PDA

View Full Version : Vand CAM Matrix

trn
06-02-08, 14:50
Vand CAM Matrix pentru cei cu receivere cu CI care nu pot deschide Gigi.
Relatii pe PM.

Turku
07-02-08, 03:51
Daca spuneai de Polsat te credeam ca merge dar digi pe Matrix nu ai sa vezi.Poate le Rebourn sau Magic si Dragon cam

trn
07-02-08, 09:36
Daca spuneai de Polsat te credeam ca merge dar digi pe Matrix nu ai sa vezi.Poate le Rebourn sau Magic si Dragon cam

Uite ca eu vad. Vezi pe www.sat-key.org ca este o varianta de soft: Mrb 3.07 - di*i tv fixed, adaptata special pentru Reloaded. Eu am incercat-o ieri si merge.

armandino
07-02-08, 12:34
cat o sa mearga ! si invatatzi sa puneti preturi la produsele pe care le vindeti ! sa avem si noi o parere! numai bijnitzari spun "vand XXX" si in functie de haina omului isi adapteaza pretu

trn
07-02-08, 15:12
cat o sa mearga ! si invatatzi sa puneti preturi la produsele pe care le vindeti ! sa avem si noi o parere! numai bijnitzari spun "vand XXX" si in functie de haina omului isi adapteaza pretu

90 RON negociabil.

outcast
07-02-08, 15:30
de obicei preturile pe pm.....cam asa-i pe toate forumurile.....de ce ? nici eu nu inteleg ,dar sigur exista un motiv

Einstein
07-02-08, 15:38
de obicei preturile pe pm.....cam asa-i pe toate forumurile.....de ce ? nici eu nu inteleg ,dar sigur exista un motiv
Pe pm ca sa nu apara spargatori de piata? :D

outcast
07-02-08, 16:06
Pe pm ca sa nu apara spargatori de piata? :D
pai tu ar trebui sa stii de ce...

Turku
07-02-08, 16:40
pentru ca aici nu este un shop-online sau ebay:cheers:

armandino
07-02-08, 20:52
pe hi-fi.ro daca nu specifici pretul produsului ... ai postul blocat pana cand transmiti moderatorului postul ... a 2 oara ... ban 7 zile ... a 3 oara afara de tot !:agresiv:

genugeo85
07-02-08, 21:13
pe hi-fi.ro daca nu specifici pretul produsului ... ai postul blocat pana cand transmiti moderatorului postul ... a 2 oara ... ban 7 zile ... a 3 oara afara de tot !:agresiv:

Si pe elforum.ro regulile de postare anunturi de vanzare sunt aproape la fel de stricte! E musai sa-ti precizezi locatia, pretul pe care-l ceri pe ce vinzi si o fotografie a produsului... Altfel te poti trezi cu ban!