii spune vccin Biontech nu Phizer biontech cum se numeste in Romania. O fi vreo varianta speciala care se foloseste in Germania? de ce difera timpul pana la rapel?
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
ca fapt divers, postez un site unde arata statusul procesului de vaccinare din germania
https://interaktiv.morgenpost.de/corona-impfungen-deutschland-bundeslaender-weltweit/
exista asa ceva pt romania?
si inca un site cu evolutia pandemiei in germania si europa
https://interaktiv.morgenpost.de/corona-virus-karte-infektionen-deutschland-weltweit/
si eu mi-am facut rapelul la 6 saptamîni...ideea e ca la 6 saptamîni cica ar avea efect mai sigur si pe termen mai lung..cica zic studiile...doar stii ca nemtii se tin de reguli...
franta ...si nemtii zic "Biontech" ca e firma germana...doar no o sa le dea satisfactie la americani, nu? :beer:
La romanica cel mai sigur (imunitate maxima) e cu Astra Zeneca, cu rapel la 2 luni ai imunitate mult mai buna.
Eu am facut rapel la 4 sapt cu Moderna si cred ca e mai bine decat la 3 sapt.
Important e ca functioneaza toate vaccinurile!
Rasare soarele si pe strada noastra :)
si eu mi-am facut rapelul la 6 saptamîni...ideea e ca la 6 saptamîni cica ar avea efect mai sigur si pe termen mai lung..cica zic studiile...doar stii ca nemtii se tin de reguli...
@franta (https://www.sateliti.info/member.php?u=11701) ...si nemtii zic "Biontech" ca e firma germana...doar no o sa le dea satisfactie la americani, nu? :beer:
multa lume nu stie ca vaccinu phizer a fost descoperit in germania
OMS: Vaccinarea în Europa, insuficientă pentru a preveni Valul 4 Nivelul vaccinării în Europa este insuficient în vederea prevenirii unui nou val de infectări, al patrulea, începând din toamnă, avertiza, joi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Doar 30% din populaţia Europei a fost vaccinată cu o primă doză de vaccin împotriva COVID-19, iar 17% din populaţie a fost vaccinată cu ambele doze.
Citeste mai mult: adev.ro/quhqz5
Descoperit in Germania de un turc si sotia lui !!!!
Produs de pfizer dar inventat de biontech !
Pentru divesitate si "oameni de bine", am adaugat ceva variante la pool-ul din topic.
Sa fie bine!
Eu i-am vaccinat pe cati i-am prins.. deci vaxer convins..
De unul tinar îmi pare rau.. a iesit cu miocardita si fals pozitiv la HIV.. Doza 2 s-a amanat..dar poate o face si va tin la curent..poate scapa
P.s vaccinati toți cu din ala bun.. cu bule.. AZ
Astazi un nou record al infectarii covid: 11000 de infectari in 24 h
Ne vaccinam cu doza 3?
Eu ma voi vaccina
https://i.postimg.cc/8CySFqhN/pandemie.jpg (https://postimages.org/)
...Eu ma voi vaccina...
si eu...dar aici se primeste a 3-a doza cel mai devreme la 6 luni de la a doua...daca nu chiar si mai tirziu...deci eu mai tre' sa astept pina prin noiembrie cred...
I-am programat pe ai mei parinti azi la rapel cu Moderna!
Si in Romania e regula cu 6 luni!
https://i.postimg.cc/MpTrPns0/image.png (https://postimg.cc/SJBrjxbj)
„La noi s-au vaccinat foarte mulți. E păcat că sunt așa puțini!” ;)
https://www.youtube.com/watch?v=VN85xcg_ksc
"se bat" oamenii ca pentru paine calda :)
https://www.realitatea.net/stiri/actual/scandal-la-centrul-de-vaccinare-din-craiova-cozi-uriase-pentru-imunizarea-cu-a-treia-doza_61540f241d8bd76e955dee62
gata am facut si rapel cu a treia doza de cominarty
Se rezolvara cozile la Craiova...facui eu doza acum...era civilizat si merge repede!
@marsel90 (https://www.sateliti.info/member.php?u=2046) parca a-ti votat la "poll" cu NU ma vaccinez ;)))
Dupa cum arata situatia actuala la nivel national e trist! Cativa vecini de bloc sau din cartier au trecut prin boala cu forme grave si spitalizare(luna asta), eu avand in familie medic ATI care se lupta sa salveze pacienti tineri fara alte boli cu forme grave si nevaccinati...am decis sa ma vaccinez !!!
