View Full Version : Pică ?
Am auzit ca mai trebuie 4-5 traseisti si MRU isi face bagajele.Se lasa cu circ.:)
Banuiesc ca urmatorul prim-ministru va fi .... Boc?Sau Base il va numi totusi pe ... Boc?Dar daca il pune pe ... Boc?:D
Boc reloaded a mai fost. Acum ar fi Boc ... reborn
Cu ai nostrii care doar cativa ies in strada ,nu vad revolution in tara.
Si foloseste cuiva o situatie politica incerta? Avem nevoie de inca un '89? Nu se poate astepta pana in iunie si noiembrie a.c.?
Nu.Eu unul as vrea sa nu mai apuce sa vanda Transelectrica,Hidroelectrica sau Nuclearelectrica,asta pe langa aur ca de cupru s-au ocupat deja.In plus bonus sa si-o ia Base fix de la ai lui care fug acum la altii. Pentru ca merita.:)
"Sa traiti bine!"
Ha, ha ha. Las' ca vine bombonel si mai face un contract cu bechtel; 50 mild euro/km o sa fie. Ne ferim de drak si dam peste tac'su.
stiti cine o sa fie urmatorul prim ministru daca pica MRU?
o sa fie Mihai Razvan Ungureanu , dupa principiul piratului ca daca un prim ministru e dat jos pt incompetenta il punem la loc tot pe ala
Nuuu,eu vrea Booooc.:)
Am auzit ca da la profesori 50% in prima zi de guvernare.Hahaha.
Se regrupeaza el pedeleul in peneleu , ce mama naibi , si da o lovitura de palat si il pun pe basescu presedinte la peneleu . Daca faceau racolarea acum doi ani jos palaria pentru usele dar acum fac ce facea pedeleul acum cativa ani si injurau cu foc si metoda si pe cei ce fugeau ... atunci erau tradatori si traseisti acum sunt oameni responsabili .
Deci traseistii cat au fost 4 ani in pedeleu erau buni,dar acum cand fug la altii sunt rai.Hotarati-va si voi,cum sunt de fapt?Doar de ieri sunt jigodii? :)
Hotarati-va si voi,cum sunt de fapt?
Intrebarea era pentru cei de la penele ? :)
Nimeni nu vrea sa reglementeze traseismul politic iar ce se intampla in aceste zile este de rasul curcilor ... cei din usele au strigat sus si tare cat de rai sunt traseistii iar acum ii primesc cu bratele deschise , trebuiau sa-si promoveze tinerii din partid iar pe cei de la putere sa-i lase sa se piarda in opozitie , dar vorba cantecului " E foame de bani , baieti ! "
Doar nu or sta cu mainile in san asteptand alegerile,normal ca vor sa prinda la ciolan cat mai repede.Macar ii stiu cat sunt de hoti ca au mai fost pe la guvernari,nu imi iau tepe de genul "sa traiti bine","vom mari pensiile si salariile","900km de autostrazi","la tepe","nu vindem sarea si posta",etc.Vorba aia,trebuie sa alegem hotii (si incompetentii) cei mai mici.:)
Traseismul nu e bun,dar pana acum de ce nu ai zis asta?
E ca in povestea cu sexul oral,cand sunt de partea care trebuie a organului sexual nu ii mai intereseaza de moralitate.Deabea astept sa ajung sa pun stampila la un referendum de suspendare a presedintelui,restul e neimportant ca oricum ei fura si noi tragem.Dar e bine cand ai ocazia sa il vezi pe unul dinasta ca plange,ceva cam cum si-a luat-o si Nastase.Problema e ca lui Base ii place sa planga,naspa.:)
PS:As vreau sa o vad pe Roberta si Udrea cum isi smulg parul,plus ceilalti "nimeni" care ne-au bagat adanc in rahat in anii astia.
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Uite ceva ce m-a afectat direct:
Liderul PD-L, Emil Boc(viitor premier), a declarat ca democrat-liberalii solicita anularea taxei de prima inmatriculare si returnarea catre cetateni a sumelor platite de acestia. El a mai spus ca aceasta taxa trebuie sa prevada, in viitor, plata a 100 – 200 de euro, pentru ca romanii sa poata plati in viitor aceasta suma.Potrivit lui Boc, prin stabilirea acestui cuantum de plata, cetatenii se vor putea “bucura” de avantajele aderarii Romaniei la UE. Declaratia sa vine imediat dupa interventia lui Calin Popescu-Tariceanu in Parlament, in care Premierul a incercat sa “ascunda”, in spatele unor declaratii populiste pline de referiri la ecologie, faptul ca Guvernul este foarte interesat de mentinerea taxei auto si de fondurile care provin din aceasta.
“Cerem anularea taxei şi returnarea fără proces a banilor, către cei care au plătit-o deja”, a declarat Boc. Sebastian Bodu a fost exclus din Guvern tocmai pentru că a fost impotriva acestei taxe, a mai subliniat Boc.
LINK (http://muietariceanu.wordpress.com/2008/12/15/boc-spune-ca-taxa-auto-nu-ar-trebui-sa-depaseasca-200-de-euro/) (superba denumirea site-ului,dar se pare ca de fapt creatorul si-a luat si el ce a pus in titlu)
In rest nu mai zic de declaratia conform careia in prima lor zi de guvernare vor aplica legea cu marirea cu 50% a salariilor profesorilor,ca mai apoi de fapt sa le taie cu 25%.Promisiuni ca promisiuni,dar asa ceva .... E ca si cum ai promite ca faci 900km de autostrada si de fapt distrugi 200km si te faci ca nu stii despre ce e vorba.
Inafara de un bac "mai curat,mai uscat" daca stie cineva orice actiune benefica facuta astia sa ridice doua degete.Una sa fie,una micuta.La asta se rezuma tot,trageti linie si bagati plusurile aici,ca minusuri pot scrie doua pagini.:)
Sa de-a Dumnezeu sa fie bine dar am dreptul sa ma indoiesc de acest lucru , au gresit si au furat si actualii la fel sau poate mai mult decat cei ce au fost si care cu siguranta vor venii iar . Am tras din greu pe vremea tuturor , mama lui de vosganian cu economia care duduie , lucrez intr-o societate vanduta pe vremea pesedeului , bineinteles contract de vanzare secret , si patronii ne dau de ne ustura gingiile si din discutiile dintre colegi putini au incredere in mariajul usele ( dar nici nu lauda pedeleul ) simtind pe propria piele guvernarea de mare succes nastase .
Nu se pune problema despre ce zic eu despre traseisti ca nu aspir eu la o functie publica , problema este de corectitudine ... cand celor din usele le fugeau parlamentarii toti tipau cat de rau si nociv pentru politica este traseismul acum cand pedelei rai trec cu cateva luni inainte de alegeri in barca viitorilor guvernanti toti exulta si isi freaca mainile bucurosi ... asta ma duce cu gandul la curva care si-a tras-o cu 10 intr-o nopate si dimineata si-o spala si este ca noua .
Intrebarea era alta,dar lasa asa.Cat despre corectitudine in politica ... la varsta ta mai crezi ca Scufita Rosie e virgina? :)
Bine nu o sa fie deloc in viitor,garantat.Vezi cum trag cu dintii sa mai amane treaba cu pensiile,deci miroase tare urat dar inca nu stim noi cat de grav e.Nu am asteptari,doar sa plece naibii astia si sa nu faca si mai mult rau.
Deabea astept sa ajung sa pun stampila la un referendum de suspendare a presedintelui,restul e neimportant ca oricum ei fura si noi tragem
S-a ocupat Mr. BASE si de problema aceasta:)
"Traian Basescu a fost ales cu putin peste 5 milioane de voturi pentru. Cine vrea sa il alunge de la Cotroceni de acum - aviz USL! - trebuie sa aduca la urne aproape 9 milioane de persoane."
SURSA (http://www.ziare.com/basescu/presedinte/revine-cea-mai-mare-umilire-a-lui-traian-basescu-1161358 )
... la varsta ta mai crezi ca Scufita Rosie e virgina? :)
Doamne fereste ... politica este o curva iar politicienii sunt la fel , totusi un 10% profit ar fi de ajuns pentru ei nu 50%-50% asa cum facea un celebru primar pedele .
Nu am asteptari,doar sa plece naibii astia si sa nu faca si mai mult rau.
Ai mare dreptate ... din '96 am tot votat pedeu dar acum m-am cam saturat , nu au schimbat nimic iar cei nou veniti sunt tot condusi de cei din garda veche . Problema mare este eu cu cine votez ? haaac :)
Cu cine vrei,v-a dat Base vot uninominal.Mai lasati partidele si uitati-va la numele celui pe care il votati,dati o cautare pe net si apoi cu pusul stampilei,altfel normal ca e plin de Igasi prin parlament.
Nu e greu sa vezi daca a muncit la viata lui,daca a fost deja prin 4-5 partide,ce avere are,pe ce functii a facut fundul mare,etc.Macar noi cei care avem acces la informatii ca ceilalti e grav,se uita la OTV si voteaza cu nataraul de DD.Nu e gluma,am fost pe la tara de Pasti si m-am speriat.Asta se trage fix de la textul basist "pai si aia au furat,cu cine altcineva sa votez?"
"pai si aia au furat,cu cine altcineva sa votez?"
Pai sa stii ca au dreptate uneori ... chiar nu ai pe cine sa alegi uneori si te mai gandesti la faza ca votand cu unul care este in barca puterii accesul la borcanul cu miere este garantat si ca atare poate ajuta comunitatea locala , stiu ca este o gandire paguboasa dar altfel nu s-a putut in ultimii 20 de ani si pana nu se va face o politica impartiala si corecta fata de cetatean multi vor vota stramb si uneori vor lua ţeapa cum multi ne-am luat-o votand pedeleul .
Noua ne trebuie alegeri o data la 6 luni, ca sa nu uite poporul ce i s-a promis in ultimele alegeri, ca sa-i tinem ocupati nonstop cu lupta pentru ciolan. Mai bine decat 6 luni bataie pe ciolan urmati de 3 ani jumate de imbuibare pe spatele nostru, nu?
Acuma serios, neamul asta trebuie sa invete ca pe termen lung e mai bine sa dea suturi in fund statului la orice derapaj, chiar daca pe moment e costisitor. Cel putin povestile cu "stabilitatea politica" (tradus: "furam nestingheriti") n-ar mai trebui crezute. Nu am fi primii care aplica instabilitatea hotilor.
Surprinzator,a trecut!
PS:FMI si-a anulat vizita.Sper ca USL sa nu mai accepte vanzarea de actiuni de la TransElectrica,HidroElectrica ,Nuclearelectrica,etc precum si a aurului.Poate sa rezolve si cu CupruMin.
Avand in vedere că a trecut moţiunea, ce premier va fi nominalizat ?
Ghici ...
Base il pune inapoi pe Boc sa-i faca sa moara de ciuda.....
A fost nominalizat premierul ... sa trecem la treaba .
Dupa 4 ani de conducere portocalie (basista) va trebui sa imi retrag semnatura.O poza cu capul rautatilor de la Cotroceni nu pun ca se sperie copii.:)
Banuiesc ca in timp ne vor da si astialalti noi motive sa ii uram,nu imi fac iluzii.Cand voi avea un citat care sa ii reprezinte se rezolva si semnatura.:)
PS: Chiar nu ati gasit nimic bun de mentionat legat de guvernele lui Base?Ceva mic acolo,o intrare in Schengen macar?Aaa,nu e nici aia.
S-ar putea ca peste azi de zile sa scrie in cartile de istorie ca Boc a fost unul din cei mai buni prim ministri pe care i-a avut Romania.
Numai din greseala de tipar,nu vad nimic scris despre realizarile pozitive.Peste ani vor ramane amintire doar ratele la imprumutul FMI.:)
Dupa investire o sa vedeti caini cu colaci in coada......nu-i vad deloc bine cand trebuie sa realizezi si obiectivele fondului monetar si sa multumesti populatia care deabia asteapta noile minuni de la guvernarea noua+ marile lor promisiuni ca ei vor face tralala...... O sa fie o mare dezamagire si cred eu o sa piarda alegerile ce vor urma.Astept acu sa vad analistii de pe RTV,REALITATEA si ANTENELE cum ii vor critica.....dar sigur vor da iar vina pe Base caci monopolizeaza si guvernarea Ponta.
Mai,aveti dreptate,nu va fi bine in viitor.Totusi dupa ce plangeti?Dati un singur exemplu sa inteleg si eu.Dupa Udrea?Dupa Igas?Dupa Boc?Dupa imprumuturi,taieri de salarii,impozitari de pensii,cresteri de TVA,minciuni pe banda rulanta,incompetenti in tot aparatul de stat?Care sunt masurile alea economice legat de care zice Boc ca le-am luat si suntem laudati?
"Realizari bune" de trecut in cartile de istorie:
http://www.youtube.com/watch?v=RBIIT8qtbjw&feature=related (e de pe a3,cei slabi de inima sa nu se uite)
10.Nu intram in criza,n-are cum,televiziunile mint.Crestere economica pentru 2009 estimata la 8%.
9."Nu sunt bani e o minciuna"."Nu pot crede ca o lege ar putea sa nu fie aplicata".
