PDA

View Full Version : Digi TV...

Pages : 1 [2] 3 4

PaulM
26-08-08, 23:06
Sa speam ca lucreaza romani la el :p , ptr la cat dureaza o lucrare de orice fel la noi este posibil sa prindem apocalipsa cum zicea YKY :))

-minus
26-08-08, 23:22
Sa speam ca lucreaza romani la el :p , ptr la cat dureaza o lucrare de orice fel la noi este posibil sa prindem apocalipsa cum zicea YKY :))
:gathering::cheers:

sorin8m
26-08-08, 23:38
Oricum, sau porit de mult cu schimbul de cartele asa ca nu cred ca o sa mai ajunga sa schimba toate cartelele in 6 tari pana la sfarsitul anului acesta, o sa se mai prelungeasca termenul.

Sandutsu
26-08-08, 23:39
Se lucreaza se lucreaza,poate nu la prima schimbare dar la a 2a va fi black screen pentru muuuult timp....sorry!
Totusi imi pare ca se vad luminitile din capatul tunelului http://www.sat-television.com/showthread.php?t=52874

-minus
02-09-08, 16:42
Totusi imi pare ca se vad luminitile din capatul tunelului http://www.sat-television.com/showthread.php?t=52874
Momentan sa lasat intunericul....

sergiu
02-09-08, 16:45
Momentan sa lasat intunericul....

a aparut ceva la croati
n-am testat.

Alexandru
02-09-08, 18:15
a aparut ceva la croati
n-am testat.
E ok la ora asta pred@g sau ceva de genul...

laleauaneagra
02-09-08, 18:50
discutii despre........aici http://www.sateliti.org/showthread.php?p=48410#post48410

tzweistein
22-10-08, 19:19
Pe situl jiji nu mai gasesc pagina cu conditiile pentru a prelua decodorul jiji in custodie.
E posibil sa nu mai fie date in custodie?
Aloha

Einstein
22-10-08, 19:29
Nu mai au acea oferta.
Acum totul se plateste! Pierderile....

tzweistein
22-10-08, 19:44
Mi se pare un pic.... ilegal
Daca eu vreau sa urmaresc transmisiile tale trebuie sa-mi dai doua posibilitati:
-aparatura gratis in cazul sistemelor "inchise"
-aparatura la plata, de la tine sau de pe piata libera, deci compatibile CI-CAM, in cazul tehnologiei "deschise"
Chiar nu sa gandit nimeni ca este un malpraxis ceea ce fac ei si sa-i reclame la protectia consumatorului??
Ca sa fac o comparatie, scai ita, da decodoarele "gratis" (adica in custodie) tocmai pentru acest motiv.

Einstein
22-10-08, 20:20
Pai pretul platit pe echipament e defapt un adaos mascat la abonament!

Rover
22-10-08, 20:30
Pai atunci fa sesizare la ANPC si gata :)

tzweistein
22-10-08, 20:54
Iata o mica poveste cu talc:
cu cativa ani in urma, scai ita ha cumparat vechia platforma "de plus" si a schimbat sistemul de codare trecand de la "cesa2" la n_d_s. schimbarea tehnologica a impus schimbarea tuturor decodoarelor clientilor. Lasand la o parte povestea cu perioada de tranzitie, care a fost un dezastru, scai a impus tuturor abonatilor o taxa lunara de circa 3 euro pentru decodor!!!
Firme ca Jepsen sau altele s-au revoltat declarand ca platforma inchisa de la kudelsky nu da clientilor posibilitatea de a alege decodorul dorit si reprezionta o pozitie de monopol di partea scai pentru ca impune plata unei aparaturi fara a oferi alternative libere (citeste decodoare ca DM sau Jepsen, etc).
toata lumea se astepta ca scai sa deschida latforma si sa ofere cam n_d_s.
Insa surptiza mare: scai a hotarit sa ridice taxa de abonament declarand astfel ca nu poate fi vorba de concurenta intru-cat se vorbeste de o platforma inchisa.
institutia italiana responsabila afacerile trust (asa zisul Antitrust)a fost de acord si astfel cauza deschisa de Jepsen si de asociatia consumatorilor impotriva scai pentru "abuz economic" a fost inchisa.

Mie personal, mi se pare o situatie mai mult decat asemanatoare cu ceea ce face jji.
@Rover: nu eu, ci cei care inca nu au abonament, sau poate noi TOTI ar trebui sa sesizam ANPC-ul. sau poate ar trebui sa se sesizeze din oficiu.
ce ziceti?

tzweistein
22-10-08, 20:59
@Rover: din pacate sunt un pic cam departe de hotarele patriei si am cam pierdut legatura cu sistemul legal/economic romanesc. Intrebare-intrebatoare: Cata putere are ANPC-ul? si inca una: cum de nimeni pana acum nu s-a plans de chestia asta?

bmihai47
22-10-08, 22:05
cu cativa ani in urma, scai ita ha cumparat vechia platforma "de plus" si a schimbat sistemul de codare trecand de la "cesa2" la n_d_s. schimbarea tehnologica a impus schimbarea tuturor decodoarelor clientilor. Lasand la o parte povestea cu perioada de tranzitie, care a fost un dezastru, scai a impus tuturor abonatilor o taxa lunara de circa 3 euro pentru decodor!!!
Firme ca Jepsen sau altele s-au revoltat declarand ca platforma inchisa de la kudelsky nu da clientilor posibilitatea de a alege decodorul dorit si reprezionta o pozitie de monopol di partea scai pentru ca impune plata unei aparaturi fara a oferi alternative libere (citeste decodoare ca DM sau Jepsen, etc).
Insa surptiza mare: scai a hotarit sa ridice taxa de abonament declarand astfel ca nu poate fi vorba de concurenta intru-cat se vorbeste de o platforma inchisa.
institutia italiana responsabila afacerile trust (asa zisul Antitrust)a fost de acord si astfel cauza deschisa de Jepsen si de asociatia consumatorilor impotriva scai pentru "abuz economic" a fost inchisa.

Mie personal, mi se pare o situatie mai mult decat asemanatoare cu ceea ce face jji.
@Rover: nu eu, ci cei care inca nu au abonament, sau poate noi TOTI ar trebui sa sesizam ANPC-ul. sau poate ar trebui sa se sesizeze din oficiu.
ce ziceti?

De ce nu faci reclamatie la toate DTH-urile din Romania ? Inafara de MAX , toate au acelas sistem.

dan2000
22-10-08, 22:41

ce ziceti?

si cam tot atunci au scos boxid-ul ceea ce-ti permite folosirea cardului in orice receptor cu nds ( de parca se gasesc la magazin ) . dar au inventat alta tampenie , iti da posibilitaea sa cumperi conserva de la ei la un pret atractiv la prima vedere . de exemplu eu am platit cca 70 € ptr conserva sd si nu mai stiu cat ptr aia hd DAR TELECOMENZILE LE APARTIN !

in legatura cu digi putem sa uitam , doar traim in romania nu?

oricum procesul a durat mult aici unde legea e lege , cred ca 2 ani . si oricum peste tot in lume unde e nagra asta e sitemul .

tzweistein
23-10-08, 11:21
Cum spuneam si mai sus, sund dincolo de hotarele mioritice, din pacate.
Simt insa in raspunsurile voastre acel lucru care m-a facut sa le parasesc: resemnarea in fata prepotentilor!!! ma opresc aici, nu vreau si nu imi permit sa fiu polemic.
Cea mai buna idee, dupa parerea mea, este sa se faca o petitie on-line si odata adunate cateva sute sau poate mii de semnaturi sa se depuna plangere pentru "practica comerciala" si abuz contra consumatorului.
Plangerea ar putea fi facuta de o singura persoana in numele tuturor la aceasta adresa:
http://www.protectia-consumatorilor.ro/reclamatii.php (http://www.protectia-consumatorilor.ro/reclamatii.php)
Am avea nevoie de o persoana competenta (cu oarece experienta legala) sa scrie textul in asa fel incat sa nu fie atacabil in forma.
Incerc sa schitez: Subsemnatul [.....] in numele tuturor celor car au semnat petitia de la adresa on-line [.....] reclam pe urmatorii furnizori de servici Digi, Focus, Boom, cu respectivele adrese, pentru aplicarea de practici comerciale ilegale fata de consumatori.
Urmeaza descrierea detaliata, indicand articolul din contract, sau lipsa acestuia precum si legea comertului din romania. Exemplul in cazul Digi:
[...] Prin excluderea clausei din contract ce prevedea preluarea receptorul in custodie si obligarea clientului de a achizitiona aparatura, se impiedica posibilitatea cumparatorului de a controla pretul aparaturii si de a alege un produs dupa propriile posibilitati si necesitati. Se aplica astfel un pret necotrolat de legea concurentei si se ingradesc libertatile consumatorului. Pretul impus de furnizor este exagerat, nu este in linie cu pretul real al pietei si nici un adaos comercial nu poate fi justificat intru-cat platforma tehnologica nu este "standard de piata" ci un produs propriu fara posibilitatea de a alege decodoare produse de catre terti. [...] etc, etc...
Standardul de transmisie a semnalului pentru vizionarea programelor prin satelit, DVB-CI, stabilit inca din 1997, prevede posibilitatea de a urmari cu un singur receptor transmisiile mai multor furnizori (provider), chiar daca acestia vor sa-si protejeze transmisiile cu diferite metode de codare a semnalului.
Adoptarea acestui standard ar permite consumatorului sa urmareasca transmisiile tuturor furnizorilor cu un singur aparat, ales dupa necesitatile si posibilitatile sale, achizitionat liber la un pret concurential.
Cu toate acestea, cei trei furnizori, mai sus mentionati, refuza sa adopte acest standard, impunand consumatorilor preturi abuzive, alese dupa propria placere si in afara controlului exercitat de catre legea concurentei. Mai mult decat atat, prin tehnologia si practicile adoptate, acestea ingradesc libertatea conumatorului in posibilitatea de a urmari mai multe platforme cu un singur aparat (asa zisul decodor unic) blocand astfel migrarea de la un furnizor la altul datorata pretului prohibitiv al aparaturii [...]
bineinteles textul va trebui cizelat de cineva cu mai multa experienta decat mine.
Este altcineva dispus sa contribuie?

