PDA

View Full Version : Derby de Cluj

samuell
19-05-12, 00:34
U cluj-cfr bianca dragusanu 2-3 dubios rau cristea!!!

zmeura
19-05-12, 00:41
Nu e dubios,doar crescut la Dinamo si atat l-a dus mintea.:)

samuell
19-05-12, 08:27
Dupa o noapte de somn sa recapitulam:

1.steaua a pierdut pe mana ei campionatul prin prizma parcursului cu suisuri si coborasuri(puncte pierdute cu echipe slab cotate)

2.in meciul de aseara ce sa te astepti de la u cluj cand conduci cu 2-0 ia dobitocul de cristea rosu foarte dubios stind ca mai are un galben.plus de aceea sau retras rau de tot parca erau speriati de bombe prca ar fi jucat cu barcelona nu cu cfr cluj

3.faza penaltyului greseala de arbitru fara intentie dar asta este,foarte usor acordat.

1.cfr cluj
2.fc vaslui
3.steaua:clap:

apoklyps3
19-05-12, 09:11
Nu e dubios,doar crescut la Dinamo si atat l-a dus mintea.:)

cristea nu e crescut la Dinamo, a fost doar in trecere p-aci. mintea nu prea il duce si stim cu totii, pacat de talentul pe care il are. se vede de la o posta ca mai aveti putin si crapati ca dupa zeci de blaturi in care golgeterii echipelor adverse dispareau ( chiajna, brasov etc) tot n-ati reusit sa luati campionatu :D.

samuell (http://sateliti.info/member.php?17225-samuell) cum sa piarda steaua pe mana ei campionatu? n-a fost nici un moment pe primul loc :))))))

samuell
19-05-12, 09:56
cum sa piarda steaua pe mana ei campionatu? n-a fost nici un moment pe primul loc

aici ma refeream la puncte pierdute cu sibiu,tg.mures in retur,infrangere cu vaslui acasa si parca mai niste egaluri ca nu le mai tin minte.

apoklyps3
19-05-12, 10:47
tot nu sta in picioare afirmatia.asa pot sa zic si eu ca Dinamo a pierdut pe mana ei campionatu luand bataie de la toti pe teren propriu. si rapid a facut pasi gresiti, si cfr si vaslui. singura despre care putea spune ca a pierdut pe propria mana campionatu era cfr in caz de egal sau esec aseara. au fost in top de la inceput pana la sfarsit , in retur au dominat primul loc. steaua e o echipa de pluton cu cativa jucatori foarte talentati si nenumarate manarii becaliene ( gen reghe sa joace cu mihalcea daca vrea sa ajunga la steaua, treburi de-astea clasice cu care ne-am obisnuit).

adrycom
19-05-12, 11:36
Acum faptul este consumat ...Si uite asa si anul acesta CFR-ul a luat campionatul
De acum cateva luni bune o sa curga comentarile ...au vrut albitri straini au avut,astea au luat malaiul si au plecat, pe ei ii doare in cot ca toata presa ii critica ..dar daca era un albitru de al nostru la centru ....

zmeura
19-05-12, 13:23
Pe dinamovisti ii mai intelegeam sa se bucure ca nu a luat Steaua campionatul,asa cum ma bucur si eu invers.Voi astia cu cefere in loc sa va bucurati ca l-a luat echipa voastra aveti ceva cu Steaua,doar ca inca sunteti prea mici sa va comparati cu asa echipa si nici nu va baga nimeni in seama.
Cand vine vorba de Steaua vreau:
-sa ia campionatul
-sa bata pe Dinamo non-stop
-daca nu ia campionatul sa fie peste Dinamo
-sa joace in cupele europene asa cum a facut-o tot timpul
Poate sa castige campionatul si Chiajna ca nu are importanta,daca Steaua bate pe Dinamo e bine.:)

delta2k2
19-05-12, 13:38
... să bată pe Dinamo non-stop ...
Poate nu realizezi caţi bani ar costa treaba asta.
O soluţie ar fi să-şi facă o fabrică de valize, sa aibă materie prima :)

lao
19-05-12, 13:40
Bine, sa presupunem ca ai dreptate.
Dar ala care pune botu', nu e o zdreanta?!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

delta2k2
19-05-12, 13:42
Mai degrabă ... hahaleră

zappa
19-05-12, 13:53
asa pot sa zic si eu ca Dinamo a pierdut pe mana ei campionatu luand bataie de la toti pe teren propriu.
Cand pierzi ambele meciuri cu Steaua nu mai e nimic de spus.
CFR-ul trebuie sa faca statuie lui cristea; un nimeni. Daca nu era bianca nu auzea nimeni de looserul ala. Anul viitor sper sa fie imprumutat la o echipa de divizia b si sa-si incheie cariera in divizia onoare.

