View Full Version : Internet "nelimitat" la cosmote
Abonamentele COSMOTE FREE revoluţionează piaţa de telefonie mobilă şi iţi oferă internet, minute, SMS-uri in reţea şi in Romtelecom NELIMITATE, plus o super ofertă pentru minute şi SMS-uri in alte reţele şi smartphone-uri de ultimă generaţie, bla bla bla....
dracului, nelimitat dar la superviteza de max 8KB/s, in aceste conditii actualizarea statusului pe face-buci se va afisa in ziua urmatoare, dar cel putin nu mai platim extratrafic :)
sa nu fim carcotasi si sa urmarim si extraoptiunile...
http://free.cosmote.ro/abonamente.html
da m-am tepuit si eu ....care doriti internet de la cosmo...draci...e bun .....testat de mine ...are viteza mortului....[cartela] am testato pe un telefon android ---samsung galasi note----procesor dual core :argue: :comp:
sincer...am de la ei si sunt multumit, 20mbps pe ici colo, dar nu mai incolo :))))
deci avem ...
FreeM+Connect FreeXL la 27 euro si avem 4346MB la 43.2mbps, dupa care cade-n 64KB/s, 250min care vad ca se raporteaza...
FreeM+Connect Free L la 24,3 euro si avem 2810MB la 43mb/s la fel voce si text
pentru doritorii de-4G
FreeL+Connect FreeXL la 42,76 euro si avem 4GB trafic la 75Mbps dupa care scade la 64KB, Nelimitat voce si text
FreeL+Connect FreeL la 40,3 2,5 GB trafic...
vedeti cand aveti viteze de 64Kb nu inseamna neaparata ca a-ti terminat traficul ci doar s-a iesit din zona de acoperire...e inselatoare treaba la Cosmote
Pana la 43.2mbps doar pentru cei cu terminale 4G, in zonele cu 4G (care or fi alea); dar e mai scump decat in Franta. Oricum, telefonul arata ce retea are (ex: "E" pentru reteaua 2G, adica EDGE, cand viteza poate tinde spre zero).
@vic corect, dar si cei cu H+ pot opta pentru aceste planuri insa pot urca limitat hw doar pana la 21.6, binenteles daca se afla in zonele "contaminate"
Corect. H+ e cumva Dual Carrier?
Stefan Pop
19-09-13, 19:21
corect oferta ar suna asa: te uiti la vreo 10 videoclipuri pe youtube, si dupa iti aduci aminte de vremea modemurilor de 14,4k :D
Dual Cell (DC-)HSDPA
Frequencies used on the Cosmote Romania Network
MCC
MNC
Frequency
Protocol (Downlink/Uplink speed)
Class
Notes
226
03
900 MHz
GSM/GPRS/EDGE
2G
226
03
1800 MHz
GSM/GPRS/EDGE
2G
226
03
1800 MHz
LTE (2x2 MIMO 75 Mbit/s/37.5 Mbit/s)
4G
226
06
2100 MHz
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (43.2 Mbit/s/5.76 Mbit/s)
3G
Branded as Cosmote for data/voice and Zapp (http://en.wikipedia.org/wiki/Zapp_Mobile) for data only
technomate
20-09-13, 10:27
Buna ,
pana o sa ajunga cablul la mine la bloc trebuie sa stau pe Cosmo 3G .Are idee careva daca sa pot forwarda porturi si eventual care e procedura si pretul ?
buna intrebare de exemplu la mine apare
10.18.xx.xx(clasa privata-dinamic) NAT 178.138.x.x(clasa public static)
eu nu am reusit sa fac PF si cred ca trebuie un pachet... VPN Business
expression
20-09-13, 13:05
Operatorii de telefonie mobila nu ofera IP public pentru conexiunile 3G, sau nu pentru abonati fizici.
Deci de port forwarding poti uita.