PDA

View Full Version : Play-off Europa League

zappa
10-08-12, 16:12
Dinamo - "Otelul" Harkov
F.C. Vaslui - Inter Milano
STEAUA - Ekranas (ce natie mai sunt si astia????) :clap:
Succes!

P.S.: campioana din Lituania. Veniti din CL unde au trecut de Shamrock Rovers cu scorul total de 2-1 si au pirdut de 2 ori in fata Anderlecht (scor general 0 -11)

zmeura
23-08-12, 22:00
Ekranas - Steaua 19:45 Antena1
Dinamo -Metalist 20:30 Sport.ro
Vaslui - Inter 21:45 DigiSport

gabrield
24-08-12, 09:46
Ca intotdeauna, Steaua nu se dezminte si desi unii nu stiau ce echipa e Ekranas, a cistigat linistitor.

Nu la fel se poate spune de celelalte echipe, care, desi jucau acasa, nu au adus nici un punct la zestrea de puncte a coeficientului.
La Vaslui, se intelege, jucaau cu Inter.
Dinamo, ca de obicei, dezamageste iar.

Nu stiu cum se face, daar mereu Dinamo nu aduce puncte, in schimb Steaua, da.

stargate
24-08-12, 10:32
Din pacate punctele adunate vor fi mai putine si vom avea echipe putine antrenate in competitiile europene... poate ca Dinamo va face o minune in retur, cred ca Vasluiul nu mai are sanse.

gabrield
24-08-12, 11:41
Eu as vrea sa cistige Dinamo campionatul si sa nu poata sa joace in CL din cauza unui punct.

zmeura
24-08-12, 15:28
Ekranas - Steaua 0-2
Dinamo -Metalist 0-2
Vaslui - Inter 0-2

zappa
30-08-12, 22:28
Grupa H.
Manchester United
Sportig Braga
Galatasaray
CFR Cluj

P.S.: Steaua deja a dat 2 boabe in amicalul de lux cu campioana Lituaniei.

gabrield
31-08-12, 01:01
E timpul sa schimbe cineva titlul ca e depasit, echipele bune au trecut de play off, acum joaca in grupe.

Felicitari, totusi Vasluiului, dar nu e surprinzator rezultatul, este stiut ca italienii la adapostul unei victorii in tur, acasa isi permit "surprize" cu echipele mici.

Cine o fi jucat x la acest meci ? in afara de apropiati staff-ului Inter...

Despre Dinamo, imi pare rau ca nici acum nu au adus puncte Romaniei, dar poate vor beneficia sa scape de un tur preliminar...

Tineti aproape, maine primesc informatii despre componenta urnelor.
Parca am o presimtire ca va fi in urna 3 Steaua.

zmeura
31-08-12, 13:15
Eu presimt ca iar trebuie sa sterg inventii.

gabrield
31-08-12, 14:02
Si la ce inventii te referi, ma rog ?

Vrei sa spui ca mai jucam in Play Off ?

Deja am primit componenta grupei in care Steaua va juca.
Dar nu o scriu decit daca mi se cere in mod expres asta.

zmeura
31-08-12, 15:33
Ieri am cautat pe forum informatii despre meciuri,orele la care se disputa si cine le transmite.In schimb gasesc informatia ca deja la amiaza s-au tras la sorti grupele CL.Ma uit la post si stau sa ma gandesc daca eu nu stiam bine si tragerea la sorti trebuia sa fie seara.Cand caut pe net nici vorba despre vre-o tragere la sorti,normal.
Asa ca pe viitor nu mai posta informatii inventate de tine,odata sau de doua ori imi fac timp sa fac curat dupa tine,dar a treia oara zbori pentru spam.Definitiv, nu glume de 3 zile.
Forumul e pentru informatii (utile) nu pentru aberatii.Nu mai incurca lumea daca nu esti in stare sa ajuti cu ceva util.Nu e forum de ghicit in stele nici macar la sectiunea sport.

PS: "Presimt" ca urmeaza o discutie inutila si interminabila,dar mai "presimt" si ca nu ti-ai gasit omul care sa aiba rabdarea necesara.:)

zappa
31-08-12, 15:55
STEAUA in grupa cu STUTTGART, FC COPENHAGA şi MOLDE. Nu e o grupa rea.

