View Full Version : Au fost alegeri
A castigat usl-ul. Nu se bucura nimeni? Nu pot sa cred ca sunteti de fapt cu totii pdl-isti. Cea mai mare surpriza mi s-a parut la sectorul 3.
Personal nu ma pot bucura deoarece contrar simpatiei purtate mult timp pentru pdl am votat canditatul usl la primarie care a si castigat ... acum sa vedem daca isi si respecta promisiunile facute cetatenilor dar o sa fie greu la cata infuzie de capital s-a bagat in aceasta campanie , infuzie care trebuie cumva recuperata .
Pai de ce sa ma bucur?!!! Ce, astia de acum or fi niste sfinti? Constat cu placere ca au fost penalizati nesimtitii astia si atat!
Oricum au fost doar locale, parerea mea e ca politica de sus ma afecteaza pe mine mai mult...
PS
infuzie care trebuie cumva recuperata
Va rog frumos, nu mai scrieti de furaciuni, asta e ceva subinteles, TOTI o sa FURE!!!
Nu a fost cauza principala pentru care au cazut astia, ei n-au facut nimic bun pentru tara ca administratori, nici intern nici extern.
Sau daca au facut ceva, e atat de putin, ca nu conteaza in raport cu ce au facut negativ.
Personal nu ma pot bucura deoarece......la noi in sat a ramas primaru` pedelist ...
In general nu ar trebui sa conteze culoarea politica in alegerea primarului cat capacitatea lui de a pune in practica promisiunile facute in campania electorala .
Dupa parerea mea pdl a facut un scor destul de bun .
Inca 4 ani cu primarul zeflemist! Oamenii voteaza ca orbii; pe cine vad mai mult la tv pe ala il voteaza. Nu conteaza ca asta iarna am stat cu zapada pe strazi saptamani in sir.......ca arena nationala a costat prea mult si a fost facuta prost, etc. Important a fost sa nu voteze cu basescu care a taiat salariile. Si cam pe principiul asta s-a votat in tara.
Din pacate de 20 ani in Romania se voteaza negativ dar de acest lucru este in principal vinovata clasa politica , oamenii voteaza in functie de bunastare si nu in functie de politici si asta din cauza politicienilor care in loc sa faca o politica in interesul cetatenilor aleg sa se angajeze in combinatii care sa le aduca beneficii personale iar cetateanul nu poate decat sa-i dea negativ atunci cand ii cere iara votul . Deocamdata nu avem o clasa politica adevarata ci cativa politicieni de meserie care duc in spate oportunisti-sponsori dornici sa ajunga in parlament pentru diferite asi rezolva diferite interese , nu exista transparenta in privinta sponsorilor politici si din pacate oamenii care trebuie sa impuna legea nu isi fac datoria iar cei ce baga adanc mana in bugetul public scapa fara sa fie pedepsiti .
Ca idee, promisiuni au facut aia care nu erau in post...
Cei care au ramas, nu prea au promis in campanie.
Bineinteles ca nu se bucura nimeni de USL,dar iar discutati despre partide la alegerile locale cand ati avut si vot uninominal pur.Aaaa,ca sobolanii au trecut in partea cealalta si l-au lasat pe Base de tot in fundul gol ... e adevarat.:)
... e adevarat.:)
Perfect adevarat ... a fost un vot majoritar politic iar pdl a pierdut pe mana lor, putine au fost localitatile in care s-a votat omul . Este un semnal major pentru toate partidele politice ... cine joaca impotriva cetateanului va pierde fara drept de apel .
Poate in orasele mari,dar in comune si sate oamenii ii cunosc pe candidati.Multi au parasit barca portocalie cu putin inainte de alegeri stiind ca altfel la consiliul judetean sau la toamna la generale castiga USL,deci raman fara bani.Asa a fost si acum 4 ani,dar invers.