8. Nu ne imprumutam la FMI,asta ar insemna sa ne intoarcem inapoi,la mijlocul anilor 90.
7. Hai ca totusi ne imprumutam,dar numai pentru investitii.De vina e datoria sistemului privat.
6. Am iesit din recesiune prin 2009,dar voi habar nu aveti.
Dupa atata crestere economica,iesiri din recesiuni si imprumuturi s-au apucat de taiat salarii si pensii in 2010,plus crestere de TVA.
http://www.youtube.com/watch?v=3MKj5r_-5kE&feature=related
5. "Salariile si pensiile nu scad".Iar mint televiziunile.:)
4. "Pensionarii manipulati".Ei de fapt erau bucurosi cand era cat pe ce sa li se taie pensiile cu 15%,ieseau in strada sa faca chef,nesimtiti.Aveti grija ca v-o luati pe coaja daca protestati.
3. Taierea de salarii si pensii e unica solutie si e ceva bun,"reforma".
2. "Pe vremuri se spunea: mariti TVA-ul.Nu cred ca va mai fi posibil asa ceva"."Scade cota unica la 14%".
1. Ne da Base salariul lui ca sa traim bine.:)
Seamana cu niste titluri de la emisiunile antenei 3.
Eu vreau Antena 3 inapoi.Sunt abonat la ei si ma uitam la acest post
Si care e problema daca pe Antena 3 s-au difuzat minciunile astora?Ma uit,m-am uitat si ma voi uita,cui nu ii plac gusturile mele ... sa fie sanatos sau "sa traiasca bine".:D
Totusi,ceva realizari marete ale Basescului?Inteleg ca Antena 3 e de vina de toate relele,dar realizarile unde sunt?La B1?Nu e problema,acolo sa fie,doar ca nu le enumera nimeni.
Incep eu sa numar,deci zero ... gata.
Dar de ce trebuie sa vezi realizari la tv? Eu nu comentez gusturile tale; doar ca uitandu-te la tv vei incepe sa gandesti ca aia. Adica vei fi manipulat.
Bun,eu renunt, intreb una si tu o dai cu televiziunile.O fi de la pixelul albastru,nu se vad reusitele din cauza lui,rusine Dinu Patriciu.Deja am o lacrima in coltul ochiului.:D
Era mai bine pe vremea lu' ceausescu ca aveam un singur partid si o singura televiziune.
Renunti ptr. ca iesi la un gratar! Traiasca 1 Mai muncitoresc!
Au trecut vre-o 8 ani portocalii. Intreb doar : voi chiar trăiţi bine ? Lumea din Romania trăieşte bine ?
Dar cine a zis ca va trai bine ?
Mai exact, cu ii era adresat indemnul "sa traiti bine" ?
Sa recunoastem, un om in fruntea statului nu mai are voie sa fie necioplit ca Basinescu, analfabet ca Marean sau prost ca Geoana.
Chiar nu mai exista oameni isteti, gospodari, educati ?
Sau cumva manelele ne trag inapoi ca Natie ?
...Mai exact, cu ii era adresat indemnul "să trăiţi bine" ?...
Probabil celor care au murit cu zile după ce s-au inchis unele spitale. Sau pensionarilor care s-au trezit cu pensiile cioparţite după ce au muncit o viaţă. Sau celor care i-au urmat indemnul şi au plecat să-şi rupă oasele prin afară , "mulţumiţi" de nivelul traiului din ţara natală. Ma opresc aici, lista e prea lungă ...
Sau poate celor care s-au imbuibat din contractele cu statul ?
Mai are cineva dacie pe aici? Televizor crt? E cineva care nu are telefon mobil, laptop, tableta, etc? Mergeti prin hypermarketuri sa vedeti cozi. Si dupa aceia sa mergeti si la mall-uri.
Nu sariti pe mine ca iau apararea pdl-ului, ci e doar un fapt pe care il observ zi de zi. Si nu cred ca se va schimba in tara asta curand. Generatia noastra sigur nu va apuca pentru ca schimbarea trebuie sa se produca intai in noi. Iar noi inca suntem ancorati in trecut.
Suntem 7 miliarde de oameni pe o planeta care a ramas la fel de mica ca acum o suta de ani.
Plasmele şi aifoanele nu au căzut din cer, au fost cumpărate prin muncă.
Si ţara nu se va schimba degrabă. Să fim serioşi ... doar se mai rotesc intre ei.
Doar sperăm că va fi mai bine ...
Delta nu te obosi,e pixelul albastru care ii incurca sa spuna ce au facut notabil portocalii,ei se lupta inca cu comunistii,mogulii,sarea,piperul.:)
Totusi, ceva tot a fost bine cu astia - am avut carne!
Cand ramaneam fara, ieseam intr-un loc public si strigam:
SA TRAITI BINE!!!
Si imediat imi umpleau oamenii frigiderul! Ba a trebuit sa-mi iau si o combina frigorifica!
Plasmele şi aifoanele nu au căzut din cer, au fost cumpărate prin muncă.
Ai vrut sa spui "credit de nevoi personale". Alea luate doar cu buletinul.
Down ai nostrii....UP ai nostrii / noi ramanem tot ca prostii!
Eu l-as pune pe Take presedinte, pe Ianke la interne si pe Cadir la externe. Asa iese tara din ciza morala...
:clap:
Nici nu a ajuns guvernul Ponta in parlament si deja doi din angajatii felixului la televiziunea despre care se spune ca este cea mai aservita au inceput sa critice guvernul.
Mircea Badea: Sper ca guvernul sa nu treaca de parlament.Ioan Rus la Interne?Jos guvernul Ponta!
Ciutacu: La prima citire, impresia generală e proastă. Deşi inţeleg raţiunile de provizorat pană la alegerile generale, senzaţia e de incropeală şi de plată a unor servicii politice anterioare prin crearea de sinecuri inutile.
Am cautat la "jurnalistii" de labe1 (nu stiu decat doi: Cristoiu si Turcescu) dar nu am gasit ceva de acest gen la nici una din cele 5-6 guverne Boc.Nici inainte de a fi trecuti prin parlament si nici dupa.Dar vai,nu va mai uitati la antene,poate va spala creierii.:D
Inainte sa plece Ungureanu de la guvern a lasat si el ca tot omul un 5 miliarde pe masa,sa aiba aia de vin dupa ce bea apa.Intra Ponta dupa o zi si banii nicaieri.Se zice ca iar e de vina femeia de serviciu,cred ca a fost adusa de la digi,unde ciordea din semnal.
Ca prima masura pe care o va lua va fi reintregirea salariilor bugetarilor. Ca doar vin alegerile si trebuie sa fie alesi.
Deci pica si asta? Probabil o sa fie doar o "Po(a)nta" buna.
Daca nu fac ce trebuie sa pice,mama lor inca.Eu am zis ca trebuie sa le tragem si o batuta,la toti,ca sa stie de frica.:)
Pai o sa se mareasca salariile si pensiile. Nu pentru asta l-au urat atat pe Boc?
Nu doar pentru asta. Lista e prea lunga ...
Chiar credeti in solutia salvatoare dinspre PSD? In afara de Iliescu, toti fac exclusiv politica banului.
Dorinta de a scapa de dracu ne-a dus la tac-su.
Eu personal nu astept nimic bun nici de la astia. Poate pe Udrea "racorita", desi .... ma indoiesc si de asta.
Nu stiu cine "l-au urat" si nici nu ma intereseaza,despre Boc ai in semnatura si nu scot ca vad ca incepi sa uiti.:)
Zildan poate stii tu personal sau pe oricine care poate spune o masura buna luata de guvernele lui Base.Vad ca nu poate spune nimeni nimic bun,doar ca ceilalti "e rai".
Cel mai slab prim-ministru (http://businessday.ro/02/2012/a-fost-emil-boc-cel-mai-slab-prim-ministru-de-dupa-revolutie/)...
Mda,scuze,Boc e al doilea cel mai prost prim-ministru.Cu toate ca nici asta nu prea e adevarat,el nici macar nu a fost prim ministru,ci cum zicea cineva:
Mi-e greu sa il judec pe Boc, pt ca deciziile nu le lua el, ci FMI si Basescu. Decizia cea mai proasta: amanarea cu an a masurilor de reducere a deficutului.
Dorinta de a scapa de dracu ne-a dus la tac-su.
Ai pus punctul pe I ... si cand ma gandesc ca viata a demonstrat ca rahatul amestecat pute :(
Pesimişti mai sunteţi. Eu mi-am cumpărat un bax de cizme lungi. Să vă luaţi şi voi că o să fie nevoie. Odată cu instaurarea noilor miniştri vor curge rauri de lapte şi miere. Desigur, pe toate drumurile vor fi şi caini cu colaci in coadă. In sfarşit o să trăim bine.
Totuşi, dacă stau să mă gandesc bine ... o să-mi iau şi un costum de scafandru. Dacă raurile vor fi prea adanci ?
Sa de-a drumul la tiparnita de bani si sa vezi nene bucurie .... bugetarii sa traiasca , restul in sclavie la patron :(
Aaa,voi tot cu bugetarii luptati.Eu ca fraierul ma uitam pe geam sa vad daca ne ataca comunistii sau macar minerii,dar neam.:)
Parca acum o saptamana nu era problema cu bugetarii cu toate ca pedeleii nu mai stiau cum sa promita ca vor rezolva,ba le-au lasat astora banii pe masa.Nu v-am vazut pe nici unul sa ziceti ca nu e bine.
Uitati ca:
-tot ce au spus ca vor face nu au facut,ba au facut invers.Chiar nimic,nici taxa auto,nici coruptia,nici km de autostrazi,nimic.
-au incalcat legi si chiar constitutia
-nu a mai existat parlament,nici macar guvern
-adevaratul guvern FMI ne-a indatorat iar acum ne cer hidroelectrica,nuclearelectrica,transelectrica,etc.Voi va luptati cu bugetarii si nu vedeti ca straini prin FMI vor sa puna mana pe tot ce tine de energie.Vom plati la curent cum platim acum la benzina in timp ce statele din vest vor scoate miliarde anual de pe spinarea noastra.
-era cat pe ce sa ne dam aurul si cuprul pe nimic.Redevente de 3-6%?Bataie de joc.
-atata incompetenta si nepotism nu a fost niciodata.Coruptia e ca pe vremuri,nu e nici o diferenta in legatura cu asta.
PS:Mai sunt 2-3 chestii importante pentru mine pentru care nu ii iert pe portocalii,nu le scriu aici (nu au nici o legatura cu bugetarii,stati calm).Deja sunt ca si rezolvate,macar pentru atat si ma bucur ca am scapat de ei.
Nu ma lupt fratele meu cu bugetarii , asta este impresia ta influentat de euforia schimbarii de guvern , fiecare trebuie platit corect pentru munca depusa dar sincer ma doare sufletul stiind in ce conditii muncesc 12 ore pe zi la un salariu vai mama lui iar la TV toti se dau zilnic cu capul de pereti cum sa faca sa le mareasca salariile bugetarilor si cum sa mareasca pensiile iar de salarizarea din mediul privat nu zice nimeni nimic ... pai daca eu ca si salariat la privat am salariu mic si ca atare contributia mea la fondurile sociale si la pensie sunt mici iar consumul este ca si inexistent cum draq sa creasca salariile bugetarilor daca nu prin noi imprumuturi sau printr-o inflatie devastatoare asa cum era cea din anii '90 .
La pensionari nu e nici o marire,mai studiaza putin.Statul sa respecte legile asa cum si noi cetatenii suntem arsi daca le incalcam.
De bugetari ma doare undeva,sa se apere singuri pe aici nu sa cante Boc-Boc ca la proteste.:D
Pe mine ma intereseaza cele ce le tot scriu si voi imi dati cu bugetarii in cap.Bun,sa nu le dea nimic,huooo,numai lasati-ma naibii cu ei.:)
PS: Pentru cei care muncesc in mediul privat un salariu minim pe economie mai mare e de bine,la fel si scaderea contributiei angajatorului la CAS.Nu sunt masuri propuse de pedelei,ci de astialalti.Nu e mare lucru,dar sa zici ca e dezastru ... daca asa ziceti e bine.
Mda ... curios discurs ai , ce am zis eu si cum o rastalmacesti tu .
...cum sa faca sa le mareasca salariile bugetarilor si cum sa mareasca pensiile...
Nu am rastalmacit nimic,la pensii nu e vorba de nici o marire ci de respectarea legii.
Despre bugetari Base se lauda ca le da,cica asta era misiunea lu MRU.Ce e de rastalmacit?Fa o cautare pe goagal si gasesti declaratiile astea,dar vezi sa nu dai peste alea cu 50% la profesori din 2008.:D
Pensiile in cativa ani NU se vor mai putea plati.
Cauza e una simpla: nu mai exista contributori la sistem, ori au plecat din tzara, ori nu au job, ori pensionarii de azi nu au facut minim 2 copii de familie ca sa aiba cine cotiza.
Cine crede ca deciziile Curtii constitutionale platesc pensiile ..... se minte singur.
Okay ... sa faca ce vor personal nu am mari asteptari , dar ma mira ca se tot raporteaza la Basescu . Daca fac ceva gresit imediat vine raspunsul .... pai ce Basescu nu a facut la fel , privind la discursul lui Antonescu vad un viitor Basescu ... stie baiatul sa jigneasca , sa ia la bani marunti ziaristii care nu-i fac plecaciuni , din pacate cu programul de lucru sta mai prost .
Daca te duci sa te angajezi la patron acum esti un fericit daca iti da un 700 ron ... pai atunci cum sa intretii asemenea pensii ?
