View Full Version : Sexologie- un post/zi sau o pozitie/zi
Cu toate ca stiu ca majoritatea sunteti ocupati cu cabluri, antene, receptoare si alte dispozitive, m-am gandit ca ar fi bine sa fim informati si despre acest subiect. Materialul nu l-am citit nici eu dar pe masura ce am sa postez am sa-l aprofundez :D.
Dpdv profesional nu am nici o legatura cu ce vreau sa postez ,asa ca mai mult nu stiu.
Pe scurt, topicul va cuprinde informatii despre erotism, pozitii si descrieri (ce-mi pare rau ca o parte din material este in engleza) ,nu vor lipsi nici cuvintele vulgare si este util atat femeilor cat si barbatilor
Cam asta e.
Am sa incerc sa postez odata /zi si incep cu un dictionar de termeni.
Astep opinii despre acest topic.
Dictionar de termeni
ALGOLAGINE (ALGOMANIE) - Placere sexuala care consta in a suferi si a produce suferinta. Sinteza de sado-masochism.
AMBIVALENTA - Doua atitudini afective opuse la acelasi individ, simultane si nedisociabile (dragoste-ura, teama-dorinta)
ANAL (coit) - Contact sexual pe cale rectala.
ANILINGUS - Practica sexuala care consta in atingerea anusului cu limba.
AUTOEROTISM - Cautarea satisfactiei sexuale asupra propriului trup.
BESTIALITATE - Uniunea sexuala dintre un om si un animal.
BISEXUALITATE - Prezenta caracterelor ambelor sexe in acelasi individ.
CUNNILINGUS sau CUNNILLICTUS - Practica sexuala in care barbatul atinge cu gura sexul femeii.
COMPLEXUL ELECTREI - Atractia pe care o au fetele pentru imaginea propriului lor tata.
COMPLEXUL DE CASTRARE (teama de castrare) - Fenomen ereditar la fel cu complexul lui Oedip, si corespunzand, dupa Freud, la gandul: "Mi-e teama sa nu fiu castrat; nu vreau sa-mi pierd virilitatea".
COMPLEXUL LUI OEDIP - Dupa Freud este dorinta obscura a copilului fata de parintii sai care il hranesc, fiul avand o fixatie catre mama sa, fiica catre tata.
CLEPTOMANIE - Impulsul de a fura pentru placerea propriu-zisa.
COPROFAGIE - Perversiune care consta in inclinarea unora de a manca materiile fecale sau de a bea urina.
COPROLALIE - Impulsul de a injura, de a folosi expresii ordinare.
EXIBITIONISM - Tendinta de a-si dezgoli, de a-si arata organele genitale.
FELLATIO - Practica sexuala in care femeia atinge cu gura membrul viril al barbatului.
FETISISM - Perversiune sexuala in care numai o singura parte a corpului (parul, sanii etc.) sau un singur obiect de imbracaminte (pantofi, sutienul etc.), in mod exclusiv, este in stare sa declanseze apetitul sexual.
FLAGELATIE - Actiunea de a lovi sau de a-si aplica lovituri de bici sau de varga, sau de urzici, determinand o actiune revulsiva locala.
FRIGIDITATE - Inertie a functiunilor genitale si imposibilitatea de a obtine orgasmul prin coit vaginal.
GERONTOFILIE - Fixatie erotica asupra unor indivizi in varsta.
HOMOSEXUALITATE - Tendinta indivizilor a caror sexualitate este excitata de catre indivizi de acelasi sex.
INFANTILISM - Regresiunea caracterelor sexuale.
INVERSIUNE - Anomalie psihica in care indivizii poseda instinctele sexuale ale sexului care nu le este propriu.
Cred ca ai gresit forumul!
Vrem sa pastram forumul intre niste limite, ne mai si distram, dar nici nu putem accepta orice chiar si la offtopic!
Topic closed!