View Full Version : Lady Gaga
Unde pot vedea concertul Lady Gaga Live nu vreau raspunsuri stadion sau culise sau alceva ma refer la vreun program tv multumes
dic_star79
16-08-12, 21:14
Si noi iti multumim de intrebare, raspunsul este doar Live in Piata Constitutiei.
21 ora rominiei cred
---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
imi imaginam si eu ca e asa live in piata constitutiei
dic_star79
16-08-12, 22:20
Uite am gasit un feed pe Amos 11166 H 3333 2/3 , sunetul este foarte slab .
---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Smecheri astia ai lui Laydy Googu, am montat scena cu spatele catre cladiri si fata catre parlament, ca sa nu poata filma astia de pe terasele blocurilor.
Acum vad ca au intrerupt feedul de la Gaga si au comutat pe o transmisie din teritoriu.
e cu totul altceva pe acolo.
Gărzile de corp ale lui Lady Gaga au bătut-o cu sălbăticie pe Lady Gaga, după ce au confundat-o cu o femeie fără adăpost care incerca să se apropie de artistă.:)
Daca mai traieste inseamana ca nu au batuto serios cu raspundere .....:clap:
laleauaneagra
17-08-12, 13:31
o jigodie de om aceasta lady...iar acest spectacol cred ca va ti convins si voi ce tare a fost
e de urmarit cel de la viena..tot asa prost va fi?ma refer la show ca la voce e la fel oriunde ar fi:)
stiti ce imi place la unii dintre voi???????
santeti mari muzicieni...urati manelisti(dau un ex)dar va place de va da ti cu capu de pereti de lady asta:)
e jalnic
cat despre un feed de a vedea acest uimitor spectacol sant fite de neam prost........nu sa intamplat asta la artisiti adevarati..dar na fiecare prost isi are fanteziile lui
pe urma imi vine in minte acel bodyguard ce la pus la pamant pe acel fan,uimitor,parca il si vad in locul lui lady pe obama...penibil iar domnisoara si a urmat traseu fara nici macar sa intoarca capu spre acel fan
Moo lalea, da' ce te-a suparat domnisoara gaga? Te pomenesti ca ai vrut vreodata un autograf si nu ti-a dat. :D
SuperSonic
17-08-12, 18:54
pe urma imi vine in minte acel bodyguard ce la pus la pamant pe acel fan,uimitor...penibil iar domnisoara si a urmat traseu fara nici macar sa intoarca capu spre acel fan
Asta e diferenta dintre vedete si artisti.
Şoc şi groază in timpul concertului Lady Gaga de la Bucureşti după ce un moment extrem de artistic, in care diva a inceput să cinte cel mai recent hit al sau ,“Blearghhhh, blearghhhh”, a fost confundat de cei 35.000 de spectatori cu o sesiune de vomă.:)
dic_star79
17-08-12, 21:03
De la "pastile" ii se trage, sau o fi trecut printr.un shop cu etnobotanice de la noi si or fi fost prea tari pentru ea....:cool2:
Noroc ca nu exista inca in RO portul de arme free , fiindca altfel cred ca nici nu ar mai exista RO pe harta , asa sunt unii de invrajbitii
Gradina lui D-zeu este mare si de aceea are loc in ea atat artisti de renume cat si vedete de renume ( bun sau rau , d-zeu nu a creat doar....) , insa ce ar fii acum daca la fiecare dintre noi nu ne-ar place de x sau y artist/vedeta ?
Nu va place nu va uita-ti si asta este cel mai simplu , insa daca nu va uita-ti nu ar mai exista comentarii/barfa
Pana la urma le dau dreptate paparazilor intr-un fel si asta deoarece oamenii cer picanteri si uite cum au si ei de lucru si/sau se vand ziarele de scandal
Totii avem pana la urma artisti/vedete care ne plac si care nu , insa unul personal la artisti/vedetele de care nu imi plac nu ma apuc "sa dau apa la moara" cu diferite afirmatii , fiindca asa se nasc barfele
Cateodata va citesc si ma uit cu uimire la unii dintre voi ca sunteti mai rau ca "babele" de la sosea/strada si care comentau despre orice vecin/vecina in lipsa de altceva ( stiristele satului/comunei )
Am vazut la stiri incidentul cu acel paparatii care dorea sa faca si el un ban "cinstit" , fotografiind pe sub imbracamintea respectivei sa vada ce lenjerie intima poarta , iar bodygardul ia aplicat ceea ce i-sa cuvenit
Daca in locul respectivei ar fii fost sotia la unul dintre voi , oare cum ati reactiona in aceea situatie ?
Nu ma refer la eveniment/concert , ci concret la tentativa respectivului paparati
Sa va aduc aminte de Madonna ce a facut in trecut si cum a ajuns ce este in prezent , ca doar si ea a fost ......... cand a scos albumul - Erotica , plus altele si mai incoace ca timp
este o diferenta intre artisti si produse ambalate frumos gen gaga/madonna/bieber. asta e, industria muzicala americana e avida de vedete cu priza la public si aducatoare de venituri.
nu conteaza decat prezenta scenica, restul e bine masterizat si computerizat.
Şoc şi groază in timpul concertului Lady Gaga de la Bucureşti după ce un moment extrem de artistic, in care diva a inceput să cinte cel mai recent hit al sau ,“Blearghhhh, blearghhhh”, a fost confundat de cei 35.000 de spectatori cu o sesiune de vomă.:)
acum ca sa se scoata si sa nu se afle ca a luat cine stie ce energizante si etnobotanice pt a rezista concertului a bagat ideea ca ar fi gravida
Becali s-a făcut de ras in toată lumea! Declaraţia care i-a scandalizat pe străini şi i-a făcut să strige: "E unul dintre cei mai nebuni romani"
Site-ul entertainmentwise.com a preluat declaraţiile făcute de şeful Stelei: "Cand o văd la TV, in secunda doi schimb postul şi scuip inspre televizor. Trebuie să inţelegem că este o luptă intre Satana şi Iisus in momentul de faţă. Hristis va invinge. Ok, nu o putem interzice, dar nimeni nu te forţează să mergi la concertele ei.
Este discipolul Satanei. Satana a instruit-o şi acum este una dintre ei. Cand o vedem trebuie să scuipăm şi să zicem <<piei Satan!>>, aşa face Hristos. Aşa fac şi eu", este declaraţia dată de Becali, preluată de entertainmentwise.com.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/becali-s-a-facut-de-ras-in-toata-lumea-declaratia-care-i-a-scandalizat-pe-straini-si-i-a-facut-sa-strige-e-unul-dintre-cei-mai-nebuni-romani-9960444
De ce nu ma mira declaratile unui alt circar ? - Fiindca sunt destui dintre noi care gandesc la fel ca el , numai ca unii doar gandesc si alti pun in practica ce gandesc in diferite moduri