View Full Version : Adrian Nastase a incercat sa se sinucida :(
Participanţii la GayFest cer eliberarea lui Năstase! Au afişat pancarte cu „Free Bombo”
Parada gay de sambătă a fost una extrem de politizată, după ce mai mulţi participanţi au profitat de ocazie pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Adrian Năstase. „Free Bombo” sau „Bombo, te iubim” sunt doar cateva din mesajele de susţinere afişate pe pancarte de participanţii la paradă.
„In loc să-i intoarcem spatele lui Adrian Năstase, cum am văzut că a făcut marea majoritate a romanilor, am ales să fim alături de el. Nimeni nu trebuie judecat pentru ceea ce face, Dumnezeu ne iubeşte la fel pe toţi”, a spus un participant la GayFest.
„Din ce-am inţeles, poliţiştii au folosit in cazul lui Adrian Năstase cătuşe normale, nu din cele cu blăniţă, care să-i protejeze mainile delicate. Mai mult, se pare că in celulă el şi colegul său nu vor beneficia de suficientă intimitate. Omul are nişte drepturi, nu e normal ce se intamplă”, a acuzat un alt participant. sursa (http://www.timesnewroman.ro/monden/7489-participanii-la-gayfest-cer-eliberarea-lui-nastase-au-afisat-pancarte-cu-free-bombo)
http://www.timesnewroman.ro/images/stories/adrian_nastase_are_sustinere_la_gayfest.jpg
Basisti sunt cei care in orice subiect baga placa cu iliescu,voiculescu,minerii,sarea si piperul.
Dupa parerea mea, se poate spune fara greseala ca Romania de azi se poate imparti intre basisti si antibasisti. Asta pentru ca Basescu nu mai reprezinta un partid ci o stare de lucruri; treaba nu e legata de partide, ideologii si orientari. Cine are sentimentul ca Base egal capitalism, privatizare autentica, justitie pentru corupti, democratie, a avut la dispozitie vreo sapte-opt ani de zile sa se convinga ca nu e asa. Ei, "basist" e cel caruia ii convine starea respectiva de lucruri (si asta nu inseamna ca e vinovat cu ceva omul - sint unii care au prosperat in anii astia, sint altii care au incredere in marinar in ciuda evidentelor, etc), iar "antibasist" e ala care doreste o alta stare de lucruri.
La fel, antibasistii nu inseamna iubitori de USL - insa, tehnic vorbind, toate partidele in afara de USL sint supuse lui Basescu sau intereselor lui: Partidul Poporului traieste pentru ca OTV-escu n-a fost aruncat inca in puscarie cu televiziunea lui demult ilegala, Noua Republica traieste din sponsorizarile unor apropiati prezidentiali, Oprea, ca functie militara, e ordonanta presedintelui iar UDMR stie cine i-a inchis facultatile si cine i le-a deschis. Asadar, cine il vrea suspendat pe Base n-are alternativa. Cine il vrea, are destule alternative in afara PDL, insa nu e ca si cind ar avea o "alternativa" reala.
Faptul ca basistii se simt "capitalisti" si ii acuza pe ceilalti de "comunism" e o eroare grava. Nici unii, nici ceilalti nu sint reprezentati de aceste calificative. Romania n-a apucat sa guste din capitalism aproape deloc, iar comunist in tara asta nu e nimeni. De ce nu e? E simplu: in comunism nu poti fura pentru ca nu exista afaceri cu statul, nu exista contracte cu antreprenori privati, nu exista un sistem care sa-ti aduca bonusuri de intermediere. Nu exista decit ciubucul, si ala e mic. Cine a gustat din privilegiile furtului la liber n-o sa mai reinvie vreodata un sistem politic defunct.
Pana gasim altii ii tot schimbam pe astia intre ei ca pe ciorapi.:)
Partea proastă e că ăștia mici se invață de la brontozauri politicii autoctone ...
Pana gasim altii ii tot schimbam pe astia intre ei ca pe ciorapi.:)
de acord cu tine, insa demult cam put acesti ciorapi pentru ca nu sunt spalati de mai bine de 20 de ani
Felicitari pentru abnegatia lui horatyu care in timpul Marii Finale Euro 2012 a gasit timp pentru a raspunde pe acest topic.
Din pacate, eu am fost bulversat de multerl beri Carlsberg, in momentul cind am vazut pe stadion la reclame, numele a ce beau eu, nu mi-am mai dat seama...
dic_star79
02-07-12, 10:09
Oare au sange in instalatie atat Victor Ponta cat si Traian Basescu sa demisioneze amandoi, asa cum a propus atat Traian Basescu , cat si Victor Ponta , sa vedem !
