PDA

View Full Version : Meeting PSD IAȘI

dingo31
09-05-19, 22:57
Oare câţi din ei sunt ieşeni?
Oare câţi din ei ştiu ce se petrece şi de ce sunt acolo?
Oare câţi din ei au venit de bună voie?

Cine toate le ghiceşte...?
Douăzeci de ani primeşte!
(foarte curând)

Alternativa: hai la vot!

https://i.postimg.cc/W1mJsjgv/ia-i.jpg (https://postimages.org/)

Mercator
10-05-19, 00:32
La care vot?
Votul din 26 mai nu poate schimba nimic in legatura cu PSD...
Dimpotriva, eu cred ca ii va ajuta pe cei de la PSD sa trimita cati mai multi PSD-isti la Parlamentul European...

zildan
10-05-19, 02:03
Sigur vor trimite ceva exemplare ca doar nu dispar specimenele peste noapte.

Mercator
10-05-19, 11:01
Da vor trimite...
Cu cat mai multi se prezinta la vot, cu atat mai multi europarlamentari din partea PSD vor fi alesi.

horatyu
10-05-19, 11:02
Dacă lumea care merge la vot, votează pe alţii este un început bun să scăpăm de ei.
Nu se poate dintr-o dată .
Numai prin revoluţie se poate face aşa ceva , dar acum suntem prea dezbinati şi nu putem face revoluţie, dar putem pune un început bun la eliminarea psdistilor

Mercator
10-05-19, 11:37
"Daca" - nu e o solutie...
Cine garanteaza ca cei care merg la vot, in majoritate vor vota altceva decat PSD?
Eu am facut cateva analize, iar din toate a reiesit ca, la ultimele 2 alegeri, cu cat mai multi voteaza, cu atat mai multi PSD-isti vor fi alesi...
Deci, prezenta masiva la vot, aduce PSD-isti mai multi in Europa...

Cat despre Revolutie, sa fim seriosi... ar fi ilegala si nici nu ar aduce nimic nou...
In 1989, Revolutia ce a adus nou?
Erau la putere comunistii, apoi au venit PSD-istii... acelasi neam...

Daca vreti schimbare, apucati-va sa indoctrinati copiii prin scoli...
Numai asa veti putea spera la o gandire sanatoasa peste 2-3 generatii...

zildan
10-05-19, 12:34
Ciorditorii nu citesc pe forumuri.
Aci sunt doar raspandacii lor !!!

dingo31
10-05-19, 16:00
"Daca" - nu e o solutie...
Cine garanteaza ca cei care merg la vot, in majoritate vor vota altceva decat PSD?
Eu am facut cateva analize, iar din toate a reiesit ca, la ultimele 2 alegeri, cu cat mai multi voteaza, cu atat mai multi PSD-isti vor fi alesi...
Deci, prezenta masiva la vot, aduce PSD-isti mai multi in Europa...

Cat despre Revolutie, sa fim seriosi... ar fi ilegala si nici nu ar aduce nimic nou...
In 1989, Revolutia ce a adus nou?
Erau la putere comunistii, apoi au venit PSD-istii... acelasi neam...

Daca vreti schimbare, apucati-va sa indoctrinati copiii prin scoli...
Numai asa veti putea spera la o gandire sanatoasa peste 2-3 generatii...

Eu cred că este greşit calculul. Votanţii pesedilor sunt în general aceiaşi, ei merg constant la vot iar alţi votanţi nu prea va putea Dragnea să găsească, nici cu bani, nu are de unde să-i scoată. Daq, mai poate fura ceva buletine, dar nu multe.
Se pare ca pierde teren chiar în zone considerate înainte ca fiind majoritare de culoare roşie. O prezenţă masivă ar reduce cu siguranţă şansele lor.

Mobilizarea votanţilor din marile oraşe şi din zone geografice specifice, a tinerilor care nu au mai votat până astăzi, a celor din diaspora, chiar şi a pensionarilor tot mai dezamăgiţi de realitatea pesedistă şi de minciunile lor nu este in favoarea #ciumeiroşii!

