View Full Version : informatie Snagov Ilfov
Este cineva din Snagov Ilfov sau din apropiere ?
dic_star79
08-09-12, 21:54
Intreaba si poate raspundem la acea informatie !
vroiam sa intreb de o persoana din zona
Nu costy..a inebunit soacra-mea ,dupa ce a stat 12 vaduva acuma a gasit pe unul de acolo din zona si eu nu sunt de acord .Si ma gandeam ca poate avem vreun coleg din zona sa culg ceva informatii negative la persoana lui sa o lamuresc ca greseste.
dic_star79
09-09-12, 12:45
Trimite un PM cu nume, prenume, varsta, poate aflu ceva.
Nu costy..a inebunit soacra-mea ,dupa ce a stat 12 vaduva acuma a gasit pe unul de acolo din zona si eu nu sunt de acord
te pui in calea fericirii soacrei ? eu incer sa o combin pe a mea sa mai stea putin ocupata.:)
La mine oricum venea rar ,de doua ori pe an ,dar eu ma opun din respect pt. fostul socru . Ea acum are 54 si ala 64 si mie mi se pare cam dubios tipul si ea nu vrea sa inteleaga ,daca erea de varsta mai apropiata ei ,m-ai ma gandeam un pic . El are 3 copii si cu nici unul nu vorbeste ,nevasta i-a murit de 2 ani ,ei au stat impreuna vreo 45 ani ,de asta sunt eu un pic sceptic ,daca o prinde copii lui pe acolo si o ia la bataie:boxing:.Treaba ei
eu zic sa o lasi sa isi dea cu capul de pragul de sus si atunci singura intelege ce e mai bine pentru ea
oricat ai insista tot face ca ea
Ai dreptate Horatiu ,chiar asa o sa fac.