View Full Version : ECM foarte instabil:de ce?pot rezolva?
lefterachi
05-01-13, 10:45
Am constatat ca am foarte mari variatii ale ECMului pe anumite pachete,care se insotesc de freezuri.
Mai ales pe sky it.
Chestia care ma intereseaza este daca eu pot influenta cumva treaba asta(antena,net,receiver,CCcam,etc).
Problema este ca aceste variatii apar pe linii din surse (prieteni) diferite...! dar pe aceleasi canale(de exemplu Gamberro rosso).
Cu scuze pentru deranj,
apar frizuri cand acel card este accesat de mai multi useri
pt a nu aparea aceste mici intreruperi trebuie sa faci rost de cineva care nu are schimb cu multi sau iti iei tu abonament sky it daca locuiesti in Italia
lefterachi
06-01-13, 02:24
Stau in Ro.
Am 3 receivere(2 clone),le folosesc individual,3 antene,cu 3 linii diferite.
Fac freeze si "explozii" toate dar cele HD cel mai adesea si in special pe sky.it.E vorba de DM 800 si Gigablue 800 UE.
DM 500 s care este sd este mult mai linistit si trece mai usor peste neplacerile de la schimbarea ECMului.
Dar ce-i mai interesant azi am testat un Openbox(clona)X3 care este EXCEPTIONAL fata de "pretentioasele" mele HDuri.
Adica schimba imediat si pe aceleasi canale unde eu ma oftic in freezuri,abia palpaie...adica mai ca nu se observa problema.
Cred ca imi voi lua si un OpenBox X5...!
Merci de raspuns,cam banuiam si eu.
OpenBox folosesc procesoare ali... iar cela 2 enumerate de tine folosesc BCM, ali incepe sa prinda forta in ultimul timp dar nu in deajus sa bata bcm-ul asa ca problema ta este cu totu alta, nici decum modelul receptorului.
lefterachi
06-01-13, 12:59
http://yojia.en.alibaba.com/product/635253553-214067249/Original_Openbox_X5_HD_PVR.html?tracelog=cgsotherproduct1
Intr-adevar Openboxul X3 e pe ALi3601,dual core,396MHz dar
X5ul merge cu Sunplus1512A, 667MHz High Speed MIPS Processor:clap:
Stima si multumiri,
Am constatat ca am foarte mari variatii ale ECMului pe anumite pachete,care se insotesc de freezuri.
Mai ales pe sky it.
cauta linii mai bune
lefterachi
06-01-13, 13:40
cauta linii mai bune
Te rog fi amabil si spune-mi ce intelegi printr-o linie "buna".
Multumesc frumos.
O linie buna este o linie cu timp de raspuns cat mai mic si o linie cat mai stabila .
in primu rand tu ai sky it in in hop1 ? daca ai in hop 1 si merge rau atunci e posibil ca cel care tia dat linia sa aiba multi clienti la alel card cea ce creaza probleme. e posibil ca cel ce tia dat card sa aiba un local fals si atunci se explica. daca ai in hop2 e normal sa ai probleme daca pt ca tu primesti ''semnal'' de la cineva care primeste de la altcineva.
daca mai faci rost de linii cccamu va alege linia cea mai buna si va deschide din acea linie
Eu am sky in hop 2 !! ecm 180-240 !! dece nu ar merge din hop 1 ? din cauza clietilor ? sau a setarilor ?