Mercator
10-05-19, 16:57
"Se pare ca pierde teren..."
Cum adica? Pe ce te bazezi?
Singurele previziuni au fost emise de Parlamentul Europei, dar se pot vedea si aici (https://www.caleaeuropeana.ro/primele-proiectii-de-vot-din-ue-reflecta-un-peisaj-politic-mai-fragmentat-ca-niciodata-in-contextul-alegerilor-europene-din-23-26-mai/), unde spune ca majoritari for fi PSD si PNL.

Votul din 26 mai nu are nimic de-a face cu PSD sau PNL in legatura cu viitorul Romaniei, sau cu cine iese la vot...
In 26 mai se vor alege europarlamentarii, adica odraslele alora care au functii prin partide, fie la PSD fie la altele...

zildan
10-05-19, 18:10
P$D indatoreaza Romania, nepotii, nepotilor vostri vor plati "adevarata" independenta a justitiei promovata de coirditori.
Chiar daca prin absurd ar "castiga" (de fapt ar mai da o tzapa Romaniei) alegerile acum, oiştea tot in gard se duce, ei se imprumuta "fara numar" sa dea "pomeni"!

@k
mi-am editat si aici un cuvant, poti sa faci captura, sa suni avocatul, fii fericit

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Apropo, stie careva cine e veorica?

Mercator
10-05-19, 18:23
Si daca era la conducere PNL de unde plateau salariile si pensiile?
Exista pe undeva bani ascunsi?
Nu cumva faceau ca Basescu si taiau salariile?

zildan
10-05-19, 18:51
Doar P$D e capabil sa dea foc la tzara pentru ciorditori.

dingo31
10-05-19, 21:04
Mercator

susţii că participarea la vot este inutilă- strategie falsă şi toxică, lansată de propagandiştii #ciumeiroşii

dacă nu mai vrei psd atunci orice şansă, cât de infimă, trebuie folosită-hai la vot.
oceanul este făcut din picături.

lozincile gen: nu votez, este inutil, nu am cu cine, nici ceilalţi nu sunt mai buni, la fel ar fura şi ei... etc, etc, sunt petarde pesediste pentru a descuraja participarea.
ei nu au de unde să scoată mai mult de 4,5 mil votanţi, orice vot în plus este un gol marcat în poarta lor.
hai la vot, dacă vrei să scăpăm de psd
alto soluţie nu există

horatyu
10-05-19, 22:22
Dacă aşteptăm să se legalizeze revoluţiile dispărem ca dinozaurii.
Revoluţiile schimbă prin forţa sistemul, deci nu pot fi legale.

Mercator tu chiar vorbeşti serios?

Revoluţia ar fi ilegală?
Unde ai auzit tu de revoluţie legală?
Și revoluţia de catifea tot ilegală a fost.

PS: vulpea care nu ajunge la struguri spune că sunt acri, aşa şi cu lozinca nu mă duc la vot că nu se schimbă nimic. Ba da, se pune început bun, dar trebuie să fiim uniti
Cât să mai aşteptăm?
Albania a făcut 100 de km de autostradă de la un capăt în altul al ţării lor, în 2 ani , cu 3 milioane de euro km, la noi km de autostradă este 20 şi ceva de milioane de euro şi nu putem face nici în 30 de ani 100 de km de autostradă, că suntem la mâna şmecherilor.
Ce s-a făcut până acum sunt tot felul de centuri ale oraşelor in regim de autostradă, iar autostrada Sibiu - Deva este un eşec aproape total , pentru că studiul de fezabilitate ori a fost făcut din birou , ori nu s-a luat în calcul, că altfel cum să se surupe( strice) autostrada la câteva luni după inaugurare şi nici acum nu e ok deşi au tot reparat acel tronson.

PSD nu trebuie să ne reprezinte în parlamentul european în număr mare .