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/781/21526/8969945/6/1.jpg?width=640
Este normal sa primeasca ce au cotizat dar din pacate guvernele din ultimii 20 de ani au facut tot ce au putut sa multumeasca doar acest segment , bugetari si pensionari , facandu-se ca nu pricep ca daca cei din mediul privat nu castiga bine iar firmele nu prospera atunci nici bugetul nu va avea ce incasa si atunci deficitul va fi mare iar intretinerea lui va genera indatorarea tarii . Vreau sa vad ministri , presedinti de consilii judetene , primari si patroni care au primit si dat mita la racoare , sa vad medici care cer bani , profesori care conditioneaza note cu efectuarea de meditatii , judecatori si procurori la racoare ... daca suntem o tara penala atunci cu totii la racoare sau legiferam mita si tacem din gura . Acest guvern nu trebuie sa se raporteze la ce au facut cei vechi ci trebuie sa fie ceva nou sa fie impartial , corect si cinstit altfel nici draq nu ne mai face bine si vom intra pe mana lui DD sau a lui Vadim .
Bun,intrebarea mea a fost simpla: ce au facut baietii aia dupa care plangeti pentru privat,pentru noi locuri de munca,pentru o mai buna colectare,etc?Eu intrebam asta si cand erau la guvernare dar nu am auzit nimic concret.Deci,o masura de "dreapta" care sa aduca noi locuri de munca e cresterea TVA cu 5%?Sau impozitul forfetar?Sau ce naiba au facut?
Pe plan extern era o chestie cica "tehnica" intrarea in Schengen,mult mai neimportanta ca cele cu intrarea in NATO sau UE cu care se lauda altii.Pai nici asta?
Nu am zis nici o secunda ca astia vor rezolva mari probleme,dar sa ai pe unii la guvernare care inafara de cresterea taxelor si imprumuturi sa nu faca nimic concret si sa nu faci ceva e aberant.Trebuia asteptat sa vanda tot pe nimic si cu redevente mai aproape de zero decat de un numar cu doua cifre?
Il vad pe Isarescu si chiar pe Stolojan ca il lauda pe noul ministru de finante,tot e ceva,macar au un ministru bun care stie ce sa vorbeasca cu cei de la FMI si altii,nu doar sa zica "yes,yes".Nu zic nimic de noua petarda de la invatamant,cred ca profesorilor incepe sa le placa sa tot aiba numai agramati la minister.:)
PS:Normal ca te raportezi la Base,doar el este/a fost miezul,acum cine mai crede ca Boc facea ceva de capul lui?Doar nu suntem copii,eu cel putin nu eram nici acum 3-4 ani.:D
Acum sincer cand unde si cine a plans dupa pedele sau dupa basescu ? ... doar ne spunem parerea sau ai preluat celebra expresie "ciocu' mic ca noi suntem la putere acum " . Este dreptul oricui sa-si exprime parerea , buna sau rea , in viata poti gresi si asemeni mie multi au votat pedeleul si pe basescu ca acum nu mai recunosc si se dau mari luptatori pentru democratie este alta mancare de peste dar daca pedeleul a dat cu bata in baltă asta nu inseamna ca voi vota cu orice pret useleul , in urmatoarele luni useleul poate face istorie si daca ma vor convinge ii voi vota daca nu chiar ca voi fi precum personajul din Caragiale .
Te rog ... dar este pacat sa-ti pierzi timpul astfel , pe ProTV este un spectacol super .
La postul 56 esti de acord ca am scapat de dracu si am dat de tacsu,expresia reprezinta faptul ca ai scapat de unul rau (e adevarat) da ai dat de altul mai rau.E o metoda basista de a arata in permanenta ca altii mai buni ca ei nu exista,ca au fost toti si nu ai ce sa schimbi,deci mai bine lasa asa.
Raspunsuri de genul asta le-am primit tot timpul in ultimii ani,chiar si acum in acest topic:
-Ce a facut bun Base?
-Pai ce vrei,sa vina Nastase?
-Nu,dar a facut ceva notabil?
-Pai sa vina Voiculescu,securistul?
-Nu,e suficient Base,dar de ce au marit TVA,de ce au introdus impozit forfetar,etc?
-Iliescu a chemat minerii.
-Si totusi,ceva acolo?
-Bugetarii sunt lenesi si nu muncesc.
-Era bine sa dea cuprul si aurul pe nimic?
-Lasa ca o sa curga miere cu astia.
-....mda.
Pe scurt, mai rai si incompetenti decat astia n-au fost niciunii! De furat fura toti, dar astia cu altceva decat furaciuni nu s-au ocupat!
Si daca astia sunt rai si nu mai trebuie sa ramana, ce facem, nu-i schimbam ca vin altii mai rai?
Pai i-am schimbat ... acum " Sa trecem la treaba "
Ba nu i-am schimbat, nu am auzit sa fie investit noul guvern. Tata Base poate pregateste ceva surprize...
Ce treaba mai are Base ? l-a nominalizat deja pe Ponta ramane ca si parlamentul sa-si dea acordul dar deja s-a format o noua coalitie USL + Minoritati ( altele decat UDMR ) + UNPR + unii independenti si ca atare nu vor fi probleme in parlament .
Uite cum il joaca noua coalitie pe Base :)
http://4.bp.blogspot.com/-eC4xbmHvwQ0/TypF1QhxHyI/AAAAAAAAAio/NSXebZfTYCI/s1600/base.bmp
Bine ar fi daca ar merge totul snur.
Ca instabilitatea politica ne afecteaza si pe noi...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Tata Base poate pregateste ceva surprize...
Sa nu pregateasca ceva motanu' felix. Base nu stiu daca mai poate influenta.
Nouă ne-ar trebui un guvern de afară ca la fotbal cu arbitri,că romanul e muncitor ,peste tot pe unde merge e bine văzut și apreciat,păcat de conducători,pardon de hoți ...
Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita!
Știi care e treaba,poporul nu mai poate conduce așa cum se spune cum că am fi liberi și democrați ați vazut in Spania Grecia și chiar in București au ieșit in stradă s-au bătut cu forțele de ordine și ce au rezolvat ?
La vot e la fel,degeaba il votezi pe x sau pe y că de promisiuni e podul plin,toți sunt o apă și un pămant ...
Ba nu i-am schimbat, nu am auzit sa fie investit noul guvern. Tata Base poate pregateste ceva surprize...
Năstase : Se fac presiuni ca Guvernul Ponta să nu fie votat (http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Adrian_Nastase-PSD-Guvernul_Ponta-vot_impotriva-UNPR-Grupul_minoritatilor_0_694730671.html)
Năstase: Se incearcă discuţii ca Guvernul Ponta să nu fie votat de minorități și UNPR (http://www.cotidianul.ro/nastase-se-incearca-discutii-ca-guvernul-ponta-sa-nu-fie-votat-de-minoritati-si-unpr-181638/)
ziare diferite...
Deci?!... Voi credeti ca tatucu' e resemnat?
Sa nu fim copii , pedeleului ii convine cumva actuala situatie din urmatorul motiv ... in 6 luni guvernul Ponta isi poate eroda imaginea daca nu da ce a promis iar ca sa faca ce a promis trebuiesc bani pe care statul nu ii are si ca atare trebuiesc noi imprumuturi sau introducerea impozitului progresiv deci situatia nu este atat de roza . Deocamdata Ponta merita felicitat pentru curajul avut sa preia guvernul inainte de alegeri urmeaza sa vedem si ce o sa faca .
Le-ar convine mai mult sa nu treaca,FMI sa plece,sa nu le dea la bugetari nimeni nimic si sa arate cu degetul USL ca au bagat tara in criza.Hmm,nu e greu sa gandesti pe sistem basist.:)
Deocamdata Ponta merita felicitat pentru curajul avut sa preia guvernul inainte de alegeri urmeaza sa vedem si ce o sa faca .
E vreun partid care sa nu vrea la guvernare si sa nu acuze "greaua mostenire" / vistieria goala, etc? Udemereul aproape ca plange ca nu mai e la ciolan.
Le-ar convine mai mult sa nu treaca,FMI sa plece,sa nu le dea la bugetari nimeni nimic si sa arate cu degetul USL ca au bagat tara in criza.Hmm,nu e greu sa gandesti pe sistem basist.:)
Pai USL-ul e vinovat ptr. tot ce e rau in tara asta. Iar FMI-ul nu pleaca ca are interes sa dea bani.
@zmeura, cred ca numai la costum umbli de cand a cazut pdl-ul. Iar pe 10 iunie (de alegeri) o sa faci paranghelie mare. Asa ca la antena 3.
---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 07:47 ----------
Si un feed ptr. tine: 1w - 11510V, 3333, 3/4
Hmm,nu e greu sa gandesti pe sistem basist.:)
Gandeste si tu normal :) cine te pune sa gandesti in mod băsist :drinks:
Basistii.:)
Ma duc sa imi schimb costumul,dupa masa umblu in altul.Defapt am un rand si pentru seara.Am si chilotii din aur acum,ca doar eu sunt tata alora de la USL,dar nu stiti voi.
Moo,voi astia care tineti cu portocalii dar nu puteti spune nimic bun despre ce au facut nu vad alta varianta decat ca aveati interes direct.Macar eu am scris 2-3 motive pentru care trebuiau sa plece dar voi nu ati putut da nici macar un motiv pentru care sa mai ramana.Iar cu comunistii,sarea,piperul si pixelul albastru.Pierdere de timp,cand ai despre ce sa discuti mai zici,dar asa numai sa scriem la misto ... mai e si rdi.
Interesul meu este că daca tot au plecat unii prosti sa vina unii buni dar deja s-au impiedicat viitorii , de o saptamana se tot discuta de unde sa scoata banii necesari reintregiri salariilor bugetarilor si rezolovarea neconstitutionalitatii taxarii pensiilor si sa fiu prost daca am auzit prea multe despre relansare economica . Personal nu am interese pentru ca lucrez in mediu privat si aici conteaza ce stii sa faci nu o hartie prin care sa arati ca ai studii superioare sau viteza cu care pupi curul bossului . Personal nu am ascus nicicand ca am votat cu pedeleul dar daca pedeleul nu m-a multumit asta nu inseamna ca devin taliban usele ... viata trebuie sa fie si colorata nu doar in alb sau negru .
Apropo deja am colegi care injurau de zor pedeleul si acum isi fac calculul cat vor pierde din salariu daca baga pesedeul impozitarea diferentiata .
Parca era vorba ca e greu la privat,ca se munceste pe salariul minim,etc.
expresia zilei " Fiti ungurenii mei "
MRU către PDL-işti: "Staţi cu fruntea sus, fiţi ungurenii mei!"
asta se crede mare voievod de spune asa ceva, arata multe despre el si mai ales faptul ca se crede mare stapan desi nu a aratat nimic pana acum...e un favorizat al "societatii" comuniste din trecut si de acum
,
Apropo deja am colegi care injurau de zor pedeleul si acum isi fac calculul cat vor pierde din salariu daca baga pesedeul impozitarea diferentiata .
Intrebam mai sus cat se castiga in privat pentru ca si eu auzisem ca USL vrea sa introduca o cota de 20% la ce depaseste 2000 lei/luna si de doar 10% la salariul minim,deci cei care si-ar calcula ceva pierderi sunt cei care castiga peste 3000.Nu a plans nimeni de pensionarii cu 800-1000 la care le luau astia 5,5% pe TOATA suma,nu vad de ce ar fi mai grav pentru ce DEPASESTE un 2000 (dar practic per total impozitul ar fi mai mare pe un 3000 ).
Totusi la o cautare pe net ce gasesc?
Surse din cadrul USL au declarat, pentru gandul, că noul Guvern va menţine cota unică pană la alegeri, impozitul progresiv urmand să fie aplicat incepand cu viitoarea execuţie bugetară. Premierul desemnat Victor Ponta declara inainte de a prelua misiunea de a forma Guvernul că după venirea USL la putere se va renunţa la cota unică de impozitare şi se va aplica un impozit progresiv. Potrivit „Viziunii economice a USL” lansată in luna mai a anului trecut, impozitul progresiv urma să aibă trei cote: de 8% pentru salariile de pană la 800 de lei, cotă 12% de la 800 de lei pană la 1.600 de lei şi o cotă de 16% pentru veniturile ce depăşesc 1.600 de lei pe lună.
http://www.gandul.info/politica/exclusiv-gandul-ce-planuri-are-guvernul-ponta-pentru-cota-unica-9581041
Oricat ar castiga colegii tai nu vad cum ar putea iesi in pierdere,numai daca nu stiu cat e 1+1.
Nu cred ca va fi vreodata cota invartita de uselisti,totusi de multe ori am vazut teme dinastea aruncate pe piata,cum era aia ca vin comunistii ca a fost Geoana la Moscova sau ca vin minerii din cauza lui Iliescu.
Si nu inteleg de ce am ajuns eu sa tot explic ce fac uselistii cand eu vroiam doar sa scap de cei doi despre care se vorbea in semnatura mea.:)
Parca era vorba ca e greu la privat,ca se munceste pe salariul minim,etc.
Intrebam mai sus cat se castiga in privat ... nu vad de ce ar fi mai grav pentru ce DEPASESTE un 2000 (dar practic per total impozitul ar fi mai mare pe un 3000 ).
Atunci cand lucrezi peste 280 ore lunar in conditii de munca periculoase si toxice gasesc normal sa ajungi la un salariu brut de 3000 RON ... in 7 ani din 27 de oameni pe tura am ramas 5 cu un volum de munca imens si asta fara retehnologizare .
Oricat ar castiga colegii tai nu vad cum ar putea iesi in pierdere,numai daca nu stiu cat e 1+1.
Nu lucrez eu in mediu academic dar nici asa de prosti nu suntem pe cat lasi tu sa se inteleaga . Oamenii discuta si ei si isi fac anumite calcule pentru ca interesul fiecaruia este sa castige cat mai bine altfel efortul depus si sanatatea periclitata sunt in van .