Rover
23-10-08, 18:14
Intrebare-intrebatoare: Cata putere are ANPC-ul? si inca una: cum de nimeni pana acum nu s-a plans de chestia asta?

Umbla zvonul prin lume cum ca seful de la autoritatea pt telecomunicatii a fost demis tocmai fiindca jiji nu a primit ultima licenta de telef. mobila, asa ca iti dai seama cam cata putere va avea anpc in aceasta situatie :(
De regula la noi nu prea se plange lumea, odata fiindca nu-si cunoaste drepturile, a doua oara fiindca ideea romaneasca este "oricum tot n-o sa fac nimic, se merge doar pe spaga si tot n-o sa castig".
Deocamdata la noi nu sunt asociatii de protectie a drepturilor consumatorilor care sa faca lobby pt respectarea acestor drepturi.

dan2000
23-10-08, 18:21
oricum nu au nici ei ce sa faca . cazul sky e unic in felul sau ptr ca sky a avut un fel de monopol timp de 5 ani . la noi situatia e alta , nu-ti place schimbi operatorul . nu te obliga nimeni sa faci contract cu digi si odata ce ai fost de acord cu conditiile lor trebuie sa le respecti.

tzweistein
23-10-08, 19:30
:argue::ro::agresiv:
Sunt trist!.......
...............sunt fara cuvinte!
:sorry:

cristianio
09-11-08, 12:20
DoQ- canal de documentare, concurent al canalelor Viasat History si Explorere are acum subtitrare in limba romana.
Vizionare placuta, pe gigi.:geek:

Snow
09-11-08, 12:37
are de mult subtitrare pe digi

sorin8m
09-11-08, 13:11
Nu ma uitam la acesta, mie imi place programul DaVinci de la maxTV.

neutrin
09-01-09, 22:49
@Rover: din pacate sunt un pic cam departe de hotarele patriei si am cam pierdut legatura cu sistemul legal/economic romanesc. Intrebare-intrebatoare: Cata putere are ANPC-ul? si inca una: cum de nimeni pana acum nu s-a plans de chestia asta?

Problema este mult mai simplă. Intrebaţi-vă caţi dintre abonaţii Digi sau alte platforme sunt conştienţi de limitarea impusă prin contract. Eu aş estima acest număr ca fiind egal cu utilizatorii activi de pe forumurile dedicate recepţiei DVB, in limba romană. Adică extrem de puţini faţă de numărul efectiv al abonaţilor (probabil mult sub 0,1%). Pe de altă parte operatorii au putere financiară, iar autorităţile sunt incantate de corupţie.

giuliano
06-03-09, 19:01
salut baieti,stie cineva daca mai merg receptoarele optibox cu jiji

valygbox
06-03-09, 19:31
merg..foarte bine

sorin8m
06-03-09, 19:37
salut baieti,stie cineva daca mai merg receptoarele optibox cu jiji

Nu vad de ce nu ar merge ??????

dMd
06-03-09, 20:52
Ai pus noile key ?

adi333
17-04-09, 18:11
are cineva ceva bun

adi333
17-04-09, 18:36
Merci mult.
:thx:

laleauaneagra
29-03-10, 21:40
la mega operatoru asta so fi schimbat ora oare?:)sau trebuie sa astept sa revina ora initiala inainte de schimbare:)

malefycu
29-03-10, 22:39
Cred ca stau cam prost cu serviciul tehnic, la fel a fost si in toamna a durat o saptamana pana si-a revenit(acelasi lucru cred ca este si la schimbarea sistemului de codare este greu de implementat:))

dMd
29-03-10, 22:54
Au adormit la butoane, sau nu au trecut corect la ora de vara, au 2 ore decalaj intre EPG-ul afisat si programul ce ruleaza.

zmeura
30-03-10, 00:20
Daca tot suntem la capitolul "plangeri" sa adaugam si caderile foarte dese de pe Disney Channel.Poate trebuie a le doneze cineva un receptor stabil sau sa le mai regleze antena.

ionut23
30-03-10, 00:30
adevarul este ca mai au multe de inbunatatit dar asta e

sorin8m
30-03-10, 11:45
Eu le dau un plus mare pentru postul Bebe TV. Ficamea (care a inplinit de un an si jumate) e inebunita dupa el :)

laleauaneagra
30-03-10, 12:13
eu le dau un minus mare ca s au gandit de abia acum sa l introduca:)

proteus
30-03-10, 12:22
Exista multe alternative (tot un tatic aici). BebeTV il mai emit si altii, de ex. Canal Digitaal NL, care mai are si JimJam, alt post bun. Mai bun decat BebeTV, si pentru aceeasi categorie de varsta, este Baby TV, pe care l-am vazut la Sky IT si parca si Sky UK. Apoi mai ai FTA-urile de la englezi pe 28E cu multe programe pt. copii.

Subiectul de TV pt. copii se poate dezvolta eventual intr-un thread separat.

zmeura
09-04-10, 13:30
Problemele cunoscute raman:
-Lipsa EPG pe multe din programe sau EPG gresit pe cele pe care merge.
-Intreruperile de pe Disney.
-Pe DigiInfo e bezna,femeia de serviciu e absenta saraca sa il rezolve si pe ala.De fapt niciodata nu a fost util ca era cam nepriceputa la chestiile astea.Nu cred nici ca ar pregati ceva,a mai fost cazut de multe ori.

pompagiu
23-04-10, 16:27
Primul hd pe jiji? Digi sport hungary.Pe cind si Romany?
:tv:

laleauaneagra
23-04-10, 16:57
niciodata:)sau cel putin in urmatorii 5 ani nu:)

s_e_n_z_o
24-04-10, 10:10
cred mai mult ca sigur ca cel tarziu in dec 2011 vom avea cateva programe rom in hd! sa fie si mai multe!

zmeura
24-04-10, 17:23
Nici eu nu cred mai mult ca sigur,poate,parca,daca.:)

mondo
24-04-10, 23:47
to be or not to be HD TV RO !!!

zmeura
29-04-10, 10:25
Femeia de serviciu a dat cu telul si iar a tras ceva din priza,Discovery Ro e in cap,nu se deschide nici din N2 nici din N3.

gigelsat
29-04-10, 10:33
Au o problema, am remarcat si aseara ca uneori merge alteori nu pe acelasi program, folosesc N3.

zmeura
29-04-10, 11:32
Aaa,deci aseara facea saraca curat.Mai da ce o muncesc astia.:)

mondo
29-04-10, 11:37
E normal sa fie asa!E singura dupa manager care stie cel mai bine ce e de facut pe acolo!:lol:

laleauaneagra
29-04-10, 12:55
eu as zice ca e singura:clap:

scuze de off

zmeura
29-04-10, 13:43
Gata,si-a revenit.Sperie lumea cu intunericimea asta.

P8M1C0
21-06-10, 16:33
Da, ca sa nu mai deschid un nou topic intreb aici: cine ma ajuta si pe mine cu un cod de telecomanda pt lg a receptorului hd, de cablu de la astia...ca "miezu' din dodoashca" vad ca sa inecat cand am intrebat la el printre bombe!
Merci!

waynejames
21-06-10, 22:13
Eu le dau un plus mare pentru postul Bebe TV. Ficamea (care a inplinit de un an si jumate) e inebunita dupa el :)
la fel am "patit" si eu cu fiica mea cu postul boom hop. A fost primul canal al providerilor romani de acest gen.

