View Full Version : Aici va descarcati nervii
konstantine
21-05-18, 01:33
In afară de cititor de card , și AOSP peste care e "croșetat" linkdroidu' , nu văd vreo inovație a ăstora de la karmakom.
Un mediaplayer cu android , cu mult sub chinezăriile de pe aliex .Fix o capcană pentru proști !
Atunci cand or avea suport sw. decent și or să-și respecte clienții , mai stăm de vorbă.
Topic inchis !
Date contact karmakom:
Karmacom Kft.
Trading Company Company Name:Karmacom Kft.
Company Directory:Hungary
Contact Person:Mr. Jozsef Zsiman
Job Title Director/CEO/General Manager
Address:Szava 6., Budapest, Hungary Company Address
Zip/Postal Code:1107
Telephone:36-1-4318932
Fax:36-1-4318933
Ăștia au impresia ca ei sunt "jmecheri" și noi proștii lor ?
Tin sa mentionez ca nu am absolut nicio problema legata de MihaP.
Te rog sa scrii la sectiunea ALI aceste informatii.
Sunt problemele tale cu firma respectiva.
Mihai are dreptul sa descrie aparatul si daca il cumpara careva poate scrie ce e bine si ce nu aici.
Astept sa refaci topicul si sa muti la ALI observatiile tale.
konstantine
21-05-18, 18:35
Chat si suport Amiko A5
Consider incidentul ... inchis ! ramin insa cu un gust ... amar !
Tunerul satelit stie DVB-S2X si multistream ?
Am scris despre asta ... la acest model nu stie dvb-s2x !
poate la A6 ! cand o fi ... :)
De acord cu @konstantine...:oops:
Multumesc celor care au dat detalii despre acest stb , astept aparitia lui pe piata , primele impresii si nu in ultimul rand pretul:)
parpaneata
23-05-18, 20:06
De acord cu @konstantine...:oops:
@konstantine a avut aparatul in teste ? NU ! QED ! :)
konstantine
23-05-18, 20:59
'Da chiar insiști...Eu mă refer la tot ce produc ăia de la amiko.Din fericire chiar știu despre ce vorbesc.Nu sunt "butonac" , așa cum sunt alții.
Parca hotărasem sa va abțineți .
parpaneata
23-05-18, 21:40
Si eu ma refer strict la A5. Despre restul Amiko.....am avut cateva modele care si-au facut foarte bine treaba pentru vremea lor. Dar revin si spun ca nu discutam gama Amiko ci discutam despre Amiko A5 care doar Mihai l-a vazut. Utilizatori Amiko sunt cu zecile de mii numai in Romania. Ma plictisesc razboaiele de tip Don Quijote de la Mancha ! Asta faci tu aici ! :) Nu-mi voi scrie nicio impresie de butonist aici in topicul asta. Si @zildane, lasa-ne sa dialogam....atunci cand dialogul e ok si nu plecam pe camp la batut ! :D
Ce rost are aceasta aparitie ?
Cu toate ca eu la acest viitor aparat nu am mai scris nimic atat despre el , cat si despre MihaiP
MihaiP continua pe forumul celalat sa ma defaimeze - RRRRRRUUUUUSSSSSIIIIINNNNNNEEEEEEE MihaiP
Avem noi o vorba - Lupul isi schimba blana , dar naravul ba - se potriveste de minune , il citez de pe 18.05.2018 - https://www.sat-support.tv/forum/viewtopic.php?f=212&t=61619
- Pe un alt forum , am incasat doua "atacuri" nemeritate ...
@mario ... un mai vechi "prieten" scrie ca eu fac reclama platita ! pai sa
aduca macar o singura dovada scrisa ca este asa ! altfel sa nu mai manince
KKT in public ca pute ! dar cu bunul lui simt ...
Spre stiinta tuturor ... nu am luat niciodata vre-un ban pentru munca mea de
pe forum si pentru punerea la punct a receptoarelor Alien ! chiar daca pare
neverosimil ... nu lucrez pe bani !
Continuarea se poate citi pe link-ul dat mai sus
Daca continuati cu astfel de ''mancatorii'' pe alte forumuri ma vad nevoit pe viitor sa apelez la lege
Cred ca pe acest forum ar fi cazul sa numai continuati cu produse ce din start sunt ''depasite'' si care creaza mai mult valva/discutii , decat.....
Cu un Meelkool KIII Pro care costa pana/cat un Amiko A4 poti face mult mai multe si e mai dotat hw
Cat despre device-urile din acest domeniu cu android........ , android-ul inca fiind cu prb in domeniul multimedia ( vezi mp-urile )
Legat de imaginea E2 a acestui aparat........ , deja exista alte device-uri cu SoC-uri mai performante si cu imaginii E2 stabile
Va rog sa mi-se raspunda corect/cinstit :
- Cati useri de pe acest forum ati fost/sunteti multumiti de Amiko A4 ?
- Cat de mult l-ati avut/ati folosit Amiko A4 ?
- Cati dintre fosti propietari de Amiko A4 , ati cumpara acum Amiko A5 ?
Concluzie - Se pare ca Amiko inca nu si-a invatat lectia si face ''pionerat'' pe banii clientului
Sunt proprietar acestui aparat amiko A4 de cand a aparut,pot spune ca nu am nici o problema cu acest aparat,orice problema am avut personal in acest interval de timp cu aparat prin Mihai P. s-a rezolvat.Pentru mine era esential ca aparatul sa aiba un cititor de card,sa aiba imagine de calitate si oscam sa mearga bine.Nu am buget ca sa cumpar macar in fiecare trei ani un alt aparat ca sa fac diferenta intre aparate,am avut inainte un ipbox 91.Amiko A4 fata de el zboara,mai ales oscam,stiu nu se compara cu un aparat de aproximativ 10 ani.Cand am cumparat A4 pentru banii astia puteam sa cumpar si un vu zero,pe care stiam ca e un aparat stabil si este enigma2 cu care eram obisnuit,dar am cumparat un aparat android fiindca eram curios cum este(hobby).Androidul mi-a adus ceva nou,pe Kodi pe care inainte nici nu stiam ce este, si merge fara problema in A4.Nu pot sa compar cu alte aparate cum merge,dar orice film pot sa vizionez fara ca aparatul sa blocheze sau alte buguri intre timp.Cind o sa-mi permite bugetul o sa cumpar un A5,daca nu un A6 cand o sa apare.
parpaneata
27-05-18, 13:42
De la Arhiva 4k am trecut la A4 si a fost perfect. O sa trec la A5 si o sa fie perfect. Folosesc A4 15 ore pe zi....minim.
Si la mine merge aproape non-stop,deci si e un aparat fiabil.
2 pro si 4 le vand ( 3 doar din Bucuresti ) - Oare de ce ( daca sunt asa fiabile cum scrieti ) ?
In privat am ajutat pe mai multi useri care au cumparat A4,multi erau obisnuit cu enigma2 sau nu au avut legatura cu un astfel de aparat,si dupa ce am setat cum trebuie 99% sunt multumit de aparat,stiu fiindca si dupa ce am setat am mai vorbit cu ei.Unii cei care au cumparat aparatul au facut greseala ca nu cablu hdmi a aparatului au folosit ,au folosit cablu hdmi ce au avut la ei acasa si asa nu au avut calitate la imagine,asta scriu ca in viitor cei care o sa cumpere A5 sa foloseasca cablu de la A5 sau un cablu hdmi 2.0 si nu un cablu hdmi 1.4.(Am ajutat pe useri fiindca pentru mine e un hobby,nu cumva sa creada cineva ca pentru favoruri am facut).
parpaneata
30-05-18, 11:55
@mario, toti așteaptă A5 si poate de asta. Si eu m-am gandit la varianta asta la un moment dat. O să-l păstrez la rulota.
