Log in

View Full Version : Facebook a închis un „laborator de troli“ al PSD

zildan
07-03-19, 22:30
Facebook a închis un „laborator de troli“ al PSD: mai multe pagini ÅŸi conturi care „mani****u opinia publică“ au fost ÅŸterse

Facebook a anunţat joi seara că a ÅŸters 31 de pagini, conturi ÅŸi grupuri de Facebook acuzate că fac parte dintr-o „reţea ce operează în România printr-o combinaţie de conturi false ÅŸi reale” ÅŸi care încercau să „promoveze o naraţiune pozitivă” faţă de PSD. Reprezetanţii Facebook mai spun că persoana din spate este un asociat al partidului. „Am eliminat ÅŸi 31 de Pagini, Grupuri ÅŸi conturi Facebook pentru implicarea într-un fals comportament coordonat, ca parte a unei reţele care a funcţionat în România ÅŸi a folosit o combinaţie de conturi false ÅŸi câteva conturi autentice pentru a-i induce în eroare pe alţii despre cine erau ÅŸi despre ce anume făceau”,

Citeste mai mult: adev.ro/po0bz4

Postarea in romana a FB (https://newsroom.fb.com/news/h/removing-cib-uk-and-romania-translated/)

mirel
Cuvantul P_U_L_A nu poate fi banat!
E inclus in zeci de alte cuvinte.
Vezi mai sus :)

val
07-03-19, 23:29
Da, dar mama trolilor este tot timpul gravida; sa te tii bine când începe campania electorala.

horatyu
08-03-19, 06:45
Dacă credem că salvarea vine de la FB nu e bine. Noi trebuie să facem ceva.
La vot, la alegeri putem face, altfel ne merităm soarta

paulino
08-03-19, 14:33
Organizare dupa modelul rusesc aplicat in SUA cu ocazia alegerilor...

zappa
08-03-19, 18:13
S-o fi implicat Cambridge Analytica? De ce nu s-a intamplat asta inainte de brexit, de exemplu? Cand aud de feisbuk trag apa. Imbucurator e ca aud multa lume ca renunta la aceasta mizerie. Dar raman destui sa puna botul. Are balta peste!

mondo
08-03-19, 19:41
Cand aud de feisbuk trag apa.

Te dai pe "insta"? ...sau ai ramas pe "mes" si te uiti pe CN?

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Facebook a închis un „laborator de troli“ al PSD

A ramas "petrica" fara FB.

zappa
08-03-19, 23:37
A ramas "petrica" fara FB.
Dar chiar asa; mai stie cineva ceva de petrica? Ca era tare simpatic!

Te dai pe "insta"? ...sau ai ramas pe "mes" si te uiti pe CN?
Nu le am cu "retetele de sociolizare". Doar cu retete de gatit. O ciorbitza, o tocanita, mai dau si cu flexu-n receptoare la supare cand nu castiga dinamo campionatu.

zildan
09-03-19, 01:32
Cred ca unii din voi sunt gelosi pe postaci ca fac bani din gunoaie.

val
09-03-19, 09:50
Frank: sunt nostalgic, i-mi lipsesc posturile tale strict tehnice din trecut si-mi vine greu sa-ti citesc postările ocazionale care sunt strict legate de politica. Referitor la cea de a treia ta pasiune, punem de o "tocăniţă" (topic) ? Au mai fost tentative pe forum dar fără prea mare succes.

mondo
09-03-19, 11:21
Cred ca unii din voi sunt gelosi pe postaci ca fac bani din gunoaie.

Gresit. ..ca niste gunoaie!