I-a influentat foarte mult dezvoltarea mentala. (in bine..zic eu)

zmeura
01-07-10, 14:45
Se pare ca au ridicat abonamentul cu 1 leu la Popular,Baza,extra 1 si extra 2.Deocamdata la extra complet pare sa fie acelasi pret,la fel si la Cinestar,dar poate fi si o greseala de a lor pe site.O fi fost obosita femeia de servici si nu a facut update peste tot.:)
Cine stie daca si cu cat a crescut la HBO/Maxpack?
http://digitv.ro/main.html

dbhungry
01-07-10, 15:22
Clasic romanesc .... :( ... daca vreti sa vedeti o mostra de dobitocie, in care nu stie stinga ce face dreapta, nu va rezumati la o sursa de informare, autorizata, verificati tarifele afisate pe mai noul site rcs-rds (www.rcs-rds.ro).

Sa vedem cind se prind sa actualizeze si acolo cu +1 ....

robi22
15-07-10, 23:00
Se pare ca au ridicat abonamentul cu 1 leu la Popular,Baza,extra 1 si extra 2.Deocamdata la extra complet pare sa fie acelasi pret,la fel si la Cinestar,dar poate fi si o greseala de a lor pe site.O fi fost obosita femeia de servici si nu a facut update peste tot.:)
Cine stie daca si cu cat a crescut la HBO/Maxpack?
http://digitv.ro/main.html

Maxpack>7 Ron

Chiria pt al 3-lea reciver 6Ron

dic_star79
16-07-10, 01:38
Pentru MAXPACK inca nu este definitivata oferta la 7 lei, posibil sa intre de la 1august!

kaflix
13-08-10, 20:00
povesti !!! am platit azi 14 lei !

dic_star79
13-08-10, 20:31
Sigur ca povesti, doar nu ai crezut ca o sa scada MAXPACK la 7;ei incepand cu 1 august?

virago
31-08-10, 18:44
Se introduce hd la digi satelit?! Am auzit niste zvonuri cum ca ar aparea ceva receivere pt hd. E cineva mai in masura sa-mi spuna?!
Merci anticipat.

SuperSonic
31-08-10, 21:06
Acele receivere HD sunt doar pentru cablu, DVB-C, la satelit nu misca momentan nimic.

vallek2000
12-09-10, 00:19
la DIGI in ultima vreme nu mai este nici o miscare,nu mai mentionez de HD care va fi un vis frumos pentru acest provider, poate ma insel dar dupa cum stau lucrurile(nici un canal tv sd in ultima vreme) ori cum concurenta vine tare din urma :!: ps;canale de umplatura gent vtv,rts,analog si lista poate continua nu cred ca intereseaza pe nimeni,poate o sa apara si la ei filmbox,viasat nature,mtv-urile,un DTH care pretinde ca se respecta are in principal canale premium atat in SD cat si in HD:!:

laleauaneagra
12-09-10, 00:30
dar cine a zis ca e un dth care se respecta?????:)stie foarte bine care e publicu lui majoritar stie foarte bine unde prinde si la cine prinde:)si tinand cont de aceste statistici asa se orienteaza si el,mai pe romaneste se muta dupa soare

la noi prinde mult si prost,totusi mai e cineva acolo sus pe la ei care gandeste si stie ca asa e bine si destul:)

mai multe comentarii sant de prisos

nykanor
12-09-10, 11:02
nu vreau sa par rautacios dar cred ca majoritatea populatiei ce au digi sau alt dth urmaresc in jur de 10-12 programe indiferent de dth-ul ales si de aceea cred ca foarte multi aleg varianta cea mai ieftina , posibil sa ma insel dar asta este parerea mea :gathering::gathering:

laleauaneagra
12-09-10, 11:50
si aia din satra si camine de nefamilisti la ce crezi ca se uita:)Mynele si Taraf deoarece restu e prea mult ptr ei si doar digi predomina in aceste sectoare,rar mi a fost dat sa vad alte dth ro in aceste zone

acest dth este ptr cine este.......:)

restu care se aboneaza au mai multe motive,ieftin si complex cat de cat sau share dar asta e o alta discutie:)

spun aceste lucruri fiind ca vreau sa scot in evidenta cat de cat diplomat de ce acest dth nu introduce formatu HD

stargate
11-10-10, 21:47
DigiFilm1 s-a transformat in Digi Film iar DigiFilm2 s-a transformat in DigiFilm PPV se pare ca vor fi ceva schimbari si la Digi sa speram ca in bine :tv:

dic_star79
11-10-10, 23:05
Acum sa vedem cat o sa ceara si pentru Digi Film, ca dupa cum se vede PPV o sa ramana doar unul din ele!

zmeura
11-10-10, 23:29
De asta au caderi pe TP-uri?Aseara vre-o 10 minute cel putin pe Protv iar azi muult mai mult pe 2-3 frecvente.Disney a intrat in benza de mai multe ori.
Tot cu un drum s-a codat iar Realitatea Tv,ori nu aveau echipamente de rezerva ori habar nu aveau si s-au prins acum.

aliosatvd
15-10-10, 14:02
Astazi am observat ca postul PV TV care era la liber de astazi este in Nagra3.

PV TV - 11900 - 28000 - H - 5/6 - Intelsat 10-02 - Thor 5/6 @ 1° West

http://www.frocus.net/images/logotv/pv-tv.png

dic_star79
15-10-10, 22:16
Era si de asteptat sa codeze un asemenea program!

Meridian
17-10-10, 03:19
Sport Klub a fost cumpărat de R.C.S. si vor include in pachetul maghiar toate canalele I.K.O. Romania. Sport Klub va deveni Digi Sport Klub sau Extra. Asta inseamna ca se va putea urmari campionatele: Belgia, Rusia si Brazilia plus Euroliga - Baschet!
:drinks:

val
17-10-10, 08:32
Sper ca nu este cu suparare, posteaza te rog si sursa informatiei.

zmeura
17-10-10, 10:44
Mai bine nu.Oricum nu intereseaza pe nimeni cine e actionar la cine ca doar nu facem tranzactii cu actiuni.:)

motoru
17-10-10, 19:17
buna miscare pentru digi. Meridian tocmai a detonat bomba ! :)

delta2k2
17-10-10, 22:00
Deocamdată @Meridian a imprăştiat un zvon. Fără o sursă credibilă, fiecare crede ce vrea.
Cat despre bombe ... nu e cazul pe acest forum

.

mesteru
18-10-10, 17:06
digifilm 1 nu mai este ppv....sa transformat in digi film.
digifilm 2 sa transformat in digifilm ppv
http://s002.radikal.ru/i200/1010/f7/520e2aaeb86c.jpg (http://www.radikal.ru)

---------- Post added at 13:06 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

http://s49.radikal.ru/i124/1010/61/cf3c860c9e5a.jpg (http://www.radikal.ru)

dic_star79
18-10-10, 17:41
Din cate stiu momentan doar pe cablu merge, pe satelit nexam!

mesteru
18-10-10, 18:01
screenuri-le postate de mine sunt de pe satelit..........:oops:

http://s43.radikal.ru/i100/1010/67/46d66d9382bc.jpg (http://www.radikal.ru)

prodigy
18-10-10, 18:10
cu ce pachet se deschide?

fery21
18-10-10, 18:19
mestere devii interesant si sti de ce o spun! :spam:

dic_star79
18-10-10, 18:42
Atunci miroase a bine...

Diablo1
18-10-10, 20:21
cu ce pachet se deschide?

Cu pachetul ala din Banca :) sti tu :lol:

zottya
19-10-10, 08:46
Asteptati cam doua-trei minute.La mine se deschide dupa 2 minute.

wilee
19-10-10, 12:49
Cu tot respectul la mine s-a deschis miine !! Astept de o ora.....

delta2k2
19-10-10, 14:08
O să aştepţi mult şi bine. E clar că incă nu ai făcut schimb de linii cu .... persoana potrivită

.

paulino
20-10-10, 17:37
Digi Film asta ce CAID are ca sa il pun in port.list?

zmeura
20-10-10, 18:49
http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
De pe coloana SID vezi ce numar e,il transformi in hexa si zice ca da 1770.

Oricum nu merge.

bogmar
20-10-10, 19:18
La mine nu se mai deschide digifilm pe sateliti in share... mai vede cineva digifilm in share asa cum a mers in ultimele zile?

pin70
20-10-10, 22:32
La mine merge in hops: 2 dar trebuie sa astepti sa deschida mai mult de 3 minute.

satyca
20-10-10, 22:37
La mine este free

razvanop
21-10-10, 02:50
la mesteru in screenshot vad ca este 1880

http://www.lyngsat.com/packages/digi.html
De pe coloana SID vezi ce numar e,il transformi in hexa si zice ca da 1770.

