PDA

View Full Version : Acum poţi verifica online dacă eşti asigurat

delta2k2
23-04-12, 15:26
Oricine poate verifica printr-o simplă accesare a paginii Casei Naţionale de Asigirări de Sănătate (CNAS) dacă este sau nu asigurat la adresa http://www.cnas.ro/despre-noi/interfata-siui-online

In Romania există aproximativ 18 milioane de asiguraţi, insă la internările in spital precum şi la medicii de familie, asiguraţii trebuie să prezinte adeverinţe care să ateste acest lucru, astfel că in fiecare zi companiile le eliberează angajaţilor mii de adeverinţe care să demonstreze in faţa medicilor că au taxele la sănătate plătite.

Există totuşi o situaţie in care un asigurat trebuie să solicite o adeverinţă: Dacă in momentul interogării aplicaţiei de pe site-ul CNAS, persoana nu apare a fi asigurată deşi situaţia reală este alta, atunci persoana respectivă trebuie să aducă o adeverinţă de la angajator sau Casa de Pensii, potrivit instituţiei.

zappa
23-04-12, 22:16
Esti sigur ca situl e functional? La ora asta nu se incarca interfata SIUI.

kilowatt
23-04-12, 22:39
eu am incercat mai devreme si a mers.

delta2k2
23-04-12, 22:46
La ora asta se incarcă parţial. Adică nu mai merge. Adică ... la fel ca majoritatea site-urilor in care s-au băgat o grămadă de bani. Bani de la buget ... desigur

franta
23-04-12, 22:46
mie nu mi-a mers, poate merge numai din tara.

horatyu
23-04-12, 23:07
nici mie nu imi apare nimic unde sa pot baga datele mele

zmeura
23-04-12, 23:16
Pe la ora 15 am testat si mergea,zicea ca sunt in regula.Nu stiu cu capul.:)

horatyu
23-04-12, 23:34
:lol:

am lasat pagina deschisa mai mult timp si acum imi apar datele pentru verificare...deci merge dar foarte greu pentru ca am dat click pe acel link unde pot sa vad daca sunt asigurat dar de 5 minute stau se se incarce pagina si inca mai gandeste :)))) deci cu siguranta au un server de cacao....SUCCESURI:lol:

astia nu sunt normali ...deci daca nu stai la coada trebuie macar sa stai 10 minute sa deschida un link si daca trebuie sa dai cam 4-5 link-uri stai aproape o ora sa faci verificarea respectiva

cred ca nici in Congo nu merge asa de prost pe net un link

Eu am net de la romtelecom 20 mega /secunda:lol: oare daca aveam net doar de 2 mega cam cat trebuia sa astept? 100 de minute?

zmeura
23-04-12, 23:35
Pai ce sa faca si ei cand intra deodata zecile de milioane de useri de pe cel mai tare forum din estul galaxiei? :D

PS: Congo?Deci te rog,lasa politica ca acum nu se mai emigreaza acolo.:)

franta
15-05-12, 00:13
acu merge, mie imi apare ca sant asigurat, dar de cativa ani nu am mai avut treaba cu ei...