PDA

View Full Version : Se scufunda barca ?

zmeura
27-03-12, 17:51
Vad ca au inceput sa fuga sobolanii,probleme Marinare? :cool2:
Mai grav e ca atii cu barcuta vopsita in galben/rosu ii primesc cu bratele deschise.Nu mai scapam de mafioti veci.

zappa
27-03-12, 17:58
Toti sunt la fel; strans uniti in jurul partidului. Numele partidului nu are importanta.

delsat
27-03-12, 20:16
Preşedintele Băsescu a mers la Seul la un summit privind securitatea nucleară. A avut o mare surpriză cind a văzut că nu era vorba de Securitatea la care se aştepta el.
http://www.catavencii.ro/Basescu-seul-impotriva-tuturor_0_3629.html

zmeura
28-03-12, 16:44
- au dat cuprul pe nimic
- au dat gazele de sist catre Chevron

Urmeaza aurul,hidroelectrica si nuclearelectrica ca sa platiti si la curent cum platiti la benzina.Noroc ca am ramas cu sarea si posta.:)

stargate
28-03-12, 21:32
Muntii nostri aur poarta noi cersim din poarta'n poarta

De 20 ani este tot o intrecere intre guverne care instraineaza mai mult si mai ieftin din averea tarii si asta fara rusine si fara un plan social de protectie pentru muncitorul roman .

zappa
29-03-12, 15:35
- au dat cuprul pe nimic
- au dat gazele de sist catre Chevron

Urmeaza aurul,hidroelectrica si nuclearelectrica ca sa platiti si la curent cum platiti la benzina.Noroc ca am ramas cu sarea si posta.:)
Si daca au fost ale statului tu ai trait mai bine? Poate ca aia le vor administra mai bine, vor crea locuri de munca, etc.

dMd
29-03-12, 16:49
..este tot o intrecere intre guverne care instraineaza mai mult si mai ieftin ... .
Nu este intrecere :) , este o obligatie pe care si-au luata-o mai marii nostri atunci cand "masele au dorit" integrarea in structurile euro-atlantice. Intotdeauna trebuie platit un tribut la inalta poarta, iar Romania este pe primul loc la capitolul asta. De aia se si grabeste marinarul sa rezolve problema - Rosaia Montana - ca i se termina mandatul si este rusinos sa ramana restant. Urmeaza asa cum a precizat Zmeura - hidroelectrica, nuclearelectrica.. etc dar asta banuiesc ca este in sarcina noilor alesi :baloon:

P.S. Sarea o lasa ca este iodata si dezvolta intelectul populatiei, insa trebuie sa faca painea cat mai putin accesibila ca aia da peste cap efectele "benefice" ale sarii iodate.

zmeura
29-03-12, 17:52
Dai aurul tau pentru cateva locuri de munca si praful de pe toba,adica 4 %?Statul suntem noi sau cel putin asa ar trebui sa fim.Vezi cazul petrom si cat de bine e administrat,astfel incat statul Austriac a tras de la noi peste un miliard de euro anul trecut,cat de fraieri suntem de nu putem sa tinem banii aceia in tara?Asta va urma si legat de cupru,aur,energie electrica si gaz,strainii for face profituri uriase pe spatele nostru si din resursele noastre,in timp ce noi cu salariile cele mai mici din UE vom plati totul la acelasi pret ca cei din vest.
Tot "statul" francez se descurca cu Dacia/Renault ,culmea.Si daca ar fi sa se fure,cel putin ar fura ai nostri si nu ai lor.

PS: Stargate am auzit un zvon ca se duce si sarea pe paula,ramanem cu Posta ca acolo au directori peste directori si sunt in pierdere permanenta ca nu are cine sa faca curat,nu se vrea.Nici nu se va da pentru ca e mai greu sa o faci rentabila si nici nu au unde sa isi mai puna ei pilele in functii mari unde sa nu faca nimic.

stargate
29-03-12, 19:44
Apai incet incet se duce totul ... si chiar daca nu reusesc astia sa vanda tot , vor reusi sigur ceilalti . Sunt destul de multe ramuri ale industriei neprivatizate si care asteapta privatizarea pentru a deveni peste noapte extrem de productive . Din pacate uitam cat si in ce conditii au privatizat celelalte guverne ... oricat am vrea sa credem altceva toti sunt o apa si un pamant .

