PDA

View Full Version : A cazut Boc !!!

Meridian
23-01-12, 22:54
http://www.youtube.com/watch?v=A4I9Qrf17Pc

zmeura
24-01-12, 00:01
Aha,de la asta i se trage lui.Pacat.

zildan
24-01-12, 00:27
Am vazut "in direct" caderea, era in opozitie si simpatizat pe vremea aia.

zmeura
24-01-12, 11:47
Am auzit ca la asta i se trage de la wisiki . :D

http://tynipic.com/images/rgh1327391075n.jpg

---------- Post added at 10:47 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

Scuze,nu ma mai leg de ei ca poate imi iau bataie.Inca mai au sustinatori,ar trebui sa fie mandrii de ei.

http://www.youtube.com/watch?v=WmHbXYpdW4g

horatyu
25-01-12, 11:23
A fost mai demult dar poate daca ar iesi afara boc acum precis ar fi mlti mai multi bulgari

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/39883/boc-asaltat-cu-bulgari-de-zapada-spp-istii-la-datorie

cred ca spre seara in Piata Universitatii o sa primeasca jandarmii multi bulgari in cap

Alba ca zapada vegheaza, ne spune povesti cu monstri marini si cu vaduve si fecioare

http://4.bp.blogspot.com/-j5oGisFp2tk/Tek7OE3y4GI/AAAAAAAAAFI/BA1GoVSIpGo/s1600/lazaroiu.jpg

zmeura
25-01-12, 15:04
De cand au inceput protestele:
- au retras legea sanatatii si l-au reangajat pe Arafat
- au suspendat disponibilizarile din politie
- au inceput sa plateasca jandarmilor niste restante
- l-au demis pe Baconschi
- au amanat cu 1 an taxa auto
- vorbesc de mariri de salarii si pensii
- a picat ca prin minune comasarea alegerilor
Deci nu sunt bani dar se poate,lipsea doar glasul poporului.:)

zmeura
30-01-12, 12:35
An electoral,nu avem bani dar deja se vorbeste despre mariri de salarii si pensii.Era logic ca asta vor face chiar daca trebuie sa se imprumute si mai mult.
Eu unul as fi preferat sa fure mai putin,mai multe locuri de munca,un TVA mai mic,oameni competenti in functiile importante (si neimportante) si mariri doar la salarii si pensii mici.

kilowatt
30-01-12, 22:59
Dictatorul se simte in primejdie si da si el cum a dat Ceausescu poate ..poate
Sa-l ia draq si pe el:death:

stargate
30-01-12, 23:08
Astia sunt nebuni care dau asa cum sunt si mai nebuni cei care cer ... de unde draq sa dai bani la bugetari , nu zic ca nu merita , daca sectorul privat este la pamant si oriunde vrei sa te angajezi nu iti da mai mult de 6-700 ron . Sa termine cu furaciunea din sectorul de stat si apoi sa lase sectorul privat sa se dezvolte ca de acolo vin banii necesari maririlor de salarii din sectorul bugetar altfel nu vom face decat sa ne ingropam tot mai rau in criza .

mario08
30-01-12, 23:33
Ne meritam soarta , nu stie dreapta ce spune stanga
Azi la tvr a fost Boc care nu ne da nici o speranta de eventuale mariri ( recuperari cum specifica personal ) pt salarii/pensii decat dupa 1-mului raport trimestrial pe economia nationala si daca si atunci exista aceasta posibilitate economica
In schimb colegii lui deja se arunca in procente si date de cand vor fii aceste mariri ( 1 Aprilie - data fatidica sau se poate interpreta ca o pacaleala ) 5% ca procentaj , se vede ca sint disperatii
Totusi oricine va veni in locul lor , tot noi p.....tia va trebui sa indure in continuare masurile luate de conducerea tarii
Poate in toamna se va vedea ceva imbunatatirii in buzunarul nostru , ca de tot speranta moare ultima

stargate
31-01-12, 06:36
Nu avem cum sa avem un trai mai bun pentru ca deocamdata traim din imprumuturi , asa cum spunea un slogan "nu producem noi la cat fura ei "