Nu a plans nimeni de pensionarii cu 800-1000 la care le luau astia 5,5% pe TOATA suma
Te faci ca nu intelegi ca un pensionar sa castige mult trebuie ca sa existe cativa muncitori sa contribuie la buget cu sumele necesare .
Totusi la o cautare pe net ce gasesc?
http://www.gandul.info/politica/exclusiv-gandul-ce-planuri-are-guvernul-ponta-pentru-cota-unica-9581041
Link-uri din astea pompoase gasesti la tot coltul ..... http://www.antena3.ro/economic/biz-news/psd-vrea-revenirea-la-impozitarea-diferentiata-veniturile-de-peste-4-000-lei-impozitate-cu-40-video-107650.html
Si nu inteleg de ce am ajuns eu sa tot explic ce fac uselistii
Fiecare are dreptul sa simpatizeze cu o anumita formatiune politica si nu esti de condamnat ca acum simpatizezi cu socialistii , in Europa incet incet guvernele de dreapta pierd alegerile . Pe mine nu ma atrag ideii precum ... toti sa fim egali , ajutoare sociale fara numar , salarii mici dar sa dam la toti egal , etc .
http://www.timesnewroman.ro/politic/7163-dan-voiculescu-inchide-antenele-am-dat-jos-guvernul-pdl-au-devenit-inutile
Pai mi-ai dat link cu o stire din 2010.
Oficial nu au zis nimic despre impozit,voi ce calculati acolo ca nu inteleg?Doar nu ma apuc sa caut link-uri din anii 90 cand pedistii erau in psdr si aveau impozit progresiv.Nici link-ul meu nu e "oficial",e doar zvon si atat,nu ai ce sa calculezi pe ceva ce nu exista.Legat de matematica era o gluma,daca calculezi dupa ce se zvoneste acum nu iese mai putin,nu are cum.
Legat de pensionari inteleg foarte bine,trebuie create locuri de munca nu impozitate pensiile prin incalcarea legii.Asta e esenta.Altfel ce sa zic,hai sa impuscam pensionarii ca nu are cine sa contribuie la fondul de pensii?Cine e de vina,pensionarul sau cei care nu sunt in stare sa creeze locuri de munca,sa colecteze mai bine fonduri,etc?
Nu stiu cum faceti voi 280 ore pe luna,eu o sa am luna asta 240 si ceva si iti zic ca acasa mai mult dorm,in plus ce e peste 32 ore suplimentare nu ne platesc,deci sclav e putin spus.Ma rog,oricat ai lucra nu e vina pensionarilor,nici a bugetarilor.Bucurati-va de Codul Muncii cu care se lauda astia,ca si eu ma "bucur".
PS: Si pe zvonul din 2010 la un salariu brut de 3000 nu pierd.Pot face calculul linistiti pana in 4000,dar asta e doar ca fapt divers.
Avantaj eu ca sunt platit orele suplimentare ... din pacate oboseala isi spune cuvantul si parca te mai gandesti si la sanatate cu toate ca si banul conteaza extrem de mult . Oamenii sunt suspiciosi si isi fac anumite calcule si nu este vina nimanui ca pesedeul isi schimba strategia lunar sau dupa cum bate vantul ... daca vrei sa impusti pensionarii treaba ta , eu merg pe ideia sa fie platiti dupa cat au cotizat si in functie de starea economiei . In rest asa cum am mai zis vreau sa vad coruptii ( politicieni , magistrati , doctori , profesori , functionari publici , oameni de afaceri , etc ) bagati la racoare pentru acte de coruptie ... altfel noi ajungem sa ne certam pentru lucruri aiurea gen : hotii nostri sunt mai cinstiti decat ai vostri , au furat si ai nostri dar au mai facut si ceva pentru prostime , parca s-a furat si pe vremea pesedeului dar nu ca acum , pedeleii sunt prosti facuti gramada dar pesedeii nici ei nu exceleaza si multe altele .
Bun,dar daca discutam sa fie pe teme reale.Ponta nici nu e inca votat si in programul lor pentru astea 6 luni nu scrie nimic despre impozit progresiv.La alegeri vedeti ce propun si (nu) ii votati,corect,dar pana atunci nu ai ce sa calculezi.E o tema falsa.
Am mai trecut prin discutii dinastea acum 3-4 ani si imi aduc aminte cum la fel se discuta de multe ori in gol,a fost perioada "pixelului albastru".:)
La fel ura asta intre cei din privat/stat/bugetari/pensionari.O prostie,fiecare are rolul lui in societate,nu scapam de corupti si de salarii/pensii nesimtite lovind si in cei cu salarii/pensii mici si chiar foarte mici.Au promis ca fac curat si nu le-a iesit nici asta,au avut toate conditiile.
USL-istii nu au zis nimic despre pensiile si salariile de la stat mari,prefer sa nu ma minta.La alegeri votam PPDD ca a zis Domnu' Dan ca ne da cate 20 000 de euro.:)
Da' cine se cearta?!!
Sa vedem ce se intampla azi...
Vorba multa saracia omului .... sa trecem la treaba :)
Care treaba? Vine concediul acum. Doar ce s-a terminat minivacanta de 1 mai.
Neea,doar ne-am plictisit sa vorbim de "mariri de pensii" cand de fapt era vorba despre aplicarea corecta a unei ordonante de urgenta.Ce rost mai are sa scriem despre asta inca doua pagini,daca propaganda zice ca e marire de pensii.Atunci lasa sa fie marire,doar nu ramanem fara "pixelul albastru" ca ne plictisim.:)
Si marmota invelea ciocolata in staniol :drinks:
Vive La Revolution! Liberté, égalité, fraternité !
o masura buna pe care am auzit ca o ia guvernu e ca ia banii pe care pdl ia dat primariilor portocalii sii aduce inapoi la buget .
Cine stie cat se platea CASS pentru o pensie,sa zicem,de 800 ron conform ordonantei acesteia http://e-juridic.manager.ro/articole/oug-despre-cass-5_5-procente-la-pensionari_textul-integral-din-monitorul-oficial-5872.html pana mai ieri?
Dar pentru una de 730?
Hai cu matematica,aveti grija sa nu purtati ochelari portocalii ca va da cu virgula.:)
---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
Varianta ajutatoare: la 730 ron nu se platea nimic.
Totusi nu stie nimeni cat se calcula la 800?Doar nu e asa greu,hai ca sa vedem cum e cu marirea si alte cele.
Masuri bune se ia decat pentru voturi, nu numai actualul guvern, toate care au fost!
Ca sa ai ce imparti la saraci, trebuie sa ai bogati!
Sunt prea putini bogati in Romania .... desi nu pare.
Unii sunt de carton, altii sunt de mucava, iar altii fura la greu, dar nu au venituri pe hartie, si .... nu prea ai ce sa le impozitezi.
Partidul care va dori eradicarea coruptiei, va introduce DECLARATIA ANUALA, INDIVIDUALA DE AVERE pentru toti cetatenii patriei.
Pana la asta. ne dau praf in ochi.
Adevarat,doar ca ne trebuie o clasa de mijloc mai dezvoltata.Teoria e frumoasa si in 2004 au castigat unii alegerile cu anticoruptia,rezultatul il stim.
Totusi un calcul de CASS la 800 ron pensie?Sa mai vin cu variante ajutatoare?Am citit de cel putin 3 ori ca se maresc pensiile,deci banuiesc ca cei care afirma asta stiu si cum se face asta sau de ce.Poate un exemplu concret la 800 ron?
Ma dau batut ... mie si 1+1 imi da cu rest :) . Noul guvern a fost investit deci trebuie schimbat titlul topicului din " Pică ?" in " Au picat !"
Pai nu ziceai ca o sa creasca pensiile?1+1 sau 1-1 numai sa dea pe varianta Boc-MRU si de ce la Ponta o sa ii dea mai mult?
Dati pe ant 3 sa vb cum badea se oa de nou guvern. Cei ce ziceau ca ant 3 e cu psd ori ce ar fi sau inselat. Sau asa pare. Astia fac audienta criticand.bravo lor. Scuze de oftopic
Sa creasca ca toata lumea sa o duca mai bine dar ramane sa se gaseasca surse de finantare . Sa vedem daca actuali guvernanti au curajul sa curete sistemul public de achizitii de firmele ventuza care sifoneaza banul public numai sa nu cumva sa schimbe firmele fostilor cu firmele noilor guvernanti . Tema anticoruptiei este o tema aducatoare de voturi si fiecare guvern a marşat pe acest subiect .
Pana una alta am aflat ca vin comunistii http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/usl-schimba-macazul-si-inaugureaza-axa-bucuresti-moscova-beijing-263234.html .Dezastru,iar incep astia cu propaganda prosteasca.Bleah.
PS: Cred ca trebuie sa dau si varianta fifty-fifty la problema grea cu ordonanta Boc.:)
Nu sunt eu fan al useleului dar in viata trebuie sa fii pragmatic si ca atare ar trebui sa exploatam la maximum firavele relatii pe care inca le avem cu Moscova si Beijing . Si Rusia si China sunt piete de desfacere imense si care nu au constragerile de calitate de pe piata din Europa si pe care am putea exporta destul de bine .
Bun,hai sa va explic cum era cu CASS la pensionari.
Deci la pensiile pana in 740 nu se lua nimic.La cele peste se lua pe TOATA suma 5,5 % (e adevarat ca fara sa scada sub 740).
La 800 lei pensie se lua 44 lei la cass cu toate ca de fapt pensionarul avea doar cu 60 lei peste limita aceea.Curtea Constitutionala a hotarat ca ,cass sa se calculeze doar la ce DEPASESTE 740 lei,asa cum de fapt era logic si normal,hotararea trebuia sa fie aplicata indiferent daca ramanea MRU sau orice alt guvern.Deci de acum inainte cel cu 800 ron plaste doar 3,3 lei,atat iese 5,5% din 60 lei cu cat are peste suma minima.
CASS sunt contributii la sanatate,vor merge mai putini bani de la pensionari acolo si NU cresc cheltuielile cu pensiile.Deci nu va mai agitati ca nu sunt salariati care sa contribuie la pensii ca se stie si situatia ramane aceeasi,e grava si trebuie locuri de munca,dar nu se schimba nimic.Scad banii la sanatate,de unde pun inapoi nu stie nimeni,dar in primul rand trebuie respectata legea si hotararea Curtii Constitutionale.
Nu cred ca i-ar conveni cuiva sa i se ia impozit,cas,cass,etc mai mare (adica ilegal) si el sa stea cu mainile in san ca ... ce sa faci,nu au bani la buget si sunt multi pensionari.Cine ar vrea asa ceva sa zica,sa vedem cati sunteti ca tot plangeti ca nu sunt destui bani la pensii,mergeti si "donati".:)
Discutia asta nici nu trebuia sa existe,nu trebuiau sa ia banii cu japca de la pensionari.Mai mult de 1 an au facut pe prostii si cand a aparut hotararea Curtii au zis "vaaai,am calculat gresit,scuze".Pe cati ati vazut ca si-au dat demisia pentru magaria asta?
Arestari nenica ca la noi nu avem demisie de onoare ... sa plateasca pentru proasta interpretare a legi si pentru proasta gestionare a banului public altfel o sa avem aceleasi discutii la fiecare alegeri . Nu ne agitam si nici nu plangem doar ca fiecare incercam sa ne spunem parerea ca doar nu este interzis acest lucru ... trebuie sa existe diversitate in opinii , fiecare vede lucrurile intr-un anumit mod si chiar daca are sau nu dreptate discutii tot trebuie sa existe altfel o dam in dictatura si iar nu este bine . Este greu de acceptat dar nu toti gandim ca tine si chiar daca tu ai avea dreptate tot este bine sa existe diversitate de opinii .
Uite ca vorbim de majorari de pensii si salarii cand in mod normal nu ar fi cazul,dar ce sa faci cand lumea se bucura si pt 5lei chiar daca nu faci mare branza cu ei.Pe la putere au fost si sunt cei care se tot lauda ca au dus Rommania in UE unde am dat toti de alinierea preturilor ,dar nu si a salariilor ca nu suporta economia.Problema e ce sa facut sa suporte economia salarii mai mari ?Atat din partea noastra cat si de UE.Ce sa faci cand puterea are totusi salarii de salarii indiferent ce culoare are.Si totusi se poate ,dar nu se vrea.
Pai asta e,cand am intrat in UE ne-am angajat sa aducem diverse preturi la nivel european,intram pe o piata libera si primul exemplu e benzina.Acelasi lucru era planificat cu gazul,dar s-a amanat din nou.Nu am fost si nu suntem pregatiti prentru acele preturi,nu producem si deci nu castigam ca sa putem sa le facem fata.
Nu se intrevede nici o speranta de mai bine in viitor,mai ales daca ne gandim ca vom mai avea si rate de platit la FMI.Probabil ca iar se va rostogoli acea datorie pentru alti si alti ani.
...sau poate ca inalta poarta ne "iarta" o parte din acele datorii daca semnam cum trebuie si cu cine trebuie un contract ce ne trimite cuprul , aurul , sau gazele (nu alea de la fasole) in "buzunarul" cui trebuie. Ar fi o varianta rentabila de progres tipic guvernarilor noastre :)
Ani de zile, opoziţia a acuzat puterea că stă preş in faţa FMI şi a anuntat că, imediat cum se va schimba raportul de forţe, va renegocia la sange acordurile cu instituţiile financiare internaţionale. Şi aşa a şi fost. A doua zi după căderea guvernului condus de MRU, revolta faţă de imperialiştii impilatori a dispărut. Nominalizaţii au dat buzna să negocieze nimic cu alde Franks & co şi să le ceară voie să mărească lefurile, să nu cumva să rămină mormonul nevorbit la ultima lui misiune.
