View Full Version : Compatibilitate antena satelit de la Romtelecom cu card CI+ de la RCS
Salut!
Am TV prin satelit de la Romtelecom.
Doresc sa stiu daca, in cazul in care scot cablul care vine de la antena din receiver-ul Romtelecom si il bag direct in TV-ul care e compatibil CI+, pot folosi card-ul CI+ de la RCS.
Multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
Nu prea inteleg. Dar nu cred ca televizorut tau are DVB-S. De obicei televizoarele au DVB-C sau/si DVB-T.
Cardul de la RCS este pentru televiziunea prin cablu nu de satelit.
Fi mai explicit.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Antena satelit de la Romtelecom este montata ca pozitie pe Hellas Sat 2-39E, RCS (Digi) este pe satelitul Intelsat 10-02 0,8W.
Antena o poti folosi orientand antena spre satelitul mai sus mentionat, doar antena, despre compatibilitatea CI+ de la RCS intreaba la ei.
Sorin, TV-ul are intr-adevar DBV-C si DBV-T. Nu stiam ca CI-ul e doar pentru cablu, am presupus ca merge si pentru satelit. Multumesc!
- - - Updated - - -
Antena satelit de la Romtelecom este montata ca pozitie pe Hellas Sat 2-39E, RCS (Digi) este pe satelitul Intelsat 10-02 0,8W.
Antena o poti folosi orientand antena spre satelitul mai sus mentionat, doar antena, despre compatibilitatea CI+ de la RCS intreaba la ei.
OK, am inteles, se pare ca nu merge :-) Multumesc mult pentru raspuns!
Cu placere
mane ai facut ceata totala ?!? cu cablu' de la satelit vrei sa receptionezi programele de la RCS emise prin cablu" ? brrrr ...
receptia satelitara e una si cea cu cable e alta .
pentru ce vrei tu trebuie sa ai abonament la RCS - romanian cable sistem si sa ai televizor cu tuner DVB-C si sa stie CI+ . OK ?
Sa lamurit cred ca omul. Ce a vrut el nui realizabil.