View Full Version : Sa inchis un "miniforum"
stanzi a renuntat la "forumul" lui(romanian-sat).S-a saturat sa fie el singurul care posta pe acolo.
skycleaner
10-04-08, 00:55
si uitasem ca exista... am inteles ca in ultimu timp devenise para(noic)bolique
ca si forumul lui 007
la ovex inca e deschis .
da, insa parca te doare inima cand vezi ce liniste e pe acolo
pacat
dar poate si faptul ca a pus conditia de activare doar la cei cu mailuri diferite de web mailuri (yahoo , gmail ...etc)
a dus la lipsa de useri si inactivitate
eu am reusit doar acum o luna si ceva sa ma conectez acolo dar si aici doar cu interventia lui Spany
e drept ca am fost doar curios
dar am vazut ca nu prea avea activitate
si intram si eu rar
iar acum am vazut stirea aici
Erau prea multe interdictii,nu era pasiune si se discuta foarte mult tot despre DTH-uri.La Ovex e cam la fel,doar ca fara stergeri/editari,dar si acolo lipsesc informatiile importante pentru pasionati.
Romanian sat parea la inceput o alternativa buna,dar incercarea de a concura RDI-ul la numar de useri,la barfe din DTH si stergerea informatiilor care nu dadau bine intereselor au dus la moartea lui.E totusi pacat,la inceput imi pusesem sperante in el.
E vina lui stanzi.De la cap sempute pestele.
E vina lui stanzi.De la cap sempute pestele.
Corect!:band:
voi nu l-ati cunoscut pe stanzi bine dar tipul e putin dus. eu m-am luptat sa-i fac forumul sa arate ca lumea, dar n-am avut cum, din cauza lui. cand creeam sectiuni, el le stergea sau le muta la offtopic ca nu se potrivesc cica cu specificul forumului, am vrut sa fac sectiuni ca lumea pt dvd playere, pentru pc-uri, telefoane mobile, etc. alt aspect care m-a determinat sa imi dau seama ca tipul e intr-o ureche am dedus-o din discutiile care le aveam cu el pe yahoo messenger. avea ce avea cu spaniolul, il facea taran prost, alcoolic, fraier, etc. spaniolule, imi cer scuze ca reproduc astfel de mizerii dar stii si tu ca ti-am zis pe messenger ce scria imbecilul ala despre tine si atunci te-ai luat de el, la care tampitul in loc sa-si ceara scuze, te-a banat. apoi se apuca de gymi (nu-i convenea ca gymi il contrazice, el era cel care le stie pe toate si nu suporta sa fie contrazis), si pe rand la fiecare le gasea cate ceva. daca asa te porti cu userii cine naiba sa-ti mai scrie pe forum? bomboana pe coliva a fost cand ady18 si-a facut o clona si m-a injurat de mama pe mine si pe nrares. eu am vrut sa-l banez, am facut pe rubrica private a forumului un pool si toti au fost de acord. binenteles ca stanzi, nu. el tolereaza astfel de comportamente pe forumul lui, ca staff-ul sa fie injurat de toti nime-n drum. atunci ne-am certat rau de tot si i-am zis ce-a meritat. printre altele, si acum imi amintesc cum m-a cautat disperat ca se apropie ziua cand trebuia sa dea premiile promise (adica acele carduri focus sat), venise cu o saptamana inainte de acea data in Romania, dar nu a luat nici un card. m-a rugat pe mine sa iau carduri, sa le dau ca premiu, ca in maxim o luna imi trimite banii, ca sa nu se faca de rahat. eu, de buna credinta, l-am ajutat. credeti-ma pe cuvant ca trecuse un an si banii tot nu i-a trimis desi il mai intrebam subtil din cand in cand cum ramane cu acel premiu, il dau eu pana la urma, sau il da el totusi? :) toate astea m-au facut sa-mi creez o parere proasta despre stanzi. cand i-am facut moderatori pe spaniolul, genugeo, gessle, a sarit ca ars ca-i pun pe toti "fraierii" moderatori pe forumul lui. eu i-am replicat ca respectivii nu sunt