Ani de zile, opoziţia a incriminat puterea că, prin privatizarea societăţilor strategice, vrea să instrăineze pe nimic resursele ţării. Şi aşa a şi fost. Puterea a fost prea proastă şi prea fricoasă ca s-o facă. La audierile din comisiile parlamentare, cei propuşi ca miniştri in domeniile care incă stau pe ceva bani şi-au anunţat intenţiile de a privatiza imediat, spre exemplu, Tarom şi Poşta Romană.
Ani de zile, opoziţia a imputat puterii că rezistă-n parlament pe baza racolărilor politice şi a refuzat să se prezinte la negocierile politice de la Cotroceni ca să nu legitimeze existenţa politică a partidului trădătorilor şi şantajabililor. Guvernul MRU a căzut pe migraţie inversă. Imediat după succesul moţiunii şi desemnarea ca premier, liderul celui mai văduvit partid de migraţia politică s-a repezit să semneze un protocol de susţinere parlamentară cu şeful trădătorilor şi şantajabililor.
Ani de zile, opoziţia a acuzat vehement puterea că recompensează pe bani publici, cu sinecuri călduţe, clientela politică, susţinătorii media şi lăudătorii la program. Şi aşa a şi fost. Conform informaţiilor mele, proaspăt instalaţii se pregătesc de nişte numiri cu nimic mai morale sau mai justificate decat cele ale daţilor jos.
Da, e bine că leprele portocalii au fost date jos de la ciolan. Da, politrucii pedelişti trebuie scoşi pană la ultimul din funcţiile de decizie guvernamentală. Da, s-a furat ca la balamuc şi s-a sfidat o ţară intreagă. Nu, nu cred că toată clasa politică e toată o apă şi-un pămant. Nu, nu sunt de părere că nu se poate face nimic indiferent cine vine la putere. Nu, nu vreau să văd abuzurile invers direcţionate ale procurorilor. De astăzi avem, legal constituit, un alt guvern. Reprezentant al unei coaliţii care, cand era-n opoziţie, a promis intronarea normalităţii. Pană nu se va intampla asta, atitudinea mea faţă noua putere politică va fi normală: vanător in căutare de vanat. Pe unii s-ar putea să nu-i intereseze, pe alţii să-i doară. Vor fi politicieni, unii-mi sunt amici, surprinşi sau dezamăgiţi. E treaba lor. N-am nici un interes privat la ei. Am un nume. Devenit cunoscut (respectat de unii, injurat de alţii, dar cu siguranţă notoriu) după o jumătate de viaţă de om de muncă. N-am de gand să-mi bat joc de el.
Scris de "tonomatul pe ieuro".
Adevarat si frumos spus cu practica este mai greu .
A scris cu ce bube in cap au pornit astia.Asa si trebuie,nu cu flori si covor rosu la investire,nici critica prosteasca.
Puterea trebuie criticata cand e prinsa in offside,si la noi obiceiul e sa fie mai mult in offside decat in pozitie regulamentara.:D
Parca e o lege care interzice creşterea salariilor şi a pensiilor cu mai puţin de 6 luni inainte de alegeri. Sau au abrogat-o astia?
Pai asta nu e crestere, este o "restaurare".
Revenire la normal...
Si in textul de lege se face deosebirea intre crestere si "restaurare"? Legea se aplica asa cum vrem noi; asta e principiul oricarui partid.
Luna viitoare? Sau astea locale nu se pun?
Pai nu ai citit legea?Daca tot nu stie nimeni foloseste goagal si vezi.
Ultimul "succes" http://www.cotidianul.ro/autostrada-bucuresti-ploiesti-nu-a-mai-fost-inaugurata-182797/ .In 5 ani nu au terminat 62 km,mai era si campie,mama ei inca de treaba.
Pai daca asa a negociat guvernul nastase. Lasa ca se inaugureaza inainte de alegeri. Cum a facut si oprescu cu pasajul Pipera.
No comment.:)
---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 11:04 ----------
Din 2007 si pana in prezent, santierul a fost «supravegheat» de sase ministri – daca il socotim de doua ori pe Radu Berceanu: Radu Berceanu (care a dat verde pentru inceperea lucrarilor), urmat de Ludovic Orban, din nou de Radu Berceanu (pana in septembrie 2010), de catre Anca Boagiu, pentru scurt timp – de Alexandru Nazare – pentru ca acum sa intre intr-un nou mandat, al noului ministru al Transporturilor, Ovidiu Ioan Silaghi. Fiecare dintre acestia a avut propriul termen de finalizare a tronsonului dintre Moara Vlasiei si Ploiesti. Dupa cum stateau lucrurile ieri pe santier, daca nu se va lucra 24 de ore din 24 si chiar si la lumina reflectoarelor, circulatia efectiva si fara inconveniente pe autostrada A3 intre Bucuresti si Ploiesti s-ar putea realiza cel mai devreme la sfarsitul acestui an!
http://www.ziarulprahova.ro/stiri/administratia-locala/111601/peripetii-la-inaugurare-pe-autostrada-ploiesti-bucuresti
PS:Nastase la puscarieeee!!Nastase la brutarieeee!!
Mie mi-ar placea sa-l vad la "cofetarie".
Era un banc in 2009 la alegeri,cum ca un reporter o intreaba pe o batranica cu cine voteaza si ea zice Iliescu.Reportul socat ii zice ca Iliescu nu mai candideaza demult.Batrana raspunde: nu conteaza,eu tot cu el votez.:)
Cam asa e mai nou,nu conteaza ca Nastase nu mai e prim-ministru de cand era bunica fata,el e de vina.Pixelul albastru.
Pixelul ala albastru a marcat pe viata pe unii. :D
Daca scrii odata pe langa subiect,a doua oara la fel,a treia oara tot asa e clar ca ori e cu pixelul ori te-ai ars cu flacara violet.Incerci sa o mai dai in misto sau in fapt divers,dar totusi pixelul se vede.:)
Sa mai intreb ce legatura are Nastase cu autostrada Bucuresti - Ploiesti?Neeea,lasa asa cum a picat.
Iar a mai scazut leul,Nastase la brutarie!
Ma uit ingrijorat pe geam,am auzit ca iar vin minerii.Si Geoana a fost la rusi,e grav.
Ma uit ingrijorat pe geam,am auzit ca iar vin minerii
Te-ai mutat in Valea Jiului ?
Nuu,in Bucuresti.Am venit pe autostrada din Ploiesti incoace,cu calul, si vroiam sa ma duc si la Constanta sa il vizitez iar pe adisony dar cica tot calare ar fi mai bine,ca si autostrada aia da in camp.Totusi eu cred ca e vrajeala,ceva cu pixelul albastru sau flacara violet.
Nastase la brutarie? :)
PS: S-a sinucis unul pe la ICCJ,dar cica nu e Nastase.La naiba,nu se mai termina autostrazile astea veci.
AMIN!!!
:))))))))))))
lasa ca in anul 2020 o sa fie si autostrazi ca ii forteaza aia din UE ca nu le mai da nimic
O sa fie bine si in Romania,o data si-o data :)
Doar o data ?
Cam putin pentru cite taxe platesc.
Pană la urmă pică ??? :cool2:
Ei si tu acuma plătește vreo 40-50 de ani ca nemții și apoi o să ne simțim ca in Germania :)
SALARIU NESIMŢIT LA STAT. Tatăl Robertei Anastase a caştigat 35.000 de lei intr-o singură lună
http://www.rtv.net/salariu-nesimtit-la-stat--tatal-robertei-anastase-castiga-35-000-de-lei-intr-o-singura-luna_30501.html
Nu cred,pixelul albastru,sa-i fie rusine lui Patriciu!
Din pacate sistemul de salarizare din domeniul bugetar permite si astfel de derapaje , normal ar fi ca sa se faca un audit iar cei vinovati sa returneze banii incasati necuvenit plus penalitati apoi sa i se desfaca contractul de munca si timp de 5 ani sa nu aibe voie sa lucreze la stat . Daca doar se va face caz si nu se va trece la controale si penalizarii atunci este doar SHOW si cu siguranta asa cum au mai fost depistate asemenea cazuri si in trecut vor mai fi si in viitor .
Este normal sa fii platit in functie de performante dar bugetarii in ultimul timp au cam fost lipsiti de performante , inteleg ca un chirurg care salveaza vieti , un profesor care an de an are elevi straluciti care au rezultate foarte bune , procurori si judecatori care au rezultate foarte bune , directori de institutii de stat care au performante foarte bune , etc ... toti cei ce au performante la locul de munca sa fie platiti asemenea celor din mediul privat dar atunci cand auzi ca un angajat care freaca scaunul si tastatura jucand Solitaire ( nu-l duce capul sa joace ceva mai inteligent ) este platit regeste pai este si normal sa-i injuri de mama pe cei ce le platesc asemenea salarii .
Cine doreste competitie si salarii mari sa mearga nene in mediul privat dar acolo angajarile se fac in functie de competente , salariul este in functie de performante iar timpul de lucru este flexibil si nu fix ca in mediul bugetar .
Pai nu era vorba ca ne scapa portocalii de salariile nesimtite?
Taica-su lu' asta a fost angajat in 2009.Coincidenta,aveau nevoie oricum de un om de valoarea lui.:)
PS:La privat se castiga bani buni acolo unde se fac afaceri cu statul,asa ca si astea sunt povesti.La noi nu e nici democratie reala si nici o piata a muncii adevarata.
Sunt castiguri bune in companiile private adevarate ... la buticari este altfel .
Portocalii au continuat traditia plantarii oamenilor apropiati in posturi importante sau mai putin importante dar bine platite ... sper din tot sufletul sa se faca dreptate iar cei ce au gresit sa plateasca "fara numar" si sa se lase cu averi confiscate si cu zile de puscarie adevarata nu lenevit intr-o celul cu apa plata si plasma in camera .
Parca atunci cand erau psd-istii la putere era cineva cu o ruda angajata la stat ce avea un salariu lunar mai mare de 10.000 euro. Parca o ruda de-a prostanacului? Pe la eximbank?
Au fost , mai sunt si sigur vor mai fi .... ar fi ceva daca ar indrazni cineva sa faca ceva impotriva acestor nereguli iar cei vinovati sa fie pedepsiti dar nu retrogradati sau sa fie doar dati afara ci sa se lase cu averi confiscate cu ani grei de puscarie si interzicerea unor drepturi .
Parca atunci cand erau psd-istii la putere era cineva cu o ruda angajata la stat ce avea un salariu lunar mai mare de 10.000 euro. Parca o ruda de-a prostanacului? Pe la eximbank?
Si parca l-am hulit si pe ala si parca a fost dat afaral.Parca astept aceeasi reactie si acum,parca sa fie dat afara tatal topmodelei,parca ar fi bine sa se care si ea,parca macar asa sa mai muste si ei din tarana cand se schimba la putere.:)
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 13:34 ----------
Si parca are si mama Anastasei afaceri cu Posta.Probabil ca mi se va raspunde ca si PSD .... nu stiu ce,deci nu conteaza ce face mama si tata Anastasei,se sterge.:)
Nu am inteles de ce de fiecare data cand apare o mizerie de a portocaliilor mi se raspunde ca PSD a facut altceva,de parca le-am tinut eu partea si rosiilor candva,sau sunt frati cu tata.
Si parca l-am hulit si pe ala si parca a fost dat afaral
Directorul Eximbank, Ionut Costea, cumnatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, castiga 89.062 de lei pe luna fara alte stimulente, adica 20.760 de euro, dupa cum rezulta din contractul de mandat intrat in posesia HotNews.ro. Contractul a fost semnat in aprilie 2009 de catre fostul presedinte AVAS, Mircea Ursache, membru PSD.
Pe langa salariu, Ionut Costea are urmatoarele drepturi, potrivit contractului de mandat:
O prima de vacanta egala cu salariul lunar
Prime de Craciun, de 1 iunie
Decontarea oricaror cheltuieli facute in interes de serviciu
Prima de ziua bancii
Al 13-lea salariu
Echivalentul a nu mai mult de trei salarii lunare, in cazul in care Adunarea Generala a Actionarilor decide sa acorde alte prime
Eximbank incheie pentru administrator si familia sa o polita de asigurare privata internationala in valoare de un salariu brut lunar.
Remuneratia lunara neta va fi majorata cu procentul cu care se majoreaza fondul de salarii pentru angajatii bancii
Bonus anual in cuantum de minim o remuneratie lunara bruta si maxim trei conform deciziei AGA, pentru indeplinirea corespunzatoare a atributiilor
Potrivit contractului de mandat, incheiat pe o perioada de peste patru ani, mai precis pana in 30 septembrie 2012, in cazul revocarii inainte de termen, banca va plati "o compensatie de incetare egala cu valoarea remuneratiilor lunare stabilite prin contract, datorate pana la data expirarii duratei mandatului, dar nu mai putin de sase remuneratii brute". Asta inseamna ca statul, daca vrea sa-l concedieze astazi pe cumnatul lui Mircea Geoana, trebuie sa-i mai plateasca timp de trei ani leafa de 20.760 de euro lunar, adica 747.360 de euro.
Deci se poate si mai bine :( ... din pacate nu se doreste o legislatie care sa previna asemenea lucruri asa cum nu se doreste stoparea traseismului politic , al negocierilor posturilor din aparatul bugetar , al transparentei contractelor incheiate si multe altele .
