PDA

View Full Version : Atentie la virusi!!!

Einstein
14-03-07, 09:17
Va retrimit un mesaj care se refera la un virus extrem de distrugator.

In urmatoarele zile trebuie sa fiti foarte atenti si sa nu deschideti nici un mesaj cu titlul "Invitatie", de la orice expeditor. Este un virus care deschide o torta olimpica si care distruge hardul calculatorului. Acest virus va poate fi trimis de catre o persoana pe care o aveti in lista de contacte (Address Book), de aceea e bine sa retransmiteti tuturor din jur acest mesaj. Este de preferat sa primiti acest mesaj de mai multe ori decat sa primiti virusul si sa il deschideti. Daca primiti un mesaj intitulat "Invitatie" nu il deschideti si inchideti imediat calculatorul! Este cel mai rau virus anuntat de CNN si clasificat de Microsoft drept virusul cel mai distrugator care a existat vreodata. Acest virus a fost descoperit ieri de McAfee si inca nu exista o solutie pentru a il distruge.

## Pentru cei care vorbesc pe Messenger: S? nu acceptati id-ul: < creata_madalina_mada >. Iti sterge tot din computer, e un VIRUS ! Anunt? toate persoanele pe care le ai ?n lista s? NU accepte contactul cu: < vlad_dracul_smekeru >, este un VIRUS ce formateaz? calculatorul t?u si al celorlalti cu care esti conectat. Dac? ei ?l accept?, ti-l transmite si tie.
--
Professor Dr.MARIANA BRUMARU
TECHNICAL UNIVERSITY OF CLUJ-NAPOCA
Faculty of Constructions
Dept. of CIVIL ENGINEERING
15, C. Daicoviciu Street
400020 CLUJ-NAPOCA, ROMANIA
Tel/Fax: 00 40 264 431 636
Mobile Phone: 00 40 744 792 761

skycleaner
14-03-07, 09:32
Man, avertizari din astea primesc zilnic de pe mess. E tot un fel de spam, dracu stie scopu'

Einstein
14-03-07, 10:11
Am pus asta pentru ca azi am primit un email: INVITATIE cu un link si spune sa apas acolo pentru activare.

XVanish
14-03-07, 21:11
Aveti grija la acest e-mail... primit de la: Barni Alidzsi <invite@tubely.com> scopul mail-ului: ceva invitatie - vrajeala !
Mail-ul primit de tine e succesorul celui postat de mine... din cate am inteles nu e un mass oarecare...

http://www.sateliti.ro/viewtopic.php?t=193