Oricum nu merge.

Snow
21-10-10, 11:05
Ala e id-ul providerului.

tourette89
01-11-10, 20:30
Cum mai sta treaba cu trecerea la Nagra 3? Au spart baietii codurile? :D

dMd
01-11-10, 20:44
Da ... uite aici detalii ==> http://sateliti.info/showthread.php?t=17132

tourette89
01-11-10, 20:51
Imi pare rau dar nu vad sa spuna ceva despre N3 + ca spre ceea ce mi-ai dat link eu citisem mai demult.

delta2k2
01-11-10, 20:56
Există o singură modalitate (deocamdată) pentru a sparge N3.
Se numeşte : abonament

.

tourette89
01-11-10, 20:57
De unde pot achizitiona un abonament? Cam ce pret, sau daca iti e mai usor, da-mi un link direct :)

dMd
01-11-10, 21:03
Tasteaza in google numele DHT-ului despre care vrei sa aflii detalii si ai sa gasesti toate informatiile necesare.

tourette89
01-11-10, 21:22
Ok, mersi mult.

vallek2000
12-12-10, 14:40
ce se mai aude de Digi Film?

zappa
12-12-10, 16:26
Nimic. Doar filme.

dic_star79
17-03-11, 20:12
Din ordinea de zi a CNA. nr.3714/16.03.2011 de la RCS&RDS – solicită difuzarea in format HD a canalului Digi Film 1.

sorin8m
18-03-11, 11:33
Cred ca e vorba de televiziune prin cablu.
De la surse din serbia am informatia ca digi in serbia ar introduce receptoare combo (DVB-S + DVB-T).

dic_star79
18-03-11, 14:13
Au si anuntat cei de la Digi ca in Serbia va scoate un receptor combo care sa stie DVB-S2,DVB-T....este stirea pe aici pe undeva...

sorin8m
19-03-11, 07:00
O fi, se pare ca am sarito :)

mar1us
20-03-11, 03:53
Cred ca e vorba de televiziune prin cablu.
De la surse din serbia am informatia ca digi in serbia ar introduce receptoare combo (DVB-S + DVB-T).
normal ca e vorba de cablu doar nu o fi nebuni sa bage ei HDeu pe satelit dar din cite stiu eu digi filmHD e deja pe cablu cel putin la Sibiu

dic_star79
20-05-11, 23:27
Se pare ca din data de 1 iunie GSP nu va mai fi in grila Digi, deja cei de la Intact lau urcat in pachetul lor de la 16est, si va fi disponibil pentru toti operatori care il doresc in grila.

messi
20-05-11, 23:59
atata timp cat nu ma-i transmite Liga lui Mitica o sa devina un post oarecare. la fel ca SportKlub ( parerea mea )

dic_star79
21-05-11, 00:15
Daca nu investeste in content sportiv, va avea aceiasi soarta ca Telesportul.

stargate
21-05-11, 09:20
pai singura sansa ar fi la UPC si poate la cablisti mici in rest nu cred ca vor avea acces pe platforma romtelecom sau rds-rcs ... parerea mea este ca au gresit atunci cand au intrat in lupta cu rcs-rds

dic_star79
21-05-11, 09:37
La Romtelecom cica o sa fie, o sa fie scos Sport Klub.

stargate
21-05-11, 09:42
hmmmm ... ma indoiesc ca vor dori concurenta la posturile lor de sport dar intunecate sunt caile managementului

mar1us
22-05-11, 13:11
Se pare ca din data de 1 iunie GSP nu va mai fi in grila Digi, deja cei de la Intact lau urcat in pachetul lor de la 16est, si va fi disponibil pentru toti operatori care il doresc in grila.
Au parasit vaporul Digi deja!
Eutelsat Sesat (16E) (http://en.kingofsat.net/sat-sesat.php) - http://en.kingofsat.net/tv.gif (http://en.kingofsat.net/#) A new channel has started in DVB-S Clear: GSP TV (http://en.kingofsat.net/detail-gsptv.php) (Romania) on 11132.25MHz, pol.V SR:16300 FEC:3/4 SID:5 PID:5110/5211 Romanian. (08h55)
partea buna e ca e inca FTA acolo,na cit o fi nu stie nimeni deocamdata,a inlocuit Antena international

dic_star79
22-05-11, 23:40
Mai repede decat ma asteptam...

zmeura
23-05-11, 01:03
Fara "bombe",fara prosteli,nu trebuia decat sa te gandesti putin la ce poate iesi din scandalul intre cele doua parti http://sateliti.info/showthread.php?22704-Ooooooops/page2

cocomin
01-06-11, 14:24
salut, va scriu din italia , am un decoder gigi tv hiunday HSS-5160NA abonament facut anu trecut in ianuaria. de ceva timp a inceput sa aiba carcalaci: se blocheaza imaginea ( TVR1,OTV, POROTV, HBO, CINEMAX .....). Am incercat sa-i fac o actualizare a softului dar incercarea a eshuat, merge pana la 4% dupa care se blocheaza pt 15 min. shi imi zice ca nu se pote face actualizarea. Se poate face ceva sau imi recomandatzi un alt decoder de aic?

laleauaneagra
01-06-11, 14:44
ptr inceput cred ca ar fi bine sa ne spui ce semnal ai si ar fi indicat sa nu mai incerci sa i faci update

cocomin
01-06-11, 22:38
pai semnal 72-75 % , calitae 98% dar din ianuarie anu trecut shi pana acum doua saptamaini a fost totu ok

Florynsv
01-06-11, 23:47
Salut! Atentie, conservele astea HSS-5160NA arata calitate 98% indiferent de nivelul real al semnalului! Mi-am luat si eu odata teapa cu o conserva din asta, majoritatea programelor mergeau la limita cu macroblocuri, dar nivelul si calitatea le afisa 80% respectiv 98%, credeam ca e defect receptorul! Cand am probat cu un General Satelitte VA 7200, semnalul era de 15-25% pe toate frecventele, concluzie, antena dereglata! Reglat antena la loc, si merge brici si acum!

laleauaneagra
02-06-11, 00:18
tot asa sa faci si tu cocomin:)

cocomin
03-06-11, 00:06
Salutari, cum ca azi e mare sarbatoare aici am pus '' conserva '' ( digiu ) in rucsac shi am fost la trei amici ca sa il probez. Concluzie : aceleashi probleme, se blocheaza imaginea ca shi la mine. Recomandatzi-mi shi mie un aparat de aici .

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:04 ----------

E posibil sa aiba o defectziune tehnica?

dic_star79
03-06-11, 01:01
Singura posibilitate este sa te duci cu receptorul la un service, ca alta modalitate nu ai.

laleauaneagra
03-06-11, 02:46
cred ca l ai inebunit cu updat urile alea nefinalizate

zmeura
03-06-11, 09:01
Schimba condensatorii din alimentator.

skycleaner
03-06-11, 09:03
Treaba cu update e o problema cam generalizata la receiverele digi. Trebuie trimis la service aka schimbat.

cocomin
03-06-11, 22:20
salutari, ce ziceti de cutiuta asta ? are vreo sansa sa mearga cu cartela de la digi? http://www.subito.it/audio-video/decoder-digitale-terrestre-dipro-interact-iii-verona-23570587.htm

lao
03-06-11, 22:28
Nu conteaza cutia asa mult, trebuie sa ai niste date ca sa-ti mearga in alta cutie decat cea originala. Pana nu le ai pe alea nici nu te gandi la varianta asta!

PS Dupa postu asta vad ca ai mai mai postat si in alta sectiune un post identic....
Eu zic sa citesti ce e pe forum ca ai sa gasesti cam tot ce vrei, apoi intreaba ce n-ai inteles.

dic_star79
03-06-11, 22:54
Se pare conform celor de la CNA , GSP TV va fi reintrodus in grila DIGI!