Asa ca azi am facut prima doza cu Moderna !!!
Cum am zis prima data cand ai postat in acst topic, cu tine nu ma apuc.
Tu aveai retineri, nu erai antivaxer, din cauza asta am evitat polemica.
Avem multi in tara care nu se vaccineaza pentru ca atat ii duce procesorul, dar cel mai grav e ca avem si multi tembeli care vor "sa fie rau ca sa nu fie bine".
Ei fac rau celor din jur, ii sperie cu vaccinarea si le propavaduiesc tehoriile conspiratiei!
Unii sunt "oameni mici", altii sunt P$D-isti sau HAUIUR-isti, care asteapta doar pensii si salarii mai mari, "sa le dea" cei care muncesc la privat!
Mai exista si categoria "nu ma duce capu", poate pe forum nu avem, sper .....
Ati avut curiozitatea sa va faceti testul de anticorpi in urma vaccinarii ?
Eu m-am vaccinat cu Moderna, a doua doza pe 24 aprilie.
Pe 27 iunie mi-am facut testul de anticorpi IGG si aveam valoarea 100,4 AU/ml.
Pe 27 septembrie am repetat testul si acum am 91,73 AU/ml.
Am inteles ca sunt mai multe metode de masurare, pe fisa mea scrie doar metoda Chemiluminescență.
Am trimis o cunostina care a trecut prin boala si s-a si vaccinat cu pfizer si avea 2000+.
Ma intreb cum sa interpretez valorile pe care le-am primit eu si care ar fi cele optime pentru o protectie maxima. Sunt protejat si nu prea ? :)
Mi se par diferente mari intre valorile obtinute de mine si cunostinta care a trecut prin boala.
Sunt normale, chemiluminiscenta nu e metoda de măsurare, e aparatul, trebuie și prospectul kitului, acolo scrie ce si cum.
Pai si de unde e diferenta asa mare intre valoarile mele si cele ale celeilalte persoane?
Singurul lucru bun, e ca in 3 luni nu pare sa fi scazut foarte mult.
Sistemul imunitar raspunde diferit de la om la om.
Las Fierbinți - Gata, vaccinul nu mai este gratis!
https://youtu.be/rtucqS-p0FA
https://youtu.be/uP9Av2VZAKw
https://youtu.be/A7fCGlx80eU
Trustul Pro este Pro-vaccinare, am vazut multe reclame si pe Pro2 si Pro Gold canale care fac parte din acelasi trust.
Nu neaparat pro sau contra , sunt reclame pe multi bani de la stat.
https://i.postimg.cc/mDwd1Gd9/Captura-de-pantalla-72.png (https://postimages.org/)
Sunt curios daca vre-un negationist de pe forum a facut boala si are si buketinul de analiza de la DSP.
https://i.ibb.co/D12CfJj/4.png
Graficul provine de pe site-ul oficial al OMS ! Romania detine recordul ratei de propagare Covid !!!
Vaccinati-va ! aveti grija de voi si de cei dragi ! feriti-va sa deveniti ... statistica !!!
https://i.insider.com/614e2d78b414c10018625d8b?width=800&format=jpeg&auto=webp
Eu cu Moderna "estem".
Toata noaptea s-au auzit salvarile in centrul Bucurestiului!
Si dupa miting, peste vreo saptamana cum o fi ???
YouTube a anunțat ștergerea clipurilor fake news referitoare la covid 19 și vaccinare precum și suspendarea conturilor celor care fac astfel de propagandă prostească.
Sunt curios daca vre-un negationist de pe forum a facut boala si are si buketinul de analiza de la DSP.
Crezi ca mai spune careva? Zic de aia care au mai scapat! Din 155 care au intrat pe aici, au votat doar 40. Restul?
Scapă cine poate... au fost zile când nu a scăpat nimeni.
Dar de loteria vaccinarii nu spuneti nimic? Aveti grija sa nu cumva sa catigati, cine stie de la cine sunt banii? Sa nu fie de la nea Bill sau tanti Oculta... :)
Ieri, duminica 3 octombrie, doza a treia de Pfizer ..
Still no chip, no viagra, no fun ... Just some pain in my ... shoulder.
