PDA

View Full Version : Italysat suparata

laleauaneagra
15-02-18, 20:25
Si pe buna dreptate...as spune eu..:)

- Dreambox Vecchi (dm800se, dm500hd etc..) : Non daremo piu supporto perchè ormai la gestione è diventata molto complicata (sono stati abbandonati da Dream 2/3 anni fa, quindi abbiamo tirato la carretta da soli per un bel po, ci abbiamo provato a fare la 9, ma abbiamo ritenuto non idonea ad un utente medio) Fermo restando che resta la 8.0 e daremo supporto su questa ovviamente.
- Dreambox Nuovi (visto come si sono comportati con i dreambox vecchi e visto che ormai sfornano decoder INCOMPLETI e pieni di problemi, abbiamo deciso di NON supportare più questa azienda.
- Zgemma Nuovi (vedi H7 etc.) : Non daremo supporto ai nuovi Zgemma, perchè l'azienda almeno con noi è sparita,anche dopo varie richieste di contatto da parte mia, non mi risponde.

fery21
17-02-18, 20:35
Meno male...era si timpu sa treaca la alceva, italysat nu mai e ce a fost odata...

MihaiP
20-02-18, 15:46
Italysat ... bat campii cu seninatate !!!

- au dreptate cu modelele vechi de Dreambox ... sunt istorie !
- bat campii cu modelele noi ! DreamboxOS este impecabil ... asa
cum la fel de bine merge si OpenATV ! nu-i Dreambox de vina ...
eu am testat toata gama noua !
- cu ZGemma iarasi zburda pe campii ! ZGemma pune la dispozitia
tuturor realizatorilor , pentru toate modelele , toata bateria de drivere
necesara constructiei imaginii ! asa se si explica de ce sunt cel putin
5-6 imagini pentru H7S !!! dar ii cred ca nu i-au luat de manutza ...

Italysat sunt unici ! oare mai cersesc ciubucul ala de 5 euro ?

laleauaneagra
20-02-18, 17:09
Din contra ZGemma a fost...nu stiu daca mai este....sponzor ITALYSAT.....producatorii nu mai raspund la telefoane etc etc .....

Abordarea imi palce chiar daca Bob e cam impertinent,nesimtit etc....asa cum e si la Pli.....

iubire cu forta nu se poate....ATV e mai indulgenta....asa cum si producatorii de Octagon de ex.....cat si receptoru....O MARE FARSA.....dar trebuia sa fie cineva sa mai faca niste bani...impreuna cu toti..nu i asa???...sa fie cineva ce a scos multistream si Kodi.....pe receptoare E2....a ramas doar cu multistream....

apropo unde e Kodi din OCTAGON?...un plugin ce a fost incompatibil de la bun inceput...dar eheeee :)

cat despre DM si VU.....se cma grabesc cu vanzarile....nu???....sant cam pline de bug uri......dar banii curg...le rezolvam pe parcurs bugurile...daca putem...daca nu uitam

vechimea mea e muuult prea mare cat si experienta .....ca sa ....in fine....e loc sub soare ptr toti

piccolo08
21-02-18, 01:49
LASATI GARGARA.
CS nu mai reprezinta de mult un iteres pentru producatorii din est ( asia ).
Ar trebui sa reveniti cu picioarele pe pamand.Stiti de fapt ce se mananca acuma in jur.
Se dezvolta Mag-uri si android box-uri , iar pt cei pasionati , acum la o varsta dar si pentru fraieri au ramas cutiile negre, gri sau albe cu multe fire la spate si telecomanda sa faca 7 in 1.
Asta e...
Lumea evolueaza. Unii nu.
Eu imbatranesc...