apoklyps3
19-05-12, 17:09
n-ai inteles aluzia. cumatru samuell afirma ca steaua a pierdut campionatu pe mana ei, lucru care nu are nici o logica. steaua n-a fost nici o secunda pe primul loc in acest campionat, matematica e destul de simpla.
te umfli degeaba in pene cu cele 2 victorii, poti castiga un campionat si daca iei 2 batai de la steaua, punctele conteaza,mai ales cu echipele mici. sunt multe de spus. am impresia ca ai uitat ca inainte de cupa castigata de anu trecut in fata noastra nici nu va mai aduceati minte cand ne-ati batut ultima oara. perioadele bune al unei dintre cele doua au alternat an de an in favoarea uneia sau celeilalte, un lucru singur ramane clar, Dinamo are mai multe victorii decat steaua in "marele" derby de Romania.

zmeura
19-05-12, 18:06
Prefer ca Steaua sa bata Dinamo de 2 ori si sa nu ia campionatul decat invers.De fapt asta s-a si intamplat.:D

zappa
19-05-12, 18:56
te umfli degeaba in pene cu cele 2 victorii, poti castiga un campionat si daca iei 2 batai de la steaua, punctele conteaza,mai ales cu echipele mici. sunt multe de spus. am impresia ca ai uitat ca inainte de cupa castigata de anu trecut in fata noastra nici nu va mai aduceati minte cand ne-ati batut ultima oara. perioadele bune al unei dintre cele doua au alternat an de an in favoarea uneia sau celeilalte, un lucru singur ramane clar, Dinamo are mai multe victorii decat steaua in "marele" derby de Romania.[/COLOR]

"La trofee caştigate, insă, roş-albaştrii stau mult mai bine decat rivalii din Ştefan cel Mare. 23 de titluri a cucerit Steaua, in timp ce echipa alb-roşie s-a impus de 18 ori. Formaţia din Ghencea are şi 21 Cupe ale Romaniei, faţă de numai 12 ale cainilor.
Roş-albaştrii se laudă cu cea mai mare performanţă din fotbalul romanesc - Cupa Campionilor Europeni in 1986."

Asa ca "ciocu mic ca noi suntem la putere acum". :D

Prefer ca Steaua sa bata Dinamo de 2 ori si sa nu ia campionatul decat invers.De fapt asta s-a si intamplat.:D

Eu prefer sa bata pe dinamo si sa ia si campionatul.

zmeura
19-05-12, 20:21
In Champions League nu mai intri direct in grupe,trebuie sa joci preliminarii.Nu avem noi echipe care sa treaca de ele,cu toate ca Steaua fiind mai bine cotata are sanse mai bune la tragerea la sorti.Prefer sa mearga in cupa UEFA (nu mai stiu cum ii zice mai nou) si sa faca treaba,ca de obicei.
In rest le tin pumnii la toti in cupe,si la dinamovisti.Totusi in Cupa Romaniei sper sa isi rupa gatul.:)

PS:Era vorba de ceva echipe din Cluj?Pe cine intereseaza,pana si suporteriilor scriu numai de Steaua.Poate din cauza ca e "numai una".:D

apoklyps3
19-05-12, 20:41
"La trofee caştigate, insă, roş-albaştrii stau mult mai bine decat rivalii din Ştefan cel Mare. 23 de titluri a cucerit Steaua, in timp ce echipa alb-roşie s-a impus de 18 ori. Formaţia din Ghencea are şi 21 Cupe ale Romaniei, faţă de numai 12 ale cainilor.
Roş-albaştrii se laudă cu cea mai mare performanţă din fotbalul romanesc - Cupa Campionilor Europeni in 1986."