Ieri, duminica 3 octombrie, doza a treia de Pfizer ..
Still no chip, no viagra, no fun ... Just some pain in my ... shoulder.
Sunt niste zgarciti. Poate la loteria vaccinurilor, dar sunt convins ca premiul cel mare va fi castigat de vreo matasa a lui Catu sau poate de Ciuvica
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:46 ----------
Eu abia la inceputul lui decembrie ma voi putea vaccina cu doza 3, o vom face negresit, eu si sotia. Dar pana atunci vine toamna si iarna, am comandat si vaccinurile antigripale clasice de toamna si ne vom vaccina antigripal peste o saptamana. Nu am gasit niciunde vreo recomandare pro sau contra acestor vacccinuri antigripale in contextul Covid, desi in anii anteriori se facea multa publicitate. Dar avand in vedere experientele anterioare pozitive, ne vom vaccina si antigripal. Eu sunt vaccinat cu multe alte vaccinuri, febra galbena, variola, malarie, etc datorita meseriei si pot spune ca o fost OK. Deci ma voi vaccina si antigripal cu vaccinul de toamna. Costa 65 Ron fiola.
Ne vaccinam si cu vaccinul clasic antigripal?
Eu da, fara ezitare!
Azi am aflat de doua cazuri dintre cunostinte, ambele sunt in plina defasurare:
O mamica de 35 de ani cu 2 copii, s-au rugat si parintii si colegii de munca si sefii de ea sa se vaccineze si i-a contrazis pe toti, a primit "doza" de virus de la unul din copii acum cateva zile. O duce rau, abia face fata, sper sa scape.
O familie de bunici din zona moldovei (din Romania), trece printr-o drama, s-au infectat ambii membri, el vaccinat, ea nu, pentru ca a ascultat sfatul popei din sat (diavolului zic eu, ca doar un diavol poate face asta). S-au rugat copii de ea sa se vaccineze dar totul a fost in zadar (ei sunt toti vaccinati, traiesc in Bucuresti) nu i-a ascultat, a ascultat satana in sutana! Sper sa platesca nenorocitii astia pentru ce fac!
Batranul a facut o mica raceala, bunica nu gaseste loc la ATI, sper sa scape de boala!
Cseke Attila: Suntem aproape de 1.500 de paturi ATI funcţionale, pline cu pacienţi critici. Vom operaţionaliza și platforma de la Pipera, ce va asigura 300 de paturi cu oxigen
Nici nu sti cum sa-i cataloghezi pe astia. Nu cred in vaccin, nu cred in doctori dar se duc la spital!
Hop și eu cu doza a treia.
mondo, pai după politică și fotbal oare la ce se mai pricep românii?
parpaneata
11-10-21, 11:32
Si eu fac miercuri booster-ul !
Un om avea o bulă. Bula lui in care traia fericit. A venit pandemia, s-a vaccinat si el si bunica si pisica.
Făcut miocardită si murit bunica.
Apoi si pisica.
Omu se întreabă acu dacă sa nu-i (f@$%&^# $#% ) si pe vaccinisti si pe antivaxeri si pe nehotarati.
Nu poate, sunt prea mulți.
Sunt toți..
pai după politică și fotbal oare la ce se mai pricep românii?
Parerea mea? La medicina! Nu am vazut mai multi specialisti ca acum, de cind sunt! Chiar si aici pe site sau inmultit de numa, numa! Ma gindesc citi dintre ei au legatura cu domeniul?
Salutari, nu ma vaccinez pentru ca am avut frica de ace de când ma știu, am trecut prin boala de 2 ori pana acum și soția o data culmea e ca încă nu am anticorpi încă :)
Te duci la 3 luni de la boala și te vaccinezi, e asa de mic acul ca nu simți.
Eu la rapel nu am simțit când a intrat acul.
parpaneata
11-10-21, 21:54
Salutari, nu ma vaccinez pentru ca am avut frica de ace de când ma știu, am trecut prin boala de 2 ori pana acum și soția o data culmea e ca încă nu am anticorpi încă :)
Ai fost doar racit !
https://scontent.fsbz1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/244428165_1845370959004374_4508718009234013107_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=C0oPzlwidtsAX_HJ2tH&tn=0i-CS8FsOFqyji4q&_nc_ht=scontent.fsbz1-2.fna&oh=541a2564851da16b1037373c7398ae76&oe=61898600
https://scontent.fsbz1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/245064158_1414224808971281_4718982165538957479_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=KoY_wzY3x4sAX-Gh042&_nc_ht=scontent.fsbz1-1.fna&oh=edbbc0118a4fe16f68cc7647d382a6be&oe=618AFCD8
Iata si documentatia aferenta !!!
