Log in

View Full Version : Inregistrare DM800HD in alt format decat TS?Help pls!

lioz
24-05-12, 19:40
Hello, am si eu o intrebare legata de recording pe un DM800hd:Am citit tutorialele despre NGRAB si cum sa faci "streaming" pe PC..ceea ce am inteles eu si nu prea..pe PC este vorba de un fisier .mpeg sau un TS?Pot edita rezolutia la care sa faca stream?Exista posibilitatea de a inregistra in mpeg sau orice alt format la o rezolutie mai mica decat cea HD?Multumesc

sorin8m
24-05-12, 20:41
daca inregistrezi cu ngrab in format mpeg, rezolutia va fi aceea care se transmite pe satelit. Nu mai stiu daca se poate modifica sau nu rezolutia direct in ngrab. Dar fisierul mpeg poti procesa cu alte programe de editare (schimba rezolutia si alte chestii).

zappa
24-05-12, 20:59
Ts inseamna transport stream si de fapt mpeg 2 - Transport Stream (MPEG-2 Video Stream)

lioz
24-05-12, 23:00
daca inregistrezi cu ngrab in format mpeg, rezolutia va fi aceea care se transmite pe satelit. Nu mai stiu daca se poate modifica sau nu rezolutia direct in ngrab. Dar fisierul mpeg poti procesa cu alte programe de editare (schimba rezolutia si alte chestii).

Ceva sugestii!?

laleauaneagra
24-05-12, 23:30
pai ti a spus sorin..dupa inregistrare iti convertesti in ce vrei tu cu alte softuri

insa nu inteleg de ce vrei tu asa ceva....tu crezi ca daca cresti rezolutia vei obtine calitate?

explica ce vrei sa faci de fapt

lioz
25-05-12, 09:17
Deci: am o inregistrare in TS (mpeg2) din hd...vreau sa o convertesc mai precis sa o comprim la o rezolutie mai mica dar calitattiva pentru a ocupa mai putin spatiu pe un server.Am incercat cu ceva convertere dar sunt bullshits..am vazut elecard studio pro dar...e demo si nu prea gasesc cr*a*ck pentru el

zappa
25-05-12, 10:29
Canopus Procoder. Dar nu o sa poti sa comprimi si sa ai si calitate.

sorin8m
25-05-12, 17:44
Deci: am o inregistrare in TS (mpeg2) din hd...vreau sa o convertesc mai precis sa o comprim la o rezolutie mai mica dar calitattiva pentru a ocupa mai putin spatiu pe un server

Comprimare cu aceasi rezolutie nu se poate (calitate). Cand te apuci sa comprimi iti scade si calitatea, logic.
Programe nu stiu ce sati sugerez ca nu am mai facut asa ceva de muuulti ani.

lioz
25-05-12, 20:27
Multumesc mult pentru ajutor!

laleauaneagra
25-05-12, 22:37
xilisoft......

crazyivan
26-05-12, 01:52
Salut
foloseste ripbot.
asta folosesc cei de la playHD/3D/4D..etc

laleauaneagra
26-05-12, 02:22
nu contest softu,e foarte bun pe langa faptu ca trebuie sa ai si un pc mai acatari

acuma trebuie inteles un aspect,care multi nu prea il pricep si o tot dau inainte,e ca la sula......din cat o ai nu o poti face mai mare,mai frumoasa si mai de calitate...viceversa merge bine:)