View Full Version : Vin zile negre la TVR ?
Televiziunea publică este in stare de faliment, avand datorii de peste 50 milioane euro şi o conducere profund politizată şi obedientă, a declarat premierul Victor Ponta, susţinand insă că nu se va implica şi nu doreşte să-i schimbe pe actualii directori cu persoane supuse faţă de noua putere. "Nu mi-am schimbat părerea despre modul in care funcţionează TVR, dar de cand ocup funcţia de prim-ministru nu am făcut nicio declaraţie publică, niciun demers public şi nici nu am de gand să fac, tocmai pentru că impărtăşesc ideea că o televiziune care s-a obişnuit să fie obedientă cu cei de la putere nu foloseşte nimănui. Oarecum intr-un sistem pe care eu l-am studiat ca jurist, din epoca stalinistă, am fost acuzat de ceva după care rămane să dovedesc eu că sunt nevinovat, că i-am intrerupt eu emisiunea unui distins jurnalist, Mircea Marian. Habar nu am de emisiunea domniei sale, nu i-am intrerupt nicio emisiune", a spus Ponta.
Articole pe aceeaşi temă
17.05.2012Victor Ponta: Am fost acuzat pe sistem stalinist că am intrerupt o emisiune la TVR
25.04.2012Olguţa Vasilescu (PSD): Preşedintele TVR s-ar putea alege cu o plangere penală pentru abuz in serviciu
12.04.2012TVR: „gaură” de 38 de milioane de euro
El a arătat că nu agreează acest sistem in care "ţipăm preventiv că poate rămane ceva" şi că nu este interesat de schimbarea conducerii "profund politizate şi obediente" a TVR cu altă conducere supusă faţă de noua putere, adăugand insă că televiziunea publică este in stare de faliment, avand datorii de peste 50 milioane euro. "Dacă găsim o soluţie nu doar să o manageriem apolitic, ci şi de unde plătim zecile de milioane de euro, am avea şanse foarte mari să dăm chiar anul acesta o nouă faţă televiziunii publice", a adăugat Ponta.
In urmă cu o săptămană, şeful Guvernului a afirmat de asemenea că postul public de televiziune este profund politizat şi dezinformează populaţia, avand şi un management defectuos, dar soluţia nu este schimbarea unei conduceri politice cu directori numiţi tot politic, ci un sistem european bazat pe criterii de management.
ActiveWatch işi exprima atunci ingrijorarea faţă de semnalul pe care noua putere il dă vizavi de TVR, precizand că reprezentanţii noii majorităţi parlamentare din CA al instituţiei au incercat să-l instaleze pe Claudiu Lucaci in fruntea Ştirilor TVR.
Conducerea tvr nu doarme.Au anuntat prima masura de redresare-trecerea la S2 pe satelit logic urmeaza partea terestra unde se va mentine digitalu unde este ,unde nu este se mai asteapta pana la sf.asteapta si se renunta la analogic respectand directivele U.E..
Nu se renunta la analogic pana nu se trece la digital,lasa-ti presupunerile.TVR va trebui sa mai reduca din personal,asa cum face Posta si cum fac/au facut alte firme de stat.Doar nu or fi ei cu 2 perechi de ...
.............cojones(adica oua pe romaneste)
Pai dupa ce au schimbat toti prefecti,secretari din ministere,subsecretari,femeiile de serviciu,portarii,catei,purcei...samd si si-au pus oamenii lor,urmeaza si tvr-ul nu?