Mercator
10-05-19, 22:31
dingo31, poate gresesc eu, te invit sa imi explici ce avantaje are Romania pentru ca merg eu la vot in 26 mai?
Inca nu ai aflat ca sunt doar alegeri pentru reprezentarea Romaniei in Parlamentul Europei?
Nu se schimba Guvernul, nu se alege Prim Ministru sau Presedintele, nici macar Constitutia nu s emodifica...
Deci, pe 26 mai, este inutila prezenta la vot pentru cetatenii obisnuiti, dar o repetitie generala pentru politicieni, sa testeze si ei cam pe unde se situeaza...
Si cred eu, ca PSD va avea de castigat prin prezenta la vot mai masiva decat de obicei... vom vedea rezultatele si vom discuta daca a fost real ce am prevazut eu prin posturile de la topicul dedicat...
horatyu, Nu am auizt de Revolutii legale, ai dreptate, m-am exprimat gresit, dar asta nu inseamna ca nu am dreptate in partea a doua a frazei, sau n-ai mai apucat s-o intelegi pana la capat?

horatyu
10-05-19, 22:39
Totul este nou după o revoluţie.
Nu căuta să explici că te afunzi mai tare.

Mercator
10-05-19, 22:52
Aici esti in eroare...
Dupa Revolutia noastra nu a fost totul nou...
Poate doar denumirile...

horatyu
10-05-19, 23:15
La noi nu a fost revoluţie, ci lovitură de stat.
Dacă era revoluţie sistemul era altu.
Sistemul lui Iliescu spune că a fost revoluţie ca să nu caute nimeni vinovaţii pentru ce au făcut în decembrie 89

Mercator
10-05-19, 23:30
Ai un talent extraordinar sa schimbi subiectele inainte sa concluzionezi...
Probabil ca o faci intentionat, concluzia neavantajandu-te... (am emis doar o probabilitate, timpul va hotari daca e reala).

Nu e cazul sa discutam aici la Meeting PSD la Iasi despre daca a fost sau nu Revolutie...

dingo31
11-05-19, 01:57
Mercator

esenţial este să votam... cu cine vrem noi.
lasă şabloanele anteniste că nu trebuie să participăm la votare, au spus-o şi dragnea şi tăriceanu, ei asta vor şi pe indolenţa asta se bazează.
Dacă votăm nu au nicio o şansa, vor dispărea iavaş-iavaş, din UE, din parlament, din guvern.

Nu trebuie să ne mai convingi, ne-am convins unde împingi apele!
Trandafirii lui Iliescu au spinii tare ascuţiţi, dar odată şi odată tot se vor toci.

-----------------

Să nu uităm nicicând
Să iubim trandafirii,
Ei sunt pe-acest pamânt
Un simbol al iubirii

Și pentru c-am greşit
Și am votat trandafirii,
Ei nu ne vor ierta
Clipele rătăcirii
------------------------

https://i.postimg.cc/9Mkj82ZT/Ion-Iliescu1-840x500.jpg (https://postimages.org/)[/QUOTE]

Mercator
11-05-19, 08:11
dingo31,
Poate nu stiai, dar eu sunt printre primii adversari ai lui Iliescu si ai PSD-ului in Romania.
La votul din 90 pe Ratiu l-am vazut ca salvare si timpul mi-a dat dreptate, dar se pare ca mai multi romani nu au avut viziunea asta...
La antene nu ma uit, nici nu le am in grila, asa ca te invit sa nu iti mai dai cu parerea despre mine, pentru ca, dupa cum observi nici eu nu o fac despre tine...
Esti liber sa votezi pe cine vrei, nu iti impun, asa cum incerci tu sa faci.

Repet, votul din 26 mai nu aduce nicio schimbare in Romania, nu are cum. Se voteaza altceva...

PS
Observ ceva intr-o fraza a ta si vreau sa te intreb:
"Nu trebuie să ne mai convingi, ne-am convins unde împingi apele!"...