Succes STEAUA!

franta
31-08-12, 21:05
da e o grupa buna in idea ca putea fi mult mai grea in pricipiu cu copenhaga si molde ar fi o paine de manacat. daca toate echipele are urma exemplu vasluiului si sa lupte pt sansa ei atuci nu ar trebui sa aiba probleme... o sa vedem.
despre cluj , nu sant fan dar in pricipiu sant sanse bune sa treaca de grupe daca nu macar sa contine in uefa
oricum toamna asta avem la ce ne uita la tvo sa vedem in primavara.
bafta tuturor

gabrield
31-08-12, 21:27
zmeura,
Peste citiva ani buni, o sa inveti ca in viata mai trebuie sa si zimbesti...

Ce vrei tu e treaba de robot, numai aia fac exact ce li se spune, aia sint ontopic, aia folosesc cuvinte strict tematice.

Eu sint un om, gresesc mult, ma imbat, multe alte lucruri omenesti fac, da-mi voie sa am si dreptul sa imi exprim parerea pe un forum public.

daca vrei sa afli stiri exacte, poti sa platesti pentru un ziar, acolo sint oameni platiti care sint OBLIGATI sa nu te minta.

Eu nu sint platit, am intrat pe acest forum de buna voie, am primit ajutor de multe ori, am multumit de si mai multe ori, dar daca stiam ca cineva de aici ma va obliga vreodata sa scriu doar ce crede el ca e bine, fii sigur ca ma gindeam de mai multe ori.

Nu te speria de discutii lungi, eu spun direct si scurt ce am de spus.

Revenind,
Nu va grabiti sa spuneti ca e o grupa usoara, Steaua nu e o echipa prea buna in acest moment.
Mai are multe jocuri de jucat sa devina buna.

franta
31-08-12, 23:02
@gabrield : daca acest topic era la sectiune oftopic , nu eran nici o problema sa faci estimari si presupuneri acolo e permis .dar pt noi forumu e un loc de unde se iau informatii, si se discuta pe baza acestora (de obicei ne fiind in stare de ebrietate ) deci cand il accesz vreau sa iau informatii corecte si postari coerente.

delta2k2
31-08-12, 23:04
... dă-mi voie să am şi dreptul să imi exprim părerea pe un forum public...
RSP este un forum privat, la pachet cu drepturile intră şi obligaţiile. Nici moderatorii nu sunt plătiţi, din timpul lor işi rup să menţină "curat" acest forum.

Ontopic, de ce naiba nu este şi Dinamo in aceste grupe ? Cum de s-au pierdut iar pe drum ?

gabrield
31-08-12, 23:40
Ok, mea culpa.

Nu am stiut ca o gluma neinteleasa poate sa provoace asa tevatura si nici nu credeam ca sportul nu este la offtopic pe un forum despre sateliti.

Retrag o parte din ce am scris mai sus.

Continuam cu stiri obiective, dar la care obiecteaza citiva in mod constant.

E un paradox, dar asta e realitatea.

zappa
31-08-12, 23:53
de ce naiba nu este şi Dinamo in aceste grupe?

Dinamo e in grupe cu Barcelona.

zmeura
31-08-12, 23:55
Nu,ei au avut doar antrenamente pentru CL.Le-au terminat repede si anul acesta,nu se incurca nici cu punctele ca nu are rost.:)

zappa
01-09-12, 13:52
Da' si cand vor ajunge in CL nu se vor opri decat in finala! Pacat ca nu mai e borcea sa se bucure si urechea lui cand canta imnul CL. Dar se vor bucura cei 2-300 de fani pe care ii are echipa.

gabrield
01-09-12, 22:27
Rideti voi acum, dar eu ca un stelist cu gindire in viitor incep sa ma tem de echipa asta tinara care o sa joace impreuna mult timp.
In 2 ani, o sa aiba rezultate mai mari ca Steaua peste 2 ani.

Asta e, dinamo stie sa gindeasca, creste copii, Steaua cumpara tot ce e mai ieftin sau fara contract...
De copii nu discutam.

Daca ar sti Becali ca Barcelona de acum si din viitor a inceput la virsta de 10-12 ani si de atunci au tot jucat impreuna...