De ce a ajuns TVR in faliment?pai in ultimii 22 de ani pe la inceputurile democratiei romanesti cand inaintasul PDS-ului era in toate,sa obisnuit ca acolo sa fie numit Presedinte Director General doar acei oameni care aveau carnet de partid al celor care detin vremelnic puterea intr-o perioada de timp.Acest "obicei"a inceput imediat dupa revolutie a fost perpetuat continuu si continua din pacate si acum.A ramas proasta credinta ancorata in trecut precum ca cine controleaza TVr castiga alegerile.Acum cu era internetului si a palformelor DTH orice roman chiar si din provincie are acces si la alta opinie decat cea oficiala.In toti acesti ani prin numirea in functia generala de conducere a celor total paraleli cu televiziunea nu a insemnat decat scaderea continua a calitatii programelor.Sa ajuns asa jos incat revelionul 2010-2011 a fost cel mai prost program de revelion din istoria TVR .S-au renuntat la emisiuni de divsrtisment,la emisiuni magazin de weekend la emisiunile de tip telescoala la emisiuni culturale.la emisiuni pentru copii .Oamenii de acolo care lucrau pentru profesie si faceau din asta o arta ,sunt acum inlocuiti de noua generatie care lucreaza doar pentru salariu.Practic in cativa ani cu iesirea la pensie a unora de acolo nu se va mai avea de la cine se invata meserie De ce se supara Ponta acum?Ei au destabilizat TVR prin numirea non-valorilor din afara institutiei in functii de conducere pentru a putea controla alegerile .Niciodata in ultimii 22 de ani acolo nu a fost Presedinte Director General un om de televiziune.Oamenii grei care odata realizau acele emisiuni memorabile de varietati s-au de revelion sunt scosi s-au trecuti pe linie moarta.Si totusi clipurile din emisiunile de varietati de odata sunt foarte apreciate pe youtube.deci romanii sunt avizi de umor adevarat.s-au saturat de umor de prost gust gen Vacanta mare s-au "celebra emisiune"in puii mei .TVR odata lansa valori era mama buna a tuturor artistilor dornici de afirmare.Ce nume mari s-au lansat in anii de glorieai TVR Acum din pacate promoveaza non-valori nuduri s-au mai stiu eu ce..Cum ar fi acum un Album Duminical?s-au UN Hanul Ancutei,Cu masca fara masca.steaua fara nume,floarea din gradina?Poate odata cu schimbarea mentalitatii celr care ne conduc prin numirea in functie a adevaratilor profrsonisti lucrurile sa revina pe fagasul normal
Si totusi eu nu vad "black screen" pe TVR.Inca.:)
TVR a scăpat de competiţia care a dus-o la FALIMENT! Află cine dă LIGA CAMPIONILOR in Romania
In următoarele trei sezoane (2012-2015), Liga Campionilor va fi transmisă la noi de trei televiziuni. Astfel, se incheie cea mai proastă afacere din istoria postului naţional: 35 de milioane de euro aruncaţi pe apa sambetei. Citeşte toate cifrele DEZASTRULUI! :)
sursa (http://www.adevarul.ro/sport/Sport-Liga_Campionilor-TVR-Digi_Sport-Dolce_Sport_0_683931800.html)
Eu nu stiu cum de le-au dat voie sa transmita cl,cind ei eu HD doar pe cablu ...
de fapt au si satelit si terestru :)
TVR a ajuns o afacere de familie care intodeauna - indiferent de guvern - a stiut sa "pupe"...din pacate a facut-o pe fondurile publice si nu-i prea intereseaza :not_i:
Am auzit ca unul Marean nu mai are emisiune.Bun,bun.
ANAF a blocat conturile TVR pentru o datorie de zeci de milioane de euro
ANAF a blocat conturile TVR pentru că postul public de televiziune are o datorie de circa 229 milioane de lei la bugetul de stat.
Datoria totală a TVR se pare că ajunge, cu penalităţi, la 308 milioane de lei, echivalentul a peste 60 de milioane de euro.
Procedura de executare silită a TVR a inceput in urmă cu cateva luni, cand pe adresa Societăţii s-a trimis o somaţie. ANAF a decis ulterior să pună poprire pe conturile SRTV şi sechestru pe bunuri aparţinand societăţii. sursa (http://www.adevarul.ro/financiar/media/ANAF_a_blocat_conturile_TVR_0_704329896.html)
Pai Zana Stupizelor primea 50k euro de aparitzie, va mirati ca sunt in faliment?
"Actuala administraţie a făcut publică situaţia financiară a TVR incă de la inceputul mandatului, in 2010, şi a atras atenţia asupra necesităţii indexării taxei TV, principala sursă de venituri a televiziunii publice. Taxa TV din Romania nu a fost indexată la inflaţie in ultimii zece ani şi este cea mai mică din Europa", se mai spune in comunicatul SRTv.
Astia sunt cu capul rau.Nu am inteles de ce au publicitate plus taxa,as vrea sa imi arate ei "tara din Europa" unde se intampla asta.
Voi chiar va uitati la TVR.
dic_star79
22-05-12, 17:34
Eu ma mai uit pe TVR HD , au cateva emisiuni bune , chiar daca sunt n'reluate tot ma uit !
Tu te uiti ca e HD. Si emisiunile alea sunt reluari de pe tvr1, 2, etc. Transmisiunile sportive le mai urmaresc si eu. Si surprize surprize. :))
Și eu mă uit pe TVR HD la Romania turisctică,Zon@IT sunt emisiuni faine chiar dacă-s in reluare si bineinteles la sport live .