Daca va faceti iluzii ca o sa vina unii care sa nu mai fure... e pacat. Asta nu dispare!
Ideea este sa fie in stare sa conduca tara, economia intr-o directie buna. Tot ce conteaza in realitate, e ce se face pentru noi toti! De furat se fura pe tot globul, colo mai mult, dincolo mai putin, in alta parte mai cu bagare de seama, etc.
Important e ce sunt in stare sa faca bun, ceva sa se vada, sa simta si populatia.
Asa degeaba le zic unora cu metastaza: SA TRAITI BINE!
Stargate
- ia zi-mi si mie cine guverna cand era ala a lui Geoana?Scandalul a iesit numai DUPA ce s-au certat cu pedelei,inainte nu era voie.:)
- de ce nu e primul raspuns "sa fie zburat,etc" cand vine vorba de pedelei?
Si de ce tot imi bagati PSD-ul in fata?Am zis eu ca astia "e buni" si sfinti?Ce eu nu raspund pe langa cand vine vorba de Nastase (sa zicem)?Nastase la Brutarie!!
Dan Diaconescu presedinte!
@zmeura - toata lumea stie ca simpatizezi cu iliescu.
@delta2k2 - al Romaniei, normal.
Da,da.Ai uitat de Voiculescu,rusi si de mineri.Banuiesc ca de Posta nu mai vorbim ca nu are rost,e gata ingropata.:)
Andrei Voiculescu? Doar de ala am auzit. Si de Radu Teodor. Metronom!
Si iliescu e om.
E bine,noroc ca nu ai zis ceva de rau despre Anastase si famiglia ei.:)
Anastase a fost "miss" candva. Oricum, Ponta nu o iarta.
Nimic nu iarta Poanta...azi a fost la Iasi si a fost huiduit de 7 protestatari.Ce credeti ca au patit? Amenda 700 roni de protestatar.Ce guvern de la revolutie a mai amendat protestatarii?? Unde e dreptul la libera exprimare.Halal guvern...euro in fiecare zi creste ,incep scumpirile....o sa
vad pe cei ce acum il ridica in slavi in acest topic,pe unde isi vor scoate camasa.
Chiar,cine a mai amendat?
http://www.romanialibera.ro/actualitate/bucuresti/protestatarii-occupy-romania-din-piata-universitatii-amendati-dupa-ce-au-refuzat-legitimarea-247367.html
http://www.youtube.com/watch?v=-3u06ex5Qhg
....
Foloseste goagal ca e util.
Protestatarii de azi au aparut doar la Hotnews si laBeunu,erau condusi de un candidat la primarie in timp ce alti 150 il aplaudau pe Pontanel,probabil si aceea adusi de ai lui.Totusi,e jenant,nici macar pedeleii nu au reusit sa iasa mai multi de 10?M-as fi bucurat ca oamenii sa protesteze legat de Nastase,asa si trebuie,dar nu un candidat cu inca 6 adunati cu greu ca sa isi faca campanie.
La voi cei cu pixelul daca zici ceva de rau legat de ce au facut portocalii inseamna ca il lauzi pe Ponta?Credeti ca mai merg chestiile astea si ii mai voteaza cineva pe ai vostrii?Nici pe ceilalti,corect,dar ca sa mai ai ceva bun de spus despre PDL dupa ce (nu) au facut raman doar doua variante: ai carnet sau erai incuscrit cu cine trebuie.:)
S-a hotarat: ai nostri si ai vostri! Hai Romania!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/148723_10150975571109746_166064706_n.jpg
ai nostri si ai vostri!
Ai mei nu-s niciunii!!! Ii bag in masa pe toti, n-am interese, n-am partid si ideea clara era ca astia trebuiau sa dispara. Ce or face astia de acum o-m vedea! Chiar daca o sa fie mai rau cu astia, pedeleii tot trebuiau sa plece. Eventual la 2m sub pamant.
Cand o veni vremea, si daca o fi cazu', la fel voi zice si despre astia de acum. Asa ca, pedeleii, ciocu' mic! Ca ne-ati nenorocit!
Care doreste sa mai comenteze sa faca bine sa argumenteze ce a fost bine in epoca de aur a lu' chioru'
De te-ar auzi tovarasul,s-ar rasuci in mormint,epoca de aur a fost doar una ! :lol:
dic_star79
31-05-12, 21:30
Anastase a fost "miss" candva. Oricum, Ponta nu o iarta.
Pe Roberta nici eu n' as iertaoooo....:D:D:D
Ce-ti mai place si tie shaorma :)
dic_star79
31-05-12, 21:40
Cu de toate....:bun: :haha1::haha1::haha1:
Ai mei nu-s niciunii!!! Ii bag in masa pe toti, n-am interese, n-am partid si ideea clara era ca astia trebuiau sa dispara. Ce or face astia de acum o-m vedea! Chiar daca o sa fie mai rau cu astia, pedeleii tot trebuiau sa plece. Eventual la 2m sub pamant.
Cand o veni vremea, si daca o fi cazu', la fel voi zice si despre astia de acum. Asa ca, pedeleii, ciocu' mic! Ca ne-ati nenorocit!
Care doreste sa mai comenteze sa faca bine sa argumenteze ce a fost bine in epoca de aur a lu' chioru'
N-ai cu cine,niste ... portocalii.Pentru ei daca critici pe careva de al lor inseamna ca tii cu Iliescu si din cauza pixelului albastru vad negru in fata ochilor.:)
Diiick vezi ca Robertutza e animal mare,i se mai spune "elefantica".In plus daca te prinde chioru la femelele lui ai pus-o.
Uitati ca nu vorbesc prostii....se intoarce comunismul !!!!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cei-care-l-au-huiduit-pe-ponta-amendati-cu-cate-700-de-lei-984277.html
dic_star79
31-05-12, 21:58
@ Zmeura La's ca am costum de scafandru....:fu:
@Gelu ai gasit si ziaru care sa fie pro USL......are o culoare verde acum, ca portocaliu nu mai e...cica verdele e mai trendi....
@zmeura cine nu zice ca tine si nu te aproba in toate imediat pui stampila portocalie pe el , cine nu este cu tine este impotriva ta . Fiecare este liber sa simpatizeze cu unii sau cu alti ... trebuie sa tina cineva si cu aia de retrogradeaza :)
Uitati ca nu vorbesc prostii....se intoarce comunismul !!!!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cei-care-l-au-huiduit-pe-ponta-amendati-cu-cate-700-de-lei-984277.html
Daca e asa atunci te-ai trezit tarziu,comunismul era venit din ianuarie cand era amendati cei din Piata Universitatii.Nu stii fraza celebra cu "Baga la duba site-ul de cultura?".
Rusii nu apar?Dar minerii?:D
Rusii nu apar?Dar minerii?:D
Ia chemat ala batranu' de la pesede ... dar au plecat rapid :)
Stargate,portocalii sunt cei care se simt obligati sa imi dea reply cu ceva despre "ceilalti" atunci cand spun de rau despre ... portocalii.Daca eu scriu despre Anastase la ce ajuta un raspuns despre ... Bula?Daca vrei sa iti dai cu parerea despre Anastase e bine,altfel sa imi scrii ca Bula e mai prost nu vad la ce ajuta.Mai ales daca eu stiu deja ca Bula e tantalau.:)
Deci care imi mai povesteste despre "pixelul albastru" e portocaliu,ca altfel nu vad de ce s-ar mai baga in discutie.Daca vrei sa vorbim despre comunisti,mineri,etc nici o problema,dar m-am cam saturat sa o facem de fiecare data cand mai apare o prostie a pitipoancelor lui Base sau chiar ale lui personal.Stiu,minerii e rai,comunistii la fel,Iliescu comunist,Felix securist,etc.
Stargate,portocalii sunt cei care se simt obligati sa imi dea reply cu ceva despre "ceilalti" atunci cand spun de rau despre ... portocalii.
Acum sincer ... te-ai simti mai bine daca ai avea un topic in care sa scrii numai tu iar ceilalti sa stam pe margine si sa ne minunam ? Nu am actiuni la pedele si ca atare nu primesc dividente , au fost prostii prostilor si hotii hotilor dar sa fiu portocaliu daca nu se repeta situatia din 1996 , 2000 , 2004 , 2008 si atunci despre ce vorbim ... despre rotatia cadrelor :(
Apropo daca cei ce nu suntem de acord cu tine suntem partocalii atunci cei ce nu sunt de acord cu portocalii ce sunt ? comunisti ? mineri ? sau portocalii vopsiti in rosu ?
Nu,m-as simti mai bine daca atunci cand postez ca tacsu lui Anastase primeste 350 de milioane sa mi se raspunda "Anastase la brutarie!".Nu v-am vazut sa scrie-ti macar: sa fie dat afara,sa fie data afara si fica-sa,ceva.
Aceleasi texte care deja devin agasante,orice ai scrie despre portocalii ti se raspunde cu Felix,Nastase,Iliescu,etc.Spalati-va pe cap cu ei,si cu PSD si cu PDL,dar nu mai postati doar ca sa ii acoperiti pe portocalii,la deruta.
Am tot zis si ma repet , in acest topic m-am repetat de multe ori , cei ce au bagat botul la borcanul cu miere sa plateasca tot ce au bagat necuvenit in buzunare , sa le fie desfacut contractul de munca si sa nu mai poata lucra la stat 5 ani si sa se odihneasca ani cat mai multi la umbra unei celule fara sa beneficieze de apa plata si LCD in celula .
PS:
Apropo daca cei ce nu suntem de acord cu tine.. Deci sa inteleg ca nu esti de acord cand spun ca taica-su lui Anastase ia salariu nesimtit de la stat?Nu am vazut sa scrieti nici unul ca ati fi de acord si chiar tu scrii ca nu esti.Pai scrieti clar,direct,fara povesti cu scufita rosie a lui Iliescu,ca nu vad legatura.
Esti de acord dar te contrazici cu mine din cauza ca ...?
Ai dreptate in foarte multe chestii si stii ca am discutat si in privat despre aceste chestiuni dar nu pot fi de acord cu tine intr-o privinta si anume ca cei ce nu-i aproba pe uselisti sunt automat portocalii din aia rai , prosti , nesimtiti si hoti . Nu sunt de acord cu ce au facut anumiti oameni din pedele si sunt extrem de suparat ca ceilalti au tacut si nu au ridicat capul din pamant sa ia atitudine la furaciunea si prostia unora si la viitoarele alegerii cu siguranta ii voi taxa corespunzator . Nu sunt de acord cu pedeleul dar nici atat cu pesedeul pentru ca pesedeul nu s-a schimbat cu nimic iar justitiarul Ponta a fost la putere si din cate imi aduc aminte chiar a fost seful corpului de control al primului ministru ... nu imi aduc aminte ce realizari marete a avut . Suntem in situatia sa schimbam hotii cu alti hoti si fiecare strigam cat ne tin plamani ca hotii nostri sunt mai meseriasi decat ai lor :(
Sunt de acord ca nu se mai putea continua cu pedeleul dar nu pot fi de acord ca pesedeul ar fi singura alternativa .
Daca useleul este la guvernare asi vrea sa vad actiuni impotriva lui Anastase si a familiei mafiote pedele .... vreau sa vad dosare si nu doar emisiuni tv de show .
Nu e singura alternativa, mai avem si vadim, dd, becali! Si cica ar fi usl, adica mai au si niste pnl-isti pe acolo. Asta nu inseamna ca aia ar fi buni de ceva!
Unde am scris ca trebuie sa fie cineva de acord cu uselistii?
Da o pagina inapoi si reciteste,vezi ca am scris despre tatal lui Anastase si mi s-a raspuns ca de vina e cumnatul lui Geoana,pus in functie de catre guvernul Boc (atunci cad PDL+PSD=Love-le).Atat.
Am dat si nu gasesc unde am zis ca este de vina cumnatul lui Geoana , eu am dat doar un exemplu din multe altele care se pot da . Sa de-a Domnul sa aibe putere Ponta sa tina piept baronilor si sa faca ceva memorabil dar eu unul nu cred si sper sa ma insel eu si sa fie bine .
Hello! NU aveti antene de reglat/instalat? Receptoare de testat/configurat, etc. Mai lasa politica ca nu suntem in parlament.
Ne dam si noi cu parerea , facem conversatie . Daca nu ne putem lauda cu realizarile partidelor pe care le simpatizam incercam sa scoatem in evidenta hotiile partidelor concurente :)
Vezi si pagina 7 unde eu il aprob pe Lao si apoi ma acuzi chiar tu.Din ce stiu eu am scris despre taica-su lui Anastase,mi s-a raspuns despre cumnatul lui Geoana (la deruta) si cam atat.Unde am scris eu ca altii nu au voie sa isi dea cu parerea si ca trebuie sa fie de acord cu uselistii?De acord ca ce?Ce au zis uselistii?Am pierdut undeva firul.
Nu am scris la deruta ci doar am vrut sa punctez ca ce au descoperit ziaristii in cazul Anastase nu este singular .
In seara asta ma predau ... te declar invingator la puncte , ma bag la un movie ca maine sunt liber si ma pot trezi mai tarziu .
Primul "la deruta" a fost cel mai portocaliu user de pe forum,tu nu prea mai esti ca mai scapi si acuze realiste la adresa lor,dar apoi ai tras la aceeasi caruta.:)
Nu am negat niciodata ca am votat pedeleul , am crezut ca astia vor fi altfel dar au fost la fel ca ceilalti ( unii cu siguranta vor spune ca au fost mai rai ) le-a stat in putere sa faca lucruri mari dar au facut putine lucruri bune care nu au acoperit jaful din spatele tribunei... hmmm , nui nimic la alegeri puterea este la mine si ii voi taxa corespunzator .
