PDA

View Full Version : Am furat forumul?

zildan
02-10-14, 23:54
Acum un an si cateva zile (aproximativ), cativa membrii ai forumului dadeau mass la useri ca o gasca le-a furat jucaria !
Va rog sa votati !

zildan
04-10-14, 16:03
Va rog sa votati !

laleauaneagra
04-10-14, 16:07
eu am furat doar picoane...cica:)

valerica
04-10-14, 17:46
Nu am remarcat schimbari pe forum care continua pe aceeasi cale buna , dupa parerea mea . Am votat in consecinta ...

mondo
05-10-14, 01:34
He he! Adica esti un hot de forumuri? Nu cred!

konstantine
05-10-14, 02:44
Daca tu ai "furat" forumul, inseamna ca noi cei care-am ramas
AICI (http://sateliti.info) suntem hoti. Intrebare: cum se numeste (in termeni juridici) atunci cand
subtilizezi datele personale a mii de oameni fara acordul lor si
pe deasupra mai faci si "greseli" expediind mass mail cu datele utilizatorilor?
Intrebarea a 2-a , e adresata celor care se dau "loviti" Vorba mea: " p u n c t"

tutri
05-10-14, 17:56
Dar ce s-a intamplat? De ce zic unii ca s-a furat? Ar trebui si cei care au votat cu DA sa ne spuna cateva cuvinte.

phys
05-10-14, 20:47
Si mai important, de ce mai sunt pe aici? Sa se duca dincolo...

phys
06-10-14, 22:21
am descoperit unul:p parpaneata e unul din cei cu "da" :)))

laleauaneagra
06-10-14, 23:12
pai tot el aprecia si faptu ca am fost acuzat ca am furat eu picoanele....deci,omu e pe val

daradici
08-10-14, 20:11

Eu sint celalalt. Voturile se vad la un anumit nivel.
Nu trebuie sa-i descoperi tu. Cei care vor sa le vada le vad !

mondo
08-10-14, 20:38
Daca este adevarat il rog pe faptas sa fure unu si pentru mine!

parpaneata
08-10-14, 22:32
Cred ca numai un dobitoc putea face aprecierea asta. Pana mai ieri se puteau vedea cei ce au votat si pro si contra. Cum ai tras tu concluzia asta, nu-mi inchipui. Celalalt scrie la ba___a si-l stie lumea ca e ___ dar tu ? :D

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Si ca sa-mi dau doar cu parerea in legatura cu subiectul, mi-o dau. Inainte de marea imparteala cand unii au plecat, altii au ramas, altii au revenit dupa ce au fost scuipati, a plecat de pe forum unul dintre cei mai buni: @mihaip. Nu stiu cati stiu motivul plecarii lui Mihai si nu dezvolt. Adevarul in toate scindarile astea e undeva la mijloc. Cine sunt eu sa judec, sau tu, sau altul ? Sa fim seriosi, cine a vrut sa plece a plecat. Le este greu pe celalalt forum ? He, he. Nu le e. Isi fac treaba la fel cum si-o fac si cei de aici. La fel cum si-o fac si RDI-stii. E simpla viata. Doar unii o complica. Evident ca cei cu ______ sunt mai grav. :D

zildan
08-10-14, 23:23
MihaiP la plecare a scris clar ca nu se simte in echipa RSP.
Ca pasionat a fost o mare pierdere.
Activitatea lui era axata pe promovare aici pe forum.
Am facut si lucruri frumoase impreuna !