Si la Eurovision deseară :)
Pff,bine ca mi-ai adus aminte de Eurovision.Muzica nu e cine stie ce,dar poate mai dau o toala jos.:)
A inceput deja? Eu stiam ca incepe pe 8 iunie. Ce meciuri au fost aseara?
Este vorba de Eurovision 2012 nu de Euro 2012 ... mama lui de pixel :)
dic_star79
23-05-12, 21:57
A inceput deja? Eu stiam ca incepe pe 8 iunie. Ce meciuri au fost aseara?
Au fost 18 echipe si sau calificat 10, sambata e finala, ai nostri au sanse minime de a intra in primii 10 !
Pai suntem deja in finala :)
dic_star79
23-05-12, 23:12
In primi 10 dupa desfasurarea concursului.
Da mo ... pă melodia lu' Mandinga :)
Banel Nicolita joaca?
La Real Madrid :clap:
La Real Madrid :clap:
Rezerva.
pai cum sa nu vina zile negre daca ca sa votezi la eurovizion in romania costa 1.24 euro si in germania si danemarca costa 14 centi
au luat o gramada de bani ca sa isi acopere furaciunile lor.
sper sa dea fara macar 50 la suta din oameni si apoi sa incerce sa fie competitivi si sa ia pretu care se ia peste tot , nu sa faca japca
Nu dau nimic. Aduna banii pentru S2 :)
Da' parca si anul trecut a fost cel mai scump din Europa,la noi a fost 60 eurocenti ...
Rezerva.
Te inseli,sau nu ai vazut meciul Steaua-Real Madrid ? ;)
decat kitchul de eurovision mai bine dadea meciul cu bute, chiar daca a pierdut, decat transmisia aia nashpa de pe money channel!
Daca ar fi comentat tot Gianina Corondan si tipul ala urat pe care nu stiu cum il cheama,era "rezolvata" si gala de box,nu ne mai uitam deloc.:)
Pe langa salarii mari si sporuri fara numar am impresia ca astora le da si bonusuri vegetale :)
Daca ar fi comentat tot Gianina Corondan si tipul ala urat pe care nu stiu cum il cheama,era "rezolvata" si gala de box,nu ne mai uitam deloc.:)
Adevărul e că pic și poc sunt supermoderatori :)
Ce o fi pațit geanina că o dată chiar imi plăcea de ea sau s-o fi invățat si ea pe sistemul muncii la stat,eu am impresia că e visul oricărui om din televiziune să ajungă să lucreze la TVR...
"A fost stopată remuneraţia pentru colaboratori precum cei de la Evenimentul zilei, Romania Liberă, 22 şi alţii, care aveau contracte cu Televiziunea Romană de valori foarte mari. Aceştia nu mai pot fi remuneraţi in condiţiile date, in care nu se mai face nicio plată a drepturilor de autor", a spus Lucia Hossu Longin.
Potrivit acesteia, cei afectaţi de decizia CA sunt: Mircea Marian, Ioana Lupea, Cristian Pătrăşconiu, Cristian Turturică, Andreea Pora şi Cătălin Prisăcariu.
"Unii dintre aceştia aveau contracte de colaborare cu TVR pe sume uriaşe, de 100 de milioane de lei pe lună. Vorbim de contracte precum cele de angajare, in care colaboratorii primeau o sumă fixă, in fiecare lună. Suntem asediaţi de cate plăţi se fac pentru colaboratori. Avem suficient de mulţi profesionişti in TVR care pot să facă comentarii politice", a spus Lucia Hossu Longin.
http://www.jurnalul.ro/observator/tvr-lasa-neplatita-propaganda-portocalie-613966.htm
Cel putin ai lui Felix latrau pe banii lui la antene,cei portocalii nu puteau trai cu ce castigau la EVZ,Romania Libera,B1,etc ca nu aveau cum,luau cate 100 milioane pe luna si de la TVR.Si nici macar nu au schimbat conducerea TVR,nataraii de acolo deja au schimbat macazul! :D
PS:
Ea a mai spus că deşi Alexandru Lăzescu, preşedintele - director general al TVR, ar fi afirmat că pe perioada mandatului său au fost angajate 50 de persoane, numărul total este mult mai mare. "Au fost angajaţi 600 de oameni de cand conduce el instituţia", a spus Longin.
Era criza dom'le,criza de pupinbasisti.:)
Auzi acolo,Pora!Hahaha.
Trist e ca nimeni cu tine cu "noi" cei anonimi.