Si pe timpul pesedeului a fost jaf mare dar atunci presa era controlata de partid si putine lucruri apareau la suprafata , si pe timpul peneleului a fost jaf dar atunci duduia economia ( vrajeala de 2 lei - traiasca imprumutu' cu buletinu ) ... dar pe timpul pedeleului cand saracia chinuia poporul sa mai si furi este destul de grav si cei ce au furat sau au avizat furaciunile trebuiesc judecati si daca sunt gasiti vinovati sa fie pedepsiti intr-un mod exemplar .
Ma voi repeta iara ... daca vor exista doar show-uri TV in care politicienii vor face acuzatii fara sa sprijine justitia sa faca o judecata rapida si corecta atunci este grav , realizez ca este greu pentru ca sunt contracte legale dar cine vrea sa gaseasca ceva o sa gaseasca cu siguranta . Daca un primar se va alege cu averea confiscata si ajunge sa fie condamnat la ani grei de puscarie pentru achizitii de panselute cu 3 lei bucata cand ele costau pe piata libere 50 de bani cu siguranta cei ce vor dori sa fenteze banul public vor sta pe ganduri inainte sa bage toata mana in borcanul cu miere .
Primul "la deruta" a fost cel mai portocaliu user de pe forum,tu nu prea mai esti ca mai scapi si acuze realiste la adresa lor,dar apoi ai tras la aceeasi caruta.:)
Despre mine e vorba? Atunci rog sa mi se schimbe userul in "orange". E bun sucul de portocale.
Ala e luat,cred ca e marca la OSIM si alte povesti.:)
Daca vrei Coca-Cola.
Deci .... acum ca portocalii au picat eu cu cine votez ?:cool2:
Daca vrei Coca-Cola.
Coca-cola e rosie.
Deci .... acum ca portocalii au picat eu cu cine votez ?:cool2:
Treci in barca celor de la putere. Asta daca nu iti trebuie 20.000 euro (sa votezi cu domnu' dan).
Cu pesedeu nu votez nici daca ma baneaza @zmeura , penele este greu ca astia se trezesc tarziu ca doarme greu crinu , domnu' dan este prea dus cu pluta , pedele nu ca sunt amortiti si lipsiti de vlaga , unepere sunt visatori , la pereme am intrebat dar nu mai au rudotel , monoritati NU .... chiar sa nu fie solutii si pentru mine , sa vad ce sacoşe mai primesc saptamana asta :)
Mai exista punr? Cine e presedinte?
Vezi ca acum se dau galeti, cizme, umbrele. Eu am primit una verde (umbrela). :D
Scuze , era vorba de unepere ... pixelul albastru este vina , am vazut portocaliu in fata ochilor :)
Ultima noutate a guvernului PONTA.....ministrul culturii scuipa ziaristi !!!!!
Tot e bine ca nu fura telefoane!
Sau ca nu bate copii!
PS Deschideti un alt topic cu cei de acum, ca astia nu pica!
" luxul " saptamanii : sa uiti becul aprins in baie !
ps. - nu mai e' mult pin' la ratie .
.....ministrul culturii scuipa ziaristi !!!!!
Trebuie sa fie mandrii,doar nu-i scuipa un ministru in fiecare zi :lol:
" luxul " saptamanii : sa uiti becul aprins in baie !
ps. - nu mai e' mult pin' la ratie .
Stai linistit, a fost o noua diversiune USL. El scapa porumbelul si vine Superman, adica Ponta si salveaza natiunea de scumpirea de 5%.
Scumpirea oricum va avea loc, e doar praf in ochii poporului. (era sa scriu in ochii prostilor !)
---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:21 ----------
Trebuie sa fie mandrii,doar nu-i scuipa un ministru in fiecare zi :lol:
Poate va deveni obicei ! Ne putem astepta la orice marlanie, dar chiar din partea unui ministru ????
Astia macar scupa real, e o realizare mare fata de cei dinainte, nu cu filmulete fabricate in casele de productie Motanul SRL, cum erau palmile amintite de @lao cateva posturi mai jos
Moo,voi inca mai credeti ca filmul ala cu Base a fost trucat?Hahaha,banuiesc ca il asteptati si pe Mos Craciun.
Scumpirea la curent era stabilita demult,dar na,e greu sa dai un search pe goagal si sa vezi ca daca portocalii nu picau se intampla exact acelasi lucru.Si doar v-a zis cel numit de ai vostrii ca scumpirea asta e nimic,ce va tot suparati?Lasa sa fie acolo ca azi-maine ne va presa iar FMI sa dam pe nimic Hidroelectrica si Nuclearelectrica.Sa vedeti dupa aceea preturi,fix ca la benzina.
Intr-adevar scumpirea era si daca ramaneau portocalii, dar poate sceneta asta cu omul rau si salvatorul (a se citi Ponta) nu ar fi fost pus in scena...
Cu pesedeu nu votez nici daca ma baneaza @zmeura , penele este greu ca astia se trezesc tarziu ca doarme greu crinu , domnu' dan este prea dus cu pluta , pedele nu ca sunt amortiti si lipsiti de vlaga , unepere sunt visatori , la pereme am intrebat dar nu mai au rudotel , monoritati NU .... chiar sa nu fie solutii si pentru mine , sa vad ce sacoşe mai primesc saptamana asta :)
Sa nu uit sa raspund la ce-a mai mare dilema a romanului: "eu cu cine votez?".Nu ca as avea solutia universala,dar totusi nu e chiar asa greu.
Cica avem o democratie in care care putem vota uninominal (era si dupa stilul lui Base o varianta acum 4 ani,nu va opariti,hooo ca nu e numai a lui Ponta!).Normal,voi oameni cu capul pe umeri si informati va apucati sa cautati informatii inainte,nu?
Te apuci si cauti pe Goagal dupa aia 2-3 mai tari de pe localele/colegiul tau si cetesti.Vezi daca au lucrat numai la stat,daca a scris presa ca au furat,daca sunt traseisti,dastea.Nu coteaza partidul,voteaza omul,ar fi timpul.Nu vota Igasi numai ca sunt pe lista PDL,poti sa vezi ca si-a luat BAC-ul la 24 de ani si a lucrat doar ca pupinbasist,nu e greu.:)
Acum serios,pana nu vom vota persoana (indiferent de la ce partid e,dar sa aiba coloana vertebrala) nu se va rezolva nimic.Parerea mea,hac!
Uauuuu ... saru-mana boierule ca m-ai luminat , incet incet incep sa ies afara din intunericul portocaliu .
Portocaliu nu mai este,le e jena la unii sa il mai foloseasca.Probabil de aici si intunericul perceput.:D
Acum ne dam ecologisti , verde crud , forţă tanără :)
Ba verde,ba albastru.... cred ca nici membri lor de partid nu stiu pe ce trebuie sa puna stampila.:)
Apropo de votat oameni,oare cati din cei care l-au votat pe Igas au stiu macar cum arata?Dar ca si-a luat bac-ul la 23 de ani?Mai sunt multi altii ca el prin parlament,slugi credincioase ale partidelor si atat,dar asta din cauza ca se voteaza pe culori cu plase in mana.Nu e greu sa dai un search dupa candidati si sa vezi ce averi au,daca au lucrat doar la stat,prin cate partide a trecut in timp ce el iti explica "doctrine",etc.
Vorba lui Badea,mai bine pui stampila pe toti ca sa nu se supere nici unul.:D
Oftopic :)
Apropo de verde albastru chiar mă uitam afară,se vopsește parcarea destinată persoanelor cu disabilități ...
http://img.tapatalk.com/5cfbff07-f2be-ffd1.jpg
Vorba lui Badea,mai bine pui stampila pe toti ca sa nu se supere nici unul.:D
Badea este un idiot care nu este in stare sa-si traiasca viata si la anii lui inca traieste langa maica-sa .... este bine ca fiecare sa voteze asa cum crede el de cuvinta dar sa voteze pentru a impiedica furaciunea de voturi . In general la locale se voteaza omul si mai putin partidul pentru ca cine a vrut sa faca treaba a facut cine nu a dat vina pe diferite chestii .
Cunosc persoane care si-au luat bacul mult mai tarziu de 23 ani si au facut si facultate si acum sunt in functii de conducere si sunt extrem de apreciati in meseria lor si nu sunt stigmatizati pentru ca nu si-au facut studiile la timpul lor .
Nu am auzit la noi in tara sa fie vreun partid sa nu faca pomeni electorale sau sa nu bage in parlament pe cei ce sponsorizeaza din greu partidul sau sa refuze traseistii politici , este greu sa se ajunga la un consens intre partide si sa apara legi care sa penalizeze persoanele care ofera mita electorala pentru ca este usor sa-i judeci pe cei saraci care de foame accepta o sacosa cu o paine si doi mici . Nu cei saraci sunt de vina ci politicienii care ii tin in saracie iar legile trebuiesc respectate si aplicate tuturor indiferent de valoarea conturilor din banci , este necesar aparitia unei legi pentru politisti , procurori si judecatori prin care sa fie aspru pedepsiti atunci cand sunt gasiti vinovati si condamnati si ca o masura descurajatoare pentru altii sa le fie retras dreptul la pensie pentru perioada cat au lucrat la stat .
Imi place ca ai cautat scuze pentru Igas,si mie mi s-a [arut un militian bun,dar numai ca tractorist.:)
Altfel acum avem vot uninominal pur,votezi oameni nu partide si vina e numai a poporului daca isi alege conducatori pe masura lor.Cum e turcul si pistolul.
Cat despre Badea ma uit garantat si diseara chiar daca sta cu maica-sa si nu isi traieste viata (o fi mort).Iti mai dau citate din el ca vad ca il admiri.:)
Nu caut scuze pentru Igas , sa fie sanatos si daca a calcat pe bec sa fie bagat la racoare mult si bine ... dar nu-i putem stigmatiza pe cei ce din diferite motive nu si-au facut studiile la timpul lor din cauza unui berbec care si-a dorit mai mult decat putea face . Merg pe ideia ca oamenii sa mearga la vot si sa voteze fiecare in functie de preferinte ... sunt curios daca actuala putere o sa faca ancheta in cazul votului viteza de la Paris iar cei ce vor fi gasiti vinovati sa fie pedepsiti dar vorba lui Ponta "masina lor de vot a fost mai buna decat a noastra " :( si nu se va face valva pentru ca or sa fie si ei la butoane .
Adevarul este ca Badea mi-a placut intr-o anumita perioada dar incet incet a luat-o prin porumb iar show-ul lui nu mi-a mai placut ... este bun in ce face iar motanul a facut afacere cu el :)
Mai Costele eu nu inteleg ce te tine legat de astia din PDL?
serios acum , ce mari realizari au facut? sau poate ai tu beneficii de le tot ti partea aici pe forum?
lasa-i in drumul lor ca sa nu zic mai mult.
Sper sa nu mi-o retezi ca toti pdl-stii pe care ii contrazic si le arat ce "buni au fost pdl-istii, ca tin cu psd sau liberalii de asta nu vad frumoasele realizari ale lui base si sleahta lui.
Au aratat toti ce au putut, insa cei mai nenorociti au fost pdl-istii.
Cred ca ar fi bine sa ne trezim si sa alegem pe altii , din alta generatie poate care sa nu urmareasca interesele de partid, deci acum la aceste alegeri locale indreaptate catre un independent pentru ca ala nu o sa fie condus de interesele de partid .
Adevarul este ca nu ma tine legat nimic de ei iar daca nu ar intra in parlament la viitoarele alegeri parlamentare ar fi benefic pentru partid . Anumite ideii si anumiti politicieni din pedele mi-au placut intr-o anumita perioada dar din pacate au dat cu capul in gard rau de tot si ceva timp in opozitie o sa fie de bun augur pentru ei pentru a curata partidul de oportunisti si pentru a face o analiza pertinenta a tuturor greselilor facute . Nu sunt membru pedele si nici nu am fost , nu am beneficii si nici nu am avut din partea pedele ( si eu si sotia lucram in mediu privat iar firmele unde lucram nu sunt clienti ai banilor publici ) sunt doar simpatizant al pedele ca partid , nu al anumitor oameni din pedele , sunt constient ca au gresit enorm dar nu pot accepta solutii salvatoare din partea unora care au fost la guvernare si nu au facut nimic bun pentru mine si pentru familia mea . Nu pot spune ca pedele a facut mai multe fata de ceilalti dar anumite ideii lansate de ei mi-au placut ... ca nu si-au respectat promisiunile facute este alta faza si cu siguranta vor fi penalizatii corespunzator si pe buna dreptate la viitoarele alegeri iar in cazul acuzatiilor de furaciune vreau actiuni in justitie iar cei acuzati sa fie pedepsiti exemplar pentru a descuraja viitoarele tentative de furt din banul public . Daca s-ar putea asi da afara 80% din politicienii ramasi in pedele la ora actuala pentru lipsa de reactie fata de cheltuielile inutile din sistemul bugetar , restul care au plecat la putere sa se spele cu ei pe cap useleul . Imi doresc enorm ca justitia sa-si faca treaba iar cei din pedele care au bagat mana in banul public sa fie judecati si condamnati conform legilor in vigoare altfel acuzatiile facute la tv fara o actiune in justitie cum se face de 20 ani nu este decat propaganda ieftina .