Nu știu ce a fost îți dai seama, știu ca am ieșit pozitiv la testarea pcr și pus în izolare la domiciliu
parpaneata
12-10-21, 11:38
Nu prea aveai cum sa scapi fara anticorpi. Cred ca esti un caz singular. Sau ne aburesti ! :D
E posibil sa nu fi facut boala desi a iesit pozitiv PCR.
Nefacand boala nu are anticorpi.
parpaneata
12-10-21, 16:49
Mai repede testul PCR eronat.
Informatii din cunoscuti in Bucuresti: deja se infecteaza si vaccinatii, fac boala ca pe cea mai usoara raceala.
Persoane din acelasi birou infectate, cei nevaccinati dupa 2 saptamani incep sa se simta mai bine, vaccinatii dupa 3 zile si nu au complicatii.
Scolile sunt principala sursa de infectare pe aici.
La ce sa te aburesc ce naiba, uite penultimul rezultat găsit în tel
https://i.postimg.cc/CMHgNq0B/Screenshot-20211012-165550-com-google-android-apps-messaging.jpg (https://postimg.cc/grJQcrnm)
parpaneata
12-10-21, 19:25
26.11.2020 !!! Clar test eronat. Nu se stiau atat de multe in 2020. Inca mergeau pe bajbaite, fara vacci, fara teste concludente, etc.
Din 2020 clar nu mai ai ainticorpi, potzi avea celule T.
Si mie imi e frica de ac, m-am dus la vaccin cu speranta revenirii la normalitate.
Am stat 5 minute dupa vaccinare si cand sa plec incepe fiu-meu (nu mai e minor de ... ani) ca sa mai stam ca poate patzim ceva etc.
Nevasta-mea nu a apucat vaccin inaintea bolii si trage din februarie de consecinte!
Vacinati-va, voi, copii, bunicii si toate cunostintele.
Un nou record absolut inregistrat azi: 442 de morti.
Maine ma voi vaccina antigripal de sezon iar in noiembrie cu doza 3 Covid, pentru ca atunci vor expira cele 6 luni de la rapelul cu Astra-Zeneca. Nu am reusit mai devreme.
https://i.postimg.cc/gcTyZtwS/442.jpg (https://postimages.org/)
Fara comentarii !!!
https://youtu.be/Avv0fek2UVA
Cei saraci cu duhul cred ca e trucaj.
E bine ca personalul medical nu se mai teme, nu mai sta cu costume de cosmonaut.
Sunt vaccinati!
Din 2020 clar nu mai ai ainticorpi,......
Exact cuvintele astea voiam sa i le scriu si eu!
Ca sa ne intelegem: prima data pozitiv 2020 noiembrie, pierdut gust / miros, am fost testat peste 2 luni la munca 0 anticorpi. Acum am fost iară pozitiv august 2021 acum o săptămână am făcut testare din noul, 0 anticorpi. De fiecare data când am ieșit pozitiv la testul pcr mi am pierdut gust / miros 2-3 zile. În schimb dacă nu as fi avut frica de ace poate ca as fi optat pentru un vaccin.
Decesul din cauza Covid-19 in cazul persoanelor vaccinabile si nevaccinate
a devenit un fel de ... taxa pe prostie !!! "Din totalul de 442 pacienți decedați,
397 erau nevaccinați și 45 vaccinați."(mai)
Acum 2 zile mi-a murit un prieten ! femeile casei au decis ca nu-i cazul sa
se vaccineze ! el ... s-a supus !!! acum este ... statistica !
https://youtu.be/qHTgt82ZGPM
Mai putem comenta ceva? Va rog nu dati like acestui post, meritul apartine celor de la Recorder, puteti sa-i sustineti si altfel.
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
Evident, ce am postat nu are aparent nimic comun cu subiectul topicului. Pacat, cei ce ar fi putut sa aiba un cuvant greu de spus in combaterea necazulului actual au alte "griji".
"Are" nu au ca asa se zice pe "acilea" prin Bucuresti.
"Ei are alte griji" !