horatyu
30-03-12, 13:40
cel mai mult ma mira ca acceptam noi tot ce fac astia de la putere
sper insa ca la alegeri sa se aleaga praful de toti pdl-sti si cei care sunt in coalitie cu ei

Numai tarile bananiere isi vand resursele , in rest toate tarile isi exploateaza singure resursele si noi le dam pe nimic unor societati obscure care nu au bani sa exploateze ----> cazul "cuprul romanesc"

La fel si cu gazele de sist. Voi ati vazut ce vor sa faca exploatand gazele de sist?
Otravasc pur si simplu totul , in principal apa (panza freatica) si implicit mediu prin metoda de fracturare hidraulica , adica injectarea unei cantitati de apa amestecata cu multe substante chimice care otravesc panza freatica.

Am vazut niste documentare despre aceasta metoda facute in SUA si este infiorator pentru ca oamenii nu isi deau seama in prima faza si se imbolnavesc de diferite forme de cancer si animalele mor si ele destul de rapid dupa ce consuma aceste ape infestate.

zmeura
30-03-12, 14:36
Doctrina,dreapta,stanga,comunisti,necomunisti,blablabla.
Toti au o singura doctrina: ciolanul.

Cristian Popescu Piedone (Partidul Conservator) este candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primaria Sectorului 4, a anuntat, vineri, presedintele PSD si co-liderul USL, Victor Ponta. In decembrie 2011, Elena Udrea, presedintele organizatiei PDL Bucuresti, l-a anuntat pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, drept coordonatorul campaniei PDL-UNPR Bucuresti pentru alegerile din 2012 dupa ce, cu o luna inainte, anuntase ca va candida sub sigla UNPR.
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11873709-victor-ponta-cristian-popescu-piedone-candidatul-usl-pentru-sectorul-4.htm?cfnl=

zappa
30-03-12, 15:26
La fel si cu gazele de sist. Voi ati vazut ce vor sa faca exploatand gazele de sist?
Otravasc pur si simplu totul , in principal apa (panza freatica) si implicit mediu prin metoda de fracturare hidraulica , adica injectarea unei cantitati de apa amestecata cu multe substante chimice care otravesc panza freatica.

Am vazut niste documentare despre aceasta metoda facute in SUA si este infiorator pentru ca oamenii nu isi deau seama in prima faza si se imbolnavesc de diferite forme de cancer si animalele mor si ele destul de rapid dupa ce consuma aceste ape infestate.

Sa nu imi spui ca ai vazut documentarul pe lanterna 3. Atunci iti recomand sa cauti pe internet si pe mirela bugetara.

Sa se vanda odata tot si sa ne apucam de munca ca prea se sta la mila statului. Statul e cel mai prost administrator.

zmeura
30-03-12, 21:37
Doar la noi statul e prost administrator,asta e scuza celor care isi trag dreptul cand dau ceva ca sa le pice si lor o spaga.Statul austriac,francez,grec,etc fac afaceri bune la noi si profit.Polonezii atrag fonduri europene si sunt pe crestere economica de cand lumea,le merge agricultura,plus altele.La noi?
Resursele naturale nu le dai decat concesionate pe cativa ani si isi trage si statul procente bune,nu in procente de o cifra in bataie de joc.

franta
31-03-12, 14:15
se pare ca la bucuresti se rupe prietenia untre pdl su unpr.
soarecii fug de pe un vas care se scufunda

@soarece: nu e nici o aluzie la tine :)

horatyu
01-04-12, 06:30
Sa nu imi spui ca ai vazut documentarul pe lanterna 3. Atunci iti recomand sa cauti pe internet si pe mirela bugetara.

Sa se vanda odata tot si sa ne apucam de munca ca prea se sta la mila statului. Statul e cel mai prost administrator.

cine te-a manipul at asa de bine?
asta e cea mai mare manip ulare : " statul e cel mai prost administrator "

cei care conduc companiile de stat vor sa fie prost administrate ca apoi sa le vanda pe mai nimic si sa isi traga niste comisioane grase

tot asa au batut apa in piua cam 6 luni si au vandut Combinatul de otel de Galati ca cica e " energofag " ( adica mancator de energie ) si nu produce cat consuma , iar cand l-a luat indianul miliardar intr-o luna a recuperat investitia si a iesit si in profit dar informatia a venit de la el nu de la "statul roman"( recte televiziunea si parerea politicienilor direct interesati), deci e clar ca ne mint frumos ca sa credem ca ei iau cele mai bune masuri.