Pai altii nu sunt,dar demult am zis ca trebuie sa le tragem o bataie.La toti.
decat kitchul de eurovision mai bine dadea meciul cu bute, chiar daca a pierdut, decat transmisia aia nashpa de pe money channel!
Pai l-au dat pe SKY 3D UK :)
Ponta: Guvernul nu deblochează conturile TVR, televiziunea trebuie să prezinte o soluţie
Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, duminică, in legătură cu situaţia financiară a TVR, că nu are in vedere deblocarea conturilor instituţiei de către Guvern, intrucat conducerea instituţiei trebuie să prezinte o soluţie pentru datoriile de 120 de milioane de euro.
"Nu, TVR trebuie să imi prezinte o soluţie mie şi cetăţenilor care dau bani la taxa de televiziune cum se reorganizează in viitor ca să nu producă acele, sunt 120 de milioane de euro datorii, in condiţiile in care TVR este singura televiziune care beneficiază de taxă TV şi este singura televiziune care primeşte subvenţie de la buget pentru relee. Ori, eu nu vreau să se schimbe o conducere pusă de PDL şi de Traian Băsescu cu o conducere pusă de USL sau de PSD (...) Nu vreau să fie nimeni de la USL la conducerea televiziunii", a susţinut Ponta.
Senatorul PDL Radu F. Alexandru :) a declarat, vineri, că ii cere premierului Victor Ponta "să-şi probeze buna credinţă şi respectul faţă de independenţa televiziunii publice şi să dea imediat o hotărare de guvern" prin care să suspende pe următoarele şase luni sechestrul pus de ANAF. sursa (http://www.zf.ro/media-advertising/ponta-guvernul-nu-deblocheaza-conturile-tvr-televiziunea-trebuie-sa-prezinte-o-solutie-9701855)
acu PDL-u nu are decat se se spele cu tot cu conducerea televiziuni pe cap numita pe criteri politice de ei (sa vedem daca TVR mai pupa la Base sau pupa la noi guvernantii :D)
dic_star79
04-06-12, 10:40
In general TVR a pupat de fiecare data dosul puterii...
Cum sa isi numeasca protejatii acolo cand sunt conturile blocate?Fraier sa fi,ii lasa pe cei ai pedelistilor,dar fara bani.:)
Gata,au facut curat si la TVR,doar ca pun tot un prost.
Intre timp:
Directorul general al TVR a declarat cu ocazia prezentării raportului de activitate al acestei instituţii in cadrul comisiilor reunite de Cultură că analiştii Cristian Parvulescu şi Iosif Boda primeau 95 de milioane de lei lunar, ei prestand o emisiune pe săptămană pentru postul public de televiziune. “Unii luau bani şi mai mulţi”, a adăugat Alexandru Lăzescu, directorul TVR. Membrul in Consiliul de Administraţie al televiziunii publice, Lucia Hossu Longin, a spus că s-au angajat numai jurnalişti de la B1, Evenimentul Zilei şi Kamikaze. „Ioana Lupea a luat 98 de milioane de lei pe lună, cine a permis să plătim aceste nulităţi din presă cu aceste sume exorbitante? ”, a precizat Hossu Longin. Aceasta a adăugat că aceşti jurnalişti primeau intre 80 şi 100 de milioane de lei. „Moderatoarea Alina Stancu in seara cand a fost investit guvernul Ponta, a invitat numai oameni anti-Ponta, iar prima intrebare pusă a fost: „cand va cădea Guvernul Ponta, vom scăpa de el?”, a spus membrul CA.
Directorul general al TVR a subliniat că moderatorarea Ioana Lupea caştiga 60 de milioane de lei vechi brut.
http://www.gandul.info/politica/video-ce-sume-primesc-de-la-tvr-cristian-parvulescu-iosif-boda-si-ioana-lupea-directorul-tvr-unii-luau-bani-si-mai-multi-9738772
Ponta are nevoie de oameni prosti care sa-i execute ordinele.
Pacat ca i-au data afara pe cei destepti care luau 100 de milioane pentru o emisiune pe saptamana.:D
dic_star79
12-06-12, 22:46
Pacat ca nu ati vazut'o pe Raluca Turcan cat de analogica era in epoca digitala...
Va reamintesc ca domnul Lazescu era seful radioului in care a existat un caz de tentativa de sinucidere. Motivul "sinucigasului": nu primise banii de luni de zile... De altfel, conducerea domnului Lazescu a fost un total fiasco financiar si nu numai. Dupa asa experienta, la ce ne puteam astepta la TVR?