fraieri, ci colegi de forum. ei ii tin forumul si macar atat, sa aiba si ei acces la rubrica private unde se postau cheile providerilor. cand am vazut ca tipul o ia rau de tot razna si din orice cauta scandal, mi-am banat frumos id-ul, si i-am zis pa pentru totdeauna. cu astfel de nesimtiti eu nu pot avea nici un fel de relatie si chiar m-a pufnit rasul cand l-am vazut ce scrie, ca el m-a banat. s-a trezit prostul dupa 3 zile sa-si dea seama ca eu nu mai intru deloc pe acolo, si ca sa se scoata a scris prostiile alea. m-au sunat in perioada aceea multi prieteni de pe forum, revoltati pentru ce s-a intamplat si mi-au zis ca nu vor mai intra pe forumul lui deoarece vad ca a luat-o rau razna. sa revin la premiul dat de mine in locul lui, deabia mi-a scos claudiu banii de la el, dupa un an si ceva. din cele scrise trageti si voi concluziile si vedeti daca se merita sa va mai pierdeti timpul pe forumul lui in caz ca il mai redeschide vreodata. pe langa faptul ca stergea la greu posturile celor pe care i se puse pata si ameninta cu ban in dreapta si-n stanga pe cativa useri, nu prea avea alte activitati pe forumul lui. sa nu mai zic ca-i stergea la greu posturile spaniolului. cand a venit spaniolul pe forum s-a apucat de postat iar stanzi credea ca omul posteaza la greu ca sa ia premiul. imi zicea pe messenger ca spaniolul nu va pupa niciodata premiul dat pe forumul lui si s-a apucat sa-i stearga din posturi.
Interesant... parca e povestea vietii lui... oricum nu cred ca s-a invatat minte... pentru ca cei care au gandirea ca si el... ma abtin...
asta este purul adevar pentru care i-am parasit forumul. nu am regretat niciodata gestul facut, chiar daca claudiu ma tot suna sa revin asupra deciziei si sa ma intorc pe forum. din pacate cu astfel de oameni nu poti lucra, si atunci singura modalitate este sa-i lasi sa se dea cu capul de pereti. sper ca pana la varsta pensionarii se va maturiza si va intelege ca nu e bine sa scuipi mana prietenilor care te ajuta si sa-i faci in fel si chip in discutiile pe messenger, altfel ii va albi parul degeaba.
pai, sa va povesteasca si spaniolul ce-a patit cu el, faza cu antena. avea spaniolul o parabola de vanzare si a pus anunt pe forum ca o vinde. stanzi i-a zis ca in maxim o luna e dupa ea. spaniolul intre timp mai gasise clienti dar a pastrat-o pentru stanzi ca vorba aceea, omul i-a promis ca vine si chiar l-a crezut. nici in ziua de azi stanzi n-a mai mers dupa antena. spaniolule, confirma si tu ce-am scris aici, sa nu creada lumea ca sunt basme. puteai s-o vinzi atunci de 10 ori, si ai ramas cu ea pe cap ca ai avut incredere intr-un individ care nu stie ce inseamna sa-ti respecti vorba.
stai linistit mestere, ca stim mai multi cum era in ultimul timp pe acolo.
pana una alta eu abia acum am observat ca esti pe aici, drept pentru care vreau sa te salut si sa speram ca o sa-ti placa aici.
sanatate la toata lumea si numai bine.
pai, sa va povesteasca si spaniolul ce-a patit cu el, faza cu antena. avea spaniolul o parabola de vanzare si a pus anunt pe forum ca o vinde. stanzi i-a zis ca in maxim o luna e dupa ea. spaniolul intre timp mai gasise clienti dar a pastrat-o pentru stanzi ca vorba aceea, omul i-a promis ca vine si chiar l-a crezut. nici in ziua de azi stanzi n-a mai mers dupa antena. spaniolule, confirma si tu ce-am scris aici, sa nu creada lumea ca sunt basme. puteai s-o vinzi atunci de 10 ori, si ai ramas cu ea pe cap ca ai avut incredere intr-un individ care nu stie ce inseamna sa-ti respecti vorba.