Atata timp cat politicienii sunt niste curve de oameni si nu sunt deloc patrioti nu o sa mearga nimic bine in tara asta , oare de ce trebuie sa ne dam resursele pe mainile unor straini >?

ca nu putem noi administra? ma faci sa rad
asta e ...de 22 ani incoace se fac teste de manip ulare prin televiziune pe noi si cadem aproape de fiecare data in ele, dar cred ca o sa invatam pana la urma sa mai si gandim nu sa papam tot ce se spune la tvr.

De cateva luni ne sufoca cu niste clipuri publicitare ca trebuie neaparat sa inceapa exploatarea miniera la Rosia Montana, dar nu se spune nimic ca defapt Romania nu castiga aproape nimic de acolo si mai pierde si mediul inconjurator.
Oare noi nu putem exploata acolo ca si pana acum?
trebuie sa lasam pe altii sa faca asta intr-un ritm accelerat si cu metode daunatoare mediului.

Sper sa nu ajungi niciodata sa traiesti intr-o tara unde pamanul e otravit de cianuri si alte substante daunatoare provenite de la extractia gazelor de sist cu metoda de fracturare hidraulica

stargate
01-04-12, 08:57
Oameni buni ... din 4 in 4 ani o parte din politicieni fug de la un partid la altul , credeti ca acum s-a inventat traseismul politic ? acum o saptamana Antonescu si cu Daniel Constantin il injurau pe Piedone si il faceau om de paie si acum surpriza este cel mai bun si este canditatul USL la primaria de sector ... injurau cat puteau de tare pe cei de la PDL si acum primesc in partid toti primarii sau parlamentarii ( care pot sponsoriza campania electorala ) in partid . Nu cred ca vom avem curand o lege acceptata de toate partidele prin care sa fie interzis traseismul politic pentru ca fiecare partid are nevoie de finantare iar parlamentarii care fug de la un partid la altul sunt oameni cu bani care finanteaza campanii electorale in schimbul unor favoruri cand sunt la putere .

zmeura
01-04-12, 12:22
PDL era compus in mare parte in teritoriu de cei fugiti de la PSD si va explicam asta acum 4 ani ,iar voi o dadeati cu comunistii.:)
Macar eu acum (din nou) vad si recunosc ca se intampla invers si nu au decat sa astepte votul meu mult si bine.
Totusi stiu ca de exemplu primarii daca nu sunt cu puterea nu au bani,nu pot face mai nimic si uite asa nu mai au sanse la alte alegeri,de aceea cei din teritoriu fug la "partidul castigator" putin inainte de alegeri.Nu e corect dar cel putin pe ei ii mai inteleg.Dar in cazul parlamentarilor care au plecat cu Frunzaverde nu mai inteleg,ca doar ei ne tin teorii despre doctrina,dreapta,stanga,comunsti,etc.Deci pe astia nu si nici pe partidele care ii mai primesc inapoi.Frunzaverde e un baron local,Piedone e o jigodie.

zappa
01-04-12, 22:24
cine te-a manipul at asa de bine?
asta e cea mai mare manip ulare : " statul e cel mai prost administrator "

cei care conduc companiile de stat vor sa fie prost administrate ca apoi sa le vanda pe mai nimic si sa isi traga niste comisioane grase

Daca statul ar fi fost un bun administrator atunci toata planeta ar fi fost rosie; adica am fi trait in comunism. Dar sistemul a dat kix si mai exista doar izolat; acolo totul apartine statului.

horatyu
02-04-12, 18:01
te faci ca nu vezi adevarul...

