PDA

View Full Version : E confirmata o romanca in Grecia cu coronavirus, desi el nu exista

zildan
04-07-20, 20:40
Partidele ciorditorilor, povestesc pe Fb, si pe Youtube prin filme facute la comanda ca Coronavirus nu exista.
In SF-ul asta aparu prima romanaca confirmata in Grecia.
Vedem continuarea la tv.

Intrebarea pe care o pun distrusii ce sustin ca nu exista coronvirus e urmatoarea:
Stii pe cineva confirmat covid 19 din cercul tau de amici?

Ma framanata ca nu stiu pe nimeni condamnat sau anchetat de DNA in cercul meu de amici si ma gandesc ca daca ei au dreptate cu coronavirusul,

DNA nu exista si nu a existat , Lanterna 3 a facut doar emisiuni fake pe tema asta!

Asa o fi?

val
05-07-20, 07:45
Raspunsul a fost dat in 2015 de catre un politician cu ocazia deschiderii universității de vară de la Băile Tușnad: "Muierea nu e om, berea nu e băutură, iar ursul nu e jucărie".
Eu cred ca in ziua de azi intrebarea ar fi: cunoasteti pe cineva care nu e om, care bea ceva care nu este bautura si crede ca virusul covid 19 nu e jucarie?

claudiu
08-07-20, 09:52
da , o fost colega de-a sotiei ,cu toata familia ; 3 zile mai dificile - gripa severa dupa care si-au revenit. Au fost in vizita in belgia la rude .

zildan
09-07-20, 14:49
Eram convins ca in jurul datei de 1 martie am facut covid 19.
Ieri mi-am facut test de anticorpi (acasa) si a iesit negativ.
Nu garantez precizia testului!

mondo
09-07-20, 16:26
Si eu tot acasa. Tu cu ce te testezi? ca eu din Martie ma chinui cu tot felul de teste! Mai ales Sambata si Duminica (sa nu fi luat ceva in cursul saptaminii). Sambata ma testez cu Jack si Duminica cu Peroni!

dingo31
09-07-20, 22:47
mondo

Cu respect pentru Mr. Jack dar și Johnnie Plimbărețul este la fel de eficient.
Iar o străveche rețetă ruseasca super-verificată, spune să pui usturoi zdrobit intr-un pahar mare de vodcă și să-l dai peste cap. Te scapă de orice fel de gripă. Eficiență dovedita clinic 99.9%

mondo
09-07-20, 23:54
Nu stiu fratele meu dar ”gecu” are un gust, asaaa, cum sa-ti spun, un gust de ”mai adu”!