SuperSonic
03-06-11, 23:23
@cocomin, pe receptorul ala scrie ca e pentru digital terestru nu pentru satelit.

cocomin
04-06-11, 23:58
salutari, cum ca la capitolul asta i-mi cam prind urechile cu tot cu cap cer shi eu parerea unor experti. o alta cutie, cu datele care trbuie pote face minuni? ma puteti ajuta sau nu?

dic_star79
05-06-11, 07:28
Sigur ca se poate,dar nu stiu cum o sa faci rost de datele respective.

deviliuli
23-07-11, 01:22
Salut!
Am un receiver Hyundai HSS5160 care nu mai functioneaza.
Mai am un receiver Hyunday HSS 3169 in care am bagat cartela din receptorul defect dar imi apare Nota: 26 Cartela nepereche.
Din cate am citit pe forum trebuie sa ma duc cu receiver-ul si cu cartela la o reprezentanta DigiTV, problema este ca eu sunt in Spania.
Merita sa incerc sa vorbesc cu ei prin telefon ca sa-mi imperecheze cartela cu acest receiver?
Multumesc!

dic_star79
23-07-11, 07:36
Merita sa incerci ,dar sanse de reusita sunt minime in a activa cartela.

sorin8m
23-07-11, 09:16
Poti incerca, te costa doar convorbirea telefonica.

deviliuli
23-07-11, 18:25
Am sunat si mi-au spus ca nu se poate ce vreau eu.
Au spus ca imi poate repara receiverul defect pe gratis, dar nu am cum sa il trimit in Romania.
Multumesc!

horatyu
23-07-11, 21:51
cum sa nu
il pui pe atlassib si il trimiti in tara printr-un sofer sau chiar cu posta atlassibului si in tara il duce la reprezentanta digi
si tot asa si la intoarcere

numai ca te costa ceva aceste transporturi

sau mai simplu sa faca cineva un nou abonament si iti trimite un alt aparat pe alt abonament

Diablo1
23-07-11, 22:02
Sal

Sau incerci sa il repari la tine acolo
Intrebi cät costa inainte
Sau scoti ce trebe din el si pui cartea in alt rec da aia e mai scump, ai pm

bonou2
24-07-11, 12:59
@deviliuli
spune ce defect are si poate se poate repara si de tine necesita cunostinte minime de electronica,ciocan de lipit,cositor,sacaz, condensatoare electrolitici.

deviliuli
24-07-11, 23:35
@horatyu. Stiu ca se poate trmite prin Atlassib, dar in cazul asta costa mai mult trasportul decat aparatul.

@bonou2 . Pe la 8 dimineata mergea, m-am uitat la televizor 20 minute. L-am inchis si am plecat la lucru. Pe la 14:00 cand am venit am observat ca LED-ul (pe culoarea verde) se inchidea si se aprindea. Am incercat sa-l aprind dar nu a mers. L-am scos din priza si cand l-am bagat iar nu s-a mai aprins.
La LNB OUT are tensiune si am observat ca atunci cand nu este conectat cablul de la antena se aude un sunet ciudat in aparat.
Pana acum nu l-am desfacut sa vad daca e ceva 'afumat' pe acolo.
Multumesc!

zmeura
25-07-11, 01:10
Daca pe display NU apare 3333 sau 4444 ai sanse sa se rezolve cu o revizie a condensatorilor din sursa.Du-l la un electronist si spune-i sa iti schimbe condensatorii electrolitici din alimentator, cel de 1000 microfarazi,220 microfarazi si tot ce e peste 100 pe acolo,nu mai tin minte exact valorile.Daca dupa aceasta operatiune ai noroc bine,daca nu trebuie sa il trimiti in tara cu tot cu cartela pentru ca altfel nimeni nu iti face imperechere cu alt receptor prin telefon fara sa te cunoasca foarte bine.Isi risca si ei serviciul daca nu respecta regulile,nu ca nu vor.

deviliuli
25-07-11, 01:27
@zmeura. Modelul HSS5160 nu are display.
Am schimbat condensatorii C23 si C24 la indrumarea lui bonou2 dar tot nu merge.

deviliuli
26-07-11, 16:48
Am reusit sa repar aparatul.
Condensatorii C330 si C501 de pe sursa erau devina.
Multumesc pentru ajutorul acordat.

franta
28-07-11, 00:01
despre digisport 3 ce se mai aude? n-am vazut sa apara pe undeva desi a fost anuntat cu surle si trambite acu cateva saptamani...

laleauaneagra
28-07-11, 20:24
pai a aparut in sambata aia.....dar virtual numa...ciudat,eu il vad,concentreaza te si tu bine si vei reusi

franta
28-07-11, 21:31
acu parca-l vad si eu , da tre sa ma uit dintr-un unghi mai ciudat :)

lao
15-10-11, 12:59
Se intampla ceva cu SuperOne, nu mai deschide din carduri normale

satyca
15-10-11, 13:51
Se pare ca este de la ei nici la mine nu mai deschide in recul original

lao
15-10-11, 13:53
Da, nu mai deschide nicaieri, cica nici pe cablu...
Totusi unii au lumina, daca intelegeti ce vreau sa zic....

dic_star79
16-10-11, 12:26
In urma convorbiri cu cineva din call center, in conformitate cu modificarile aduse de CNA programele pentru adulti vor fi difuzate doar dupa ora 1 noaptea! Asa ca nu are ce sa mai deschida pe timp de zi....

laleauaneagra
16-10-11, 12:44
vai de mama noastra......mare prostie circula in creierasu nostru(lor)

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

apropo,cum ramane cu plata?

lao
16-10-11, 12:53
Deci daca,

programele pentru adulti vor fi difuzate doar dupa ora 1 noaptea
atunci de ce chiar acum emite niste filme ... Si de ce pe pocus nu e restrictie?!
Fac un printscreen, dar nu cred ca pot sa-l pun aici
PS De dimineata ba mergea, ba nu (mi-a zis un prieten). Mai degraba fac niste teste, poate se pregateste ceva...

dic_star79
16-10-11, 12:59
Am sunat, am intrebat si v.am dat raspunsul operatorei de la callcenter restul sunt fantezii erotice.... Sunati si voi daca aveti Digi...

lao
16-10-11, 14:09
Bineinteles ca nu ce ai scris tu poate fi pus la indoiala, ci ce a binevoit operatoarea sa spuna.
Nu exista decizie CNA recenta care sa modifice vechile reglementari

ART. 23
(1) Producţiile audiovizuale prevăzute la art. 18 lit. f) nu vor fi difuzate sau retransmise de radiodifuzori aflaţi sub jurisdicţia Romaniei.
(2) Retransmisia de către distribuitorii de servicii a producţiilor audiovizuale din categoria celor prevăzute la art. 18 lit. f) este permisă numai cu respectarea condiţiilor prevăzute la alin. (3) şi (5), in cazul retransmisiei de tip analogic, respectiv la alin. (4) şi (5), in cazul retransmisiei de tip digital.
(3) Producţiile audiovizuale prevăzute la art. 18 lit. f) pot fi retransmise analogic numai in intervalul orar 1,00 - 5,00, codat şi in cadrul pachetelor opţionale,
Deci aia e pentru analogic, ceeace a zis operatoarea.

Link (http://www.cna.ro/Decizia-nr-nr-187-din-3-aprilie.html?var_recherche=Decizia%20CNA%20nr.%20187%2F2006%20art.%2023)

dic_star79
16-10-11, 14:17
Deci avem asa: Eu abonat Digi Satelit deci sistem digital nu analogic, program Super One Nota 10, raspuns operatoare : programul va fi functional doar intre ora 1-5 potrivit CNA.
Eu trebuie sa trag concluzia ca unii din voi dau cu presupusu , nu sunt abonatii Digi, nu au pachetul Extra si nu au cu ce sa sune la callcenter...

IonutNFS
16-10-11, 15:18
Da, eu am extra1,am sunat la ei,si acelasi raspuns , transmisie 1-5 si am zis ca la unii cum merge non stop, vazand eu la mine hop1,2 bineinteles nu am zis de sharing.A raspuns ; Sa-i dau numele respectivului. asa ca ceva cred ca e la mijloc.

laleauaneagra
16-10-11, 15:29
cum adica sa i dai numele???e de rasu curului.....pai cum e selectiv?:)

dic_star79
16-10-11, 15:37
Da, eu am extra1,am sunat la ei,si acelasi raspuns , transmisie 1-5 si am zis ca la unii cum merge non stop, vazand eu la mine hop1,2 bineinteles nu am zis de sharing.A raspuns ; Sa-i dau numele respectivului. asa ca ceva cred ca e la mijloc.

Trebuia sa le dai un nume acolo la misto...

franta
16-10-11, 15:44
viitoru are pare sa aiba un gust dulce amarui....

IonutNFS
16-10-11, 15:44
Cred ca ar fi necesar sa stiu pe cineva care ar avea extra1 sau altceva cu el sa-i zic la sigur, as intreba pe cei de la care vad in hop1 sa zica pe respectivul,dar ma gandesc sa nu le fac rau in ideea de a nu opri si la el.

laleauaneagra
16-10-11, 15:50
e interesant,oprirea cand se face se face ptr toata lumea,nu se face pe x,y,z,ma refer strict la cazu asta

o fi femeia de serviciu si o fi apasat butoanele selectiv in loc de total:)

lao
16-10-11, 15:59
Acum pe boom, focus si akta nu e nicio restrictie. Sa verifice cineva si pe dolce, dar daca n-au oprit pe akta si boom nu cred sa fi oprit nici pe dolce. Nu e ciudat ca tocmai astia care nu respecta deciziile CNA (gsp) si care iau o gramada de amenzi sa fie primii care percuteaza?
In pachetele straine, unde exista regula asta, in timpul zilei nu e program, la astia este!
Si nu exista decizie CNA care sa reglementeze acest orar pentru transmisia digitala.
Cine mai are chef sa sune la ei sa intrebe nr deciziei si data ei, sa spuna clar in baza carei legi (articolul) se aplica aceasta modificare.