Paparneata , hai sa fim realisti
Mecool KIII Pro ii da clasa si lui A4 si lui A5 , cel putin pe partea de hw
A5 va fi o alta chinezarie ( ca si A4 ) la care sa adaugat suport DTS/DD si inca 1 giga de ram si uite asa se ajunge la vorbele mele , cand atentionam/scriam ca fara 2Gb de ram....
Eu chiar inainte de a aparea A4 pe piata i-am scris/comunicat lui MihaiP pe site-ul lui ca fara 2Gb de ram......si altele
Insa pt el nu a fost bine ca ii dadeam niste cerinte pe care le regasesti la KIII Pro si ma banat definitiv pe forumul lui , iar aici face pe ''lupull moralist''
Si sigur va costa peste 600 lei , daca A4 Combo in continuare se vinde in jurul sumei de 500 lei
Ca sa numai scriu de fostul U5 PVR Deluxe ( sau inlocuitorul lui ) cu Hi3798CV200 , avand imagine E2 demult
Nu e ca la ''inceputuri'' cum este imaginea E2 la viitorul A5 , bine inteles cu destule bug-uri inerente oricarui inceput
laleauaneagra
30-05-18, 14:17
treaba cu ramii..E RELATITVA....fac referire la general....nu la receptorul in cauza…
e doar o chestie psihologica a omului mai degraba..decat o nevoie fizica a receptorului…..niste bani aruncati in plus pe ceva ce nu e nevoie
nici macar nu ai sa ajungi sa folosesti acel giga ram..
e ca si swap la vremea lui…..toti faceau la swap dar cred ca 1 la suta din receptoare se folosea de acel swap..asa si cu ramu asta..
ce naiba domne tot trebuie sa repet...am un giga ram si nu am ajuns niciodata sa l folosesc la maxim sau sa crape enigma din acest motiv…
kodi...media player cu filme 4k HDR..Stalker IPTV.....HBBTV....si tot nu sta la maxim...pluginuri folosesc strictu necesar
acel ram in plus nu justifica pretul umflat al unor receptoare…
e ca la penis....daca sti ca ai un centimetru in plus...vai sant mai macho
si baietii de la team urile astea fac si ei pluginuri si suport stiind foarte bine cat duce un receptor pe care il sustin...
La Android contează ram-ul foarte mult.
A4 dacă nu pui pe el aplicații multe si ai o lista de canale restransă merge decent pentru 2018.
Partea de informații e foarte buna.
Sa vedem cum se mișcă lista de canale la A5.
Mai , lalaeau.... e vorba de android si INEVITABIL de a instala niste aplicatii/jocuri in plus
Zi-mi si mie cati dintre voi/detinatorii de telefoane cu android :
- mai aveti telefoane cu 1 Gb de ram si ce vers. de android
- cati dintre voi , folositi telefonul fara nici o aplicatie/joc instalat/folosit de voi
Cam acelas lucru si cu receptoarele cu android :
- in primul rand ca e cu android si inevitabil ''te mananca'' palma sa nu instalezi si altele pe langa cele instalate/cu ce vine
- S905D e un ''derivat'' din S905 care dupa cum stim e destul de vechi
De ce nu se doreste un S912 sau Hi3798CV200 , la acesta din urma exista imagine E2 de peste un an
Deci numai e la inceputuri cum e noua imagine E2 de pe viitorul A5 cu S905D
Are dreptate si Konstantine , ca acest brand AMIKO e un brand de dumping sau testari pe banii clientului
Nu stiu despre celelalte receptoare cu soft propiu , dar A4........ si cred ca A5 il va urma.........
Nu ratezi ocazia cand o ai.
Nu ai avut A4 asa ca mai usor cu aprecierile.
Am lasat K3 la Craiova si acum ma dau cu A4 la Bucuresti si sunt foarte multumit.
Am configurat Kodi sa recodeze sonorul 5.1 in AAc in Ac3 si am sonor 5.1 si in Plex (pe kodi).
Apropo, cel mai bun client de Plex e cel din Kodi, face direct play la toate fisierele.
Au corectat alocare tastei OK din CEC, acum e bine, Netflix merge bine si el, mai folosesc Deezer, Jango si Spotify.
Am vreo 4 aparate "dedicate" enigma2 dar nu prea mai vad rostul unui 4k e2 in conditiile in care stau mai mult pe filme (plex sau online) si cablu.
La satelit ma uit sporadic, azi am vazut meciul Sinonei pe UHD1 (4k) direct cu televizorul, mergea si pe A4 foarte bine.
Decat sa tip ca ceva nu e merge bine incerc sa repat eu sau sesizez cuiva care ma asculta.
E usor sa critici , mai greu sa construiesti.
Zildan , ai dreptate
Insa ce imi spui tu mie , eu am incercat/spus lui MihaiP chiar inainte de a aparea A4
Insa nu am fost in asentimentul lui si ma banat pe forumului lui
Deci daca incerci n RO sa :
- faci/indrumi spre bine NU E BINE
- daca critici NU E BINE
Dar in schimb E BINE , cand DENIGREZI USERI ACESTUI FORUM PE FORUMUL TAU ( a lui MihaiP ) si pe aici scrii ca "ti-a lasat un gust amar" (faci pe lupull moralist )
Ii raspund pe aceasta calei lui MihaiP care imi cere insistent sa ii fac dovada precum ca este platit........
27.05.2018 - https://www.sat-support.tv/forum/viewtopic.php?f=212&t=61619&start=20 - ...........si mai ales cu @mario ... caruia i-am cerut sa faca o dovada publica !.................
Culmea ca in aceeasi zi isi rapsunde singur , eu numai trebuind sa ii dovedesc nimic , in istoria lui de 15 ani din domeniu , il citez de pe forumul lui :
- .......mi-au trecut prin mana circa 100 de modele de receptoare ... unele pentru 2-3 zile , altele definitv , pe unele le-am returnat , pe altele le-am facut cadou si de regula cele mai recente le-am pastrat !.........
Acest mod de a primi cadouri/receptoare pt a li-se face reclama se numeste - TROC
Adica fabricantul iti da un receptor gratis in valoare de........ , tu il probezi insa TREBUIE SA II FACI RECLAMA/DESCRIERE ...........
- Oare acest mod/situatie , nu INSEAMNA CA TE PLATESTE PT A LE FACE RECLAMA LA PRODUSELE LOR ?
- Citi useri de pe forumurile de specialitate au acest gen de ''priviligiere'' cum o numesti tu ?
- Cati fabricanti ai vazut/intalnit in cei 15 ani de activitate in domeniu sa ii dea unui user un receptor GRATIS fara sa ii ceara nimic in schimb ?
Se stie foarte bine ca atat in trecut/prezent/viitor - NIMIC NU ESTE GRATUIT SAU DE DRAGUL...../IMI PLACE DE FATA.........