"Voi" cine sunteti, in numele carui grup vorbesti, esti reprezentant oficial?
Sa stiu si eu cui ma adresez...

dingo31
11-05-19, 13:46
Mercator

"argumentele" tale se recunosc de la distanta ca fiind din cele fabricate in laboratoarele psd pentru a descuraja votarea.
chestiile astea cu "sunt contra lor..., credeţi-mă...., ascultaţi-mă...., ştiu ce zic... etc" fac parte din strategia psd de manipulare a celor nehotărîţi.

am încheiat subiectul. bye

Mercator
11-05-19, 13:57
dingo31, tu vorbesti cu mine dar te gandesti la altcineva...
De unde ai scos argumentele alea "credeţi-mă...., ascultaţi-mă...., ştiu ce zic... etc"?
Poti sa pui si linkul unde am scris eu asta, sa vad mai bine?
Altfel, eu credeam ca vorbesc cu oameni rationali, cu capul pe umeri, cand colo, am dat de tine, cu un plus fata de suporterii fanatici...
Repet, mergi la vot, voteaza pe cine vrei, dar nu iti depasi atributiile si nu te baga sa dai sfaturi pe cine sa votez, ca e ilegal...
Ai pareri, esti liber sa ti le expui public, dar sa te rezumi doar la asta, nu ma ataca, asa cum ai facut deja, motiv pentru care te-am rugat deja sa te abtii...
Daca nu esti in stare sa polemizezi, vezi ca in Liga 1 duc aia lipsa de suporteri, ai fi un bun sef de galerie...
Acum ca s-a incheiat subiectul, cum bine spui, asteptam rezultatele, sa vedem cum se se schimba partidul de guvernamant...

horatyu
12-05-19, 00:08
Încearcă să îţi controlezi limbajul, el a spus în mare că vorbeşti asemea manipulatorilor PSD, iar tu ai inceput să spui că e ceva mai mult decât suporterii fanatici....
Pare îndemnul tău să se angajeze suporter o chestie de superioritate, dar toţi oamenii sunt egali ...

Mercator
12-05-19, 00:34
Ce e in neregula cu limbajul meu?
Faptul ca i-am spus ca e cu un plus mai mult decat suporterii fanatici ti se pare jignire sau ofensa?

Cat despre ce a spus el, a pus ghilimele, adica semnul "" in legatura cu mine, ca si cum eu as fi spus asa ceva...
Dar e o minciuna.
Cine e mai mult in culpa? Probabil eu, daca sa ii spui cuiva ca e mai mult ca un suporter de fanatic...
Si cand te gandesti cat de multi oameni sa mandresc ca sunt fanatici... rapidisti fara numar...

Daca vrei sa faci pe moderatorul, te invit sa fii obiectiv...

Mercator
12-05-19, 07:15
Reiau o stire care mi-a atras atentia, multumesc zildan:
Telekom România a înregistrat venituri totale de 216,6 milioane de euro în primul trimestru, în scădere cu 4,4% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut.

Daca in primele 3 luni doar o singura companie a adus un venit statului de 40 milioane euro (reprezentand TVA din venituri), adica 200 milioane ron, pe luna fiind 70 milioane ron, cam cati bugetari ar fi putut fi platiti fara niciun ban de la buget?, care e si asa imens...
raspuns:daca punem un salariu mediu de 5000 ron, ar fi cam 40.000 angajati, platiti timp de 3 luni doar din TVA de la Telekom...
Si te gandesti ca aia care ne conduc se plang ca nu au bani de salarii, iar noi credem...

zildan
12-05-19, 17:50
Pana la urma conteaza sa se mentina "echilibrul" bugetar si social fara a afecta democratia cu partile ei bune si rele!
Gresesc gandind asa?

Mercator
12-05-19, 21:03
Tocmai ca este afectata democratia in mod grav...
Am mai avut parte de o Constitutie votata in graba, cu teama insuflata ca ne pierdem democratia...

Cand reprezentantii statului vorbesc public si se plang ca nu au bani pentru a mari salariile, dar practica ne arata cat de multi bani primeste statul doar de la Telekom si mai sunt sute de firme care au cifre de afaceri si mai mari, iar populatia e obligata sa plateasca niste taxe si impozite mai mult decat uriase, da, e afectata democratia.

Mercator
13-05-19, 17:57
Nu stiu cine e omul, dar spune cam tot ce e important (https://www.facebook.com/dan.marginean.18/videos/10218206028197688/)...