IonutNFS
16-10-11, 16:06
O sa sun eu acum si o sa va anut.

laleauaneagra
16-10-11, 16:23
@lao voi nici acum nu intelegeti si la fiecare smecherie ce o face digi sariti mirati toti.....se face in baza legi care se cheama,NE BATEM JOC DE CLIENTI SI FACEM CE MUSCHII NOSTRI VOR IAR VOI O SUFLATI CA NU AVETI CE FACE

pe baza asta face si drege digi

pana voi ca si clienti nu le o trageti asa va fi mereu....dar asta mai greu atat timp cat unu vine si zice,ce treaba am eu cu alea porno si exemplele pot continua

zappa
16-10-11, 16:29
Ca sa nu spuna ca e criza la digi si dau afara actorii de la super HD au bagat chestia asta cu CNA-ul. Au redus programul de munca la 4 ore.

IonutNFS
16-10-11, 16:41
Am sunat la ei si au zis ca au restrictie de la cna.si am intrebat un nr de decizie si odata.A zis 14/10,dar decizie nu au.cum la altii merg si la mine nu. a zis ca nu se poate ptr ca aceiasi informatie o au toti clientii. asa ca isi bat joc de noi. am intrebat si de movies 24 si au raspuns ca au itrerupt ei transmisia.

laleauaneagra
16-10-11, 16:52
eee atunci poti sa i mai suni si sa le spui sa ti reduca si abonamentu la pachetu extra....ca na acum sant 4 ore de la 24 si sa se uite ei dupa ora 1...deci niste bani aruncati

lao
16-10-11, 16:55
Movies24 a disparut, nu mai emite, s-a desfiintat. Se pare ca fac niste "teste" si ca sa nu bata la ochi, au ales canalul asta si au recurs la gaselnita asta cu cna. De fapt, pe noi asta ne intereseaza, "testele", nu canalul in sine.

laleauaneagra
16-10-11, 16:59
testele cand se fac pe un canal se face la toata lumea,nu la unii merge si la alti nu....ca doar nu i au ales

or face teste dar probabil in prostia lor sau incurcat in stiinte,desi eu nu cred ca fac teste...mai castiga si ei un ban,crezi ca contractu de redifuzare superoane va mai fi la 24 de ore,nu,va fila 4 ore dar tu taxat 24

zappa
16-10-11, 17:04
Orcum filmele sunt in reluare pe alte canale.

laleauaneagra
16-10-11, 17:12
bun si decizia asat a cna e doar ptr digi?fiind ca acest aspect ar trebui sa fie ptr toate dth urile

daca decizia inca nu este in vigoare de ce digi o aplica?aplica o lege inexistenta momentan?

startrek1
16-10-11, 17:19
Decizia CNA-lui privitor la transmisia programelor cu continut XXX de la ora 1-5 se refera strict la retrasmisia analogica....
Regulile sant diferite total la retrasmisie digitala singura conditie sa fie prezenta optiunea de control parental
-a) receptorul abonatului trebuie să fie prevăzut cu un sistem de blocare a accesului, denumit in continuare sistem de control parental, diferit de sistemul de control al accesului la pachetele de servicii oferite;
-b) sistemul de control parental trebuie să permită accesul la serviciile de programe restricţionate copiilor, in baza unui cod personal format din cel puţin 4 cifre; cifrele nu trebuie să fie vizibile pe ecran in momentul tastării;
-c) sistemul de control parental trebuie să fie perfect sincronizat cu programele din această categorie, trebuie să rămană activ pe toată perioada in care se oferă aceste categorii de programe, iar accesul trebuie să fie reblocat in orice situaţie in care se modifică contextul vizionării (schimbarea programului, trecerea sistemului de recepţie in stare de veghe, schimbarea decodorului sau a cartelei de acces, după realimentarea cu tensiune);
-d) in cadrul instrucţiunilor de utilizare, distribuitorul de servicii trebuie să explice, in termeni simpli şi clari, modul de funcţionare a sistemului de control parental, necesitatea stabilirii codului personal de acces şi păstrării confidenţialităţii acestuia;
Decizia nr. nr.187 din 3 aprilie 2006 (http://arhiva.cna.ro/reglementari/decizii/d18706.html) - ART. 23
ce face Digi este un abuz

laleauaneagra
16-10-11, 17:25
eu cred ca pana la urma ei nu sant in stare sa separe semnalul analogic de cel digital:clap:

lao
16-10-11, 17:38
contractu de redifuzare superoane va mai fi la 24 de ore,nu,va fila 4 ore
Nu prea cred ca posturile TV taxeaza la minut, si chiar daca ar fi asa de ce emite program???

ce face Digi este un abuz
Bine ar fi sa fie doar un abuz... chiar m-as bucura in cazul acesta!
Ramane sa vedem ce se mai intampla...

laleauaneagra
16-10-11, 17:43
pai programu emite ca nu are treaba cu prostia de la digi si cna,ca nu e program propriu a la digi

da nu se taxeaza la minnut insa totusi cred ca au niste optiuni la semnarea contractului,la cate ore se face difuzarea ptr ca nu cred ca cel ce difuzeaza 4 ore va plati la fel cu ala ce difuzeaza 24 doar daca astia cu 4 ore isi scot banii pe fraieri de clienti

ne poate lamuri cineva...daca se doreste

zappa
16-10-11, 17:45
Eu cred ca va aparea Super One HD si Super Due HD. Iar in teste este Super 3D. Ochelarii vor fi luati pe baza contractului cu RCS de la oftalmologie.

lao
16-10-11, 17:46
Pai poate sa emita unde vrea el, dar nu in grila jiji in cazul asta
Eu sustin ca nu asta cu banii e explicatia.
A facut cineva AU dupa aparitia problemei asteia?

dic_star79
16-10-11, 17:52
Daca e asa cu reducerea la 4 ore o sa ii stresez cu telefoanele pana cand o sa faca un pachet separat si sa il scoata din Extra I, ca nu isi are rostul!

IonutNFS
16-10-11, 17:59
Am inteles reducerea timpului, dar numai la unii.

startrek1
16-10-11, 18:24
DigiTv (http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi-tv/satelit/pachet-baza)
IMPORTANT! SuperOne emite doar in intervalul orar 1:00 - 5:00 AM, conform deciziei Consiliului National al Audiovizualului (www.cna.ro)
* disponibil cu control parental - da nu da si linku cu decizia :p

eu cred ca pana la urma ei nu sant in stare sa separe semnalul analogic de cel digital:clap:
tare asta!
DigiTv nu are avocati sa le citeasca si explice legea!?

laleauaneagra
16-10-11, 23:04
eee avocatii sant folositi sa i scoata basma curata daca ii da vreunu in judecata cat si ptr alte porcari

daca nu am fi noi sau nu am avea placerea acestui hobby si implicit nu ar exista.........era raiu pe pamant ptr ei si nu numai

lao
17-10-11, 23:49
Se pare ca exista o problema intre postul respectiv si jiji. Va fi inlocuit cu alt pron, dar nu se stie deocamdata cu care. In alta ordine de idei, se lucreaza la treaba aia care ne deranjeaza pe noi cel mai tare.

lao
22-10-11, 22:40
Probabil s-au impacat cu aia de la CNA! Acum merge, ce chestie, cum se mai schimba legile astea de pe o zi pe alta!!!!
Saptamana viitoare cine stie cu ce abureala mai vin astia...

satyca
24-10-11, 22:02
12531.00 V 310x Spot 3 DVB-S QPSK 15800 3/4

daradici
24-10-11, 23:39
..si se poate receptiona ceva pe acel transponder ?
La mine scanarile sint inutile.

pharma
24-10-11, 23:53
Mie mi-au ,,intrat'' action star,comedy star,cine star,axn CE,investigation discovery si mai unul.In schimb nu mai am semnal pe ,,vechiul loc'' la cele frei :action,cine si comedy star.

laleauaneagra
24-10-11, 23:59
nici eu nu mai am semnal

lao
25-10-11, 00:17
Parca au semnal mai bun aici, vechiul transponder era printre primele care cadea la vreme rea.

zmeura
26-11-11, 00:06
Mi-am pus ochelari de cal si nu am gasit DigiFilm sau OradeaTv in lista de aici http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi-tv/satelit/pachet-extra-complet
Lipseste iar femeia de servici?