E bine totusi ca mai scutit de ati face dovada pe care o ceri insistent si ai recunoscut singur modul in care esti platit de Amiko
Zildane , te rog frumos nu sterge acest mesaj/raspuns , fiindca MihaiP stiu sigur ca il va citi
Nu ma mai inscriu pe forumul lui , fiindca....... si nu ii scriu nici pm , fiindca el cere/defaimeaza public pe forumul lui in continuare
Mai bine vorbeste tu cu el si atata timp cat el se leaga de mine in continuare pe forumul lui , atunci eu ii voi raspunde pe acest forum
Ca doar este si pe acest forum membru , cu toate ca nu ar mai trebui sa fie dupa ce a defaimat membri de pe acest forum pe forumul lui
Nici pe celalat forum care e mult mai aspru si nu am intalnit astfel de situatie ca un membru comun sa defaimeze alti membri ai forumului in cauza pe alt forum
E deja atac la persoana ce faci !
Ai scris de zeci de ori asta!
Pai defaimarea si ce face el pe forumul lui - NU e atac la persoana ?
Vezi bine ca el a inceput totul din nou in data de 18.05.2018
Am mai scris eu ceva de A4 sau A5 pana cand nu am citit ce am reprodus aici de pe forumul lui
- Cine a inceput primul atacul la persoana ?
Imi cer scuze pt useri acestui forum ca sunt nevoiti sa citeasca acest off-topic , insa cred ca nici unuia dintre ei nu i-ar placea situatia mea
Mai ales ca eu nu am mai scris/comentat nimic de multa vreme despre A4 , el insa.......
Intre mario/lupu/martiny si mihaip intotdeauna o sa aleg Mihai. Nu exista termen de comparatie intre ei; unul nici macar nu are bacul luat, iar celalalt deja si-a dat doctoratul.
MihaiP nu baga in seama rautatile.
M-am ars odata pe banul meu cu A4, gata cu produsele Amiko, sunt trecute in lista neagra...:oops:
Aparitia lui A5 bataie de joc fara tuner dvb-s2x si multistream...:lol:
E loc de transmis injurături topicul asta.
Cand cumpărați la greu clone de Dream dădeați cu kkt in receptiarele stm.
Apucături proaste.
Zildan , nu amesteca merele cu perele , chiar daca amandoua sunt fructe
Si nu cred ca am injurat sau defaimat/scris cum a scris MihaiP pe forumul lui , ci mai mult un limbaj mai ''iute/piscator'' ( din cauza situatiei create de el ) , deci in limitele decentei
Mai demult am discutat/m-ai rugat ceva si pana sa citesc ce am reprodus aici a fost totul in regula ?
Am mai scris eu ceva despre A4 , ca despre A5 nici nu se discuta/stia
De ce a trebuit MihaiP sa ma denigreze pe mine si pe alt membru al alcestui forum pe forumului lui ( vezi 18.05.208 ) ?
Este MihaiP membru al acestui forum ?
E corect ca un membru al acestui forum sa isi denigreze membri/colegi forumului respectiv unde e si el membru pe alt forum/forumul lui ?
Si aici scrie daca i-se aduc niste observatii ca . il citez '' Ia lasat un gust amar"
Pai mie si celuilalt user oare ce gust ne-a lasat el prin comportamentul pe care il are si ce scrie pe forumului lui vis-a-vis de noi/acest forum
Aici e ''mironosita'' si pe forumul lui ''da la cap'' semenului cat poate , tipic pt unii dintre noi
Eu nu cred si sa ma contrazica cei care activeaza si pe celalat forum , daca am denigrad/vorbit/scris de rau vreun membru al acestui forum pe celalat forum , chiar daca nu coicideam in pareri
Sa il vad ca isi cere scuze pe acest forum pentru situatia creata si numai scrie nimic deningrad despre alti useri de pe acest forum pe forumului lui si consider acest subiect inchis
Revenind on-topic la ce ai scris - Cand cumpărați la greu clone de Dream dădeați cu kkt in receptiarele stm - eu unul nu faceam asa ceva , fiindca aveam :
- o clona de DM500S care si acum e functionabila dupa zeci de ani si cu care am facut scoala/invatat multe la inceputuri
- un Kathrein UFS910 cu STM si pe care am facut scoala/am invatat multe si stii bine ca eu am deschis sectiunea actuala a lui Kathrein UFS910 care e in prezent
Deci........
Nu ar trebui sa asteptam s-a apara A5?Si dupa aceea sa dam parerile.
Laci , intre un logan standard si un logan full option , stii care sunt diferentele ?
- ACCESORILE care se pot monta pe el , asa si intre A4 si A5
SoC-ul e acelas S905 , numai ca e o varianta imbunatatita prin suportul de DTS/DD
Mamirea memoriei au scris multi ca trebuia de la bun inceput sa fie un ''minim'' 2 Gb si de abia la al 2-lea receptor sa tinut cont de aceasta rugaminte
Cat despre imaginea E2 , daca vreti sa fiti voi ''cobai'' lor nu aveti decat
U5 PVR si inlocuitorul lui cu SoC de la HiSilicon are tot android 7 si imagine E2 de peste un an
Insa iti dau dreptate doar ca :
- Banii sunt ai vostri si oricat am incerca unii dintre noi sa va atentionam de niste prb , voi tot inainte mergeti
Nu ma refer numai in cazul lui A5 , ci per general si pt mp-uri sau alte device-uri
Sa il vad ca isi cere scuze pe acest forum pentru situatia creata si numai scrie nimic deningrad despre alti useri de pe acest forum pe forumului lui si consider acest subiect inchis
Deci........
Dar ramai cu un gust amar, nu ?
Daca nu simti ceva amara nu au farmec aceste discutii...:santawalk: oare exista mos craciun ?
Schimbare a numelui topicului, hhhmmm... acum arunc la gunoi si ultimul Amiko, asa... de nervi, sa numai vad in casa ceva pe care scrie Amiko...:clap:
Marsel , sincer chiar nu te-am inteles cand ti-ai cumparat A4-le , stiind despre ce e vorba inainte de al cumpara
Insa pana la urma tot la aceeasi concluzie ca inainte ai ajuns
Cat despre gust....... , din pacate cam asa-i romanul ( nu toti ) daca poate sa ii de-a ''la cap'' semenului nu se gandeste prea mult
In peste 10 ani de forumuri , nu m-am asteptat ca un user de pe acest forum sa denigreze pe alt forum colegi de ai lui
Chiar daca nu suntem de aceeasi parere , totusi suntem colegi de forum si presupune cat de cat.......
Legat de schimbarea titlului , cunosc aceasta mentalitate de pe celalalt forum
Cand cineva de acolo facea haz de necazul altuia , traim in RO si asta spune multe
Dar schimbarea titlului prea putin ma deranjeaza fata de situatia neasteptata creata de MihaiP - RRRRUUUUUSSSSIIIIINNNNEEEEE sa ii fie
Dar ramai cu un gust amar, nu ?
Daca nu simti ceva amara nu au farmec aceste discutii...:santawalk: oare exista mos craciun ?
Schimbare a numelui topicului, hhhmmm... acum arunc la gunoi si ultimul Amiko, asa... de nervi, sa numai vad in casa ceva pe care scrie Amiko...:clap:
lasa ca ai ramas cu porcaria aia care ti l am dat io.
:)
stie blind scan..
but pt feed uri cu sr mic..ce mai vrei..
acuma chiar ca ti futut naibii topicu asta..
:D
Știe dvb-s2X Alien 1! Evident 1080P.
Recepționează canalele multistream.
lasa ca ai ramas cu porcaria aia care ti l am dat io.
Care porcarie, ce mi-ai dat tu ?!
Marsel,ce nu ti-a pläcut in A4?
Laci , in afara de tine si Paparneata pe acest forum vad ca nu se mai agita nimeni favorabil pt A4
A5 inca nu a aparut si nu puteti scrie nimic deocamdata favorabil despre el
Chiar si pe forumul celalalt vad ca si lui Error403 I-sa inchis gura ca si mie , probabil ca il batea la cap cu prea multe care ar fi trebuit deja sa existe la viitorul A5
Error403 detinand dreambox si U5 PVR de care v-am scris si eu si deci omul in cauza stia ce scrie
Știe dvb-s2X Alien 1! Evident 1080P. Recepționează canalele multistream. - DA , dar nu e cu android , cea ce nu il face sa intre in comparative cu A4/A5
Poate sa scrii despre KII-ul sau KIII-ul care il ai si ai facut si tu imbunatatiri majore la el sa zici ca ar fi de comparat
Insa tare mi-e ca si astea doua imbunatatite ii vor da clasa lui A5 , ca despre A4 oricum e depasit
@felix73
Te rog exprimate corect, nu lasa loc de interpretari, nu am primit de la tine nimic gratis.
Este vorba de porcaria pe care am cumparat-o de la tine cu 250 lei un Amiko 8900 SHD.
Rog un moderator sa editeze mesajul lui @felix73 si sa sterga postarile inutile.
Da ce aparat a fost bun si l-ai păstrat?
Nu zic ca A4 e un aparat perfect,dar pentru 100 de euro nici nu asteptam sa fie.Daca aveam buget sa cumpar un aparat cat de cat perfect,cumparam,si precis cu 300 de euro in sus.Ca sa te uit la programe tv cu A4 e bun.Eu pentru asta am cumparat.Daca eram pasionat cu satelitii,cat de mult programe tv pot sa prind si sa memoreze aparatul, precis eram dezamagit de A4 si incercam sa vand.Dar cred 6000-7000 de programe tv ajunge la un om care nu e pasionat de asa ceva.Oricum am primit mai mult de A4 decat sa ma uit la programe tv,cum am mai scris Kodi merge foarte bine in aparat si cu 1G ram. In ungaria sunt multi care au acest receptor si exista si acolo un site care are un topic cu A4,pana acum nici un user nu s-a plans de aparat.Am vorbit cu cineva de pe acest site, cine are si a avut mai multe tipuri de aparate,si are acum si A4 si VU ZERO,am intrebat de la el daca am facut o alegere buna daca am cumparat A4 si nu VU ZERO(aproximativ aceeas pret),ce parere are.A raspuns bine am facut fiindca A4 stie 4K fata de VU ZERO.
am zis o in gluma asa..
normal ca ti l am vindut.
doar nu ti l am dat gratis.
nu mai stati ma incordati asa.
ca vi sa micsoreaza ouale.
Laci , sincer era cat pe aci sa cumpar un KIII Pro , insa stiind prb androidului in domeniul multimedia ( licente neplatite de chinezi si altele ) si imposibilitatea de a folosi/citi/recunoaste un cam CI+ m-au determinat catre un receptor cu E2
In E2 cel putin am reusit sa citesc/recunoasca un cam CI+
Din pacate si in RO sunt foarte multi ab la dth-uri autohtone care folosesc cam-uri CI+ si neplata licentei CI+ de catre producator face sa fie un impediment destul de major
Detin shield tv ( android tv ) , Egreat A10 ( android 5.1 ) si stiu ce prb exista cu androidul pe astfel de device-uri si sincer numai imi trebui android si pe receptoare de satelit
Cat despre Ungaria , nu cred ca traiesti acolo si ca atare nu ma intereseaza prea mult parerilor lor , ci a romanilor din RO si care din pacate nu prea sunt asa entuziasmati de receptoarele Amiko cu android
Pana la urma sunt niste chinezari la care sa lucrat mai mult sau mai putin pe partea de soft
Voi platiti mai mult pe soft decat pt hw si cum sa putut demonstra practic , daca partea de hw e destul de potenta ( vezi KIII Pro/U 5 PVR ) partea de soft poate fi imbunatatita si in timp , pe cand partea de hw........... inseamna alt receptor/model
Da in fine , fiecare face ce vrea cu banii lui si poate sa fie sau nu ''cobaiul'' unei firme in functie de ce alegere a facut
Anunt:
Primesc moka, gratis, degeaba, cadou, in dar, plocon, peșcheș..si cum vreti voi, gunoaie de receptoare in avanpremiera, pentru a scrie numai de bine de ele...:clap:
Nu ai raspuns ce receptor ai tu care ti-a placut !
Bine bine, raspund acum, ramanem doar la istoria recenta a receptoarelor...incepem cu Dreambox 500s, Dreambox 800HD si Dreambox 800SE, cand am considerat ca si-au facut treaba suficient si ca numai este cazul sa investesc sume mari in receptoare, am trecut la receptoarele de la Amiko...pana cand cei de la Amiko au inceput sa-si bata joc de noi utilizatorii finali !
Pe romaneste, au inceput sa-si manance din c.r...sa scoata receptoare depasite hw :baby: teoretic vor sa ramana la stadiul de suzeta !
Oricand un receptor cu enigma, 4k, dvb-s2x si multistream este bine venit...androidul sa stea pe telefoane... :closed:
Apropo de probleme tehnice, am intrebat si eu ceva aici. (http://sateliti.info/showthread.php/31162-Canale-UHD-Noutati?p=263189&viewfull=1#post263189)
Apropo, despre ce dreac discutam enigma vs android sau viceversa ceva de genu tatal meu este mai smecher ca al tau totul este foarte simplu daca vrei satelit si cablu dai cu francu si cumperi x modele e2.... iar daca vrei and si droid si sa te spele si pe picioare nu exista si nici nu cred ca va exixta.....eu unul declar and si droid dauneaza grav sanatatii:)
Pai ca sa fie "durerea de cap" si mai mare , nu e de ajuns ce prb inerente are androidul
Se mai adauga si o imagine E2 , care oricum fiind la inceput de drum pt SoC-ul S905 , sa dea dureri si mai mari
Asa-i romanul obisnuit "sa se scarpine cu mana dreapta la urechea stanga"
Nu zic ca e un lucru rau aceasta imagine E2 pt SoC-ul S905 , dar de ce nu sa folosit SoC-ul de la HiMedia/U5 PVR
Macar imaginea E2 pt acest SoC are ceva vechime , deci implicit imbunatatiri mai substantiale fata de imaginea E2 pe S905
Insa brandul AMIKO nu vrea sa creasca pretul/performanta/calitatea , fiindca numai va fi castigul asa de mare ( pt ei )
konstantine
02-06-18, 21:02
Apropo de probleme tehnice, am intrebat si eu ceva aici. (http://sateliti.info/showthread.php/31162-Canale-UHD-Noutati?p=263189&viewfull=1#post263189)
Probez eu pe k1 cand ajung acasă.
@mario
Simti nevoia sa te descarci?
Zildan , NU
Insa CORECT ar fi ca MihaiP sa isi ceara scuze pt magaria care a facut-o si din cauza caruia sa plecat aceasta discutie inutila
Doar in RO e posibil ca un coleg de forum sa defaimeze altii colegi de forum pe alt forum , fara a pati nimic/fi pedepsit
Tu cum te-ai simti daca as fi scris despre tine pe celalalt forum , cum a scris MihaiP despre mine ?
NU cred ca prea BINE
pai l ai facut cu ou si cu otet peste tot pa unde l ai prins..
nu i deajuns..
mai vrei si scuze..
:))
konstantine
02-06-18, 23:32
Intr-o zi ,un polițist merge intr-un parc si se aseaza pe o bancă.La un moment dat ,banca se rupe.
Morala:
Cel mai deștept cedează!
Este blasfemie aparitia acestui A5...:tv1: :!:
Deci are nume bun topicul asta.
konstantine
03-06-18, 02:37
E bine și așa...
https://s22.postimg.cc/blqw228pd/LDDCC.gif (https://postimg.cc/image/lvtb1aykt/)
Anunt:
Primesc moka, gratis, degeaba, cadou, in dar, plocon, peșcheș..si cum vreti voi, gunoaie de receptoare in avanpremiera, pentru a scrie numai de bine de ele...:clap:
cam așa ai vrut și de la mine sa “cumperi” klll pro mi-ai cerut doar ibanul...și@mario08 a vrut dar el a fost om si va rămane.Tu...?
Daca te-am rugat sa pui coletul la Fancuorier, fara bani pe contractul meu, iar tu o tineai sa-ti trimti banii in avans pentru transport. Aia a fost o neintelegere, zic sa stai in banca ta, aici e cu totul alta discutie!
Iti dam tie 50 lei si mai primeam fix nimic, deci cine e corect ?
Eu am trimis pm-urile unui moderator ca sa verifice ce ai scris și cum spuneai ca plătești 400 avans nu 50 cum zici tu , postul meu a fost blocat inițial de acest moderator , și mi s-a cerut dovada, așa ca stai tu in banca ta și fa-te om serios ca nu e frumos!
parpaneata
04-06-18, 18:11
Voi nu aveti razboi cu A4. Voi aveti razboi cu Mihai ... si cu altii. Probleme de comportament. :D In plus, cred eu, ca inversati procentele intre multumiti si nemultumiti. :oops:
Paparneata , vezi ce se intampla cand se schimba titltu original ?
Acum fiecare isi descarca nervii cu cine are , ca doar de acea se numeste acum asa acest thread
Felicita-l pe MihaiP pt caracterul care il are si scrie ce scrie despre colegi lui de pe acest forum
Daca statea linistit in banca lui......., era liniste pe aici , asa fiecare are dreptul la replica
Mai ales cand e vorba de a fi defaimat de un coleg de forum
Cat despre A4 , A5 mai discutam dupa ce o sa il detineti .............
Acum sa nu ne kkm pe noi, chiar dacă uneori nu am fost multumiți de produsele promovate de Mihai, si eu am fost nemulțumit ca a promovat UFS910 si apoi a constatat ca nu are susținere, aici nu e aceeași situație.
Vorbim de prețuri mici (ufs910 era 350 euro), si cred ca Mihai face tot ce poate sa imbunătățească A4 si A5.
Voi ce aparate ați imbunătățit ?
Eu am trimis pm-urile unui moderator ca sa verifice ce ai scris și cum spuneai ca plătești 400 avans nu 50 cum zici tu , postul meu a fost blocat inițial de acest moderator , și mi s-a cerut dovada, așa ca stai tu in banca ta și fa-te om serios ca nu e frumos!
Sa-ti explic ca la copilul cel mic, dupa incepe cu adevarat razboiul daca mai continui sa ma ataci personal, deja o dai in atac la persoana si fac urat...
Ti-am cerut contul sa pot pune cei 400 lei valoare receiverului, iar tu, dupa ce primeai de la mine scanat oridunul de plata si verificai ca ai banii in cont, puneai la fancourier coletul, fara taxe si ramburs, in contul contractului meu cu ei, asa plateam maxim 15 lei taxe transport. Tu vruiai 400 lei + 50 transport. Care transport daca il plateam eu ???????????? Asta este motivul pentru care nu am mai discutat cu tine .... unde e problema... vrei sa vin dupa tine... daca ar durea prostia sigur ai urla....ma opresc aici sa nu o dam si pe rasism... vad de unde esti si banuiesc ce etnie ai .... eu sunt oltean nebun si e nasol cand te iei cu mine...
Acum urmeaza injuraturile si amenintarile cu bataia :bash: o dam parte-n parte ????
Nu eu eram de acord doar cu cei 400 RON pe care tu nu i-ai mai trimis și asta spun și pm-urile pe care le-am trimis moderatorului!
...care teapa? Unde e teapa? Cine a luat teapa?!
calmeaza te marsel ca esti om serios.
ar fi trebuit sa da ti de pamint cu amiko urile alea pa care le ati cumparat.
atit.
daca va ti intilni undeva fata in fata pun pariu ca in secunda doi va dati cite o bere unu altuia.
si tu,si mario si mihai,toti care va certati pa aicia.
dincolo de toate astea nu sunteti/suntem baieti rai pina la urma..
doar ca iubim circu..toti.
Sa-ti explic ca la copilul cel mic, dupa incepe cu adevarat razboiul daca mai continui sa ma ataci personal, deja o dai in atac la persoana si fac urat...
Ti-am cerut contul sa pot pune cei 400 lei valoare receiverului, iar tu, dupa ce primeai de la mine scanat oridunul de plata si verificai ca ai banii in cont, puneai la fancourier coletul, fara taxe si ramburs, in contul contractului meu cu ei, asa plateam maxim 15 lei taxe transport. Tu vruiai 400 lei + 50 transport. Care transport daca il plateam eu ???????????? Asta este motivul pentru care nu am mai discutat cu tine .... unde e problema... vrei sa vin dupa tine... daca ar durea prostia sigur ai urla....ma opresc aici sa nu o dam si pe rasism... vad de unde esti si banuiesc ce etnie ai .... eu sunt oltean nebun si e nasol cand te iei cu mine...
Acum urmeaza injuraturile si amenintarile cu bataia :bash: o dam parte-n parte ????
Vad ca bunul simt lipsește in continuare...dar oricum nu ma așteptam la nimic mai bun din partea ta...
Din bun simt ti-am sters ibanul, numele si nr. de telefon.
Sa vada si ceilalti tot ce am discutat noi si sa vedem unde e teapa. Nici eu nu am trimis banii si nici tu receptorul....:spam:
https://s22.postimg.cc/myo7fbna9/test.jpg
Dar sa nu uitam cum a inceput acest topic...A5 o consider bataie de joc la adresa utilizatorilor, fara tuner dvb-s2x si multistream...adica in fiecare an o sa dam cate 500 lei pe un receptor ca asa vrea Amiko ?!
Și ce rezulta din asta...? Ca asteptam cei 400...
Apropo de ce ai scris mai sus dacă vi la noi in zona la 80% din oameni o sa găsești usa deschisă și dacă ți-e foame o sa mănanci iar dacă ți-e sete o sa bei!
P.S. Pt mine subiect inchis trageți voi concluziile!
Terminați cu atacurile la persoana. Pasiunea ne unește nu ne dezbina!
Nu vin in partea aia peste munti decat la razboi....da...nu am nevoie de mancarea si bautura voastra...:duel:
si eu i am vindut un aparat acestui marsel90.
nu a fost nicio problema.
din trei vorbe ne am inteles.
Ca sa nu mai incurcam borcanele cel mai bine ar fi sa fie mai multe topice si anume(fara numar de ordine:)):
Pro Amiko
Pro Mihaip
Contra Amiko
Contra Mihaip
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
Si ar mai fi un topic...cei care au un model anume de la amiko sa li se ceara scuze de fiecare data cand unul si altul spune ca nu este bun , ca ar trebui nu stiu ce dreac sa faca , etc.....cam multi vitezi....vad pe aici:oops:
konstantine
04-06-18, 21:42
Să ințeleg că ăia care se ocupă de moderare/administrare sunt cam incompetenți ? Sau ce vrei să zici?
nu trebuia sa mai zici si altceva,ca ai stricat frumusetea aia de postare(prima)
zau.
si totusi..care ar fi aia care sa dau vitezi fara a avea sau avut amiko.
zi l pa nume.
asa trebuie luat konstantine..
Faceți trafic la greu. E bine!
Calm baieti nu era un atac la persoana doar ca sunt multi care au amiko si chiar sunt multumiti de receptor
Daca erau primite moka ziceam numai de bine, pentru ca eu am dat bani pe toate receptoarele ami&co, am dreptul sa scriu ce nu ma multumeste ?
Un porumbel cugetand... TRILOGIA VIEŢII
“Un porumbel pe gard stătea
Şi medita: Ce pu.a mea! Ce pu.a mea!?
Ce-i pasă lumii dimprejur
De f.t o pi.dă sau un c.r?
Ce-i pu.a lor? E pu.a mea!
Ce pu.a mea! Ce pu.a mea!
In lumea asta prost făcută
Căcaţii f.t in loc să pută
Iar futangiii consacraţi
Nu pot să f.tă de căcaţi.
Ce pu.a mea, ce pu.a mea!”
Asta e ceva relativ, poate pe tine nu te mulțumește nici in aparat de pe pămant, sa căutam pe luna!
Si eu am platit trei modele de la amiko si inca mai am unul si este ok cel putin pentru mine , oricum la cat costa ce mari asteptari poti sa ai
nu mai vorbi anapoda ca iti pui lumea in cap singur.
dupa aia te intrebi de ce esti luat la ture pa unde umbli tu..
ai vazut cum a ,,sarit,, konstantin pa tine..
Felix73, la cine te referi ?
Sincer constat cu uimire ca multi dintre sustinatori de amiko cu android va merita-ti soarta
In sensul ca daca inainte de a aparea seria 0 a unui nou produs Amiko se discuta si propune imbunatatiri din varii motive se baga pumnul in gura sau sunt banati
Ca vezi doamne de ce asa si pe dincolo , cu toate ca in timp se ajunge la vorbele celor care au propus/discutat de aceste imbunatatiri inainte de a aparea seria 0
Concret sa propus chiar inainte de a se fabrica in serie A4 sa se :
- mareasca capacitatea memoriei la un minim 2Gb
- sa se foloseasca un SoC mai performant asa cum folosea/foloseste concurenta
- implicit o versiune mai noua de android daca se folosea un SoC mai performant
- si altele
Insa astfel de propuneri la vremea respectiva nu au fost pe gustul si asentimentul cuiva de aici la acea vreme
Iata insa ca al doilea model de Amiko ( A5 ) intr-uneste unele dintre propunerile facute inainte de a aparea A4
Cu alte cuvinte vi se da cu ''lingurita'' anumite facilitati cand la concurenta ele exista de cel putin un an
Insa cu mare tam-tam ca vezi doamne ''exclusivitate'' de imagine E2 , 2Gb de ram parca acum s-ar auzi de ei la A5 , DD/DTS idem ca 2Gb
Pai chestiile/functiile astea sunt la concurenta de...... si cei mai grav ca unii dintre noi ridica in ''slavi'' sau se minuneaza de parca ar fi niste copii de gradinita si li s-ar arata nu stiu ce jucarie noua
Hai sa fim REALISTI ca suntem in 2018 si personal nu am pretenti de la receptoarele cu android Amiko sa fie ca dream-urile
Insa macar la nivelul altor chinezisme existente de cel putin un an si mult mai performante hw
Omu24 a vandut pe acest forum un KIII Pro cu 5 zile de functionare la 450 lei , deci sh si a fost un pret foarte bun la ce stie sa faca/e dotat software/hw
Un A5 in 2018 vine cu un ''frate mai mare'' a batranului S905 sigur va costa peste 600 lei si cel putin hw e pe jumatate fata de cum e dotat KIII Pro
Vor clienti noi/multi , pai sa scoata nene niste chinezisme cu SoC-uri mai actuale/performante ca doar au de unde si atunci.......
In plus va intreb :
- Cati dintre noi sunteti ab la un dth autohton care are/foloseste CI+ ?
- Puteti folosi cam-urile CI+ pe aceste receptoare ( A4/A5 ) ?
Doar cei de la Focussat sau Freesat cred ca pot folosi aceste receptoare
- Cati sunt ab la aceste doua dth-uri care nu folosesc CI+ , comparativ cu ab de dth-urile care folosesc CI+
Standardul CI+ in cele din urma se va impune cat de curand , fiindca asta este progresul , chiar daca producatori nu vor sa plateasca licente pt acest standard ( cel putin in prezent )
Amiko din ''pacate'' are un asa zis succes doar in tari precum e RO , fiindca in ''tarile cu apa calda'' acolo mentalitatea este alta si cerintele pt CALITATE mult mai mari
La romani CALITATEA nu e asa de importanta , ci CANTITATEA ca de rest........
Eu cred ca la achizitionarea unui astfel de receptor trebuie sa gandim in viitor si nu in prezent/trecut
Ca doar nu cumparam/schimbam astfel de receptoare ca pe sosete
Si tu ce deschizi mai mult ca A4 cu OZN -ul tău ?
Pacat ca discutiile despre un aparat care nici nu a aparut pe piata au coborat la acest nivel. Nu este nimeni obligat sa cumpere un anume aparat, oferta e destul de bogata, ai de unde alege. Mihai merita tot respectul. El a facut ceva pentru acest domeniu, are expertiza, am invatat de la el. Cred ca ar trebui pus punct si revenit la discutii tehnice.
Seby as vrea sa vad cat respect ii mai porti cand te va denigra pe alt forum
Zildan , am mai scris si ma repet - EU NU RECOMAND DE FEL RECEPTOARE/TV-uri CU ANDROID
Am doua device-uri cu android si vad zilnic de ce prb ma lovesc cu ele
Atat imi mai trebuie sa ma leg la cap cand nu ma doare si pe partea de receptie radio/tv pe android
ANDROID-ul A FOST PROIECTA/GANDIT DOAR pt TELEFOANE
Si la modul DEZASTROS in general de implementare a androidului pe astfel de device-uri de catre chinezi , mai bine lipsa
Nu ar fi mai bine sa spargeti gasca?
aparatele astea sunt vindute masiv in tari precum ro si pa la arabi..
sunt aparate cu minusuri ca si noi ca tara.
nu toti isi permit sa dea 1000 sau chiar mai mult pa un aparat.
e aproape un salariu.pentru multi dintre noi e foarte mult.
te duci si iti iei amiko 4k cu 500 lei..fara sa ti dai seama..saracia si prostia (in unele cazuri) te impinge s o faci.
iar a doua zi plingem dupa bani pa internet..
cam asta ar fi trebuit sa facem aici.
nu razboaie.
nimeni dupa lumea asta nu face nimica pentru tine seby..
omu o face pentru a lua si el ban.nu pt tine..
cam asta sa intimplat si cu tine pa acolo mario..
omu incearca sa vinda ceva iar tu i ai stat in cale..
nu am nimica cu niciunu,nici macar nu va cunosc..
dar punete in locul lui..
tu ce ai fi facut in locul lui.
parpaneata
05-06-18, 02:54
Cum poti sa scoti pe gura asemenea prostii mai ales despre cineva pe care nu-l cunosti ? Eu zic sa nu mai scriem la bautura ? Daca gasesti un singur user care a fost ajutat de Mihai contra cost eu iti dau ce vrei !!! Altfel esti un jalnic calomniator.
konstantine
05-06-18, 04:25
Vezi că greșiși forumu' ! Parcă scriseseși (http://www.verbix.com/webverbix/Romanian/scri.html) că nu mai postezi pe aci'.Sau ești "răzgandac"?