Asa ca "ciocu mic ca noi suntem la putere acum". :D

Eu prefer sa bata pe dinamo si sa ia si campionatul.

puterea butoanelor??? felicitari. jenibilitatea atinge cote maxime =)).cand ati castigat ultima data ceva de sunteti la putere? apropo , fara copy paste , incep sa te banuiesc de IQ identic cu al stapanului tau :D. stim cu totii cum ati castigat cupe si campionate, fugeati de pe teren inainte sa se termine meciul si a doua zi venea tovarasu ceshka si va inmana trofeul. :)

zmeura
19-05-12, 21:11
Mda,erau date acolo exemple concrete.Ultimele performante ale dinamovistilor sunt antrenamentele pentru champions league.:)
Prefer o semifinala de cupa UEFA decat un titlu de doi din liga 1.S-a vazut clar valoarea dinamovistilor cand au scos capul afara,mai rau decat orice alta echipa,nici cu Otelul nu ii poti compara.Asa ca ciocul mic legat de blaturi,ca bate la ochi.Daca esti bun in campionat esti bun si cand joci in cupe,nu pe invers.Hai ca odata ai ghinion,odata nu ai dormit bine noaptea,totusi in 10-15 ani nimic?

zappa
19-05-12, 21:27
stim cu totii cum ati castigat cupe si campionate
Asa e; stiti cu totii. (dinamovistii si rapidistii). Rezultatele din Europa tot cu "ceska" ala au fost obtinute. El a alergat pe teren.

apoklyps3
19-05-12, 22:25
in europa ati castigat doar cupa campionilor, care sincer pentru mine nu inseamna mare lucru, era alt fotbal, echipele erau echilibrate. e un trofeu cu o valoare mai mica decat cupa uefa de acum. ca idee zi-mi si mie 2-3 jucatori de mare valoare de la barcelona de atunci, fara copy/paste =))). participarile nu se premiaza, nu obtii nici un trofeu ca ai ajuns in sferturi sau nu mai stiu unde.
in fine...va las sa va continuati delirul,pe astia de la "putere"=)))

dic_star79
19-05-12, 22:44
Tu cu cele afirmate mai sus vrei sa spui ca in '86 Barcelona care a pierdut in fata Stelei nu avea valoare si nici echipa? Sigur ca pentru un dinamovist ca tine Cupa Campionilor nu inseamna mare lucru...

zmeura
20-05-12, 00:34
Nu e buna nici o semifinala de UEFA,nu se compara cu ... nimicul altora.:)
Nu mai zic de punctele adunate (de obicei cam jumatate din ele) de Steaua pentru ca acum sa mai avem (inca) doua echipe in preliminarii CL si destul de multe echipe in UEFA.Bine ca altii se "antreneaza" pe margine.
Alte echipe ca: CFR,Rapid,Vaslui au facut mult mai mult.Dinamo e pe langa total,tot timpul.Mai bine ar juca fotbal si ar lasa fitzele,incepand de la patroni si pana la ultimul jucator.

apoklyps3
20-05-12, 01:46
zi-mi domnle 3 jucatori de mare valoare din acea echipa fara sa te cauti pe net, ca de stelisti din-astia "inventati" sunt satul. 99% daca sunt intrebati de ce tin cu steaua vorbesc de 86, din pacate habar n-au despre ce vorbesc. bineinteles mai sunt si stelistii de tip "inseminat", nu trebuie uitati : tin cu steaua ca asa tine si tata=)). chiar nu va dati seama cat de jenanti sunteti ? e ultima replica, va las sa cu preaiubita voastra echipa de mioare sclava a unui albanez de la care imprumutati si binecunoscutul delir de grandomanie :). fara trofeele ceaushiste ati fi doar niste mioare triste.

zappa
20-05-12, 11:45
Ok. Du-te si cauta-l pe borcea la Miami.

lao
20-05-12, 11:58
zi-mi domnle 3 jucatori de mare valoare
17 Nentori Tirana (Albania)
Knattspyrnufelag (Islanda)
Vorskla Poltava (Ucraina)

Mai aveam, dar am pus doar 3...

mar1us
20-05-12, 14:21
Moo da topicul asta se numeste Derby de Cluj ? :confused2:

lao
20-05-12, 14:59
Despre Steaua poti scrie oriunde, Official RSP Announcements, WELLCOME on RSP BOARD, chiar si la oscam merge...

mar1us
21-05-12, 00:43
A ok,o sa stiu de acum inainte :)