PS: Scuze,Tv Oradea a sucombat (cu toate ca pe lyngsat si flysat e inca "prezent") iar despre celalalt program multumim doamnei cu matura si ne tinem gura.:)

dic_star79
02-12-11, 22:46
Digi cred a renuntat la pachetul Cinestar, oare o sa ne dea bani inapoi pe abonamentul platit in avans ?

zappa
03-12-11, 16:55
O sa dea bonuri de masa.

soarece
03-12-11, 17:16
action star ,cinestar, comedi star.....cica!!!??? service 13-1,13-2,13-3....dar imi place ca am ecranul tv colorat,si un biziit continuu,exact cum asi apasa claxonul de la o masina auto:haha1:

kcrysty
03-12-11, 17:20
cand unii introduc canale noi altii le scot ca fiind pre multe si greu de butonat

zappa
03-12-11, 17:34
Nu e vina digi ptr aceste canale. Problema e in alta parte.

stanescu
03-12-11, 18:46
daca nu este vina lui digi pt cinestaruri , pe dolce de ce merg?

lao
03-12-11, 18:54
Poate au marit pretul si astia n-au fost de acord. O fi sunat cineva la ei sa afle care e situatia?

dic_star79
03-12-11, 18:54
Deci raspunsul de la robot este ca de la 1 Decembrie posturile mentionate nu mai emit, am luat legatura cu operatoarea de call center si pentru cei care au platit in avans sa sune la RCS sa faca o sesizare , iar abonamentul platit in avans se va recupera prin stornarea si scaderea abonamentului RCS in luna urmatoare.

zappa
03-12-11, 19:48
daca nu este vina lui digi pt cinestaruri , pe dolce de ce merg?

Mai intreaba-te inca o data si o sa gasesti raspunsul.

bk35
06-12-11, 13:29
Vad ca si Antena 2 a "zburat" din grila de ieri fiind inlocuit cu Romania TV ( fost RTV) care oricum era FTA pe THOR. Deja devin jenanti astia de la Digi cu ziua si canalul out :(.

delta2k2
06-12-11, 14:19
Probabil se pregatesc de HD-uri :cool2:

laleauaneagra
06-12-11, 15:56
da se pregatesc bine de tot,introduci un program fta pe care culmea mai iei si bani de la abonati

acuma intrebarea mea prosteasca e urmatoarea......la ce sa ma uit,la RTV FTA sau la RTV pe DIGI TV ca deh tot platesti ptr el

Scary
06-12-11, 16:41
gresit. factura pe luna lui decembrie a venit mai putin, adica minus packetul cinestar. deci nu i-au banii la lume. pana acum sunt corecti.

cipryDXfeed
06-12-11, 17:59
Cred ca asta a fost un motiv sa scape de antena2 :) ca nu prea sunt in relatii bune cu antenele.

Antena2 pare sa fie un canal destul de cautat.

Mai tampiti ca astia de la GIGI nu am vazut!

Sa introduca alt canal in loc la Kanal D ca este FTA.

dic_star79
06-12-11, 20:59
da se pregatesc bine de tot,introduci un program fta pe care culmea mai iei si bani de la abonati

acuma intrebarea mea prosteasca e urmatoarea......la ce sa ma uit,la RTV FTA sau la RTV pe DIGI TV ca deh tot platesti ptr el

Sa te uiti online pe seite la ei !

daradici
08-12-11, 22:53
12226 V 27500 FEC 5/6 au aparut cateva canale romanesti codate in cripto ProvID: d00
La provider apare RCS ! Are cineva idee, e vorba de un provider nou, sau digi tv i-si schimba sistemul de criptare, desi nu cred ca cineva ar schimba ocriptare N3 in favoarea uneia cripto.

Are cineva informatii despre ce se intampla pe acest TP ??

cipryDXfeed
08-12-11, 23:19
Conform http://www.flysat.com/1west.php frecventa este veche. Ce canale romanesti intra ca nu sunt acasa sa scanez.

stargate
08-12-11, 23:24
Pe aceasta frecventa la mine apar canale din pachetul MTV Networks Europe codate caid 0653,0b02,0d00,0d02,0d97,1815

aliosatvd
08-12-11, 23:32
Nici vorba......... uite asta apare................
http://i935.photobucket.com/albums/ad200/aliosatvd/Astra 2C/TESTDIGI.jpg

startrek1
09-12-11, 00:03
:) frecventa este impartita intre UPC si Focus Sat - MTV-urile si VH1 Classic sant si la Focus iar restu de programe la UPC - VIVA , Nickelodeon, Comedy Central Hungary
UPC (http://www.lyngsat.com/packages/upcthor.html)
Focus Sat (http://www.lyngsat.com/packages/focus.html)

daradici
09-12-11, 00:45
Sorry !
Se pare ca e un bug in GP 4.7. doar cand trec peste un anumit canal apare anomalia. In momentul in care trec peste canalele cu pricina venind dinspre un canal cu semnal de pe oricare alt provider, apare totul normal.

Ciudat, n-am mai sesizat asemenea erori in imagini pana acum.
...sper sa nu fie primele semne ale unei erori hardware !:drinks:

sscssc
16-12-11, 17:42
De astazi se poat urmari pe Digi Tv Satelit cele doua programe: ActionStar si Comedy Star.. se lucreaza probabil si la reintroducerea Cinestar
-------------------------------------------
Mmmmm...da FUSE SI SE DUSE

dic_star79
27-01-12, 12:30
Oare se pregateste Digi TV de introducerea unor noi programe , de HD, sau o sa renunte la un transponder (12536, care la ora actuala are doar "service" pe el ) ?

zmeura
27-01-12, 14:48
Daca renunta la feed-urile de pe frecventele apropiate si il pun la SR 27500 ar fi un TP "plin".Sigur il tin pentru urmatoarea miscare,doar ca ar mai avea nevoie de unul.Sa speram ca vor investi si in sat,nu doar pe partea de cablu.

dic_star79
08-02-12, 12:39
Cei de la CNA au aprobat ieri schimbarea 10TV in DIGI24, acum in loc de 10TV avem "test", posibil ca in curand(chiar astazi) sa inceapa promovarea DIGI24. Am vazut ca cei de la DIGI24 au echipa la Parlament, sigla de la microfon este Ok, cred ca acelasi format o sa fie si la TV.
Studioul are echipamente HD, ramane de vazut daca si productia care va fi din teren are acelasi format HD !
Mai multe: http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-de-stiri-digi-24-a-primit-licenta-de-la-cna-si-se-va-lansa-la-1-martie-9213903/

gabrield
08-02-12, 14:06
Dar CNA asta nu poate sa aprobe un semnal mai puternic la Digi ?

La mine merge UPC multumitor si mult mai mic este Digi la semnal ...

startrek1
08-02-12, 19:14
Nu are cum... si puterea semnalului este puterea satelitului - el nu mai poate fi marit si nici nu poate obliga CNA sa ceara asa ceva ...
Digi cel mult este obligat sa asigure echipament ca sa poti receptiona in conditii optime posturile tv in Romania
ps. in ce locatie esti si cat este antena de mare?

dic_star79
14-02-12, 21:39
Pe DVB-C au introdus TV Paprika, poate au de gand sa il introduca si pe satelit.

gabrield
14-02-12, 23:38
Nu are cum... si puterea semnalului este puterea satelitului - el nu mai poate fi marit si nici nu poate obliga CNA sa ceara asa ceva ...
Digi cel mult este obligat sa asigure echipament ca sa poti receptiona in conditii optime posturile tv in Romania
ps. in ce locatie esti si cat este antena de mare?

Cum adica puterea satelitului ?

Pe acelasi satelit, dar alt provider am semnal, adica UPC, la Digi nu am.