Nu ma consider nici un om de dreapta dar nici de stanga ci imi plac ideii din ambele tabere ... incet incet cred ca se vor forma si la noi doctrine politice adevarate si nu vom continua sa votam din patru in patru ani doar impotriva guvernantilor .
Asta-s eu ... un om al contrastelor uneori , imi place si mie sa comentez politica ca oricarui om si nu ma dau deoparte imi a spune parerea si consider ca este benefic un schimb de pareri deoarece diversitatea face bine la democratie altfel putere fara o opozitie puternica nu este benefica societatii .
Daca deranjez pe cineva cu opiniile mele imi cer mii de scuze si va asigur ca nu imi doresc sa jignesc si sa indispun pe nimeni . Mii de scuze pentru @zmeura pentru ca mai tot timpul m-am contrat cu el si nu asi dori sa se supere pe mine pentru anumite comentarii si promit sa-i fac cinste cu un vin bun la urmatoarea intalnire .
Robert Turcescu colonel?Lazescu de la TVR la fel?Nu mai zic de restu,vai de ea tara,plina de securisti si grade la mai mult de 20 de ani de la revolutie.
http://www.mediasinfo.ro/robert-turcescu-colonel-lista-cu-politicieni-fosti-ministri-primari-jurnalisti-numiti-la-strict-secret-de-fostul-ministru-al-apararii-video/2012/06/21/
La puscarie cu cei ce au facut ceva gresit in toata treaba asta ... altfel daca guvernul doar ne da cate un comunicat sec si la tv o saptamana formatorii de opinie isi justifica banii castigati nu se rezolva nimic . In mod normal ar trebui putina vorba si multe fapte ... comunicatul trebuia sa contina o informare despre depunearea unei plangeri penale si motivul pentru care s-a facut plangerea altfel nu este decat mistocareala pe fata . Sincer ma asteptam sa vad foarte multe capete cazute dar este greu cand oamenii de afaceri care sunt abonati la contractele cu statul sunt aceiasi de 20 ani indiferent de culoarea politica a guvernului .
Care puscarie?Doar va aratam ca aparatul de propaganda si de rasplata pentru servicii aduse regimului basist era foarte bine pus la punct.Ma intreb ce pensii vor avea astia peste ani si ani.
Turcescu imi era simpatic cand era la EuropaFM si RealitateaTV,acum il consider mult sub unii ca Ciuvica sau Ciutacu,astia cel putin latra pe banii felixului si nu primesc grade de la stat.Mizerabila politica din ziua de azi,la fel si unii "jurnalisti".Acum acei "jurnalisti" tin partea actualei opozitii,cum sa ai incredere in ei?
Pai puterea s-a schimbat iar cei noi au promis la puscarie cu portocalii corupti ... a mai zis unul la tzepe si nu s-a facut nimic si tare imi este teama ca istoria se repeta. Comunicatele astea seci faca depunerea unor plangeri nu par decat propaganda politica ieftina , poporul doreste sa vada condamnari pentru ca mesajul opozitiei a fost unul anti-coruptie si seara de seara la tv puterea a fost aratata cu degetul aducandu-se exemple de guvernanti corupti si contracte dubioase cu statul incat acum cand au venit la putere se doreste si deschiderea unor procese rasunatoare pentru ca oamenii vor dreptate si sincer nu inteleg pentru ce noul guvern bate pasul pe loc .
Stai domn'le ca nu e nici un comunicat,e de la felix venita stirea.Oricum ce sa le faca acum la aia?Degradarile nu se pot face asa batand din palme,sa demonstrezi ca au fost facute doar ca rasplata politica e practic imposibil.
Robert Turcescu colonel?Lazescu de la TVR la fel?Nu mai zic de restu,vai de ea tara,plina de securisti si grade la mai mult de 20 de ani de la revolutie.
Si eu sunt colonel deghizat pe forum. Nu era si numele meu pe lista "maestrului gadea"? Lasa ca mai scoate una la xerox in seara asta. Dupa 20 de ani un inalt politician e condamnat ....... toate televiziunile vuiesc....numai gadea scoate o lista de colonei din joben.
Zappa, eşti fan turcescu ? (am scris intenţionat cu t mic)
Zice ca nu ai voie sa vorbesti despre colonelul Turcescu ca acum e treaba cu Nastase.Logic nu?
Totusi un general a confirmat si a spus ca stirea e partial falsa:lista nu era deloc la secret si daca nu se stia pana acum asta e.
Ideea era ca tara arde si baba gadea se piaptana. Basescu e de vina. Aaaa...si pixelul albastru.
E prima data dupa '89 cand un politician de prima clasa e condamnat penal. Prima data! 5 judecatori au votat in unanimitate condamnarea.
Cand bivolaru (ala de la pesede) a fost condamdat la brutarie s-au dus toti politrucii pesede sa-si apere colegul. In frunte cu 4 case si matusa tamara.
Exista un inceput in toate si politicienii care se simt cu musca pe caciula ar trebui sa se teama.
Bravo justitiei!
P.S.: sunt fan turcescu. Il urmaresc mai des pe domnu' dan (adica aproape deloc), decat pe turcescu. Pe vremuri il urmaream cu ceva interes. Oricum e peste gadea. Incomparabil mai bun.
Incomparabil mai bun.
Da, ne-a dovedit cand a moderat intalnirea geoana - base.
I-a pus intrebare grea lui base:
Ati lovit acel copil cu pumnul?
Cand toata lumea vazuse ca de fapt a fost un dos de laba...
Si base a putut linistit sa jure ca nu l-a lovit cu pumnul pe copil. Corect, n-a jurat stramb!
De atunci nu mai are loc pe ecranul televizorului meu.
PS Oricum nu ma prea uit la totii dezaxatii astia de la A3, si nu numai, care comenteaza, eu citesc aproape numai ce scrie CTP.
Propun ca televiziunile care transmit altceva decat ce e legat de condamnarea lui Nastase sa fie desfintate.Am impresia ca nesimtiti de la Boomerang au desene la ora asta,jos cu ei.:)
"Don colonello" :D
PS: Basescu e de vina pentru multe,Nastase e vinovat chiar cu acte.De ce nu pot sa vorbesc despre ambii (si multi altii) in acelasi timp?Daca vreau vorbesc,devierile de la subiect nu functioneaza.
Turcescu , marele deontolog, simbol al corectitudinii. Probabil aşa (incă) il percep unii oameni.
Cum naiba e posibil să accepţi gradul de colonel fără să fi făcut măcar o zi de armată ???
Rar am văzut un asemenea caracter abject.
Ma uit pe nikelodeon. Am depasit faza cu boomerangul. :D
I-ai dat şi like pe facebook ?
Cum naiba e posibil să accepţi gradul de colonel fără să fi făcut măcar o zi de armată ???
Stai ca ai gresit,el a scris clar ca nu si-a dat nici un acord,habar nu are ca e colonel.:)
Saracu pedeleu nici cand este in agonie nu-l lasati in pace ... unde-i respectul fratilor :)
Cu slugile lui avem ce avem!
Si este in agonie doar, din pacate...
PS Promit sa nu mai zic nimic rau de ei cand or ajunge mai jos ca pnt-cd!
Pai si cu slugile celorlalti ce faceti ? ii trimiteti la brutarie ?
Pai nu are nimeni nimic cu pedele,vorbeam despre Turcescu,el zice ca nu e inscris in pedele.
Turcescu zice ca nu a facut armata ca aia erau prea plictisiti sa il ia:
Oricum, n-aveau chef de incorporari in anii aia ca nu aveau buget. Te luau doar daca-ti doreai neaparat. Iar de d-astia la TR erau satui...
Nu imi vine sa cred cat poate fi de penibil,il credeam om serios.Oricum la cate tepe mi-am luat nu mai conteaza inca o jigodie pe lista.
Pdl nu e in agonie. E un partid care a trecut in opozitie. Ar fi neplacut sa dispara de pe scena politica. Cine sa faca opozitie? PP-DD? Romania tare? Udemereu? USL-ul e o coalitie din 3 partide si a obtinut cca 50%. Iar pdl-ul singur si dupa ce a fost la guvernare a obtinut 17%. Deci? E democratie; partidele se rotesc la guvernare. E ceva normal. Normal e si faptul ca persoanele care au gresit sa treaca pe la brutarie.
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Si vorbim aici de a "cinspea" roata de la caruta? De turcescu? Oricum, jurnalistic e mai bun decat multi de la a3. Asa colonel cum e. Desi eu am mari indoieli cand vine vorba de mirela bugetara.
Eu unul nu pot sa cred nimic din ceea ce e la a3. Pentru ca atunci cand spun antena 3 vad fata lui voiculescu. Si nu am cum sa-l cred pe acel turnator.
P.S.: singura televiziune din Romania afiliata CNN. Hahaha.
Si nu am cum sa-l cred pe acel turnator.
Care turnator nene ca in zilele lui bune le zicea cu gratie
http://www.youtube.com/watch?v=KKVPLkUyGO0
E vorba si de Turcescu dar daca va uitati la lista aia o sa vedeti ca e luuuunga,inclusiv Ioan Ionel Nelu Nelutu Ionica Botis,despre care bineinteles ca nu s-a mai auzit nimic legat de ce a facut el ca ministru,in loc sa fie condamnat a fost gradat.Bravoo!
Macar Felix e securist cu acte,se scapa pe el la televiziunea lui,pe banii lui.Base si-a instalat un aparat securist,slugarnic si propagandist pe banii nostrii.Le mai da si grade ca sa aiba pensii grase.
PS:Nu ai cum sa il crezi pe Felix,dar aseara a intrat ministrul si a confirmat oficial pe telefon.Nimeni nu a negat pana acum,din cei de pe lista,doar Turcescu o da de gard pe facebook scriind ca el nu a semnat nimic.:)
televiziunea lui,pe banii lui
De unde a avut acest securist bani? Conturile securitatii pe unde or fi poposit? Smecheriile cu terenuri pe la Baneasa? ...etc. Parca are sa dea vreo 60 mil euro ministerului agriculturii unde e ministru omul lui de casa (imprumutat cu vreo 300.000 euro). Oare peste un an va mai fi dator?
Securist cinstit si patriot care a turnat din dragoste de tara!
doar Turcescu o da de gard pe facebook scriind ca el nu a semnat nimic.:)
Pai si nu trebuia sa stie si el ca este colonel si ca a fost inscris ca membru pdl ... ar trebui o semnatura ceva sau se poate face si fara semnatura :(
Moo felix are bani cam tot de acolo de unde au Paunestii,Base cu ficele lui,etc.Am zis eu ca e cinstit?Doar voi sariti ca arsi cand pomenesc de ceva portocaliu,din partea mea poti sa zici ce vrei despre felix,iti spun de pe acum ca ai dreptate.Asta nu ii face pe Base si gasca lui mai curati.
Cum sa nu stii ca esti colonel?Ahaha.
Poate el credea că e general :)
Pai voi ce sariti ca arsi cand zice cineva ceva de Felix ... parca ati fi angajati lui si daca nu raspundeti pe masura va taie la diurna . Fiecare exprima ce simte ca doar nu putem sa fim toti uniti in cuget si simtiri , unii din noi mai suntem rataciti de turma si mai avem si alte ganduri fata de majoritate .
Pai si cu slugile celorlalti ce faceti ?
Asteptam sa se "ridice" cam la nivelul de moralitate al portocaliilor si apoi ii f*tem si pe ei! :clap:
Pai voi ce sariti ca arsi cand zice cineva ceva de Felix ... parca ati fi angajati lui si daca nu raspundeti pe masura va taie la diurna . Fiecare exprima ce simte ca doar nu putem sa fim toti uniti in cuget si simtiri , unii din noi mai suntem rataciti de turma si mai avem si alte ganduri fata de majoritate .
Citeaza-ma unde am sarit ca ars in apararea Felixului sau cine a sarit pe aici in apararea acelui securist.Despre Felix ati scris voi dupa ce eu am scris despre Turcescu,daca credeti ca are legatura nu e problema,dar nu il albeste pe "colonel" deloc,ramane tot mic si negru.:D
PS: Lao,mai bine zis "asteptam sa fie facuti colonei".:)
Nu e mic si negru, e vipera. Asta e periculos, ca nu e prost!
La aia de la A3, la unii, se vede ca nu-i nimic de capu' lor...
Sau se vedea, ca nu m-am mai uitat demult la ei.
Eu inca astept sa se deschida procese impotriva portocaliilor acuzati de furaciune , vreau sa-i vad pe toti cei vinovati la puscarie in frunte cu Basescu ... au trecut 2 luni de guvernare si nu vad decat declaratii politice care nu se concretizeaza in depunerea de plangeri penale .
O sa vezi! Acum ca s-a rupt ata, o sa urmeze si altii! Dar trebuie documentate, nu facute pe picior ca sa scape aia usor.
Chiar daca o sa fie numai si numai din razbunare...
Vad ca la Vantu s-a rezolvat repede,deci se poate,doar ca numai in procese de doi lei cu condamnari minore.Legat de FNI nu s-a putut sa il judece in jumatate de an pe fond?Dar cu Placinta ce au mai facut?Despre Botis nu am mai auzit nimic,si la astia au trecut deja 1-2 ani.
dic_star79
21-06-12, 19:37
Pe, Placita o vreau ...o vreau si pe Udrea...ce bunaciuni...:), oare vor si ele la racoare ?
Hmmm ... nu stiam ca Racoare Costica este numele tau adevarat :)
In locul lui Tuciurescu mi-as inchide pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/Robert-Turcescu/241767609169043 .