Numai de bine sa auzim, ca la TVR e jale :grin:
"Tonomatul pe ieuro" iar stramba din nas http://www.jurnalul.ro/editorial/noaptea-mintii-la-tvr-615462.htm# .Prost tonomat are Felix,la ceilalti am vazut ca Turcescu functioneaza ireprosabil cand ii baga "ieuro" Paunestii,nu da rateuri ca asta.:)
Inca un link http://www.inpolitics.ro/-tvr-din-rau-in-mai-rau-radu-calin-cristea-director-interimar-art66525.aspx#
pai daca pana acu au fost la jurnalişti de la B1, Evenimentul Zilei şi Kamikaze - aplaudaci lu Base , de ce nu ar veni acu si aplaudaci lui Mickey Mouse si Frumoasa Adormita... mai mult ca sigur e nevoie si de un aplaudac pt. Felix... sa vezi atunci lapte si miere la TVR!
un comentariu genial la articol
paul
URAAAAAAA am invins!!! Profesionistii la conducere, puterea este a noastra. ROMANI INVATATI SA INOTATI DEOARECE VINE VALUL DE LAPTE SI MIERE.
:)
Eu nu am vazut nici macar pe vremea lui Nastase atat pupincurism si asa nesimtire in a aduce asa zisi jurnalisti laudatori,cu audiente zero dar pe multi-multi bani.Macar ei ii tin pe banii lor la Felix,asa sa faca si PDL,acolo pe banii Paunestilor pot sa le dea si 1 miliard pentru 5 minute de emisiune,nu ma intereseaza.
Cine crezi ca plateste gaura acum?Aia de la B1, Evenimentul Zilei şi Kamikaze?Da,da,sigur.
Incalcite sunt caile TVR-lui...
Cum le-a furat TVR sportul romanilor (http://www.adevarul.ro/financiar/media/Cum_le-a_furat_TVR_sportul_romanilor_0_718128569.html)
http://www.jurnalul.ro/observator/traian-basescu-as-desfiinta-tvr-si-as-reinfiinta-o-pe-baze-noi-615514.htm
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că TVR trebuie desfiinţată şi reinfiinţată pe baze noi, el afirmand că acest post de televiziune a ajuns "o afacere" şi dand exemplul unei "televiziuni care funcţionează" in două camere şi este mai dianamică decat postul public.
"TVR trebuie desfiinţată şi reinfiinţată pe alte baze. Nu poate funcţiona aşa. Vezi o televiziune in două camere care funcţionează şi e mai dinamică decat TVR, şi fără datorii. Sigur, nu spune nimeni că nu trebuie să avem o televiziune de stat, dar această televiziune a ajuns o afacere. Iar această realitate v-o poate confirma domnul Lăzescu, că am discutat cu el", a spus Băsescu, răspunzand unei intrebări.
Şeful statului a menţionat că "acolo sunt afaceri de familie".
"E evident că acolo sunt afaceri de familie, sunt afaceri intertrusturi, o televiziune cu 3.500 de salariaţi care cumpără atata producţie de pe piaţă, nu ştiu ce face cu ataţia salariaţi", a arătat şeful statului.
De asemenea, el a arătat că nu există decat o singură soluţie privind rezolvarea problemei TVR. "Eu cred că aici nu avem decat o singură soluţie: desfiinţarea televiziunii, numit un manager de televiziune care să o facă o televiziune publică, care să răspundă unor exigenţe date de lege, pentru că e televiziune publică şi să aibă şi cultură cată trebuie, să ne transmită şi tot Campionatul european de fotbal, chiar dacă nu suntem calificaţi, dar fotbalul e un spectacol, să ne transmită integral Jocurile Olimpice, pentru că nu văd de ce nu m-aş uita şi la cursa de 100 de metri plat unde avem un fenomen - da? - ca şi competitor. De ce trebuie să văd numai fracţiuni din Jocurile Olimpice? E complicat. Eu cred că la această instituţie, datorită modului cum s-au făcut şi contractele comerciale ale Televiziunii Romane şi contractele cu salariaţii, ea trebuie desfiinţată şi reinfiinţată pe baze noi. Şi să rămană această televiziune cu datoriile, cu ce o fi, iar statul dacă apreciază că are nevoie de o televiziune publică să aibă unul, două canale şi un canal pentru străinătate in care să mixeze şi cultură şi informaţie şi cam atat", a argumentat preşedintele.
De asemenea, el a afirmat că Guvernul va trebui să depolitizeze TVR, nu să recurgă la "numiri de clientelă, numiri de consilii de administraţie". "Şi eu cred că Guvernul va trebui să facă ceva. Nu numiri de clientelă, nu numiri de consilii de administraţie, desfiinţată, numit un manager, depolitizată şi să avem o soluţie publică", a spus Băsescu.