De ce sa se vaccineze enoriasii cand pot fi sursa de bani, pot fi inmormantati si pomeniti si alte cate venituri pot aduce mortii, bisericii.
Sa fie rau ca sa nu fie bine, asta e deviza celor care isi freaca mainile de fericire ca nu sunt la gubernare.
Mai stiti ca prin martie aprilie Ciolacu tzipa ca nu are Catzu vaccinuri, cand Catzu a adus vaccinuri Ciolacu a inceput sa tzipe ca sunt prea multe!
Cand Catzu a pus "botnitza", AURolacii tzipau de nebuni, Ciolacu asemenea, si acum Ciolancu tzipa ca nu s-au luat masuri.
Pai sa cine el la Ciolan si sa vedem ce masuri ia!
https://youtu.be/SD_TVQXgHWU
parpaneata
14-10-21, 13:24
Am facut ieri booster cu Pfeizer ! Fata de primele doua, ca si sintome post vaccin, am avut la fel, o mica crestere a temperaturii, un pic de agitatie nocturna si, dimineata, o durere de cap. In principiu asta este bine in sensul ca organismul reactioneaza si produce.
Eu prin noiembrie pot sa fac a 3-a doza (Moderna).
Se pare ca Moderna isi pastreaza eficienta mult mai bine in timp, americanii nu recomanda a 3-a doza la acest vaccin.
Amicii mei de pe la Craiova vaccinati in decembrie - ianuarie cu Pfizer, acum au facut booster cu Moderna.
Daca aveti rabdare gasiti aici (https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2021-09-22/04-COVID-Link-Gelles-508.pdf) sumarul studiilor.
https://i.postimg.cc/ZRp9C2dt/image.png (https://postimg.cc/zbDDQd70)
Protecția oferită de serul Moderna împotriva spitalizării pare să dureze mai mult decât cea a celorlalte vaccinuri.
Aceste date, colectate de la spitale din 20 de orașe, au sugerat că vaccinul Moderna a protejat oamenii împotriva spitalizării mai mult decât vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson. După patru luni, vaccinul Moderna a rămas 92% eficient în prevenirea spitalizării, în timp ce Pfizer a fost 77% eficient și J&J 68%.
Unul dintre motivele pentru care vaccinul Moderna poate rezista mai bine în protecția pe termen lung este doza mai mare. O doză a vaccinului Moderna constă din 100 micrograme de vaccin mARN, în timp ce Pfizer are 30 micrograme. Acest lucru poate însemna efecte secundare mai ușoare în urma vaccinării cu Pfizer – dar pe termen lung, protecția ar putea să nu fie la fel de puternică.
Un studiu al spitalelor din New York, Minnesota, Wisconsin, Utah, California, Oregon, Washington, Indiana și Colorado a constatat că vaccinul Moderna a fost asociat cu o proporție mai mică de spitalizări decât Pfizer sau J & J în rândul persoanelor vaccinate. O altă posibilitate este că intervalul de patru săptămâni între dozele de Moderna este mai bun decât întervalul de trei săptămâni între dozele de Pfizer.
sursa 2 (https://alephnews.ro/sanatate/analiza-de-ce-persoanele-vaccinate-cu-moderna-nu-ar-avea-nevoie-de-a-treia-doza/)
La Moderna à făcut o vecina reacție urata la doza 3. Cei cu Pfizer se pare ca n-au treaba..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20211015/9e94dbb6bebbad47a7e65c09602a8e5c.jpg
Cum o fi norocu'...
Ne batem cu Grenada si Santa Lucia la primul loc al mortalitatii !!!
deh ... ei folosesc voodoo ! noi venim din urma tare cu Sf. Chivutza !!!
parpaneata
16-10-21, 11:59
Fiecare isi tine in mana soarta. E decizia fiecaruia. Fanfaronada antivaxerilor ma lasa rece. La fel si soarta lor.
Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce riscul de deces de 20 de ori, în condițiile în care nu există în acest moment niciun medicament care să facă acest lucru, în contextul în care în România se vorbește mult, în acest moment, despre lipsa medicamentelor din spitale, a declarat miercuri dimineață medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, la lansarea Forumului Român Pro-Vaccinare. Valeriu Gheorghiță a adăugat că a discutat și cu alte țări, inclusiv cu Portugalia, țara europeană cu cea mai mare rată de vaccinare împotriva COVID-19, iar acestea "nu au făcut nimic diferit".