daca se doreste exista administrare buna si din partea statului

poate daca s-ar teme ca vor da socoteala cu libertatea sau cu viata atunci nu cred ca si-ar permite sa nu faca tot ce tine de ei ca sa fie condusa cat mai bine o companie , insa ei fac totul pe dos pentru ca sunt directi interesati ===> vezi cazul ministrului agriculturii care inainte de a fi ministru a fost administratorului unei statiuni de cercetare si a facut praf si pulbere totul ca sa ii fie lui bine si acum banuiesc ca are contracte direct cu ministerul agriculturii si nimeni nu se sesizeaza http://www.recolta.eu/cat-a-fost-director-la-statiunea-de-cercetari-de-la-fundulea-stelian-fuia-nu-a-mers-la-serviciu-aproape-deloc/ sau http://www.jurnalul.ro/observator/ministrul-fermier-stelian-fuia-a-pus-pe-butuci-fundulea-604828.htm

si exemplele pot continua , dar cred ca nu are rost pentru ca toti stim adevarul

zmeura
03-04-12, 00:45
Resursele naturale si energia sunt strategice,statul trebuie sa aiba o influenta in aceste domenii fara sa ne tot cramponam de ideeA ca asta ar fi o chestie comunista.Sa nu ai resursele si energia sub control e o prostie,nu proasta administrare.
Din ce am vazut democratia a cam dat chix,sunt cazuri in care statele vestice detin majoritatea actiunilor in unele afaceri majore,ba chiar am auzit de nationalizarea unor banci!Nu am auzit pe nimeni sa plnga ca ar fi statul un administrator (mai) prost,nici ca ii ataca comunistii sau minerii cu Iliescu in frunte.:D
Nu mai repetati textele prost scrise la Cotroceni,ganditi-va la voi,la viitor si la viitorul copiilor vostri.Oricum deja e cam tarziu,dar stiti cum se zice: speranta moare ultima.

stargate
03-04-12, 09:19
In goana de ai injura cat mai tare pe actualii uitati sau va faceti ca uitati ce au facut fostii ... pe buna dreptate actuali un fost nu incompetenti ci foarte incompetenti , rauvoitori si pe alocuri chiar penali , DAR ceilalti cum au fost ? ... la timpul lor au fost la fel de penali si incompetenti ca acestia si acum ii asteptam ca salvatorii patriei . Eu nu le caut scuze dar am gresit votand asa cum era la moda fara sa privesc mai atent la ce votez , acum ma simt indreptatit sa pun intrebari daca opozitia vrea votul meu , sa stiu ce vor face daca vor puterea . Din din pacate de 20 ani votam doar impotriva si discutiile purtate acum le-am purtat si in 1996 si in 2000 , 2004 , 2008 ... vrem sau nu vrem sa recunoastem actuala clasa politica este compromisa aproape in totalitate . Teama cea mai mare pe care o am este ca noi ne stresam neuronii si tastatura iar ei isi fac planuri pentru viitoarele afaceri banoase pentru ei dar in defavoare noastra .

zmeura
03-04-12, 15:02
Cum adica "graba de ai injura pe actualii"?Ti se pare ca exista vre-un motiv de a nu fi injurati?E graba dupa atatia ani? :D

daradici
03-04-12, 15:39
Singura problema din toata povestea asta, e ca barca, care se scufunda e barca noastra. Adica barca multimii. (era sa ma exprim altfel ! :D )

zappa
03-04-12, 16:51
Asta cam asa e; barca noastra.
Eu nu am inteles niciodata de ce statul face contracte secrete. De ce trebuie ca un contract de vanzare - cumparare (dintre statul roman si omv, de ex.) sa fie secret. Daca ar fi fost un contract intre 2 firme private, da.....as fi fost de acord. Oare ce-or avea de ascuns?

stargate
03-04-12, 17:15
Cum adica "graba de ai injura pe actualii"?Ti se pare ca exista vre-un motiv de a nu fi injurati?E graba dupa atatia ani? :D

In general cand mergi cu viteza mare ( in graba ... eu sunt baiat de la tara ) pierzi anumite detalii , eu nici nu ii laud dar nici nu ii injur pentru ca nu am cu cine sa-i compar ... sunt totusi curios cate din masurile luate de pedelei vor fi anulate de uselei :)

Singura problema din toata povestea asta, e ca barca, care se scufunda e barca noastra. Adica barca multimii. (era sa ma exprim altfel ! :D )

Stai calm ca nu se scufunda nimic sunt doar scenarii apocaliptice prin care viitoarea putere incearca de pe acum sa-si justifice lipsa solutiilor .

