View Full Version : Votati: Conducerea F.R.F.
Şapte candidaţi s-au inscris oficial la alegerile pentru preşedinţia FRF, care vor avea loc in cadrul Adunării Generale din 5 martie, depunerea dosarelor la Casa Fotbalului putandu-se efectua pană luni, 17 februarie, la ora 24.00.
-Gheorghe Popescu
-Vasile Avram
-Gheorghe Chivorchian
-Răzvan Burleanu
-Marcel Puşcaş
-Sorin Răducanu
-Paul Zarna
De atata amar de vreme ne-am dorit sa scapam de mafiotul de mircea sandu de la sefia FRF ca acum sa fim nevoiti sa ajunga pe mana unora posibili de puscarie !
g. popescu , v. avram ...
dic_star79
22-02-14, 10:29
Mircea Sandu castiga.
giku fredolin
22-02-14, 20:10
Buna seara fratilor, mie unul mi-ar fi rusine sa candidez atata timp cand stiu ca am facut numai potlogarii si ca voi avea cazierul murdar....
Atata nerusinare nu am vazut la Gica Popescu,Vasile Avram....si care or mai fi.
Ce naiba nu suntem In stare sa votam si noi niste oameni curati si cinstiti ?
De aceia ne aflam unde ne aflam,ca lumea a votat numai infractori si nulitati !!!
MaximusFBI
23-02-14, 01:20
Mircea Sandu
waynejames
23-02-14, 02:51
Deja 4 voturi pentru unul dintre analfabeti!:bangin: Sa te mai miri de ce se intampla in jur ?
Sa nu credeti ca am ceva cu analfabetii.... Cu lipsa bunului simt nu prea ma impac.
Hai Gicutza tata , la zuhause cu tine (ca uitasi de unde plecai, nu tea interesat de craiova aia un minut) !!!
"""Gică Popescu a primit şi el o pedeapsă de trei ani şi o lună cu executare, sentinţa venind cu 24 de ore inainte de alegerile pentru preşedinţia FRF, unde fostul internaţional era creditat cu cele mai mari şanse."""
ps. postu de presedinte frf o fi dand imunitate , ca ar mai avea timp sa castige si asa poate scapa !
giku fredolin
04-03-14, 16:42
Felicit JUSTITIA ROMANA,In fine s-a facut dreptate cu aceasta cangrena a fotbalului Romanesc,sper ca viitorul Presedinte FRF sa fie unul curat si cinstit si sa ia aminte ceia ce sa Intamplat astazi...!
Care mai e din lista de mai sus liber?
giku fredolin
04-03-14, 19:07
Care mai e din lista de mai sus liber?
Vasile Avram !!!
Felicit JUSTITIA ROMANA,In fine s-a facut dreptate cu aceasta cangrena a fotbalului Romanesc,sper ca viitorul Presedinte FRF sa fie unul curat si cinstit si sa ia aminte ceia ce sa Intamplat astazi...!
cand o sa-l vedem pe mircea sandu dupa grati poate o sa vedem o speranta pentru fotbalul romanesc
ultima masinatiune de sifonare a banului din federatie e contractul lui piturca ...fara obiectiv si fara clauze decente, posibil sa fie o intelegere intre cei doi sa ii dea si lui sandu o cota parte din salariu lui
giku fredolin
05-03-14, 10:20
Stai linistit prietene,ca urmeaza si restul: `NASU` `CORLEONE`..etc...etc..!
sperante desarte
astia sunt unsi cu toate alifiile, greu de crezut ca poate sa ii agate cu ceva
apropo de mircica , nu rezista :
Mircea Sandu a părăsit sala de şedinţă, motivand că are intalnire cu preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal.
"Maine, preşedintele ales şi CEx să fie prezenţi in sala de consiliu de la etajul doi. Preşedintele ales va trebui să propună secretarul general şi trezorierul. Vă urez succes şi ne vedem la meci", a declarat Sandu.
UN NOU INCEPUT :
Răzvan Burleanu (29 de ani)
Conducătorul Federației de Mini-Fotbal a caștigat clar turul 2 al alegerilor, cu o diferență zdrobitoare, de peste 50 de voturi față de Avram (din 175 exprimate). Burleanu ii succede in funcție lui mircea sandu , care a ocupat postul suprem din cadrul FRF din 1990.
"Cu 113 voturi, domnul Burleanu a devenit președintele Federației Romane de Fotbal", a anunțat Gino Iorgulescu, in fața Adunării Generale.
ps. sa se prezinte public care "este" ala de a votat mai sus alaturi de mine pe Burleanu !
giku fredolin
05-03-14, 19:53
UN NOU INCEPUT :
Răzvan Burleanu (29 de ani)
Conducătorul Federației de Mini-Fotbal a caștigat clar turul 2 al alegerilor, cu o diferență zdrobitoare, de peste 50 de voturi față de Avram (din 175 exprimate). Burleanu ii succede in funcție lui mircea sandu , care a ocupat postul suprem din cadrul FRF din 1990.
"Cu 113 voturi, domnul Burleanu a devenit președintele Federației Romane de Fotbal", a anunțat Gino Iorgulescu, in fața Adunării Generale.
ps. sa se prezinte public care "este" ala de a votat mai sus alaturi de mine pe Burleanu !
Eu am votat prietene !!!