---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 13:34 ----------
„Maratonul vaccinării pentru viață” în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop
01.08.2021
Noul preţ pentru vaccinul Pfizer este de 19,50 euro/doză (23,15 dolari), faţă de 15,50 de euro anterior, a precizat publicaţia, citând conţinutul unor contracte pe care le-a putut consulta.
Totodată, preţul vaccinului Moderna este de 21,50 euro (25,50 dolari), potrivit contractului, în creştere de la 19 euro (22, 55 dolari) în primul contract de achiziţie, dar sub preţul convenit anterior de 24,01 euro (28,50 de dolari), întrucât comanda a crescut, se menţionează în articol, care citează un oficial familiarizat cu chestiunea.
Comisia Europeană a anunţat marţi că UE este pe cale să-şi îndeplinească ţinta de a vaccina cu ambele doze cel puţin 70% din populaţia adultă până la sfârşitul verii, notează Reuters, citată de Agerpres.
SURSA (https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/pfizer-si-moderna-cresc-preturile-vaccinurilor-vandute-ue-pe-masura-ce-varianta-delta-se-raspandeste-1618645)
Raport de vaccinare de azi !!!!
https://i.postimg.cc/T2F6Yf2d/image.png (https://postimg.cc/MX749kjN)
Frica pazeste via!
Da, asta imi povesteau bunicii, intr-un sat din Oltenia! (e vechi proverbul, ..... probabil :)) )
62.500 vaccinati cu doza 1, 100.000 vaccinari azi in total !!
Sunt cozi la sectiile de vaccinare.
https://i.postimg.cc/kMt0kLFM/image.png (https://postimg.cc/JtMYX62S)
Azi am facut si eu doza 3 (moderna).
Nu am stat la coada. Doar 3-4 persoane in fata mea si vaccinau in doua cabinete.
Imi amintesc ca si pe la inceput de aprilie au fost cateva zile cu 100k vaccinari pe zi, asa ca nu cred ca va dura mult nici acum.
Cat dau la tv reportaje de la morga si cimitir e coada la vaccinare!
A m în vi n s pan de mi a... Cam așa se exprima stimabilul președinte în iunie, cu escamotarea realității:
"Iohannis: Campania de vaccinare a fost un succes, practic am oprit pandemia. Avem un succes care se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare"
https://www.g4media.ro/iohannis-campania-de-vaccinare-a-fost-un-succes-practic-am-oprit-pandemia-avem-un-succes-care-se-vede-intr-o-reducere-a-dorintei-de-vaccinare.html
Realitatea o simțim astazi
Ăsta minte cu zâmbetul pe buze iar eu fraierul l-am ales de 4 ori, dacă număr și turul II.
Mă voi vaccina cu doza 3 la final de noiembrie, dupa 6 luni de la rapelul A-Z
https://i.postimg.cc/pTfbtjvY/digi.jpg (https://postimg.cc/JDzdNGGG)
Lasa ca "ajuta" PSD la vaccinare !
Cat dau la tv reportaje de la morga si cimitir e coada la vaccinare!
Pai alea nu "e" trucaje?
Doza 3 (booster) de la Moderna se va face și în România cu o cantitate înjumătățită de ser. Explicațiile lui Valeriu Gheorghiță
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/doza-3-booster-de-la-moderna-se-va-face-si-in-romania-cu-o-cantitate-injumatatita-de-ser-explicatiile-lui-valeriu-gheorghita-1713917
Eu am facut deja doza booster intreaga cu Moderna.
Noi zicem una, dar alta fumăm
Primarul Dan, zis Nicsor nu s-a vaccinat, in comuna Colelia s-au vaccinat 80% din populație prin inițiativa primarului care i-a convins pe oameni
https://i.postimg.cc/R0ZMvGtm/covid2.jpg (https://postimages.org/)
https://i.postimg.cc/g2YpK4Nh/covid1.jpg (https://postimages.org/)
Ma programai pe 15 Noiembrie la booster (Moderna)
Cum ai reusit programarea? De cate ori incerc sa ma programez pentru booster, imi afiseaza numai zero locuri libere la toate centrele
Nu ai 6 luni de la rapel. Asa era și la mine.
Frica pazeste bostanul. In data de 13 in trecere prin Gara de Nord la centrul de vaccinare de acolo batea vantul.
Boosterul l-am facut pe 11, programarea pe 10; locuri la greu. Atunci.
https://i.postimg.cc/MKVfKCxY/image.png (https://postimg.cc/RNCZgbW3)
https://i.postimg.cc/MKj2FMfs/image.png (https://postimages.org/)
https://i.ibb.co/wpCMMnJ/1.png
Cei 1.371.046 , sunt persoane trecute prin boala si care de regula
raman cu un nivel ridicat de anticorpi !!!
cipryDXfeed
29-10-21, 22:15
Niciodata nu o sa ma vaccinez ! asta cu certificatul verde suna a dictatura !!!
De ce nu te vaccinezi?
Mie mi se pare dictatura si faptul ca ne obliga sa avem permis auto ca sa conducem o masina.
De reactiile de dupa vaccinare nu povestim ?
Ba da ! m-am vaccinat de 3 ori ! m-a durut locul cu pricina cam 12 ore
de fiecare data ! punct !
La primul am avut următoarea zi frisoane timp de 20 minute, la al doilea 8-10 minute. Al treilea a fost cu noroc.
Chiar și așa, reacții mult mai urâte am avut în trecut după antigripalul clasic. Hei...dar ce vremuri! "Strămoșii" antivaccinistilor de azi ce lupta de convingere mai duceau pe răposatul Yahoo Messenger :cool2:
Niciodata nu o sa ma vaccinez !
Nu cred!
Cei care se uita la RTV si A3 nu se vaccineaza ca le-a dat PZD ordin, si ordinul se executa, e de la stapanu lor, al prostilor!
De reactiile de dupa vaccinare nu povestim ?
Povestim, povestim, dar nu e nimic interesant. Din 10 rude apropiate, cele mai grave reactii au fost la doua din ele: febra 2 zile, 37.2. Restul - nimic sau mai nimic.
Ii asteptam pe cei nevaccinati, cu povestiri dupa infectare!
Sa speram ca mai apuca sa își povestească peripețiile cei nevaccinați.
Apropo de reacții adverse, la mine in familie 7 moderna, socru-meu si fiu-meu au avut simptome de boala la rapel cu frisoane (12 ore), pe restu ne-a durut mâna 12-24 ore, 2 cu Pfizer, nevasta-mea făcuse boala, a tremurat la prima doza puțin, da la rapel a zguduit-o bine.
Am avut probleme dupa ambele doze de moderna...dupa prima, au fost mai suportabile !
A doua doza a fost miercuri si inca nu sunt la 100%...dar...cu o friptura si o sticla de vin...sper sa intru in normal !
Ce bine ne-ar fi fost daca chinezii nu ar fi "inventat" acest Covid-19 !:agresiv:
E alegerea ta, faza cu dictatura este discutabila. Sunt indiscret dacă întreb ce părere ai despre donarea de sânge?
Pentru fanii A3 si antivaxeri:
https://www.youtube.com/watch?v=S6Vj9dK9q00
https://youtu.be/47B7OSjxLOM
cipryDXfeed
04-11-21, 11:02
Vad ca ati sters din postari lasati doar ce va convine voua. Nici nu mai intru pe acest forum, pe alte forumuri nici nu se discuta despre asa ceva.
Mda...se cred mari infuenseri :D
Nu au inteles nimic din ce am comentat, ei stiu una si buna...vaccinare, vaccinare ca asa am facut eu !!!
Eu am reactionat la reactia lor foarte agresiva privind vaccinare...nu au inteles, desi se cred mari ganditori, ca fiecare face ce vrea !!!
Vezi aici https://www.sateliti.info/showthread.php/33492-Anyvaxeri
Nu am șters nimic, le-am dus la locul lor, sunt publice.
Azi am vorbit cu patronul unui laborator medical, el, personalul si toate familiile lor au facut si booster.
Si cand il intreb ce parere are de cei care nu se vaccineaza asta ma lasa masca, zice, foarte buna !
Eu raman cu gura cascata si il intreb ce ai ba? pai daca nu ar exista ei cine ar mai sta la coada la certificat covid la usa laboaratoarelor zice el?
Ne-au scos din necaz ma astia de nu se vaccineaza, daca s-ar vaccina toti ar scadea sub jumatate cifra de afaceri la laboratoare, zice asta.
Acum fiecare intelege ce vrea si/sau cat il duce capu.
Eu am redat dialogul cu omu.