zmeura
03-04-12, 17:38
Ar fi bine sa anuleze de exemplu cotizatiile de 10 000 de ron/luna a angajatilor de la Camera de Comert.Un lucru "bun" facut de pedelei.:)
Astea sunt doar cazuri care au iesit la iveala,stat mai mafiot si oameni mai incompetenti ca acum nu au fost niciodata,nici la cei de dinainte.Pedeleii ma fac sa imi fie dor de Bombo,fara sa mai plec in Congo.:D

horatyu
03-04-12, 17:41
se ascunde o mare magarie aici : se vinde o firma de stat ca nu e profitabila la pachet cu resurse naturale

asta e marea problema

pot sa privatizeze firma dar sa nu dea resursele

este ironia sortii ===> Ceausescu a fost condamnat si pentru ca a subminat economia nationala, iar astia chiar asta fac si nu patesc nimic
de ce?
pentru ca sunt unii care nu vor sa se trezeasca

PS: Stragate tu ai impresia ca eu ii iubesc pe cei care au fost la putere dupa 89 , adica cei din FSN, FDSN, PD , PDSR, ,PSD?

la fel a facut si Nastase cu Petromul , dar el nu e judecat pentru asta ci pt gainarii gen : ca a adus niste termopane din China fara sa plateasca taxe si este condamnat la cativa ani de puscarie

oare cat ar trebuie sa ia el si altii ca el care au dat petrolul tarii altora?
ca cica trebuie privatizat Petromul , desi nu avea pierderi, iar la pachet a dat pe 15 ani drept de exploatare a resurselor petroliere etc

macar s-a limitat la 15 ani
Ungureanu a dat cupru aproape gratis fara limita de timp, desi cupru este poate in momentul de fata la fel de scump ca aurul pentru industria electronicii====> tot e tine de circuite electrice si electronice

stargate
03-04-12, 18:08
Oameni buni daca cei ce vor veni nu vor taia in carne vie sa se tina minte 50 ani ca cei ce vor dori functii publice sa fuga de mita ca dracu de tamaie ce discutam noi aici este apa de ploaie . Vreau sa vad procese deschise impotriva tuturor ministrilor si secretarilor de stat ce si-au pus semnatura pe contracte dubioase din care statul a iesit pagubit , sa vad primari si presedinti de consilii judetene judecati pentru investitii paguboase si extrem de costisitoare altfel stam si incercam sa demonstram ca hotii nostri sunt mai cinstiti ca hotii lor . Va aduc aminte episodul cand Base a castigat cu voturile de la Paris iar Ponta a recunoscut spasit ca masinaria de vot a PDL fost mai buna ca a PSD-ului .

zmeura
03-04-12, 18:10
De la 1 ian 2013 cresc impozitele si taxele locale cu 16% (dupa alegeri),deoarece oficial atat a fost inflatia in ultimii 3 ani, impreuna cu cresterea TVA care se aplica oricui nu doar bugetarilor avem o imagine asupra nivelului de trai.Poate or fi unii multumiti si in ultimii 3 ani au castigat cu 21 % in plus la salariu astfel incat sa fie cu puterea de cumparare macar la acelasi nivel,dar eu nu cred ca prea multi.Ca bugetarii au mai ramas cu inca un minus de 15% nu mai zic,e treaba lor,oricum nu au protestat aproape deloc.
Cam asta e rezultatul conceptului "Sa traiti bine!",practic si concret,nu pe povesti cu mineri si comunisti.:D
Stiu,ceilalti nu au facut nimic.Ok,au facut astia de au rupt.:)

PS: Nu o sa vezi prea multi in puscarii,stai linistit,dar asta ti-am spus si cand hahaia Basescu: "La tepe!".Da.ne-am luat tepele.:)
Nu am asteptari de la nimeni,doar sa o duc eu cat de cat bine nu tot mai rau,eu vorbesc uitandu-ma la mine in buzunar si la preturile de pe raft,restul cu condamnari,mafioti,etc sunt povesti.

stargate
03-04-12, 18:31
Pai mai bine o dam pe bancuri ca cel putin este mai amuzant si ne mai distram si noi ... ca destul stam incrancenati si stresati .

zmeura
07-04-12, 00:59
Ia uite o gluma buna:
http://www.gandul.info/politica/scrisoarea-lui-basescu-adresata-usl-acceptati-revizuirea-constitutiei-si-voi-demisiona-in-2012-9489026
Era probabil sub influenta unor bauturi ca a uitat sa zica "in 5 minute".:)