zmeura
31-01-12, 09:33
Nu au voie sa mareasca salarii cu 6 luni inainte de alegeri,deci cel tarziu in Mai se rezolva si cu pomana electorala,atfel Boboc e executat de pedelisti fara mila.Partidul il tine acolo si oricum baietii sunt suparati rau ca nu vor mai prinde locuri in parlament,dar nici cei cu localele nu se prea bucura.Banii pe luna Mai vin in iunie,nu primesc banii pana la locale ca oamenii sa se mai inmoaie,deci presiunile vor fi mari.
Oricum Boboc spunea in aprilie 2010 ca sunt bani de pensii si salarii,doar ca televiziunile vorbesc prostii si dupa 2 luni seful lui anunta taieri fix din lipsa banilor,asa ca ce zice Boboc e egal cu zero.Au cateva miliarde de imprumutat,in stand-by,pregatite pentru pomana.Mai departe "sa platiti bine!".

nykanor
31-01-12, 10:20
Pot sa mareasca salariile si cu 100% ca tot nu m-ai ajung din nou la guvernare :stop:

mar1us
31-01-12, 22:18
Mă gindeam că sa impiedicat din nou :)

zmeura
01-02-12, 10:53
Cica suntem datori cu 4570 euro/cap de vita furajata,problema e ca nu am inteles unde sunt banii imprumutati.

PS:

4.570 euro este datoria pe cap de roman, inclusiv datoria privata. 1.000 de euro este datoria pe fiecare locuitor daca se ia in calcul doar datoria publica. Romania este statul cu cea mai mica datorie pe cap de locuitor din UE. Asta inseamna ca avem posibilitatea sa lasam mostenire o casa si nu o datorie.
Ok,el lasa mostenire 4 case ca Nastase,noi ...

stargate
01-02-12, 11:35
... nu am inteles unde sunt banii imprumutati.

La cei ce ne-au imprumutat ... ei ne dau cu imprumut noi cheltuim in market-urile lor cumparand produsele lor si asa banii se intorc de unde au venit . In toata lumea se vehiculeaza sume uriase ca datorii publice ... unde sunt acesti bani ? in marea crestere economica occidentala , in nivelul de trai bun , etc . Peste tot in Europa au fost guverne iresponsabile care sub umbrela imprumuturilor au raportat cresteri economice spectaculoase , din pacate noi suntem nevoiti sa platim dezmatul lor si sa platim bunastarea lor fara acoperire economica .

zmeura
01-02-12, 11:44
Mda,eu nu am cheltuit nici un leu din ce au imprututat ei,prin marketuri trec mai putin decat inainte.Inca ma caut prin buzunare,nimic.Eventual daca are Base o chitanta,ceva,legat de ce mi-a dat?
Mai este textul basist ca s-au platit pensii si salarii,bun,atunci unde sunt banii de la pensii si salarii?
Sa nu uitam ca au redus cu 25% salariile bugetarilor si au crescut TVA cu 5%,se lauda ca au adunat 2 miliarde in plus numai din TVA,deci daca nu aveau de pensii aveau de unde sa completeze,ca de salarii au facut cu minus si au disponibilizat.
Deci,20 de miliarde .... ? :D

stargate
01-02-12, 12:11
Orice am zice profiturile companiilor sunt externalizate in occident iar fostii , actualii si viitorii guvernanti nu vor face nimic pentru ca sunt pe statele lor de plata ( direct in consilii de administratie sau indirect prin firme de consultanta detinute de cunostinte ale lor ce presteaza aiurea incasand sume fabuloase , mita , etc ) . Nu zic ca nu este normal ca o companie sa isi traga profiturile dar prin anumite legi acea companie poate fi obligata sa faca investitii pentru mediu , conditii de munca , salarii decente , etc , toti patronii se plang la tv ca statul le sugruma afacerile dar top 300 abunda de multimilionari in euro ... in occident sunt familii care au afaceri de cateva generatii si abia ajung la cateva zeci de milioane de euro pe cand aici in 20 de ani unii au depasit miliardul de euro intr-o tara unde cica nu se pot face afaceri ... curios , nu ?
Mare om a fost cel ce a zis "vin ai nostri pleaca ai nostri noi ramanem tot ca prostii" .