PS: http://www.gandul.info/puterea-gandului/nava-pdl-scufundata-de-valul-de-ura-in-hahaielile-capitanului-pestilor-9731748
CTP are dreptate iar Ponta va avea dificila sarcina sa tina in frau sacalii dornici de a se infrupta din bugetul de stat si in plus Ponta are greaua misiune de a se asigura ca cei din guvernarea PDL care au bagat adanc mana in banii publici sa fie judecati corect si cinstit dar aici o sa fie cel mai greu deoarece multi s-au transformat in USL-isti de nadejde peste noapte si va fi greu sa dai in proprii oamenii fara sa starnesti animozitatii in propriul partid. Personal cred ca nu se vor lua masuri impotriva celor ce au supt la bugetul de stat pentru ca odata lasati liberi procurorii este posibil sa nu mai tina cont de culoarea politica si sa vezi atunci distractie , cred ca este mai distructiv pentru imaginea unui om sa traiasca tot timpul sub prezumtia de vinovatie fara sa fie judecat decat sa fie judecat si sa aibe parte de un verdict corect .
Daca am avut un presedinte pentru o noapte ar fi fost pacat sa nu avem si un primar pentru o noapte. :D
Tonomatul a mai facut o analiza foarte realista http://www.jurnalul.ro/editorial/faraonii-pdl-pleaca-la-brutarie-615263.htm#
A bagat felix o fisa?
Radem, glumim, dar noi suntem cobai. Ei doar se rotesc.
Pe euro sau nu,a zis-o la fix.
Totusi e bine ca expresiile tampe ale presedintelui raman in memoria poporului.Clasica vorba "iarna nu-i ca vara" e folosita si acum,cu toate ca nu denota deloc inteligenta, doar nesimtire.Cam asa si cu "tonomatul pe ieuro" (cu "i"),de parca ala ar trebui sa lucreze gratis,sau daca lucreaza la Felix si nu il suporta pe marele Bas e din cauza ca e platit nu ca nu il suporta pentru ca ... nu ai de ce sa il apreciezi,chiar deloc.
Altfel sa vezi ca la sectorul 3 s-a dus lumea sa voteze cu celalalt Negoita,unul gretos rau de tot,e clar cata ura aveau oamenii.Pacat ca se voteaza numai din ura la fiecare 4 ani si avem de ales doar intre nenorociti.Cauza vine din vremuri de demult,oamenii cu bun simt au incercat sa candideze dupa revolutie dar nu au fost bagati in seama,noi votam basesti ,ebe, hrebe, marieni, mazari, igasi,vadimi ,becali,dan diaconesti,etc.Ce sa caute un om normal in politica? :)
eu vreau sa vad scuzele celor din usl peste 4 ani daca nu fac ce promit
acum Romania este rosie,lipseste conducatorul iubit
practic au tot ce le trebuie sa faca treaba
dar daca iar fura cu mainile pana la coate din bugetul primariilor(statului) si nu fac treaba o sa ajungem ca sclavi pe plantatie muncind pe la alte natii si pentru alte popoare si asta chiar la noi in tara
Ai nevoie de 4 ani sa vezi ca nu fac treaba?Mai repede,mult mai repede.
Mereu actual:
Vine revolutia in Romania si incepe vulturul sa zboare , sa faca picaje,lupinguri...
Il vede vulpea: - Auzi vulture ai innebunit ? ce te rupi asa in figuri?
Vulturul raspunde: - Cumatra , acum e democratie.
Cum aude vulpea incepe sa alerge prin padure in zigzag , sa se dea peste cap...
O vede ursul: - Ce-ai cumatra a dat strechea-n tine? Vulpea: - Ursule , e democratie !
Aude ursul si spune: - Asa? atunci ia vino tu incoa. O prinde si i-o trage bine.
Pleaca vulpea amarata cu coada-n-tre picioare , se intalneste cu vulturul si-i spune ce-a patit din cauza democratiei.
La care vulturul: - Cumatra , democratia e aici sus. Jos e futere!
Deci tineti cont si de asta!