Totodată, intrebat despre cifra de 280 de milioane de euro, care reprezintă cheltuielile TVR şi RRA pe 2011 potrivit rapoartelor de activitate ale acestora, şeful statului a arătat că aceasta este "enormă şi nejustificată", notează Mediafax.
El a mai arătat că la Radio Romania lucrurile sunt "mai curate" decat in Televiziunea Romană. "Eu cred că la Radio Romania sunt mai curate decat in Televiziunea Romană, din cate ştiu, din informaţiile pe care le am. Vă pot spune că Preşedinţia a avut o intervenţie săptămana trecută legat de Radio Romania, atunci cand s-a pus problema sistării emisiei pe unde scurte şi asta ar fi afectat recepţia postului romanesc exact de către cei din afara graniţelor, iar Preşedinţia s-a adresat preşedintelui director general cu rugămintea să analizeze dacă pot găsi o soluţie să menţină in funcţiune aceste programe", a mai spus şeful statului.
meseriash base....cum simte ca e in cadere popularitatea lui...mai vine cu o petarda populista....normal ca prinde declaratia asta acum dupa faza cu datoriile si sportul...lumea era suparata deja pe tvr...
dar cand baga tvr-ul osanale presedintelui iubit...nu mai trebuia desfiintat ??? sau atunci cei 3500 de pupincuristi erau prea putini ???
De ce ar mai avea nevoie Basescu de popularitate? La ce i-ar folosi?
TVR-ul e o "uzina" face functioneaza pe bani publici si nu produce decat pierderi.
I-ar folosi ca sa isi impinga partidul de la spate in alegeri.Vezi ca azi se duce la ai lui sa le dea lumina.:)
Base aparea cel putin odata pe luna la TVR si Culcer ii punea intrebari "la fileu".Nu l-am auzit atunci sa spuna catre doamna colonel: "Doamna,aici in televiziunea asta e jaf si voi faceti afaceri cu neamurile voastre pe aici.Trebuie desfiintata.".3 ani si jumatate nu l-a pus pe Boc sa o restructureze,nu a vazut datoriile (in plina criza),nici salariile pupincuristilor.Brusc i se ridica valul de pe ochi imediat dupa ce Lazescu e zburat dimpreuna cu laudatorii sugativa.Nu merge,bate la ochi,pixelul albastru nu mai functioneaza.:)
pixelul albastru nu mai functioneaza
Oricum nu a functionat! Cel putin la unii...
Mie mi se pare o noua dovada de aroganta si nesimtire.Mai bine tacea.Dupa 8 ani ca presedinte sa ceri desfintarea TVR a doua zi dupa ce slugile tale au pierdut controlul acolo,pana atunci ai fost chior.Ma rog.:D
Sper sa vedem olimpiada la TVR,ca m-am saturat sa ma uit pe net la Dolce.
Care partid? Nu cred ca se va intoarce presedinte de onoare la partid dupa 2 mandate de presedinte. A exprimat o parere personala vis a vis de tvr. E singurul presedinte de pana acum al Romaniei care vorbeste deschis si fara sa citeasca dupa hartiute facute de altii. E presedintele care a condamnat comunismul. Primul care a incercat sa restructureze statul.
Uaaauu!Nu credeam ca e asa grav.:)
Doctore felix, mai scapa?
nu cred ca Donmu Presedinte sa referit la TVR :) mai degraba a zis despre Antenele lui Felix ,OTV-u lui DD , Irealitatea.... din pacate forte subersive au denaturat adevaru lasandu-ne impresia ca spus TVR...
nici un presedinte nu si-ar atacat asa dur aplaudaci partidului http://www.paginademedia.ro/2011/04/tvr1-amendat-cu-10-000-pentru-ne-vedem-la-tvr-cu-boc-udrea-si-flutur/
Care partid? Nu cred ca se va intoarce presedinte de onoare la partid dupa 2 mandate de presedinte. A exprimat o parere personala vis a vis de tvr. E singurul presedinte de pana acum al Romaniei care vorbeste deschis si fara sa citeasca dupa hartiute facute de altii. E presedintele care a condamnat comunismul. Primul care a incercat sa restructureze statul.