Și nu m-ai lămurit ... Tu in ce calitate te-ai amestecat in discuție la inceputul topicului? Ești avocat la karmacom , al lui mihai sau
... te plictisești?
Felix73 , nu am cum sa ma pun in locul si asta fiindca mai nou un alt user de la el de pe forum la banat cam pe acelas motiv
Respectivul user detine U5PVR , Dream si ii scria la fel pt imbunatatirii ce pot fi aduse viitoarei imagini E2
Insa omul a insistat probabil cu aceste imbunatatiri pana cand caracterul lui.......si-a spus din nou cuvantul
Doar e la moda acum - Cine nu e cu mine , e impotriva mea - mai ales ca e si admin pe celalalt forum , asa ca........
Eu zic ca nu asa se procedeaza cu userii care totusi cunosc anumite situatii neplacute si incearca sa ajute sa numai fie si in alte imagini E2
parpaneata
05-06-18, 10:26
@konstantine incearca sa-ti limitezi frustrarile sau exprima-le acasa, in mediul tau. Nu stapanesti perfectul simplu sau mai mult ca perfectul desi ar trebui. Nu-l mai folosi ca te faci de ras. Refulezi ptr ca nu te-au bagat aia inseama de la Karmacom ? :D Te milogesti sa-ti trimita aparate in teste ? Pai cum o sa faci ? Vei ajunge sa fii criticat la fel ca Mihai, in cativa ani !!! :D :D :D As schimba titlul topicului intr-unul mai pompos. "Aici va descarcati frustrarile !" E mult mai real ! Si inca ceva greu de inteles pentru tine. Ai idee ce inseamna cuvantul prieten ? Intelegi notiunea asta ? Mihai este cel care ne-a infestat pe multi cu acest hobby. Cand voi, latraii astia cu gura mare, veti realiza ce a realizat el, atunci sa vorbiti.
Stati ca nu e bine !
Normal ar fi sa criticam aparatele si nu persoanele.
@mario
De cate ori o sa repeți ?
@parpaneata si konstantine
Deja va iubiți si va meritati
konstantine
05-06-18, 12:33
Lătrător și milog ești fix tu ! Poate tu te-oi fi milogit să primești aparate moca.Oricum , in afară de-a freca telecomanda , nu am văzut să ai vreo contribuție la dezvoltarea soft a vreunui receptor.
Hai pa!
LE: Pe viitor , cine mai jignește , atacă sau denigrează , ban fără discuție.Punctul 14 din regulament. (http://sateliti.info/showthread.php/3-Regulament-Forum-si-Shoutbox)
@konstantine ... Nu stapanesti perfectul simplu sau mai mult ca perfectul desi ar trebui. Nu-l mai folosi ca te faci de ras.
" Există insă şi verbe la care sufixul şi terminaţia pentru mai-mult-ca-perfect nu se lipesc de infinitiv, ci de forma de perfect simplu la persoana a treia singular a verbului de conjugat. Este vorba de verbele de conjugarea a doua („a părea”, „a plăcea”, „a tăcea” etc.) şi de verbele de conjugarea a treia („a merge”, „a plange”, „a face” etc.).La aceste verbe, perfectul simplu la persoana a treia singular este „păru”, „plăcu”, „tăcu”, respectiv „merse”, „planse”, „făcu”, iar asta inseamnă că mai mult ca perfectul va arăta astfel la un verb de conjugarea a doua: plăcusem, plăcuseşi, plăcuse, plăcuserăm, plăcuserăţi, plăcuseră. Lucrurile arată la fel pentru verbele de conjugarea a treia: mersesem, merseseşi, mersese, merseserăm, merseserăţi, merseseră. "
Si pt colegi de forum care denigreaza / atac la persoana pe alte forumuri , cum ar trebui pedepsiti ?
Sau vi se pare normal acest gen de situatie ?
konstantine
05-06-18, 13:55
Nu mă interesează ce se petrece in "gospodăria" altora.
ceva i ai facut tu.
altfel nu te denigra cum spui tu... degeaba.
dincolo de toate rahaturile asta,pa mihai il vad un baiat linistit si la locul lui..
nu il vad facindu ti ceva fara sa aibe vreun motiv.
io te parpaneata ce patesti daca esti incapatinat.
am zis o data.nu mai vorbiti anapoda ca va puneti lumea in cap.singuri.
si dupa aia urlati de se sunteti luati la ture./ban/injurati/si poate chiar batuti.
nu sunt beat ca nu beau.nici macar o bere.
nu mai sari in capatina sa dai replici daca nu stii ce vorbesti.
in alte imprejurari o boti lua in bot pentru asta.
nu ti a cerut bani..cine a spus asta?!
nu ti a trimis vreun email sa ti ceara bani.
el incearca sa te faca sa cumperi un produs.ti l prezinta cum stie el mai bine.
pentru ca el cistiga bani din asta.
asta am spus..
sa fie sanatos,din partea mea.
lasa ti baiatu in pace zildan(konstantin)n a gresit cu nimica.
DA , am insistat de la bun inceput , inainte sa apara A4 , ca mai bine i-ar fi trebuit 2gb de ram in loc de 1gb
Cea ce se intampla acum la A5 , sa fi folosit un SoC mai performant cum folosea/foloseste concurenta
Si va asigur ca daca ma asculta ati fi avut imagine E2 inca de la primul model de receptor
Daca asta inseamna sa ii faci ceva ( personal ) atunci e clar ca..........
Foarte rau ca esti indiferent cu colegi de pe forum si cum sunt tratati pe alte forumuri
Ca sa numai scriu ca si tu ai fost in "atentia" lui , insa pe aici e "mironosita"
Te-as intreba :
- Daca eu scriu despre tine ceva denigrant pe alt forum , aici nu as pati nimic NU , fiindca nu te intereseaza de "gradina altuia"
Mario, am inteles ce vrei sa spui. Te repeti, aceeasi poveste de un an de zile. Va veni si A6 si tot vei gasi ceva si acolo. Daca cauti, poti gasi motiv de cearta la fiecare aparat. Intelege, asta e politica producatorului, fiecare cumpara ce vrea. Inceteaza disputa asta absurda.
chiar 2 gb aia de ram l a suparat asa tare..:)
care oricum nu are de unde sa i puna ca nu sunt aparatele lui de acasa.
iar sa le dea comanda la aia cu amiko..nu stiu..
cred ca ar fi timpul sa auzim si ce are el de spus.
ca sa putem da un verdict cit mai corect.
daca cumva la mine te referi ca sunt rau cu colegii...nu.
am incercat mereu sa explic un fapt..asa in felu meu golanesc sau cum vreti voi..
dar nu am fost nicio data inteles.ala ma face beat si mincinos..deci..
probabil ar fi trebuit sa mi pun un costum si sa v a vorbesc de la antena3.
sigur as fi fost ascultat si aplaudat.
hehe..
iar in ,,atentia,,lui nu am cum sa fi fost..
nu am cum pur si simplu.
konstantine
05-06-18, 20:25
Foarte rau ca esti indiferent cu colegi de pe forum si cum sunt tratati pe alte forumuri
Ca sa numai scriu ca si tu ai fost in "atentia" lui , insa pe aici e "mironosita"
Te-as intreba :
- Daca eu scriu despre tine ceva denigrant pe alt forum , aici nu as pati nimic NU , fiindca nu te intereseaza de "gradina altuia"
Nu sunt indiferent , dar mai am și alte griji pe cap in afară de a sta pe forum.
Cu privire la atacuri la persoană și alte asemenea măgării , fiecare face după cum il duce capu' , și-i dictează bunul simț...
Din cate am citit , mihai nu și-a permis să ma jignească precum " stimabilu' " parpaneata.
Seby , ma repet de cate ori cred eu ca e de cuviinta
Motivul de cearta nu a fost asta si ca atare vezi ca esti cam pe langa discutie
Nu are rost sa ma cert acum si cu tine , de acea te-as ruga daca nu iti convine ce scriu da IGNORE
Oricum nu tie iti este adresat ce scriu , asa ca nu are rost alta......
Te respect , respecte-ma - avem noi o vorba
Respectivul cand ma facut pe forumului lui ........... , asta deja e jignire si deci numai e cazul de nici un respect din partea mea pt el
Sunt SIGUR ca si tu ai fi procedat la fel cand eu ca si coleg pe acest forum , te-as fi jignit pe un alt forum
Nimeni NU VA OBLIGA sa cititi/scrieti pe acest thread , mai ales ca numai se discuta oricum despre aparat
Eu am adus in discutie ce am scris anterior pt a se vedea de unde sa plecat si unde sa ajuns
Acum suntem luati si la ZEFLEME de respectivul , ca de are puterea si caracterul care il are si scrie ce vrea pe forumului lui , il citez - https://www.sat-support.tv/forum/viewtopic.php?f=212&t=61619&start=40
Parabola Elefantului ...
La un Congres mondial , un Forum , s-au strans toti marii "experti" in elefant !
si l-au criticat peste masura ! ca nu-i bine alcatuit ... ca urechile's clapauge ,
coada prea scurta si n-are coama ! ca n'are service asigurat si nici asistenta
tehnica la domiciliu ! asa ca s-au decis sa faca un nou prototip ... dupa mintea
lor creata ! au intrat intr-o sala si ... da-i si lupta ! la final au venit sa-l prezinte
publicului ... la care batranul presedinte al juriului a exclamat :
Asa animal nici macar nu exista !
Probabil ca se referea la el
Da, am vrut doar sa-ti dau un sfat. Voi parasi forumul, te las sa te faci de ras in continuare. Ma alatur lui Mihai. Multumesc Konstantine si Zildan!
@mario
Atacurile la persoana sunt interzise de regulament.
Dacă nu incetezi iei pauza mult timp
Si eu am intrebat ceva :
- Cum sunt pedepsiti colegi de forum care ne defaimeaza pe alte forumuri ?
Ca doar tot atac la persoana este
In plus poti citi si tu cum isi bate joc de noi in continuare la el pe forum , iar aici e bine mersi
- Ti-se pare normala aceasta situatie sau ce face colegul nostru de forum ?
Nu ma interesează ce ai făcut sau ce faci tu pe alte forumuri.
Aici o termini cu atacurile personale sau iei pauza.
sa i dea ban nu sa poate..
sau vrei sa l puna cu japca sa ti ceara scuze.
nici asta nu sa poate.
isi bate jos cum spui tu pentru ca i dai ,,apa la moara,,
ia taci tu sa vezi ca tace si el.
comenteaza si el la ce vede aici..ar fi trebuit s o faca aici..
dar probabil i i e rusine de zildan.
daca esti obisnuit sa fii luat la ture dur..si banuesc ca nu esti,ceea ce e f bine.
ce face el acolo e floare la ureche..:)
la fel si tu..
pentru ca nu sunteri baieti rai.nu aveti rautate in voi.
intilniti va la o bere..
si o sa ramineti prieteni pa viata.
si nu uita ca asta i singuru forum unde a fost lasata sa curga toata panarama asta.
altii au sters tot imediat.
poate ca ar trebui sa multumim staff ului in vreun fel..
eu stiu..
nu vreau sa intarit rahatu..chiar eu..
dar ma simt vizat de ultima postare a lui..
mihaita..
ar fi timpul sa ne arati ca ai ceva coaie in tine..
si sa vii incoace sa spui ce te doare.
fii barbat si vino incoa.
numai acuza mascat si pa la spate ca o curva.
O tineti ca Ion cu fluierul?! V-a raspuns omul odata ce tot o dati de gard pe aici? Raspundeti acolo unde v-a deranjat daca v-a deranjat nu mai bateti cimpii pe aici.
Consider incidentul ... inchis ! ramin insa cu un gust ... amar !
Nu poti sa raspunzi acolo, iti iei ban si se sterge postarea. Asa e treaba, citesti aici si plangi acolo ! :lol:
Ce nasol ca numai pun botul romanii la avanpremierele astea gen ami&co...:clap:...normal ca unii sunt deranjati, e vorba de bani, atunci devin agresivi...:!:
Cade piata lui ami&co din Romania, vai ce nasol...iote numai fac unii bani pe spatele romanilor...peste munti la razboi...:horse: “TOLERANŢĂ ZERO”
O sa facem o votare pe tema asta, ștergem topicul sau ne batem cu cei nemulțumiți pe multiple forumuri.
Miștocăreala e buna la Rating dar face rau la bunul simt.
Am dat dovada de toleranta si ințelegere si ma bucur ca membrii au avut dreptul la opinie.
Democrația azi o verifica Ccr in Romania.
Maine poimaine dau hotărare cu sute de pagini de bălării ca e interzis dreptul la opinie.
normal ca unii sunt deranjati, ca e vorba de bani, atunci devin agresivi...:!:
Mie nu mi se pare normal. Eu nu cred ca MihaiP a obligat pe cineva sa dea banii pe Amiko. Omul a prezentat un receptor si cam atit. Nu stiu de ce trebuie sa-l invinovatiti pe el pentru ca a-ti vrut voi sa cumparati un receptor ieftin? Aia e "atitia bani, atita peste"!
Putin: In Rusia garantăm libertatea de exprimare, dar nu și libertatea după exprimare !
Asa zisa prezentare, sub acoperirea de avanpremiera, imi pare o reclama mascata prezentata intr-un mod grosolan !
Citește ce am scris mai sus.
Nu poti sa raspunzi acolo, iti iei ban si se sterge postarea. Asa e treaba, citesti aici si plangi acolo ! :lol:
Poate nu te-ai exprimat cum trebuia?
Oare de ce nu va bateți cu PxD ca nu da doi bani pe drepturile voastre ?
Eu m-am batut cu pesede, am fost la vot, acum sa se bata cu ei aia care nu au mers la vot.
Receptoare care vin pe filiera din ungaria :spam: numai vreau sa cumpar, ai ceva cu alegerea asta ?
Sambata se organizeaza "white sensation" in Piata Victoriei !
Topic inchis de zildan.
Se muta la Cos.