Absolut corect,am pierdut clienti dar am castigat.....experienta cu astfel de oameni!
skycleaner
07-05-08, 22:24
Eu m-am inscris acolo printre primii. Dupa un timp am rarit intrarile. Doar mai citeam. Apoi am observat diferentele. Auzi premiu lui ady18 ala pentru numaru de postari. Pai si eu daca vrea sa zic ceva de aiurea zic pana nu mai aveti aer. Si atunci sa vad de unde imi dati premiu ala gras...
gurile rele spun ca forumul i-a fost inchis de administratorul serverului pentru ca n-a mai platit hostingul si a fost invitat sa-si ia talpasita de pe serverul respectiv. acum cauta un alt server, dar cum asteapta sa lucreze altii pentru el sau sa i se dea totul pe gratis, nu va gasi ce cauta.
" UN FORUM INCHIS PTR POSTAEA DE KEY www.sat-television.com " ????
oare este asa sau nu am inteles eu bine?
http://www.rdi-board.com/showpost.php?p=523021&postcount=200 asta scria gobi2000 aici
La ora asta nu pare a fi inchis,dar nu ai chei neagra-seaca,cu toate ca la sectiunea ro e plin totusi de chei n2.
Si totusi ce forum e?Fostul Mach1?Sigur si-a schimbat denumirea.
cipcirip99
10-05-08, 11:45
Asta este un forum vechi ... , nu este cu siguranta Mach1 ! Avea alta denumire anul trecut .... dar si-a schimbat denumirea .... ! Unul pleaca , altul vine ... lumea satelitilor este in continua schimbare ... si la forumuri la fel !
La ora asta nu pare a fi inchis,dar nu ai chei neagra-seaca,cu toate ca la sectiunea ro e plin totusi de chei n2.
ieri nu se putea deschide
azi vad ca este ok
defapt cred ca a fost un atat din partea unor hakeri (crakeri) :!::!::!:
parca pare cunoscuta povestea
nu stiu ce a fost
Majoritatea forumurilor / site-urilor sunt inchise din cauza neplatii sau problemelor cu hostul, continut, etc. Sunt foarte putine cele cu adevarat hack-uite... interesul trebuie sa fie mare ca sa se lege careva de ele.. doar ca lumea nefiind in cunostinta de cauza scoate repede banuieli (zvonuri) cum ca ar fi fost hackuite...
Iar cei care se ocupa de astfel de atacuri isi lasa amprenta vizibila pentru toata lumea...
Si forumul astalavista are vad ceva probleme...:(
skycleaner
12-05-08, 18:57
Acum vin de pe forumul lui ovex si e o liniste acolo... pacat ca si cu ovex m-am inteles de minune.
Acum vin de pe forumul lui ovex si e o liniste acolo... pacat ca si cu ovex m-am inteles de minune.
e un tip de nota zece, tot respectul
Ovex este pe teren toata ziua la instalari
el intra des pe forum cand statea toata ziua la magazinul lui de componente de satelit
Acum sta acolo nevasta lui iar el merge cu baietii pe care i-a angajat pe teren la instalari
"Time is Money "
Poate isi face timp sa ne viziteze,e binevenit.
se numea funfiles.ws , e un forum destul de vechi
skycleaner
18-05-08, 21:42
se numea funfiles.ws , e un forum destul de vechi
acum s-a transformat in asta http://www.sat-television.com/
Gata ... v-am vizitat ... nici nu mai stiu de cand nu am mai scris un post pe un forum ... m-am cam lasat de pasiunea asta cu forumurile. A fost o luna in care mi-am vizitat forumul o singura data (am vrut sa vad daca mai merge). Asta inseamna sa faci ceva pentru useri si nu pentru tine, ca-ti dovedesti, cum spunea un distins user: "Cultul personalitatii si mania persecutiei". Din cate vad, sateliti.org se tine bine si are o evolutie buna, fapt pentru care ii felicit pe admini. Trebuie sa i timp pentru asa ceva, iar eu nu mai am ...