Zappa are perfecta dreptate, e singurul presedinte care nu citeste discursurile si a infierat comunismul. Din pacate nu stiu daca a facut-o din convingere ori din popularitate. Daca a facut-o din convingere ar trebui sa repuna pe pozitiile meritate imagine terfelitata acuma al unui mare erou care dat o mare lovitura comunismului si vice-regilor moscovei din teritoriile ocupate. Este ION MIHAI PACEPA - un erou care a avut puterea sa se lepede de favoruri si deminitati atunci cand vice-regele moscovit de la Bucuresti i-a cerut sa ucida. Atunci ION MIHAI PACEPA a avut puterea sa renunte la demnitati, favoruri, coruptie, la tot...
Asteptam ca presedintele actual sa intervina, sa-l reaseze pe ION MIHAI PACEPA acolo unde este locul, intre gloriile neamului.
Nu a facut-o, dar la calomniat pe Rege !
dic_star79
15-06-12, 22:56
Cosmin Cernat cred ca are morcovul in cur....:)
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Cei de la Romtelefon au dat un comunicat oficial, parca zici ca este redactat de Vladut.....Enachescu ala mic si rau...mrrrrr : http://www.prosport.ro/sport-life/special/tvr-a-reziliat-contractul-cu-dolce-sport-pozitia-oficiala-romtelecom-tvr-nu-are-dreptul-legal-de-a-interzice-difuzarea-meciurilor-9751119
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
Din alte surse : http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12533153-dolce-tvr-nu-are-dreptul-legal-interzica-difuzarea-meciurilor-din-cadrul-euro-2012.htm
Ramane de vazut cine are dreptate TVR.ul sau Romtelefonul....
There Will Be Blood - Va curge sange
Seful interimar al TVR, Radu Calin Cristea: Dolce nu mai are dreptul sa transmita meciurile de la EURO 2012 pentru ca n-au platit / Meciul Franta - Ucraina de vineri seara se vede la TVR 1 / Luni voi avea o conferinta de presa despre lucruri si mai dure - sursa (http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-12531660-seful-interimar-tvr-sustine-conferinta-presa-ota-17-00-despre-meciurile-euro-2012-gsp-sustine-dolce-nu-mai-transmite-meciurile.htm)
sa vedem contractu ...
dingo31 - indiferent de ce a facut Pacepa el va ramane un tradator... el nu a fost un dezident sau un scriitor sau un simplu muritor de foame sau un grevist de la Brasov din '87 - a fost sefu securitatii
nici o natiune nu si-a primit inapoi cu bratele deschise pe cei care au dezvaluit secrete nationale
E presedintele care a condamnat comunismul.
basescu sia batut joc de toti cei care au suferit in urma comunismului, el in calitate de reprezentant al statului roman la Anvers pe vremea cand nu puteai sa iesi din tara daca nu dadeai cu subsemnatu, mai ales daca era sef. spune ca nu a avut dosar la securitate, ca nu i sa gasit nimic
pe langa faptu ca el a duso bine pe vremea aia , servind sistemu comunist la cel mai inalt nivel, cu siguranta avea legaturi stranse cu securitatea, si ce sa vezi nu i sa gasit dosaru si sa presupus ca nu a avut, cand in romania avea dosar si femeia de servici dintro scoala sau uzina
hai sa fim seriosi si sa nu ne mai luom dupa o poezie rostita de acolitii lu basescu, cati mai sant....
Pai dosar e foarte posibil sa nu fi avut. Din cate stiu eu dosar aveau cei ce nu lucrau la SECU. Asa ca... probabil are dreptate seful statului. Nu are dosar la secu de informator... Logic, nu?
TVR şi Romtelecom vor transmite simultan meciurile de la EURO 2012
- TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambătă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
- "Incepand din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune işi va respecta in continuare angajamentul comunicat ieri (vineri, n.r.) de a transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri", se spune in comunicat.
- De asemenea, "Romtelecom s-a angajat să achite toate facturile emise de TVR in temeiul acordului de sublicenţiere in data de 18 iunie 2012, ora 18.00" sursa (http://www.mediafax.ro/cultura-media/tvr-si-romtelecom-vor-transmite-simultan-meciurile-de-la-euro-2012-9752818)
eu nu inteleg - devreme ce nu mai au exclusivitate de ce mai platesc!? se incearca sa scape pielea cuiva !?:D
Poate si fiindca au facut contracte cu persoane fizice si juridice in care au inclus aceste transmisiuni!
http://img33.imageshack.us/img33/1663/009yt.jpg
@lao - Ceva nu se leaga
TVR-u le-e oferit si vandut exclusivitate celor de la RomTelecom dreptu de a trasmite doar pe platforma Dolce o parte din meciurile EURO 2012...asta nu inteleg eu - de ce mai platesc devreme ce nu mai au exclusivitate !?
