View Full Version : Cum am petrecut Sfanta noapte de Craciun?!
Salutari tuturor Romanilor de pretutindeni! Satui de stat pe acoperisul casei si ocupati pana peste cap cu vanatoarea de sateliti si scanari orbesti, in sfanta noapte de craciun am lasat la oparte oalele, lnb-urile, receptoarele si ne-am adunat toata familia pentru a primi Craciunul, a ne aminti de nasterea lui Isus Mantuitorul. Am pregatit bradutul cu betele, globuri, instalatii electrice, steaua argintie in varf, am cantat colinde, am mancat mancaruri traditionale specifice, am primit colindatori, s.a.m.d.
Voi cum ati petrecut noaptea magica de Craciun?
vladcarama
26-12-11, 10:58
Am fost invitați de un cumnat la ei. Ne-am adunat acolo incă vreo 6 cumnați și cumnate. Copiii ne-au colindat, ne-au cantat, au inscenat piese, ne-au distrat cu măști etc. Noi i-am susținut cu vorbe și urări frumoase. A fost o petrecere pe cinste. Acuma mă cam doare capul, dar o să mă dreg la lucru!!!
Eu am petrecut craciunul acasa cu familia.
In 24 seara dupa ce a adormit fetita am facut bradul. inpodobit, pus luminite peste tot si cadourile sub brad, dupa care neam culcat.
Dimineata cand sa trezit a mica am aprins luminitele stralucitoare si cand a vazut bradul a fost foarte bucuroasa, urma desfacerea cadourileo,......
Noaptea de Craciun am dormit ( vreo 3 ore ) pentru ca am lucrat de Craciun ( lucru in tura ... program 12 ore ) ... de petrecut am petrecut pe 24 la parinti . Bradul l-am facut inainte iar cadourile le-am dat pe 24 seara ca nu am avut altfel cum ... oricum am copii mari si nu mai sunt prinsi in magia lui Mos Craciun , deh societate de consum .
Sarbatori linistite tuturor .
Am petrecut alaturi de prieteni la o masa bogata si cu un vin si muzica buna :)
http://uploadimage.ro/images/95553232156622566615_thumb.jpg (http://uploadimage.ro/viewer.php?file=95553232156622566615.jpg)
Sunt in bluza visinie :drinks:
cipryDXfeed
26-12-11, 22:46
Da foarte adevarat ce spui ca ai sarbatorit craciunul. Dar nastera Domnului Isus?
laleauaneagra
26-12-11, 23:34
nu prea o mai sarbatoreste nimeni,iar cel ce o face a doua zi e posibil sa coboare toti sfintii din cer in jos:)
cam asa e in mare marea credinta romanilor si nu numai...zic a romanilor ca se stie ca noi santem mai ca papa cand vine vorba de una alta...dar de fapt..