Sa auzim de bine ...
ovex
Multumim Ovex pentru aprecieri!
Acolo unde pui suflet iese o treaba buna!
:drinks:
skycleaner
03-06-08, 12:08
Am vorbit astazi cu ovex la telefon. E ok omul insa are de lucru pana peste poate. Banii promeaza ca asa-i cladita viata asta. Se bucura ca se mai discuta din cand in cand si despre el. Ureaza forumului viata luuunga si se bucura ca avem activitate.
N-ai cum sa nu discuti despre un om care a lasat intotdeauna un loc de buna ziua. Tot respectul pentru el si spor la munca!
Gata ... v-am vizitat ... nici nu mai stiu de cand nu am mai scris un post pe un forum ... m-am cam lasat de pasiunea asta cu forumurile. A fost o luna in care mi-am vizitat forumul o singura data (am vrut sa vad daca mai merge). Asta inseamna sa faci ceva pentru useri si nu pentru tine, ca-ti dovedesti, cum spunea un distins user: "Cultul personalitatii si mania persecutiei". Din cate vad, sateliti.org se tine bine si are o evolutie buna, fapt pentru care ii felicit pe admini. Trebuie sa i timp pentru asa ceva, iar eu nu mai am ...
Sa auzim de bine ...
ovex
Multumim Ovex! mai ia-ti 2-4 baieti sa te ajute sau te-ai extins prea mult si nu mai faci fata? bafta la instalari si in afaceri!:cheers:
Sa auzim de bine ...
ovex
Bine ai revenit
poate iti mai faci timp din cand in cand sa mai spui doua vorbe
Ce sa va mai spun fratilor ... Ca sa fiu in rezonanta cu topicul, ma uit in urma si nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns. De la un singur forum, care ne-a dat la toti directia, cu un hobby placut, plin de satisfactii, ne-am inmultit in boarduri si este bine (varietatea, contrastele si libera exprimare sunt elemente de baza ale democratiei), am dezvoltat prin asta si mici joburi, dar privesc cu tristete cand vad ca anumite firme din afara incep sa obtina "jurisdictie" si pe teritoriul tarii noastre. Ma cuprinde asa un sentiment de abandon, de fiu al nimanui, cand zilnic sunt izbit de acest val al globalizarii, care ne-a lasat fara suveranitate si independenta. Candva priveam cu uimire la legislatia pe care o aveau vesticii, acum este si la noi, iar incetul cu incetul o sa ni se bage si noua pumnul in gura, o sa ni se sugereze ce avem voie sa spunem si ce nu, limitele in care sa ne desfasuram activitatea. De asta o inceput sa-mi fie tot mai lehamite de forumuri si de internet, unde pe zi ce trece se simte in background uniforma albastruie.
Internetul a devenit, ca si Planeta Pamant, un spatiu cu domenii intinse si locuitori, care in opinia unora nu este destul de controlat, militarizat si jandarmizat. De aceea prefer mai mult sa ma informez, decat sa ma mai implic activ in domeniul satelitar, luat dupa cum bine vedeti in colimator.
ovex
skycleaner
03-06-08, 22:12
Cata dreptate ai frate, cata dreptate ai... Incet, incet ne inchid astia intr-o colivie de aur si din cauza stralucirii zabrelelor nu vom mai fi capabili sa vedem nimic din adevarata libertate pe care ne-am lasat singuri s-o pierdem. Unde sta de fapt mult trambitata libertate? Unde o vedeti voi? Eu unul nu o vad... Pentru ca nu mai am timp s-o vad, iar cand am un pic de timp liber nu stiu cum sa ma odihnesc pentru a putea s-o iau de la capat. Va zic eu... asta e o libertate cu ochelari de cal. Tot inainte mandri pionieri!!!