View Full Version : Missing, Disparut, Eltunt (elraboltak)
http://isolation.hu/kata/
Dac se poate a-si pune aici o stire ca m-au caut si pe mine sa fiu dragut si sa ajut daca pot. Stirea este scrisa pe site si in romana!
Daca ati vazut undeva s-au ati auzit zvonuiri aveti acolo nr de telfoane etc.
:!:
http://isolation.hu/kata/
pune omule un link cu limba romana ca asa nu intelegem exact ce doresti sa ne arati
google ne spune asa :
"Profund regret să vă informez că organismul lui Kate Bandy la 11 iulie 2012, la trei zile după dispariţia lui a fost găsit in tufişuri aproape de zona rezidentiala. Kata de la zori pe 8 iulie 2012 ar fi părut in timp ce condus acasă de la centrul de Pécs. Vă mulţumim pentru o mare perseverenta, entuziasm şi de a ajuta la tine pe care am primit pe parcursul celor trei zile. Dacă noi nu regret végkimenetel dovedeşte ai fost de mare ajutor pentru familie şi prieteni. Ne cerem scuze pentru toti cei care sunt confuzi, schimbul continuu, noutăţi din domeniu, sperăm că aceasta a atras puţină atenţie la evenimentele teribile care pot apărea, de asemenea, este oraşul Pécs.
Povestea nu se termina aici, cu toate acestea. Investigaţiile au fost finalizate ne cere tuturor să aibă informaţii, dacă aveţi nici o legătură cu incidentul, informează poliţia a numărului 107. Dacă oamenii sunt responsabili pentru această problemă, suntem cu un pas mai aproape de altceva nu se va intampla.
Familia, prietenii şi rudele şi să persevereze pentru a obţine prin următoarea perioadă dificilă.
Este cu regret va anuntam de a face rău afecta corpul lui Kate Bandy a fost gasit mort pe 11 iulie 2012, astfel cum a fost constatat de trei zile după dispariţia ei, 100m distanta de la apartamentul ei. Dispari kata a fost pe data de 8 iulie, ea a fost de mers pe jos acasă de la centrul orasului. In ciuda rezultatului regretabil, rău de ajutorul tău şi entuziasm am primit in Tes trei zile a fost un mare ajutor pentru familie in nevoie. Am scuze Thos, care a fost perturbată de fire continue şi ştiri de partajare Dar sperăm povestea noastra rănit lumina baraca mica pe adevarul socant putea te-a rănit Astfel de lucruri teribile se intamplă Chiar şi intr-un oraş mic ca Pecs.
Deşi intreg in cadrul ramas cazul maghiar invecinează incurajam incă toată lumea pentru a contacta departamentul de poliţie maghiară (107) se intamplă să te daca au orice informaţii utile cu privire la dispariţia lui Kate. Dacă ar exista persoane implicate, am putea obţine un pas mai aproape de a PREVENI Astfel de lucruri oribile in viitor.
Ne exprimam condoleantele noastre cele mai profunde pentru familia şi prietenii, şi sperăm bunăvoinţă rănit Ei au puterea de a obţine prin intermediul perioadă dificilă de mai jos. "
da, si care e scopu acestei postari?
Pe site era trecut in mai multe limbi daca te uitai mai bine. Da eee.. pe tine nici nu te intereseza , de abia ai asteptat sa srii ceva deci ...sa lasam asta. Era mai bine daca scriam ceva legat de politica s-au nu/?/ Pe forum mai demult erau mai multi cei care lucrau la un hotel ori erau propietari, cine stie....
Se poate sterge topicul daca in halul asta va deranjeaza. Un prieten din afara m-a rugat sa dau mai departe, ca e neam cu aceasta familie.
horatyu ... apropo scie-mi ceva legata de cettanie , si educatie etc.. nu ma super ! Stiu ca de abia astepti ...etc..
M-am pus sin tand by. Scuze de la ceilati.
Să lămurim puţin lucrurile.
Iniţial, link-ul postat de djczefre (http://sateliti.info/member.php?17387-djczefre) ducea către o altă pagină. Era postat un anunţ in foarte multe limbi străine, printre care şi romana. Era un mesaj disperat al unei familii care-şi căuta fata dispărută. Cei care citeau erau rugaţi să transmită mai departe acel link, in speranţa aflării oricărui indiciu.
Ulterior, persoana in cauză a fost găsită decedată. Desigur, pagina a fost actualizată.
horatyu ... apropo scie-mi ceva legata de cettanie , si educatie etc.. nu ma super ! Stiu ca de abia astepti ...etc..
M-am pus in stand by. Scuze de la ceilati.
Am impresia ca ma judeci gresit.Ce legatura are cetatenia si educatia? Am reprosat eu ceva despre cetatenie vreodata in postarile mele de pe net?Chiar sunt curios unde ai gasit astfel de remarci legate de cetatenie.
Ti-am cerut niste explicatii, pentru ca nu se intelegea exact ce doresti, am tradus cu google pentru ca nu stiu limba si chiar am vrut sa vad ce e cu acest mesaj, vad ca acum ai dat explicatile , era ok daca puneai aceste cuvinte din ultimul post de aici si atunci se intelegea.
Nu am gasint nicaieri traducerea in romana sau alta limba.
Daca esti cinstit cu tine si gasesti un link asemanator cu acesta ce intelegi tu? Traducerea google este foarte proasta.
horatyu, in perioada cand acel anunt era important, atunci cand nu se stia de decesul fetei/doamnei, pe site textul era si in Romana.
Acum ca s-a terminat tragic, detaliile despre persoana ne fiind atat de importante, s-a mers pe varianta in HU si EN al anuntului.
Era si in romana cand a fost postat.
daca erau date mai multe detalii despre pot de la inceput sigur nu era nici un motiv de vorba, pur si simpu era ca nuca in perete si nu stiam cum sa tratez subiectu....
Päcat de ea ,, era tänara si frumoasa
Dumnezeu so Odihneasca in Pace