Eu n-am dat decat unul din raspunsurile posibile, sigur ca acolo mai e si altceva, e imputita rau treaba!
O firma de cablu din apropierea mea a facut contract pentru vreo 4 canale, Dolcesport 1 si 2 si inca unele pe care nu le stiu.
Acum, cum ar fi fost relatia dintre ei?
Plus destui abonati proaspat agatati de dolce?
Mda se pare ca a fost o mica chichita (http://www.mediafax.ro/cultura-media/romtelecom-tvr-nu-are-dreptul-legal-de-a-interzice-difuzarea-meciurilor-din-cadrul-euro-2012-9751143/) made in Romania,io ti-am dat banii da tu nu i-ai bagat in protofel si uite asa ....
"Filiala Deutche Telekom, cel mai mare acționar al Romtelecom, de la Budapesta a fost pusă să plătească aproape 100 de milioane de dolari ca să se oprească un proces penal deschis in urma efectuării de către companie a unor plăţi de 12,2 milioane de euro reprezentind mită pentru oficiali ai statelor Muntenegru şi Macedonia. Plăţile s-au făcut, evident, prin intermediari."
Link (http://www.tolo.ro/2012/06/18/cernat-desi-in-contract-aveati-10-meciuri-exclusive-pentru-dolce-am-obtinut-12-enachescu-chiar-daca-nu-scria-in-contract-tu-stiai-foarte-clar-pentru-ce-platim-noi/)
La puscarieeeeeeeee
Contractul TVR-Dolce, desecretizat de ,,ring (http://ziarulring.ro/stiri/42970/contractul-tvr-dolce-desecretizat-de-ring)"
Preţuri de dumping, de 10 ori mai mici
Astfel, pentru Jocurile Olimpice, eveniment sportiv achiziţionat de TVR cu 12 milioane de euro, s-a oferit iniţial de către Dolce Sport 1.750.000 de euro şi s-a semnat pentru 600.000 de euro plus TVA. La fel, Campionatul Mondial de fotbal, ofertat de Dolce Sport cu 1.750.000 de euro, a fost luat cu 1.150.000 de euro plus TVA. Euro 2012 a fost cumpărat de TVR cu 9,3 milioane de euro şi a fost sublicenţiat către Dolce Sport, cu tot cu exclusivitatea pentru cele mai importante meciuri, la doar... 1,1 milioane de euro plus TVA.
Plăţi eşalonate pană in vara lui... 2014
Şi pentru ca toate condiţiile contractului să fie in defavoarea TVR, Dolce Sport are termene de plată care se intind pană in iulie 2014, in pofida faptului că, atenţie, televiziunea publică plăteşte totul in avans, chiar şi cu un an inainte de derularea evenimentului propriu-zis.
concluzie
J.O - TVR 12 milioane euro - oferta Dolce 1.75 milioane euro - semnat 600.000 euro +TVA !
Euro 2012 - TVR 9.3 milioane euro - semnat Dolce 1,1 milioane de euro plus TVA. ! (cu tot cu exclusivitatea pentru cele mai importante meciuri)
C.M. Fotbal - oferta Dolce 1.750.000 de euro - semnat 1.15 milioane euro
contract TVR - Romtelecom (www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/06/20//229732-contract-tvr-romtelecom.pdf)
trai neneaca pe bani abonatilor !:)
The Romanian public broadcaster TVR has decided to close two channels due to the financial difficulties it now finds itself in.
Quoted in the local press, TVR president Claudiu Saftiou said that it has accumulated debts of €145.6 million and that they will take up to seven and half years to pay off.
The channels to go will be TVR Cultural and TVR Info, with the former being incorporated into TVR 2 (which will be renamed TVR 2 Cultural) and TVR 3 and the latter into TVR 1.
There is growing criticism of the move in Romania, which comes at a time when other public broadcasters in the CEE region, including Poland’s TVP and the Czech Republic’s CT, are planning to add to their channel portfolios.
sursa (http://www.broadbandtvnews.com/2012/08/14/tvr-to-close-two-channels/)
Stie cineva de mutarea tvr-urilor pe 1w?Am vorbit astazi cineva de la rcs care spunea ca ei(digi) vor distribui toate posturile, ca au semnat deja contractul cu tvr si urmeaza distribuirea decodoarelor catre statiile care transmit tvr si apoi mutare efectiva pe 1w.
Abia astept sa vad TVR HD in SD pe Digi:clap: