PDA

View Full Version : Extreme Digital din RO se va inchide

mario08
25-10-20, 02:12
Dorim să vă informăm că după 16 ani, site-ul Extreme Digital din România își va închide porțile pe 31 octombrie - Acesta este mesajul de intampinare cand accesati site-ul in cauza , pacat....
Se pare ca COVID-ul nu afecteaza numai oameni , ci si firme si astfel se restrange oferta de magazine din domeniul IT si nu numai

konstantine
26-10-20, 03:41
Un căcat de strategie de marketing pt. guțani!
citat de pe site-ul lor:
"nu dispărem complet, suntem doar în transformare mulțumind fuziunii cu ____. De orice aveți nevoie, nu ezitați să vizitați site-ul ____.ro, unde veți regăsi de asemenea oferte excelente. Merită să vă abonați la newsletter-ul ____.ro, pentru a obține informații de prima mână despre tot."

Eu am alterat adresele https pt. că nu vreau să le fac reclamă ălora.

horatyu
26-10-20, 09:55
In pandemia asta cred că acesta este țelul să dispară multe companii și să rămână doar unii.
Cineva câștigă mai mult de pe urma închiderii unora .

zildan
26-10-20, 18:54
Mullți membri ai forumului, printre care ma număr și eu, am cumpărat de pe EDigitall.
Trecerea la EMAG face monopol!

MihaiP
27-10-20, 15:17
Pacat ! mie mi s-au parut seriosi si foarte corecti !

mario08
28-10-20, 14:59
Pentru mine ei au fost cei care mi-au facut gafa cea mai mare prin 2015/2016 cu tv-ul 4k
Comandat on-line atunci , sosit doar telecomanda sau ochelari 3D , cu toate ca am fost anuntat ca am doua pachete
Noroc ca nu l-am platit on-line , ci ramburs , reziliat comanda
Cumparat tv-uk 4k de la alt magazin din Bucuresti si a doua zi mi-a fost livrat acasa
Dupa o luna dupa ce am cumlarat tv-ul 4k de la alt magazin
M-au sunat ca mi-a sosit si tv-ul , ca in filmele......
Insa cand am cumparat componente de pc nu am avut astfel de prb.

parpaneata
28-10-20, 15:54
Foarte seriosi, foarte corecti, foarte buni la preturi ! Am cumparat de la ei televizoare 4k, QLed, sound bar, imprimante, etc.
Mi-au dat inapoi banii pe un TV 4K caruia i s-a stricat ecranul dupa 1 an si 11 luni de functionare, oameni corecti dupa cum spuneam.
Pacat ca inchid magazinul din RO. Ramanem cu comenzile pe cel din HU.