...Odată cu instalarea mitocanului in fotoliul de preşedinte al partidului, elitiştii de odinioară au fost invadaţi de troglodiţi care săreau liniile de tramvai să nu-i curenteze şi de curve fără scrupule. Şi, uşor, uşor, fondatorii au fost traşi pe linie moartă sau, pur şi simplu, goniţi. PD a devenit o masă amorfă, fascistoidă, dispusă la orice pentru a parveni politic şi financiar. A vrut să acapareze politic toată dreapta, să inglobeze prin absorbţie PNL şi, pentru că n-a reuşit, să-şi tragă şi-un L in coadă pe chestia asta. Lăcomia l-a transformat intr-un partid de mase. Iar masele nu se pupă niciodată cu elita...
Aici au gresit,Base le-a dat peste nas politicienilor vechi din PDL si a bagat la inaintare niste neica nimeni care pe langa faptul ca erau infometati erau si habarnisti.Daca se scapa de toti acei "trogloditi" ai lui Base vor redeveni un partid frecventabil.Prima pe lista era Udrea,vad ca a dat singura inapoi,ma asteptam sa inceapa sa sune o admiratoare de a ei pe la TV sa planga dupa ea (daca mai tineti minte penibilitatea).Mai au acolo cateva de pe centura politicii romane ca Anastase si Turcan cu tot cu sotul.
Ce prostie,sa-i dai la o parte pe cei care au tras in partid (chiar daca nu au facut nici ei nimic deosebit ca ministri cel putin nu au facut gafe si greseli evidente) si sa faci un guvern din sluga Boc (fara coloana vertebrala,sluga gretoasa),Udrea (nu mai zic nimic), Igas (dezastru), Funeriu (doar pentru ca se facea el ca,calculeaza viteza mainii lui Base la OTV), Ialomitianu (nimeni,cu greu lega o fraza), etc.De fapt nu stiu nici un exemplu de ministru care sa fi facut ceva notabil.Apoi topmodela Anastase din nimeni pe lume propulsata direct al treilea om in stat,Ioan Oltean un analfabet,Mircea Toader (sef la grupul parlamentar deputati PDL,ingrozitor personaj,incurca si ridicarea degetului dupa care votau ceilalti ca oile),Marcel Hoara (bagat prin zeci de consilii de administratie statea de dimineata pana seara sa faca propaganda basista la tv,pana si-a luat bataie cu oua),si multe alte cazuri,foarte multe.
Azi l-am vazut de exemplu pe Radu F. Alexandru care a fost la inceputuri in PD,a mai trecut prin PNL,cat de cat un om prezentabil,care stie sa vorbeasca,politician de cariera care nu ar face magarii si hotii pe fata ca sa isi distruga cariera.Nu l-am vazut niciodata impins in fata sau macar ascultat.Nu inteleg de ce mai sta prin partidul ala.
Udrea la brutarie!
eu ma bucur sincer , desi eu nu am un castig direct.
cand am vazut ca pierderea alegerilor de catre PDL a dus la demisia lu udrea nai cum sa nu te bucuri ca i sa inchis oleaca gura
i sa inchis oleaca gura
Pai da, dar poate s-o deschida iar! Mai bine i-o umplea! Cu gura plina nu e frumos sa vorbesti!
Ca au base si bocu frigideru' plin! Basca cateva vitrine frigorifice.
Eu merg pe sloganul ... Vinovatii la puscarie !!!
Dar personal nu cred ca se va da drumul la caini pentru ca 8 ani de foame ii va impinge cat de curand sa incerce mierea bugetara iar Ponta nu isi permite acuze de coruptie cand principala acuzatie adusa guvernarii pedeliste a fost coruptia si hotia .
coruptia si hotia
Pai ce sa zica? Incompetenta, rea vointa, nesimtire? Nu dadea prea bine la popor ca sa castige voturi...
Cativa tot o sa friga, sa arate ca ii pedepsesc pe aia nenorociti si sa-si mai plateasca si niste polite.
Poporul doreste "capul lui moţoc" dar o sa fie greu pentru ca procurorii lasati la liber poate cauza neplaceri si in tabara puterii . Eu sper pentru binele pedele ca procurorii sa-i curete de oamenii cu degetele lipicioase pentru ca singuri se pare ca nu au curajul sa o faca iar din ultimile declaratii dupa dezastrul de la alegeri am ajuns la o concluzie trista ca deocamdata partidul pare pierdut si nereformabil :(