View Full Version : atentat cu bomba
toata povestea atentatului cu bomba de la piatra neamt mi se pare o facatura, cum adica, SRI ul supravegheaza un clan mafiot stie ca aia vor pune o bomba si ii lasa sa o puna , ca mai apoi sa o dezamorseze. SRI ori a dat dovada de prostie , ori nepricepere, riscand sa provoace un accident in timpul dezamorsarii, ori e doar un show mediatic.
http://www.realitatea.net/imagini-dramatice-montarea-bombei-de-la-neamt-surprinsa-de-camere_1089096.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
Consulta un avocat sau procuror, si aflii de ce au facut asa.
Pe prezumtia de vinovatie nu se poate obtine condamnare :)
Functioneaza bine masina de spalat creiere la unii ... :clap:
Toata povestea este adevarata ..cam multi sunt bolnavi de scenarita ....:2guns:
pai daca eu umblu sa omor pe altu, politia ma lasa sa incerc sal omor doar ca sa aiba ei dovada ca eu vreau sa il omor.
mai ales in cazu in care e omorandul pe ala risc sa ranesc si alti oameni nevinovati.
Politia are rol preventiv nu de constatare, constatarea se face in instanta
Pe prezumtia de tentativa de omor nu poti interveni si nici condamna.Exista tentativa de omor care exact asta inseamna,ca ai incercat sa omori pe cineva,nu ca te-ai plimbat cu un cutit in buzunar prin oras.
Pe cei de la Piatra Neamt ii puteau salta cand stiau ca au explozibilul si primeau condamnare pentru detinere ilegala de materiale explozive,primeau cativa ani de condamnare,poate chiar cu suspendare.Pentru tentativa de omor,atentat,etc era nevoie de dovezi serioase,la asta iau baietii minim 10 ani,deci e diferenta mare de tot.Condamnarile cresc mult si pentru toti ceilalti care fac parte din treaba asta,nu numai pentru cei care au plasat bomba.
si asta la fapta se incadra :(
Decizia surprinzătoare a magistraţilor in cazul bărbatului care a tăiat coarda unui alpinist utilitar. Victima a căzut de la 10 metri şi a ajuns la spital
Bărbatul care in octombrie 2011 a tăiat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar ce executa lucrări de izolare termică a blocului in care locuia, victima fiind rănită grav după ce a căzut de la o inălţime de aproximativ zece metri, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.
http://www.gandul.info/news/decizia-surprinzatoare-a-magistratilor-in-cazul-barbatului-care-a-taiat-coarda-unui-alpinist-utilitar-victima-a-cazut-de-la-10-metri-si-a-ajuns-la-spital-10456155
asta nu e tot tentativa de omor!?.. nu cred ca tai coarda/sfora ca sa vezi daca zbora sau nu... sau daca poate sa pice in picioare ca pisicile :not_i:
Pe prezumtia de tentativa de omor nu poti interveni si nici condamna.
adica daca eu merg sa omor pe cineva sa spunem presedinte (de bloc) politia nu va interveni sa opreasca tentativa, nu pot sa cred asta.
Da,pana in momentul sarvarsii tentativei de omor nu au cum sa dovedeasca ca ai vrut sa il omoari.
Nu se fac condamnari (numai) pe vorbe,trebuiesc dovezi materiale,scrise,etc si in plus pe langa acestea martori.Doar cu martori care spun ca au auzit ca a vrut cineva sa faca ceva ... te scoate judecatorul afara din sala.Condamnarile se dau pe probe directe,nu indirecte.Ma rog,intrebati pe avocatnet.ro sau vizitati un tribunal ca sedintele sunt publice.:)
Startrek1 asta e grava rau de tot.Uite cum pentru tentativa clara de omor a luat cu suspendare,cum credeti voi ca putea un politist sau oricine altcineva sa il prinda pe mosul ala inainte sa taie franghia?Ca umbla prin casa lui cu un cutit in mana?Il condamnau pentru tentativa de taiere a painii?:D
Cam asa scapau si baietii cu explozibilul,condamnare cu suspendare pentru detinere ilegala de material explozibil.Atat.
Ca e o inscenare nu cred,dar ca cei de la IGPR,SRI au vrut sa faca flagrantul pana la capat ca sa arate ca exista si ei pe lumea asta si sa nu cumva sa le taie din bugete pe motive ca taie frunze la caini ... da,se poate.Cu un drum rad si mafia de acolo,de data asta e groasa.La ce mizerie e acolo chiar trebuie facut curat.
atunci e ceva ciudat tare cu legile romanesti,
bine ca infractorii nostri nu sant ca cei bulgari si ucraineni, da invata ei...
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
atunci vin si eu cu o intrebare:
daca in timpul dezamorsarii se intampla un acident si bomba exploda cine raspundea pt asta , si faptu ca ala raspundea putea acoperi pagubele create.
Raspundeau aceeasi dar pentru omor calificat,nu doar pentru tentativa de omor.
S-au mai plimbat cu bombe unii la Iasi in 2005,povestea e aici http://www.ziaruldeiasi.ro/local/atentat-cu-bomba-made-in-iasi~ni994o
In septembrie 2005, doua dintre persoanele tocmite de Rodideal, Alexandru Lazarev si Mihail Mocanu, treceau granita cu o bomba artizanala pe care ar fi trebuit sa o foloseasca pentru a arunca in aer masina lui Cristodorescu. Timp de o luna, cei doi basarabeni l-au urmarit aproape permanent pe camatarul iesean, insa nu au gasit momentul prielnic pentru a duce planul la bun sfarsit. Aceasta deoarece Cristodorescu locuia la acea vreme pe aceeasi strada cu Liviu Zanfirescu, fost sef al Politiei Iasi, iar prin zona patrulau aproape continuu masini de Politie.
Asa se procedeaza.
Daca ii saltau inainte sa plaseze bomba ziceau ca ei sunt intermediari,duc bomba de la cineva la altcineva.Scapau cu condamnare usoara si daca li se promiteau cei 50 000 de euro faceau maxim 1-2 ani (cu eliberare conditionata) inca bucurosi.Asa daca iau 15-20 ani cred ca spun baietii si ce au supt de la tatal .... mama lor adica.:)
Zilele trecute ascultam la radio despre besmeticul ala de i-a taiat unui alpinist utilitar coarda,a primit puscarie .... cu suspendare,acum la stiri spuneau de astia cu bomba ca ei de fapt nu stiau ce fac... si ca bineinteles au pledat vinovati... deci au sanse mari sa-l urmeze pe berbec,adica suspendare ...
Si te mai miri ca in tara aia care cum apuca si pot isi fac dreptate singuri ... :rau:
Nu se fac condamnari (numai) pe vorbe,trebuiesc dovezi materiale,scrise,etc si in plus pe langa acestea martori.Doar cu martori care spun ca au auzit ca a vrut cineva sa faca ceva ... te scoate judecatorul afara din sala.Condamnarile se dau pe probe directe,nu indirecte.
Eh nu se dau ... ba se dau, doar ca singura problema este ca trebuie sa fi fost macar ceva prim-ministru acolo, minim ... in rest se dau si condamnari si liberari.
P.S. Orice asemanare cu personaje reale este pur intimplatoare.
si asta la fapta se incadra :(
Decizia surprinzătoare a magistraţilor in cazul bărbatului care a tăiat coarda unui alpinist utilitar. Victima a căzut de la 10 metri şi a ajuns la spital
Bărbatul care in octombrie 2011 a tăiat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar ce executa lucrări de izolare termică a blocului in care locuia, victima fiind rănită grav după ce a căzut de la o inălţime de aproximativ zece metri, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.
http://www.gandul.info/news/decizia-surprinzatoare-a-magistratilor-in-cazul-barbatului-care-a-taiat-coarda-unui-alpinist-utilitar-victima-a-cazut-de-la-10-metri-si-a-ajuns-la-spital-10456155
asta nu e tot tentativa de omor!?.. nu cred ca tai coarda/sfora ca sa vezi daca zbora sau nu... sau daca poate sa pice in picioare ca pisicile :not_i:
Mi-a scapat postul tau cind am postat despre besmeticul asta...
Cind eram copil la noi la Sibiu era la strand o trambulina cu mai multe platforme de 3m,5m si 10 metri va spun ca am sarit in apa de la 10 metri,nu va vine sa credeti ce viteza prinzi inainte sa atingi apa,gindindu-ma la alpinistul cu pricina,doamne fereste !