Aia cum pot ?

startrek1
15-02-12, 01:04
Nu e pe acelasi satelit...pe aceiasi pozitie orbitala sant de fapt 3 satelitii - Thor 5 ,Thor 6 si Intelsat 10-02 (http://www.lyngsat.com/1west.html).
DigiTv are cam toate Tp-urile pe Intel10-02 (http://www.lyngsat.com/intel1002.html) si doar unu singur pe Thor 6 (http://www.lyngsat.com/thor6.html) iar UPC are pe Thor 5 (http://www.lyngsat.com/thor5.html) si Thor 6.
Intel 10-02 are acoperirea mai buna in Centru Europei (http://www.intelsat.com/flash/coverage-maps/sat_foot.html?sat=IS-10-02%20at%20359%BA%20E&display=map&spot=3) fata de Thor care are Centru Europei si Europa de Est (http://www.telenorsbc.com/templates/Page.aspx?id=782) (Romania) - de aia pt Focus/UPC e de ajuns o antena de 60cm fata de Digi unde ai nevoie de 80cm
Iar Intelsat a fost lansat in 16 June 2004 fata de Thor 5 - 11 February 2008 si Thor 6 - 29 October 2009

gabrield
15-02-12, 11:29
Corect, asta nu stiam... mersi de info. am mai invatat ceva.

gabrield
23-02-12, 23:13
Cei de la CNA au aprobat ieri schimbarea 10TV in DIGI24, acum in loc de 10TV avem "test", posibil ca in curand(chiar astazi) sa inceapa promovarea DIGI24. Am vazut ca cei de la DIGI24 au echipa la Parlament, sigla de la microfon este Ok, cred ca acelasi format o sa fie si la TV.
Studioul are echipamente HD, ramane de vazut daca si productia care va fi din teren are acelasi format HD !
Mai multe: http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-de-stiri-digi-24-a-primit-licenta-de-la-cna-si-se-va-lansa-la-1-martie-9213903/

Acum ma uitam pe 10tv si tot nu vad Digi24...
Tot 10tv este...

dic_star79
24-02-12, 11:37
Sa te uiti pana pe 1Martie pe 10 TV...:)

zappa
24-02-12, 12:08
Da' si cand o sa apara!!!!!!!

dic_star79
28-02-12, 19:03
Acum ma uitam pe 10tv si tot nu vad Digi24...
Tot 10tv este...
Ai noroc si nu mai astepti pana maine, au inceput deja sa faca Promo in locul la 10Tv !

zmeura
28-02-12, 19:24
Si zic ca e ceva cu HD,dar nu ma prind ce.:D

dic_star79
28-02-12, 20:00
Pe CATV au intrat cele doua variante SD si HD ale canalului DIGI24 HD, tot de astazi avem si Disney Junior, oare a intrat si pe satelit?

gabrield
28-02-12, 20:27
In loc de 10tv, pe CATV scrie ca e Digi24 HD

Digi24 SD nu am gasit inca.

dic_star79
28-02-12, 20:48
Si ce ai vrea sa scrie la sigla DIGI24 SD ... hai ca esti tare..sa nu mai spui la nimeni ca esti pe un forum despre sateliti !

gabrield
29-02-12, 14:19
Stimabile, cred ca e o neintelegere...

Mai exact, tu nu ai inteles ce am scris eu.

Colegul nostru de mai sus spunea ca au intrat in CATV 2 programe, Digi24 HD si cel in varianta standard, adica SD, pe car enu l-am gasit inca...

Daca il gasesti tu, te rog sa imi spui pe ce frecventa...

dic_star79
29-02-12, 14:31
Ai facut o scanare automata ? Sunt ambele posturi !

stargate
29-02-12, 14:34
Pentru evitarea problemelor in a gasi anumite programe tv se da o resetare si o sa aveti toate programele scanate corect .

gabrield
29-02-12, 14:35
Scuzati, asta era, nu facusem reset.

Multumesc mult.

hydr0xygen
29-02-12, 14:54
Pe satelit, postul se numeste Digi 24 , aspect ratio 16:9, rezolutie 720x576. Logo'ul din promo este Digi 24 HD.

dic_star79
08-03-12, 20:18
Pe DVB-C cei de la RCS au introdus DigiSport HD2 si Viasat Nature , plus 10 canale TEST, pe satelit nexam, nimic ! Trebuie sa ii stresem ca sa introduca si pe satelit Paprika si Viasat Nature...ca devin de rahat.

zmeura
08-03-12, 20:49
Nu devin,sunt demult.

mar1us
15-03-12, 10:00
Păcat de canalele de sport că sunt bune mai ales că le transmit in HD 2din ele,hai sa recunoastem .
Eu mi-am reziliat contractul cu ei de aproape un an !

mihaitzu
21-03-12, 16:47
pe teava... ca pe satelit nimic HD la Digi...

sscssc
21-03-12, 18:51
Nu stiu cat de bine au gandit baietii astia de la RCS planul cu noul DIGI24 HD..... un post tv exclusiv ptr abonatii rcs-rds...... deci audienta e oarecum limitata. Costuri destul de mari cu angajatii acestui post, aparatura.. numai mai vb de statiile locale digi24. Eu zic ca ,,, cu aceste chelutuieli ridicau pe satelit un pachet hd de toata frumusetea...poate chiar pe 2 transponderi..... probabil ca se asteapta ca tot fibra sa fie pe primul loc si tv prin satelit sa cada in jos. DIGI24 e un post bun...dar manageriii ar trebui sa stie ca nu toata romania e abonata la RCS si atati cati sunt abonati...nu toti se uita pe digi24...chiar daca au posibilitatea. Dupa cum am mai spus si inca sustin: MANAGEREALA O SA NE BAGE IN FOAME, de unde si vorba: "3 cu sapa, 10 cu mapa"

stargate
21-03-12, 19:37
Si in occident DTH-urile au canale proprii care sunt difuzate doar in reteaua proprie ... sa fie ei sanatosi si sa lanseze cat mai multe canale HD .

zappa
21-03-12, 20:05
Nu stiu cat de bine au gandit baietii astia de la RCS planul cu noul DIGI24 HD..... un post tv exclusiv ptr abonatii rcs-rds...... deci audienta e oarecum limitata. "

Nu ii intereseaza audienta. Vor doar sa ofere canale proprii abonatilor. Si cum au fibra in toata tara nu e greu sa bage HD. Pe satelit nu nu cred ca se va intampla prea curand. Poate in 5-10 ani sa se miste ceva.

lucrad
03-04-12, 00:30
Pe DVB-C cei de la RCS au introdus DigiSport HD2 si Viasat Nature , plus 10 canale TEST, pe satelit nexam, nimic ! Trebuie sa ii stresem ca sa introduca si pe satelit Paprika si Viasat Nature...ca devin de rahat.

Salut! Viasat Nature il ai pe Sirius de la nordici. Astia de la jiji cred ca vor sa-si dea de tot cu tifla-n coaTe.

biliboi
09-05-12, 20:45
a disparut si axn crime.

dic_star79
09-05-12, 20:55
Cica a introdus Paprika TV si Disney Junior pe satelit .....

biliboi
09-05-12, 21:17
in locul lui axn crime este Disney Junior, iar axn crime nu mai este pe nici un TP.

barnes
06-07-12, 19:43
Din data de 2012.08.05 canalul ID Investigation Discovery va fi schimbat cu Viasat Nature , pacat pentru ID Discovery , dar binevenit Viasat Nature

sursa : http://digi.hu/uploads/documents/aszf_revisions/ASZF_modositas_2012.08.05.pdf

paduraru
06-07-12, 23:22
Astea-s tampiti rau,schimba canalele dupa placul lor,eu unul ma uit aproape zilnic pe ID Discovery,si daca nu ma insel sunt singurii care il transnit,pe focus nu este,pe dolce nu stiu exact,stie cineva unde il mai pot gasi?

dic_star79
06-07-12, 23:26
Doua canale cu o tematica diferita, Viasat Nature este binevenit.

startrek1
23-07-12, 21:46
Achiziţie de LUX: Digi Sport va transmite şi meciurile din Europa League timp de 3 sezoane!

După UEFA Champions League, Digi Sport a mai făcut o achiziţie de lux. Abonaţii RCS-RDS vor vedea din toamnă in direct şi meciurile din Europa League. Romania are două echipe in preliminariile UEFA Champions League iar Dinamo, Rapid şi Steaua atacă grupele Europa League.

Grupul RCS-RDS a mai dat o lovitură pe piaţa media! Timp de 3 sezoane, meciurile din Europa League se văd la Digi Sport. Primul sezon incepe pe 20 septembrie 2012, cu faza grupelor şi se termină pe 15 mai 2013, ziua marii finale, de pe Amsterdam Arena. Nume grele, ca Liverpool, Inter, Atletico Madrid sau Lyon se vor lupta pentru trofeu in acest sezon de Europa League. Dinamo, Rapid şi Steaua işi vor incerca şi ele norocul in acest sezon de Europa League.

In acest moment, Digi Sport este lider in topul transmiunilor din fotbal. Deţine drepturile de televizare pentru UEFA Champions League, Europa League, campionatele din Spania, Italia, Franţa, Anglia, Liga 1 şi Liga a 2-a.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Europa+League/+Achizitie+de+LUX++Digi+Sport+va+transmite+si+meciurile+din+Europa+League++++

mihaitzu
24-07-12, 18:09
Poate baga si HD pe satelit....

biliboi
29-07-12, 22:12
a disparut si axn-ul

zmeura
29-07-12, 22:35
De la DigiSat nu cred,ma uit eu la el acum.