zmeura
01-02-12, 12:35
Parca ai zis ca ai renuntat la portocaliu.:D
Eu intrebam de centura aia de siguranta foarte scumpa.Ca fura companiile straine,ca au furat altii inainte,etc stiu.
Stii ca si Base cand e luat la intrebari raspunde cu opozitia, Iliescu, comunistii, mogulii, sarea, piperul,etc."Nu e buni",in regula,stiam.:)

stargate
01-02-12, 13:16
Portocaliul este o culoare vie si foarte frumoasa .... pacat ca guvernantii actuali au murdarit aceasta culoare . Raman la parerea ca ne-am vandut pielea ieftin si nu am stiut sa jucam smechereste . Asta este , banul este ochiul dracului , poate ca pe viitor vor aparea si politicieni de meserie care chiar vor dori sa faca ceva util pentru aceasta tara ca daca ii schimbam intre ei nu facem nimic si tot la vorba "vin ai nostri pleaca ai nostri noi ramanem tot ca prostii " ne intoarcem .

zmeura
07-03-12, 13:25
Nu au voie sa mareasca salarii cu 6 luni inainte de alegeri,deci cel tarziu in Mai se rezolva si cu pomana electorala.....
Ia de la Basescu.:)
Era si greu de ghicit ca vor gasi brusc bani de marit salarii (ma rog,de dat inapoi).Pixelul albastru.

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

PS: Am uitat,pe langa ideile fixe cu reimpartirea teritoriala,aurul,legea sanatatii,etc a mai venit cu o prostie: nationalizarea fibrelor optice care cica nici una nu a fost trasa din bani privati.O fi de la wisiki.:)

horatyu
08-03-12, 03:35
este ca in bancul cu evreul care merge la rabin ca nu e bine in casa lui ca sunt prea multe persoane...copiii, soacra etc , iar rabinul ii spune sa bage si capra si oaia si vaca in casa si cand vine dupa doua zile din nou la rabin ii spune ca e insuportabil acum sa stea in casa ca nu mai e loc si ca pute si atunci rabinul ii spune sa scoata capra , oaia si vaca din casa si asa a vazut evreul ce bine o duce acum , dar situatia era ca inainte sa se planga.
La fel face si base si ai lui ...prima data ne ia 25 la suta si apoi ne da bani luati in rate si asteapta sa spuna ca ce bine o ducem ca cei de la guvernare maresc salarile ...
astia chiar ne cred prosti si realitatea e ca unii chiar cred in binefacerile lui base

Caragiale cred ca s-a nascut prea devreme...azi au fost 3-4 sefi ai politiei capitalei in fuctia de "SEF", faza cea mai tare a fost ca al doilea a fost pus in functie chiar cel care a pus ultimul semnatura pe permisul de port arma a nebunului de la coafor si a stat doar 1 ora in fuctie pentru ca s-au sesizat cei din presa si atunci ministru a pus pe altu care a fost dat jos acum un an si ceva tot din aceiasi functie pentru incompetenta :lol:

Tot azi a fost prima infatisare a divortului intre femeia omorata la coafor si sotul nebun care a descarcat pistolul in tot ce misca in coafor si sa vezi supriza... s-a amanat ca cica nu s-a prezentat doamna, desi rudele au prezentat situatia si au spus ca e moarta si ca nu o sa mai poata veni la nici o infatisare si au cerut sa se pronunte divortul sa o poata ingropa fara sa aiba numele nebunului , dar judecatoarea a amanat-o si cred ca a si amendat-o ca nu s-a prezentat la proces...asta e tara in care traim , o tara plina de incompetenti care interpreteaza legile dupa mintea lor scurta, fie ei si judecatori

zmeura
08-03-12, 09:13
Sper ca la toamna sa promita marirea salariilor profesorilor cu 50%.:)

energizer
08-03-12, 18:41
Mita electorala pe banii nostri

zmeura
08-03-12, 20:48
31 ianuarie

http://www.youtube.com/watch?v=j1cGVDQB398&feature=player_embedded

Tara asta parca e un spectacol cu papusi Muppets.:)