E luni dimineata si tie iti arde de glume!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
intodeauna e bine sa incepi saptămana cu o glumiță buna!
Năstase vrea o Şcoală de Vară la Rahova (http://www.trombon.ro/lifestyle/nastase-vrea-o-scoala-de-vara-la-rahova)
Oare au sange in instalatie atat Victor Ponta cat si Traian Basescu sa demisioneze amandoi
Unul a fost ales in mod democratic, iar unul a fost desemnat. Dupa unii ar trebui sa fie alegeri in fiecare an, chiar de 2 ori pe an daca nu ne convine ceva.
Mie-mi convine. Eu, de pilda, am sustinut mereu necesitatea unei dinastii Basescu. De ce sa ne incurcam odata la cinci ani cu alegeri, cu voturi, cu toata tevatura? Unde mai pui ca banii care se pastreaza in felul asta ajung la populatie, asa cum s-a intimplat si pina acum. Se construiesc drumuri, case, apeducte, viaducte. Propun un referendum care sa stabileasca cu claritate cine conduce in urmatorii 100 de ani.
necesitatea unei dinastii Basescu
adicatelea - la noi ca la rusi!:)
Ce i-au adus la inchisoare lui Adrian Năstase prietenii şi familia
• Soţia i-a strecurat cand nu se uitau gardienii o pilă cu cristale Swarowski cu care să taie gratiile cu mult bun gust
• Fiul său, Andrei Năstase, i-a adus ceva furat de curand, că asta ii lipsea cel mai mult in puşcărie
• Crin Antonescu a venit cu un pui de somn
• Daniel Constantin nu a fost lăsat să intre, pentru că nimeni nu ştia cine e şi o mai şi ţinea sus şi tare că ar fi preşedintele unui partid de guvernămant
• Ion Iliescu i-a adus caţiva mineri ca să-i facă ordine in celulă şi să-i planteze flori
• Ministrul de Interne Ioan Rus i-a trimis pe poliţiştii care l-au ridicat pe Năstase ca să-şi ceară scuze
• Dan Voiculescu i-a adus caţiva pupincurişti proaspeţi, de la piaţă
• Victor Ponta i-a adus un mic Titulescu ca să-şi omoare timpul jucandu-se cu el
• Csibi Barna a venit cu o păpuşă a lui Avram Iancu impuşcată in gat
• Victor Ciutacu i-a mai adus nişte demnitate, fiindcă a lui Năstase era pe sfarşite
• Medicul Şerban Brădişteanu i-a adus un diagnostic nou-nouţ, mult mai grav decat primul
• Sorin Oprescu i-a adus noile planuri ale autostrăzii suspendate, care acum trece exact pe sub Penitenciarul Rahova
• A trecut şi Vanghelie pe la penitenciarul unde e inchis Năstase, dar asta fiindcă oricum avea drum, că era reuniunea de 20 de ani de la absolvire.
sursa (http://www.timesnewroman.ro/politic/7484-ce-i-au-adus-lui-adrian-nastase-la-inchisoare-prietenii-si-familia)
Mie-mi convine. Eu, de pilda, am sustinut mereu necesitatea unei dinastii Basescu. .... cine conduce in urmatorii 100 de ani.
Basescu are numai fete din cate se stie. Deci vom fi condusi de elena in urmatorii ani? Eu as vota-o. O data, de 2 ori, de 3 ori si dupa aia ma culc.
Da, dar ei numai SIDA ii place... Asa ca mai usor cu votu'!
Stie cineva de ce nu mai vrea nastase in libertate? De ce si-a retras cererea de intrerupere a executării pedepsei? A inceput sa-i placa sau isi asteapta colegul de celula?
E simplu,nu mai conteaza daca se suspenda sau nu pentru ca deja el e puscarias si asa ii va sspune lumea.Mai bine tace malc,face 8 luni si apoi iese si incepe sa faca pe eroul si condamnatul politic.
Neeee. Daca ar fi inaintat aceasta cerere de intrerupere a pedepsei ar fi trebuit sa mearga de la rahova la judecatorie in costum armani vargat si cu bratari la mana (deoarece e condamnat). Poate nu in haine vargate, dar musai cu catuse. Si poza aia ar fi ramas pentru eternitate. Asa lumea il stie grav bolnav, suferind, numai bun de compatimit. Iar in curand se va schimba sefu' de la Cotroceni si prima masura va fi gratierea si stergerea cazierului dragului lor coleg inchis pe nedrept datorita convingerilor politice.
Asta n-a vrut sa o spuna 007.